Faina integrala

Faina integrala de grau - eco-bio 1kg- Pronat
10,95 RON
11,90 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Faina  integrala de grau Bio, 1kg - Pronat Graul este cea mai importanta cereala a lumii si unul dintre alimentele de maxima importanta pentru aproape fiecare om de pe mapamond. Originar din sudvestul Asiei, este consumat in alimentatie de aproximativ 10.000 de ani, iar in prezent se estimeaza ca o treime din populatiaglobului depinde direct de grau pentru alimentatia de zi cu zi. Valori nutritionale/100gValoare energetica: 335 kcal./1402 kjProteine: 13gCarbohidrati: 72.7gGrasimi: 1.9g Pastrare: intr-un loc uscat si racoros.. Faina integrala de grau - eco-bio 1kg- Pronat
Faina alba de grau - eco-bio 1kg- Pronat
10,95 RON
11,90 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Faina alba de grau Bio, 1kg - Pronat Graul este originar din Asia de sud-vest. Cele mai vechi dovezi arheologice referitoare la cultivareagraului au fost descoperite in regiune fertila in vestul Asiei (Corn al Abundentei), care cuprinde teritoriul Siriei, lordaniei, Turciei, Armeniei si Irak(de astazi). Pastrare: intr-un loc uscat si racoros..Faina alba de grau - eco-bio 1kg- Pronat
Faina de migdale 150g - Solaris
21,95 RON
23,86 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Faina de migdale 150g - Solaris Faina de Migdale are foarte multe beneficii pentru sanatatea ta. Migdalele au proprietatea de a proteja sistemul imunitar, inima si creierul. Este o faina fara gluten, cu un indice glicemic mic, bogata in grasimi si proteine. Este o sursa buna de vitamina E, magneziu, potasiu, fosfor, calciu si fier. Ingrediente Faina de migdale:  MIGDALE MACINATE Valori nutritionale/100g: Energie: 585kcal Proteine: 26g Utilizare Faina de migdale Solaris: Poate fi adaugata peste fulgi si fructe, pentru un mic dejun delicios. Poate inlocui cu succes faina de griu in prepararea dulciurilor de casa. Este folosita mai ales la prepararea martipanului, avind un gust usor de recunoscut si un miros foarte placut. Poate fi adaugata in shake-uri proteice. Prezentare Faina de migdale Solaris: GramajȘ 150g   Faina de migdale 150g - Solaris
Faina integrala de secara 500g, Solaris
4,95 RON
5,38 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Faina integrala de secara 500g, Solaris Secara contine proteine, substante minerale (calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, mangan), vitamine E, B, aminoacizi (triptofan, lizina, tirozina s.a.), fibre. Aduce un aport de vitamine si minerale organismului. Fibrele contribuie la o digestie sanatoasa si la un tonus general mai bun. Triptofanul ofera indivizilor care consuma faina de secara o stare de bine. Secara exista inca din Antichitate. Era parte din flora spontana din zona Asiei Mici, de unde s-a raspandit in Europa. Faina de secara este macinata pe o moara traditionala cu pietre. Prin macinarea lenta nu se altereaza calitatile cerealelor, faina avand o calitate superioara comparativ cu fainurile obtinute prin macinare pe moara industriala, la viteze mari, cand bobul este incalzit la temperaturi de 80 grade. Recomandari si efecte benefice a fainii integrale de secara marca Solaris: Recomandam faina de secara in stari de demineralizare si in carente de vitamine. Este benefica si in restabilirea sanatatii sistemului digestiv. Ingrediente Faina integrala de secara 500g, Solaris: 100% faina de secara naturala Produsul contine gluten. Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina de cereale, mustar, soia, nuci, alune, seminte de susan, telina. Mod de preparare Faina integrala de secara 500g, Solaris: Ca adaos in sosuri, supe, ciorbe, mancaruri, creme desert, imbunatatindu-le gustul si valoarea nutritiva. Valori nutritionale Per 100g Energie (kj/kcal)354kcal/1482kj: Grasimi1.8g din care acizi grasi saturati0.2g Carbohidrati62.9g din care zaharuri1g Fibre14.6g Proteine9.4g Sare<0.1 Mo de prezentare Faina integrala de secara, Solaris: 500 g Faina integrala de secara 500g, Solaris
