Review for "Ovaz crocant cu ciocolata, fara gluten, eco-bio, 325g - Bauck Hof"

Ovaz crocant cu ciocolata, fara gluten, eco-bio, 325g - Bauck Hof Ovaz crocant cu ciocolata, fara gluten, eco-bio, 325g - Bauck Hof

Ovaz crocant cu ciocolata, fara gluten, eco-bio, 325g - Bauck Hof Cacaoa intalnește fulgi de ovaz și chipsuri de orez bio - rezultatul este un musli crocant cu ciocolata, musli bio delicos, crocanta și nu prea dulce. Desigur, controlat fara gluten si cea mai buna calitate bio. Fulgii de ovăz sunt produși chiar aici în Bauckhof Mühle, preferăm să folosim ovăz de la fermieri parteneri din regiune. Combinate cu chipsuri de orez și zahăr de sfecla bio, acestea sunt coapte pana la un anumit punct cand devin crocante. Am decis să folosim zahăr local pentru reteta noastra de musli bio crocant fara gluten. Deoarece sfecla de zahăr pentru zahărul de sfeclă crește aici în Germania și este procesată la nivel regional, pe cât posibil. În comparație cu zahărul brut din trestie, produsul final nu are nevoie de căi de transport lungi și, astfel, susține agricultura organică locală. Desigur, folosim cât mai puțin zahăr posibil. Dezvoltarea produsului nostru a găsit echilibrul ideal între gust și plăcere conștientă. Ingrediente: fulgi de ovaz* integral fara gluten 66%, zahar* de sfecla 18%, ulei* de floarea soarelui, cacao* pudra slab degresata 6%, orez* crocant 4% (faina integrala de orez*), vanilie*. Valori nutritionale/100g: 1847 Kj; 440 Kcal; 14g Grasimi; 2,2g Acizi Grasi Saturati; 64g Glucide; 20g Zaharuri; 9,2g Fibre; 11g Proteine; 0,02 Sare Mod de utilizare Perfect pentru micul dejun cu iaurt bio, lapte sau băuturi pe bază de plante, ca gustare între mese sau ca bază pentru rețete creative. Mod de prezentare Punga a 325 grame Ovaz crocant cu ciocolata, fara gluten, eco-bio, 325g - Bauck Hof

Review

By (Bucuresti, Romania) on 21 Oct 2021 :