Pastura 100g - Apiland
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
  • Tranzactiile online sunt securizate 100%
    Tranzactiile online sunt securizate 100%
  • Livrare gratuita la comenzi peste 200 RON
    Livrare gratuita la comenzi peste 200 RON
  • 100% banii inapoi in 30 zile daca nu sunteti multumiti
    100% banii inapoi in 30 zile daca nu sunteti multumiti
 Recenzii si pareri
Fii primul care scrie o recenzie
in aceasta limba
 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !

Pret redus

Pastura 100g - Apiland

38,95 RON 42,34 RON -8%
cu TVA Livrare: 1-3 zile
check In Stoc

Pastura 100g - Apiland

Pastura sau painea albinelor

Pastura reprezinta polenul fermentat in conditii naturale, in stup.

Albinele aduc polenul in stup si il introduc in celula fagurelui unde, este combinat cu putina miere si diverse enzime, dupa care, celula este sigilata cu ceara. Aici, sub influenta microorganismelor, a temperaturii si umiditatii din stup, polenul trece printr-o serie de transformari biochimice devenind, dupa 3 luni de fermentare naturala, Pastura.

Pastura (painea albinelor) este un produs natural cu o valoare terapeutica si antibiotica de trei ori mai mare decat cea a polenului. Continutul sau bogat in seleniu ajuta la detoxifierea organismului si stimuleaza imunitatea.

Compozitie pastura:

Pastura are astfel insusiri mai valoroase decat polenul, datorita continutului ridicat de zaharuri simple, vitamine (A, B, C, E si K), acid lactic, enzime si minerale (sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier, seleniu), fiind utila in prevenirea si tratarea anemiilor.

Pastura este un bio-stimulator natural bogat in fito-hormoni, polifenoli cu efect antioxidant, elemente minerale si substante active, care fac din acest produs apicol o importanta sursa benefica de energie, vitalitate si buna-stare generala.

Continut:

100% pastura naturala

Indicatii pastura:

- Pastura este un produs recomandat in special persoanelor care sufera de afectiuni hepatice si ale tubului digestiv, asigurand o buna functionare a ficatului si contribuind la detoxifierea organismului. De asemenea ajuta la reducerea colesterolului din sange, fiind indicata si persoanelor cu probleme circulatorii sau celor care sufera de ateroscleroza.

- De-a lungul timpului, s-a observat eficacitatea consumului de Pastura in afectiuni urinare si ale prostatei.

- Consumul de Pastura este indicat copiilor, ”Painea albinelor” suplimentand lipsa de proteine si vitamine cauzata de o alimentatie neechilibrata.

- Longevitate, creste longevitatea prin administrarea de trei ori pe saptamina - vezi la categoria longevitate,

- Cresterea imunitatii organismului printr-o cura de 30 zile: dimineata si seara cate o lingurita, (10 -15grame/zi ),  -  Tratarea afectiunilor tubului digestiv dimineata si seara cate o lingurita ( 10 - 15 grame/zi),

-  Tratarea anemiei care poate fi vindecata printr-o cura cu pastura de 90 de zile (cate 10- 15 grame/zi),

-  Hepatitele pot fi ameliorate prin administrarea a 10-30 grame de painea albinelor, in trei reprize/zi,

-  Detoxifierea organismului datorita continutului de seleniu, un mineral esential cu puternica actiune antioxidanta.

-  Scaderea efectelor negative in cazul consumatorilor de bauturi alcoolice si tigari (stimuleaza absorbtia seleniului, lucru deficitar in cazul acestor categorii de oameni),

 - Benefica in cazul afectiunilor sistemului nervos – se administreaza cate 10 -15 grame/zi

 - Intervine in tratarea calcemiilor– se administreaza cate 10-15 grame/zi.

Administrare pastura:

Doza uzuala recomandata: 1 lingurita/zi, adica aproximativ 3 grame/zi.

Doza in cazul afectiunilor severe: 3-7 lingurite/zi, adica aproximativ 10-20grame/zi.

In unele situatii doza recomandata poate fi marita, in functie de indicatiile medicului apifitoterapeut.

Datorita procesului de fermentare Pastura este indicata persoanelor cu o sensibilitate ridicata la polen.

Pastura poate fi pastrata la temperatura camerei fara ca proprietatile ei sa se altereze.

Pastura 100g - Apiland

check In Stoc

Descriere

Fisa tehnica

6 alte produse in aceeasi categorie: