Vitamina B17 - amigdalina

Vitamina B17 - amigdalina - descopera oferta de produse de pe minuneanaturii.ro

Vitamina B17 - amigdalina - incepand de la 6,47 RON

Denumirile de Vitamina B17, Laetril si amigdalina sunt adesea folosite unul in locul altuia, dar ele nu sunt acelasi produs.

Laetril (amigdalina), promovat in cercurile alternative drept „vitamina B17” (desi nu este la propriu o vitamina) este o substanta care se gaseste in mod natural in samburii genului Prunus, in special in samburii de caise. De decenii vitamina B17 este promovat ca un „leac natural impotriva cancerului”, aspect care trebuie tratat cu responsabilitate.

Vindecarea cancerului este posibila si sunt mii de oameni care au reusit asta, dar a ne baza pe un singur produs nu este o decizie reponsabila.

Exista studii care arata efectele pozitive ale Vitaminei B17 in lupta cu cancerul, cu toate acestea, ca si in orice alta boala, vindecarea vine ca urmare a unui cumul de factori al carui pilon principal este schimbarea stilului de viata.

Amigdalina - Vitamina B17 se gaseste in samburii de caise, migdale, visine, piersici, prune si mere, precum si in semintele de mere, sorg, mei, seminte de in, linte, unele soiuri de fasole si struguri.