Otet natural
Otet natural - descopera oferta de produse de pe minuneanaturii.ro
Sunt 93 produse.
27,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Otet de mere crud, nefiltrat, eco-bio, 500ml - Probios
Otetul de mere crud Probios este un otet organic nefiltrat si nepasteurizat obtinut din fermentarea naturala a sucului de mere provenite din agricultura ecologica si nu din concentrate de mere. Produs crud, acest Otet de mere este ideal de folosit drept condiment aromat delicat pentru salate, legume crude sau fierte, sosuri si marinate, dar si ca bautura racoritoare, diluand doua linguri intr-un pahar cu apa.
Acest produs nu are data de expirare
Ingrediente:
Cidru de mere italiene*. *ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Mod de utilizare:
ideal de folosit drept condiment aromat delicat pentru salate, legume crude sau fierte, sosuri si marinate, dar si ca bautura racoritoare, diluand doua linguri intr-un pahar cu apa. Dupa deschidere consumati in 6 luni. Posibilele depuneri de sendimente indica producerea naturala.
Mod de prezentare
500 mililitri
Otet de mere crud, nefiltrat, eco-bio, 500ml - Probios
26,95 RON
TVA inclus
In Stoc
OTET DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT BIO 750ml - BIONA
Otet de mere nepasteurizat.
Otetul este obtinut din suc de mere obtinut prin presare la rece.
Nu este pasteurizat, filtrat sau tratat.
Depunerile pe fundul sticlei sunt normale.
Ingrediente OTET DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT:
otet din cidru de mere*
*din agricultura ecologica
OTETUL DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT este certificat ecologic
Prezentare OTET DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT:
750ml
Ce inseamna cidru de mere?
Cidrul este o bautura alcoolica obtinuta prin fermentarea sucului de mere.
Ce inseamna otet din cidru de mere?
Otetul din cidru de mere este obtinut dupa a 2-a fermentatie a cidrului de mere.
OTET DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT BIO 750ml - BIONA
15,95 RON
TVA inclus
In Stoc
OTET DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT BIO 750ml - DENREE
Otet de mere nepasteurizat.
Otetul este obtinut din suc de mere obtinut prin presare la rece.
Nu este pasteurizat, filtrat sau tratat.
Depunerile pe fundul sticlei sunt normale.
Ingrediente OTET DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT:
otet din cidru de mere*
*din agricultura ecologica
OTETUL DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT este certificat ecologic
Prezentare OTET DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT:
750ml
Ce inseamna cidru de mere?
Cidrul este o bautura alcoolica obtinuta prin fermentarea sucului de mere.
Ce inseamna otet din cidru de mere?
Otetul din cidru de mere este obtinut dupa a 2-a fermentatie a cidrului de mere.
OTET DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT BIO 750ml - DENREE
22,95 RON
TVA inclus
In Stoc
OTET DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT BIO 500ML - BIONA
Otet de mere nepasteurizat.
Otetul este obtinut din suc de mere obtinut prin presare la rece.
Nu este pasteurizat, filtrat sau tratat.
Depunerile pe fundul sticlei sunt normale.
Ingrediente OTET DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT:
otet din cidru de mere*
*din agricultura ecologica
OTETUL DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT este certificat ecologic
Prezentare OTET DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT:
500ml
Ce inseamna cidru de mere?
Cidrul este o bautura alcoolica obtinuta prin fermentarea sucului de mere.
Ce inseamna otet din cidru de mere?
Otetul din cidru de mere este obtinut dupa a 2-a fermentatie a cidrului de mere.
OTET DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT BIO 500ML - BIONA
38,95 RON
TVA inclus
Ultimele produse in stoc
Lipostop Otet de Mere si Bio-Crom 60cps - Parapharm
Descriere Lipostop Otet de Mere si Bio-Crom:
Lipostop este un supliment nutritiv pentru slabit.
Este un preparat modern, care actioneaza prin reducerea cantitatii de tesut adipos, fara sa afecteze starea de sanatate, continind substante naturale.
Otetul de mere, prin folosirea regulata, impiedica depunerea grasimilor.
Sub forma de concentrat (extract uscat), poate fi utilizat fara contraindicatii.
Prin actiunea sinergica a cromului si a manganului, care participa la metabolismul glucozei, scade apetitul pentru dulciuri, creste capacitatea de munca si de regenerare a organismului.
Folosirea regulata a produsului asigura, prin stimularea proceselor metabolice, transformarea depunerilor adipoase in energie, ceea ce contribuie la atingerea greutatii ideale si pastrarea acesteia, pe fondul unui regim hipocaloric moderat si putina miscare.
Ingrediente Lipostop Otet de Mere si Bio-Crom:
Extract uscat din oțet de mere,
Vitamina C,
Mangan,
Crom.
Mod de Administrare Lipostop Otet de Mere si Bio-Crom:
De 2 ori cate o capsula pe zi, cu cel putin jumatate de ora înainte de mese, cu mult lichid (de preferinta apa, suc de fructe sau ceai).
Prezentare Lipostop Otet de Mere si Bio-Crom 60cps - Quantum Pharm:
Prezentare: 60cps
Lipostop Otet de Mere si Bio-Crom 60cps - Parapharm
28,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Otet balsamic Modena 500ml - CrudolioUn gust rafinat pentru salate, dressinguri, sosuri, etc.Produs 100% natural, obtinut din struguri BIO din culturi certificate biologic.Ingrediente Otet balsamic Modena 500ml: otet din vin*, must concentrat din struguri*, zahar caramelizat*.*din culturi certificate biologic.Valori nutritive medii/100 ml:Valoare energetica: 527 kJ / 24 kcalGrasimi:0 g Carbohidrati:25 g-din care zaharuri:25 gProteine 1 gSare: 0,15 gA se pastra la loc uscat si racorosProducator: JoeCo S.R.L., Italia
Afla mai multe despre uleiuri in pliantul dedicat acestui ulei.Otet balsamic Modena 500ml - Crudolio
9,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Apifruct otet din mere si miere 950ml, Complex Apicol
Produs 100% natural, obtinut prin fermentatie naturala, otetul din mere si miere de albine detine calitati nutritive si terapeutice. Otetul din mere si miere este alternativa sanatoasa pentru otetul realizat prin procedee chimice care dauneaza organismului uman. Otetul din miere nu are doar un gust excelent dar si efecte terapeutice incredibile, spunandu-se despre otetul de mere si miere ca vindeca 100 de boli.
Printre utilizarile otetului se enumera:
anemie, intoxicatii, afectiuni renale, hipocolesterolemie, indigestie, litiaza renala oxalica si fosfatica(pietre la rinichi), pielite, cistite, nevroze, migrene, hipercorticism, nevralzii, sterilitate, antibacterian, reumatism, obezitate, migrene.
Ingrediente otet din mere si miere:
Apa
miere de albine 18.2%
suc de mere concentrat 2.5% (substanta uscata min. 60%)
Prezentare otet de mere si mere Apifruct, Complex Apicol:
flacon cu 950ml
Apifruct otet din mere si miere 950ml, Complex Apicol
19,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
OTET DIN VIN ROSU BIO 500ML - CRUDIGNO
Otetul de vin Crudigno este un condiment cu o aroma puternica,produs prin fermentarea vinului,de la care a luat mirosul.
Otetul stimuleaza digestia si are actiune antiseptica si contine foarte putine calorii,ceea ce il face indicat in condimentarea produselor alimentare din dietele hipocalorice.
Bogat in saruri minerale, ajuta la impiedicarea aparitiei insuficientei biliare si faciliteaza absorbtia vitaminelor.
Ingrediente:
otet din vin rosu* *Provine din agricultura ecologica. Aciditate: 6%.
OTET DIN VIN ROSU BIO 500ML - CRUDIGNO
Otet de mere cu catina 250ml - Nera Plant
Produs natural obtinut din pulpa de catina si Otet Nera Plant de mere si miere.
Cum actioneaza?
Antioxidant
Energizant
Vitaminizant
Imunostimulator
Reduce pofta de mancare
Depurativ
Antiinflamator
Cicatrizant
Hepatoprotector
Calmant si relaxant
Pentru ce se recomanda?
Stres oxidativ
Anemie
Convalescenta
Infectii
Raceala
Imunitate scazuta
Afectiuni hepatice, gastrointestinale, renale
Ateroscleroza
Afectiuni oculare
Reumatism
Supraponderabilitate
Stari de neliniste, depresie
Ingrediente Otet de mere cu catina:
Mere mature sanatoase (Malus domestica) - 27%
pulpa de catina (Hippophaë rhamnoides) - 10%
excipienti: apa, miere de albine, fructoza, glucoza, zaharoza, drojdie de panificatie
Fructele de mar contin substante active necesare organismului pentru o functionare normala (proteine solubile, aminoacizi, vitamine, acizi grasi, elemente minerale). Merele sunt si o importata sursa de potasiu, care incetineste procesul de sclerozare a vaselor sanguine si confera tesuturilor elasticitate si suplete. Continutul de vitamina C ajuta la asimilarea fierului necesar organismului si previne bolile infectioase.
Fructele de catina sunt energizante si maresc rezistenta organismului in fata bolilor. Produsele pe baza de catina au un rol insemnat in reglarea proceselor din organism, oferind o imunitate ridicata.
Se recomanda ca anual sa se faca cate o cura cu fructe de catina pentru a oferi organismului necesarul de vitamine si oligoelemente. Sunt renumite pentru efectele de regenerare si reglare imunitara, ceea ce le recomanda ca adjuvante intr-o gama larga de tulburari, de la infectii repetate la alergii, de la imbatranire prematura la boala canceroasa. Se folosesc si in tratarea afectiunilor stomacului si ale duodenului. Catina se mai recomanda in cazul afectiunilor specifice pentru persoanele in varsta (vitamina E este considerata vitamina tineretii), in tulburari nervoase, sterilitate, carente de vitamine si de minerale.
Mierea de albine contine minerale, vitamine si enzime care o fac un puternic energizant natural.
Fructoza, glucoza, zaharoza conserva produsul. Sunt elementele necesare fermentatiei alcoolice, prima etapa in obtinerea otetului.
Drojdia de panificatie mareste rezistenta la oboseala, favorizand travaliul muscular, si usureaza eliminarea de toxine si de deseuri metabolice. In procesul obtinerii otetului de mere, este elementul care favorizeaza fermentatia.
Prezentare Otet de mere cu catina:
reciepient din sticla violet - 250ml
Sticla violet.
Cercetarile din domeniul biofotonicii, prin masurarea radiatiilor celulare, au demonstrat ca sticla violet este cel mai indicat tip de ambalaj deoarece ofera protectia optima impotriva luminii din domeniul vizibil, incetinind procesul de alterare, urmare a radiatiei luminoase. O calitate unica a acestei sticle, care o recomanda inainte de plastic si sticla colorata, este permisivitatea pe care o prezinta pentru trecerea luminii din spectrul ultraviolet si infrarosu, astfel fiind mentinuta vitalitatea structurilor moleculare din substantele continute.
Otet de mere cu catina 250ml - Nera Plant
Otet de mere cu macese 250ml - Nera Plant
Produs natural obtinut din pulpa de macese si Otet Nera Plant de mere si miere.
Actiune:
Antioxidant
Vitaminizant
Imunostimulator
Vasodilatator arterial
Antiinflamator
Antilitiazic
Depurativ
Diuretic
Hepatoprotector
Pentru ce se recomanda?
Stres oxidativ
Avitaminoze
Imunitate scazuta
Convalescenta
Gripa, viroze, febra
Oboseala fizica si intelectuala
Circulatie periferica deficitara
Artrita reumatoida
Afectiuni renale
Afectiuni hepatice, dischinezie biliara
Obezitate, supraponderabilitate
Ingrediente Otet de mere cu macese :
Mmere mature sanatoase (Malus domestica) - 27%
pulpa de Macese (Rosa canina) - 10%
excipienti: apa, miere de albine, fructoza, glucoza, zaharoza, drojdie de panificatie
Fructele de mar contin substante active necesare organismului pentru o functionare normala (proteine solubile, aminoacizi, vitamine, acizi grasi, elemente minerale). Merele sunt si o importata sursa de potasiu, care incetineste procesul de sclerozare a vaselor sanguine si confera tesuturilor elasticitate si suplete. Continutul de vitamina C ajuta la asimilarea fierului necesar organismului si previne bolile infectioase.
Macesul este un puternic antibiotic natural. Pseudo-fructele de maces contin cantitati mari de vitamina C (de 100 de ori mai multa decat in portocale), dar si vitamine precum: A, B1, B2, B3, E, K, P, PP si minerale ca: magneziu, fier, potasiu. Datorita concentratiei mari de vitamine, macesele sporesc imunitatea organismului si mentin sanatatea tesuturilor si a organelor interne. Sunt recomandate ca revigorant in virozele sezoniere. In paralel cu efectele antivirale, testate in timp, macesului i s-au atribuit si alte valente terapeutice: mentine buna functionare a vaselor capilare si normalizeaza circulatia sanguina.
Sunt utilizate cu rezultate semnificative in alergii, ameliorarea simptomelor osteoartritelor, ca adjuvant in afectiuni imunitare, ca tonic si regenerant pentru copii si varstnici, ca ameliorator al simptomelor determinate de dismenoree. Combat anxietatea, palpitatiile, greturile, viermii intestinali si cresc secretia biliara – fapt care le recomanda in afectiunile ficatului.
Mierea de albine contine minerale, vitamine si enzime care o fac un puternic energizant natural.
Fructoza, glucoza, zaharoza conserva produsul. Sunt elementele necesare fermentatiei alcoolice, prima etapa in obtinerea otetului.
Drojdia de panificatie mareste rezistenta la oboseala, favorizand travaliul muscular, si usureaza eliminarea de toxine si de deseuri metabolice. In procesul obtinerii otetului de mere, este elementul care favorizeaza fermentatia.
Prezentare Otet de mere cu macese :
recipient de sticla violet 250ml
Sticla violet.
Cercetarile din domeniul biofotonicii, prin masurarea radiatiilor celulare, au demonstrat ca sticla violet este cel mai indicat tip de ambalaj deoarece ofera protectia optima impotriva luminii din domeniul vizibil, incetinind procesul de alterare, urmare a radiatiei luminoase. O calitate unica a acestei sticle, care o recomanda inainte de plastic si sticla colorata, este permisivitatea pe care o prezinta pentru trecerea luminii din spectrul ultraviolet si infrarosu, astfel fiind mentinuta vitalitatea structurilor moleculare din substantele continute.
Otet de mere cu macese 250ml - Nera Plant
Otet de mere si miere 1l - Nera Plant
Produs natural obtinut din mere romanesti si miere de albine, dupa o reteta traditionala.
Cum actioneaza?
Antibacterian
Antialergic
Tonic digestiv
Energizant
Detoxifiant
Remineralizant
Antifebril
Normalizeaza nivelul colesterolului
Combate durerile musculare si articulare
Antiacneic
Normalizeaza secretia de sebum
Antiinflamator
Calmant
Tonic capilar
Pentru ce se recomanda?
Infectii
Alergii
Probleme de digestie
Constipatie
Metabolism lenes
Celulita
Obezitate
Imunitate scazuta
Oboseala cronica
Migrene
Ameteli
Insomnie
Nivel crescut al colesterolului
Dureri musculare si articulare
Urticarie
Intepaturi de insecte
Arsuri solare
Ten gras, acneic
Febra in raceli si gripe – uz extern (frectii, impachetari)
Matreata
Caderea parului
Ingrediente Otet de mere si miere:
mere mature sanatoase (Malus domestica) – 30%
excipienti: apa, miere de albine, fructoza, glucoza, zaharoza, drojdie de panificatie
Fructele de mar contin substante active necesare organismului pentru o functionare normala (proteine solubile, aminoacizi, vitamine, acizi grasi, elemente minerale). Merele sunt si o importata sursa de potasiu, care incetineste procesul de sclerozare a vaselor sanguine si confera tesuturilor elasticitate si suplete. Continutul de vitamina C ajuta la asimilarea fierului necesar organismului si previne bolile infectioase.
Mierea de albine contine minerale, vitamine si enzime care o fac un puternic energizant natural.
Fructoza, glucoza, zaharoza conserva produsul. Sunt elementele necesare fermentatiei alcoolice, prima etapa in obtinerea otetului.
Drojdia de panificatie mareste rezistenta la oboseala, favorizand travaliul muscular, si usureaza eliminarea de toxine si de deseuri metabolice. In procesul obtinerii otetului de mere, este elementul care favorizeaza fermentatia.
Prezentare Otet de mere si miere:
recipient de sticla violet 1l
Sticla violet.
Cercetarile din domeniul biofotonicii, prin masurarea radiatiilor celulare, au demonstrat ca sticla violet este cel mai indicat tip de ambalaj deoarece ofera protectia optima impotriva luminii din domeniul vizibil, incetinind procesul de alterare, urmare a radiatiei luminoase. O calitate unica a acestei sticle, care o recomanda inainte de plastic si sticla colorata, este permisivitatea pe care o prezinta pentru trecerea luminii din spectrul ultraviolet si infrarosu, astfel fiind mentinuta vitalitatea structurilor moleculare din substantele continute.
Otet de mere si miere 1l - Nera Plant
Otet de mere si miere - Nera Plant
Produs natural obtinut din mere romanesti si miere de albine, dupa o reteta traditionala.
Cum actioneaza?
Antibacterian
Antialergic
Tonic digestiv
Energizant
Detoxifiant
Remineralizant
Antifebril
Normalizeaza nivelul colesterolului
Combate durerile musculare si articulare
Antiacneic
Normalizeaza secretia de sebum
Antiinflamator
Calmant
Tonic capilar
Pentru ce se recomanda?
Infectii
Alergii
Probleme de digestie
Constipatie
Metabolism lenes
Celulita
Obezitate
Imunitate scazuta
Oboseala cronica
Migrene
Ameteli
Insomnie
Nivel crescut al colesterolului
Dureri musculare si articulare
Urticarie
Intepaturi de insecte
Arsuri solare
Ten gras, acneic
Febra in raceli si gripe – uz extern (frectii, impachetari)
Matreata
Caderea parului
Ingrediente Otet de mere si miere:
mere mature sanatoase (Malus domestica) – 30%
excipienti: apa, miere de albine, fructoza, glucoza, zaharoza, drojdie de panificatie
Fructele de mar contin substante active necesare organismului pentru o functionare normala (proteine solubile, aminoacizi, vitamine, acizi grasi, elemente minerale). Merele sunt si o importata sursa de potasiu, care incetineste procesul de sclerozare a vaselor sanguine si confera tesuturilor elasticitate si suplete. Continutul de vitamina C ajuta la asimilarea fierului necesar organismului si previne bolile infectioase.
Mierea de albine contine minerale, vitamine si enzime care o fac un puternic energizant natural.
Fructoza, glucoza, zaharoza conserva produsul. Sunt elementele necesare fermentatiei alcoolice, prima etapa in obtinerea otetului.
Drojdia de panificatie mareste rezistenta la oboseala, favorizand travaliul muscular, si usureaza eliminarea de toxine si de deseuri metabolice. In procesul obtinerii otetului de mere, este elementul care favorizeaza fermentatia.
Prezentare Otet de mere si miere:
reciepient din sticla violet 100 , 250 si 3000 mililitri
Sticla violet.
Cercetarile din domeniul biofotonicii, prin masurarea radiatiilor celulare, au demonstrat ca sticla violet este cel mai indicat tip de ambalaj deoarece ofera protectia optima impotriva luminii din domeniul vizibil, incetinind procesul de alterare, urmare a radiatiei luminoase. O calitate unica a acestei sticle, care o recomanda inainte de plastic si sticla colorata, este permisivitatea pe care o prezinta pentru trecerea luminii din spectrul ultraviolet si infrarosu, astfel fiind mentinuta vitalitatea structurilor moleculare din substantele continute.
Otet de mere si miere - Nera Plant
De la
33,04 RON
TVA inclus
In Stoc
Otet Hepatodren - Nera Plant
Intareste functia antitoxica a ficatului.
Cum actioneaza produsul?
Drenor hepatic si biliar
Regenerant al celulelor hepatice
Favorizeaza digestia grasimilor si eliminarea toxinelor din organism.
Pentru ce se recomanda?
Afectiuni hepatice si biliare
Ingrediente Otet Hepatodren:
mere mature sanatoase (Malus domestica) - 27%
frunze de Anghinare (Cynara scolymus)
seminte de Armurariu (Silybum marianum)
Galbenele (Calendula officinalis)
parti aeriene si radacini de Papadie (Taraxacum officinale)
Sulfina (Melilotus officinalis)
Sunatoare (Hypericum perforatum)
Sovarv (Origanum vulgare)
Tintaura (Centaurim erythraea) - 10%; excipienti: apa, miere de albine, fructoza, glucoza, zaharoza, drojdie de panificatie
Fructele de mar contin substante active necesare organismului pentru o functionare normala (proteine solubile, aminoacizi, vitamine, acizi grasi, elemente minerale). Merele sunt si o importata sursa de potasiu, care incetineste procesul de sclerozare a vaselor sanguine si confera tesuturilor elasticitate si suplete. Continutul de vitamina C ajuta la asimilarea fierului necesar organismului si previne bolile infectioase.
Anghinarea regenereaza celulele hepatice, intareste functia antitoxica a ficatului, este antiinflamatorie, hipocolesterolemianta, coleretic-colagoga, creste apetitul, ajuta la eliminarea sarurilor si pigmentilor biliari, normalizand culoarea pielii, urinei, fecalelor in caz de icter.
Semintele de Armurariu au actiune hepatoprotectoare, hepatoregeneratoare, antihepatotoxica, decongestiva, antiinflamatorie, coleretic-colagoga, antioxidanta. Efectul hepatoprotector este dat de silimarina care inhiba intrarea toxinelor in celula hepatica si impiedica alterarea membranei hepatocitoare. Armurariul este folosit in boli hepatice (hepatite cronice active, de cauza atat virala, cat si alcoolica, ciroza hepatica, insuficienta hepatica). Se asociaza preventiv medicamentelor cu potential hepatotoxic.
Avand proprietati coleretic-colagoge (stimuleaza secretia si eliminarea bilei), cicatrizante si calmante, Galbenelele contribuie la functionarea normala a aparatului digestiv si ajuta la mentinerea sanatatii ficatului.
Papadia prin compozitia sa chimica actioneaza ca tonic amar, drenor hepato-biliar, decongestionant, colagog, depurativ, antiinflamator, antioxidant, avand un important efect diuretic. Astfel, ea este indicata in starile congestive hepatice, hepatite, insuficienta hepatica, hipercolesterolemie, icter, litiaza biliara.
Sulfina este utila in hepatita cronica deoarece stimuleaza refacerea tesuturilor prin inlocuirea celor distruse cu altele nou formate identice morfofunctional, contribuie la sinteza ARN si prin aceasta la regenerarea tesutului hepatic. Are de asemenea actiune hepatoprotectoare, antiinflamatoare, anticoagulanta si cicatrizanta.
Sunatoarea ajuta la mentinerea sanatatii aparatului gastrointestinal. Sustine functionarea normala a ficatului. Contribuie la o relaxare optima si mentinerea bunei dispozitii, datorita proprietatilor sale: calmante, antiinflamatoare, antiulceroase, coleretic-colagoge (provoaca evacuarea bilei in intestin), antiseptic, cicatrizant. Se recomanda in gastrita, ulcer gastro-duodenal, hepatita, diskinezie biliara (functionarea defectuoasa a vezicii biliare).
Sovarvul este antispastic, stomahic (stimuleaza secretia sucurilor gastro-intestinale), carminativ (ajuta la eliminarea gazelor intestinale). Datorita substantelor amare si taninurilor actioneaza ca tonic-amar in anorexii, astringent in diaree si carminativ.
Substantele amare din Tintaura sunt reprezentate de secoiridoid glucozide in special swertiamarina, gentiopicrina si swerozide, esteri ai acestei substante, centapicrina, centaurozide, secologanina, gentianina, xantone metoxilate, eustomina etc. Aceste substante amare, prin act reflex, stimuleaza secretia sucului gastric si a bilei si, ca urmare, favorizeaza digestia. Se recomanda in dischinezie biliara, constipatie atona, balonare.
Mierea de albine contine minerale, vitamine si enzime care o fac un puternic energizant natural.
Fructoza, glucoza, zaharoza conserva produsul. Sunt elementele necesare fermentatiei alcoolice, prima etapa in obtinerea otetului.
Drojdia de panificatie mareste rezistenta la oboseala, favorizand travaliul muscular, si usureaza eliminarea de toxine si de deseuri metabolice. In procesul obtinerii otetului de mere, este elementul care favorizeaza fermentatia.
Prezentare Otet Hepatodren:
recipeint sticla violet 100ml 250ml si 3000 mililitri
Sticla violet.
Cercetarile din domeniul biofotonicii, prin masurarea radiatiilor celulare, au demonstrat ca sticla violet este cel mai indicat tip de ambalaj deoarece ofera protectia optima impotriva luminii din domeniul vizibil, incetinind procesul de alterare, urmare a radiatiei luminoase. O calitate unica a acestei sticle, care o recomanda inainte de plastic si sticla colorata, este permisivitatea pe care o prezinta pentru trecerea luminii din spectrul ultraviolet si infrarosu, astfel fiind mentinuta vitalitatea structurilor moleculare din substantele continute.
Otet Hepatodren - Nera Plant
19,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Otet Mere Cu Miere 500ml - Hypericum
Proprietati: antisclerotic, antireumatic, antiobezitate, antistres, diuretic, depurativ.
Ingrediente Otet Mere Cu Miere:
otet de mere
miere de albine
Efecte Otet Mere Cu Miere:
ateroscleroza
hipertensiune arteriala
varice
arterita
reumatism
dureri articulare si musculare
obezitate
sinuzita
nevroze
insomnii
stres
migrene
ameteli
afectiuni ale rinichilor
sterilitate
Mod de administrare Otet Mere Cu Miere:
Intern: 3 lingurite pe zi pentru copii si 3 linguri pe zi pentru adulti, dupa mesele principale, timp de 4-6 saptamani.
Prezentare Otet Mere Cu Miere:
500ml
Otet Mere Cu Miere 500ml - Hypericum
18,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
Otet din vin alb eco-bio 500ml - Biona
Un otet cu o aroma usoara, racoritoare.
Otet obtinut prin fermentatie naturala, acetica a vinului.
Perfect pentru salate, sosuri, mancaruri mediteraniene.
Ingrediente:
otet din vin alb*
*din agricultura ecologica
Produs certificat ecologic
500ml
Otet din vin alb eco-bio 500ml - Biona
21,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Otet din cidru de mere nefiltrat Raw Health bio 500ml
Otetul Raw Health este obtinut prin presarea la rece a merelor.
Sucul obtinut nu este filtrat sau pasteurizat.
Astfel otetul este viu, plin de enzime.
Ingrediente:
otet din cidru de mere*
*din agricultura ecologica
Produs certificat ecologic
500ml
Aciditate:
5%
Otet din cidru de mere nefiltrat Raw Health eco-bio 500ml
27,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
Ume Su otet traditional japonez 250ml
Un otet traditional din fructe Umeboshi. Copacul de Umeboshi seamna cu prunul, din acest motiv mai intalnim pentru Umeboshi denumirea de prune japoneze. Insa ca si proprietati, fructul este mai apropiat de caise decat de prune.
Ume Su este un otet din prune japoneze (Umeboshi) cu grad de aciditate 2.4°, fiind astfel mult mai putin acid decat restul tipurilor de otet.
Se foloseste in salate, preparate culinare, retete asiatice, japoneze. Atentie, specific acestui otet este gustul foarte sarat, daca folositi acest otet in preparate, nu mai adaugati si sare, sau adaugati dupa ce gustati preparatele doar cu acest otet.
Ingrediente: umeboshi (Prunus meme), shiso (Perilla arguts), sare de mare.
Produs 100% natural.
Ambalaj din sticla
250ml
Ume Su otet traditional japonez 250ml
35,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Genmai Su otet din orez brun bio 250ml
Genmai Su este un otet din orez brun cu grad de aciditate 4.3°, fiind astfel mult mai putin acid decat restul tipurilor de otet.
Se foloseste in salate, preparate culinare, retete asiatice, japoneze.
Ingrediente: otet din orez * (apa, orez brun*)*din agricultura ecologica
Produs certificat ecologic
Ambalaj din sticla
250ml
Genmai Su otet din orez brun eco-bio 250ml
Otet balsamic - eco-bio 100ml - Allgauer Olmuhle
Preparat dupa metoda traditionala, cu o culoare puternica, inchisa.Prin finetea sa confera note dulci-acrisoare in salate si preparate mediteraneene.
Valori nutritionale medii/ 100g:
Valoare energetica: 578kJ/ 136kcal
Grasimi: 0 g
Acizi grasi saturati: 0 g
Carbohidrati, din care: 32 g
Zaharuri: 25 g
Proteine: 0,5 g
Sare: 0,1 g
Ingrediente Otet balsamic: otet din vin*, must din struguri concentrat**din culturi certificate ecologic
Aciditate 6%
Producator: Allgauer Olmuhle e.K , Germania
Otet balsamic - eco-bio 100ml - Allgauer Olmuhle
Otet de rodie- eco-bio 100ml - Allgauer Olmuhle
Preparat pe baza de vin alb, otetul de rodie ofera preparatelor note exotice, fructate.Ideal pentru prepararea unei vinegrete fine sau pentru condimentarea mancarurilor.
Valori nutritionale medii/ 100g:
Valoare energetica: 578kJ/ 136kcal
Grasimi: 0 g
Acizi grasi saturati: 0 g
Carbohidrati, din care: 32 g
Zaharuri: 25 g
Proteine: 0,5 g
Sare: 0,1 g
Ingrediente Otet de rodie: otet din vin alb*, must din struguri albi concentrat*, otet balsamic*, suc de rodie**din culturi certificate ecologicAciditate 5%
Producator: Allgauer Olmuhle e.K , Germania
Otet de rodie- eco-bio 100ml - Allgauer Olmuhle
Otet de zmeura- eco-bio 100ml - Allgauer Olmuhle
Zmeura intreaga folosita la obtinerea otetului ii da o aroma fructata deosebita. Ideal pentru salate si aperitive.
Este perfect in combinatie cu uleiul de nuca Allgäuer Ölmühle.
Valori nutritionale medii/ 100g:
Valoare energetica:578kJ/ 136kcal
Grasimi: 0 g
Acizi grasi saturati: 0 g
Carbohidrati, din care: 32 g
Zaharuri: 25 g
Proteine: 0,5 g
Sare: 0,1 g
Ingrediente Otet de zmeura:
otet din vin*, must din struguri concentrat*, otet balsamic*, extract din zmeura intreaga*
* din culturi certificate ecologic.
Aciditate 5%
Producator: Allgäuer Ölmühle e.K. Germania
Produs in Germania
Otet de zmeura- eco-bio 100ml - Allgauer Olmuhle
16,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Otet din vin alb 500ml - CrudolioProdus 100% natural, din vin obtinut din struguri proveniti din culturi certificate biologic.Ingrediente Otet din vin alb 500ml: vin organic* , apa, antioxidant: anhididra sulfuroasa*din culturi certificate biologic.Valori nutritionale medii /100 ml :Valoare energetica: 81 kJ / 19 kcalGrasimi: 0 gCarbohidrati: 0,1 g-din care zaharuri: 0,0 gProteine: 0,1 g Sare: 0,09 g A se pastra la loc uscat si racoros.Producator: JoeCo S.R.L., Italia Otet din vin alb 500ml - Crudolio
11,27 RON
TVA inclus
In Stoc
Suc eco-bio de lamaie - 250ml - Crudolio
Ideal ca dressing pentru salate, salate de fructe, prepararea bauturilor calde sau reci, sorbet, preparate de patiserie, sosuri sau cocktailuri.Ingrediente Suc de lamaie: suc eco-bio de lamaie, pasteurizat.Informatii nutritionale/ 100ml:Valoare energetica: 29 kCal/121 kJProteine: 0,4gCarbohidrati: 6,5gGrasimi: 0,1gA se pastra la rece dupa deschidere si a se consuma in termen de 10 zile de la deschiderea sticlei.Producator: JOECo. S.R.L., ItaliaSuc de lamaie - eco-bio 250ml - Crudolio
18,95 RON
TVA inclus
Stoc epuizat
Otet de cocos 100% natural, 750ml - MARCA PINA
Sukang Paombong – cu adevarat natural!
Otetul de cocos se prepara in mod traditional din seva palmierului de cocos care este fermentata timp de 6 luni in vase de pamant, expuse la soare,vant si ploi.
Folosind metode de fermentare stiintifice, igienice si cu calitate controlata, am obtinut otetul de cocos Sukang Paombong ce pastreaza toate bunatatile naturale asemeni celui traditional.
Aciditate: 4,5%
Ingrediente:apa de cocos, zahar brun, drojdii.
Produs in Filipine
Otet de cocos 100% natural, 750ml - Marca Pina
Otet natural - incepand de la 5,90 RON
Comanda otet natural de la minuneanaturii.ro.
Pe minuneanaturii.ro ai 24 de produse in categoria otet natural
Consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h.
Orice intrebarea ai legata de otet natural sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. Produsele din categoria otet natural sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.
Descopera otet natural la oferta speciala.