Lista de produse dupa producator Longevita

Alune de padure 150g - ECO-BIO - LONGEVITA
25,30 RON
27,50 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Alune de padure 150g - ECO-BIO - LONGEVITA Alunele de padure sunt un deliciu gustativ dar in acelasi timp sunt foarte bogate in nutrienti. Alunele de padure au un gust dulceag.  Alunele de padure au un continut ridicat de acizi grasi esentiali, care le recomanda pentru reducerea colesterolului si pentru persoanele care sufera de boli cardiovasculare. Alunele de padure sunt bogate in fibre, acid folic, vitamina E, magneziu, cupru, fier. Alunele de padure nu contin gluten. Se recomanda ca alunele de padure sa fie consumate dupa ce au fost hidratate timp de 4-6 ore, astfel incepe procesul de germinare, calitatile lor se multiplica iar digestia se face mai usor. Prezentare: 150g produs provenit di agricultura ecologica Alune de padure 150g - ECO-BIO - LONGEVITA
Amaranth 500g - eco-bio - LONGEVITA
14,29 RON
15,54 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Amaranth 500g - eco-bio - LONGEVITA Cunoscut de peste 3000 de ani, amarantul era considerat de azteci aliment sacru, constituind baza alimentatiei si sursa de putere. Semintele de amarant sunt mici, au forma lenticulara si culoare aurie. Fiecare planta poate produce intre 40,000-60,000 seminte. Proprietati amarant: - Amarantul este bogat in proteine, fibre, antioxidanti, minerale si fier, putand inlocui cu succes orezul in alimentatie. - semintele de amaranth sunt bogate in proteine (15-18%) si contin cantitati respectabile de lisina si methionina, 2 aminoacizi esentiali care nu sunt de obicei intalniti in cereale. - amarant-ul este bogat in fibre si contine calciu, fier, potasiu, fosfor si vitaminele A si C: - contine fibre de 3 ori mai multe decat in grau; - contine fier de 5 ori mai mult decat in grau; - contine calciu de 2 ori mai mult decat in laptele de vaca. - nu contine gluten Mod de preparare amarant: Amaranth-ul poate fi gatit ca o cereala, macinat in faina, expandat precum popcorn-ul, lasat la gernimat sau prajit. De principiu see prepara ca si orezul, se poate folosi ca si garnitura sau in salate. Semintele pot fi gatite impreuna cu alte cereale integrale, adaugat in mancaruri sau supe, sau folosit la mancaruri inabusite ca un ingredient bogat in agent de ingrosare. Faina de amaranth este utilizata la prepararea pastelor si in diverse copturi. Poate fi amestecata cu alte tipuri de faina pentru prepararea painii si nu contine gluten (o parte amaranth la 3-4 parti faina de grau sau alte cereale). In prepararea clatitelor, a turtitelor sau a pastelor se poate utilize faina de amaranth in proportie de 100%. -Se foloseste ca materie prima la prepararea produselor pe baza de amaranth (fulgi, faina, etc) -Ingrediente organice: -boabe de amaranth 100% organice Germinarea semintelor duce la cresterea nivelului unora dintre nutrienti, iar malditele pot fi folosite in salate, sandwich-uri sau pot fi consummate simple. Recomandari potentiale in sprijinul: - bolilor cardiovasculare, - reducerii colesterolului, - luptei impotriva cancerului, - combaterii anemiei, - combaterii inflamatiilor   Amaranth 500g - eco-bio - LONGEVITA
Biscuiti animalute vesele cu fulgi de ciocolata eco-bio - 140g – LONGEVITA
11,63 RON
12,64 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Biscuiti animalute vesele cu fulgi de ciocolata eco-bio - 140g – LONGEVITA Biscuiti ecologici cu ciocolata pentru intreaga familie. Se consuma ca atare, fiind o gustare potrivita pentru toti membrii familiei. Ingrediente Biscuiti animalute vesele cu fulgi de ciocolata LONGEVITA: faina de grau*, faina integrala de grau*, uleiuri si grasimi vegetale nehidrogenate* (palmier, floarea-soarelui), sirop de agave*, sirop de orez*, fulgi de ciocolata* 6,6% (sirop de porumb deshidratat*, pasta de cacao*, unt de cacao*, lecitina de soia*), sirop de grau*, sirop de mere*, extract de malt de orz*, amidon de porumb*, faina de soia*; agenti de crestere: bicarbonat de sodiu si de amoniu; lapte de soia*, extract de vanilie*, sare marina. *din agricultura ecologica. Biscuiti animalute vesele cu fulgi de ciocolata eco-bio - 140g – LONGEVITA
Biscuiti animalute vesele fara zahar eco-bio - 140g – LONGEVITA
11,63 RON
12,64 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Biscuiti animalute vesele fara zahar eco-bio - 140g – LONGEVITA Biscuiti ecologici cu ciocolata pentru intreaga familie. Se consuma ca atare, fiind o gustare potrivita pentru toti membrii familiei. Ingrediente Biscuiti animalute vesele fara zahar LONGEVITA: faina de grau*, faină integrala de grau*,  uleiuri si grasimi vegetale nehidrogenate* (palmier, floarea-soarelui), sirop de agave*, sirop de orez*, sirop de grau*, sirop de mere*, extract de malt de orz*, amidon de porumb*, faină de soia*; agenti de crestere: bicarbonat de sodiu si de amoniu; lapte de soia*, extract de vanilie*, sare marina. *din agricultura ecologica. Biscuiti animalute vesele fara zahar eco-bio - 140g – LONGEVITA
Biscuiti cu crema de afine eco-bio - 175g – Longevita
11,63 RON
12,64 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Biscuiti cu crema de afine eco-bio - 175g – Longevita Biscuitii bio cu afine sunt ideali atat pentru cei mici, atunci cand au nevoie de o gustare, de un pachetel la scoala, cat si pentru cei mari atunci cand au nevoie sa isi reincarce organismul cu energie in timpul serviciului. Ingrediente Biscuiti cu crema de afine Longevita: Faina de grau*, uleiuri vegetale nehidrogenate* (ulei de floarea soarelui, ulei de palmier, ulei din seminte de palmier, ulei de cocos, apa, emulgatori: lecitina de soia, suc concentrat de lamaie), zahar din trestie*, sirop din cereale*, afine* 7%, miere*, pudra integrala de ou, suc concentrat de lamaie, sare, agent de afanare: bicarbonat de amoniu. Produsul contine gluten, soia. Produs pe echipamente care proceseaza lapte, ou, arahide, alune, midgale, susan si gluten. *din agricultura bio Informatii nutritionale pentru 100g biscuiti: Valoare energetica pe 100g produs KJ 1737Kj Grasimi-Lipide 16.2g Valoare energetica pe 100g produs Kcal 414Kcal Proteine 5.3g Glucide-Carbohidrati 61.7g Fibre 1.8g Sodiu-Sare 2.4g   A se pastra la loc uscat si racoros. A se consuma, de preferinta pana la data indicata pe ambalaj. Biscuiti cu crema de afine eco-bio - 175g – Longevita
Biscuiti cu crema de zmeura eco-bio - 175g – Longevita
11,63 RON
12,64 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Biscuiti cu crema de zmeura eco-bio - 175g – Longevita Biscuitii bio cu zmeura sunt ideali atat pentru cei mici, atunci cand au nevoie de o gustare, de un pachetel la scoala, cat si pentru cei mari atunci cand au nevoie sa isi reincarce organismul cu energie in timpul serviciului. Ingrediente Biscuiti cu crema de zmeura Longevita: Faina de grau, uleiuri vegetale nehidrogenate (ulei de floarea soarelui, ulei de palmier, ulei din seminte de palmier, ulei de cocos, apa, emulgatori: lecitina de soia, suc concentrat de lamaie), zahar din trestie, sirop din cereale, zmeura 7%, miere, pudra integrala de ou, suc concentrat de lamaie, sare, agent de afanare: bicarbonat de amoniu. Produsul contine gluten, soia. Produs pe echipamente care proceseaza lapte, ou, arahide, alune, midgale, susan si gluten. Informatii nutritionale pentru 100g biscuiti: Valoare energetica pe 100g produs KJ 1679Kj Grasimi-Lipide 15.5g Valoare energetica pe 100g produs Kcal 400Kcal Proteine 5g Glucide-Carbohidrati 60g Fibre 1.8g Sodiu-Sare 1.15g A se pastra la loc uscat si racoros. A se consuma, de preferinta pana la data indicata pe ambalaj.   Biscuiti cu crema de zmeura eco-bio - 175g – Longevita
BISCUITI CU MERISOR FARA ZAHAR ECO 200g, LONGEVITA
13,30 RON
14,45 RON -8%
cu TVA
In Stoc
BISCUITI CU MERISOR FARA ZAHAR ECO 200g, LONGEVITA BiscuitIi BIO cu merisor sunt solutia perfecta pentru o gustare sanatoasa si delicioasa, ingredientele provenind din agricultura certificata. Biscuitii cu merisor pot fi consumati si de catre diabetici sau persoanele care prefera produse al caror indice glicemic este scazut, deoarece nu contin zahar. Ingrediente BISCUITI CU MERISOR FARA ZAHAR ECO 200g, LONGEVITA: Faina integrala de grau, merisor 15%, ulei de palmier, stafide 8%, cereale si seminte (susan, ovaz, seminte de floarea soarelui, seminte de in), sirop de orez, mar 4%, sirop de grau, zmeura 3%, scortisoara, bicarbonat de sodiu, sare. Acest produs contine gluten. Valori nutritive/100G: Energie: 400 Kcal Proteine: 6g Grasimi: 13,9g Carbohidrati: 60,3g Fibre: 4,7g Sodiu: 0,06g BISCUITII CU MERISOR FARA ZAHAR ECOLOGICI DE LA LONGEVITA sunt indicati pentru: Cura de slabire Diabet BISCUITI CU MERISOR FARA ZAHAR ECO 200g, LONGEVITA
BISCUITI CU MUSLI FARA ZAHAR ECO 160gr LONGEVITA
13,30 RON
14,45 RON -8%
cu TVA
In Stoc
BISCUITI CU MUSLI FARA ZAHAR ECO 160g, LONGEVITA Aliment naturist pentru o dieta sanatoasa! Biscuiti BIO FARA ZAHAR De post! Acesti biscuiti Bio cu musli sunt solutia perfecta pentru o gustare sanatoasa si delicioasa, ingredientele provenind din agricultura certificata. Biscuitii pot fi consumati si de catre diabetici sau persoanele care prefera produse al caror indice glicemic este scazut, deoarece nu contin zahar. Biscuiti BIO FARA ZAHAR cu Muslie contine: faina de grau spelta cereale si seminte stafide si mar indulciti cu sirop de orez si sirop de grau spelta BISCUITI CU MUSLI FARA ZAHAR ECO 160g, LONGEVITA
BISCUITI CU QUINOA ECO-BIO 150g - LONGEVITA
13,75 RON
14,95 RON -8%
cu TVA
In Stoc
BISCUITI CU QUINOA ECO-BIO 150g LONGEVITA Biscuiti deliciosi cu quinoa expandata, o gustare la indemana! Se pot consuma la ceai, cafea sau asa cum se regasesc in pachet. Ingrediente BISCUITI CU QUINOA: Faina integrala de grau, zahar din trestie*, grasimi vegetale (ulei de floarea soarelui*, unt de cacao*), miere*, quinoa expandata 4%*, apa, agent de crestere (bicarbonat de sodiu), scortisoara*, emulgator (lecitina din floarea-soarelui), sare de mare, acid citric. Prezentare BISCUITI CU QUINOA: punga cu 150g de biscuiti deliciosi BISCUITI CU QUINOA ECO-BIO 150g LONGEVITA
BISCUITI SPELTISSIMA FARA ZAHAR ECO-BIO - 200g – LONGEVITA
12,43 RON
13,51 RON -8%
cu TVA
In Stoc
BISCUITI SPELTISSIMA FARA ZAHAR ECO-BIO - 200g – LONGEVITA Biscuiti ecologici fara zahar cu faina din grau spelta. Se consuma ca atare, fiind o gustare potrivita pentru toti membrii familiei. Ingrediente BISCUITI SPELTISSIMA FARA ZAHAR LONGEVITA: faina de grau SPELTA* 44%, grasimi vegetale (ulei de palmier**, ulei de floarea-soarelui*, ulei de cocos*), malai*, miere*, sirop de grau SPELTA* 6%, faina de soia*, sare marina, agenti de crestere: bicarbonat de sodiu si de amoniu; emulgator: lecitina de soia*. *din agricultura ecologica. **ulei de palmier din culturi sustenabile, certificat RSPO. BISCUITI SPELTISSIMA FARA ZAHAR ECO-BIO - 200g – LONGEVITA
Faina integrala de ovaz ECO-BIO 500g - LONGEVITA
3,86 RON
4,20 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Faina integrala de ovaz ECO-BIO 500g - LONGEVITA Faina integrala de ovaz obtinuta din cuturi ecologice. Faina integrala de ovaz este bogata in fibre si vitamine fiind un aliment integral preferat de foarte multe persoane.  Ovazul era cunoscut in intelepciunea colectiva ca aliment destinat cailor, in principal. In deceniile mai recente a debutat in alimentatia destinata oamenilor. Faina de ovaz este macinata pe o moara traditionala cu pietre. Prin macinarea lenta nu se altereaza calitatile cerealelor, faina avand o calitate superioara comparativ cu fainurile obtinute prin macinare pe moara industriala, la viteze mari, cand bobul este incalzit la temperaturi de 80 grade. Compozitia fainii de ovaz: Faina de ovaz contine o substanta specifica numita avenina, precum si minerale, carotan, vitaminele B1, B2, PP, A, D, amidon, glucide, saponine, lecitina, enzime, ulei, fosfor, hidrati de carbon si chiar un principiu hormonal de tipul foliculinei. Actiune faina de ovaz: Faina de ovaz remineralizeaza, da un tonus bun organismului. Poate fi transformata in lapte de ovaz. Datorita compozitiei sale, pielea tratata cu acest produs este hranita si tonifiata. Indicatii faina de ovaz: Face bine sistemului digestiv si echilibreaza nivelul de zahar din sange. Faina de ovaz este un aliment benefic tiroidei. Este folosita in produsele de ingrijire a parului si a pielii. Exista specialisti care recomanda ovazul in tratamentul sterilitatii si al impotentei. Utilizare faina de ovaz: Cu o textura densa si un gust asemanator cu al alunelor. Faina de ovaz poate fifolosita, in combinatie cu cea integrala de grau, in prepararea de paine, prajituri si alte produse de patiserie. Faina integrala de ovaz ECO-BIO 500g - LONGEVITA
FASOLE MUNG 500G ECO-BIO - LONGEVITA
14,80 RON
16,09 RON -8%
cu TVA
In Stoc
FASOLE MUNG 500G ECO-BIO - LONGEVITA Fasolea mung are un gust dar si un aspect care poate fi situat intre mazare si fasole. Asemanatoare la aspect boabelor de mazare, dar avand o forma ovala, fasolea mung are invelisul verde intens si miezul galbui.  Fata de fasole este mult mai dulce, fierbe mai usor si este mai saraca in oligozaharide, substante complexe responsabile de aparitia simptomelor de flatulenta la celelalte soiuri de fasole. Fasolea mung poate fi consumata prin preparare similar mazarii sau fasolei sau poate fi germinata. Chiar daca se fierbe este recomandat ca fasolea mung sa stea la inmuiat 4-12 ore. Germenii sunt plini de vitamine, minerale si enzime, usor de digerat in stare cruda sau usor opariti.  Prin germinare cantitatea de minerale, vitamine si enzime se multiplica. FASOLE MUNG 500G ECO-BIO - LONGEVITA
FASOLE NEAGRA 500G ECO-BIO - LONGEVITA
10,50 RON
11,41 RON -8%
cu TVA
In Stoc
FASOLE NEAGRA 500G ECO-BIO - LONGEVITA Timp de fierbere aproximativ 45 minute. Se recomanda inmuierea aproximativ 6 ore inainte de preparare. Fasolea neagra are un cotinut ridicat de fier, contribuie la cresterea imunitatii, sporeste arderile in organism si conduce la scaderea colesterolului. Fosolea neagra este foarte bogata in antioxidanti, antocianina, substanta care ii confera culoarea neagra. Testele facute de specialisti au scos la iveala faptul ca fasolea neagra prezinta cea mai mare cantitate de antioxidanti, dintre toate tipurile de fasole cunoscute la ora actuala. Fasolea negra este plina de fibre solubile, benefice in lupta impotriva colesterului rau. De asemenea sunt indicate impotriva constipatiei, curata organismul de radicalii liberi si lupta impotriva unor forme de cancer. Fasolea neagra are un continut bogat de acid folic, fapt ce o recomanda in alimentatia femeilor gravide si nu numai.
Gaufre cu Miere eco-bio 175g - Longevita
10,81 RON
11,75 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Gaufre cu Miere eco-bio 175g - Longevita O gustare delicioasa, Gaufrele cu miere Longevita sunt un produs de post ecologic, 100% natural. Ingrediente Gaufre cu Miere Longevita: faina integrala din grau*, sirop de glucoza*, miere* (16%), grasimi vegetale nehidrogenate*, faina de porumb*, faina de soia*, emulgator – lecitina din soia, sare de mare, agent de crestere – bicarbonat de sodiu, scortisoara*. *=din agricultura ecologica. Valori nutritionale Gaufre cu Miere Longevita/100g: energie 445 kcal/ 1862 kJ, proteine 3.7 g, lipide 16.5 g, carbohidrati 69.9 g. A se pastra intr-un loc uscat si racoros. Tara de origine: Olanda. Gaufre cu Miere eco-bio 175g - Longevita
Grau bulgur 500g eco-bio - Longevita
11,07 RON
12,03 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Grau bulgur 500g eco-bio - Longevita Graul bulgur este graul decorticat, prefiert, si apoi uscat si faramitat putin. Fiind deja prefiert, e suficient sa-l mai fierbeti doar 10 minute, dupa care se poate consuma in salate sau ca si garnitura. Ingrediente Grau bulgur bio:  grau Valori nutritionale/100g: Energie: 1490kj / 350kcal Grasimi: 1.8g din care saturate 0.2g Carbohidrati: 60g din care zaharuri 1.8g Fibre: 10g Proteine: 12.29g Saruri: 0.0425g Prezentare Grau bulgur bio: 500g Grau bulgur 500g eco-bio - Longevita
GRAU SPELTA BOABE ECO-BIO 500G - LONGEVITA
8,26 RON
8,98 RON -8%
cu TVA
In Stoc
GRAU SPELTA BOABE ECO-BIO 500G - LONGEVITA Graul spelta BIO reuneste in mod ideal avantajele unei hraniri integrale: un continut ridicat de fibre si cantitati mari de vitamine A, E, B1, B2 si PP iar continutul de acizi grasi esentiali si de minerale este mai ridicat decat la alte cereale. Graul spelta (Triticum spelta) este cea mai veche dintre cereale si stramosul graului comun. Spre deosebire de graul comun, graul spelta are un gust deosebit, amintind de cel de nuca. Informatii nutritionale grau spelta: Valoare energetica: 198% kcal (837% kj) Proteine: 12% Carbohidrati: 62.5% Lipide: 2.8% Fibre: 8.8% Vitamine: A, E, B1, B2,B3 Minerale: Ca, Mg, K  Ingrediente grau SPELTA boabe LONGEVITA: 100% boabe de grau spelta - din agricultura ecologica. Contine putin gluten. Mod de prezentare grau SPELTA boabe LONGEVITA: 500g -  grau spelta vrac GRAU SPELTA BOABE ECO-BIO 500G - LONGEVITA
HRISCA INTEGRALA ECO 500g, LONGEVITA
11,05 RON
12,01 RON -8%
cu TVA
In Stoc
HRISCA INTEGRALA ECO 500g, LONGEVITA Hranitoare, aromata, gustoasa chiar, hrisca este un aliment intalnit in bucataria multor popoare, mai mult sau mai putin asiatice. Se consuma plantele verzi, plantulele (de 5-7 zile) si fructele, care sunt tari, asemanatoare cu semintele de floarea soarelui, dar mult mai mici in dimensiuni. Desi nu este o cereala, hrisca intruneste calitatile fainei de grau integrale, fiind chiar superioara graului din multe puncte de vedere: contine mult mai putine glucide, nu contine gluten, contine cantitati mari de lysina (aminoacid esential), fier, seleniu si mai mult calciu, cantitati impresionante de antioxidanti, ceea ce o recomanda ca o alternativa la grau pentru cei care au intoleranta la cereale. Proprietati HRISCA INTEGRALA ECO, LONGEVITA: scade colesterolul regleaza tensiunea are efect tonic asupra ficatului Semintele de hrisca: nu contin gluten, au amidon (70-80%), proteine (18%),   minerale (calciu, fier, potasiu, magneziu) vitamine (B1, B2, B3, B6, E). Mod de utilizare HRISCA INTEGRALA ECO: Hrisca poate fi considerata un aliment medicament, de aceea este folosita ca aliment de baza, in diferite diete, in regimul Oshawa. Poate fi preparata la fel ca orezul cu legume, doar ca timpul de fierbere e mult mai scurt. Se prepara din hrisca si droburi, diferite sortimente de paine, preparate dulci de tip budinci si produse de patiserie. Producator: SOLARIS PLANT HRISCA INTEGRALA ECO 500g, LONGEVITA
Hrisca verde ECO-BIO 500g - LONGEVITA
11,50 RON
12,50 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Hrisca verde ECO-BIO 500g - LONGEVITA Hrisca verde, cruda, neprajita. Hrisca este o planta erbacee de origine asiatica (gresit considerata a fi o cereala) din familia Polygonaceae, familie din care mai fac parte macrisul, rubarba (reventul) si stevia creata. Semintele sale sunt nutritive, au gustul usor picant si o forma unica. Semintele de hrisca: - nu contin gluten, - au amidon (70-80%), - proteine (18%),   - minerale (calciu, fier, potasiu, magneziu) - vitamine (B1, B2, B3, B6, E). Recomandari: se poate consuma cruda, fiarta sau prajita, simpla sau in amestec cu alte alimente sau sub forma de faina, de asemenea in numeroase combinatii.  Hrisca verde poate fi germinata, multiplicandu-i-se astfel calitatile nutritive. Pe langa valoarea nutritiva hrisca este un aliment-medicament fiind benefica in diabet, afectiuni ale ficatului si colonului, etc. Se gateste asamanator orezului, 1 parte hrisca la 3 parti apa. Hrisca verde ECO-BIO 500g - LONGEVITA
LINTE ROSIE ECO 500g, LONGEVITA
16,95 RON
18,42 RON -8%
cu TVA
In Stoc
LINTE ROSIE ECOLOGICA 500g, LONGEVITA Solaris Linte Rosie Eco 500g Longevita este un aliment ecologic pentru o dieta sanatoasa care contine proteine, fibre solubile si insolubile, minerale. Lintea contine proteine, fibre solubile si insolubile, minerale: magneziu, potasiu, fier, cupru, mangan, complexul B: B1, B2, B3, B5, B6, B9. Istoric Linte Rosie: Lintea este o planta originara din Orientul Apropiat si a fost una dintre primele plante cultivate de om pentru a fi utilizata in alimentatie, inca din Neolitic. Cum actioneaza Lintea Rosie: Ofera organismului un plus de antioxidanti, micsoreaza valorile colesterolului, este satioasa si hranitoare. Recomandari: Are un gust similar cu fasolea, un timp de preparare mai scurt si nu provoaca flatulenta. Un aliment vegetarian bogat in proteine si sarac in grasimi si cu un continut exceptional de fibre alimentare. Fibrele solubile pot contribui la prevenirea bolilor cardiovasculare, prin actiunea de normalizare a nivelului de colesterol din sange. Tot fibrele solubile pot ajuta la un control mai bun al diabetului de tip 2, prin incetinirea asimilarii glucozei din alimente. Lintea este o sursa importanta de antioxidanti. Mod de utilizare Linte Rosie Ecologica: Clatiti lintea cu apa din abundenta. Pentru a fierbe utilizati trei cesti de apa pentru fiecare ceasca de linte. Se foloseste in mancaruri cu multe condimente sub forma de tocanite cu legume si linte, pateuri sau simplu fiarta condimentata cu ceapa verde. De asemenea se poate prepara o supa delicioasa de linte care fierbe repede odata cu legumele pe baza de ceapa multa, morcovi, patrunjel, telina. Prezentare Linte Rosie Ecologica, Longevita: 50 grame Producator: Solaris LINTE ROSIE ECOLOGICA 500g, LONGEVITA
MEI BOB FIN ECO 500g, LONGEVITA
12,95 RON
14,08 RON -8%
cu TVA
STOC EPUIZAT
MEI BOB FIN ECO 500g LONGEVITA Meiul este o alta cereala pentru cei care sufera de boala celiaca deoarece nu contine gluten. MEIUL ste foarte pretuit de naturisti, iar medicul american Paavo Airola il descrie ca pe “cereala cu cele mai multe substante nutritive din lume, un aliment minunat si complet, bogat in proteine si cu un continut scazut de amidon, simplu e digerat si care nu provoaca gaze sau fermentari in stomac. Meiul este bogat in siliciu, care este vital pentru sanatatea parului, a pielii, a dintilor si a unghiilor. Lipsa acestui mineral poate duce la deformarea tesutului conjunctiv. Si deoarece meiul nu este nicioadat procesat foarte mult, acesta pastreaza toate substantele nutritive esentiale. Varietatea de mei cea mai cunoscuta este sorgul. Aceasta cereala ar trebui folosita pe scara mai larga. Se foloseste foarte bine pentru ingrosarea supelor si a fierturilor si pentru prepararea painii. Principalii constituenti cunoscuti: lipide, protide, acizi aminati indispensabili; acid salicilic; fosfor; magneziu; fier; vitamina A. Proprietati MEI BOB FIN ECO, LONGEVITA: nutritiv revitalizant echilibrant nervos Indicatii: Astenie fizica si intelectuala, convalescente - Sarcina Considerat vreme indelungata ca avand importanta alimentara comparabila cu a graului, meiul este cultivat in estul Europei si constituie un aliment de baza pentru numeroase popoare. Produsul poate contine gluten. Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina dincereale, mustar, soia, nuci , alune, seminte susan, telina Produs certificat ecologic! Compozitie MEI BOB FIN ECOLOGIC, LONGEVITA: Mei Bob Fin Bio Contine proteine, fibre, vitaminele B, E, minerale (precum calciu, zinc, fier, magneziu, fosfor, mangan, potasiu), aminoacizi esentiali, triptofan. PRODUCATOR: Solaris MEI BOB FIN ECO 500g LONGEVITA
NAUT ECO 500g, LONGEVITA
12,95 RON
14,08 RON -8%
cu TVA
In Stoc
NAUT ECO 500g, LONGEVITA Solaris Naut Eco 500g Longevita este un aliment ecologic pentru o dieta sanatoasa bogat in proteine, saruri minerale si in complexul de vitamine B. Nautul este bogat in proteine, saruri minerale (fosfor, potasiu, magneziu, calciu, fier) si in complexul de vitamine B. Avand o concentratie ridicata de proteine (24%), la care se adauga si un procent consistent de hidrati de carbon si grasimi, nautul are o valoare alimentara deosebita, inlocuind in buna parte proteinele din carne. Nautul poate constitui chiar un inlocuitor foarte bun pentru cafea. Nautul este asemanator cu soia si se poate folosi in prepararea chiftelelor, sarmalelor sau pilafurilor, fiind un foarte bun inlocuitor pentru carne, fiind si mai gustos decat soia. Nautul (Cicer arietinum), cunoscut si sub denumirea de mazarea berbecilor, este o planta leguminoasa anuala, originara din Asia Mica . Aspectul exterior al acestei plante difera de cel al mazarii prin forma frunzelor si a pastaii, care de cele mai multe ori inchide doua sau trei boabe, foarte rar o singura boaba. Boabele nautului sunt asemanatoare cu cele de mazare, singura deosebire fiind excrescenta caracteristica a embrionului in forma de cioc, ce se aseamana cu capul unui berbec .  Din naut si cicoare se poate realiza o cafea naturala foarte buna pentru copii, pentru a le stimula pofta de mancare, iar apa de naut care se obtine prin strecurarea boabelor, este un adevarat elixir de sanatate.  Raceala poate fi combatuta cu cate un pahar de apa de naut, conferind o stare de vitalitate. Calitatile apei de naut nu se opresc aici, ea fiind apreciata si ca revigorant masculin, marind potenta. Nautul mai este recomandat pentru consum si datorita faptului ca este un aliment nutritiv, diuretic, in astenia fizica si psihica, si in convalescent. Valori nutritive medii/ 100g: valoare energetica: 364 kcal/ 1539,2 kJ; Proteine: 19,3g; Carbohidrati: 60,7g; Lipide: 6g; Fibre: 17,4g. NAUT ECO 500g, LONGEVITA
Noni suc 100% 1000ml - eco-bio - LONGEVITA
100,90 RON
109,68 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Noni suc organic 100% - LONGEVITA, contine doar suc organic din fructele arborelui de NONI (Morinda Citrifolia). Planta Noni, folosita in diverse produse naturiste, este o planta-minune, intrucat ajuta la vindecarea si prevenirea unui numar mare de boli. Dar pe langa asta, Noni ajuta si la imbunatatirea simtitoare a vietii, dandu-ti mai multa energie si putere, precum si o stare generala de bine! Compozitie Noni:  - noni contine 18 aminoacizi si un complex de antioxidanti, vitamine si minerale Actiune noni: - Noni contribuie la dezvoltarea musculaturii si la prevenirea atrofiei acesteia- Noni participa la mentinerea echilibrului psihic- Noni regleaza somnul- Noni reduce hipertensiunea arteriala declansata de stress- Noni imbunatateste circulatia sanguina la nivelul tesuturilor- Noni este antioxidant si contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar- Noni are sctiune anticancerigena, incetinind dezvoltarea tumorilor si prevenind formarea acestora- Noni are actiune antialergica - Noni creste capacitatea de rezistenta a organismului fata de bacterii si virusi- Noni este benefica pentru sistemul nervos: combate anxietatea, depresia, tulburarile obsesivo-fobice si migrenele.- Noni este indicat in caz de afectiuni ale vezicii urinare, arsuri de piele, cicatrizarea ranilor si pentru durerile menstruale- Noni scade febra si simptomele racelii si gripei Din cauza proprietatilor antibacteriene, asigura protectie impotriva imbolnavirii sistemului digestiv. Asigura protectie impotriva oxidarii LDL-colesterolului, prin care participa la prevenirea bolilor cardiovasculare. Poate fi un adjuvant eficient in combaterea unor dependente cum ar fi: tabagismul, alcoolismul, consumul de droguri, deorece produsul Noni estompeaza simptomele care insotesc sistarea acestora, facilitand renuntarea la ele. Noni este si un produs energizant si tonifiant. Mod de administrare Noni: 2 linguri (30ml) zilnic, pe stomacul gol, preferabil dimineata Pentru mai multe detalii si informatii despre Noni poti citi si articolul: Noni Tahitian, superfruct - superaliment Noni suc organic 100% - LONGEVITA
Orez basmati brun integral EOC-BIO 500g - LONGEVITA
11,02 RON
11,98 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Orez basmati brun integral EOC-BIO 500g - LONGEVITA Orezul brun este superior celui rafinat, deoarece contine mai multe fibre si mai multi nutrienti.  Cele mai importante si benefice componenete ale orezului se afla in straturile superioare, cele pe care orezul alb nu le mai contine. Prin decorticare orezul isi pierde majoritatea calitatilor hranitoare ramanand doar bogat in amidon si calorii. Orezul integral nu constipa si sustine un tranzit intestinal normal. Orezul brun are o concentratie semnificativ mai mare de magneziu si poatsiu in comparatie cu cel alb sau decorticat. Orezul brun sau integral contine complexul de vitamine B o sumedenie de minerale si acizi grasi esentiali.  Orez basmati brun integral EOC-BIO 500g 
OREZ BRUN LUNG ECO 500g, LONGEVITA
10,95 RON
11,90 RON -8%
cu TVA
In Stoc
OREZ BRUN LUNG ECO 500g, LONGEVITA Orez brun provenit din cultura ecologica. Orezul brun este un orez foarte aromat, fiind adesea numit „regele” orezului, cel veritabil . Acesta are boabele foarte lungi si subtiri, in varianta integrala fiind mai usor si gatindu-se mai rapid decat alte tipuri de orez. OREZ BRUN LUNG ECO, LONGEVITA INFORMATII Actiune terapeutica:  Dietele cu ulei de orez fac ca nivelul colesterolului LDL sa scada. Cu cat consumam constant orez brun cu atat rata deceselor din cauze cardiovasculare scade. Ajuta la mentinerea sanatatii florei intestinale si protejeaza impotriva cancerului mamar si a altor cancere hormonale. Cei care mananca mai multe cereale integrale, incluzand orezul brun, au un nivel al enterolactonelor din sange mult mai ridicat. Orezul brun se remarca prin continutul crescut de vitamine din grupul B. Substanta ce se regaseste in orezul brun, orizanolul, ajuta la reducerea colesterolului. Secretul varstnicilor asiatici sta in alimentatia lor din care nu lipseste orezul. Acestia detin locurile fruntase in topul celor mai longevivi oameni din lume. Vitamine: B6, Zn Minerale:Mg, Cu, Fe, Se Mod de preparare OREZ BRUN LUNG ECO, LONGEVITA: Acesta poate fi pregatit cu condimente, nuci, legume sau leguminoase, dar si amestecat cu alte cereale precum quinoa, mei, secara, hrisca sa amarant. Pentru preparare se spala temeinic orezul, se adauga de 2-2,5 ori apa si se gateste la foc mic 30-40 de minute. Se ia oala de pe aragaz, se acopera cu un prosop de bucatarie si se lasa orezul sa se inmoaie. Compozitie OREZ BRUN LUNG ECO, LONGEVITA: Orez Brun Lung 100% Bio Valoare energetica: 370% kcal (1564 kj) Proteine: 7.9% Fibre: 3.5% Carbohidrati: 77.2% Lipide: 2.9% *Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori. PRODUCATOR: SOLARIS OREZ BRUN LUNG ECO 500g, LONGEVITA
OREZ ROSU ECO 500g, LONGEVITA
16,52 RON
18,36 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Orez rosu integral 100% natural Eco 500g, Longevita Orezul rosu BIO Longevita este un orez integral cu o coaja exterioara rosie si are un gust de nuca si o textura usor elastica la mestecat. Orezul rosu este o combinatie dintre orezul salbatic si cel de cultura. Orezul rosu BIO Longevita are proprietati nutritive de exceptie, fiind foarte bogat in vitamina si antioxidanti. Orezul rosu este un aliment delicios, dar in acelasi timp are un rol terapeutic, fiind supranumit aliment-medicament. Datorita faptului ca are in compozitia chimica substante asemanatoare cu cele medicamentoase, este recomandata evitarea consumului de catre femeile insarcinate si cele care alapteaza. Orezul rosu se deosebeste de celelalte tipuri de orez prin cantitatea de vitamina E si antioxidantii naturali continuti. Orezul rosu contine vitamina B6, este o sursa excelenta de magneziu, fier, mangan, zinc, minerale ce intaresc sistemul imunitar si feresc organismul de actiunea radicalilor liberi. De asemenea orezul rosu este important datorita fibrelor si a carbohidratilor complecsi ce regleaza nivelul de zahar din sange, reduc colesterolul rau, mentin sanatatea vaselor de sange, previn bolile cardiovasculare. Spre deosebire de alte tipuri de orez, in orezul rosu se gasesc lignani, un grup de compusi chimici cu rol esential in toate procesele oragnismului uman. Acest grup de lignani previne aparitia cancerului, regleaza nivelul hormonal, ajuta la intarirea sistemului imunitar, alaturi de antioxidanti etc. Orezul rosu, ca si alte tipuri de orez, nu prezinta risc de alergii, este usor de digerat si se poate introduce in alimentatie de la 6 luni. Totusi datorita structurii sale rigide, chiar si dupa fierbere, exista risc crescut de inec daca orezul nu este pasat foarte fin la blender. Pentru a evita orice neplaceri este indicat sa cereti parerea medicului pediatru si, ca in cazul oricarui aliment nou introdus in alimentatie, sa respectati regula celor 4 zile. Se consuma fiert in piureuri, salate, budinci, supe sau alte mancaruri inlocuind orezul integral sau negru. Beneficiile consumului de orez rosu:  scade nivelul colesterolului rau - ingredientul activ din drojdia de orez rosu – monacolin K – regleaza actiunea unei enzime din ficat, responsabila pentru producerea colesterolului regleaza nivelul trigliceridelor; reprezinta un aport nutritiv de exceptie, prin prezenta vitaminei E si a antixodantilor. Ingrediente Orezul rosu BIO Longevita: orez rosu integral bio Brand: Longevita BIO Solaris Plant Orez rosu integral 100% natural Eco 500g, Longevita
OREZ SALBATIC ECO 175g, LONGEVITA
21,05 RON
22,88 RON -8%
cu TVA
In Stoc
OREZ SALBATIC ECO 175g, LONGEVITA Orezul salbatic a fost cultivat manual de secole in America de Nord. Orezul salbatic este o planta care nu are nici o legatura cu orezul, denumire de "orez" este data de o oarecare asemanare cu boaba de orez, insa orezul salbativ si orezul obisnuit sunt doua plante total diferite, neinrudite in nici un fel. Se poate amesteca cu orezul obisnuit (alb, brun, rosu sau negru), sau se poate prepara ca si garnitura de sine statatoare. Pentru preparare, adaugati 3 cani de apa la 1 cana de orez salbatic. Boabele de orez salbatic sunt foarte hranitoare si au un gust ca de nuca, foarte placut. Delicios cu alune si fructe uscate, orezul salbatic bio Longevita este utilizat de obicei in amestec cu diverse tipuri de orez, ca umplutura, precum si in salate. Orezul salbatic are textura mai dura si are nevoie de timp de fierbere mai mare (circa 45-60 de minute). Orez salbatic Ecologic, Longevita gatit devine pufos, iar boabele sunt separate. Asta daca nu a fost fiert prea mult, caz in care stratul superior al bobului se dezintegreaza, iar boabele devin mai moi si lipicioase. Orezul salbatic se mai numeste si orez indian. Se foloseste in combinatie cu orez integral sau orez basmati (in proportie de 1:5). Orezul salbatic se numara printre cele mai bune alimente din punct de vedere nutritiv, avand cel mai mare procent de zinc, magneziu si vitamina B6. Orezul salbatic are mai putine calorii si carbohidrati decat orezul alb, dar mai multe proteine si fibre. Efecte si beneficii Orez salbatic Ecologic, Longevita: Orez salbatic pentru o digestie mai buna: sursa importanta de fibre, consumul frecvent de orez salbatic imbunatateste digestia, indeparteaza constipatia si scade riscul de afectiuni intestinale si cancer de colon. De asemenea, orezul salbatic nu contine gluten, fiind un aliment ideal pentru cei cu intoleranta la gluten sau boala celiaca; Orez salbatic sursa minunata de antioxidanti: conform unui studiu al University of Manitoba, orezul salbatic contine o cantitate de antioxidanti mai mare de 30 de ori decat orezul clasic, ceea ce inseamna ca un consum regulat de orez salbatic ne intareste sistemul imunitar si ne apara de boli si infectii, dar si de cancer; Orezul salbatic este excelent intr-o dieta: sarac in grasimi si calorii, dar bogat in proteine si fibre, orezul salbatic mentine senzatia de satietate pentru mai mult timp si scade pofta de dulciuri sau mancaruri bogate in grasimi, fiind un aliment excelent mai ales in perioada de post; Orez salbatic este hrana pentru creier: cu un continut de acid folic de 6 ori mai mare decat orezul brun, orezul salbatic ne imbunatateste capacitatea cognitiva si intareste sistemul nervos, iar continutul mare de Vitamina B combate depresiile, ne ofera o stare generala de bine si o doza mare de energie; Orez salbatic este sursa importanta de zinc: datorita cantitatii mari de zinc, consumul de orez salbatic ne ajuta sa depasim mai usor gripa si raceala, imbunatateste functionarea sistemului reproductiv,  aspectul si sanatatea pielii, protejand-o de factorii daunatori si stimuland regenerarea sa. Ingrediente Orez salbatic Ecologic, Longevita: orez salbatic bio Brand: Longevita BIO Solaris Plant   OREZ SALBATIC ECO 175g, LONGEVITA
Piper Cayenne eco-bio 40g - Longevita
8,92 RON
9,70 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Piper Cayenne eco-bio 40g - Longevita Ofera un gust excelent mancarii! Ingrediente Piper Cayenne: Capsicum frutescens Acest condiment poate fi adaugat la preparate din legume, sosuri si salate. Produsul poate contine gluten. Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci, alune, seminte de susan, telina. Mod de prezentare Piper Cayenne: 40g Piper Cayenne eco-bio 40g - Longevita
Quinoa alba 500g - ECO-BIO - LONGEVITA
38,09 RON
41,40 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Quinoa alba 500g - ECO-BIO - LONGEVITA Quinoa are un gust si un aspect excelent fiind foarte sanatoasa dar si acceptata de catre intreaga familie. Copiilor le place foarte mult quinoa datorita aspectului ei unic atunci cand e preparata (boabele pleznesc si capata un aspect interesant). Originara din America de Sud, quinoa este o cereala considerata a fi unul dintre cele mai complete alimente ale naturii. Numita de catre incasi si chisaya mama, adica cereala-mama, quinoa era alimentul de baza al vechilor incasi. Boabele de quinoa sunt niste sfere mici, galbene, rosii sau negre si turtite, avand un diametru de la aproximativ 1,5 pana la 2 mm si contin proteine, fier, calciu, potasiu, magneziu (potasiul si magneziul ajuta la circulatia optima a sangelor, prevenind ingrosarea arterelor) zinc, vitamina E, seleniu, mangan, cupru, fosfor, fibre. Quinoa contine toti aminoacizii esentiali si este foarte hranitoare. Este recomandata includerea ei in alimentatia curenta. Quinoa este bogata in minerale si vitamine; Zincul, magneziul, seleniul si vitamina E sunt benefice in prevenirea aparitiei bolilor de inima si a diabetului, contribuind si la reglarea greutatii corporale. Pe langa aceste elemente quinoa contine si riboflavina, o vitamina ce face parte din grupul B, ce are proprietatea de a reduce aparitia migrenelor. Quinoa se prepara exact ca si orezul. Quinoa alba 500g - ECO-BIO - LONGEVITA
Sirop Artar Tip B 187ml ECO-BIO - Longevita
33,90 RON
36,85 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Sirop Artar Tip B 187ml ECO-BIO - Longevita Siropul de artar este mai eficient decat mierea din punct de vedere al numarului de calorii dar si al procentului mai ridicat de minerale, siropul de artar si-a cunoscut faima in Canada si-n toata America de Nord dar incepe sa fie cunoscut si in Europa. Bogat in mangan si zinc, siropul de artar previne afectiunile inimii, ii ajuta pe barbati in prevenirea aparitiei cancerului la prostata si protejeaza sistemul imunitar.Foarte util si in curele de slabire. Siropul de artar provine din seva artarului de zahar, artarului negru sau artarului rosu (in natura existand 10 specii de artar). Procesul de extragere este destul de simplu, incepand cu gaurirea arborelui, care permite ca seva sa curga. Seva este transparenta, aproape lipsita de gust si cu un continut scazut de zahar in momentul in care este extrasa din artar. Aceasta seva poate fi recoltata numai incepand cu sfarsitul lunii februarie pana la mijlocul lunii aprilie, urmand ca apoi sa fie fiarta pana la evaporarea continutului de apa ramanand in urma aroma si culoarea caracteristica siropului de artar si continutul de zahar de 60-70%. In functie de culoarea obtinuta, de data de recoltare si de gust, siropul de artar este clasificat in categoriile: A, B sau C, insa toate tipurile de sirop de artar aduc aceleasi beneficii si sunt incarcate cu la fel de multi nutrienti. Beneficiile siropului de artar: Siropul de artar este dulce, delicios si prezinta si o multitudine de beneficii pentru sanatate in special datorita continutului de mangan si zinc. Efectul antioxidant al siropului de artar datorita continutului de mangan. Manganul este un cofactor esential intr-o serie de enzime importante in productia de energie si pentru protectia antioxidanta.  Siropul de artar este plin si de fenoli - compusi antioxidanti din siropul de artar - care pot ajuta ca diabeticii sa isi mentina nivelul glicemiei la cote normale. Fenolii inhiba enzimele care sunt implicate in conversia carbohidratilor in zahar. 22% din doza recomandata zilnic de mangan este continut in numai 13 g de sirop de artar. Siropul de artar este bogat in zinc. Zincul este necesar pentru functionarea adecvata a celulelor endoteliale si ajuta la preventia daunelor endoteliale cauzate de oxidarea colesterolului rau LDL si a altor grasimi oxidate. Membranele endoteliale ce au un continut scazut de zinc sunt mult mai predispuse deteriorarii. De asemenea, studiile arata ca persoanele care au carente de mangan, un mineral continut din plin in siropul de artar, au un nivel scazut de colesterol bun. Siropul de artar este benefic pentru potenta. Barbatii sanatosi folosesc siropul de artar pentru sanatatea sistemului reproducator, acesta furnizand beneficii specifice pentru barbati. Zincul este concentrat intr-o cantitate mai ridicata in prostata decat intr-un alt tesut uman, iar nivelurile scazute de zinc din aceasta glanda sunt de multe ori responsabile pentru cresterea riscului de cancer de prostata. De fapt, zincul este un mineral folosit in scop terapeutic de catre cei din domeniul sanatatii pentru reducerea marimii prostatei. Manganul poate juca si el un rol in sprijinul sanatatii masculine fiind un catalizator al sintezei acizilor grasi si colesterolului, participand la productia de hormoni sexuali, toate acestea sustinand sanatatea sistemului reproducator. Siropul de artar contine multi nutrienti. Siropul de artar contine o nenumarati nutrienti printre care zinc, mangan, fier, calciu si potasiu. Siropul de artar contine chiar de 15 ori mai mult calciu decat mierea, un alt indulcitor favorit. Prin comparatie cu acelasi aliment, siropul de artar are si un continut mai scazut de sare. Dintre vitamine, siropul de artar contine cantitati decente de niacina, vitamina B2, vitamina B5, acid folic, vitamina B6, biotina si vitamina A. Retine totusi ca siropul de artar reprezinta de fapt 66-70% zahar si nu este cazul sa il consumi in exces. Prea mult zahar in organism iti creste riscul de obezitate, diabet, niveluri nesanatoase de grasimi si colesterol in organism si tensiune crescuta. Prin urmare, indiferent de beneficiile siropului de artar, consuma-l cu moderatie. Siropul de artar este un indulcitor ideal, cu efect detoxifiant, poate fi consumat si de catre diabetici. Ingrediente: sirop de artar (din agricultura ecologica). Diferenta intre gradele A, B, C, D ale siropului de artar: Gradele siropului de artar nu se refera la calitatea acestuia, ci se refera la aroma si culoarea siropului.  Siropul de grad A este de obicei din productia timpurie, este mai deschis la culoare, si mai putin aromat, are un gust mai putin intens.  Siropul de grad D este din productia cea mai tarzie, culoarea este brun inchis, iar aroma este deosebita, intensa. Siropurile de grad B si C sunt intermediare intre ca perioda de recoltare si intensitatea gustului si culorii. Sirop Artar Tip B 187ml ECO-BIO - Longevita
Sirop de Agave 235ml - eco-bio - Longevita
21,62 RON
23,50 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Sirop de Agave 235ml - eco-bio - Longevita Siropul de agave este un indulcitor natural cu un continut ridicat de fructoza, reprezentand o alternativa mai sanatoasa a zaharului. Siropul de agave este obtinut din seva plantei cu acelasi nume originara din Mexic. Datorita dulcetii, acestei seve i se mai zice si „agua miel” sau „apa cu gust de miere”. Siropul de agave are o putere de indulcire mai mare decat zaharul si este mai putin vascos decat mierea. Siropul de agave este un inlocuitor de zahar sau miere. Pentru indulcirea a diverse preparate: biscuiti, batoane musli, fulgi de cereale, prajituri, sosuri, iaurt, lapte si deserturi pe baza de soia, inghetata, siropuri, bauturi. Edulcorant 100% natural, recunoscut pentru indicele glicemic scazut. Compozitie Sirop de agave: Sirop de gave - 100%. Contine min 60% fructoza. Valori nutritive medii pentru 100 g: valoare energetica 1275 kj (304 kcal)proteine 0 gglucide 80 g din care zaharuri 67 g, fructoza >60 glipide 0 g Sirop de Agave 235ml - eco-bio - Longevita

Longevita este un producator de renume, cu produse de calitate.

Descopera pe minuneanaturii.ro 18 produse marca Longevita, cu preturi incepand de la 38 RON. Livrare din stoc in 24-48h.

Descopera ofertele Longevita.

Comanda produse marca Longevita de la minuneanaturii.ro.

Orice intrebarea ai legata de marca Longevita sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp.

Produsele marca Longevita sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera produsele Longevita.