Lista de produse dupa producator ECOTRAVIO

Cus cus cu legume 250g - Ecotravio
8,26 RON
8,98 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Cus cus cu legume 250g - Ecotravio Cuscus cu legume Ecotravioe este un produs 100% natural, fara conservanti, fara coloranti sau arome artificiale. Nu contine sare adaugata. Ingrediente Cus cus cu legume: cus cus (faina de grau, oua, apa,sare) legume uscate 5% (rosii, ceapa, usturoi, morcovi, ardei rosu, dovlecel, patrunjel) stafide Contine gluten! Mod de preparare Cus cus cu legume: Se prajeste putin continutul pachetului cu 2 linguri de ulei de masline si putina apa. Se adauga 750ml de supa de legume sau apa fierbinte si se pune la fiert. Se amesteca cu o furculita inainte de servire pentru a separa bobitele de cus cus. Se condimenteaza dupa gust. Timp de preparare 8min. Pentru 3-4 portii. A se pastra in loc uscat si racoros. Produs in Romania. Valori nutritionale Cuscus cu legume/100g:  Energie (kj/kcal)  340kcal  Grasimi  2g - din care acizi grasi saturati  0.5g  Carbohidrati  70g - din care zaharuri  3g  Fibre  5g  Proteine  12g  Sodiu  0.8g Prezentare Cus cus cu legume: 250g Cus cus cu legume 250g - Ecotravio
Fidea cu ciuperci de padure 250g - Ecotravio
12,86 RON
13,98 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Fidea cu ciuperci de padure 250g - Ecotravio Produs 100% natural, fara conservanti, fara coloranti sau arome artificiale. Nu contine sare adaugata. Ingrediente Fidea cu ciuperci de padure: fidea (faina de grau, ou, apa, sare) ciuperci de padure uscate 5% (hribi macinati, trompeta piticului) usturoi si patrunjel uscat Mod de preparare Fidea cu ciuperci de padure: Se caleste putin continutul pachetului cu 2 linguri de ulei de masline si putina apa. Se adauga 650ml de supa de legume sau apa si se lasa la fiert timp de 15 minute. Se condimenteaza dupa gust. Timp de preparare 15min. Pentru 3-4 portii. A se pastra in loc uscat si racoros Contine gluten Produs in Romania. Valori nutritionale Fidea cu ciuperci de padure/100g:  Energie (kj/kcal)  315kcal  Grasimi  1g - din care acizi grasi saturati  0.2g  Carbohidrati  70g - din care zaharuri  2g  Fibre  5g  Sare  0.8g Prezentare Fidea cu ciuperci de padure: 250g Fidea cu ciuperci de padure 250g - Ecotravio
Fulgi de sare cu hribi 100g - Ecotravio
19,60 RON
21,30 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Fulgi de sare Maldon cu hribi 100g - Ecotravio Boletus este un gen de ciuperci al increngaturii Basidiomycota din familia Boletaceae al carui nume generic este derivat din cuvantul latin (latina boletus) care decurge la randul sau de la cuvantul din limba greaca antica bolitos , ce inseamna „ciuperci de pe pamant” care cuprinde mult peste 100 de specii. El este cunoscut in popor sub denumirea hribi. Acest tip este caracterizat prin tubulete fixate vertical sub palarie precum un picior in mod general cu baza bulboasa. Produs 100% natural, fara conservanti, fara coloranti sau arome artificiale. Mod de utilizare: ideala pentru a condimenta,inainte de servire, diverse preparate. A se pastra in loc uscat si racoros. Ingrediente Fulgi de sare Maldon cu hribi:  fulgi de sare marina Maldon 90% hribi de padure 10% (uscati si macinati) Fara gluten. Valori nutritionale Fulgi de sare Maldon cu hribi/100g:  Energie (kj/kcal)  50kcal  Grasimi  0g - din care acizi grasi saturati  0g  Carbohidrati  1g - din care zaharuri  0g  Fibre  5g  Sare 90g Sodiu 35g Prezentare Fulgi de sare cu hribi: 100g Fulgi de sare cu hribi 100g - Ecotravio
Galbiori uscati 30g - Ecotravio
11,02 RON
11,98 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Galbiori uscati 30g - Ecotravio Cantharellus cibarius este o specie de ciuperci comestibile din familia Cantharellaceae si genul Cantharellus carui specii coabiteaza, fiind simbionti micoriza (formeaza micorize pe radacinile arborilor). El este cunoscut in popor in primul rand sub numele galbior, galbenel, burete galben sau iutar. Buretele se dezvolta in Romania, Basarabia si Bucovina de Nord in paduri foioase (sub fagi, stejari) precum de conifere, deseori pe muschi si printre afine, sau prin tufisuri de zmeura si mure, din mai pana in octombrie (noiembrie). Mod de preparare Galbiori uscati: inainte de a fi gatite, ciupercile se pun in apa timp de 15min. pentru rehidratare. Dupa aceea se pot folosi la prepararea retetelor voastre favorite: paste,supe,orez,sosuri sau garnituri. A se pastra in loc uscat si racoros,de preferinta in frigider. Fara gluten. Produs 100% natural, fara conservanti, fara coloranti sau arome artificiale. Fara sare adaugata. Produs in Romania. Valori nutritionale Galbiori uscati/100g:  Energie (kj/kcal)  150kcal  Grasimi  3g - din care acizi grasi saturati  0g  Carbohidrati  3g - din care zaharuri  0g  Fibre  59g  Proteine  18g  Sare  0g Ingrediente Galbiori uscati:  galbiori uscati Prezentare Galbiori uscati: 30g Galbiori uscati 30g - Ecotravio
Hribi uscati extra 30g - Ecotravio
12,86 RON
13,98 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Hribi uscati extra 30g - Ecotravio Boletus este un gen de ciuperci al increngaturii Basidiomycota din familia Boletaceae al carui nume generic este derivat din cuvantul latin (latina boletus) care decurge la randul sau de la cuvantul din limba greaca antica bolitos , ce inseamna „ciuperci de pe pamant” care cuprinde mult peste 100 de specii. El este cunoscut in popor sub denumirea hribi. Acest tip este caracterizat prin tubulete fixate vertical sub palarie precum un picior in mod general cu baza bulboasa. Produs 100% natural, fara conservanti, fara coloranti sau arome artificiale. Mod de preparare Hribi uscati: inainte de a fi gatite, ciupercile se pun in apa timp de 15min. pentru rehidratare. Dupa aceea se pot folosi la prepararea retetelor voastre favorite: paste, supe, orez, sosuri sau garnituri. A se pastra in loc uscat si racoros. Fara gluten. Produs in Romania. Valori nutritionale Hribi uscati/100g:  Energie (kj/kcal)  250kcal  Grasimi  1g - din care acizi grasi saturati  0g  Carbohidrati  5g - din care zaharuri  0g  Fibre  57g  Proteine  28g  Sare  0g Ingrediente Hribi uscati extra: hribi uscati Fara sare adaugata. Prezentare Hribi uscati extra: 30g Hribi uscati extra 30g - Ecotravio
Hribi uscati si macinati 50g - Ecotravio
15,87 RON
17,25 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Hribi uscati si macinati 50g - Ecotravio Boletus este un gen de ciuperci al increngaturii Basidiomycota din familia Boletaceae al carui nume generic este derivat din cuvantul latin (latina boletus) care decurge la randul sau de la cuvantul din limba greaca antica bolitos , ce inseamna „ciuperci de pe pamant” care cuprinde mult peste 100 de specii. El este cunoscut in popor sub denumirea hribi. Acest tip este caracterizat prin tubulete fixate vertical sub palarie precum un picior in mod general cu baza bulboasa. Produs 100% natural, fara conservanti, fara coloranti sau arome artificiale. Ingrediente Hribi uscati si macinati: hribi de padure uscati Fara sare adaugata. Mod de utilizare Hribi uscati: se pot folosi pentru a pregati paste, supe, risotto, sosuri dar si ca un condiment A se pastra in loc uscat si racoros. Fara gluten. Produs in Romania. Valori nutritionale Hribi uscati/100g:  Energie (kj/kcal)  250g  Grasimi  1g - din care acizi grasi saturati  0g  Carbohidrati  5g - din care zaharuri  0g  Fibre  57g  Sare  0g Prezentare Hribi uscati si macinati: 50g Hribi uscati si macinati 50g - Ecotravio
Mix de hribi cu legume uscate 35g - Ecotravio
11,02 RON
11,98 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Mix de hribi cu legume uscate 35g - Ecotravio Boletus este un gen de ciuperci al increngaturii Basidiomycota din familia Boletaceae al carui nume generic este derivat din cuvantul latin (latina boletus) care decurge la randul sau de la cuvantul din limba greaca antica bolitos , ce inseamna „ciuperci de pe pamant” care cuprinde mult peste 100 de specii. El este cunoscut in popor sub denumirea hribi. Acest tip este caracterizat prin tubulete fixate vertical sub palarie precum un picior in mod general cu baza bulboasa. Produs 100% natural ,fara conservanti, fara coloranti sau arome artificiale. Fara sare adaugata. Mod de utilizare: este ideal pentru a pregati paste, supe crema, risotto sau diferite sosuri. A se pastra la loc uscat si racoros. Fara gluten. Produs in Romania. Valori nutritionale/100g:  Energie (kj/kcal)  58kcal  Grasimi  1g - din care acizi grasi saturati  0g  Carbohidrati  8g - din care zaharuri  1g  Fibre  42g Ingrediente Mix de hribi cu legume uscate:  hribi de padure uscati 60% legume uscate 40%(morcovi,ceapa si patrunjel) Prezentare Mix de hribi cu legume uscate: 35g Mix de hribi cu legume uscate 35g - Ecotravio
Paella 250g - Ecotravio
8,26 RON
8,98 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Paella 250g - Ecotravio Orezul are doua forme salbatice: Oryza rufipogon (Planta anuala, Orezul salbatic clasic) si Oryza nivara (planta perena). Ambele se pot incrucisa impreuna la fel si cu orezul cultivat, de aceea unii cercetatori sunt de parere sa fie tratate ca aceeasi specie. Ingrediente Paella:  orez cu bob rotund legume uscate 5% (ardei rosu,ceapa,usturoi,morcovi,dovlecel,patrunjel) turmeric Mod de preparare Paella: Se caleste continutul pachetului cu 2 linguri de ulei de masline si putina apa timp de 5 minute. Se adauga 650ml de supa de legume sau apa si se lasa la fiert timp de 20 minute. Se condimenteaza dupa gust. Se lasa acoperit timp de 5 minute inainte de a fi servit. Timp de preparare 25min. Pentru 2-3 portii. A se pastra in loc uscat si racoros. Produs vegan, fara gluten. Produs 100% natural, fara conservanti, fara coloranti sau arome artificiale. Fara sare adaugata. Produs in Romania. Valori nutritionale Paella/100g:  Energie (kj/kcal)  330kcal  Grasimi  1.5g - din care acizi grasi saturati  0.5g  Carbohidrati  70g - din care zaharuri  3g  Fibre  3g  Proteine  8g  Sare  0.8 Prezentare Paella: 250g Paella 250g - Ecotravio
Quinoa cu linte rosie 250g - Ecotravio
11,98 RON
13,02 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Quinoa cu linte rosie 250g - Ecotravio Quinoa are un gust si un aspect excelent fiind foarte sanatoasa dar si acceptata de catre intreaga familie. Copiilor le place foarte mult quinoa datorita aspectului ei unic atunci cand e preparata (boabele pleznesc si capata un aspect interesant). Originara din America de Sud, quinoa este o cereala considerata a fi unul dintre cele mai complete alimente ale naturii. Numita de catre incasi si chisaya mama, adica cereala-mama, quinoa era alimentul de baza al vechilor incasi. Lintea (denumita stiinttific Lens culinaris) este o planta anuala leguminoasa, scunda, paroasa, cu frunzele paripenat-compuse ale carei seminte sunt comestibile. Etimologic, numele acestei plante inseamna lentila si provine din latinescul lens, datorita formei bombate si circulare a semintelor. Ingrediente Quinoa cu linte rosie:  quinoa linte rosie legume uscate 5% (rosii, morcovi, ceapa, patrunjel) Mod de preparare Quinoa cu linte rosie: Se toarna continutul pachetului intr-o oala si se lasa la fiert timp de 25 de minute. Se condimenteaza dupa gust. Se poate servi si sub forma de supa crema, in salate sau ca si garnitura. Timp de preparare - 25 de minute Produs 100% natural, fara conservanti, fara coloranti sau arome artificiale. Nu contine sare adaugata. Pentru 4-5 portii.  Nu contine gluten Produs vegan Produs in Romania. Valori nutritionale/100g:  Energie (kj/kcal)  320kcal  Grasimi  3g - din care acizi grasi saturati  0.4g  Carbohidrati  52g - din care zaharuri  2g  Fibre  18g  Proteine  14g  Sare  0.5g Prezentare Quinoa cu linte rosie: 250g Quinoa cu linte rosie 250g - Ecotravio
Risotto cu hribi de padure 250g - Ecotravio
11,78 RON
12,80 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Risotto cu hribi de padure 250g - Ecotravio  Orezul are doua forme salbatice: Oryza rufipogon (Planta anuala, Orezul salbatic clasic) si Oryza nivara (planta perena). Ambele se pot incrucisa impreuna la fel si cu orezul cultivat, de aceea unii cercetatori sunt de parere sa fie tratate ca aceeasi specie. Boletus este un gen de ciuperci al increngaturii Basidiomycota din familia Boletaceae al carui nume generic este derivat din cuvantul latin (latina boletus) care decurge la randul sau de la cuvantul din limba greaca antica bolitos , ce inseamna „ciuperci de pe pamant” care cuprinde mult peste 100 de specii. El este cunoscut in popor sub denumirea hribi. Acest tip este caracterizat prin tubulete fixate vertical sub palarie precum un picior in mod general cu baza bulboasa. Produs 100% natural,fara conservanti,fara coloranti sau arome artificiale. Fara sare adaugata. Mod de preparare Risotto cu hribi de padure: Se prajeste continutul cu 2 linguri de ulei de masline si putina apa timp de 5 minute. Se pun 50ml de vin alb si se lasa la fiert pana se evapora. Se adauga treptat,in doze mici, 650ml de supa de legume sau apa si se lasa la foc mic. Se condimenteaza dupa gust. Timp de preparare 20 de minute. Pentru 2-3 portii. Ingrediente Risotto cu hribi de padure: orez cu bob rotund, hribi de padure uscati 4%, ceapa uscata, patrunjel uscat. A se pastra in loc uscat si racoros. Produs vegan, fara gluten. Produs in Romania. Valori nutritionale Risotto cu hribi de padure/100g:  Energie (kj/kcal)  250kcal  Grasimi  1g - din care acizi grasi saturati  0g  Carbohidrati  5g - din care zaharuri  0g  Fibre  57g  Proteine  28g Prezentare Risotto cu hribi de padure: 250g Risotto cu hribi de padure 250g - Ecotravio 
Sare Maldon 1,5kg - Ecotravio
157,50 RON
171,20 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Sare Maldon 1,5kg - Ecotravio Sarea Maldon este o sare de mare obtinuta prin evaporarea apei de mare in regiunea Maldon, Marea Britanie,de forma traditionala si artezanala de peste 200 de ani, avand forma de cristale albe, subtiri,de tip piramidal. Este utilizata de majoritatea top-chefilor in bucatariile gourmet fiind ideala pentru a condimenta diverse preparate. Produs 100% natural fara conservanti, fara coloranti sau arome artificiale. Ingrediente Sare Maldon :  fulgi de sare marina Prezentare Sare Maldon : 1,5kg Sare Maldon 1,5kg - Ecotravio
Sare Maldon 250g - Ecotravio
32,75 RON
35,60 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Sare Maldon 250g - Ecotravio Sarea Maldon este o sare de mare obtinuta prin evaporarea apei de mare in regiunea Maldon, Marea Britania, de forma traditionala si artizanala de peste 200 de ani, avand forma de cristale albe, subtiri, de tip piramidal. Este utilizata de majoritatea top-chefilor in bucatariile gourmet fiind ideala pentru a condimenta diverse preparate. Produs 100% natural,fara conservanti,fara coloranti sau arome artificiale. Ingrediente Sare Maldon:  fulgi de sare marina Prezentare Sare Maldon: 250g Sare Maldon 250g - Ecotravio
Sare Maldon afumata 125g - Ecotravio
26,25 RON
28,53 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Sare Maldon afumata 125g - Ecotravio Sarea Maldon este o sare de mare obtinuta prin evaporarea apei de mare in regiunea Maldon, Marea Britania,de forma traditionala si artezanala de peste 200 de ani,avand forma de cristale albe, subtiri, de tip piramidal. Este utilizata de majoritatea top-chefilor in bucatariile gourmet fiind ideala pentru a condimenta diverse preparate. Produs 100% natural, fara conservanti, fara coloranti sau arome artificiale. Ingrediente Sare Maldon afumata :  fulgi de sare marina Prezentare Sare Maldon afumata : 125g Sare Maldon afumata 125g - Ecotravio
Trompeta piticului uscata 30g - Ecotravio
8,26 RON
8,98 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Trompeta piticului uscata 30g - Ecotravio Ciuperci de padure - trompeta piticului Craterellus cornucopioides, sin. Cantharellus cornucopioides (Fr.), cunoscut in Romania sub numele burete de toamna, trambita (ciuperca) mortilor sau trambita piticilor, este o ciuperca comestibila din ordinul Cantharellales, de genul Craterellus in familia Cantharellaceae, al carui nume generic este derivat din cuvantul latin (latina cornucopia =corn al abundentei). Aceasta specie, care coabiteaza, fiind un simbiont micoriza (formeaza micorize pe radacinile arborilor), este foarte raspandita in Romania, Basarabia si Bucovina de Nord si creste in grupuri, dezvoltandu-se in primul rand in paduri de foioase (mai ales sub fagi, dar de asemenea sub stejari si tei), uneori in paduri mixte cu conifere, care se bucura de soluri grele, calcaroase, argiloase si foarte umede. Incepand in august, sezonul important al aparitiei este de la mijlocul lunii septembrie pana toamna tarziu, in noiembrie, inainte de primul ger. Mod de preparare Trompeta piticului: inainte de a fi gatite,ciupercile se pun in apa timp de 15min. pentru rehidratare. Dupa aceea se pot folosi la prepararea retetelor voastre favorite: paste, supe, orez, sosuri sau garnituri. A se pastra in loc uscat si racoros,de preferinta in frigider. Fara gluten. Produs 100% natural din flora spontana, fara conservanti, fara coloranti sau arome artificiale. Ingrediente Trompeta piticului uscata : trompeta piticului uscata Fara sare adaugata. Produs in Romania. Valori nutritionale Trompeta piticului/100g:  Energie (kj/kcal)  100kcal  Grasimi  1g - din care acizi grasi saturati  0g  Carbohidrati  5g - din care zaharuri  0g  Fibre  47g  Proteine  42g  Sare  0g Prezentare Trompeta piticului uscata : 30g Trompeta piticului uscata 30g - Ecotravio Ciuperci de padure - trompeta piticului

ECOTRAVIO este un „producator” de ciuperci si fructe uscate din flora spontana, pastrand prin procesul de uscare cat mai mult din valoarea nutritiva si terapeutica a produsului proaspat.

Delicii sanatoase de pe pamant romanesc!
Cu ajutorul ciupercilor delicioase si sanatoase de la Ecotravio vei fi purtat pe taramul gusturilor desavarsite!

ECOTRAVIO este specializata in achizitionarea si prelucrarea legumelor, fructelor si a ciupercilor de padure.

Principala activitate a ECOTRAVIO este deshidratarea produselor mai sus enumerate atat la soare cat si in cuptoare profesionale.

ECOTRAVIO reuseste in acest fel pastrarea aromei, a gustului si a proprietatilor nutritive pentru mai mult timp.

Ciupercile de padure sunt colectate din flora spontana a Romaniei. Necesarul de legume si fructe este asigurat atat din productia proprie cat si prin achizitionarea acestora de la producatorii locali.

ECOTRAVIO a urmarit in acest fel crearea si comercializarea unei linii de produse 100% naturale, sanatoase si usor de pregatit, fara coloranti sau conservanti adaugati.

Delicii sanatoase de pe pamant romanesc!
Cu ajutorul ciupercilor delicioase si sanatoase de la Ecotravio vei fi purtat pe taramul gusturilor desavarsite!