ULEI COCOS ECO 150ml LONGEVITA
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
  • Tranzactiile online sunt securizate 100%
    Tranzactiile online sunt securizate 100%
  • Livrare gratuita la comenzi peste 200 RON
    Livrare gratuita la comenzi peste 200 RON
  • 100% banii inapoi in 30 zile daca nu sunteti multumiti
    100% banii inapoi in 30 zile daca nu sunteti multumiti
 Recenzii si pareri
Fii primul care scrie o recenzie
in aceasta limba
 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !

Pret redus

ULEI COCOS ECO 150ml, LONGEVITA

15,33 RON 16,66 RON -8%
cu TVA Livrare: 1-3 zile
check In Stoc

ULEI COCOS ECO 150ml, LONGEVITA

INDICATII Ulei cocos presat la rece ecologic, LONGEVITA:

  • presat la rece
  • bogat in grasimi saturate
  • forma solida sau lichida, in functie de temperatura mediului ambient
  • este nerafinat, neinalbit si neaditivat.

Avantatele consumului uleiului de cocos presat la rece:

  •  are un continut foarte ridicat de acid lauric, care este procesat de catre organism (combinat cu glicerol) si transformat in monolaurina. Acidul lauric Se gaseste doar in nuca de cocos si in laptele matern.
  •  are grasimi saturate compuse din trigliceride cu lant scurt si mediu, fiind usor de digerat si neavand la fel de multe riscuri ca alte grasimi saturate. In plus, mai contine grasimi mononesaturate (acid oleic) si polinesaturate (acid linoleic), polifenoli (care dau aroma si mirosul specifice de cocos), vitamina E, vitamina K si fier.

Compozitie ULEI COCOS ECO 150ml LONGEVITA:

  • Ulei cocos 100%
  • Este un ulei obtinut prin presare la rece din nuci de cocos proaspete.

Recomandari ULEI COCOS ECOLOGIC, LONGEVITA:

Ulei de cocos pentru uz cosmetic:

  • hidrateaza si hraneste pielea
  • foarte bun emolient, excelent ulei pentru masaj
  • util pentru demachiere, combate deshidratarea pielii fine din jurul ochilor
  • poate fi folosit si pentru ingrijirea pielii sensibile a bebelusilor (ex. iritatii de scutec)
  • confera stralucire parului, rol nutritiv asupra firului de par (utilizat in masti si balsamuri pentru par)

Ulei de cocos pentru uz alimentar:

  • in prajituri si torturi raw,
  • favorizeaza digestia,
  • adjuvant in reglarea colesterolului

Mod utilizare ULEI COCOS ECOLOGIC PRESAT LA RECE:

 Alimentar:

  • Poate fi folosit la pregatirea mancarii, adaugat in supe, sosuri, ceai, sucuri, lapte (vegetal), deserturi etc., de preferat la rece sau la temperatura camerei.
  • Cand folositi ulei de cocos la gatit sau copt, nu depasiti temperaturi mai mari de punctul lui de afumare/ardere: 177 grade Celsius (isi pierde proprietatile benefice si i se schimba structura moleculara, devenind nesanatos).

Cosmetica:

  • Uleiul virgin de cocos poate fi folosit pe fata pentru hidratare si demachiere (inclusiv machiaj rezistent la apa), pe corp (nu se mai usuca pielea si devine mai elastica, deci poate preveni vergeturile si ridurile), pe par pentru hranirea si hidratarea scalpului si a firului de par (reduce pierderea de proteine; folosit regulat, previne matreata si paduchii), pe unghii si cuticule (intareste si hraneste unghiile si inmoaie cuticulele).

PRODUCATOR: Solaris

ULEI COCOS ECO 150ml, LONGEVITA

check In Stoc

Descriere

Fisa tehnica