Produse organice-eco-bio

1
2
Biscuiti BISKIDS Bebe (de la 6 Luni) fara zahar, eco-bio, 150g Belkorn
17,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 2 rating(s)
Biscuiti BISKIDS Bebe (de la 6 Luni) fara zahar, eco-bio, 150g Belkorn Biscuitii BISkids de la Belkorn au un gust pur si incantator. Caracteristici Biscuiti BISKIDS fara zahar  Nu contin conservanti, aroma artificiala si coloranti. Nu contin zahar. Ingrediente Biscuiti BISKIDS fara zahar Faina integrala de GRAU 36%, suc concentrat de mere 31%, faina de orez, uleiuri si grasimi vegetale (floarea soarelui, cacao), LAPTE praf degresat, minerale (calciu, magneziu), agenti de afanare (hidrocarbonat de sodiu, carbonat de amoniu), aroma naturala de vanilie Bourbon, vitamina B1, emulgator (lecitina de floarea-soarelui), acidifiant(acid citric). – Utilizare Biscuiti BISKIDS fara zahar Pentru siguranta lui, bebelusul Dvs. trebuie sa manance acest biscuit stand in fund si supravegheat. 6 luni+: ca gustare sub forma de piure 10 luni+: din manuta Prezentare Biscuiti BISKIDS fara zahar Belkorn Cutie cu 150 gr. Biscuiti BISKIDS Bebe (de la 6 Luni) fara zahar, eco-bio, 150g Belkorn
1
2
3
Bomboane de Craciun, VEGANE, cu zahar de cocos si ganoderma, ECO-BIO, 100g
25,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 2 rating(s)
Bomboane de Craciun FARA ZAHAR, VEGANE, cu ganoderma, ECO-BIO, 100g Bomboane de Craciun BIO - VEGANE cu ganoderma, nectar din flori de cocos si ingrediente obtinute din agricultura ecologica. Bomboane de Craciun fara gluten Saloane de Craciun BIO - VEGANE Sarbatorile de iarna nu au acelasi farmec fara bomboanele de pom.  Iata acum te poti bucura de bomboane de pom BIO, fara zahar. Bomboane de pom fara zahar (cu inducitori: nectar din flori de cocos, sirop de orez), fara arome artificiale, fara E-uri sau alte adausuri inutile.  Compozitie bomboane de pom fara zahar ECO-BIO: zahar de cocos bio*, ciocolata neagra bio*, sirop de orez bio *, ulei de nuca de cocos bio * pudră de zmeura bio / nuca de cocos rasa bio / pudră de cafea bio (contine cofeina)*, amidon de tapioca *, pulbere de ciuperca ganoderma *.  * Ingredient provenit din agricultura ecologică controlată Incepand de anul acesta bomboanele de pom ecologice fara zahar sunt oferite in trei gusturi diferite: cu cocos, cu zmeura, respectiv cu cafea. Bomboanele de Craciun (saloanele) cu ganoderma constituie o adevarata curiozitate, componentele proveninid din gospodarii BIO. Bomboanele de craciun reprezinta o alternativa pentru persoanele care agreaza si imbratiseaza conceptele alimentatiei sanatoase. Bomboanele bio Dr. Ganolife sunt o specialitate si o delicatesa din materii prime de calitate bio. Bomboanele de pom BIO poseda certificatul BIO al societatii Biokontroll Hungaria s.r.l. Produs cu certificat BIO eliberat de catre societatea Biokontroll Hungária s.r.l. Nu conține conservanți sau coloranti! Produs fara OMG! Sortimente bomboane de Craciun BIO - vegane: bomboanele roz-cyclam: bombane de craciun cu zmeura BIO  bomboanele galben-aurii: bombane de craciun cu cocos BIO bomboanele mov: bombane de craciun cu cafea BIO Greutate neta bomboane de pom BIO:  100g Producator: BORA s.r.l., Hungary Valori nutritionale 100g de bomboane de pom bio: energie: 1886 KJ / 449 kcal grasime: 18,4 g, din care acizi grași saturați: 14,17 g glucide: 68g, din care zaharuri 44g proteine: 2 g sodiu (sare): 0,1 g Bomboane de Craciun FARA ZAHAR, VEGANE, cu ganoderma, ECO-BIO, 100g Bomboane de Craciun BIO - VEGANE cu ganoderma, nectar din flori de cocos si ingrediente obtinute din agricultura ecologica. Saloane de Craciun BIO - VEGANE Bomboane de Craciun fara gluten
1
2
3
Spirulina tablete 500mg 250tb - 125g - OBio
29,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Spirulina tablete 500mg 250tb - 125g - OBio Tablete de Spirulina cu 100% Spirulina pudra*, fara nici un fel de aditivi (tabletele sunt realizate prin presare puternica, astfel nu e nevoie de nici un aditiv care sa tina pulberea adunata) Forma usor de administrat, pentru persoanele care nu pot consuma chlorella sub forma de pulbere. Spirulina este un superaliment cu multiple indicatii pentru sanatate. Spirulina este o sursa naturala de proteine, vitamine si minerale. Spirulina apartine unei clase stravechi de alge unicelulare, albastre-verzi. Cel putin 35 de varietati de spirulina exista in prezent in diferite lacuri si bazine de apa de pe suprafata Terrei. Spirulina este o alga microscopica care creste in ape proaspete cu mediu alcalin si care exista pe planeta de cand a aparut viata pe Pamant. Spirulina formeaza lanturi spiralate microscopice, imposibil de vazut cu ochiul liber. De la aceasta forma spiralata isi trage spirulina numele. Culoarea verde a spirulinei este data de continutul de clorofila, iar culoarea albastra e data de exoticul pigment phycocyanin. Ca una dintre cele mai simple forme de viata, spirulina are o istorie extraordinar de lunga in sustinerea si dezvoltarea lantului alimentar. Este un fapt stiut ca algele stravechi si planctonul din lacurile si oceanele Pamantului furnizeaza nutrientul fundamental si surse de hrana pentru toate formele de viata. Ele sunt baza si inceputul lantului alimentar. Prin fotosinteza algele si planctonul convertesc lumina soarelui in proteina pura, acizi grasi, carbohidrati si aproape toate celelalte elemente nutritive esentiale vietii.  SPIRULINA ACTIUNE SI EFECTE: Reda starea de confort a organismului, creste tonusul fizic si psihic, incetineste procesele de imbatranire, profilaxia infectiilor, profilaxia bolilor maligne, cresterea performantelor sportive, ajuta organismul in bolile cronice: hepatite cronice, gastrite, ulcer gastro-duodenal, diabet zaharat, obezitate, hipertensiune arteriala, colesterol crescut, imunitate scazuta, anxietate, depresie. Prin continutul inalt de proteina de buna calitate, spirulina ajuta la cresterea si puterea muschilor, la rezistenta fizica, echilibreaza zaharul din sange, chimia creierului, promoveaza sanatatea neurologica, accelereaza vindecarea si ajuta la mentinerea oaselor puternice. Prezenta tryptofanului (unul din aminoacizi) in spirulina ii asigura acesteia importanta in echilibrarea chimiei creierului. Absenta triptofanului din dieta duce la o deficienta de serotonina - esentiala pentru crearea starii de bine si care actioneaza ca un scut de aparare impotriva stresului. Spirulina vindeca anemia, creste nivelul hemoglobinei, imbunatateste calitatea sangelui si formarea celulelor rosii. Spirulina contine la fel de mult fier ca si carnea rosie, are o concetratie foarte mare de clorofila (a carei molecula este aproape identica cu cea a hemoglobinei). Prin actiunea detoxifianta si stimulator al sistemului endocrin, creste secretia lactata si inlatura mirosul neplacut al transpiratiei. De-a lungul vietii, ADN-ul nostru este afectat de radicalii liberi generati de procesul metabolic firesc al organismului si de expunerea la toxine si radiatii, ceea ce permite aparitia bolilor si a procesului de imbatranire. Antioxidantii sunt cei care pot contracara acest proces, iar spirulina ii contine pe urmatorii: - Betacaroten - mareste durata vietii si imbunatateste sistemul imunitar; - Clorofila - cladeste si purifica sangele; - Zeaxanthina - imbunatateste vederea; - Superoxid dismutaza (SOD) - unul din antioxidantii cei mai importanti in prezenrvarea sanatatii; - Phycocyanina - un pigment albastru dovedit ca ajuta la stimularea productiei de celule stem. Sustine sistemul imunitar si creste rezistenta si vitalitatea.  Este o sursa naturala de proteine, vitamine si minerale.  Participa la metabolismul energetic normal.  Ajuta la functionarea normala a sistemelor imunitar si endocrin.  Are actiune antioxidanta si detoxifianta.  Ajuta la mentinerea unui tonus general ridicat.  Creste vitalitatea si rezistenta la efort a organismului. SPIRULINA COMPOZITIE CHIMICA: Spirulina contine o gama uluitoare de elemente nutritive, inclusiv clorofila, proteine, vitamine, minerale, acizi grasi esentiali, acizi nucleici (ARN si ADN), polizaharide si un spectru larg de antioxidanti. Spirulina este intratat de nutritiva incat se crede ca un om poate trai pentru o buna bucata de timp doar cu spirulina. - Spirulina contine 65-71% proteina (cea mai mare concentratie de proteina dintre toate alimentele); - Spirulina este o sursa completa de proteine - contine toti cei 8 aminoacizi esentiali si 18 aminoacizi in total; - Spirulina este bogata in vitaminele A (betacaroten), B1, B2, B6, E si K; - Spirulina este o sursa bogata de clorofila, saruri, fitonutrienti si enzime; - Spirulina este cea mai buna sursa de acid gamma-linoleic (GLA), un acid gras esential anti-inflamator, necesar pentru un sistem nervos sanatos.  - Spirulina este o sursa importanta de antioxidanti: Betacaroten  Clorofila  Zeaxanthina  Superoxid dismutaza (SOD)  Phycocyanina  - Prin continutul de acid gamma-linoleic (GLA), consumul de spirulina face pielea si parul sanatoase si stralucitoare. De asemenea, este un aliment important care ajuta in simptomele inflamatoare ale artritei. Tot GLA e responsabil pentru efectul de reducere a alergiilor observat la spirulina. - Fiind o sursa buna de sulf, spirulina va imbunatati sistemul imunitar, puterea fizica, flexibilitatea, agilitate, va da un tonus bun tenului si parului, va promova sanatatea ficatului si a pancreasului. Sulful ajuta de asemenea la eliminarea toxinelor de la nivel celular. METODA DE ADMINISTRARE SPIRULINA: 3-6 tablete de 3 ori pe zi. Forma usor de administrat, pentru persoanele care nu pot consuma Spirulina sub forma de pulbere. Prezentare Spirulina tablete: Un pachet contine aproximativ 250 de tablete, echivalent a 125g Produs recomandat de Ligia Pop. Spirulina tablete 500mg 250tb - 125g - OBio
1
2
3
Lapte vegetal de cocos 1l ECO-BIO - The Bridge
12,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Lapte vegetal de cocos 1l ECO-BIO - The Bridge Lapte de cocos delicios, vegan si sanatos. Alternativa vegetala la laptele animal, fara colesterol, fara lactoza, 100% vegetal, obtinut din cereale ecologice, fara adaos de zahar. Se poate utiliza la cafea, musli, deserturi etc. Ingrediente Lapte vegetal de cocos:  Apa, crema de cocos (9.4%), amidon de orez, sare de mare, lecitina de floarea soarelui, armoa naturala de cocos *Provine din agricultura ecologica. Tara de provenienta: Italia Prezentare lapte de cocos ecologic: flacon tetrapack de 1l Lapte vegetal de cocos 1l ECO-BIO - The Bridge
1
2
3
Ulei de cocos extra virgin, ECO-BIO, OBIO
De la 37,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 4 rating(s)
Ulei de cocos extra virgin, ECO-BIO, OBIO Ulei de cocos extravirgin, optinut prin presare la rece, nerafinat cu gust si miros specific. Uleiul de cocos se poate folosi atat in alimentatie, cat si in cosmetica. Ulei de cocos raw, virgin, presat la rece, si certificat ecologic. Are o aroma si un miros placut, specifica de cocos. Aspectul uleiului de cocos: lichid translucent la peste 24 grade C, se solidifica sub aceasta temperatura si devine alb. Aceasta transformare nu modifica proprietatile produsului. Prin topire uleiul devine transparent ca apa de izvor, in cazul in care ramane alb nu este un ulei ci crema de cocos. Pastrare ulei de cocos OBIO: in loc uscat, ferit de caldura si lumina. Uleiul de cocos care contine grasimi saturate nu pare sa fie deloc nociv, dimpotriva. Multe studii realizate pe populatiile din Pacific au aratat ca acesti oameni isi iau 30 - 60% din calorii din acest tip de ulei, insa in randul lor bolile cardiovasculare pur si simplu nu exista, nemaivorbind de Alzheimer. Substantele care dau gust si miros uleiului de cocos au o eficienta dovedita in stoparea agravararii bolii Alzheimer. Grasimile din uleuil de cocos imbunatatesc sanatatea inimii, ajuta tiroida, accelereaza metabolismul, ajuta la pastrarea unei greutati normale si chiar in cura de slabire si sunt benefice sistemului imunitar. Ulei de cocos imbunatateste digestia si absorbtia vitaminelor liposolubile, minerale si aminoacizi. Acesta este bogat in polifenoli, vitaminele E si K, precum si minerale ca fier si altele. Nuca de cocos este un antioxidant natural, imbunatateste sistemul imunitar, ajutand organismul sa lupte cu virusii si bacteriile. Ajuta, de asemenea, la boli cardiovasculare, cum ar fi hipertensiunea arteriala, colesterol ridicat si previne ateroscleroza. Este indicat si in Parkinson si Alzheimer. Uleiul de nuca de cocos are, de asemenea, utilizare externa: par - o piele puternica, actiune nutritiva - hidrateaza si previne formarea ridurilor si imbatranirea pielii, datorita proprietatilor antioxidante. Uleiul de cocos face ca organismul sa foloseasca grasimea pentru energie in loc sa o stocheze, asa explicandu-se de ce nu ingrasa, ci dimpotriva. Pentru ca regleaza greutatea, preintampina astfel diabetul de tip 2. Folosirea regulata a uleiului de cocos va face ca ranile sa se vindece mai usor, iar sistemul imunitar sa fie vizibil mai puternic. Unele studii au demonstrat chiar ca are proprietatea de a creste performantele fizice. Uleiul de cocos este recomandat pentru: - catifelarea si hidratarea pielii de orice tip; - ten deshidratat; - conditionarea parului, ingrijirea scalpului; - pielea iritata de la scutece; - buze uscate si crapate; - previne imbatranirea pielii. - este anti-inflamator, anti-microbian, anti-fungic, anti-viral, anti-parazitar, anti-helmintic, anti-giardia; - imbunatateste procesul de absorbtie a substantelor nutritive Utilizarea uleiului de cocos: - aplicat pe piele ca atare, sau inclus in compozitii cosmetice in concentratie de 5-90%; - se pot pune cateva picaturi in apa de baie, iar pielea va arata tanara si supla. Este recomandat pentru orice varsta si pentru toate tipurile de piele; - aplicat dupa dus sau baie, uleiul formeaza un strat protector si izoleaza in piele umiditatea; - inainte de samponare aplicati cateva picaturi pe scalp si masati timp de cateva minute; - ca masca de par dupa spalarea parului, se aplica o cantitate suficienta care sa actioneze pe timpul noptii     sub un prosop care acopera tot capul si parul. Spalati parul dimineata. -  il puteti folosi si in combinatii cu alte uleiuri sau extracte naturale pentru tratamente specifice: ulei de ricin si altele. - aplicat in mod regulat, uleiul de cocos amelioreaza simptomele eczemelor. Ajuta de asemenea in infectii fungice ale mainilor si picioarelor. - ca deodorant impreuna cu un ulei esential adecvat pentru cei cu transpiratia acida, prin aplicare sub brat a catorva picaturi, sau cu recipient tip deo-roll, fara sa blocheze porii; - ca atare sau amestecat cu alte ingrediente cosmetice, protejeaza parul si pielea de la uscare precum si de efectele nocive ale razelor solare; - buzele uscate si crapate pot fi remediate prin aplicarea catorva picaturi de ulei de cosos pur, sau amestecat de exemplu cu propolis; - pentru pielea intarita (coate, genunchi, calcaie uscate ) se aplica prin frecare; - masajul cu ulei de cocos ajuta la relaxare, indepartand stresul. Uleiul de cocos contine:  magneziu, calciu, zinc, fier, vitaminele K si E, acizi grasi saturati, acid lauric. Valori nutritionale ulei de cocos la 100g: Valoare energetica: 862 kcal,  Acizi grasi saturati: 86,5%, Monosaturati: 5,8%, Polinesaturati: 1,8%, Carbohidrati: 0%, Proteine: 0% Prezentare, ambalare ulei de cocos OBIO: borcan de sticla cu sigiliu de: 125g (135ml) 200g (220ml) 450g (500ml) 900g (1000ml) 1400g (1500ml) alege sortimentul dorit Produs recomandat de Ligia Pop. Ulei de cocos extra virgin, ECO-BIO - OBIO
1
2
3
Lapte vegetal de migdale 8%, 1l ECO-BIO - The Bridge
23,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Lapte vegetal de migdale, 8% migdale, 1l ECO-BIO - The Bridge Alternativa vegetala la laptele animal, fara colesterol, fara lactoza, 100% vegetal, obtinut din cereale ecologice. Se poate utiliza la cafea, musli, deserturi etc. Ingrediente Lapte vegetal de migdale:  apa, pasta de migdale (8%), zahar din trestie. *Provine din agricultura ecologica. Contine zaharuri naturale. Informatii nutritionale Lapte vegetal de migdale/100 g:  Energie: 258 KJ / 61 kal; Proteine: 0,23 g; Carbohidrati: 11,50 g, Lipide: 1,57 g, Fibre: 0,18 g. Prezentare: flacon tetrapack de 1l Tara de provenienta: Italia Lapte vegetal de migdale, 8% migdale, 1l ECO-BIO - The Bridge
Ulei de ricin 200ml Solaris
22,27 RON
23,95 RON -7%
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ulei de ricin 200ml Solaris Ulei obtinut din seminte de ricin (Ricinus communis). Uleiul de ricin este un lichid galbui, vascos, ce se extrage din semintele de ricin. Efectele sale miraculoase asupra corpului uman au fost descoperite si utilizate cu succes cu secole in urma. Uleiul de ricin are o concentratie mare de acizi grasi nesaturati si prezinta puternice proprietati antioxidante si antiinflamatorii. Desi are un gust puternic si destul de neplacut uleiul de ricin se utilizeaza intern, la recomandarea medicului, ca tratament impotriva constipatiei si parazitilor intestinali. Inca de acum cateva sute de ani in urma, uleiul de ricin era folosit extern, pentru tratarea a numeroase afectiuni si probleme de sanatate, dar si ca aliat al frumusetii parului si tenului. Pe eticheta produselor cosmetice se va regasi sub denumirea de „Castor Oil”, ceea ce nu inseamna ulei de castor ci ulei de ricin :) Actiune ulei de ricin: intern: laxativ – purgativ extern: antiinflamator antiinfectios stimuleaza cresterea parului fortifica firul de par si radacina acestuia calmeaza iritatiile pielii hidrateaza si inmoaie pielea creste rezistenta unghilor si le reduce fragilitatea antirid si regenerant Uleiul de ricin folosit in mod regulat pe radacinile parului si scalp este util pentru: - cresterea parului; - ingrosarea firului de par care incepe sa se subtieze; - prevenirea deteriorarii parului; - tratarea parului uscat; - stralucirea si hidratarea parului si scalpului; - prevenirea scalpului uscat; - imbunatatirea starii generale de sanatate; - prevenirea despicarii varfurilor si cresterea parului.  Prezentare ulei de ricin: flacon de sticula cu 200ml ulei de ricin Ulei de ricin 200ml Solaris
1
2
3
Sirop de Artar Tip A 187ml - SOLARIS
43,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Sirop Artar Tip A 187ml - SOLARIS Siropul de artar este mai eficient decat mierea din punct de vedere al numarului de calorii dar si al procentului mai ridicat de minerale, siropul de artar si-a cunoscut faima in Canada si-n toata America de Nord dar incepe sa fie cunoscut si in Europa. Bogat in mangan si zinc, siropul de artar previne afectiunile inimii, ii ajuta pe barbati in prevenirea aparitiei cancerului la prostata si protejeaza sistemul imunitar.Foarte util si in curele de slabire. Siropul de artar provine din seva artarului de zahar, artarului negru sau artarului rosu (in natura existand 10 specii de artar). Procesul de extragere este destul de simplu, incepand cu gaurirea arborelui, care permite ca seva sa curga. Seva este transparenta, aproape lipsita de gust si cu un continut scazut de zahar in momentul in care este extrasa din artar. Aceasta seva poate fi recoltata numai incepand cu sfarsitul lunii februarie pana la mijlocul lunii aprilie, urmand ca apoi sa fie fiarta pana la evaporarea continutului de apa ramanand in urma aroma si culoarea caracteristica siropului de artar si continutul de zahar de 60-70%. In functie de culoarea obtinuta, de data de recoltare si de gust, siropul de artar este clasificat in categoriile: A, B sau C, insa toate tipurile de sirop de artar aduc aceleasi beneficii si sunt incarcate cu la fel de multi nutrienti. Beneficiile siropului de artar: Siropul de artar este dulce, delicios si prezinta si o multitudine de beneficii pentru sanatate in special datorita continutului de mangan si zinc. Efectul antioxidant al siropului de artar datorita continutului de mangan. Manganul este un cofactor esential intr-o serie de enzime importante in productia de energie si pentru protectia antioxidanta.  Siropul de artar este plin si de fenoli - compusi antioxidanti din siropul de artar - care pot ajuta ca diabeticii sa isi mentina nivelul glicemiei la cote normale. Fenolii inhiba enzimele care sunt implicate in conversia carbohidratilor in zahar. 22% din doza recomandata zilnic de mangan este continut in numai 13 g de sirop de artar. Siropul de artar este bogat in zinc. Zincul este necesar pentru functionarea adecvata a celulelor endoteliale si ajuta la preventia daunelor endoteliale cauzate de oxidarea colesterolului rau LDL si a altor grasimi oxidate. Membranele endoteliale ce au un continut scazut de zinc sunt mult mai predispuse deteriorarii. De asemenea, studiile arata ca persoanele care au carente de mangan, un mineral continut din plin in siropul de artar, au un nivel scazut de colesterol bun. Siropul de artar este benefic pentru potenta. Barbatii sanatosi folosesc siropul de artar pentru sanatatea sistemului reproducator, acesta furnizand beneficii specifice pentru barbati. Zincul este concentrat intr-o cantitate mai ridicata in prostata decat intr-un alt tesut uman, iar nivelurile scazute de zinc din aceasta glanda sunt de multe ori responsabile pentru cresterea riscului de cancer de prostata. De fapt, zincul este un mineral folosit in scop terapeutic de catre cei din domeniul sanatatii pentru reducerea marimii prostatei. Manganul poate juca si el un rol in sprijinul sanatatii masculine fiind un catalizator al sintezei acizilor grasi si colesterolului, participand la productia de hormoni sexuali, toate acestea sustinand sanatatea sistemului reproducator. Siropul de artar contine multi nutrienti. Siropul de artar contine o nenumarati nutrienti printre care zinc, mangan, fier, calciu si potasiu. Siropul de artar contine chiar de 15 ori mai mult calciu decat mierea, un alt indulcitor favorit. Prin comparatie cu acelasi aliment, siropul de artar are si un continut mai scazut de sare. Dintre vitamine, siropul de artar contine cantitati decente de niacina, vitamina B2, vitamina B5, acid folic, vitamina B6, biotina si vitamina A. Retine totusi ca siropul de artar reprezinta de fapt 66-70% zahar si nu este cazul sa il consumi in exces. Prea mult zahar in organism iti creste riscul de obezitate, diabet, niveluri nesanatoase de grasimi si colesterol in organism si tensiune crescuta. Prin urmare, indiferent de beneficiile siropului de artar, consuma-l cu moderatie. Siropul de artar este un indulcitor ideal, cu efect detoxifiant, poate fi consumat si de catre diabetici. Ingrediente: sirop de artar  Diferenta intre gradele A, B, C, D ale siropului de artar: Gradele siropului de artar nu se refera la calitatea acestuia, ci se refera la aroma si culoarea siropului.  Siropul de grad A este de obicei din productia timpurie, este mai deschis la culoare, si mai putin aromat, are un gust mai putin intens.  Siropul de grad D este din productia cea mai tarzie, culoarea este brun inchis, iar aroma este deosebita, intensa. Siropurile de grad B si C sunt intermediare intre ca perioda de recoltare si intensitatea gustului si culorii. Preznetare sirop de artar Solaris: sticluta cu 187ml Sirop Artar Tip B 187ml - SOLARIS
1
2
3
Green Cofee Extract 60cps - Rotta Natura
34,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Green Cofee Extract 60cps - Rotta Natura Cafeaua are binecunoscute efecte asupra intensificarii metabolismului. Boabele verzi, neprajite, contin insa o substanta mai putin cunoscuta, ce depaseste ca eficienta actiunea cofeinei.Acidul clorogenic continut de boabele de cafea verzi are un efect termogenetic ce arde grasimea si o elimina. Extractul din produsul Green Coffee Extract Rotta Natura contine o cantitate concentrata din acesta, de minim 45% care asigura intensificarea metabolismului, intr-un mod sigur si eficient. Ingrediente Green Cofee Extract: extract din Cafea verde (Coffea arabica) cu minim 45 % acid clorogenic - 400mg Efecte Green Cofee Extract: intensifica metabolismul lipidic sustine arderea grasimilor ajuta la reducerea depozitelor de grasime din organism ajuta la mentinerea unor nivele normale ale glicemiei antioxidant, protejeaza organismul impotriva stresului oxidativ Contraindicatii Green Cofee Extract: Femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor sub 18 ani, celor cu hipertensiune arteriala sau celor cu sensibilitate la oricare dintre ingrediente. Mod de administrare Green Cofee Extract: 1 cps x 2/zi Prezentare Green Cofee Extract: 60cps Green Cofee Extract 60cps - Rotta Natura
1
2
3
Ulei de cocos extra virgin ECO-BIO, Deco Italia
De la 27,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ulei de cocos extra virgin 300g si 500g  ECO-BIO, DECO Italia Ulei de cocos extravirgin, optinut prin presare la rece, nerafinat cu gust si miros specific. Uleiul de cocos se poate folosi atat in alimentatie, cat si in cosmetica. Ulei de cocos raw, virgin, presat la rece, si certificat ecologic. Are o aroma si un miros placut, specifica de cocos. Uleiul de cocos este obtinut prin presarea miezului de nuca de cocos, este filtrat, curatat si dezodorizat pana cand acesta este complet incolor si fara miros. Ulei de cocos extravirgin inodor.  Acesta se foloseste in produse in care nu dorim sa se simta aroma de cocos, dar care sa ofere toate ingredientele nutritive benefice.  Aspectul: lichid translucent la peste 24 grade C, se solidifica sub aceasta temperatura si devine alb. Aceasta transformare nu modifica proprietatile produsului. Prin topire uleiul devine transparent ca apa de izvor, in cazul in care ramane alb nu este un ulei ci crema de cocos. Pastrare: in loc uscat, ferit de caldura si lumina. Uleiul de cocos care contine grasimi saturate nu pare sa fie deloc nociv, dimpotriva. Multe studii realizate pe populatiile din Pacific au aratat ca acesti oameni isi iau 30 - 60% din calorii din acest tip de ulei, insa in randul lor bolile cardiovasculare pur si simplu nu exista, nemaivorbind de Alzheimer. Substantele care dau gust si miros uleiului de cocos au o eficienta dovedita in stoparea agravararii bolii Alzheimer. Grasimile din uleuil de cocos imbunatatesc sanatatea inimii, ajuta tiroida, accelereaza metabolismul, ajuta la pastrarea unei greutati normale si chiar in cura de slabire si sunt benefice sistemului imunitar. Ulei de cocos imbunatateste digestia si absorbtia vitaminelor liposolubile, minerale si aminoacizi. Acesta este bogat in polifenoli, vitaminele E si K, precum si minerale ca fier si altele. Nuca de cocos este un antioxidant natural, imbunatateste sistemul imunitar, ajutand organismul sa lupte cu virusii si bacteriile. Ajuta, de asemenea, la boli cardiovasculare, cum ar fi hipertensiunea arteriala, colesterol ridicat si previne ateroscleroza. Este indicat si in Parkinson si Alzheimer. Uleiul de nuca de cocos are, de asemenea, utilizare externa: par - o piele puternica, actiune nutritiva - hidrateaza si previne formarea ridurilor si imbatranirea pielii, datorita proprietatilor antioxidante. Uleiul de cocos face ca organismul sa foloseasca grasimea pentru energie in loc sa o stocheze, asa explicandu-se de ce nu ingrasa, ci dimpotriva. Pentru ca regleaza greutatea, preintampina astfel diabetul de tip 2. Folosirea regulata a uleiului de cocos va face ca ranile sa se vindece mai usor, iar sistemul imunitar sa fie vizibil mai puternic. Unele studii au demonstrat chiar ca are proprietatea de a creste performantele fizice. Uleiul de cocos este recomandat pentru: catifelarea si hidratarea pielii de orice tip; ten deshidratat; conditionarea parului, ingrijirea scalpului; pielea iritata de la scutece; buze uscate si crapate; previne imbatranirea pielii. este anti-inflamator, anti-microbian, anti-fungic, anti-viral imbunatateste procesul de absorbtie a substantelor nutritive Utilizarea uleiului de cocos: - aplicat pe piele ca atare, sau inclus in compozitii cosmetice in concentratie de 5-90%; - se pot pune cateva picaturi in apa de baie, iar pielea va arata tanara si supla. Este recomandat pentru orice varsta si pentru toate tipurile de piele; - aplicat dupa dus sau baie, uleiul formeaza un strat protector si izoleaza in piele umiditatea; - inainte de samponare aplicati cateva picaturi pe scalp si masati timp de cateva minute; - ca masca de par dupa spalarea parului, se aplica o cantitate suficienta care sa actioneze pe timpul noptii     sub un prosop care acopera tot capul si parul. Spalati parul dimineata. -  il puteti folosi si in combinatii cu alte uleiuri sau extracte naturale pentru tratamente specifice: ulei de ricin si altele. - aplicat in mod regulat, uleiul de cocos amelioreaza simptomele eczemelor. Ajuta de asemenea in infectii fungice ale mainilor si picioarelor. - ca deodorant impreuna cu un ulei esential adecvat pentru cei cu transpiratia acida, prin aplicare sub brat a catorva picaturi, sau cu recipient tip deo-roll, fara sa blocheze porii; - ca atare sau amestecat cu alte ingrediente cosmetice, protejeaza parul si pielea de la uscare precum si de efectele nocive ale razelor solare; - buzele uscate si crapate pot fi remediate prin aplicarea catorva picaturi de ulei de cosos pur, sau amestecat de exemplu cu propolis; - pentru pielea intarita (coate, genunchi, calcaie uscate ) se aplica prin frecare; - masajul cu ulei de cocos ajuta la relaxare, indepartand stresul. Uleiul de cocos contine:  magneziu, calciu, zinc, fier, vitaminele K si E, acizi grasi saturati, acid lauric. Valori nutritionale la 100 gr: Valoare energetica:  862 kcal,  Acizi grasi saturati: 86,5%, Monosaturati: 5,8%, Polinesaturati: 1,8%, Carbohidrati: 0%, Proteine: 0% Mod de prezentare: 300g si 500g  Ulei de cocos extra virgin 300g si 500g  ECO-BIO, DECO Italia
1
2
3
Chlorella pulbere 125g raw eco-bio OBio
43,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Chlorella pulbere 125g  raw eco-bio OBio Chlorella este o alga unicelulara, albastra-verzuie ce contine ce mai mare cantitate de  clorofila. In ultimii ani cercetatorii si-au indreptat atentia asupra acestui superaliment, fiind folosita in tratarea fibromalgiei, normalizarii tensiunii arteriale, reducerea colesterolului, infectii virale si bacteriene, si chiar cancer. Este folosita cu succes si pentru preventie, asigurand organismului un cocktail extraordinar de super nutrienti. Sistemul imunitar este imbunatatit semnificativ la persoanele care consuma chlorella. Pulberea prezentata are membrana celulara sparta. Pulberile care nu au membrana sparta nu pot fi digerate. Chlorella este foarte bogata in calciu, iod, fier, magneziu, fosfor, potasiu, zinc, fitonutrient CGF, betacaroten, biotina, carotenoizi, clorofila, acizi grasi esentiali, acid folic, inositol, acid paraaminobenzoic (PABA), acid pantotenic, proteine, toti aminoacizii esentiali,  acizi nucleici ADN si ARN, vitamine : A, C, B1, B2, B3, B5, B6, B12, E, K. In forma uscata, proportia substantelor nutritive este: 45% proteine, 20% carbohidrati, 20% grasimi, 5% fibre, si 10% minerale si vitamine. Chlorella este un puternic detoxifiant, stimulator imunitar precum si sursa excelenta de nutriÅ£ie in general. Proprietati Chlorella:   - este puternic alcalinizanta- stimuleaza sistemul imunitar- are efect antitumoral- este anticolitiac, scade tensiune arteriala- echilibreaza secretia hormonala- este laxativa- normalizeaza glicemia si are efec antidiabetic- este puternic detoxifianta si protejeaza corpul impotriva radiatiilor nocive- stimuleaza imunitatea si previne infectiile- Chlorella este folosita cu succes in recuperarea pacientilor cu Alzheimer si boala Parkinson. Administrare Chlorella: - 1 lingurita de 1-3 ori pe zi dizolvata in apa, sucuri de fructe sau adaugate peste salata Compozitie Chlorella: In 100g de Chlorella gasim urmatoarele; Proteine - 68.3 g Lipide totale (grasimi) - 11% Carbohidrati - 5,4% Fibre - 5% Clorofila - 3420 mg CGF - 18,8% Calciu - 190 mg Fier - 139 mg Magneziu - 308 mg Fosfor - 895 mg Potasiu - 864 mg Vitamina A - 40200 UI Vitamina E - 17.2 mg Vitamina C - 91 mg si peste 18 aminoacizi. Produs recomandat de Ligia Pop. Chlorella pulbere 125g  raw eco-bio OBio
1
2
3
Sirop de agave 480g eco-bio, Deco Italia
De la 26,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Sirop de agave light premium eco-bio si Sirop de agave Raw BIO 480g, Deco Italia Siropul de agave BIO/ ECO este asemanator cu cel al mierii de albine. Are un indice glicemic scazut si poate fi folosit si de catre persoanele care au diabet. Siropul de agave se foloseste ca si alternativa la zahar, deci practic poate fi folosit oriunde folositi in mod obisnuit zaharul. Exista doua tipuri de sirop: sirop auriu (golden) si sirop brun (dark) de agave. Ingrediente Sirop de agave light premium, BIO 480 g: sirop de agave light premium BIO din agricultura ecologica Ingrediente Sirop de agave RAW ECO 480 g: sirop de agave raw premium din agricultura ecologica Sirop de agave light premium eco-bio si Sirop de agave Raw BIO 480g, Deco Italia
1
2
3
Unt de arahide smooth fara sare eco-bio 250g - Biona
20,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Unt de arahide smooth fara sare bio 250g Biona Ingrediente: *arahide*din agricultura ecologica Produs certificat ecologic 250g Valori nutritionale/100g: Energie 2373kj/567kcal Proteine 25.8g Carbohidrati 16.1g din care zaharuri 4g Grasimi 49.2g din care zaharuri 6.8g Fibre 8.5g Sare 0.04g Unt de arahide smooth fara sare eco-bio 250g Biona
1
2
3
Suc de Sfecla Rosie Eco-Bio 1000ml, Polz
18,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Suc de Sfecla Rosie Eco-Bio 1000ml, Polz Sucul Bio de sfecla rosie are un continut in legume de 100%. Fara adaos de zahar si acid lactic fermentat. *provin din agricultura ecologica. Se agita bine, inainte de a se consuma. Valori nutritionale / 100ml: Energie: 155 kJ / 37 kcal; Proteine: 1,0g; Glucide: 8,0g; Zaharuri continute de aceste legume: 7,0g; Lipide: 0,1g; Acizi grasi saturati: 0,0g; Pulpa: 0,0g; Sodiu: 0,02g. Prezentare suc de sfecla rosie polz: sticla cu 1000ml Suc de Sfecla Rosie Eco-Bio 1000ml, Polz
1
2
3
Sirop Artar Tip A 330ml ECO-BIO - DECO ITALIA
28,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Sirop Artar Tip A 330ml ECO-BIO - DECO ITALIA Siropul de artar este mai eficient decat mierea din punct de vedere al numarului de calorii dar si al procentului mai ridicat de minerale, siropul de artar si-a cunoscut faima in Canada si-n toata America de Nord dar incepe sa fie cunoscut si in Europa. Bogat in mangan si zinc, siropul de artar previne afectiunile inimii, ii ajuta pe barbati in prevenirea aparitiei cancerului la prostata si protejeaza sistemul imunitar.Foarte util si in curele de slabire. Siropul de artar provine din seva artarului de zahar, artarului negru sau artarului rosu (in natura existand 10 specii de artar). Procesul de extragere este destul de simplu, incepand cu gaurirea arborelui, care permite ca seva sa curga. Seva este transparenta, aproape lipsita de gust si cu un continut scazut de zahar in momentul in care este extrasa din artar. Aceasta seva poate fi recoltata numai incepand cu sfarsitul lunii februarie pana la mijlocul lunii aprilie, urmand ca apoi sa fie fiarta pana la evaporarea continutului de apa ramanand in urma aroma si culoarea caracteristica siropului de artar si continutul de zahar de 60-70%. In functie de culoarea obtinuta, de data de recoltare si de gust, siropul de artar este clasificat in categoriile: A, B sau C, insa toate tipurile de sirop de artar aduc aceleasi beneficii si sunt incarcate cu la fel de multi nutrienti. Beneficiile siropului de artar: Siropul de artar este dulce, delicios si prezinta si o multitudine de beneficii pentru sanatate in special datorita continutului de mangan si zinc. Efectul antioxidant al siropului de artar datorita continutului de mangan. Manganul este un cofactor esential intr-o serie de enzime importante in productia de energie si pentru protectia antioxidanta.  Siropul de artar este plin si de fenoli - compusi antioxidanti din siropul de artar - care pot ajuta ca diabeticii sa isi mentina nivelul glicemiei la cote normale. Fenolii inhiba enzimele care sunt implicate in conversia carbohidratilor in zahar. 22% din doza recomandata zilnic de mangan este continut in numai 13 g de sirop de artar. Siropul de artar este bogat in zinc. Zincul este necesar pentru functionarea adecvata a celulelor endoteliale si ajuta la preventia daunelor endoteliale cauzate de oxidarea colesterolului rau LDL si a altor grasimi oxidate. Membranele endoteliale ce au un continut scazut de zinc sunt mult mai predispuse deteriorarii. De asemenea, studiile arata ca persoanele care au carente de mangan, un mineral continut din plin in siropul de artar, au un nivel scazut de colesterol bun. Siropul de artar este benefic pentru potenta. Barbatii sanatosi folosesc siropul de artar pentru sanatatea sistemului reproducator, acesta furnizand beneficii specifice pentru barbati. Zincul este concentrat intr-o cantitate mai ridicata in prostata decat intr-un alt tesut uman, iar nivelurile scazute de zinc din aceasta glanda sunt de multe ori responsabile pentru cresterea riscului de cancer de prostata. De fapt, zincul este un mineral folosit in scop terapeutic de catre cei din domeniul sanatatii pentru reducerea marimii prostatei. Manganul poate juca si el un rol in sprijinul sanatatii masculine fiind un catalizator al sintezei acizilor grasi si colesterolului, participand la productia de hormoni sexuali, toate acestea sustinand sanatatea sistemului reproducator. Siropul de artar contine multi nutrienti. Siropul de artar contine o nenumarati nutrienti printre care zinc, mangan, fier, calciu si potasiu. Siropul de artar contine chiar de 15 ori mai mult calciu decat mierea, un alt indulcitor favorit. Prin comparatie cu acelasi aliment, siropul de artar are si un continut mai scazut de sare. Dintre vitamine, siropul de artar contine cantitati decente de niacina, vitamina B2, vitamina B5, acid folic, vitamina B6, biotina si vitamina A. Retine totusi ca siropul de artar reprezinta de fapt 66-70% zahar si nu este cazul sa il consumi in exces. Prea mult zahar in organism iti creste riscul de obezitate, diabet, niveluri nesanatoase de grasimi si colesterol in organism si tensiune crescuta. Prin urmare, indiferent de beneficiile siropului de artar, consuma-l cu moderatie. Siropul de artar este un indulcitor ideal, cu efect detoxifiant, poate fi consumat si de catre diabetici. Ingrediente: sirop de artar (din agricultura ecologica). Diferenta intre gradele A, B, C, D ale siropului de artar: Gradele siropului de artar nu se refera la calitatea acestuia, ci se refera la aroma si culoarea siropului.  Siropul de grad A este de obicei din productia timpurie, este mai deschis la culoare, si mai putin aromat, are un gust mai putin intens.  Siropul de grad D este din productia cea mai tarzie, culoarea este brun inchis, iar aroma este deosebita, intensa. Siropurile de grad B si C sunt intermediare intre ca perioda de recoltare si intensitatea gustului si culorii. Sirop Artar Tip A 330ml ECO-BIO - DECO ITALIA
1
2
3
Ceai de ghimbir portocala si vanilie 17pl ECO-BIO - Yogi Tea
18,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ceai Bio GHIMBIR, PORTOCALA si VANILIE Yogi Tea, ceai Ayurvedic din plante si condimente. GINGER ORANGE WITH VANILLA - YOGI TEA Dulceata si aromele ce fac totul frumos, acestea sunt caracteristicile acestul delicios ceai! Aceasta combinatie interesanta va face cu siguranta ca spiritul sa se dezvolte pe masura ce descoperiti gustul si aromele ghimbirului picant, dulceata portocalelor si aroma florala exotica a vaniliei. Regasiti in acesta ceasca de ceai o bautura racoritoare care va va innobila sufletul. Prezentare Ceai Bio GHIMBIR, PORTOCALA si VANILIE Yogi Tea:  17 pliculete a 2 g pentru mai multa savoare, ambalate individual/ 34 g Ingrediente Ceai Bio GHIMBIR, PORTOCALA si VANILIE Yogi Tea:  ghimbir*, lemn dulce*, lemongrass*, piper negru*, coaja de portocala*, menta*, extract de vanilie*, extract de portocale* (aroma naturala)*. * din culturi certificate ecologic. Mod de preparare Ceai Bio GHIMBIR, PORTOCALA si VANILIE Yogi Tea: turnati 250 ml apa fierbinte peste un plic cu ceai. Lasati sa infuzeze 5 minute sau mai mult pentru un gust mai puternic. Adaugati miere sau alti indulcitori dupa gust. Se poate adauga lapte cald. Mod de pastrare Ceai Bio GHIMBIR, PORTOCALA si VANILIE Yogi Tea: intr-un loc uscat si racoros. Mai multe informatii despre ghimbir poti afla aici. Ceai Bio GHIMBIR, PORTOCALA si VANILIE Yogi Tea, ceai Ayurvedic din plante si condimente.
1
2
3
Ceai Armonie Interioara - eco-bio 17pl - Yogi Tea
18,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ceai Armonie Interioara - eco-bio 30,6g - Yogi TeaCeai Bio Armonie Interioara - Yogi Tea Amestec ayurvedic cu roinita, rooibos si scortisoara Ingrediente: roinita*(46%), rooibos*(15%), lemn dulce*, scortisoara*(6%), coaja de cacao*, busuioc*, menta*, flori de musetel*, rozmarin*, piper negru*, fenicul*, flori de lavanda*. *din culturi certificate ecologic Calm, lin, usor Ritmul rapid al unei zile poate sa ne perturbe echilibrul interior – in special atunci cand suntem presati de numeroase termene limita. Ceaiul Armonie Interioara de la Yogi Tea a fost conceput pentru a ne ajuta sa facem fata ritmului zilei intr-o maniera relaxata. Bucuria ingredientelor linistitoare precum roinita delicata, lavanda aromata si scortisoara dulce, ne vor permite sa luam o mica pauza, in orice moment al zilei. Esenta acestui ceai este Traieste ziua in echilibru. „Cel mai bun turn de observare in viata este seninatatea” – Ernst Ferstl. Mod de preparare: turnati 250 ml apa fierbinte peste un plic cu ceai. Lasati sa infuzeze 5 minute. Continut: 17 pliculete a 1.8 g, ambalate individual. Total 30,6 g. Conditii de pastrare: intr-un loc uscat si racoros. A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj. Mod de pastrare: intr-un loc uscat si racoros.Produs in Germania de Yogi Tea GmbH Ceai Armonie Interioara - eco-bio 30,6g - Yogi Tea
1
2
3
Ceai Alb cu Aloe Vera - eco-bio 17pl - Yogi Tea
18,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ceai Alb cu Aloe Vera - eco-bio 30,6g - Yogi TeaCeai Bio Alb cu Aloe Vera - Yogi Tea Amestec ayurvedic cu busuioc, margarete si turmeric Ingrediente: busuioc*(23%), ceai alb*(20%), lamaita*, lemn dulce*, margarete*, ceai verde cu iasomie*(ceai verde*, flori de iasomie*), scortisoara*, rozmarin*, salvie*, radacina turmeric*(3%), fenicul*, coji de cacao*, flori de musetel* (2%), fructe de schisandra*, aloe vera* de 200 ori concentrata(0,3%). *din culturi certificate ecologic Delicios, armonios, delicat Pielea noastra este oglinda sufletului nostru. Acest amestec unic de la Yogi Tea combina cu grija ceai verde atent selectionat cu aloe vera, turmeric mediu picant si margarete parfumate. Scortisoara calda da acestui ceai o nota fina, usor dulce. Asadar, intindeti-va si aveti grija de sufletul vostru in timp ce va bucurati de o ceasca de ceai Alb cu Aloe Vera de la Yogi tea. Esenta acestui ceai este Blandete dulce. “Totul poate fi frumos atunci cand privim cu iubire”. Mod de preparare: turnati 250 ml apa fierbinte peste un plic cu ceai. Lasati sa infuzeze 5 minute. Continut: 17 pliculete a 1.8 g, ambalate individual. Total 30,6 g.Conditii de pastrare: intr-un loc uscat si racoros. A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj.Mod de pastrare: intr-un loc uscat si racoros.Produs in Germania de Yogi Tea GmbHCeai Alb cu Aloe Vera - eco-bio 30,6g - Yogi Tea
1
2
3
Lapte vegetal din nuci braziliene 1l ECO-BIO - The Bridge
18,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(4/5) on 2 rating(s)
Lapte vegetal din nuci braziliene 1l ECO-BIO - The Bridge Lapte din nuci braziliene delicios, vegan si sanatos. Alternativa vegetala la laptele animal, fara colesterol, fara lactoza, 100% vegetal, obtinut din cereale ecologice, fara adaos de zahar. Se poate utiliza la cafea, musli, deserturi etc. Ingrediente Lapte vegetal din nuci braziliene :  Apa de izvor ,  pasta din nuci braziliene  (4%), amidon de orez, sare de mare, lecitina de floarea soarelui , faina din seminte de roscove  *Provine din agricultura ecologica. Tara de provenienta: Italia Lapte vegetal din nuci braziliene  1l ECO-BIO - The Bridge
1
2
3
Tagliatele eco-bio din grau dur cu Hribi 250g Petras
19,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Tagliatele eco-bio din grau dur cu Hribi 250g Petras BIO Ingrediente:  faina de grau dur*, hribi de padure uscati 4%* *= ingredientele au fost obtinute in conformitate cu regulile productiei ecologice Pastele noastre fainoase sunt artizanale, laminate* si uscate la 43 de grade. * in procesul de laminare aluatul se preseaza mult mai putin decat la procedeul de presare (extrudare) al pastelor comune, prin aceasta o mare parte din albumina din aluat ajungand la suprafata pastelor. La fierbere porii se vor inchide si pastele vor ramane mai stabile si mai consistente, avand un gust mai bun si fiind a€œal dentea€. ** In productia industriala pastele se usuca in 3 pana la 4 ore la temperaturi de pana la 130 de grade. In manufactura noastra uscarea dureaza pana la 2 zile, astfel incat substantele nutritive raman nemodificate, fapt care imbunatateste gustul. Cumparand acest produs ati acoperit costurile cultivarii a aprox. 1,5 mp de teren fara substante chimice de sinteza. Va multumim! Tagliatele eco-bio din grau dur cu Hribi 250g Petras BIO
1
2
3
Lapte vegetal de grau spelta 1l ECO-BIO - The Bridge
12,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 2 rating(s)
Lapte vegetal de grau spelta 1l ECO-BIO - The Bridge Alternativa vegetala la laptele animal, fara colesterol, fara lactoza, 100% vegetal, obtinut din cereale ecologice, fara adaos de zahar. Ingrediente Lapte vegetal de grau spelta:  apa, grau spelta italian* 15%, ulei de floarea soarelui* si ulei de sofranel* (presate la rece), sare de mare. *Provine din agricultura ecologica.  Contine zaharuri naturale. Informatii nutritionale Lapte vegetal de grau spelta/100g:  Energie: 225 KJ / 53 kal; Proteine: 0,50 g; Carbohidrati: 9,60 g, Lipide: 1,4 g, Fibre: 0,20 g. Tara de provenienta : Italia Lapte vegetal de grau spelta 1l ECO-BIO - The Bridge
1
2
3
Tagliatele eco-bio din grau dur cu busuioc 250g Petras
18,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Tagliatele eco-bio din grau dur cu busuioc 250g Petras BIO Ingrediente:  faina de grau dur*, busuioc 2%* *= ingredientele au fost obtinute in conformitate cu regulile productiei ecologice Pastele noastre fainoase sunt artizanale, laminate* si uscate la 43 de grade. * in procesul de laminare aluatul se preseaza mult mai putin decat la procedeul de presare (extrudare) al pastelor comune, prin aceasta o mare parte din albumina din aluat ajungand la suprafata pastelor. La fierbere porii se vor inchide si pastele vor ramane mai stabile si mai consistente, avand un gust mai bun si fiind a€œal dentea€. ** In productia industriala pastele se usuca in 3 pana la 4 ore la temperaturi de pana la 130 de grade. In manufactura noastra uscarea dureaza pana la 2 zile, astfel incat substantele nutritive raman nemodificate, fapt care imbunatateste gustul. Cumparand acest produs ati acoperit costurile cultivarii a aprox. 1,5 mp de teren fara substante chimice de sinteza. Va multumim! Tagliatele eco-bio din grau dur cu busuioc 250g Petras BIO
1
2
3
Lapte vegetal de orez cu cocos 1l ECO-BIO - The Bridge
13,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 2 rating(s)
Lapte vegetal de orez cu cocos 1l ECO-BIO - The Bridge Alternativa vegetala la laptele animal, fara colesterol, fara lactoza, 100% vegetal, obtinut din cereale ecologice, fara adaos de zahar. Se poate utiliza la cafea, musli, deserturi etc. Ingrediente Lapte vegetal de orez cu cocos:  Apa, orez italian (17%), pulpa din nuca de cocos (2%), sare de mare*Provine din agricultura ecologica. Tara de provenienta: Italia Lapte vegetal de orez cu cocos 1l ECO-BIO - The Bridge
1
2
3
Lapte vegetal de ovaz 1l ECO-BIO - The Bridge
11,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 3 rating(s)
Lapte vegetal de ovaz 1l ECO-BIO - The Bridge Alternativa vegetala la laptele animal, fara colesterol, fara lactoza, 100% vegetal, obtinut din cereale ecologice, fara adaos de zahar. Se poate utiliza la cafea, musli, deserturi etc. Ingrediente Lapte vegetal de ovaz:  apa, ovaz* (14%), ulei de floarea soarelui*, ulei de sofranel*, sare de mare. *Provine din agricultura ecologica. Contine zaharuri naturale. Informatii nutritionale Lapte vegetal de ovaz/100 g:  Energie: 258 KJ / 61 kal; Proteine: 0,23 g; Carbohidrati: 11,50 g, Lipide: 1,57 g, Fibre: 0,18 g. Tara de provenienta: Italia Lapte vegetal de ovaz 1l ECO-BIO - The Bridge
1
2
3
Lapte de soia cu vanilie eco-bio 1l, The Bridge
11,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Lapte de soia cu vanilie eco-bio 1l, The Bridge Laptele din soia cu vanilie ecologic este o alternativa vegetala la laptele animal, fara colesterol, fara lactoza, 100% vegetal, obtinut din cereale ecologice, fara adaos de zahar. Bautura bio din soia cu vanilie se poate utiliza la cafea, musli, deserturi etc. Ingrediente Lapte bio de soia cu vanilie, The Bridge: apa, soia decorticata* (8%), zahar bio din trestie de zahar, aroma de vanilie bio, sare de mare. Sugestii de utilizare Lapte de soia cu vanilie bio, The Bridge: laptele vegetal din soia cu vanilie poate fi folosit pentru prepararea sosurilor (cum ar fi bechamel sau altele), prajituri si deserturi, sau rece, ca obautura. Excelent pentru cappuccino, cu cafeaua sau la micul dejun, cu fulgi de cereale Mod de utilizare Lapte de soia cu vanilie: 1 L Lapte de soia cu vanilie eco-bio 1l, The Bridge
1
2
3
Ceai de Craciun - eco-bio 17pl - Yogi Tea
15,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ceai de Craciun - eco-bio 37,4g - Yogi Tea 17 pliculete a 2,2 g, ambalate individual/ 37,4 g Pentru un advent fermecator.Yogi Tea sarbatoreste cel mai asteptat moment din an cu un amestec ayurvedic din ierburi si mirodenii, care includ, rooibos, scortisoara, vanilie, portocale, cuisoare si anason stelat. Scortisoara si cuisoarele provin din Sri Lanka, unde Yogi Tea sustine programul educational de cooperare agricola "Medadumbara Organic". Acest program da posibiliatatea copiilor sa urmeze o scoala si o facultate, deschizand acestor tineri usa catre un viitor mai luminos. Ingrediente Ceai de Craciun: rooibos* 30%, scortisoara* 14%, lemn dulce*, coriandru*, ghimbir*, piper negru*, cuisoare* 4%, coaja de portocale* 3%, cardamom*, anason*, anason stelat* 2%, extract de vanilie*, cicoare* prajita, ulei de portocale*, ulei de scortisoara*.*din culturi certificate ecologicContine lemn dulce. Persoanele hipertensive trebuie sa evite consumul excesiv!Mod de preparare: turnati 250 ml apa fiarta dar nu clocotita peste un plic de ceai. Lasati sa infuzeze 6-7 minute. Adaugati zahar, miere sau indulcitori dupa gust.Pastrare: intr-un loc uscat si racoros.Produs in Germania de Yogi Tea GmbH Ceai de Craciun - eco-bio 37,4g - Yogi Tea
1
2
3
Desert vegan din orez cu cacao 440g BIO - The Bridge
14,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Desert vegan din orez cu cacao 440g (110g x 4 buc) - The Bridge Desert delicios din ingrediente vegetale recoltate din agricultura ecologica. Desertul este asemanator unei budinci, cu gust delicios si in acelasi timp sanatos. Ingrediente Desert vegan din orez cu cacao: apa, orez italian* (14.4%), zahar din trestie de zahar*, cacao degresata* (2.5%), ulei de floarea soarelui* si ulei de sofranel* (presate la rece), unt de cacao*, amidon de tapioca*, sare de mare. Agenti de ingrosare: faina din seminte de roscove*, caragenan (din alge marine). *Provine din agricultura ecologica. Informatii nutritionale Desert vegan din orez cu cacao / 100 g: Energie: 564 KJ / 134  kal; Proteine: 1 g; Carbohidrati: 19 g (zaharuri: 10 g), Lipide: 6 g (saturate: 2 g, mononesaturate: 2 g; polinesaturate: 2 g), Fibre: 1 g. Dupa deschidere se pastreaza la frigider si se consuma in 3-4 zile. Produs 100% vegetal. Nu contine gluten. Desert vegan din orez cu cacao 440g BIO - The Bridge
1
2
3
Lapte vegetal de orez cu alune 1l ECO-BIO - The Bridge
14,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 2 rating(s)
Lapte vegetal de orez cu alune de padure 1l ECO-BIO - The Bridge Alternativa vegetala la laptele animal, fara colesterol, fara lactoza, 100% vegetal, obtinut din cereale ecologice, fara adaos de zahar. Se poate utiliza la cafea, musli, deserturi etc. Ingrediente Lapte vegetal de orez cu alune:  apa, orez italian* (17%), ulei de floarea soarelui*, ulei de sofranel*, pasta de alune* (3%), concentrat din suc de mere*, sare de mare. *Provine din agricultura ecologica. Contine zaharuri naturale. Informatii nutritionale Lapte vegetal de orez cu alune/100 g:  Energie: 258 KJ / 61 kal; Proteine: 0,23 g; Carbohidrati: 11,50 g, Lipide: 1,57 g, Fibre: 0,18 g. Tara de provenienta: Italia Lapte vegetal de orez cu alune de padure 1l ECO-BIO - The Bridge
1
3
Lapte vegetal de orez cu migdale 1l ECO-BIO - The Bridge
12,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Lapte vegetal de orez cu migdale 1l ECO-BIO - The Bridge Alternativa vegetala la laptele animal, fara colesterol, fara lactoza, 100% vegetal, obtinut din cereale ecologice, fara adaos de zahar. Se poate utiliza la cafea, musli, deserturi etc. Ingrediente Lapte vegetal de orez cu migdale:  apa, orez italian (17%), ulei de floarea soarelui*, ulei de sofranel*, pasta d emigdale italiene*(1%), sare de mare. *Provine din agricultura ecologica. Contine zaharuri naturale. Informatii nutritionale Lapte vegetal de orez cu migdale/100 g:  Energie: 258 KJ / 61 kal; Proteine: 0,23 g; Carbohidrati: 11,50 g, Lipide: 1,57 g, Fibre: 0,18 g. Tara de provenienta: Italia Lapte vegetal de orez cu migdale 1l ECO-BIO - The Bridge
1
2
3
Lapte vegetal de ovaz fara gluten 1l ECO-BIO - The Bridge
12,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 2 rating(s)
Lapte vegetal de ovaz fara gluten 1l ECO-BIO - The Bridge Alternativa vegetala la laptele animal, fara colesterol, fara lactoza, 100% vegetal, obtinut din cereale ecologice, fara adaos de zahar. Lapte obtinut din ovaz fara gluten. Se poate utiliza la cafea, musli, deserturi etc. Ingrediente Lapte vegetal de ovaz fara gluten:  apa, ovaz fara gluten* (14%), ulei de floarea soarelui*, ulei de sofranel*, sare de mare. *Provine din agricultura ecologica. Contine zaharuri naturale. Informatii nutritionale Lapte vegetal de ovaz fara gluten/100 g:  Energie: 258 KJ / 61 kal; Proteine: 0,23 g; Carbohidrati: 11,50 g, Lipide: 1,57 g, Fibre: 0,18 g. Tara de provenienta: Italia Lapte vegetal de ovaz fara gluten 1l ECO-BIO - The Bridge
Produse organice-eco-bio

Ce inseamna ECO sau BIO?

Inseamna produsul a fost obtinut dintr-o planta sau un organism care a fost cultivata intr-un mediu unde nu exista urme de substante chimice si unde s-au aplicat tratamente chimice cel putin in ultimii 10 ani.

Organismul NU este modificat genetic.

In cultivarea, recoltarea si pastrarea produsului NU s-au aplicat: fertilizatori, pesticide, ingrasaminte, radiatii, conservanti

Recoltarea si conservarea s-au facut exclusiv prin metode naturale.