Faina integrala de grau 500g - SOLARIS
4,95 RON
5,38 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Faina integrala de grau 500g - SOLARIS Este un aliment de baza intr-o alimentatie echilibrata si sanatoasa. Produsele de panificatie obtinute cu faina integrala de grau ajuta la prevenirea obezitatii si a diabetului, datorita continutului bogat de fibre alimentare si mangan. Pastreaza toate proprietatile benefice pentru organism deoarece acestea nu se pierd in urma procesului de rafinare, elemente nutritive esentiale ca aminoacizi, vitamine din complexul B, antioxidanti precum vitamina E, calciu, fier, magneziu, fosfor si fibre alimentare. Ingrediente Faina integrala de grau: faina integrala din grau Prezentare Faina integrala de grau: 1000g Faina integrala de grau 500g - SOLARIS
Faina integrala de Grau Spelta, Solaris
De la 11,95 RON
12,99 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Faina integrala de Grau Spelta, 1kg si 500g, Solaris Istoric, graul spelta, denumit si alac, se cultiva de peste 5000 de ani, inca din Epoca Bronzului. Glutenul din graul spelta este maruntit si asimilat cu mai multa usurinta decat glutenul din grau integral, in procesul digestiv.   Este un sortiment mai bogat in proteine decat graul comun. Substantele active (vitamina B2, tiamina, cupru) se absorb usor in organism. Procesat cu o tehnologie speciala, la maxim 35° C, astfel incat iNTREG bobul de alac este macinat extrem de fin (400 microni), asadar contine integral si taratele. Faina de grau spelta are un gust discret de nuca; poate fi folosit in painici (in special paine cu maia), preparate de patiserie, in salate sau budinci cu fructe, in moduri similare cu faina de graul integral. Reteta pentru paine integrala din grau spelta: 500 gr de faina de grau spelta se amesteca cu 11 gr sare de Hymalaia. 8,5 gr de drojdie se amesteca cu 330 ml apa calduta, apoi se toarna peste faina amestecata cu sare. Se mai adauga 5 linguri de ulei de masline presat la rece. Se alege programul de copt ”integral”, de la automatul de paine. Dupa preferinta se poate adauga cca 30 gr de seminte diverse (fl soarealui, dovleac, in, susan, canepa decorticata, etc). Mod de prezentare faina spelta Solaris: punga cu 500g punga cu 1000g Pastrare:  intr-un loc uscat si racoros. Faina integrala de Grau Spelta, 1kg si 500g, Solaris
Faina de mei 500g - Solaris
9,95 RON
10,82 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Faina de mei 500g - Solaris Meiul a fost consumat din timpuri preistorice, fiind un aliment de baza pentru sumerieni si hranind milioane de oameni inainte de cunoasterea porumbului in Europa. in Romania secolului XVIII, meiul era cereala cea mai consumata! Ingrediente Faina de mei: faina de mei. Valori nutritionale medii per 100g Valoare energetica 1582 kJ/378kcal Grasimi 4,2g din care acizi grasi saturati 0,7g Carbohidrati 64,0g din care zaharuri 0,0g Fibre 8,5g Proteine 11,2g Sare 0,01mg Aceste valori depind de fluctuatiile naturale ale calitatii materiei prime. Pastrare: intr-un loc uscat si racoros. Faina de mei 500g - Solaris
Faina de naut 500g, Solaris
9,95 RON
10,82 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Faina de naut 500g, Solaris Faina din naut, macinata in moara cu pietre. Faina de naut fara adausuri. Ingrediente Solaris Faina naut:  naut Valori nutritionale faina de naut/100g: Energie: 1620kj / 387kcal Grasimi: 6,7g din care saturate 10g Fibre: 10,8g Proteine: 22,4g Saruri: 0g Prezentare Faina de naut - Solaris: punga cu 500g Faina de naut 500g, Solaris
Faina integrala de secara - eco-bio 1kg- Pronat
10,95 RON
11,90 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Faina integrala de secara, 1kg - Pronat Secara este foarte buna atunci cand este consumata sub forma de faina. Daca veti folosi faina de secara, otet, 2 oua, lamaie, piper negru si pacura va rezulta un amestec care se poate utiliza in cataplasme pentru enterita. Valori nutritionale/100gEnergie: 1420kJ/335kcalProteine: 11.6gCarbohidrati: 67.8gLipide:2.3g Beneficii secara – hemoroiziDe asemenea, trebuie spus ca in vechime boabele de secara prajite si rasnite se puneau cataplasme pentru hemoroizi. Secara are un rol important in medicina naturista, aceasta planta avand un rol de purificator sangvin pentru ca stimuleaza circulatia si previne rigiditatea arterelor.Beneficiile secarei – ateroscleroza, hipertensiune arterialaPrintre afectiunile care se pot trata cu ajutorul secarei se afla hipertensiunea arteriala, ateroscleroza, hemoroizii, hipervascozitatea sangvina si infarctul miocardic.Beneficii secara in sarcinaDe asemenea, expertii in fitoterapie recomanda secara sub forma de extract pentru a stopa sangerarile si pentru stimularea contractiilor uterine datorita histaminei si alcaloizilor care actioneaza fibrele musculaturii netede ale uterului. In cazul femeilor, acest remediu este utilizat in caz de bufeuri de caldura, leucoree, menopauza si menstruatie dificila.Secara previne sclerozaNutritionistii mai spun ca secara verde si incoltita are efect de calmant al starilor de excitatie cerebrala si previne scleroza.Semintele de secara – energizanteIn plus, semintele de secara sunt energizante, remineralizante, dar si laxative. Ele calmeaza colicile abdominale, ajutand tranzitului intestinal in caz de constipatie, enterita si inflamatii gastro-intestinale.(Sursa: http://www.alimentatie-sanatoasa.com/beneficii-secara.html) Pastrare: intr-un loc uscat si racoros..Faina integrala de secara - eco-bio 1kg- Pronat
Faina integrala de Alac (Monococcum Triticum,) ECO-BIO, 1kg, PRONAT
21,95 RON
23,86 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Faina integrala de Alac (Monococcum Triticum,) ECO-BIO,  1kg, PRONAT Faina ambalata si cernuta prin utilaje proprii Pronat. Faina de alac contine mai multe proteine decat faina obisnuita, de aceea si aportul caloric pe care il are este semnificativ mai mic decat cel al fainii albe, din grau. Alaculeste alcatuit, la fel ca graul normal, din 3 parti: tarata, germene si endosperm. Fiecare parte are o serie de nutrienti si valori nutritionale. Pentru ca acestea sa nu se piarda, se recomanda consumul fainii de alac integrale, nu a celei foarte procesate. Faina de alac este una integrala, care se face remarcata prin aroma sa de nuca. Aceasta este populara intrucat nu contine cantitati mari de gluten, in comparatie cu faina alba. Multe din persoanele care au sensibilitate la gluten pot tolera mai bine aceasta faina, insa cele care sufera de boala celiaca ori de alte intolerante majore la gluten ar trebui sa evite si acest tip de faina. Compozitie Faina integrala de alac: faina integrala de alac (monococcum triticum)* *din culturi certificate ecologic Valori nutritionale medii faina integrala de alac per 100g: Valoare energetica 1503 kJ /  335 kcal Grasimi 1,58 g din care acizi grasi saturati 0,26 g Carbohidrati 70,82 g din care zaharuri 2,21 g Fibre 3,0 g Proteine 12,75 g Sare 0,02 g Conditii de pstrare: loc uscat si răcoros Origine: UE Faina integrala de Alac (Monococcum Triticum,) ECO-BIO,  1kg, PRONAT
Faina integrala de orez - Solaris
De la 11,95 RON
12,99 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Faina integrala de orez - Solaris Faina de orez macinata pe o moara traditionala cu pietre. Prin macinarea lenta nu se altereaza calitatile cerealelor, faina avand o calitate superioara comparativ cu fainurile obtinute prin macinare pe moara industriala, la viteze mari, cand bobul este incalzit la temperaturi de 80 grade. Ingrediente Faina integrala de orez: Orezul nu contine gluten, fiind un aliment versatil si de benefic. Faina de orez contine minerale (zinc, magneziu, seleniu, mangan), antioxidanti, fibre, complex de vitamina B. Beneficii Faina integrala de orez: Faina de orez ajuta la remineralizarea organismului. Seleniul micsoreaza riscul de aparitie a unor afectiuni cardiace, manganul ajuta la buna functionare a creierului. Fibrele confera rapid senzatia de satietate si asigura o digestie corecta. Vitaminele B reduc riscul de anemie, iar antioxidantii formeaza o bariera impotriva factorilor de mediu (radicalii liberi). Recomandam in stari anemice, de slabiciune. Este un produs lipsit de zaharurile (si glutenul) specifice fainei albe, benefic in mentinerea unui organism sanatos si a unui nivel de energie crescut. Mod de utilizare Faina integrala de orez: Se pot prepara clatite, budinci, precum si preparate de panificatie. Prezentare Faina integrala de orez: Punga de 500g sau 1000g Faina integrala de orez - Solaris
Faina alba de grau TIP 480 eco-bio, 1kg Pronat
10,95 RON
11,90 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Faina alba de grau TIP 480 eco-bio, 1kg Pronat Ideala  pentru preparate fine, gen prajituri, blat de tort, alte produse de patiserie, gogosi. Este cea mai recomandata  faina pentru aceste categorii de preparate. Caracteristici Faina alba de grau TIP 480 Aluatul din aceasta faina dospeste foarte bine, devine elastic, se lasa usor modelat. Evident, se poate folosi si pentru paine alba, pizza sau focacia. Prezentare Faina alba de grau TIP 480 Punga de 1kg Pastrare: intr-un loc uscat si racoros. Faina alba de grau TIP 480 eco-bio, 1kg Pronat
Faina integrala de Teff - eco-bio 300g - Pronat
22,95 RON
24,95 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Faina integrala de Teff - eco-bio 300g - PronatIngrediente Faina integrala de Teff: faina integrala teff*. *din culturi certificate ecologic. Acest produs nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic. Teff-ul (Eragostris tef) este o cereala antica, originala din Etiopia, unde constituie si azi baza pentru painea de teff. Boabele de teff sunt asemanatoare cu cele de mei sau quinoa. Se gatesc ca si acestea, dar sunt mai mici si fierb mai repede. Teff-ul nu contine gluten, fiind recomandat celor care urmeaza diete specifice. Teff-ul si faina de teff sunt bogate in fibre, proteine si au un continut modic de fier, calciu, mangan, zinc si magneziu.Valori nutritionale medii per 100g Energie: 1541 kJ / 367 kcalGrasimi: 2.4 g  din care acizi grasi saturati: 0.5 gCarbohidrati: 65.1 g  din care zaharuri: 1.8 gFibre: 8.0 gProteine: 13.3 gSare: 12  mgOrigine: Spania Pastrare: intr-un loc uscat si racoros. Faina integrala de Teff - eco-bio 300g - Pronat
Faina integrala de secara 1000g - SOLARIS
6,95 RON
7,55 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Faina integrala de secara 1000g - SOLARIS Faina integrala de secara este bogata in fibre si vitamine fiind un aliment integral preferat de foarte multe persoane.  Secara exista inca din Antichitate. Era parte din flora spontana din zona Asiei Mici, de unde s-a raspandit in Europa. Faina de secara este macinata pe o moara traditionala cu pietre. Prin macinarea lenta nu se altereaza calitatile cerealelor, faina avand o calitate superioara comparativ cu fainurile obtinute prin macinare pe moara industriala, la viteze mari, cand bobul este incalzit la temperaturi de 80 grade. Compozitia fainii de secara: Faina de Secara contine proteine, substante minerale (calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, mangan), vitamine E, B, aminoacizi (triptofan, lizina, tirozina s.a.), fibre. Actiune faina de secara: Aduce un aport de vitamine si minerale organismului. Fibrele contribuie la o digestie sanatoasa si la un tonus general mai bun. Triptofanul ofera indivizilor care consuma faina de secara o stare de bine. Indicatii faina de secara: Recomandam faina de secara in stari de demineralizare si in carente de vitamine. Este benefica si in restabilirea sanatatii sistemului digestiv. Utilizare faina de secara: Faina de secarapoate fifolosita, in combinatie cu cea integrala de grau, in prepararea de paine, prajituri si alte produse de patiserie. Faina integrala de secara 1000g - SOLARIS
Faina de malai Bramata - eco-bio 600g - Pronat
10,95 RON
11,90 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Faina eco-bio de malai Bramata, 600g - Pronat Faina de malai ecologica, gust natural, delicios Pentru o masa echilibrata, porumbul ar trebui combinat cu legumele care contin aminoacizi. Poate fi utilizat in combinatii diverse, cu patrunjel, marar, lamaie, etc. pentru prepararea produselor din peste, snitele, etc.Faina de malai este mai bo gata ingrasimi si zaharuri si contine cantitati moderate de potasiu si fosfor. Nu contine gluten, este sarac in doi aminoacizi esentiali, lisina si triptofanul; respectivii aminoacizi. Nutrientii esentiali care se re gasesc in faina de porumb sunt vitamina C, fosforul, man ganul si vitamina B5. Contine: faina de malai* Bramata. * din culturi certificate ecologic Mod de preparare malai Bramata: in gastronomie, faina de malai este utilizata ingeneral pentru prepararea mamaligii, dupa numeroase retete, inclusiv la  prepararea dulciurilor. Valori nutrititonale/100g: Valoare energetica: 1450 kJ / 350 kcal Grasimi: 3.0g -din care acizigrasi saturati: 0.7gCarbohidrati: 74.0g- din care zaharuri: 6.0gFibre: 1.1gProteine: 7.6gSare: 0.003g Continut: 600g tara de origine: Italia Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui. Faina de malai Bramata - eco-bio 600g - Pronat
Faina integrala de grau 1kg - SOLARIS
6,95 RON
7,55 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Faina integrala de grau 1kg - SOLARIS Este un aliment de baza intr-o alimentatie echilibrata si sanatoasa. Produsele de panificatie obtinute cu faina integrala de grau ajuta la prevenirea obezitatii si a diabetului, datorita continutului bogat de fibre alimentare si mangan. Pastreaza toate proprietatile benefice pentru organism deoarece acestea nu se pierd in urma procesului de rafinare, elemente nutritive esentiale ca aminoacizi, vitamine din complexul B, antioxidanti precum vitamina E, calciu, fier, magneziu, fosfor si fibre alimentare. Ingrediente Faina integrala de grau: faina integrala din grau Prezentare Faina integrala de grau: 1000g Faina integrala de grau 1kg - SOLARIS
Maia lichida din secara - eco-bio 150g - Biovegan
11,95 RON
12,99 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Maia de secara 150g - Biovegan Paine din aluat acrisor de secara. Ingrediente Maia de secara: secara (apa, secara macinata, culturi starter) acid lactic otet de vinars Valori nutritionale medii Per 100 gEnergie 653 kJ / 154 kcalGrasimi 0,5 g - din care acizi grasi saturati 0,1 gCarbohidrati 25 g - din care zaharuri 0,4 gFibre 4,1 gProteine 2,6 gSare <0,01g Mod de Preparare Maia de secara:  Se amesteca bine toate ingredientele uscate. Se adauga apoi apa si se framanta foarte bine. Compozitia se lasa 2 ore acoperita intr-un loc cald la dospit. Apoi se framanta inca o data bine si se pune intr-o forma de copt unsa in prealabil. Se pune in cuptorul rece, insotita de un castron cu apa. Se coace la temperatura de ca. 200° C timp de aprox. 50 - 60 minute. Se rastoarna din forma pe un gratar si se lasa la racit. Prezentare Maia de secara: 150g Maia de secara 150g - Biovegan
Extract de maia din secara - eco-bio 30g - Biovegan
6,95 RON
7,55 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Extract de maia din secara - eco-bio 30g - Biovegan Ferment natural pentru dospitul aluatului, suficient pentru 1 kg de faina Ingrediente Extract de maia din secara: faina integrala de secara*, culturi starter.* din culturi certificate ecologic. Valori nutritionale medii per 100g extract de maia de secara: Energie 1250 kJ / 296 kcal Grasimi 1,8 g din care acizi grasi saturati 0,5 g Carbohidrati 52 g din care zaharuri 1,0 g Fibre 14 g Proteine 11 g Sare 0,01 g A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj. Conditii de pastrare: loc uscat si racoros. Informatii despre alergeni: poate contine urme de migdale, mustar si soia. Produs in Germania de: Biovegan GmbH. Prezentare maia de secara: plic cu 30g Extract de maia din secara - eco-bio 30g - Biovegan
BreakFast Detox - fibre de canepa eco-bio 300g Canah
26,95 RON
29,29 RON -8%
cu TVA
In Stoc
BreakFast Detox - fibre de canepa eco-bio 300g Canah BreakFast Detox fibre un supliment pe baza de fibre din semintele de canepa Naturale sau Certificate ecologic care se poate folosi in cure de detoxifiere pentru a curata colonul de toxinele acumulate. Poate ajuta de asemenea in probleme de constipatie. Utilizare BreakFast Detox - fibre de canepa Canah: Cura de 7 zile pentru detoxifiere usoara sau cura de 21 zile pentru detoxifiere profunda: 1 lingurita de fibra intr-un pahar cu apa calduta, cu 30 minute inainte de micul dejun si, daca este cazul, inaintea altor remedii. 1 lingurita intr-un pahar cu apa calduta la 3-4 ore dupa masa de pranz. Pentru probleme cronice de constipatie se recomanda zilnic o lingura de fibra intr-un pahar cu apa calduta cu 30 minute inainte de micul dejun. In timpul curelor de detoxifiere se recomanda evitarea urmatoarelor alimente: carne de porc, carne rosie, mezeluri din carne, mezeluri din soia, lactate nedegresate, oua, cafea, patiserie din faina alba, paine alba, alcool, prajeli. Pastrare BreakFast Detox - fibre de canepa Canah: A se pastra la loc uscat si racoros dupa desigilare. Valori nutritionale BreakFast Detox - fibre de canepa Canah: Valoare energetica/100 g 294 Kcal/ 1210 KJ Grasimi 7-8 g Saturate 0.5-1.2 g Carbohidrati 7-8 g Zaharuri 1.6-2.8 g Proteina 19-21 g Saruri 0.4-0.7 g Mononesaturate   Omega 9 0.5-1 g Polinesaturate   Omega 6 4-5 g Omega 3 1.3-1.6 g Amidon 5-6 g Fibre 59-63 g Vitamine   Vitamina alfa E 0.14 mg Vitamina gamma E 1.52 mg THC <10ppm Prezentare BreakFast Detox - fibre de canepa Canah: 300g fibre de canepa in punga cu fermoar si care nu permite patrunderea luminii in interior BreakFast Detox - fibre de canepa eco-bio 300g Canah
Faina integrala de ovaz 1000g - SOLARIS
8,95 RON
9,73 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Faina integrala de ovaz 1000g - SOLARIS Faina integrala de ovaz este bogata in fibre si vitamine fiind un aliment integral preferat de foarte multe persoane.  Ovazul era cunoscut in intelepciunea colectiva ca aliment destinat cailor, in principal. In deceniile mai recente a debutat in alimentatia destinata oamenilor. Faina de ovaz este macinata pe o moara traditionala cu pietre. Prin macinarea lenta nu se altereaza calitatile cerealelor, faina avand o calitate superioara comparativ cu fainurile obtinute prin macinare pe moara industriala, la viteze mari, cand bobul este incalzit la temperaturi de 80 grade. Compozitia fainii de ovaz: Faina de ovaz contine o substanta specifica numita avenina, precum si minerale, carotan, vitaminele B1, B2, PP, A, D, amidon, glucide, saponine, lecitina, enzime, ulei, fosfor, hidrati de carbon si chiar un principiu hormonal de tipul foliculinei. Actiune faina de ovaz: Faina de ovaz remineralizeaza, da un tonus bun organismului. Poate fi transformata in lapte de ovaz. Datorita compozitiei sale, pielea tratata cu acest produs este hranita si tonifiata. Indicatii faina de ovaz: Face bine sistemului digestiv si echilibreaza nivelul de zahar din sange. Faina de ovaz este un aliment benefic tiroidei. Este folosita in produsele de ingrijire a parului si a pielii. Exista specialisti care recomanda ovazul in tratamentul sterilitatii si al impotentei. Utilizare faina de ovaz: Cu o textura densa si un gust asemanator cu al alunelor. Faina de ovaz poate fifolosita, in combinatie cu cea integrala de grau, in prepararea de paine, prajituri si alte produse de patiserie. Faina integrala de ovaz 1000g - SOLARIS
Mix de faina alba, fara gluten, 1000g HAMMER MUHLE
30,95 RON
