O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 1,00 din 5)
Încarc...

Nu ai de ce sa-ti faci griji, conferinta inaltatoare, Cristela Georgescu

Nu ai de ce sa-ti faci griji, conferinta inaltatoare, Cristela Georgescu

Am asteptat cu nerabdare conferinta Cristelei Georgescu, un eveniment care era de mult marcat in calendarul nostru, iar asteptarile noastre au fost cu mult depasite.

Am fost prezenti la mai toate conferintele Cristelei Georgescu si la toate am simtit o senzatie de bucurie imensa dar de aceasta data a fost mai mult de atat: a fost mai multa emotie, mai multa profunzime, a fost… mai mult decat holisitic.

Cristela Georgescu vorbeste foarte frumos, din sufletul ei, dar transmite si mai mult, transmite acea stare care te bucura, te incanta dar te si rascoleste… trezind copilul din tine dar ajutandu-te in acelasi timp sa te descoperi cine esti tu cu adevarat.

Conferinta “Nu ai de ce sa-ti faci griji” din 19.nov. 2016 de la Athenee Palace Hilton, a fost ca un film bun la care reflectezi si a 2-a si a 3-a zi… a fost ca si un “gradinar” care seamana o samanta in sufletul tau, o samanata a bucuriei si armoniei, o samanta care mai apoi creste si se face tot mai mare nelasandu-te sa uiti cine esti cu adevarat, de unde ai plecat si mai ales unde ar fi bine sa ajungi.

nu-ai-de-ce-sa-ti-faci-griji-athenee-palace-hilton-2

Pentru cei care nu intelegeau pe deplin conceptul de “holistic”, aceasta conferinta le-a desavarsit intelegerea, accentuand toate aspectele care contribuie la sanatatea deplina.

Cum ii spune si numele conferintei, “Nu ai de ce sa-ti faci griji”, Cristela a transmis o stare de armonie si relaxare in care nu avem de ce sa ne facem grji pentru ca grijile hranesc frica, iar frica ne tulbura si viziunea si sanatatea.

A face pace cu noi insine si cu cei dragi noua este un pas important catre sanatate, pentru ca nimic din ce avem nevoie nu vine din exterior, ci totul se intampla in interiorul nostru. Cand mergem pe drumul desavarsirii lucrurile se intampla asa cum au fost prevazute sa se intample, fara sa le fortam si fara sa tinem “cu dintii” de ele.

“Si stim ca Dumnezeu toate le lucreaza spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu”
Romani 8, 28

Gandurile tale au o putere fantastica iar ceea ce gandesti devine realitate. Esti parte din Dumnezeu, tu esti cel mai important iar ceea ce te inconjoara este doar creatia ta.

Viata este plina de suisuri si coborasuri, de tentatii si de oportunitati, ascultati corpul pentru a stii ce e mai bine pentru tine… Asculta-te si vezi de unde vine gandul tau si unde te duce: catre impacare si armonie sau catre haos si zbucium.

Prioritatile in viata ta sunt acele aspecte carora le acorzi cea mai mare importanta… Tu acorzi importanta aspectelor cu adevarat importante din viata ta? Daca ar fi sa traiesti o ultima zi pe acest pamant ce ai face in acea zi?

In aceasta viata pe acest pamant avem timp doar pentru lucrurile cu adevarat importante, daca umplem timplul cu lucruri minore, cele importante vor ramane si nu vom mai avea timp pentru ele.

Daca ne ascultam pe noi insine, in adancul sufletului nostru vom descoperii atat ce este cu adevarat important pentru noi cat si ceea ce ne face bine si ce nu. Vom descoperii care sunt prioritatile noastre si vom descorperi acea parte de mult uitatata: intuitia.

Intuitia este “vocea inimii” si este deasupra ratiunii (“vocea mintii”). Asculta-ti inima, ca mai apoi sa ti se “umple inima de bucurie”.

Mintea de multe ori gandeste prea mult ajungand de fapt sa ne minta, ajunge sa ne faca sa luam decizii care nu ne ajuta intru totul. Inima insa este ceea ce simtim noi cu adevarat si ceea ce facem din inima este ceea ce ne aduce cele mai mari bucurii, pentru ca inima nu minte.

????????????????????????????????????

Nu a lipsit Vitamina L, vitamina iubirii pe care Cristela a imprastiat-o cu generozitate. Parte din conceptul Vitamina L, Hrana dincolo de hrana, Vitamina L este de fapt vitamina care vine din inima pentru inima, iubirea neconditionata pentru noi si semenii nostri.

Conferinta s-a incheiat cu o prelansare a cartii Simplu 2, o carte pentru trezit copiii din sufletele noastre si pentru dezmortit inimi. Simplu 2 vine cu o realizare grafica impecabila iar cand o iei in mana simti dragostea si pasiunea care au fost puse in aceasta carte si care merg dincolo de ea, care se transmit dincolo de texte, imagini si pagini si ajung in inimile noastre trezind in noi bucurie, incantare si intelepciune.

Cristela a fost parca mai deschisa ca niciodata iar cei prezenti s-au simtit ca intr-o mare familie, la fel cum ar fi bine sa fim cu totii.

A fost despre viata, despre familie si copii, despre armonie si lipsa de griji, nu ai de ce sa-ti faci griji… a fost ca o intalnire in familie sau cu prietenii dupa care pleci acasa si povestesti… si povestesti… si povestesti…

Conferinta s-a terminat parca prea repede, ca orice lucru frumos care nu ai vrea sa se termine niciodata, insa mare ne este bucuria ca ne vom revedea curand chiar la Timisoara unde ne vom bucura de conferinta si de lansare de carte, in 04.martie.2017.

2 thoughts on “Nu ai de ce sa-ti faci griji, conferinta inaltatoare, Cristela Georgescu

  1. Pingback: Lansarea cartii Simplu 2, o minune oferita de Cristela Georgescu | Blogul Minunea Naturii

  2. Pingback: Sanatate prin propria putere – conferinta Cristela Georgescu la Timisoara – Blogul Minunea Naturii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *