O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Sanatate prin propria putere – conferinta Cristela Georgescu la Timisoara

Sanatate prin propria putere – conferinta Cristela Georgescu la Timisoara
Va invitam la o conferinta unica de sanatate holisitica sustinuta de Cristela Georgescu la Timisoara.
Dupa hrana sufletului, a mintii si trupului dar si binecuvântarea de a fi fost in sala la conferinta „Nu ai de ce sa-ti faci griji” de la București, iată ne apropiem cu pași repezi de conferința de la Timișoara.
Interesul de care se bucura Cristela la Timisoara se pare ca intrece chiar si asteptarile noastre, dupa primele zile de inscrieri, jumatate dintre locuri au fost deja epuizate.
Va invitam sa va si sa nu ratati ocazia de a participa, deoarece conferinta Cristelei Georgescu la Timisoara se poate inscrie in seria de evenimente once-in-a-lifetime, dupa cum preciezeaza chiar ea, și este putin probabil ca evenimentul sa fie repetat:

„Conferința din Timișoara este un dar spontan din partea mea și a prietenilor Anca si Adrian Ienin de la Farmaciile Holistice Minunea Naturii și NU va fi un eveniment repetitiv.În ziua de azi trezeste suspiciuni să dăruiești fără să aștepți nimic în schimb, sunt conștientă. TOTUȘI. Inițiativa dezinteresată, integritatea și seriozitatea organizatorilor, dar și susținerea familiei mele, toate m-au convins să accept cu încredere propunerea de a realiza această întâlnire excepție.

De ce o numesc ”întâlnire excepție”?

Pentru că nu știu când și dacă voi mai avea posibilitatea să revin în Timișoara, iar voi mă rugați de vreo 3 ani să vin. Particip rar, în cazuri excepționale la evenimente în afara Bucurestiului.

Organizarea sau participarea la caravane sau turnee în diferite localități NU face parte din posibilitățile mele.

Pentru că dorim să permitem accesul a cât mai multe persoane și de aceea ”biletele” au un preț preferențial.

Pentru că eu voi susține prezentarea pro-bono (fără onorarii de vorbitor).

Pentru că de data aceasta contribuția participanților este destinată doar acoperirii cheltuielor de chirie ale sălii. Restul cheltuielilor de organizare vor fi administrate prin generozitatea organizatorilor și a sponsorilor.

Pentru că din această acțiune nici organziatorii, nici eu, vorbitorul, nu realizăm profit. Este un dar pe care circumstanțele ne-au permis să vi-l facem și ne dorim să înțelegeți adevărata lui intenție și valoare.” – Cristela Georgescu

Cover FB Timisoara pt pag Business

Care este obiectivul conferinței?

Scopul principal al noii serii de conferințe ”Sănătate prin propria putere”™ este împuternicirea, redarea speranței și trezirea încrederii de neclintit în propriile sentimente și intuiții.
 
Cum?
 
Înțelegerea profundă a vieții și a organismului uman, produce redeșteptarea simțului responsabilității față de propria stare de sănătate și ne permite să ne continuăm Călătoria Vindecării ca ființe integre, lipsite de confuzie și de frică, permanent conștiente de conexiuni și de apartenență la întreg.
 
Cui se adresează?
 
Celor interesați și dispuși să își reamintească și să valorifice imensul potențial personal, să experimenteze bucuria unei vieți trăite în libertate, mai presus de prejudecăți, temeri, obsesii și dificultăți care risipesc energia și stresează până la epuizare.
 
Pot participa si copiii la conferinta?
 
Copiii sunt motivatia intregii activitati a Cristelei Georgescu, cum ar putea fi chiar ei cei “interzisi”?
Cristela va roaga insa, din perspectiva ei de mama, sa tineti cont de urmatoarele:
– copiii trebuie sa petreaca 9 ore intr-un spatiu inchis, in care au posibilitati limitate de miscare si manifestare vocala.
– aduceti pentru copii lucruri cu care le face placere sa petreaca timp indelungat.
– aveti suficienta apa, fructe sau mancare pentru ei.
– intrare gratuita
– daca e nevoie de loc la masa, va rugam mentionati expres la inscriere.
 
Va asteptam cu multa vitamina L,
Cristela Georgescu si Minunea Naturii
 
Pentru informatii diverse puteti apela:
0771 331 331
Facebook event:

One thought on “Sanatate prin propria putere – conferinta Cristela Georgescu la Timisoara

  1. Pingback: Retrospectiva minunata 2017 – Blogul Minunea Naturii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *