Lista de produse dupa producator Crudigno

Sos de soia Shoyu 250ml ECO-BIO - Crudigno
15,50 RON
16,85 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Sos de soia Shoyu 250ml ECO-BIO - Crudigno Sosul de soia Shoyu este obtinut prin fermentare naturala, din boabe de soia si grau BIO provenite din culturi certificate biologic. Pentru obtinerea unui gust desavarsit procesul natural de fermentare dureaza aproximativ sase luni. Sosul de soia Shoyu este recomandat atat pentru gatit cat si pentru salate si dressing-uri. Sosul de soia Shoyu este un condiment apreciat si un potentiator natural de gust. Ingrediente: apa, boabe de soia*, grau*, alcool. *din culturi certificate biologic Sos de soia Shoyu 250ml ECO-BIO - Crudigno
Ulei de floarea soarelui - eco-bio 500ml - CRUDIGNO
9,64 RON
10,71 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Ulei de floarea soarelui - eco-bio 500ml -  CRUDIGNO Ulei presat la rece, obtinut exclusiv prin procedee mecanice, fara adaos de solventi, urmate de filtrare.Ingrediente Ulei de floarea soarelui: seminte selectionate de floarea soarelui provenite din culturi certificate ecologicProdusul nu contine organisme modificate genetic.Valori nutritionale/ 100 ml :Valoare energetica: 3404 kJ/828 kcalProteine: 0 gCarbohidrati: 0 gGrasimi , din care: 92 g-acizi grasi saturati :11 g-acizi grasi mononesaturati: 25 g-acizi grasi polinesaturati:56 gVitamina E : 43 gSodiu : 0 gA se pastra la loc uscat si racoros .Producator: JoeCo S.R.L., Italia Ulei de floarea soarelui - eco-bio 500ml - CRUDIGNO
Ulei de masline extravirgin presat la rece 1000ml - ECO-BIO - CRUDIGNO
62,54 RON
67,98 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de masline extravirgin presat la rece 1000ml - ECO-BIO - CRUDIGNO Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline , de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari. Ulei de masline extravirgin presat la rece 1000ml - ECO-BIO - CRUDIGNO
Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - CRUDIGNO
32,84 RON
35,70 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - CRUDIGNO Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline , de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari. Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - CRUDIGNO
Ulei de susan eco-bio 250ml - CRUDIGNO
13,75 RON
14,95 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de susan eco-bio 250ml - CRUDIGNO - presat la rece Uleiul de susan Crudigno este presat la rece si ambalat in sticla. Ideal in salate, in prepararea garniturilor de orez, linte, fasole, etc. Ingrediente: 100% ulei de susan presat la rece**din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 3404 kj / 828kcal Grasimi: 92g din care saturate 12g, nesaturate 39g, polisaturate 41g Carbohidrati: 0g din care zaharuri 0g Proteine: 0g Fibre: 0g Saruri: 0g Produs in Italia Prezentare ulei de susan extravirgin Crudigno: Produs ambalat in sticla. 250ml Ulei de susan eco-bio 250ml - CRUDIGNO - presat la rece
Ulei de susan eco-bio 500ml - CRUDIGNO
22,03 RON
23,95 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de susan eco-bio 500ml - CRUDIGNO - presat la rece Uleiul de susan Crudigno este presat la rece si ambalat in sticla. Ideal in salate, in prepararea garniturilor de orez, linte, fasole, etc. Ingrediente: 100% ulei de susan presat la rece**din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 3404 kj / 828kcal Grasimi: 92g din care saturate 12g, nesaturate 39g, polisaturate 41g Carbohidrati: 0g din care zaharuri 0g Proteine: 0g Fibre: 0g Saruri: 0g Produs in Italia Prezentare ulei de susan extravirgin Crudigno: Produs ambalat in sticla. 500ml Ulei de susan eco-bio 500ml - CRUDIGNO - presat la rece
Ulei din samburi de struguri 1000ml - CRUDIGNO
35,98 RON
39,11 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei din samburi de struguri eco-bio 1000ml - CRUDIGNO Ulei din seminte de struguri extras numai prin procedee mecanice, fara nici un procedeu termic sau chimic.  OBS: Nu se specifica in mod explicit ca uleiul este presat la rece!!! Uleiul din seminte de struguri este un antioxidant puternic si este cunoscut ca protector al elasticitatii vaselor sanguine si ca adjuvant in fortificarea sistemului imunitar, scaderea colesterolului si a hipertensiunii arteriale.  Uleiul din seminte de struguri mai are de asemenea efecte benefice in revigorarea memoriei si prevenirea unor afectiuni degenerative ale creierului, care apar la varste inaintate. Pe langa utilizarea interna uleiul din seminte de struguri se foloseste si in cosmetica pentru ingrijire, avand efect de catifelare dar si de revigorare a pielii.  Uleiul din seminte de struguri are proprietatea de a se resorbi cu usurinta in piele. Uleiul din seminte de struguri are multiple beneficiii pentru sanatate: - contribuie la mentinerea elasticitatii vaselor de sange si la scaderea nivelului colesterolului - previne aparitia bolilor cardio-vasculare (ateroscleroza, fragilitatea vasculara sau arterita) - previne aparitia tulburarilor circulatorii: hipertensiune arteriala si tensiunea arteriala oscilanta - s-au facut studii din care rezulta o incidenta scazuta a bolii Alzheimer la persoanele care consuma regulat ulei din samburi de struguri - purificator pentru ficat, poseda si proprietati diuretice - imbunatateste circulatia de la nivelul vaselor de sange din ochi, prin urmare se imbunatateste semnificativ vederea - previne aparitia hemoroizilor si varicelor - persoanelor cu deficiente de imunitate, datorita continutului de zinc, cupru, seleniu, vitamina E , F si procianidine. Acestea ajuta la cresterea imunitatii. Se recomanda cura de 25gr ulei / zi - recomandat persoanelor care sufera de reumatism - mentinerea echilibrului hormonal la femei, previne si aparitia menopauzei premature Utilizari in scop cosmetic ale uleiului din seminte de struguri: In stare pura sau amestecat cu uleiuri esentiale sau alte uleiuri vegetale se poate folosi ca o crema de zi sau noapte sau ulei de masaj. Este un ulei non-gras, care patrunde foarte usor in piele - este unul din cele mai folosite uleiuri pentru masaj. Intretine si hraneste firul de par - se recomanda aplicarea lui pe par inainte de spalare si infasurarea parului intr-un prosop pentru cat mai mult timp posibil. Deasemenea, uleiul din samburi de struguri este eficient impotriva acneei. Uleiul din seminte de struguri este o alternativa minunata la cremele obisnuite, mai ales la cele conventionale. Uleiul de struguri penetreaza rapid epiderma, nelasand senzatia de piele grasa, ci catifelata si profund hidratata. In plus, in mod esential, restabileste elasticitatea pielii. Uleiul din seminte de struguri  poate substitui si serum-ul care se aplica inainte de crema hidratanta (se maseaza fata, fruntea si gatul cu doua - trei picaturi de ulei din samburi de strugure) Indicatii cosmetice ale uleiului din seminte de struguri: - pentru ingrijirea pielii mature si deteriorate - foarte hranitor, hidrateaza profund pielea uscata - calmeaza si repara pielea iritata - amelioreaza eficient arsurile usoare - pentru parul fin, uscat si deteriorat - intra in compozitia diverselor scrub-uri pentru corp - ajuta la lupta impotriva efectelor nocive ale razelor ultraviolete Ulei din samburi de struguri eco-bio 1000ml - CRUDIGNO
Ulei din samburi de struguri 500ml - CRUDIGNO
15,95 RON
17,34 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei din samburi de struguri eco-bio 500ml - CRUDIGNO Ulei din seminte de struguri extras numai prin procedee mecanice, fara nici un procedeu termic sau chimic.  OBS: Nu se specifica in mod explicit ca uleiul este presat la rece!!! Uleiul din seminte de struguri este un antioxidant puternic si este cunoscut ca protector al elasticitatii vaselor sanguine si ca adjuvant in fortificarea sistemului imunitar, scaderea colesterolului si a hipertensiunii arteriale.  Uleiul din seminte de struguri mai are de asemenea efecte benefice in revigorarea memoriei si prevenirea unor afectiuni degenerative ale creierului, care apar la varste inaintate. Pe langa utilizarea interna uleiul din seminte de struguri se foloseste si in cosmetica pentru ingrijire, avand efect de catifelare dar si de revigorare a pielii.  Uleiul din seminte de struguri are proprietatea de a se resorbi cu usurinta in piele. Uleiul din seminte de struguri are multiple beneficiii pentru sanatate: - contribuie la mentinerea elasticitatii vaselor de sange si la scaderea nivelului colesterolului - previne aparitia bolilor cardio-vasculare (ateroscleroza, fragilitatea vasculara sau arterita) - previne aparitia tulburarilor circulatorii: hipertensiune arteriala si tensiunea arteriala oscilanta - s-au facut studii din care rezulta o incidenta scazuta a bolii Alzheimer la persoanele care consuma regulat ulei din samburi de struguri - purificator pentru ficat, poseda si proprietati diuretice - imbunatateste circulatia de la nivelul vaselor de sange din ochi, prin urmare se imbunatateste semnificativ vederea - previne aparitia hemoroizilor si varicelor - persoanelor cu deficiente de imunitate, datorita continutului de zinc, cupru, seleniu, vitamina E , F si procianidine. Acestea ajuta la cresterea imunitatii. Se recomanda cura de 25gr ulei / zi - recomandat persoanelor care sufera de reumatism - mentinerea echilibrului hormonal la femei, previne si aparitia menopauzei premature Utilizari in scop cosmetic ale uleiului din seminte de struguri: In stare pura sau amestecat cu uleiuri esentiale sau alte uleiuri vegetale se poate folosi ca o crema de zi sau noapte sau ulei de masaj. Este un ulei non-gras, care patrunde foarte usor in piele - este unul din cele mai folosite uleiuri pentru masaj. Intretine si hraneste firul de par - se recomanda aplicarea lui pe par inainte de spalare si infasurarea parului intr-un prosop pentru cat mai mult timp posibil. Deasemenea, uleiul din samburi de struguri este eficient impotriva acneei. Uleiul din seminte de struguri este o alternativa minunata la cremele obisnuite, mai ales la cele conventionale. Uleiul de struguri penetreaza rapid epiderma, nelasand senzatia de piele grasa, ci catifelata si profund hidratata. In plus, in mod esential, restabileste elasticitatea pielii. Uleiul din seminte de struguri  poate substitui si serum-ul care se aplica inainte de crema hidratanta (se maseaza fata, fruntea si gatul cu doua - trei picaturi de ulei din samburi de strugure) Indicatii cosmetice ale uleiului din seminte de struguri: - pentru ingrijirea pielii mature si deteriorate - foarte hranitor, hidrateaza profund pielea uscata - calmeaza si repara pielea iritata - amelioreaza eficient arsurile usoare - pentru parul fin, uscat si deteriorat - intra in compozitia diverselor scrub-uri pentru corp - ajuta la lupta impotriva efectelor nocive ale razelor ultraviolete Ulei din samburi de struguri eco-bio 500ml - CRUDIGNO
Ulei din seminte de floarea soarelui presat la rece 500ml ECO-BIO - CRUDIGNO
10,81 RON
11,75 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei din seminte de floarea soarelui presat la rece 500ml ECO-BIO - CRUDIGNO Produs italian 100% natural, provenit din culturi certificate biologic. Ulei presat la rece, obtinut exclusiv prin procedee mecanice, fara adaos de solventi. Uleiul de floarea soarelui extra virgin presat la rece este alternativa cea mai putin costisitoare dintre uleiurile vegetale pentru preparatele reci: salate, pate-uri, etc. Nu se recomanda a fi folosit la gatit deoarece are cea mai joasa temperatura de degradare. Totusi din punct de vedere al sanatatii uleiul de floarea soarelui are cele mai putine beneficii in comparatie cu toate celalalte uleiuri vegetale presate la rece. Uleiul de floarea soarelui este bogat in vitamina E. Aceasta are un puternic efect antioxidant, previne imbatranirea celulara, stimuleaza sistemul imunitar si asigura dezvoltarea normala a nervilor. Mai este bogat in lecitina si in acizi grasi polinesaturati, benefici pentru scaderea colesterolului.  Cu toate acestea uleiul de floarea soarelui poate avea efect proinflamator fiind recomandat consumul moderat. Ulei din seminte de floarea soarelui presat la rece 500ml ECO-BIO - CRUDIGNO
Ulei din seminte de floarea soarelui presat la rece 750ml ECO-BIO - CRUDIGNO
16,51 RON
17,95 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei din seminte de floarea soarelui presat la rece 750ml ECO-BIO - CRUDIGNO Produs italian 100% natural, provenit din culturi certificate biologic. Ulei presat la rece, obtinut exclusiv prin procedee mecanice, fara adaos de solventi. Uleiul de floarea soarelui extra virgin presat la rece este alternativa cea mai putin costisitoare dintre uleiurile vegetale pentru preparatele reci: salate, pate-uri, etc. Nu se recomanda a fi folosit la gatit deoarece are cea mai joasa temperatura de degradare. Totusi din punct de vedere al sanatatii uleiul de floarea soarelui are cele mai putine beneficii in comparatie cu toate celalalte uleiuri vegetale presate la rece. Uleiul de floarea soarelui este bogat in vitamina E. Aceasta are un puternic efect antioxidant, previne imbatranirea celulara, stimuleaza sistemul imunitar si asigura dezvoltarea normala a nervilor. Mai este bogat in lecitina si in acizi grasi polinesaturati, benefici pentru scaderea colesterolului.  Cu toate acestea uleiul de floarea soarelui poate avea efect proinflamator fiind recomandat consumul moderat. Ulei din seminte de floarea soarelui presat la rece 750ml ECO-BIO - CRUDIGNO

Crudigno este un producator de renume, cu produse de calitate.

Descopera pe minuneanaturii.ro 5 produse marca Crudigno, cu preturi incepand de la 106 RON. Livrare din stoc in 24-48h.

Descopera ofertele Crudigno.

Comanda produse marca Crudigno de la minuneanaturii.ro.

Orice intrebarea ai legata de marca Crudigno sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp.

Produsele marca Crudigno sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera produsele Crudigno.