Lista de produse dupa producator Mayam

Proteina de matase 10ml, Mayam
12,48 RON
13,56 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Proteina de matase 10ml, Mayam Ajuta la reconstructia firelor de par deteriorate, actioneaza ca un scut impotriva factorilor de mediu, confera elasticitate si stralucire naturala. Imbunatateste nivelul de hidratare si confera finete pielii. Are o compozitie similara cu proteinele prezente in piele si par.  Proteina de matase descriere si recomandari: Proteina de matase contine o serie de aminoacizi si oligopeptide de o importanta deosebita in ingrijirea parului dar si a pielii. Substantele microproteice au masa moleculara scazuta, au astfel abilitatea de a penetra usor stratul superior al pielii si cuticula firului de par. Proteina de matase actioneaza pentru repararea firului de par din interior, il fortifica, oferindu-i mai mult volum.  Are proprietati remarcabile de hidratare, este higroscopic, confera elasticitate si stralucire naturala podoabei capilare. Protejeaza parul actionand ca un scut impotriva factorilor de mediu si tratamentul termic. Pentru parul vopsit ajuta la fixarea culorii in interiorul firului de par. Ajuta la reconstructia firelor deteriorate, fiind astfel un activ cosmetic foarte util pentru ingrijirea parului uscat, casant sau expus des la tratamente termice. Este un activ cosmetic important pentru produsele de ingrijire si igiena parului: sampoane, balsamuri, conditionatoare, masti, sprayuri de par, produse coafante. Protejeaza firele de par de influente negative cum ar fi coafarea agresiva, periatul intens, razele solare, decolorarea sau aplicarea solutiilor de permanent. Metoda de obtinere: proteine hidrolizate din coconul de matase dupa ecloziunea naturala Proprietati organoleptice: lichid galbui cu miros fin specific Densitate: 1,1-1,2 Solubil in apa, insolubil in uleiuri Mod de utilizare Proteina de matase, Mayam: este un produs ce nu se foloseste ca atare, doar ca ingredient pentru prepararea de produse cosmetice, dozaj recomandat: 0,5 - 3% adaugat la rece in preparatele cosmetice, se poate include doar in compozitii care contin si apa, nu este potrivit pentru preparate anhidre in emulsii se include ca ingredient al fazei finale Ingrediente (INCI): aqua and silk amino acids Proteina de matase pentru PAR: penetreaza usor cuticula parului formeaza un film protector pe firele de par este substantiv pentru par (ramane atasat dupa spalare/clatire) imbunatateste si mentine hidratarea actioneaza pentru repararea firului de par fortifica lejer firele de par confera stralucire naturala si finete parului usureaza pieptanatul si descalcirea Proteina de matase pentru PIELE: imbunatateste hidratarea pielii mentine nivelul optim de hidratatre este substantiv pentru piele (ramane atasat dupa spalare/clatire) penetreaza usor stratul superior al epidermei confera suplete pileii confera un usor efect protector imbunatateste elasticitatea pielii catifelant, pielea se simte mai fina si matasoasa Recomandari pentru par, proteina de matase: orice tip de par beneficiaza de efectele proteinei de matase potrivit indeosebi pentru par agresat, uscat, fragil ingrijirea parului fin, subtire par expus la conditii meteo extreme par coafat la cald (cand parul se usca prea rapid, este afectata integritatea structurala) par tern, lipsit de stralucire par deteriorat, vopsit, tratat cu permanennt combaterea procesului de despicare a varfurilor Recomandari pentru ten proteina de matase: potrivit pentru toate tipurile de ten ten uscat, deshidratat ten gras, deshidratat ten matur ten tern piele expusa la soare piele expusa agresiunilor externe piele fragila piele lipsita de elasticitate Mod de aplicare proteina de matase pentru par: preparate "leave-on" si "rinse-off" sampon, balsam, conditionator creme si masti capilare solutii pentru clatirea parului spray de par si produse coafante seruri pentru varfuri uscate, despicate tratamente reparatoare Mod de aplicare proteina de matase pentru ten: creme hidratante pentru ten si corp creme anti-imbatranire creme protectoare impotriva intemperiilor lotiuni si lapte de corp fond de ten, bb cream lapte demachiant cleansere, tonere Mod de pastrare proteina de matase: la loc uscat si racoros, ferit de razele solare Date de siguranta, precautii in utilizare: a se evita contactul cu ochii, a nu se ingera, a se respecta dozajul recomandat, a nu se lasa la indemana copiilor; uz extern! Mod de prezentare Proteina de matase, Mayam: 10 ml Proteina de matase 10ml, Mayam
Ulei de cocos extra virgin 100ml - ECO-BIO - Mayam
13,80 RON
15,00 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de cocos extra virgin 100ml - ECO-BIO - Mayam Ulei de cocos extravirgin, optinut prin presare la rece, nerafinat cu gust si miros specific. Uleiul de cocos se poate folosi atat in alimentatie, cat si in cosmetica. Ulei de cocos raw, virgin, presat la rece, si certificat ecologic. Are o aroma si un miros placut, specifica de cocos. Uleiul de cocos este obtinut prin presarea miezului de nuca de cocos, este filtrat, curatat si dezodorizat pana cand acesta este complet incolor si fara miros. Ulei de cocos extravirgin inodor.  Acesta se foloseste in produse in care nu dorim sa se simta aroma de cocos, dar care sa ofere toate ingredientele nutritive benefice.  Aspectul: lichid translucent la peste 24 grade C, se solidifica sub aceasta temperatura si devine alb. Aceasta transformare nu modifica proprietatile produsului. Prin topire uleiul devine transparent ca apa de izvor, in cazul in care ramane alb nu este un ulei ci crema de cocos. Pastrare: in loc uscat, ferit de caldura si lumina. Uleiul de cocos care contine grasimi saturate nu pare sa fie deloc nociv, dimpotriva. Multe studii realizate pe populatiile din Pacific au aratat ca acesti oameni isi iau 30 - 60% din calorii din acest tip de ulei, insa in randul lor bolile cardiovasculare pur si simplu nu exista, nemaivorbind de Alzheimer. Substantele care dau gust si miros uleiului de cocos au o eficienta dovedita in stoparea agravararii bolii Alzheimer. Grasimile din uleuil de cocos imbunatatesc sanatatea inimii, ajuta tiroida, accelereaza metabolismul, ajuta la pastrarea unei greutati normale si chiar in cura de slabire si sunt benefice sistemului imunitar. Ulei de cocos imbunatateste digestia si absorbtia vitaminelor liposolubile, minerale si aminoacizi. Acesta este bogat in polifenoli, vitaminele E si K, precum si minerale ca fier si altele. Nuca de cocos este un antioxidant natural, imbunatateste sistemul imunitar, ajutand organismul sa lupte cu virusii si bacteriile. Ajuta, de asemenea, la boli cardiovasculare, cum ar fi hipertensiunea arteriala, colesterol ridicat si previne ateroscleroza. Este indicat si in Parkinson si Alzheimer. Uleiul de nuca de cocos are, de asemenea, utilizare externa: par - o piele puternica, actiune nutritiva - hidrateaza si previne formarea ridurilor si imbatranirea pielii, datorita proprietatilor antioxidante. Uleiul de cocos face ca organismul sa foloseasca grasimea pentru energie in loc sa o stocheze, asa explicandu-se de ce nu ingrasa, ci dimpotriva. Pentru ca regleaza greutatea, preintampina astfel diabetul de tip 2. Folosirea regulata a uleiului de cocos va face ca ranile sa se vindece mai usor, iar sistemul imunitar sa fie vizibil mai puternic. Unele studii au demonstrat chiar ca are proprietatea de a creste performantele fizice. Uleiul de cocos este recomandat pentru: - catifelarea si hidratarea pielii de orice tip; - ten deshidratat; - conditionarea parului, ingrijirea scalpului; - pielea iritata de la scutece; - buze uscate si crapate; - previne imbatranirea pielii. - este anti-inflamator, anti-microbian, anti-fungic, anti-viral - imbunatateste procesul de absorbtie a substantelor nutritive Utilizarea uleiului de cocos: - aplicat pe piele ca atare, sau inclus in compozitii cosmetice in concentratie de 5-90%; - se pot pune cateva picaturi in apa de baie, iar pielea va arata tanara si supla. Este recomandat pentru orice varsta si pentru toate tipurile de piele; - aplicat dupa dus sau baie, uleiul formeaza un strat protector si izoleaza in piele umiditatea; - inainte de samponare aplicati cateva picaturi pe scalp si masati timp de cateva minute; - ca masca de par dupa spalarea parului, se aplica o cantitate suficienta care sa actioneze pe timpul noptii     sub un prosop care acopera tot capul si parul. Spalati parul dimineata. -  il puteti folosi si in combinatii cu alte uleiuri sau extracte naturale pentru tratamente specifice: ulei de ricin si altele. - aplicat in mod regulat, uleiul de cocos amelioreaza simptomele eczemelor. Ajuta de asemenea in infectii fungice ale mainilor si picioarelor. - ca deodorant impreuna cu un ulei esential adecvat pentru cei cu transpiratia acida, prin aplicare sub brat a catorva picaturi, sau cu recipient tip deo-roll, fara sa blocheze porii; - ca atare sau amestecat cu alte ingrediente cosmetice, protejeaza parul si pielea de la uscare precum si de efectele nocive ale razelor solare; - buzele uscate si crapate pot fi remediate prin aplicarea catorva picaturi de ulei de cosos pur, sau amestecat de exemplu cu propolis; - pentru pielea intarita (coate, genunchi, calcaie uscate ) se aplica prin frecare; - masajul cu ulei de cocos ajuta la relaxare, indepartand stresul. Uleiul de cocos contine:  magneziu, calciu, zinc, fier, vitaminele K si E, acizi grasi saturati, acid lauric. Valori nutritionale la 100 gr: Valoare energetica:  862 kcal,  Acizi grasi saturati: 86,5%, Monosaturati: 5,8%, Polinesaturati: 1,8%, Carbohidrati: 0%, Proteine: 0% Ulei de cocos extra virgin 100ml - ECO-BIO - Mayam
ULEI DE ROSA MOSQUETA 50ML - MAYAM
21,50 RON
23,37 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
ULEI DE ROSA MOSQUETA 50ML - MAYAM  Descriere si recomandari: Arbustul salbatic Rosa Mosqueta aparţine familiei rosaceelor, este asemanator cu maceşul nostru, creşte insa in Anzii sud-americani. Are tulpina spinoasa şi flori clolorate in roz. Dupa ofilirea şi caderea florilor raman fructele (maceşe) de culoare roşie, in interiorul carora se gasesc seminţele din care se extrage acest ulei pretios. Aparţine aceleiaşi specii cu maceşul nostru insa acest soi de Chile - sau Trandafir Chilian cum se mai numeşte, difera prin concentraţia in compusi activi: carotenoide, vitamina E, K si F (acid linoleic si linolenic). Uleiul de rosa mosqueta este recunoscut pentru capacitatea de ameliorare a cicatricilor rezultate dupa rani, leziuni acneice sau operaţii chirurgicale. Aplicarea regulata a acestui ulei stimuleaza procesul natural de regenerare a pielii, producerea de colagen si elastina, refacerea membranei celulare, estomparea ridurilor si refermizarea pielii. Alte denumiri:  Rosa moschata, rosehip oil, rosa rubiginosa, ulei de maceşe, ulei de trandafir chilian Metoda de obţinere:  Prin presare la rece din seminţele fructului Zona geografica de provenienţa: Chile Prezentare:  Lichid clar, culoare galben-aurie, vascozitate medie, miros vegetal Ingrediente (INCI):  Rosa moschata seed oil Proprietaţile uleiului de rosa mosqueta: regenerator, favorizeaza reinnoirea tesutului cutanat cicatrizant, recunoscut pentru imbunatatirea aspectului si texturii pielii, stimuleaza refacerea epidermei antirid, atenueaza ridurile si netezeste ridurile superficiale anti-age si antioxidant, intarzie imbatranirea pielii si reduce efectele de photoaging (foto-imbatranire) refermizant, reda supletea,elasticitatea si tonusul tesutului cutanat emolient si protector al barierei hidro-lipidice a pielii La ce va poate ajuta: este un ulei ce aduce beneficii oricarui tip de ten cicatrici rezultate in urma acneei, arsurilor, varicelei, postoperatorii, rani vindecate inestetic piele matura, devitalizata, ridata piele lipsita de elasticitate si tonus ten uscat, deshidratat ten imbatrânit prematur, piele afectata de semne ale fotoimbatrânirii, daune UV de la expunerea exagerata la soare prevenirea şi ameliorarea vergeturilor cuperoza, eczeme dupa ras, dupa epilare, pentru calmarea si regenerarea pielii INDICATII ROSA MOSQUETA:  este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele combinat cu alte uleiuri vegetale, uleiuri esentiale si active cosmetice pentru un ser facial sau un ulei de masaj facial simplu sau in amestec cu active specifice pentru aplicatii locale cu efect cicatrizant ca ingredient in preparate cosmetice pentru fata: creme de zi si de noapte, lotiuni, seruri, masti ca ingredient in preparate cosmetice pentru corp: balsamuri, creme, lapte de corp, unt de corp formularea preparatelor pentru probleme specifice ale pielii in tratamente anti-aging Sinergii speciale cu ulei de luminita serii, ulei de smochin de barbaria si coenzima Q10 pentru efectul antirid cu ulei de argan, borago şi rodie pentru efectul regenerator cu ulei de tamanu, ulei de catina si ulei esenţial lavanda pentru eczeme cu ulei de argan, ulei de macadamia şi ulei esenţial de mandarina pentru vergeturi cu unt de shea, ulei esenţial de ciste ladanifere şi ulei esential de salvie pentru cicatrici cu ulei de aloe vera şi galbenele dupa expunerea la soare Pastrare: Fiind un ulei sensibil la oxidare se pastreaza de preferinţa sub 19°C, ferit de umezeala si lumina   ULEI DE ROSA MOSQUETA 50ML - MAYAM   
Ulei din samburi de struguri presat la rece 100ml - MAYAM
11,04 RON
12,00 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei din samburi de struguri presat la rece 100ml - MAYAM Ulei din seminte de struguri extras prin presare la rece si numai prin procedee mecanice, fara nici un procedeu termic sau chimic.  Uleiul din seminte de struguri este un antioxidant puternic si este cunoscut ca protector al elasticitatii vaselor sanguine si ca adjuvant in fortificarea sistemului imunitar, scaderea colesterolului si a hipertensiunii arteriale.  Uleiul din seminte de struguri mai are de asemenea efecte benefice in revigorarea memoriei si prevenirea unor afectiuni degenerative ale creierului, care apar la varste inaintate. Pe langa utilizarea interna uleiul din seminte de struguri se foloseste si in cosmetica pentru ingrijire, avand efect de catifelare dar si de revigorare a pielii.  Uleiul din seminte de struguri are proprietatea de a se resorbi cu usurinta in piele. Uleiul din seminte de struguri are multiple beneficiii pentru sanatate: - contribuie la mentinerea elasticitatii vaselor de sange si la scaderea nivelului colesterolului - previne aparitia bolilor cardio-vasculare (ateroscleroza, fragilitatea vasculara sau arterita) - previne aparitia tulburarilor circulatorii: hipertensiune arteriala si tensiunea arteriala oscilanta - s-au facut studii din care rezulta o incidenta scazuta a bolii Alzheimer la persoanele care consuma regulat ulei din samburi de struguri - purificator pentru ficat, poseda si proprietati diuretice - imbunatateste circulatia de la nivelul vaselor de sange din ochi, prin urmare se imbunatateste semnificativ vederea - previne aparitia hemoroizilor si varicelor - persoanelor cu deficiente de imunitate, datorita continutului de zinc, cupru, seleniu, vitamina E , F si procianidine. Acestea ajuta la cresterea imunitatii. Se recomanda cura de 25gr ulei / zi - recomandat persoanelor care sufera de reumatism - mentinerea echilibrului hormonal la femei, previne si aparitia menopauzei premature Utilizari in scop cosmetic ale uleiului din seminte de struguri: In stare pura sau amestecat cu uleiuri esentiale sau alte uleiuri vegetale se poate folosi ca o crema de zi sau noapte sau ulei de masaj. Este un ulei non-gras, care patrunde foarte usor in piele - este unul din cele mai folosite uleiuri pentru masaj. Intretine si hraneste firul de par - se recomanda aplicarea lui pe par inainte de spalare si infasurarea parului intr-un prosop pentru cat mai mult timp posibil. Deasemenea, uleiul din samburi de struguri este eficient impotriva acneei. Uleiul din seminte de struguri este o alternativa minunata la cremele obisnuite, mai ales la cele conventionale. Uleiul de struguri penetreaza rapid epiderma, nelasand senzatia de piele grasa, ci catifelata si profund hidratata. In plus, in mod esential, restabileste elasticitatea pielii. Uleiul din seminte de struguri  poate substitui si serum-ul care se aplica inainte de crema hidratanta (se maseaza fata, fruntea si gatul cu doua - trei picaturi de ulei din samburi de strugure) Indicatii cosmetice ale uleiului din seminte de struguri: - pentru ingrijirea pielii mature si deteriorate - foarte hranitor, hidrateaza profund pielea uscata - calmeaza si repara pielea iritata - amelioreaza eficient arsurile usoare - pentru parul fin, uscat si deteriorat - intra in compozitia diverselor scrub-uri pentru corp - ajuta la lupta impotriva efectelor nocive ale razelor ultraviolete

Mayam este un producator de renume, cu produse de calitate.

Descopera pe minuneanaturii.ro 2 produse marca Mayam, cu preturi incepand de la 192 RON. Livrare din stoc in 24-48h.

Descopera ofertele Mayam.

Comanda produse marca Mayam de la minuneanaturii.ro.

Orice intrebarea ai legata de marca Mayam sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp.

Produsele marca Mayam sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera produsele Mayam.