O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 1,00 din 5)
Încarc...

Cel mai bun suc de mere

Cel mai bun suc de mere

Ne plac gusturile autentice si cele care ne aduc aminte de copilarie…

Ne plac fructele si legumele care au un gust puternic si intens, acelea pe care le putem savura si cu ochii inchisi…

Atunci cand am baut MERITA BIO exact asta a fost senzatia, gustul autentic de suc de mere… acel gust inconfundabil care ma trimite cu gandul direct in livada de meri.

merita bio 2-410x410

Merita sa incerci Merita, un suc 100% din mere 100% romanesti si in acelasi timp organice, ecologice sau bio, cum vrei sa le denumesti.

Ideea este ca MERITA e un suc care ne aduce aminte de acel gust al copilariei, acel gust de mere de la tara, acel gust care iti aduce zambetul pe buze si nostalgia in minte.

Incearca si tu MERITA acel gust ca merita…

Merita-Bio1

Merita este disponibil in varanta de:

merita bio cu catina

Sucul de mere natural Merita BIO poate fi utilizat in cura de detoxifiere a ficatului si a vezicii biliare promovate de Andreas Moritz in cartea Scapa de pietre la ficat si fiere. Aceasta cura de dezintoxicare a ficatului este o metoda inedita prin care se elimina calculii biliari (pietrele la fiere) cat si cei de pe canalele biliare.

Pentru aceasta cura de eliminare a pietrelor la ficat si fiere aveti nevoie de:

MERITA BIO, suc gustos din mere romanesti.

 

One thought on “Cel mai bun suc de mere

  1. FRANK TERRY says:

    Suplimentele din plante au existat de mii de ani și pot fi urmărite în mai multe culturi diferite. În prezent. Plantele medicinale sunt folosite pentru a vindeca herpesul diabetic, durerea cronică, regurgitarea astmului, durerea toracică, greața, disfagia, sughițurile, chiar dureri în gât și arsuri la stomac. Iubesc ierburile atât de mult. De cele mai multe ori, injecția și medicamentele sunt doar o pierdere de timp. Am fost vindecat de boala dureroasa si de arsuri de cord anul trecut cu ajutorul ierburilor si super sapunului, am suferit de durere in gat si arsuri de cap pentru 13 ani, dar cu ajutorul medicina pe bază de plante am scapat de ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *