Review for "Ulei esential de Scortisoara frunze, 10ml - Mayam"

Ulei esential de Scortisoara frunze, 10ml - Mayam Ulei esential de Scortisoara frunze, 10ml - Mayam

Ulei esential de Scortisoara frunze, 10ml - Mayam Scorțișoara este o mirodenie foarte apreciată de mii de ani și a reprezentat o marfă comercială importantă în Orient. Este folosită preponderent în arta culinară dar a fost utilizată mai demult în poțiuni de dragoste, pentru masaje și intern ca antifungic, analgezic, antiviral și vermifug. Ulei esențial se distilează atât din scoarță cât și din frunze, acesta este obținut din frunze. Mirosul esenței este unul pregnant și persistent, acțiunea sa este în principal antibacteriană, antifungică și antiparazitară iar din punct de vedere energetic și fizic este încălzitor, stimulator. Metoda de obținere: prin distilare cu vapori de apă din frunzele copacului de scorțișoară Calitate: ulei esențial pur și natural Proprietăți organoleptice: lichid gălbui limpede Descriere olfactivă: miros caracteristic, puternic și pregnant Ingrediente (INCI): cinnamomum zeylanicum leaf oil Proprietățile uleiului de scorțișoară antiviral, antifungic, antiparazitar antibacterian cu spectru larg insecticid, acaricid tonifiant, încălzitor, favorizează circulația sanguină și limfatică digestiv, tonic uterin stimulator, tonic sexual, afrodisiac stimulator fizic și psihic Recomandări, aplicații micoze, verugi, infecții cutanate infecții bucale și respiratorii, igienă dentară oboseală, somnolență, digestie lentă, stări de astenie și depresive impotență, libidou scăzut circulație sanguină deficitară, încălzirea membrelor și a musculaturii igiena și întreținerea casei prepararea parfumurilor, parfumarea săpunurilor Cum se folosește uleiul de scorțișoară este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, parfumuri și compoziții pentru aromaterapie fiind un ulei esențial puternic, se folosește în concentrație mică atunci când se aplică pe o suprafață mai mare de piele diluat în ulei vegetal, împreună cu alte esențe, sub formă de masaj o picătură pe un bețișor cu vată, aplicat pe verugi (negi), o dată sau de două ori pe zi, evitând contactul cu pielea sănătoasă ca ingredient în creme, balsamuri și unguente ca ingredient în pastă de dinți ca aromatizant și parfumant în balsamuri de buze ca esență parfumantă pentru săpunuri M&P și CP, sare de baie ca ingredient în soluții contra insectelor; în soluții de curățare a tapițeriei și covoarelor ca anti-acarian alături de alte esențe cu note de vârf, mijloc și de bază, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide difuzare aeriană prin vaporizare sau difuzare aeriană; se recomandă difuzarea pe un timp scurt și în combinație cu alte uleiuri esențiale cu aromă mai blândă (ex. portocale) Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă Date de siguranță, precauții în utilizare: ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare a se evita contactul cu ochii contraindicat în trimestrul I de sarcină a nu se lăsa la îndemâna copiilor uz extern; uzul intern se recomandă sub îndrumarea unui medic sau aromaterapeut Mod de prezentare: Flacon a 10 mililitri Ulei esential de Scortisoara frunze, 10ml - Mayam

Review

By (Bucuresti, Romania) on 08 Oct 2021 :