Vitamina B17 - amigdalina 

Exista 1 produs

Denumirile de Vitamina B17, Laetril si amigdalina sunt adesea folosite unul in locul altuia, dar ele nu sunt acelasi produs.

Laetril (amigdalina), promovat in cercurile alternative drept „vitamina B17” (desi nu este la propriu o vitamina) este o substanta care se gaseste in mod natural in samburii genului Prunus, in special in samburii de caise....

Denumirile de Vitamina B17, Laetril si amigdalina sunt adesea folosite unul in locul altuia, dar ele nu sunt acelasi produs.

Laetril (amigdalina), promovat in cercurile alternative drept „vitamina B17” (desi nu este la propriu o vitamina) este o substanta care se gaseste in mod natural in samburii genului Prunus, in special in samburii de caise. De decenii vitamina B17 este promovat ca un „leac natural impotriva cancerului”, aspect care trebuie tratat cu responsabilitate.

Vindecarea cancerului este posibila si sunt mii de oameni care au reusit asta, dar a ne baza pe un singur produs nu este o decizie reponsabila.

Exista studii care arata efectele pozitive ale Vitaminei B17 in lupta cu cancerul, cu toate acestea, ca si in orice alta boala, vindecarea vine ca urmare a unui cumul de factori al carui pilon principal este schimbarea stilului de viata.

Amigdalina - Vitamina B17 se gaseste in samburii de caise, migdale, visine, piersici, prune si mere, precum si in semintele de mere, sorg, mei, seminte de in, linte, unele soiuri de fasole si struguri.

Mai putin
Mai mult
Afiseaza 1 - 1 din 1 element

Vitamina B17 - amigdalina

Informaţii

Accept

www.minuneanaturii,ro utilizeaza cookies pentru a optimiza continuu experienta dumneavoastra. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra. Afla mai multe despre cookies aici.