Desert de orez cu mere si scortisoara - eco-bio 69g - Biovegan

  • Pret redus
 Recenzii si pareri
Fii primul care scrie o recenzie
in aceasta limba
10,11 RON
9,10 RON Salveaza 10%
cu TVA
Cantitate

In Stoc

Desert de orez cu mere si scortisoara - eco-bio 69g - Biovegan

O alternativa vegan, fara gluten pentru toti iubitorii de orez cu lapte, ideala ca gustare, fel principal sau desert.
Simplu, usor de preparat si deosebit de gustos! Gata in doar 12 minute!

Contine un plic cu amestec pentru desertul de orez 54 g si un plic cu topping de mere si scortisoara 15 g
Atat de rapid, atat de pufos, atat de gustos!

Ingrediente pentru amestecul de orez: 92% orez instant*, faina de orez*, sare de Himalaya1.

Ingrediente pentru topping: zahar brut din trestie*, 22% amestec de mere cu scortisoara (mere*, scortisoara*).
*din culturi certificate ecologic
1din saline din Pakistan
Poate contine urme de migdale, mustar sau soia.

Valori nutritionale/ 100 g:
Valoare energetica: 1614 kJ/ 380 kcal
Grasimi, din care: 0,2 g
acizi grasi saturati: lt;0,1 g
Carbohidrati: 88 g
din care zaharuri: 19,1 g
Fibre: 1,5 g
Proteine: 5,8 g
Sare: 0,56 g
Continut: 54+15 g

Mod de preparare:

1.Turnati 250 ml de bautura vegetala** sau lapte intr-o oala.
2.Adaugati continutul plicului cu amestec de orez in lichidul rece si aduceti la fierbere amestecand cu un tel.
3.Lasati orezul sa fiarba 2 minute la foc mediu amestecand bine.
4.Luati orezul de pe foc si lasati sa se odihneasca acoperit 10 minute.
5.Inainte de servire mai amestecati o data si presarati toppingul.
**Recomandabil bautura de orez sau ovaz.

Sugestie: Pentru a obtine un orez mai cremos, inlocuiti o parte din lichid cu crema vegetala sau frisca.
Consistenta si culoarea preparatului pot varia in functie de bautura vegetala aleasa (soia de exemplu).

Retetele noastre:

Tarta cu orez, mere si scortisoara

Ingrediente (pentru o forma mica de tarta):
1 mar de marime mijlocie
2 linguri suc de lamaie
45 g faina de alac
25 g margarina
25 g zahar brun
Preparare: Preparati orezul conform instructiunilor de pe ambalaj si turnati-l in forma de tarta. Curatati marul de coaja si taiati-l felii, stropiti cu sucul de lamaie si amestecati-l cu toppingul de mere cu scortisoara. Presarati amestecul peste orez. Din faina, margarina si zahar framantati un aluat cu consistenta sfaramicioasa. Presarati peste tarta. Coaceti in cuptorul preincalzit la 200°C, 25-30 minute.
Desertul poate fi servit cald sau rece.
Sugestie: pentru un gust deosebit, presarati bucatele de matipan si fulgi de migdale.

Bile de orez
Preparati orezul conform instructiunilor de pe plic. Lasati sa se raceasca. Din masa de orez racita la frigider formati bile cat o muscatura si presarati-le cu topping. Sunt perfecte ca desert sau gustare la cafea.

A se pastra la loc uscat, ferit de caldura.
A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj.

Producator: Biovegan GmbH, Germania
Produs in Germania

Desert de orez cu mere si scortisoara - eco-bio 69g - Biovegan

Cantitate

In Stoc

Citeste mai mult Arata mai putin
  • Tranzactiile online sunt securizate 100%
    Tranzactiile online sunt securizate 100%
  • Livrare gratuita la comenzi peste 200 RON
    Livrare gratuita la comenzi peste 200 RON
  • 100% banii inapoi in 30 zile daca nu sunteti multumiti
    100% banii inapoi in 30 zile daca nu sunteti multumiti
Produse in aceeasi categorie

(16 alte produse in aceeasi categorie)