Lista de produse dupa producator Cocomi

APA DE COCOS 330ml - COCOMI
6,42 RON
6,98 RON -8%
cu TVA
In Stoc
APA DE COCOS 330ml - COCOMI Apa de cocos este extrasa din nuci tinere, verzi, de cocos. Proprietati apa de cocos: Apa de cocos este bogata in vitamina C si contine 0 grasimi. Apa de cocos este un isotonic natural, adica are un continut de electroliti similar cu serul sangvin. Apa de cocos are un continut ridicat de electroliti, ceea ce face ca rehidratarea sa se faca mult mai rapid. Apa de cocos este inlocuitorul natural si ideal la isotonicele sintetice pentru sportivi sau pentru persoanele care sufera de deshidratare. O doza de apa de cocos dupa antrenament sau in cazuri de calduri extreme asigura o rehidratare extrem de rapida si mai ales sanatoasa. Valori nutritionale apa de cocos: 100 ml de apa de cocosu pura contin in medie: Valoare energetica: 85kj/20kcal Grasimi: 0g (din care grasimi saturate 0g); Carbohidrati: 5 (din care zaharuri: 3,8g); Proteine: 0g; Fibre: 0g; Sare: 0.023g; Potasiu:220mg (11% din Doza Zilnica Recomandata) Ingrediente apa de cocos BIO:  99.99% apa de cocos, antioxidant (Vitamina C). Produs certificat ecologic Gramaj: 330ml  APA DE COCOS 330ml - COCOMI
Lapte vegetal de cocos 400ml eco-bio COCOMI
9,18 RON
9,98 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Lapte vegetal de cocos 400ml eco-bio COCOMI Laptele de cocos este un inlocuitor vegetal si sanatos pentru laptele animal dar si pentru smantanta avand o consistenta mai groasa. Laptele de cocos este bogat in fier si potasiu. Este totodata o sursa de magneziu, cupru, seleniu si zinc. Toate aceste minerale sunt o adevarata binefacere pentru corpul tau, mai ales pentru frumusetea pielii si sanatatea psihica. Laptele de cocos este bogat in acizi grasi saturati. Laptele de cocos contine cantitati considerabile de acid lauric, foarte important pentru sanatate. Acest acid gras este continut si de laptele matern si are particularitatea de a se indrepta direct spre ficat, unde se transforma in energie. Laptele de cocos se foloseste in diverse bucatarii orientale, pentru prepararea unor sosuri, dar si in patiserie. Laptele de cocos se poate consuma si ca atare, avand beneficii deosebite pentru corpul nostru, atat in interior, cat si in exterior (stim ca uleiul de cocos este deosebit de bun pentru piele). Ingrediente: cocos* (52%), apa, agent de ingrosare: guma de guar *din agricultura ecologica Lapte vegetal de cocos 400ml eco-bio COCOMI
Nuca de cocos rasa 100g - COCOMI
10,58 RON
11,50 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Nuca de cocos rasa 100g - COCOMI Fulgi fini de nuca de cocos proveniti din agricultura ecologica, Ingrediente: 100% nuca de cocos* *din culturi certificate ecologic. 100% Bio. Bogat in fibre alimentare; Fara adaos de zahar. Produs fara gluten. Valori nutritive medii /100g: Energie 2928kj /711kcal, Grasimi 69g, din care saturate 64g, Carbohidrati: 7.4g, din care zaharuri: 7.4g; Fibre: 16.3g Proteine: 7.0g; Sare: 0.09g. Gramaj: 100g Nuca de cocos rasa 100g - COCOMI
Ulei de cocos extra virgin 250ml - ECO-BIO - COCOMI
17,02 RON
18,50 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de cocos extra virgin 250ml - ECO-BIO - COCOMI Ulei de cocos extravirgin, optinut prin presare la rece, nerafinat cu gust si miros specific. Uleiul de cocos se poate folosi atat in alimentatie, cat si in cosmetica. Ulei de cocos raw, virgin, presat la rece, si certificat ecologic. Are o aroma si un miros placut, specifica de cocos. Aspectul: lichid translucent la peste 24 grade C, se solidifica sub aceasta temperatura si devine alb. Aceasta transformare nu modifica proprietatile produsului. Prin topire uleiul devine transparent ca apa de izvor, in cazul in care ramane alb nu este un ulei ci crema de cocos. Pastrare: in loc uscat, ferit de caldura si lumina. Uleiul de cocos care contine grasimi saturate nu pare sa fie deloc nociv, dimpotriva. Multe studii realizate pe populatiile din Pacific au aratat ca acesti oameni isi iau 30 - 60% din calorii din acest tip de ulei, insa in randul lor bolile cardiovasculare pur si simplu nu exista, nemaivorbind de Alzheimer. Substantele care dau gust si miros uleiului de cocos au o eficienta dovedita in stoparea agravararii bolii Alzheimer. Grasimile din uleuil de cocos imbunatatesc sanatatea inimii, ajuta tiroida, accelereaza metabolismul, ajuta la pastrarea unei greutati normale si chiar in cura de slabire si sunt benefice sistemului imunitar. Ulei de cocos imbunatateste digestia si absorbtia vitaminelor liposolubile, minerale si aminoacizi. Acesta este bogat in polifenoli, vitaminele E si K, precum si minerale ca fier si altele. Nuca de cocos este un antioxidant natural, imbunatateste sistemul imunitar, ajutand organismul sa lupte cu virusii si bacteriile. Ajuta, de asemenea, la boli cardiovasculare, cum ar fi hipertensiunea arteriala, colesterol ridicat si previne ateroscleroza. Este indicat si in Parkinson si Alzheimer. Uleiul de nuca de cocos are, de asemenea, utilizare externa: par - o piele puternica, actiune nutritiva - hidrateaza si previne formarea ridurilor si imbatranirea pielii, datorita proprietatilor antioxidante. Uleiul de cocos face ca organismul sa foloseasca grasimea pentru energie in loc sa o stocheze, asa explicandu-se de ce nu ingrasa, ci dimpotriva. Pentru ca regleaza greutatea, preintampina astfel diabetul de tip 2. Folosirea regulata a uleiului de cocos va face ca ranile sa se vindece mai usor, iar sistemul imunitar sa fie vizibil mai puternic. Unele studii au demonstrat chiar ca are proprietatea de a creste performantele fizice. Uleiul de cocos este recomandat pentru: - catifelarea si hidratarea pielii de orice tip; - ten deshidratat; - conditionarea parului, ingrijirea scalpului; - pielea iritata de la scutece; - buze uscate si crapate; - previne imbatranirea pielii. - este anti-inflamator, anti-microbian, anti-fungic, anti-viral, anti-parazitar, anti-helmintic, anti-giardia; - imbunatateste procesul de absorbtie a substantelor nutritive Utilizarea uleiului de cocos: - aplicat pe piele ca atare, sau inclus in compozitii cosmetice in concentratie de 5-90%; - se pot pune cateva picaturi in apa de baie, iar pielea va arata tanara si supla. Este recomandat pentru orice varsta si pentru toate tipurile de piele; - aplicat dupa dus sau baie, uleiul formeaza un strat protector si izoleaza in piele umiditatea; - inainte de samponare aplicati cateva picaturi pe scalp si masati timp de cateva minute; - ca masca de par dupa spalarea parului, se aplica o cantitate suficienta care sa actioneze pe timpul noptii     sub un prosop care acopera tot capul si parul. Spalati parul dimineata. -  il puteti folosi si in combinatii cu alte uleiuri sau extracte naturale pentru tratamente specifice: ulei de ricin si altele. - aplicat in mod regulat, uleiul de cocos amelioreaza simptomele eczemelor. Ajuta de asemenea in infectii fungice ale mainilor si picioarelor. - ca deodorant impreuna cu un ulei esential adecvat pentru cei cu transpiratia acida, prin aplicare sub brat a catorva picaturi, sau cu recipient tip deo-roll, fara sa blocheze porii; - ca atare sau amestecat cu alte ingrediente cosmetice, protejeaza parul si pielea de la uscare precum si de efectele nocive ale razelor solare; - buzele uscate si crapate pot fi remediate prin aplicarea catorva picaturi de ulei de cosos pur, sau amestecat de exemplu cu propolis; - pentru pielea intarita (coate, genunchi, calcaie uscate ) se aplica prin frecare; - masajul cu ulei de cocos ajuta la relaxare, indepartand stresul. Uleiul de cocos contine:  magneziu, calciu, zinc, fier, vitaminele K si E, acizi grasi saturati, acid lauric. Valori nutritionale la 100 gr: Valoare energetica:  862 kcal,  Acizi grasi saturati: 86,5%, Monosaturati: 5,8%, Polinesaturati: 1,8%, Carbohidrati: 0%, Proteine: 0% Ulei de cocos extra virgin 250ml - ECO-BIO - COCOMI
Ulei de cocos extra virgin 500ml - ECO-BIO - COCOMI
34,02 RON
36,98 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de cocos extra virgin 500ml - ECO-BIO - COCOMI Ulei de cocos extravirgin, optinut prin presare la rece, nerafinat cu gust si miros specific. Uleiul de cocos se poate folosi atat in alimentatie, cat si in cosmetica. Ulei de cocos raw, virgin, presat la rece, si certificat ecologic. Are o aroma si un miros placut, specifica de cocos. Aspectul: lichid translucent la peste 24 grade C, se solidifica sub aceasta temperatura si devine alb. Aceasta transformare nu modifica proprietatile produsului. Prin topire uleiul devine transparent ca apa de izvor, in cazul in care ramane alb nu este un ulei ci crema de cocos. Pastrare: in loc uscat, ferit de caldura si lumina. Uleiul de cocos care contine grasimi saturate nu pare sa fie deloc nociv, dimpotriva. Multe studii realizate pe populatiile din Pacific au aratat ca acesti oameni isi iau 30 - 60% din calorii din acest tip de ulei, insa in randul lor bolile cardiovasculare pur si simplu nu exista, nemaivorbind de Alzheimer. Substantele care dau gust si miros uleiului de cocos au o eficienta dovedita in stoparea agravararii bolii Alzheimer. Grasimile din uleuil de cocos imbunatatesc sanatatea inimii, ajuta tiroida, accelereaza metabolismul, ajuta la pastrarea unei greutati normale si chiar in cura de slabire si sunt benefice sistemului imunitar. Ulei de cocos imbunatateste digestia si absorbtia vitaminelor liposolubile, minerale si aminoacizi. Acesta este bogat in polifenoli, vitaminele E si K, precum si minerale ca fier si altele. Nuca de cocos este un antioxidant natural, imbunatateste sistemul imunitar, ajutand organismul sa lupte cu virusii si bacteriile. Ajuta, de asemenea, la boli cardiovasculare, cum ar fi hipertensiunea arteriala, colesterol ridicat si previne ateroscleroza. Este indicat si in Parkinson si Alzheimer. Uleiul de nuca de cocos are, de asemenea, utilizare externa: par - o piele puternica, actiune nutritiva - hidrateaza si previne formarea ridurilor si imbatranirea pielii, datorita proprietatilor antioxidante. Uleiul de cocos face ca organismul sa foloseasca grasimea pentru energie in loc sa o stocheze, asa explicandu-se de ce nu ingrasa, ci dimpotriva. Pentru ca regleaza greutatea, preintampina astfel diabetul de tip 2. Folosirea regulata a uleiului de cocos va face ca ranile sa se vindece mai usor, iar sistemul imunitar sa fie vizibil mai puternic. Unele studii au demonstrat chiar ca are proprietatea de a creste performantele fizice. Uleiul de cocos este recomandat pentru: - catifelarea si hidratarea pielii de orice tip; - ten deshidratat; - conditionarea parului, ingrijirea scalpului; - pielea iritata de la scutece; - buze uscate si crapate; - previne imbatranirea pielii. - este anti-inflamator, anti-microbian, anti-fungic, anti-viral, anti-parazitar, anti-helmintic, anti-giardia; - imbunatateste procesul de absorbtie a substantelor nutritive Utilizarea uleiului de cocos: - aplicat pe piele ca atare, sau inclus in compozitii cosmetice in concentratie de 5-90%; - se pot pune cateva picaturi in apa de baie, iar pielea va arata tanara si supla. Este recomandat pentru orice varsta si pentru toate tipurile de piele; - aplicat dupa dus sau baie, uleiul formeaza un strat protector si izoleaza in piele umiditatea; - inainte de samponare aplicati cateva picaturi pe scalp si masati timp de cateva minute; - ca masca de par dupa spalarea parului, se aplica o cantitate suficienta care sa actioneze pe timpul noptii     sub un prosop care acopera tot capul si parul. Spalati parul dimineata. -  il puteti folosi si in combinatii cu alte uleiuri sau extracte naturale pentru tratamente specifice: ulei de ricin si altele. - aplicat in mod regulat, uleiul de cocos amelioreaza simptomele eczemelor. Ajuta de asemenea in infectii fungice ale mainilor si picioarelor. - ca deodorant impreuna cu un ulei esential adecvat pentru cei cu transpiratia acida, prin aplicare sub brat a catorva picaturi, sau cu recipient tip deo-roll, fara sa blocheze porii; - ca atare sau amestecat cu alte ingrediente cosmetice, protejeaza parul si pielea de la uscare precum si de efectele nocive ale razelor solare; - buzele uscate si crapate pot fi remediate prin aplicarea catorva picaturi de ulei de cosos pur, sau amestecat de exemplu cu propolis; - pentru pielea intarita (coate, genunchi, calcaie uscate ) se aplica prin frecare; - masajul cu ulei de cocos ajuta la relaxare, indepartand stresul. Uleiul de cocos contine:  magneziu, calciu, zinc, fier, vitaminele K si E, acizi grasi saturati, acid lauric. Valori nutritionale la 100 gr: Valoare energetica:  862 kcal,  Acizi grasi saturati: 86,5%, Monosaturati: 5,8%, Polinesaturati: 1,8%, Carbohidrati: 0%, Proteine: 0% Ulei de cocos extra virgin 500ml - ECO-BIO - COCOMI

Cocomi este un producator de renume, cu produse de calitate.

Descopera pe minuneanaturii.ro 5 produse marca Cocomi, cu preturi incepand de la 63 RON. Livrare din stoc in 24-48h.

Descopera ofertele Cocomi.

Comanda produse marca Cocomi de la minuneanaturii.ro.

Orice intrebarea ai legata de marca Cocomi sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp.

Produsele marca Cocomi sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera produsele Cocomi.