Lista de produse dupa producator FRIESSINGER MÜHLE

Premix de paine taraneasca - eco-bio 1kg - Friessinger Muhle
14,58 RON
16,20 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Premix eco-bio de paine taraneasca 1kg - Friessinger Muhle Contine toate ingredientele necesare unei paini, inclusiv drojdie. Adaugi doar apa...si gata!Ingrediente Premix de paine taraneasca: faina de grau* (44%), faina integrala de grau* (28%), faina de secara* (20%), sare de mare, maia uscata* (faina de secara* fermentata natural), drojdie uscata, malt dingrau*, zer dulce praf*, fibre (fibre din mere*), acidifiant: acid malic. *din culturi certificate ecologic, DE-Eco-001, agricultura EU/ non EU.Contine gluten. Poate contine urme de ou, soia, nuci, lactoza, si susan.Valori nutritionale medii/100g: Valoare energetica: 1379 kJ/326kcalGrasimi: 1,5gdin care acizigrasi saturati: 0,2gCarbohidrati: 64,3gdin care zaharuri: 2,6gFibre alimentare :6,3gProteine: 10,6gSare: 2,3gInstructiuni pentru masinile automate de copt: paine: turnati in cuva automatului aproximativ 330ml apa si 500g (1/2 din continutul pachetului) de premix pentru paine. Alegeti programul ”Normal” si porniti aparatul. Urmati instructiunile producatorului. Instructiuni de coacere incuptor: 500g (1/2 pachet) de premix pentru copt si 330ml apa calduta se toarna intr-un bol. Se framanta cu un mixer manual (cu carligele de framantat) 2 minute la viteza redusa, apoi la viteza mare aproximativ 6 minute, pana se desprinde aluatul de pe vas. Se acopera aluatul si se lasa la dospit aproximativ 20 minute la loc cald. Din aluatul dospit se formeaza o paine si se presara cu faina sau seminte. Se aseaza intr-o tava unsa sau tapetata cu hartie de copt. Se lasa acoperita la dospit inca 40-50 minute la loc cald. in cuptorul preincalzit se aseaza un vas termorezistent cu apa. Crestati suprafata painii in mai multe locuri cu un cutit bine ascutit. Dupa coacere lasati painea la racit pe ungratar. Timp de coacere: Cuptor electric: -cu caldura superioara si inferioara: 10 minute la 250° C, apoi 50 minute la 200° C-cu aer cald: 10 minute la 240° C, apoi 50 minute la 170° C Cuptor cu gaz: -10 minute la nivelul 3, apoi 50 minute la nivelul 2. A se pastra la loc uscat si rece. A se consuma, de preferinta, inainte de: vezi data inscriptionata pe ambalaj. Dupa ambalare poate sa apara o usoara pierdere ingreutate datorita uscarii. Premix de paine taraneasca - eco-bio 1kg - Friessinger Muhle
Premix paine cu seminte de floarea soarelui - Friessinger Muhle
6,39 RON
7,10 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Paine cu seminte de floarea soarelui - Premix pentru paine - Friessinger Muhle Ingrediente: faina integrala de grau (61%), seminte de floarea soarelui (20%), faina de secara (12%), maia uscata (faina de secara fermentata natural), sare iodata, drojdie uscata, dextroza, faina de malt din orz, extract de malt (orz, secara), acidifiant: acid malic, corector de aciditate: acetat de sodiu; agent de tratare a fainii: fosfat de calciu, acid ascorbic. Contine gluten. Poate contine urme de ou, soia, lactoza, susan si lupin. Instructiuni de copt in cuptor:  Jumatate din continutul premixului pentru paine impreuna cu 300ml apa calduta se framanta timp de 10 minute pana se obtine un aluat moale (daca se foloseste intregul continut din pun ga se va adau ga 640ml apa). Se acopera si se lasa la dospit 30 minute. Cu mainile pudrate in faina se da forma painii sau chiflelor de paine si se aseaza apoi pe o tava de copt pe care in prealabil se intinde hartia de copt; sau aluatul se poate pune intr-o tava de copt, unsa in prealabil. Tava se aseaza timp de 30-45 minute intr-un loc caldut. inainte de introducerea in cuptorul pre-incins la 230°C (cu aer circulat la 210°C), painea se „unge” cu apa si se taie la suprafata cu cutitul. Dupa primele 10 minute temperatura se reduce cu 30°C.Timpi de coacere: 1 Paine din 1kg de premix de paine: 55-70 minute;  1 Paine din 500g. premix de paine: 45-60 minute;  Chifle: 15- 20 minute. Instructiuni de copt in automatul de paine:  intai turnati in cuva automatului de paine 300ml apa (la 20- 25° C), apoi jumatate din continutul pachetului de premix pentru paine. Porniti programul de copt (nu selectati programul de faina integrala). Valori nutritionale medii/100g: Valoare energetica: 1608 kJ/382 kcalGrasimi: 11g-din care acizigrasi saturati 1,3gCarbohidrati: 54g-din care zaharuri 1,6gFibre alimentare: 6,0gProteine: 14gSare: 1,6g. Valorile nutritionale medii pot avea mici variatii specifice produselor naturale. Produsul nu contine or ganisme modificategenetic, conform EG/1829/2003 si EG/1830/2003. A se pastra la loc uscat si rece.Dupa momentul ambalarii poate sa apara o usoara pierdere in greutate datorita uscarii. Premix paine cu seminte de floarea soarelui - Friessinger Muhle