Review for "Ulei din seminte de Catina , eco-bio, 10ml - Mayam"

Ulei din seminte de Catina , eco-bio, 10ml - Mayam Ulei din seminte de Catina , eco-bio, 10ml - Mayam

Ulei din seminte de Catina , eco-bio, 10ml - Mayam Cătina este foarte cunoscută pentru numeroasele sale virtuți, există o serie de studii privind valorile nutriționale și medicinale ale acesteia. Uleiul extras din pulpa sau semințele boabelor conține numeroase substanțe bioactive în concentrație mare, care îi conferă o acțiune puternic antioxidantă, regeneratoare, cicatrizantă și nutritivă. Uleiul de cătină, în special cel extras din semințe, conține din abundență acizi grași esențiali omega-3 și omega-6, carotenoide, vitamina E, fitosteroli (stigmasterol, β-sistosterol), oligoelemente. Notă: nu se confunda cu uleiul de cătină ce se găsește de regulă în magazinele naturiste, care este un macerat al fructului într-un ulei vegetal simplu și, prin urmare, conține o concentrație mai mică de substanțe active! Metoda de obținere: prin extracție CO₂ din semințele frunctului de cătină Despre extracția CO₂: este o metodă ecologică nepoluantă, curată, de înaltă tehnologie, ce permite obținerea unui randament superior presării la rece. Metoda garantează puritatea maximă a extractului, nealterarea și nedeteriorarea compușilor plantei. Dioxidul de carbon este inert, nu are miros, este non-toxic și este disponibil nelimitat. Pe parcursul extracției CO₂ substanțele sensibile la temperaturi mai ridicate rămân intacte, iar compușii cu potențial oxidativ nu sunt afectați datorită excluderii oxigenului. Un avantaj foarte important este durata de valabilitate mai mare a acestor uleiuri obținute prin extracție CO₂ în comparație cu cele obținute prin presare, macerare sau chiar distilare. Calitate: produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Proprietăți organoleptice: lichid portocaliu, cu miros uleios caracteristic ușor acidulat Pe piele: penetrează bine pielea, senzație destul de uscată Ingrediente (INCI): hippophae rhamnoides seed extract* and rosmarinus officinalis leaf extract* *100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică.  Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT Proprietățile uleiului de cătină  antioxidant puternic, antiradicalar anti-age, combate semnele îmbătrânirii cutanate nutritiv, vitaminizant, emolient regenerator, favorizează reînnoirea celulelor pielii reparator, cicatrizant, stimulează mecanismele de reparare a pielii deteriorate protector solar la nivel celular datorită compușilor antioxidanți antiinflamator, reduce roșeața, calmant calmant, reduce mâncărimile și disconfortul pielii Recomandări, aplicații este un ulei potrivit pentru toate tipurile de ten și pentru îngrijirea pielii în general îngrijirea tenului matur, îmbătrânit, ridat, lipsit de tonus îngrijirea pielii cu aspect tern, obosit, lipsit de vitalitate pregătirea pielii pentru expunerea la soare și îngrijirea pielii după plajă îngrijirea pielii afectate de dermatită atopică, eczeme, psoriazis arsuri, mici tăieturi, cicatrici și răni superficiale, vătămări de la radiații Mod de utilizare în cosmetică este un produs ce nu se folosește de regulă ca atare pe piele, doar diluat cu alte uleiuri sau ca ingredient în preparate cosmetice dozaj uzual recomandat 2-10% amestecat cu un ulei vegetal sau combinat cu diverse ingrediente cosmetice în emulsii se adaugă la faza uleioasă sau la faza finală ca ingredient în compoziții cosmetice pentru îngrijirea tenului: seruri, creme, fond de ten, BB cream, CC cream ca ingredient în compoziții pentru îngrijirea pielii corpului: creme, balsamuri, unguente, lapte și unt de corp ca ingredient în cremele de protecție solară împreună cu filtre solare minerale și alte active specifice Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă Mod de prezentare: Flacon a 10 mililitri Ulei din seminte de Catina , eco-bio, 10ml - Mayam

Review

By (Bucuresti, Romania) on 13 Oct 2021 :