O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Tu cum iti pastrezi echilibrul?

Tu cum iti pastrezi echilibrul?

Traim intr-o lume a vitezei si a agitatie, in care, de multe ori, ne este greu sa ne gasim echilibrul, o lume in care intalnim foarte des situatii care pot anula eforturile noastre de a pastra echilibrul vietii!

Ne dorim si reusim de multe ori sa mancam sanatos dar uneori suntem inconjurati de oameni pesimisti si poate de un continuu stres la locul de munca…

Mergem la sala de sport dar consumam alcool in mod regulat…

Facem plimbari in natura dar ajungem pana in locul respectiv cu masina…

Locuim intr-o zona mai putin poluata dar consumam semipreparate, alimente de tip fast-food sau pline de E-uri…

…pe toate acestea ar fi bine sa le consideram semne de alarma, sanatatea nu functioneaza cu jumatati de masura!

Nu vreau sa te sperii si poate suna infricosator dar toate cele de mai sus nu sunt altceva decat semne de alarma si reprezinta cei mai importanti patru factori de risc care duc la aparitia si perpetuarea celei mai expansive boli din zilele noastre, cancerul.

Factorii care impreuna sau separat pot declansa cancerul sunt:

  • stresul (in diferite forme)
  • abuzul de alcool si/sau tigarete
  • poluarea si toxinele care patrund in organism
  • alimentatia nesanatoasa (considerat poate cel mai important)

Cancerul sau o tumoare maligna nu este declansata niciodata de un singur factor, tot timpul vor fi mai multi factori care actioneaza simultan sau se suprapun!

In functie de rezistenta sau slabiciunea organismului, de bagajul genetic, de stilul de viata, de intamplarile care au loc in viata noastra, de necazuri sau bucurii, de realizari sau esecuri, cancerele pot sau nu sa apara la persoane care aparent duc acelasi stil de viata.

Epidemia globala de cancer, care exista in zilele noastre, reprezinta insa un mare semnal de alarma pentru omenire in general, dar, in acelasi timp, poate fi si o oportunitate pentru a isi redresa modul artificial de trai si gandire, pentru a reveni si pentru a ne intoarce la natura si simplitate!


Sa vedem ce este o tumora maligna?

Tumora maligna sau cancerul este o masa anormala de tesut, care creste in exces si fara coordonare chiar si dupa disparitia stimulilor care au declansat-o.

Celula canceroasa face parte din ciclul vietii, ea fiind celula primitiva din acest ciclu iar factorii de risc la care ne supunem lezeaza si degradeaza aceasta celula, facand-o sa se apere in cel mai agresiv mod…multiplicandu-se si formand tumora canceroasa.

30% din totalul cancerelor, la nivel global, se datoreaza unei alimentatii deficitare si nesanatoase.

Stramosii nostri aveau o alimentatie mai naturala si mai sanatoasa, aveau o viata mai simpla si mai linistita, traiau mai mult si erau mai fericiti, pana in urma cu aproximativ 150 de ani cand au aparut si s-au perpetuat:

  • faina alba (in 1870)
  • zaharul rafinat
  • ingrasamintele chimice (s-au descoperit la sfarsitul sec. XIX )
  • aditivii (E-urile)
  • organismele modificate genetic (OMG).

Cu toate acestea, suntem in secolul in care avem acces nelimitat si instantaneu la informatie si tot mai multi dintre noi ajungem sa constientizam ca orice ne ofera natura este un medicament pentru sufletul si organismul nostru.


Iata cateva arme redutabile pe care ni le ofera natura in lupta cu tumorile maligne si cancerele. Natura ne ofera multe posibilitati si exista cel putin un tratament natural pentru fiecare boala.

O sa-ti prezint doar un TOP al celor mai eficiente remedii naturale impotriva cancerului

Vitamina B17 sau amigdalina: este vitamina care lupta impotriva cancerului si o gasim in samburii de caise, de migdale, de mar. Vitamina B17 are un efect antitumoral puternic si efectele ei anticancerigene sunt tot mai recunoscute.

Se recomanda a se administra ire 5 si 10 samburi de caise pe zi.

Se recomanda sa incepem cu 2-3 samburi si sa crestem treptat doza deoarece samburii de caise contin o cantitate mica de cianura care prin acumulare poate deveni toxica.

Natura a creat totul cu masura si de multe ori nu cantitatea este „cheia” ci calitatea si regularitatea (frecventa).

Pentru un efect maxim iti recomand sa lasi samburii de caise la hidratat de seara pana dimineata, in acest fel cantitatea de Vitamina B17 si de alti nutrienti se multiplica.

Graviola: este fructul copacului Guanabana, originar din America de Sud si este bogat in acetogenine, asta inseamna ca este o forma de chimioterapie naturala care are capacitatea de a face diferenta dintre celulele sanatoase si cele maligne, distrugandu-le DOAR pe cele maligne.

Graviola are, pe langa efectul antitumoral puternic, si efect antiviral, antiparazitar si creste imunitatea.

Graviola se comercializeaza sub forma de suc de graviola sau pulbere raw de graviola.

Alcalinizantele: sunt plante sau complex de plante care au capacitatea de a ne alcaliniza organismul deoarece intr-un mediu alcalin bolile nu pot supravietui.

Carnea, zaharul, produsele rafinate, sucurile acidulate etc. ne acidifica organismul, slabindu-i imunitatea si facandu-l vulnerabil in fata bolilor precum cancerul.

Cancerul nu este altceva decat o stare de acidoza generalizata a organismului. Prin alcalinizare poate surveni vindecarea!

Cele mai importante alcalinizante sunt:

  • Spirulina: este o micro-alga de culoare verde-albastruie, contine 70% proteina pura si cei 8 aminoacizi esentiali, contile vitaminele C, K si E, calciu, beta-caroten si fitocianina.
  • Orzul verde: este cea mai bogata sursa de SuperOxid Dismutaza (SOD) fiind unul dintrei cei mai puternici antioxidanti si o enzima cu efect regenerant. Orzul verde este bogat in vitaminele B1 si B7, calciu, potasiu si vitamina C.
  • Extractul de borccoli: contine sulforafan, obtinut in urma descompunerii glcorafaninului, rezulta unul dintre cei mai puternici compusi anti-cancer. Extractul de broccoli este bogat in vitamina C si K, B6 si A.
  • Lista poate continua cu: iarba de grau, chlorela, lucerna (alfalfa);
  • Un alt mod important de alcalinizare este consumul de apa alcalina cu un ph de peste 8, ideal intre 8,5 si 9,5. O apa de calitate este vitala pentru o sanatate de fier.

Reishi (Ganoderma Lucidum): este supranumita ciuperca anti-cancer, bogata in polizaharide care au puterea de a impiedica cresterea tumorilor maligne. Reishi creste imunitatea, curata ficatul de toxine si impiedica instalarea simptomelor oboselii cronice… pe scurt Ganoderma este ciuperca minune care se asigura de buna functionare a intregului organism.

 

Exista si alte ciuperci terapeutice cu efect recunoscut anticancer: Cordyceps, Agaricus, Shiitake, Maitake.


Nu te baza pe un singur produs! La fel cum cancerul nu este declansat de un sigur factor, la fel nu este indicat sa te bazezi in vindecarea lui pe un singur produs, indiferent cine iti spune si ce citesti.

Chiar daca de multe ori se manifesta sub forma unei tumori localizate, cancerul este o boala a intregului organism care poate evolua foarte rapid, astfel ca nu este timp de incercari si presupuneri! Noi iti recomandam sa

faci toate schimbarile deodata si sa alegi cat mai multe metode naturale de tratament pentru ca natura functioneaza sinergic, se ajuta si se potenteaza reciproc, efectul final fiind de multe ori mai mare decat daca ar fi luate separat.

Este important sa gasim si sa pastram un echilibru in tot ceea ce facem, alegerile noastre de „acum” ne ghideaza sanatatea „de maine”… alege sa traiesti sanatos, ca stramosii nostri, deoarece fericirea consta in echilibru si simplitate!

 

Cu drag,

As. Farm. Andreea Adochitei

9 thoughts on “Tu cum iti pastrezi echilibrul?

  1. Camelia Zaharia says:

    Am avut de multe ori ocazia sa interactionez cu acesta minunata fata si intotdeauna a fost o placere. Atat ea cat si celelalte colege nu fac decat sa te simti bine-venit si intotdeuna iti ofera sfaturi de calitate si ajutor. Serviciile oferite de ele sunt ireprosabile.
    Multumim si felicitari pentru articol, e foarte util!

  2. Pingback: Dietoterapia bolnavului oncologic – Simpozion Clinica Nera – Blogul Minunea Naturii

  3. Pingback: Ceaiul verde – tine pasul cu viata, in ritmul tau! – Blogul Minunea Naturii

  4. Pingback: Copilul tau refuza fructele? Iata o reteta, potrivita pentru sezonul rece! – Blogul Minunea Naturii

  5. Pingback: Reclama – sufletul comertului sau capul rautatilor? Cereale gustoase si aratoase sau cerealele integrale si sanatoase! – Blogul Minunea Naturii

  6. Pingback: Paine alba si pufoasa sau paine neagra si sanatoasa? – Blogul Minunea Naturii

  7. Pingback: Singurul aspect gresit in medicina – Blogul Minunea Naturii

  8. Pingback: Gripa, preventie si tratament, antigripale naturale eficiente – Blogul Minunea Naturii

  9. Pingback: Omul si hrana sa – alimentatia ideala a omului modern – Blogul Minunea Naturii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *