O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Colin Campbell in Romania

Colin Campbell in Romania

Am avut bucuria si onoarea de a participa la unul dintre cele mai importante evenimente in domeniul nutritiei si alimentatiei sanatoase din Romania: conferinta Dr. Colin Campbell.

Dr. Colin Campbell este autorul cartii Studiul China, o carte care a influentati si schimbat in bine multe vieti, printre care si ale noastre.

program-inovator-de-nutritie-si-spiritualitate

Colin Campbell a sosit pentru prima data in Romania, fiind o onoare pentru noi sa-l cunoastem si sa-l ascultam pe viu. Conferinta avut loc in Poiana Brasov la Hotelul Alpin.

Pe langa Colin Campbell, conferinta a mai avut invitati si alte somitati din Romania: Dr. Pavel Chirila, Dr. Doru Laza si Cristela Georgescu.

Conferinta a inceput cu o scurta interventie surpriza a Acad. Farm. Ovidiu Bojor, a carui prezenta la cei 92 de ani a fost o surpriza placuta.

Oviidu Bojor la Conferinta Colin Campbell

Ovidiu Bojor si-a prezentat pe scurt propria opinie despre alimentatie si nutritie, concluzia lui fiind ca dieta trebuie sa fie adaptata locului in care traiesti, conditilor climaterice si stilului de viata pe care il ai.

A urmat Dr. Pavel Chirila care ne-a prezentat un studiu stiintific si argumentat, facut pe proprii sai pacienti bolnavi de cancer. In stilul caracteristic, Dr. Pavel Chirila ne-a demonstrat stiintific ce grupe de alimente pot provoca cancerul.

Pavel Chirila la Conferinta Colin Campbell

Studiu lui Pavel Chirila a fost facut pe 470 de pacienti si a scos in evidenta factorii care influenteaza in mod semnificativ declansarea cancerului. Printre acesti factori enumeram: consumul de carne, de mezeluri, consumul de medicamente si radiatiile electromagnetice. Concluzia prezentarii lui Pavel Chirila a fost ca stilul de viata are un rol decisiv si in declansarea precum si in vindecarea diferitelor forme de cancer.

Dupa aceea a urmat Dr. Doru Laza. Am asteptat cu drag sa-l aud vorbind pe Doru Laza, desi ii stiam munca si activitatea nu il auzisem niciodata vorbind.

Doru Laza la conferinta Dr Colin Campbell

Am fost placut impresionati de tonusul lui, de stilul prietenos si glumet. Dr. Doru Laza a impartasit cu noi din experienta sa acumulata ca medic la centrul Eden si nu numai. Deasemenea Dorul Laza a impartasit cu noi si cateva lucrari care i-au schimbat lui modul de abordare a medicinei la fel cum a facut pentru multi dintre noi Studiul China.

Dr. Doru Laza a fost impresionat si marcat de lucrarile lui Ellen G. White, o scriitoare care la inceputul secolului trecut a scris niste carti despre alimentatie, detoxifiere, vindecare si stil de viata. Cele spuse de Ellen G. White in jurul anului 1900 au fost confirmate de stiinte abia peste 100 de ani, iar astazi se dovedesc a fi printre cele mai bune recomandari de stil de viata posibile. Prezentarea lui Doru Laza a fost captivanta si interesanta, fiind in acelasi timp intesata de exemple practice.

A urmat apoi, un scurt moment de ezitare al organizatorilor, prin care ar fi vrut sa amane sau chiar sa anuleze prezentarea Cristelei Georgescu datorita intarzierii in care se afla conferinta. La insistenta publicului insa s-a revenit asupra decizie.

A urmat o scurta pauza de masa iar apoi s-a revenit in sala pentru prezentarea Cristelei Georgescu.

Cristela Georgescu la conferinta Colin Campbell

Cristela, in stilul caracteristic plin de soavoare si pasiune, ne-a umplut inimile de bucurie si emotie cu prezentarea ei. Pentru a destinde putin atmosfera putin incarcata de ezitare dinaintea pauzei, Cristela a inceput prezentarea cu o gluma savurata de catre toti cei prezenti.

La fel cum ii spune si cartea, Simplu, ne-a reconfirmat ca alimentatia e bine sa fie simpla, ca nu e nimic complicat si ca nu avem nevoie nici de tabele cu nutrienti, nici de calcule de calorii sau procente de proteine si grasimi. Avem nevoie de o alimentatie simpla si naturala, avem nevoie sa mestecam bine bolul alimentare si sa acordam mesei momentul ei din zi.

Prezentarea Cristelei Georgescu a fost profunda si impresionanta ajungand in sufletele majoritatii celor prezenti. Dealtfel la incheierea prezentarii, Cristela Georgescu a fost recompensata cu ropote de aplauze care au continuat si au continuat oprindu-se doar atunci cand chiar Cristela a insistat sa se opreasca facand un semn discret cu mana.

Dupa acest moment minunat a urmat mult asteptata prezentare a Prof.Dr. Colin Campbell. Intampinat cum se cuvine, cu aplauze, Colin Campbell a prezentat un rezumat al activitatii si al vietii sale, venind in acelasi timp cu niste completari ale studiilor din cartea Studiul China, dar si cu studii ale colaboratorilor sai care confirma si certfica cele afirmate de Studiul China.

La cei 82 de ani ai sai am vazut un batranel simpatic, modest, activ, foarte lucid la minte si cu multe planuri de viitor. Un exemplu de viata pentru noi toti!

Colin Campbell discurs

Vazandu-l pe Colin Campbell iti doresti sa fi asa la varsta lui, sa gandesti asa… Colin Campbell este exemplul viu ca ceea ce se promoveaza in Studiul China este real si chiar functioneaza…

Colin Campbell a fost bucuros sa vina in Romania, deorece, cum afirma chiar el, romana a fost prima limba in care s-a tradus Studiul China. In ciuda aparentelor si in ciuda a ceea ce am putea crede despre el, Colin Campbell este un om simplu, modest si in acelasi timp pus pe glume.

Colin Campbell Anca Ienin Adrian Ienin

Am avut o scurta discutie cu el in care am dorit sa-i spun ca avut o contribuite importanta la schimbarea vietii noastre, iar el zambind mi-a spus „…sper ca in bine!”

Alaturi de aceasta conferinta remarcabila, la Hotel Alpin se mai organizeaza in aceeasi perioada un program de nutritie si stil de viata sub conducerea a 4 maestrii internationali:

Dr. LeAnne Campbell, Dr. Samir Dara, Farid Alipour si Filippo Fabbri.

Ultimate Health Experience introduce un program complet de schimbare a stilului de viata, bazat pe rezultatele „Studiului China”, studiul cu cea mai larga intelegere a nutritiei umane de pana acum. Inscrie-te si fii pregatit sa iti schimbi obiceiurile alimentare pentru o viata mai buna.

Programul include:
– activitati fizice si Qigong cu Farid Alipour
– meditatie, tehnici de relaxare si meditatie cu Filippo Fabbri
– consultatii medicale si seminarii de stil de viata cu Dr. Samir Dara
– mancare gatita impreuna cu LeAnne Campbell conform retetelor din Studiul China – carte de bucate.

LeAnne Campbell Anca Ienin Adrian Ienin

Asmenei tatalui sau, LeAnne Campbell este o fire sociabila, modesta si binevoitoare. Mancarea servita la conferinta si pe parcursul celor 7 zile este dupa retetele ei din Studiul China – carte de bucate si au fost gatite de personalul hotelului Alpin impreuna cu insasi LeAnne Campbell.

Multumim organizatorilor si tuturor invitatilor pentru acest „one in a lifetime event”, a fost o experienta unica si memorabila.

 

One thought on “Colin Campbell in Romania

  1. Pingback: Alimentația și Mușchiul Conștienței (video) • Cristela GEORGESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *