Lista de produse dupa producator Madal Bal Trading

Alfalfa (lucerna) pulbere verde 250mg Madal
21,90 RON
23,80 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Alfalfa (lucerna) pulbere verde 250mg Madal Pulberea de LUCERNA (ALFALFA) este o sursa de vitamine si minerale extrem de benefica pentru organismul uman. Frunzele acestei plante contine 8 aminoacizi, precum si calciu, magneziu, potasiu, sodiu, fosfor, fier, beta caroten. Vitaminele A, B, C, D, E si K sunt prezente de asemenea in pulberea de alfalfa. Frunzele de lucerna sunt pline de saponine, fito estrogeni si antioxidanti. Alfalfa (lucerna) este cunoscuta si sub numele de "Parintele toturor alimentelor", si este folosita de secole in medicina traditionala chineza pentru a ajuta in tratamentul pietrelor la rinichi, in reumatism, si in artrite. De asemenea, alfalfa poate ajuta si in probleme legate de constipatie, si poate ajuta digestia. In curele de detoxifiere, alfalfa este un aliat imbatabil. Curata ficatul si caile urinare. Ajuta si femeile la menopauza. Este un anti-fungic si poate ajuta si la eliminarea apei din organism (efect diuretic). Alfalfa (lucerna) Contine:  clorofila, enzime esentiale necesare pentru digestie;extrem de bogata in vitaminele A, E, U, B6, K si D,  minerale. * Sursa magnifica de proteine (contine 18.9% proteine; carnea de vita contine 16.5%, ouale contin 13,1% proteine). Beneficii Alfalfa (lucerna): - asigura detoxifierea organismului si sanatatea ficatului; - reduce oboseala, nivelul colesterolului si al glicemiei; - stimuleaza sistemul imunitar. - ajuta la vindecarea ulcerului peptic ; - ajuta rinichii in debarasarea organismul de excesul de lichid si reglementeaza intestinele; - bariera efectiva impotriva infectiilor datorita continutului ridicat de clorofila; - obezitate si curele de slabire; - elimina constipatia; - diuretic; Administrare Alfalfa (lucerna): Doza recomandata: 1 lingurita( 3-5 g) de pulber de 1-2 ori/zi  dizolvata  intr-un pahar mare de apa, in sucuri proaspete de legume sau fructe. Atentie!!! Lucerna poate creste capacitatea de coagulare a sangelui. Anticoagulantele intarzie coagularea astfel ca trebuie luata cu atentie daca se consuma in paralel deoarece lucerna ar putea interfera cu efectele acestora. Lucerna nu este recomandata a fi consumata in paralel cu nici un medicament anti-coagulant. Alfalfa (lucerna) pulbere verde 250mg Madal
Biscuiti cacao din spelta cu Xilitol 150g - Madal
7,70 RON
8,37 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Biscuiti cacao din spelta cu Xilitol 150g - Madal Biscuiti cu cacao din Spelta sau Alac, indulcit cu Xylitol, fara zahar, arome sau adausuri inutile Compozitie Biscuiti cacao din spelta cu Xilitol:  faina de alac, faina integrala din alac, ulei de cocos, pulbere de cacao, xilitol, sare. Continut nutritiv in 100g: Valoare calorica: 1869 kJ / 444 kcal Grasimi: 21,8 g, din care grasimi saturate 19,6g Carbohidrati: 58,3g, din care Xilitol 19,1g, Proteine 9,6g, Fibre 1,8g A se pastra la loc uscat si racoros. Tara de provenienta: Ungaria Biscuitii din grau spelta sunt indulciti cu XILITOL, un zahar din mesteacan cu dovedite proprietati anticarie si de protejare a adintilor si danturii. Actiune Xilitol: Xilitolul s-a dovedit a fi deosebit de eficient in urmatoarele domenii: - reduce formarea placii dentare - reduce aparitia cariilor dentare prin reducerea producerii de acizi - ajuta la remineralizarea dintilor - amelioreaza uscaciunea cavitatii bucale Prezentare Compozitie Biscuiti din spelta cu Xilitol: punga cu 150g Biscuiti cacao din spelta cu Xilitol 150g - Madal BAL
BISCUITI CROCANTI CU TOMATE SI OREGANO eco-bio 250g, GUSTONI
11,41 RON
12,40 RON -8%
cu TVA
In Stoc
BISCUITI CROCANTI CU TOMATE SI OREGANO eco-bio 250g, GUSTONI Biscuitii Gustoni sunt fini si crocanti, o gustare perfect sanatoasa cu aroma de oregano. Pentru aceasta specialitate italiana, cu aroma mediteraneana de rosii si oregano, se utilizeaza ingrediente selectate din agricultura ecologica certificata. Acesti biscuiti picant-aromati sunt acompaniamentul ideal pentru vin Ingrediente BISCUITI CROCANTI CU TOMATE SI OREGANO, GUSTONI: Faina de grau*, ulei de masline extravirgin* (10%), tomate pulbere* (2%), sare gema, sirop de malt de orz*, regulator de aciditate: bicarbonat de sodiu; drojdie*, oregano* (0,5%) *provin din agricultura ecologica Valori nutritive BIscuiti ecologici crocanti, Gustoni: kj: 1817kcal: 431g, grasimi: 2.7g, acizi grasi saturati: 0.6g, glucide: 68.1g, zaharuri: 0.8g, proteine: 10.9g, sare: 2.3g* - doza zilnica recomandata Alergeni: faina de grau, malt de orz Alergeni urme: soia, susan Mod de prezentare BISCUITI CROCANTI CU TOMATE SI OREGANO , GUSTONI: 250 g BISCUITI CROCANTI CU TOMATE SI OREGANO 250g, GUSTONI
Biscuiti cu Scortisoara si Portocale din spelta cu Xilitol 150g - Madal
7,70 RON
8,37 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Biscuiti cu Scortisoara si Portocale din spelta cu Xilitol 150g - Madal Biscuiti cu cacao din Spelta sau Alac, indulcit cu Xylitol, fara zahar, arome sau adausuri inutile Compozitie Biscuiti cu Scortisoara si Portocale din spelta cu Xylitol:  faina de alac, faina integrala din alac, ulei de cocos, pulbere de concentrat de portocale, scortisoara, xilitol, sare. Continut nutritiv in 100g: Valoare calorica: 1760 kJ / 419 kcal Grasimi: 20,1 g, din care grasimi saturate 18,1g Carbohidrati: 56,8g, din care Xilitol 18,1g, Proteine 8,5g, Fibre 2,1g A se pastra la loc uscat si racoros. Tara de provenienta: Ungaria Biscuitii din grau spelta sunt indulciti cu XILITOL, un zahar din mesteacan cu dovedite proprietati anticarie si de protejare a a dintilor si danturii. Actiune Xilitol: Xilitolul s-a dovedit a fi deosebit de eficient in urmatoarele domenii: - reduce formarea placii dentare - reduce aparitia cariilor dentare prin reducerea producerii de acizi - ajuta la remineralizarea dintilor - amelioreaza uscaciunea cavitatii bucale Prezentare Compozitie Biscuiti din spelta cu Xylitol: punga cu 150g Biscuiti cu Scortisoara si Portocale din spelta cu Xilitol 150g - Madal BAL
Biscuiti simplii din spelta cu Xilitol 150g - Madal
7,70 RON
8,37 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Biscuiti simplii din spelta cu Xilitol 150g - Madal Biscuiti din Spelta sau Alac, indulcit cu Xylitol, fara zahar, arome sau adausuri inutile Compozitie Biscuiti simplii din spelta cu Xilitol:  faina de spelta (alac), faina integrala din spelta (alac), ulei de cocos, xilitol, sare. Continut nutritiv in 100g: Valoare calorica: 1882 kJ / 448 kcal Grasimi: 22 g, din care grasimi saturate 19,8g Carbohidrati: 58,5g, din care Xilitol 19,5g, Proteine 9,2g, Fibre 1,2g A se pastra la loc uscat si racoros. Tara de provenienta: Ungaria Biscuitii din grau spelta sunt indulciti cu XILITOL, un zahar din mesteacan cu dovedite proprietati anticarie si de protejare a adintilor si danturii. Actiune Xilitol: Xilitolul s-a dovedit a fi deosebit de eficient in urmatoarele domenii: - reduce formarea placii dentare - reduce aparitia cariilor dentare prin reducerea producerii de acizi - ajuta la remineralizarea dintilor - amelioreaza uscaciunea cavitatii bucale Prezentare Compozitie Biscuiti din spelta cu Xilitol: punga cu 150g Biscuiti simplii din spelta cu Xilitol 150g - Madal Bal
Chlorella pulbere 250g Madal
38,18 RON
41,50 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Chlorella pulbere 250g Madal Chlorella este o alga unicelulara, albastra-verzuie ce contine ce mai mare cantitate de  clorofila. In ultimii ani cercetatorii si-au indreptat atentia asupra acestui superaliment, fiind folosita in tratarea fibromalgiei, normalizarii tensiunii arteriale, reducerea colesterolului, infectii virale si bacteriene, si chiar cancer. Este folosita cu succes si pentru preventie, asigurand organismului un cocktail extraordinar de super nutrienti. Sistemul imunitar este imbunatatit semnificativ la persoanele care consuma chlorella. Pulberea prezentata are membrana celulara sparta. Pulberile care nu au membrana sparta nu pot fi digerate. Chlorella este foarte bogata in calciu, iod, fier, magneziu, fosfor, potasiu, zinc, fitonutrient CGF, betacaroten, biotina, carotenoizi, clorofila, acizi grasi esentiali, acid folic, inositol, acid paraaminobenzoic (PABA), acid pantotenic, proteine, toti aminoacizii esentiali,  acizi nucleici ADN si ARN, vitamine : A, C, B1, B2, B3, B5, B6, B12, E, K. In forma uscata, proportia substantelor nutritive este: 45% proteine, 20% carbohidrati, 20% grasimi, 5% fibre, si 10% minerale si vitamine. Chlorella este un puternic detoxifiant, stimulator imunitar precum si sursa excelenta de nutriÅ£ie in general. Proprietati:   - este puternic alcalinizanta - stimuleaza sistemul imunitar - are efect antitumoral - este anticolitiac, scade tensiune arteriala - echilibreaza secretia hormonala - este laxativa - normalizeaza glicemia si are efec antidiabetic - este puternic detoxifianta si protejeaza corpul impotriva radiatiilor nocive - stimuleaza imunitatea si previne infectiile - Chlorella este folosita cu succes in recuperarea pacientilor cu Alzheimer si boala Parkinson. Administrare: - 1 lingurita de 1-3 ori pe zi dizolvata in apa, sucuri de fructe sau adaugate peste salata Compozitie: In 100g de Chlorella gasim urmatoarele; Proteine - 68.3 g Lipide totale (grasimi) - 11% Carbohidrati - 5,4% Fibre - 5% Clorofila - 3420 mg CGF - 18,8% Calciu - 190 mg Fier - 139 mg Magneziu - 308 mg Fosfor - 895 mg Potasiu - 864 mg Vitamina A - 40200 UI Vitamina E - 17.2 mg Vitamina C - 91 mg si peste 18 aminoacizi. Chlorella pulbere 250g Madal
Iarba de grau pulbere 250g Madal
21,90 RON
23,80 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Iarba de grau pulbere 250g Madal Ingrediente: pulbere din iarba de grau. Pulberea din iarba de grau este ideala pentru persoanele care doresc sa consume suc din iarba de grau dar nu au posibilitatea de a creste si stoarce iarba de grau. Pulberea din iarba de grau contine 100% iarba integrala de grau. Iarba de grau verde constituie un puseu de antioxidanti, care alcalinizeaza si energizeaza organismul. Amestecati o lingurita de iarba de grau de 3 ori pe zi cu bautura preferata (suc, shake, ceai, apa plata, sau presarati pe salate). Nu amestecati cu bauturi calde (peste 40 de grade). Iarba de grau: - este un aliment complet, plin de enzime si amino acizi esentiali - este o sursa naturala de antioxidanti ajutand la regenerarea celulelor - potrivita pentru vegetarieni, - nu contine gluten - este o sursa echilibrata de fitonutrienti si carotenoizi - este de 2 ori mai multe fibre decat in fulgii de ovaz - este de 2 ori mai mult fier decat in 30 de grame de spanac - este o sursa excelenta de acid folic, beta caroten si vitamina C - contine 20 aminoacizi, sute de enzime care nu se gasesc in alte alimente, 90 dintre cele 120 minerale existente,13 vitamine si alti nutrienti importanti - contine clorofila in proportie de 70%. Indicatii Iarba de grau: Pudra de iarba de grau aduce numeroase beneficii sanatatii: - creste si sustine energia organismului in mod natural - detoxifica si curata organismul - regleaza nivelul PH-ului intern prin alcalinizarea organismului - fortifica sistemul imunitar - se foloseste cu succes si in terapiile naturiste impotriva cancerului. - este ideala pentru persoanele care doresc sa slabeasca - este folosita de sportivi pentru suportul energetic - este potrivita pentru toti cei care vor sa isi mentina sanatatea sistemului imunitar. - creste numarul de globule rosii si scade presiunea arteriala - curata sangele, organele si tractul gastrointestinal de reziduuri - stimuleaza metabolismul si sistemul de enzime al corpului, prin imbogatirea sangelui - ajuta la reducerea presiunii arteriale prin dilatarea vaselor sanguine - stimuleaza glanda tiroida - corecteaza obezitatea si indigestia - restaureaza alcalinitatea sangelui - sucul de iarba de grau este bogat in minerale alcaline si reduce aciditatea crescuta a sangelui - este folosit cu succes in tratamentul ulcerului, al constipatiei, diareei si a altor boli ale tractului gastrointestinal - este un puternic detoxifiant si protector al sangelui si ficatului - enzimele si aminoacizii din iarba de grau ne protejeaza de substantele cancerigene. - intareste celulele, detoxifica ficatul si sangele - neutralizeaza chimic substantele poluante din mediu - lupta impotriva tumorilor si neutralizeaza toxinele. - contine enzime benefice care accelereaza vindecarea ranilor si ajuta la pierderea in greutate - amplifica activitatea enzimelor din organism - clorofila din iarba de grau se aseamana foarte mult cu hemoglobina, componenta sangelui care transporta oxigenul, astfel, clorofila transporta nutrienti in toate celulele corpului. - o clisma cu iarba de grau poate curata colonul intr-un mod foarte eficient si rapid - iarba de grau este foarte utila in tratarea afectiunilor pielii: aplicata local, calmeaza mancarimile, calmeaza arsurile solare, actioneaza ca dezinfectant, vindeca taieturi, arsuri, piscaturi de insecte; in aceste cazuri se folosesc comprese imbibate cu suc de iarba de grau care se schimba o data la doua - patru ore - gargara cu suc de iarba de grau improspateaza respiratia si intareste gingiile. - sucul contine oxigen lichid ce vitalizeaza multe procese ale organismului: stimuleaza digestia, accelereaza gandirea, protejeaza sangele de bacteriile anaerobe; de asemenea, celulele canceroase nu pot supravietui in prezenta oxigenului. - iarba de grau reface culoarea naturala a parului alb si creste nivelul de energie, daca se consuma zilnic - sucul de iarba de grau actioneaza ca un tratament de infrumusetare care incetineste procesul de imbatranire - iarba de grau curata sangele, regenereaza celulele batrane si aduce fermitate pielii. - actioneaza ca antiinflamator asupra intregului organism Administrare Iarba de grau: Se recomanda consumul a 1-3 lingurite de pudra de iarba de grau in fiecare zi. Este indicat consumul de pudra de iarba de grau dimineata, la micul dejun. Se amesteca 1-2 lingurite de pudra de iarba de grau cu apa rece sau la temperatura camerei (nu fierbinte, deorece distruge nutrienti) sau cu suc proaspat de fructe. Consumatorii cu o dieta dezechilibrata pot experimenta greata in cazul consumului unor cantitati ridicate de pudra de iarba de grau. Pudra de iarba de grau poate fi pastrata pana la doi ani, daca este depozitata corespunzator intr-o punga sigilata sau intr-un recipient de sticla, ferita de lumina directa a soarelui. Iarba de grau pulbere 250g Madal
Napolitane cu cacao si Xilitol 150g - Madal
5,20 RON
5,65 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Napolitane cu cacao si Xilitol 150g - Madal Bal Napolitane cu cacao, indulcite cu xylitol fara zahar, fara arome, conservanti sau adausuri inutile. Compozitie: faina de grau ( BL55) grasime vegetala (ulei de palmier), xilitol, pulbere de cacao, praf de copt, sare. Continut nutritiv Napolitane cu cacaosi Xilitol /100g: Valoare calorica: 2-75 kJ / 494kcal Grasimi:31,2 g, din care grasimi saturate 12,8g Carbohidrati: 46,1g  din care zahar 0g, Proteine 6,3g, Fibre 3,7g, Sare 416mg Tara de provenienta: Ungaria Napolitanele cu cacao Madal sunt indulcite cu XILITOL, un zahar din mesteacan cu dovedite proprietati anticarie si de protejare a adintilor si danturii. Actiune Xilitol: Xilitolul s-a dovedit a fi deosebit de eficient in urmatoarele domenii: - reduce formarea placii dentare - reduce aparitia cariilor dentare prin reducerea producerii de acizi - ajuta la remineralizarea dintilor - amelioreaza uscaciunea cavitatii bucale Prezentare Napolitane cu cacao si Xilitol: punga cu 150g Napolitane cu cacao si Xilitol 150g - Madal Bal
Napolitane cu cacao-vanilie si Xilitol 150g - Madal
5,20 RON
5,65 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Napolitane cu cacao-vanilie si Xilitol 150g - Madal Bal Napolitane cu cacao si vanilie, indulcite cu xylitol fara zahar, fara arome, conservanti sau adausuri inutile. Compozitie: faina de grau ( BL55) grasime vegetala (ulei de palmier), xilitol, pulbere de cacao, extras natural de vanilie, praf de copt, sare. Continut nutritiv Napolitane cu cacao-vanilie si Xilitol /100g: Valoare calorica: 2075 kJ / 494 kcal Grasimi:31,2 g, din care grasimi saturate 12,8g Carbohidrati: 46,1g  din care zahar 0g, Proteine 6,3g, Fibre 3,7g, Sare 416mg Tara de provenienta: Ungaria Napolitanele cu cacao-vanilie Madal sunt indulcite cu XILITOL, un zahar din mesteacan cu dovedite proprietati anticarie si de protejare a adintilor si danturii. Actiune Xilitol: Xilitolul s-a dovedit a fi deosebit de eficient in urmatoarele domenii: - reduce formarea placii dentare - reduce aparitia cariilor dentare prin reducerea producerii de acizi - ajuta la remineralizarea dintilor - amelioreaza uscaciunea cavitatii bucale Prezentare Napolitane cu cacao-vanilie si Xilitol: punga cu 150g Napolitane cu cacao-vanilie si Xilitol 150g - Madal Bal
Napolitane cu lamaie si Xilitol 150g - Madal
5,20 RON
5,65 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Napolitane cu lamaie si Xilitol 150g - Madal Bal Napolitane cu lamaie (ulei esential de lamaie), indulcite cu xylitol fara zahar, fara arome, conservanti sau adausuri inutile. Compozitie: faina de grau (BL55), grasime vegetala (ulei de palmier), xilitol, ulei de lamaie, praf de copt, sare Continut nutritiv Napolitane cu lamaie si Xilitol /100g: Valoare calorica: 2125 kJ / 506 kcal Grasimi:32,2 g, din care grasimi saturate 13,1g Carbohidrati: 47,2g  din care zahar 0 g, Proteine 5,7g, Fibre 2g, Sare 414mg Tara de provenienta: Ungaria Napolitanele cu lamaie Madal sunt indulcite cu XILITOL, un zahar din mesteacan cu dovedite proprietati anticarie si de protejare a adintilor si danturii. Actiune Xilitol: Xilitolul s-a dovedit a fi deosebit de eficient in urmatoarele domenii: - reduce formarea placii dentare - reduce aparitia cariilor dentare prin reducerea producerii de acizi - ajuta la remineralizarea dintilor - amelioreaza uscaciunea cavitatii bucale Prezentare Napolitane cu lamaie si Xilitol: punga cu 150g Napolitane cu lamaie si Xilitol 150g - Madal Bal
Orz verde pulbere 250g Madal
20,98 RON
22,80 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Orz verde pulbere 250g Madal Ingrediente: pulbere de orz verde.  Orzul verde este un superaliment cu multiple beneficii pentru sanatate. Orzul verde este foarte bogat in superoxid-dismutaza (SOD), una dintre cele mai importante enzime cu efect antioxidant si cu influenta importanta in cresterea imunitatii. Orzul verde creste nivelul energetic, vigoarea si rezistenta organsimului. Orzul verde este puternic detoxifiant, eliminand toxinele si metalele grele din organism. Deasemenea este util in cazul in care doriti sa scapati de kilogramele in plus. Orzul verde este foarte bogat in vitamine si minerale avand de 7 ori mai multa vitamina C decat protocalele. Orzul verde este puternic alcalinizant fiind benefic pentru prevenirea si ameliorarea majoritatii afectiunilor. Pulberea din orz verde este rezultatul deshidratarii frunzelor tinere ale orzului.  Cand planta este tanara, iarba de orz verde contine o serie de super nutrienti in forma concentrata. Acesti nutrienti sunt usor asimilati de catre organismul uman. Iarba de orz verde este un aliment complet care ofera o nutritie echilibrata organismului. Pulberea din orz verde, de altfel ca si majoritatea pulberilor din frunze verzi, este foarte usor asimilata de organism. Astfel organismul poate folosi nutrientii in pulberea de orz verde in cateva minute de la administrare.  Se spune ca pulberea de orz verde este singura pulbere verde de pe Pamant care poate furniza toti nutrientii de care organismul uman are nevoie de la nastere si pana la imbatranire. Pulberea de roz verde nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia fiecarei persoane! Pulberea de orz verde este de asemenea foarte bogata in clorofila. Beneficiile clorofilei sunt: - sta la baza oricarei plante, cu rol vital in fotosinteza- este primul nutrient produs de lumina si are energie mai multa decat orice alt element- are efect anti-bacterial- reface celulele sanguine - clorofila are structura asemanatoare, chiar aproape identica cu hemoglobina prezenta in sange;- regenereaza si reface celulele organismului- regleaza nivelul glicemiei- neutralizeaza toxinele din organism- detoxifica ficatul Efecte ale orzului verde: Principalul rol consta in cresterea imunitatii corpului si astfel ajuta in lupta impotriva a multiple boli. Alte efecte: - administrarea in raceli asociate cu febra, ajuta la scaderea febrei - permite absorbtia si reduce inflamatia organelor digestive, stomac/ intestine - regleaza integul metabolism, inclusiv glicemia, colesterolul si absorbtia alimentelor - mentine tonusul - adjuvant in curele de slabire si controlul greutatii - combate oboseala fizica si psihica, durerile musculare Indicatii: Orzul verde poate fi util in urmatoarele afectiuni:  anorexie, anemie, stomatite, afectiuni oculare, gastrice, ulcer, cancer, colite, pancreatite, afectiuni hepatice, constipatie, arteroscleroza cerebrala, infarct miocardic, hipertensiune, hipotensiune, astm bronsic, gripe, viroze pulmonare, TBC pulmonar, rinite alergice, dereglari hormonale, diabet, obezitate, retard psiho-motor, neurastenie, insomnie, schizofrenie, epilepsie, nevralgie de trigemen, nevralgie faciala, reumatism articular acut, lombosciatica, artrite, acnee, efelide, dermatite, eczeme, ulcere varicoase, tromboflebite, hemoroizi, fracturi, formarea calusului in sarcina la femei, avitaminoze, alopecie, sterilitate, impotenta sexuala. Diabet: datorita capacitatii de alcalinizare, aportului de crom, precum si a altor ingrediente scade glicemia si previne complicatiile care pot aparea in diabet. Cancer: incetineste procesul de formare sau crestere al tumorilor. Rezultate foarte bune sunt raportate in cazuri de  leucemie, cancer la piele, pancreas, san, ovare. Gastrita, ulcer, pancreatita, colita: clorofila din compozitia acestui suc ajuta la refacerea mucoasei si a peretilor gastrici, in timp ce substantele sale alcaline reduc aciditatea. Anemie, lipsa de minerale, lipsa de vitamine: aduce un aport de vitamine si minerale asimilabile. Boli de Ficat: Orzul verde favorizeaza drenarea si regenerarea ficatului, activeaza sistemul imunitar, ajutand la combaterea virusului hepatic. Hemoroizi, Varice: substantele active favorizeaza circulatia sanguina si ajuta la elasticizarea si tonifierea vaselor sanguine. Impotenta, Sterilitate: stimuleaza activitatea hormonala atat la barbati, cat si la femei. Imbunatateste considerabil circulatia sanguina din zona genitala, chiar si la persoanele in etate sau care au fumat. Efecte bune in tratarea steriliatii. Schizofrenie: studii efectuate in Japonia indica efectul adjuvant in tratarea cazurilor de schizofrenie. Acnee, eczema, par, unghii: tenul se curata si devine luminos in special prin stimularea activitatii hormonale. Unghiile si parul se regenereaza prin aportul de vitamine si minerale. Compozitie: Pulberea din orz verde contine o mare cantitate de vitamine, minerale, amino acizi, enzime, si alti nutrienti.  Printre acestia se regasesc: - amino acizi esentiali si non-esentiali- antioxidanti- enzime - super oxid dismutaza (SOD)- acid folic- acid pantothenic- carotenoide, beta caroten - de 6 ori mai mult decat in spanac- flavonoide- vitamina B1 - de 30 de ori mai mult decat in laptele de vaca si de 4 ori mai mult decat in faina integrala de grau- vitamina B2, vitamina B6, vitamina B12- vitamina C - de 7 ori mai multa decat in portocale si de 3 ori mai multa decat in spanac- calciu - de 10 ori mai mult decat in laptele de vaca- magneziu- mangan- fosfor- potasiu- sodiu organic- zinc Administrare: - adulti 1 lingurita de publere de 1-3x/ zi dizolvata in apa sau suc de fructe proaspat - copii A½ lingurita de pulbere de 1-3x/ zi dizolvata in apa sau suc de fructe proaspat - dozele pot fi crescute in functie de afectiune si rezultate, nu s-au semnalat probleme de supradozaj. Orz verde pulbere 250g Madal
Sirop Artar Tip D 500ml ECO-BIO - MADAL
64,36 RON
69,96 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Sirop Artar Tip D 500ml ECO-BIO - MADAL Siropul de artar este mai eficient decat mierea din punct de vedere al numarului de calorii dar si al procentului mai ridicat de minerale, siropul de artar si-a cunoscut faima in Canada si-n toata America de Nord dar incepe sa fie cunoscut si in Europa. Bogat in mangan si zinc, siropul de artar previne afectiunile inimii, ii ajuta pe barbati in prevenirea aparitiei cancerului la prostata si protejeaza sistemul imunitar.Foarte util si in curele de slabire. Siropul de artar provine din seva artarului de zahar, artarului negru sau artarului rosu (in natura existand 10 specii de artar). Procesul de extragere este destul de simplu, incepand cu gaurirea arborelui, care permite ca seva sa curga. Seva este transparenta, aproape lipsita de gust si cu un continut scazut de zahar in momentul in care este extrasa din artar. Aceasta seva poate fi recoltata numai incepand cu sfarsitul lunii februarie pana la mijlocul lunii aprilie, urmand ca apoi sa fie fiarta pana la evaporarea continutului de apa ramanand in urma aroma si culoarea caracteristica siropului de artar si continutul de zahar de 60-70%. In functie de culoarea obtinuta, de data de recoltare si de gust, siropul de artar este clasificat in categoriile: A, B sau C, insa toate tipurile de sirop de artar aduc aceleasi beneficii si sunt incarcate cu la fel de multi nutrienti. Beneficiile siropului de artar: Siropul de artar este dulce, delicios si prezinta si o multitudine de beneficii pentru sanatate in special datorita continutului de mangan si zinc. Efectul antioxidant al siropului de artar datorita continutului de mangan. Manganul este un cofactor esential intr-o serie de enzime importante in productia de energie si pentru protectia antioxidanta.  Siropul de artar este plin si de fenoli - compusi antioxidanti din siropul de artar - care pot ajuta ca diabeticii sa isi mentina nivelul glicemiei la cote normale. Fenolii inhiba enzimele care sunt implicate in conversia carbohidratilor in zahar. 22% din doza recomandata zilnic de mangan este continut in numai 13 g de sirop de artar. Siropul de artar este bogat in zinc. Zincul este necesar pentru functionarea adecvata a celulelor endoteliale si ajuta la preventia daunelor endoteliale cauzate de oxidarea colesterolului rau LDL si a altor grasimi oxidate. Membranele endoteliale ce au un continut scazut de zinc sunt mult mai predispuse deteriorarii. De asemenea, studiile arata ca persoanele care au carente de mangan, un mineral continut din plin in siropul de artar, au un nivel scazut de colesterol bun. Siropul de artar este benefic pentru potenta. Barbatii sanatosi folosesc siropul de artar pentru sanatatea sistemului reproducator, acesta furnizand beneficii specifice pentru barbati. Zincul este concentrat intr-o cantitate mai ridicata in prostata decat intr-un alt tesut uman, iar nivelurile scazute de zinc din aceasta glanda sunt de multe ori responsabile pentru cresterea riscului de cancer de prostata. De fapt, zincul este un mineral folosit in scop terapeutic de catre cei din domeniul sanatatii pentru reducerea marimii prostatei. Manganul poate juca si el un rol in sprijinul sanatatii masculine fiind un catalizator al sintezei acizilor grasi si colesterolului, participand la productia de hormoni sexuali, toate acestea sustinand sanatatea sistemului reproducator. Siropul de artar contine multi nutrienti. Siropul de artar contine o nenumarati nutrienti printre care zinc, mangan, fier, calciu si potasiu. Siropul de artar contine chiar de 15 ori mai mult calciu decat mierea, un alt indulcitor favorit. Prin comparatie cu acelasi aliment, siropul de artar are si un continut mai scazut de sare. Dintre vitamine, siropul de artar contine cantitati decente de niacina, vitamina B2, vitamina B5, acid folic, vitamina B6, biotina si vitamina A. Retine totusi ca siropul de artar reprezinta de fapt 66-70% zahar si nu este cazul sa il consumi in exces. Prea mult zahar in organism iti creste riscul de obezitate, diabet, niveluri nesanatoase de grasimi si colesterol in organism si tensiune crescuta. Prin urmare, indiferent de beneficiile siropului de artar, consuma-l cu moderatie. Siropul de artar este un indulcitor ideal, cu efect detoxifiant, poate fi consumat si de catre diabetici. Ingrediente: sirop de artar (din agricultura ecologica). Diferenta intre gradele A, B, C, D ale siropului de artar: Gradele siropului de artar nu se refera la calitatea acestuia, ci se refera la aroma si culoarea siropului.  Siropul de grad A este de obicei din productia timpurie, este mai deschis la culoare, si mai putin aromat, are un gust mai putin intens.  Siropul de grad D este din productia cea mai tarzie, culoarea este brun inchis, iar aroma este deosebita, intensa. Siropurile de grad B si C sunt intermediare intre ca perioda de recoltare si intensitatea gustului si culorii. Sirop Artar Tip D 500ml ECO-BIO - MADAL
Spirulina pulbere 100g - Madal
12,50 RON
13,59 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Spirulina pulbere 100g - Madal Spirulina este un superaliment cu multiple indicatii pentru sanatate. Spirulina este o sursa naturala de proteine, vitamine si minerale. Spirulina apartine unei clase stravechi de alge unicelulare, albastre-verzi. Cel putin 35 de varietati de spirulina exista in prezent in diferite lacuri si bazine de apa de pe suprafata Terrei. Spirulina este o alga microscopica care creste in ape proaspete cu mediu alcalin si care exista pe planeta de cand a aparut viata pe Pamant. Spirulina formeaza lanturi spiralate microscopice, imposibil de vazut cu ochiul liber. De la aceasta forma spiralata isi trage spirulina numele. Culoarea verde a spirulinei este data de continutul de clorofila, iar culoarea albastra e data de exoticul pigment phycocyanin. Ca una dintre cele mai simple forme de viata, spirulina are o istorie extraordinar de lunga in sustinerea si dezvoltarea lantului alimentar. Este un fapt stiut ca algele stravechi si planctonul din lacurile si oceanele Pamantului furnizeaza nutrientul fundamental si surse de hrana pentru toate formele de viata. Ele sunt baza si inceputul lantului alimentar. Prin fotosinteza algele si planctonul convertesc lumina soarelui in proteina pura, acizi grasi, carbohidrati si aproape toate celelalte elemente nutritive esentiale vietii.  SPIRULINA ACTIUNE SI EFECTE: Reda starea de confort a organismului, creste tonusul fizic si psihic, incetineste procesele de imbatranire, profilaxia infectiilor, profilaxia bolilor maligne, cresterea performantelor sportive, ajuta organismul in bolile cronice: hepatite cronice, gastrite, ulcer gastro-duodenal, diabet zaharat, obezitate, hipertensiune arteriala, colesterol crescut, imunitate scazuta, anxietate, depresie. Prin continutul inalt de proteina de buna calitate, spirulina ajuta la cresterea si puterea muschilor, la rezistenta fizica, echilibreaza zaharul din sange, chimia creierului, promoveaza sanatatea neurologica, accelereaza vindecarea si ajuta la mentinerea oaselor puternice. Prezenta tryptofanului (unul din aminoacizi) in spirulina ii asigura acesteia importanta in echilibrarea chimiei creierului. Absenta triptofanului din dieta duce la o deficienta de serotonina - esentiala pentru crearea starii de bine si care actioneaza ca un scut de aparare impotriva stresului. Spirulina vindeca anemia, creste nivelul hemoglobinei, imbunatateste calitatea sangelui si formarea celulelor rosii. Spirulina contine la fel de mult fier ca si carnea rosie, are o concetratie foarte mare de clorofila (a carei molecula este aproape identica cu cea a hemoglobinei). Prin actiunea detoxifianta si stimulator al sistemului endocrin, creste secretia lactata si inlatura mirosul neplacut al transpiratiei. De-a lungul vietii, ADN-ul nostru este afectat de radicalii liberi generati de procesul metabolic firesc al organismului si de expunerea la toxine si radiatii, ceea ce permite aparitia bolilor si a procesului de imbatranire. Antioxidantii sunt cei care pot contracara acest proces, iar spirulina ii contine pe urmatorii: - Betacaroten - mareste durata vietii si imbunatateste sistemul imunitar; - Clorofila - cladeste si purifica sangele; - Zeaxanthina - imbunatateste vederea; - Superoxid dismutaza (SOD) - unul din antioxidantii cei mai importanti in prezenrvarea sanatatii; - Phycocyanina - un pigment albastru dovedit ca ajuta la stimularea productiei de celule stem. Sustine sistemul imunitar si creste rezistenta si vitalitatea.  Este o sursa naturala de proteine, vitamine si minerale.  Participa la metabolismul energetic normal.  Ajuta la functionarea normala a sistemelor imunitar si endocrin.  Are actiune antioxidanta si detoxifianta.  Ajuta la mentinerea unui tonus general ridicat.  Creste vitalitatea si rezistenta la efort a organismului. SPIRULINA COMPOZITIE CHIMICA: Spirulina contine o gama uluitoare de elemente nutritive, inclusiv clorofila, proteine, vitamine, minerale, acizi grasi esentiali, acizi nucleici (ARN si ADN), polizaharide si un spectru larg de antioxidanti. Spirulina este intratat de nutritiva incat se crede ca un om poate trai pentru o buna bucata de timp doar cu spirulina. - Spirulina contine 65-71% proteina (cea mai mare concentratie de proteina dintre toate alimentele); - Spirulina este o sursa completa de proteine - contine toti cei 8 aminoacizi esentiali si 18 aminoacizi in total; - Spirulina este bogata in vitaminele A (betacaroten), B1, B2, B6, E si K; - Spirulina este o sursa bogata de clorofila, saruri, fitonutrienti si enzime; - Spirulina este cea mai buna sursa de acid gamma-linoleic (GLA), un acid gras esential anti-inflamator, necesar pentru un sistem nervos sanatos.  - Spirulina este o sursa importanta de antioxidanti: Betacaroten - mareste durata vietii si imbunatateste sistemul imunitar; Clorofila - cladeste si purifica sangele; Zeaxanthina - imbunatateste vederea; Superoxid dismutaza (SOD) - unul din antioxidantii cei mai importanti in prezenrvarea sanatatii; Phycocyanina - un pigment albastru dovedit ca ajuta la stimularea productiei de celule stem. - Prin continutul de acid gamma-linoleic (GLA), consumul de spirulina face pielea si parul sanatoase si stralucitoare. De asemenea, este un aliment important care ajuta in simptomele inflamatoare ale artritei. Tot GLA e responsabil pentru efectul de reducere a alergiilor observat la spirulina. - Fiind o sursa buna de sulf, spirulina va imbunatati sistemul imunitar, puterea fizica, flexibilitatea, agilitate, va da un tonus bun tenului si parului, va promova sanatatea ficatului si a pancreasului. Sulful ajuta de asemenea la eliminarea toxinelor de la nivel celular. METODA DE ADMINISTRARE SPIRULINA: - Incepatori sau copii (2-9 ani): 3-5 grame / zi - Consum normal sau copii 10-18 ani: 6-10 grame / zi - Doza terapeutica: 11-20 grame / zi Spirulina pulbere 100g - Madal
Spirulina pulbere 250g - Madal
24,95 RON
27,12 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Spirulina pulbere 250g - Madal Spirulina este un superaliment cu multiple indicatii pentru sanatate. Spirulina este o sursa naturala de proteine, vitamine si minerale. Spirulina apartine unei clase stravechi de alge unicelulare, albastre-verzi. Cel putin 35 de varietati de spirulina exista in prezent in diferite lacuri si bazine de apa de pe suprafata Terrei. Spirulina este o alga microscopica care creste in ape proaspete cu mediu alcalin si care exista pe planeta de cand a aparut viata pe Pamant. Spirulina formeaza lanturi spiralate microscopice, imposibil de vazut cu ochiul liber. De la aceasta forma spiralata isi trage spirulina numele. Culoarea verde a spirulinei este data de continutul de clorofila, iar culoarea albastra e data de exoticul pigment phycocyanin. Ca una dintre cele mai simple forme de viata, spirulina are o istorie extraordinar de lunga in sustinerea si dezvoltarea lantului alimentar. Este un fapt stiut ca algele stravechi si planctonul din lacurile si oceanele Pamantului furnizeaza nutrientul fundamental si surse de hrana pentru toate formele de viata. Ele sunt baza si inceputul lantului alimentar. Prin fotosinteza algele si planctonul convertesc lumina soarelui in proteina pura, acizi grasi, carbohidrati si aproape toate celelalte elemente nutritive esentiale vietii.  SPIRULINA ACTIUNE SI EFECTE: Reda starea de confort a organismului, creste tonusul fizic si psihic, incetineste procesele de imbatranire, profilaxia infectiilor, profilaxia bolilor maligne, cresterea performantelor sportive, ajuta organismul in bolile cronice: hepatite cronice, gastrite, ulcer gastro-duodenal, diabet zaharat, obezitate, hipertensiune arteriala, colesterol crescut, imunitate scazuta, anxietate, depresie. Prin continutul inalt de proteina de buna calitate, spirulina ajuta la cresterea si puterea muschilor, la rezistenta fizica, echilibreaza zaharul din sange, chimia creierului, promoveaza sanatatea neurologica, accelereaza vindecarea si ajuta la mentinerea oaselor puternice. Prezenta tryptofanului (unul din aminoacizi) in spirulina ii asigura acesteia importanta in echilibrarea chimiei creierului. Absenta triptofanului din dieta duce la o deficienta de serotonina - esentiala pentru crearea starii de bine si care actioneaza ca un scut de aparare impotriva stresului. Spirulina vindeca anemia, creste nivelul hemoglobinei, imbunatateste calitatea sangelui si formarea celulelor rosii. Spirulina contine la fel de mult fier ca si carnea rosie, are o concetratie foarte mare de clorofila (a carei molecula este aproape identica cu cea a hemoglobinei). Prin actiunea detoxifianta si stimulator al sistemului endocrin, creste secretia lactata si inlatura mirosul neplacut al transpiratiei. De-a lungul vietii, ADN-ul nostru este afectat de radicalii liberi generati de procesul metabolic firesc al organismului si de expunerea la toxine si radiatii, ceea ce permite aparitia bolilor si a procesului de imbatranire. Antioxidantii sunt cei care pot contracara acest proces, iar spirulina ii contine pe urmatorii: - Betacaroten - mareste durata vietii si imbunatateste sistemul imunitar; - Clorofila - cladeste si purifica sangele; - Zeaxanthina - imbunatateste vederea; - Superoxid dismutaza (SOD) - unul din antioxidantii cei mai importanti in prezenrvarea sanatatii; - Phycocyanina - un pigment albastru dovedit ca ajuta la stimularea productiei de celule stem. Sustine sistemul imunitar si creste rezistenta si vitalitatea.  Este o sursa naturala de proteine, vitamine si minerale.  Participa la metabolismul energetic normal.  Ajuta la functionarea normala a sistemelor imunitar si endocrin.  Are actiune antioxidanta si detoxifianta.  Ajuta la mentinerea unui tonus general ridicat.  Creste vitalitatea si rezistenta la efort a organismului. SPIRULINA COMPOZITIE CHIMICA: Spirulina contine o gama uluitoare de elemente nutritive, inclusiv clorofila, proteine, vitamine, minerale, acizi grasi esentiali, acizi nucleici (ARN si ADN), polizaharide si un spectru larg de antioxidanti. Spirulina este intratat de nutritiva incat se crede ca un om poate trai pentru o buna bucata de timp doar cu spirulina. - Spirulina contine 65-71% proteina (cea mai mare concentratie de proteina dintre toate alimentele); - Spirulina este o sursa completa de proteine - contine toti cei 8 aminoacizi esentiali si 18 aminoacizi in total; - Spirulina este bogata in vitaminele A (betacaroten), B1, B2, B6, E si K; - Spirulina este o sursa bogata de clorofila, saruri, fitonutrienti si enzime; - Spirulina este cea mai buna sursa de acid gamma-linoleic (GLA), un acid gras esential anti-inflamator, necesar pentru un sistem nervos sanatos.  - Spirulina este o sursa importanta de antioxidanti: Betacaroten - mareste durata vietii si imbunatateste sistemul imunitar; Clorofila - cladeste si purifica sangele; Zeaxanthina - imbunatateste vederea; Superoxid dismutaza (SOD) - unul din antioxidantii cei mai importanti in prezenrvarea sanatatii; Phycocyanina - un pigment albastru dovedit ca ajuta la stimularea productiei de celule stem. - Prin continutul de acid gamma-linoleic (GLA), consumul de spirulina face pielea si parul sanatoase si stralucitoare. De asemenea, este un aliment important care ajuta in simptomele inflamatoare ale artritei. Tot GLA e responsabil pentru efectul de reducere a alergiilor observat la spirulina. - Fiind o sursa buna de sulf, spirulina va imbunatati sistemul imunitar, puterea fizica, flexibilitatea, agilitate, va da un tonus bun tenului si parului, va promova sanatatea ficatului si a pancreasului. Sulful ajuta de asemenea la eliminarea toxinelor de la nivel celular. METODA DE ADMINISTRARE SPIRULINA: - Incepatori sau copii (2-9 ani): 3-5 grame / zi - Consum normal sau copii 10-18 ani: 6-10 grame / zi - Doza terapeutica: 11-20 grame / zi Spirulina pulbere 250g - Madal
Stevia extract pur pulbere 40g - indulcitor natural - Madal
41,40 RON
45,00 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Stevia extract pur pulbere 40g  - indulcitor natural - Madal Compozitie: - extract uscat de Stevia rebaudiana Descriere: Stevia este un indulcitor natural care are 0 calorii si care nu creste glicemia, avand practic indice glicemic 0. Din contra prin proprietatile sale scade glicemia  si imbunatateste functionarea pancreasului. Puterea de indulcire a extractului pur este de 300 de ori mai mare decat cea a zaharului. Puterea de indulcire a celorlalte produse variaza in functie de substantele de umplutura. Stevia are efect hipoglicemiant prin stimularea secretiei de insulina, actionand direct pe insulele Langerhans din pancreas dar si o actiune de scadere a zaharului din sange, explicata stiintific printr-o mai buna respiratie celulara la nivelul mitocondriilor si prin inhibitia glucogenezei; - pentru scaderea in greutate- prin puterea noncalorica si prin scaderea poftei de mancare actionand atat asupra centrului foamei si satietatii din hipotalamus cat si asupra terminatiilor nervoase din stomac si reglarea proceselor gastro-intestinale; - diminueaza dorinta de a fuma si de a consuma alcool; Recomandari: Hyper Stevia rebaudiana se recomanda tuturor persoanelor care doresc sa inlocuiasca zaharul rafinat, zaharina, alti indulcitori existenti pe piata cu un indulcitor natural. Se recomanda in mod special persoanelor cu hiperglicemie si celor bolnave de diabet intrucat este un indulcitor noncaloric. Acest indulcitor poate fi folosit de persoanele suferinde de fenilcetonurie-care nu au voie sa foloseasca indulcitori sintetici de tipul aspartamului. Este un adjuvant in tratamentul enterocolitelor de fermentatie si colon iritabil. Observatie: stevia nu are nici o legatura cu stevia romaneasca! Stevia rebaudiana este o planta medicinala de origine sud americana (dar cultivata astazi si in tari europene) cu un gust dulce natural, un excelent inlocuitor natural al zaharului. Stevia este un indulcitor natural recomandat tuturor persoanelor care doresc sa slabeasca sau sa duca un trai sanatos inlocuind zaharul, zaharina sau alti indulcitori naturali sau artificiali. Extractele plantei (praf, sirop, tablete) se utilizeaza ca indulcitor in toate regiunile lumii fiind recomandate si pentru tratarea bolilor de stomac
Xilovit - guma de mestecat cu xylitol - afine 10,8g
3,98 RON
4,33 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Xilovit - guma de mestecat cu xylitol - afine 10,8g Xilovit Guma de Mestecat afine rosii  Xilovit este o guma de mestecat fara zahar si fara indulcitori artificiali. Guma de mestecat Xilovit contine XILITOL, un zahar din mesteacan cu dovedite proprietati anticarie si de protejare a adintilor si danturii. Actiune Xilitol: Xilitolul s-a dovedit a fi deosebit de eficient in urmatoarele domenii: - reduce formarea placii dentare - reduce aparitia cariilor dentare prin reducerea producerii de acizi - ajuta la remineralizarea dintilor - amelioreaza uscaciunea cavitatii bucale Cercetarile clinice sistematice de peste 35 de ani, certifica faptul ca xilitolul este cel mai potrivit indulcitor din punct de vedere al sanatatii dintilor, succesul se datoreaza structurii sale cu cinci atomi de carbon. Indulcitorii polioli cu sase atomi de carbon, ca de exemplu sorbitolul pot fi metabolizati de bacteriile din cavitatea bucala iar in consecinta se formeaza acidul responsabil pentru carierea dintilor. Acesti polioli se mai numesc si cariogeni (insemnand „substante care produc cariile”, a nu se incurca cu expresia carcinogen, substanta cancerigena), dar mai mult a fost demonstrat si faptul ca sorbitolul insusi accelereaza aparitia cariilor intr-o oarecare masura. Bacteriile din cavitatea bucala nu pot intra in reactie cu cei cinci atomi de carbon din structura xilitolului si astfel nu pot produce acizii responsabili pentru formarea cariilor. Datorita acestui fapt, xilitolul nu este cariogen, deoarece nu contribuie la formarea cariilor. Dimpotriva, s-a dovedit stiintific ca xilitolul poate reduce aparitia cariilor cu pana la 80%. Gumele de mestecat si dulciurile fara zahar, indulcite cu xilitol au fost aprobate de cel putin sase generatii de asociatii de stomatologi si de catre corpurile de control ale mai multor tari. La inceputul anilor 70, savanti ai Universitatii Turku din Finlanda, au descoperit ca xilitolul are rol important in igiena cavitatii bucale. Efectele secundare ale zaharului sunt facute reversibile. Pocesele de fermentare nu se vor efectua in prezenta xilitolului, bacteriile din cavitatea bucala nu produc aciditate , astfel echilibrul acido-bazic este mentinut in cavitatea bucala. Mediul bazic nu favorizeaza atacul bacterian , mai ales cel al streptococcului. Xilitolul protejeaza dantura si gingiile prin folosirea sa, seara inainte de culcare, dupa spalarea dintilor.Comparativ cu zaharul , xilitolul i-si desfasoara efectul noaptea, ramanand pe dinti. Prin folosire corespunzatoare xilitolul opreste procesul de formare a cariilor si intareste smaltul dentar. Cel mai eficient sunt tratate cariile mici. Ingrediente Xilovit - guma de mestecat: Xylitol                         73.47% Baza de guma                  23.5% Arome                          1.5% Glicerina 0.27% Lecitina de soia                 0.14% Guma arabica                 0.42% Carbonat de calciu      0.4% Ceara Canauba              0.3%   Baza dea guma contine (aceste informatii nu sunt precizate pe ambalaj insa am solicitat detalii producatorului): Butyl rubber Ester gum PVAc Hidrogenated vegetable oil Glycerol esters of edible fatty acids Natural emulsifiers Talc Antioxidant (BHT) Nu contine aspartam. Mod de administrare: Seara inainte de culcare, dupa spalarea dintilor. Xilovit - guma de mestecat cu xylitol - afine 10,8g
Xilovit - guma de mestecat cu xylitol - capsuni 10,8g
3,98 RON
4,33 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Xilovit - guma de mestecat cu xylitol - capsuni 10,8g Xilovit Guma de Mestecat Capsuni Xilovit este o guma de mestecat fara zahar si fara indulcitori artificiali. Guma de mestecat Xilovit contine XILITOL, un zahar din mesteacan cu dovedite proprietati anticarie si de protejare a adintilor si danturii. Actiune Xilitol: Xilitolul s-a dovedit a fi deosebit de eficient in urmatoarele domenii: - reduce formarea placii dentare - reduce aparitia cariilor dentare prin reducerea producerii de acizi - ajuta la remineralizarea dintilor - amelioreaza uscaciunea cavitatii bucale Cercetarile clinice sistematice de peste 35 de ani, certifica faptul ca xilitolul este cel mai potrivit indulcitor din punct de vedere al sanatatii dintilor, succesul se datoreaza structurii sale cu cinci atomi de carbon. Indulcitorii polioli cu sase atomi de carbon, ca de exemplu sorbitolul pot fi metabolizati de bacteriile din cavitatea bucala iar in consecinta se formeaza acidul responsabil pentru carierea dintilor. Acesti polioli se mai numesc si cariogeni (insemnand „substante care produc cariile”, a nu se incurca cu expresia carcinogen, substanta cancerigena), dar mai mult a fost demonstrat si faptul ca sorbitolul insusi accelereaza aparitia cariilor intr-o oarecare masura. Bacteriile din cavitatea bucala nu pot intra in reactie cu cei cinci atomi de carbon din structura xilitolului si astfel nu pot produce acizii responsabili pentru formarea cariilor. Datorita acestui fapt, xilitolul nu este cariogen, deoarece nu contribuie la formarea cariilor. Dimpotriva, s-a dovedit stiintific ca xilitolul poate reduce aparitia cariilor cu pana la 80%. Gumele de mestecat si dulciurile fara zahar, indulcite cu xilitol au fost aprobate de cel putin sase generatii de asociatii de stomatologi si de catre corpurile de control ale mai multor tari. La inceputul anilor 70, savanti ai Universitatii Turku din Finlanda, au descoperit ca xilitolul are rol important in igiena cavitatii bucale. Efectele secundare ale zaharului sunt facute reversibile. Pocesele de fermentare nu se vor efectua in prezenta xilitolului, bacteriile din cavitatea bucala nu produc aciditate , astfel echilibrul acido-bazic este mentinut in cavitatea bucala. Mediul bazic nu favorizeaza atacul bacterian , mai ales cel al streptococcului. Xilitolul protejeaza dantura si gingiile prin folosirea sa, seara inainte de culcare, dupa spalarea dintilor.Comparativ cu zaharul , xilitolul i-si desfasoara efectul noaptea, ramanand pe dinti. Prin folosire corespunzatoare xilitolul opreste procesul de formare a cariilor si intareste smaltul dentar. Cel mai eficient sunt tratate cariile mici. Ingrediente Xilovit - guma de mestecat: Xylitol                         73.47% Baza de guma                  23.5% Arome                          1.5% Glicerina 0.27% Lecitina de soia                 0.14% Guma arabica                 0.42% Carbonat de calciu      0.4% Ceara Canauba              0.3%   Baza dea guma contine (aceste informatii nu sunt precizate pe ambalaj insa am solicitat detalii producatorului): Butyl rubber Ester gum PVAc Hidrogenated vegetable oil Glycerol esters of edible fatty acids Natural emulsifiers Talc Antioxidant (BHT) Nu contine aspartam. Mod de administrare: Seara inainte de culcare, dupa spalarea dintilor. Xilovit - guma de mestecat cu xylitol - capsuni 10,8g
Xilovit - guma de mestecat cu xylitol - citrice 10,8g
3,98 RON
4,33 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Xilovit - guma de mestecat cu xilitol - menta - citrice - 10 perinite/folie - 10,8g Xilovit este o guma de mestecat fara zahar si fara indulcitori artificiali. Guma de mestecat Xilovit contine XILITOL, un zahar din mesteacan cu dovedite proprietati anticarie si de protejare a adintilor si danturii. Actiune Xilitol: Xilitolul s-a dovedit a fi deosebit de eficient in urmatoarele domenii: - reduce formarea placii dentare - reduce aparitia cariilor dentare prin reducerea producerii de acizi - ajuta la remineralizarea dintilor - amelioreaza uscaciunea cavitatii bucale Cercetarile clinice sistematice de peste 35 de ani, certifica faptul ca xilitolul este cel mai potrivit indulcitor din punct de vedere al sanatatii dintilor, succesul se datoreaza structurii sale cu cinci atomi de carbon. Indulcitorii polioli cu sase atomi de carbon, ca de exemplu sorbitolul pot fi metabolizati de bacteriile din cavitatea bucala iar in consecinta se formeaza acidul responsabil pentru carierea dintilor. Acesti polioli se mai numesc si cariogeni (insemnand „substante care produc cariile”, a nu se incurca cu expresia carcinogen, substanta cancerigena), dar mai mult a fost demonstrat si faptul ca sorbitolul insusi accelereaza aparitia cariilor intr-o oarecare masura. Bacteriile din cavitatea bucala nu pot intra in reactie cu cei cinci atomi de carbon din structura xilitolului si astfel nu pot produce acizii responsabili pentru formarea cariilor. Datorita acestui fapt, xilitolul nu este cariogen, deoarece nu contribuie la formarea cariilor. Dimpotriva, s-a dovedit stiintific ca xilitolul poate reduce aparitia cariilor cu pana la 80%. Gumele de mestecat si dulciurile fara zahar, indulcite cu xilitol au fost aprobate de cel putin sase generatii de asociatii de stomatologi si de catre corpurile de control ale mai multor tari. La inceputul anilor 70, savanti ai Universitatii Turku din Finlanda, au descoperit ca xilitolul are rol important in igiena cavitatii bucale. Efectele secundare ale zaharului sunt facute reversibile. Pocesele de fermentare nu se vor efectua in prezenta xilitolului, bacteriile din cavitatea bucala nu produc aciditate , astfel echilibrul acido-bazic este mentinut in cavitatea bucala. Mediul bazic nu favorizeaza atacul bacterian , mai ales cel al streptococcului. Xilitolul protejeaza dantura si gingiile prin folosirea sa, seara inainte de culcare, dupa spalarea dintilor.Comparativ cu zaharul , xilitolul i-si desfasoara efectul noaptea, ramanand pe dinti. Prin folosire corespunzatoare xilitolul opreste procesul de formare a cariilor si intareste smaltul dentar. Cel mai eficient sunt tratate cariile mici. Compozitie Xilovit guma de mestecat: Ingrediente Xilovit - guma de mestecat: Xylitol                         73.47% Baza de guma                  23.5% Arome                          1.5% Glicerina 0.27% Lecitina de soia                 0.14% Guma arabica                 0.42% Carbonat de calciu      0.4% Ceara Canauba              0.3%   Baza dea guma contine (aceste informatii nu sunt precizate pe ambalaj insa am solicitat detalii producatorului): Butyl rubber Ester gum PVAc Hidrogenated vegetable oil Glycerol esters of edible fatty acids Natural emulsifiers Talc Antioxidant (BHT) Guma de mestecat Xilovit nu contine aspartam sau alti indulcitori artificiali. Principala materie prima pentru guma de mestecat Xilovit o reprezinta xilitolul, Baza de guma este o rasina naturala care este total rezistent la sucurile digestive. Organismul va elimina nemodificata aceasta guma in caz de ingesti. Lustruirea perinitelor de guma este realizata cu ceara de albine naturala aceasta greutate reprezinta doar 0,3% din total. Continut Xilovit guma de mesteca: guma de mestecat 10 pernite x 1,08g / folie Xilovit - guma de mestecat cu xilitol - menta - citrice - 10 perinite/folie - 10,8g
Xilovit - guma de mestecat cu xylitol - peppermint - 10,8g
3,98 RON
4,33 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Xilovit - guma de mestecat cu xilitol - menta - peppermint - menta salbatica - 10 perinite/folie - 10,8g Xilovit este o guma de mestecat fara zahar si fara indulcitori artificiali. Guma de mestecat Xilovit contine XILITOL, un zahar din mesteacan cu dovedite proprietati anticarie si de protejare a adintilor si danturii. Actiune Xilitol: Xilitolul s-a dovedit a fi deosebit de eficient in urmatoarele domenii: - reduce formarea placii dentare - reduce aparitia cariilor dentare prin reducerea producerii de acizi - ajuta la remineralizarea dintilor - amelioreaza uscaciunea cavitatii bucale Cercetarile clinice sistematice de peste 35 de ani, certifica faptul ca xilitolul este cel mai potrivit indulcitor din punct de vedere al sanatatii dintilor, succesul se datoreaza structurii sale cu cinci atomi de carbon. Indulcitorii polioli cu sase atomi de carbon, ca de exemplu sorbitolul pot fi metabolizati de bacteriile din cavitatea bucala iar in consecinta se formeaza acidul responsabil pentru carierea dintilor. Acesti polioli se mai numesc si cariogeni (insemnand „substante care produc cariile”, a nu se incurca cu expresia carcinogen, substanta cancerigena), dar mai mult a fost demonstrat si faptul ca sorbitolul insusi accelereaza aparitia cariilor intr-o oarecare masura. Bacteriile din cavitatea bucala nu pot intra in reactie cu cei cinci atomi de carbon din structura xilitolului si astfel nu pot produce acizii responsabili pentru formarea cariilor. Datorita acestui fapt, xilitolul nu este cariogen, deoarece nu contribuie la formarea cariilor. Dimpotriva, s-a dovedit stiintific ca xilitolul poate reduce aparitia cariilor cu pana la 80%. Gumele de mestecat si dulciurile fara zahar, indulcite cu xilitol au fost aprobate de cel putin sase generatii de asociatii de stomatologi si de catre corpurile de control ale mai multor tari. La inceputul anilor 70, savanti ai Universitatii Turku din Finlanda, au descoperit ca xilitolul are rol important in igiena cavitatii bucale. Efectele secundare ale zaharului sunt facute reversibile. Pocesele de fermentare nu se vor efectua in prezenta xilitolului, bacteriile din cavitatea bucala nu produc aciditate , astfel echilibrul acido-bazic este mentinut in cavitatea bucala. Mediul bazic nu favorizeaza atacul bacterian , mai ales cel al streptococcului. Xilitolul protejeaza dantura si gingiile prin folosirea sa, seara inainte de culcare, dupa spalarea dintilor.Comparativ cu zaharul , xilitolul i-si desfasoara efectul noaptea, ramanand pe dinti. Prin folosire corespunzatoare xilitolul opreste procesul de formare a cariilor si intareste smaltul dentar. Cel mai eficient sunt tratate cariile mici. Compozitie Xilovit - guma de mestecat: Xylitol                         73.47% Baza de guma                  23.5% Arome                          1.5% Glicerina 0.27% Lecitina de soia                 0.14% Guma arabica                 0.42% Carbonat de calciu      0.4% Ceara Canauba              0.3%   Baza dea guma contine (aceste informatii nu sunt precizate pe ambalaj insa am solicitat detalii producatorului): Butyl rubber Ester gum PVAc Hidrogenated vegetable oil Glycerol esters of edible fatty acids Natural emulsifiers Talc Antioxidant (BHT) Guma de mestecat Xilovit nu contine aspartam sau alti indulcitori artificiali. Principala materie prima pentru guma de mestecat Xilovit o reprezinta xilitolul, Baza de guma este o rasina naturala care este total rezistent la sucurile digestive. Organismul va elimina nemodificata aceasta guma in caz de ingesti. Lustruirea perinitelor de guma este realizata cu ceara de albine naturala aceasta greutate reprezinta doar 0,3% din total. Continut Xilovit guma de mesteca: guma de mestecat 10 pernite x 1,08g / folie Xilovit - guma de mestecat cu xilitol - menta - peppermint - menta salbatica - 10 perinite/folie - 10,8g
Xilovit - guma de mestecat cu xylitol - scortisoara - 10,8g
3,98 RON
4,33 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Xilovit - guma de mestecat cu xilitol - menta - scortisoara - 10 perinite/folie - 10,8g Xilovit este o guma de mestecat fara zahar si fara indulcitori artificiali. Guma de mestecat Xilovit contine XILITOL, un zahar din mesteacan cu dovedite proprietati anticarie si de protejare a adintilor si danturii. Actiune Xilitol: Xilitolul s-a dovedit a fi deosebit de eficient in urmatoarele domenii: - reduce formarea placii dentare - reduce aparitia cariilor dentare prin reducerea producerii de acizi - ajuta la remineralizarea dintilor - amelioreaza uscaciunea cavitatii bucale Cercetarile clinice sistematice de peste 35 de ani, certifica faptul ca xilitolul este cel mai potrivit indulcitor din punct de vedere al sanatatii dintilor, succesul se datoreaza structurii sale cu cinci atomi de carbon. Indulcitorii polioli cu sase atomi de carbon, ca de exemplu sorbitolul pot fi metabolizati de bacteriile din cavitatea bucala iar in consecinta se formeaza acidul responsabil pentru carierea dintilor. Acesti polioli se mai numesc si cariogeni (insemnand „substante care produc cariile”, a nu se incurca cu expresia carcinogen, substanta cancerigena), dar mai mult a fost demonstrat si faptul ca sorbitolul insusi accelereaza aparitia cariilor intr-o oarecare masura. Bacteriile din cavitatea bucala nu pot intra in reactie cu cei cinci atomi de carbon din structura xilitolului si astfel nu pot produce acizii responsabili pentru formarea cariilor. Datorita acestui fapt, xilitolul nu este cariogen, deoarece nu contribuie la formarea cariilor. Dimpotriva, s-a dovedit stiintific ca xilitolul poate reduce aparitia cariilor cu pana la 80%. Gumele de mestecat si dulciurile fara zahar, indulcite cu xilitol au fost aprobate de cel putin sase generatii de asociatii de stomatologi si de catre corpurile de control ale mai multor tari. La inceputul anilor 70, savanti ai Universitatii Turku din Finlanda, au descoperit ca xilitolul are rol important in igiena cavitatii bucale. Efectele secundare ale zaharului sunt facute reversibile. Pocesele de fermentare nu se vor efectua in prezenta xilitolului, bacteriile din cavitatea bucala nu produc aciditate , astfel echilibrul acido-bazic este mentinut in cavitatea bucala. Mediul bazic nu favorizeaza atacul bacterian , mai ales cel al streptococcului. Xilitolul protejeaza dantura si gingiile prin folosirea sa, seara inainte de culcare, dupa spalarea dintilor.Comparativ cu zaharul , xilitolul i-si desfasoara efectul noaptea, ramanand pe dinti. Prin folosire corespunzatoare xilitolul opreste procesul de formare a cariilor si intareste smaltul dentar. Cel mai eficient sunt tratate cariile mici. Ingrediente Xilovit - guma de mestecat: Xylitol                         73.47% Baza de guma                  23.5% Arome                          1.5% Glicerina 0.27% Lecitina de soia                 0.14% Guma arabica                 0.42% Carbonat de calciu      0.4% Ceara Canauba              0.3%   Baza dea guma contine (aceste informatii nu sunt precizate pe ambalaj insa am solicitat detalii producatorului): Butyl rubber Ester gum PVAc Hidrogenated vegetable oil Glycerol esters of edible fatty acids Natural emulsifiers Talc Antioxidant (BHT) Nu contine aspartam. Guma de mestecat Xilovit nu contine aspartam sau alti indulcitori artificiali. Principala materie prima pentru guma de mestecat Xilovit o reprezinta xilitolul, Baza de guma este o rasina naturala care este total rezistent la sucurile digestive. Organismul va elimina nemodificata aceasta guma in caz de ingesti. Lustruirea perinitelor de guma este realizata cu ceara de albine naturala aceasta greutate reprezinta doar 0,3% din total. Continut Xilovit guma de mesteca: guma de mestecat 10 pernite x 1,08g / folie Xilovit - guma de mestecat cu xilitol - menta - scortisoara - 10 perinite/folie - 10,8g
Xilovit - guma de mestecat cu xylitol - spearmint 10,8g
3,98 RON
4,33 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Xilovit - guma de mestecat cu xilitol - menta - spearmint - 10 perinite/folie - 10,8g Xilovit este o guma de mestecat fara zahar si fara indulcitori artificiali. Guma de mestecat Xilovit contine XILITOL, un zahar din mesteacan cu dovedite proprietati anticarie si de protejare a adintilor si danturii. Actiune Xilitol: Xilitolul s-a dovedit a fi deosebit de eficient in urmatoarele domenii: - reduce formarea placii dentare - reduce aparitia cariilor dentare prin reducerea producerii de acizi - ajuta la remineralizarea dintilor - amelioreaza uscaciunea cavitatii bucale Cercetarile clinice sistematice de peste 35 de ani, certifica faptul ca xilitolul este cel mai potrivit indulcitor din punct de vedere al sanatatii dintilor, succesul se datoreaza structurii sale cu cinci atomi de carbon. Indulcitorii polioli cu sase atomi de carbon, ca de exemplu sorbitolul pot fi metabolizati de bacteriile din cavitatea bucala iar in consecinta se formeaza acidul responsabil pentru carierea dintilor. Acesti polioli se mai numesc si cariogeni (insemnand „substante care produc cariile”, a nu se incurca cu expresia carcinogen, substanta cancerigena), dar mai mult a fost demonstrat si faptul ca sorbitolul insusi accelereaza aparitia cariilor intr-o oarecare masura. Bacteriile din cavitatea bucala nu pot intra in reactie cu cei cinci atomi de carbon din structura xilitolului si astfel nu pot produce acizii responsabili pentru formarea cariilor. Datorita acestui fapt, xilitolul nu este cariogen, deoarece nu contribuie la formarea cariilor. Dimpotriva, s-a dovedit stiintific ca xilitolul poate reduce aparitia cariilor cu pana la 80%. Gumele de mestecat si dulciurile fara zahar, indulcite cu xilitol au fost aprobate de cel putin sase generatii de asociatii de stomatologi si de catre corpurile de control ale mai multor tari. La inceputul anilor 70, savanti ai Universitatii Turku din Finlanda, au descoperit ca xilitolul are rol important in igiena cavitatii bucale. Efectele secundare ale zaharului sunt facute reversibile. Pocesele de fermentare nu se vor efectua in prezenta xilitolului, bacteriile din cavitatea bucala nu produc aciditate , astfel echilibrul acido-bazic este mentinut in cavitatea bucala. Mediul bazic nu favorizeaza atacul bacterian , mai ales cel al streptococcului. Xilitolul protejeaza dantura si gingiile prin folosirea sa, seara inainte de culcare, dupa spalarea dintilor.Comparativ cu zaharul , xilitolul i-si desfasoara efectul noaptea, ramanand pe dinti. Prin folosire corespunzatoare xilitolul opreste procesul de formare a cariilor si intareste smaltul dentar. Cel mai eficient sunt tratate cariile mici. Compozitie Xilovit - guma de mestecat: Xylitol                         73.47% Baza de guma                  23.5% Arome                          1.5% Glicerina 0.27% Lecitina de soia                 0.14% Guma arabica                 0.42% Carbonat de calciu      0.4% Ceara Canauba              0.3%   Baza dea guma contine (aceste informatii nu sunt precizate pe ambalaj insa am solicitat detalii producatorului): Butyl rubber Ester gum PVAc Hidrogenated vegetable oil Glycerol esters of edible fatty acids Natural emulsifiers Talc Antioxidant (BHT) Guma de mestecat Xilovit nu contine aspartam sau alti indulcitori artificiali. Principala materie prima pentru guma de mestecat Xilovit o reprezinta xilitolul, Baza de guma este o rasina naturala care este total rezistent la sucurile digestive. Organismul va elimina nemodificata aceasta guma in caz de ingesti. Lustruirea perinitelor de guma este realizata cu ceara de albine naturala aceasta greutate reprezinta doar 0,3% din total. Continut Xilovit guma de mesteca: guma de mestecat 10 pernite x 1,08g / folie Xilovit - guma de mestecat cu xilitol - menta - spearmint - 10 perinite/folie - 10,8g

Madal Bal Trading este un producator de renume, cu produse de calitate.

Descopera pe minuneanaturii.ro 20 produse marca Madal Bal Trading, cu preturi incepand de la 36 RON. Livrare din stoc in 24-48h.

Descopera ofertele Madal Bal Trading.

Comanda produse marca Madal Bal Trading de la minuneanaturii.ro.

Orice intrebarea ai legata de marca Madal Bal Trading sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp.

Produsele marca Madal Bal Trading sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera produsele Madal Bal Trading.