33,64 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Mix de faina alba, fara gluten, 1000g HAMMER MUHLE Amestecul de faina alba este similar tipului de faina 405, prin urmare, un clasic in fiecare bucatarie. Poate fi folosit universal si este potrivit pentru toate prajiturile, turta dulce si aluatul clasic, pentru mancarurile dulci si sarate, pentru paine si prajitura. Caracteristici Mix de faina alba, fara gluten Fara gluten – fara grau – fara lactoza – usor de preparat Ingrediente Mix de faina alba, fara gluten amidon de (cartofi, porumb), faina de porumb, faina de orez, agent de ingrosare: guma de guar. continut rezidual de lactoza <0,1 g / 100 g Utilizare Mix de faina alba, fara gluten Sfat pentru reteta: Chec insiropat de lamaie Pentru o forma de copt de 25 cm Ingrediente necesare: 250 g mix de faina alba fara gluten, 1 pliculet praf de copt, 175 g unt nesarat, 200 g zahar, 1 pliculet zahar vanilat, 4 oua, o lamaie. Mod de preparare: Se amesteca untul moale, zaharul si zaharul vanilat pana se spumeaza, se adauga treptat oua. Se amesteca faina cu praful de copt si coaja de la o lamaie. La final se adauga sucul de lamaie. Aluatul trebuie sa fie vascos, adaugati putin lapte, daca este necesar. Ungeti forma de copt si adaugati aluatul. Coaceti in cuptorul preincalzit la temperatura de 160°C temperatura de sus / jos timp de aprox. 50 min. Dupa racire, decorati cu glazura de lamaie si coaja de lamaie. Sfat: in loc de lamaie puteti folosi portocala. Prezentare Mix de faina alba, fara gluten  Punga cu 1000g Mix de faina alba, fara gluten, 1000g HAMMER MUHLE  
Faina integrala de hrisca - 1kg - Solaris
14,95 RON
16,25 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Faina integrala de hrisca - 1kg- Solaris Faina de hrisca este o faina fara gluten, echilibrata din punct de vedere nutritionala din care se pot obtine diverse preparate sanatoase si delicioase. In combinatie cu alte fainuri se poate folosi pentru opbtinerea de paine si alte produse de patiserie. Ingrediente Faina de hrisca: hrisca*  Valori nutritionale medii/100 g: Valoare energetica:1402 kJ/335 kCalProteine: 12.62 gGrasimi:3.10 g,-din care saturate: 0.68 g-mononesaturate: 0.95 g-polinesaturate: 0.95 gCarbohidrati: 61.5 g-din care zaharuri: 2.60 gFibre alimentare: 10.0Umiditate: lt; 13,0 gMinerale: Calciu (Ca): 18 mg, Fier (Fe): 2.2 mg, Potasiu (K): 347 mg, Sodiu (Na): 11 mg, Fosfor (P): 347 mg, Magneziu (Mg): 231 mgVitamine: Vitamina A: 0 mg, Vitamina B1: 0,101 mg,Vitamina B2: 0,425 mg, Vitamina B6: 0,210, Niacin: 7,02 mg, Vitamina E: 1,030 ATE mg Pastrare: intr-un loc uscat si racoros. Faina integrala de hrisca - 1kg- Solaris
Faina de soia 500g - SOLARIS
6,95 RON
7,55 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Faina de soia 500g - SOLARIS Faina din soia degresata, macinata la o granulatie similara fainii de grau. Poate fi folosita in proportie de pana la 30% in aluatul de pizza sau de paine, in paste fainoase, prajituri, sosuri etc. Aluatul astfel obtinut este mult mai bogat in proteine, vitamine (complexul B), minerale si acizi grasi, avand un grad mult mai scazut de perisabilitate. Ingrediente Faina de soia: faina de soia degresata Prezentare Faina de soia: 500g Faina de soia 500g - SOLARIS
Faina de naut 1Kg - Solaris
16,95 RON
18,42 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Faina de naut 1Kg - Solaris Faina din naut, 100%, obtinuta prin macinare in moara cu pietre. Faina de naut fara adausuri. Ingrediente Faina de naut - Solaris:  naut Valori nutritionale faina de naut/100g: Energie: 1620kj / 387kcal Grasimi: 6,7g din care saturate 10g Fibre: 10,8g Proteine: 22,4g Saruri: 0g Prezentare Faina de naut - Solaris: 1kg Faina de naut 1Kg - Solaris
Faina integrala eco-bio din grau dur Emmer 1KG, Pronat
19,95 RON
21,68 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Faina integrala eco-bio din grau dur Emmer 1KG, Pronat Graul dur este o varietate a graului folosita in special pentru prepararea de paste. Faina de grau dur este mai grisata si este de culoare chihlimbarului, intensitatea culorii depinzand de varietatea si conditiile de cultivare. Aluatul din grau dur este caracterizat printr-un grad mediu de flexibilitate si fermitate ridicata (din cauza prezentei glutenului), fiind astfel perfect pentru producerea de paste, in asa fel incat legea italiana 580 din 1967 stipuleaza ca pastele uscate trebuie fabricate numai cu faina din grau dur. Caracteristici Faina integrala eco-bio din grau dur Emmer  Faina este ambalata si cernuta manual pentru clientii Pronat. Valori nutritionale medii per 100g Energie 1503 kJ/ 335 kcal Grasimi 1,58 g   din care acizi grasi saturati 0,26 g Carbohidrati 70,82 g   din care zaharuri 2,21 g Fibre 3,0 g Proteine 12,75 g Sare 0,02 g Ingrediente Faina integrala eco-bio din grau dur Emmer  Faina alba de grau dur Emmer (Triticum dicoccum), din culturi certificate ecologic. Utilizare Faina integrala eco-bio din grau dur Emmer Faina integrala aduce niste beneficii suplimentare prin comparatie cu faina alba si datorita continutului de vitamine. Faina integrala contine numeroase vitamine, inclusiv folati, riboflavina si vitaminele B1, B3 si B5. Ajuta la reducerea riscului de cancer la san, previne astmul la copii, are grija de sanatatea inimii, contine nutrienti esentiali, mentine energia, controleaza nivelul zaharului din sange, ingrijeste pielea, reduce riscul de obezitate, sustine digestia sanatoasa.. Nu este indicata in cazul celor alergici la gluten sau a celor cu sindrom de colon iritabil. Prezentare Faina integrala eco-bio din grau dur Emmer Punga de hartie cu 1kg A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Faina integrala eco-bio din grau dur Emmer 1KG, Pronat
Faina integrala de spelt, 500g, eco-bio - Primeal
21,95 RON
23,86 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Faina integrala de spelt, 500g, eco-bio - Primeal PRIMÉAL una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare. Descriere produs: Spelt (Alac) macinat prin procedeul de macinare Borsa (cu pietre de moara), care permite pastrarea cat mai intacta a tuturor nutrientilor continuti in bob si mai ales in partea exterioara. Procedeele conventionale elimina partea externa a bobului si odata cu aceasta o mare parte din nutrienti.Tipul unei faini caracterizeaza continutul de minerale al acesteia. In functie de aceasta i se atribuie o cifra de la 45 la 150. Cu cat numarul este mai mare cu atat faina este mai inchisa si mai bogata in minerale. Caracteristici: produse bio Ingrediente: spelt integral* ingredient provenit din Agricultura Ecologica Recomandari de utilizare: se utlizeaza pentru inlcuirea totala sau partiala a fainei de grau si in particular pentru panificatie. Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Gramaj: 500g Alergeni: contine glutenTara de origine: FrantaCertificator: Ecocert FR-BIO-01 Faina integrala de spelt, 500g, eco-bio - Primeal
Faina de soia 500g - SANOVITA
6,95 RON
7,55 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Faina de soia 500g - SANOVITA Faina din soia degresata, macinata la o granulatie similara fainii de grau. Poate fi folosita in proportie de pana la 30% in aluatul de pizza sau de paine, in paste fainoase, prajituri, sosuri etc. Aluatul astfel obtinut este mult mai bogat in proteine, vitamine (complexul B), minerale si acizi grasi, avand un grad mult mai scazut de perisabilitate. Ingrediente Faina de soia: faina de soia degresata Prezentare Faina de soia: 500g Faina de soia 500g - SANOVITA
Faina integrala de hrisca 500g, Solaris
8,95 RON
9,73 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Faina integrala de hrisca 500g, Solaris Faina de hrisca este o faina fara gluten, echilibrata din punct de vedere nutritionala din care se pot obtine diverse preparate sanatoase si delicioase. In combinatie cu alte fainuri se poate folosi pentru opbtinerea de paine si alte produse de patiserie. Ingrediente Faina de hrisca: hrisca*  Valori nutritionale medii/100 g: Valoare energetica:1402 kJ/335 kCalProteine: 12.62 gGrasimi:3.10 g,-din care saturate: 0.68 g-mononesaturate: 0.95 g-polinesaturate: 0.95 gCarbohidrati: 61.5 g-din care zaharuri: 2.60 gFibre alimentare: 10.0Umiditate: lt; 13,0 gMinerale: Calciu (Ca): 18 mg, Fier (Fe): 2.2 mg, Potasiu (K): 347 mg, Sodiu (Na): 11 mg, Fosfor (P): 347 mg, Magneziu (Mg): 231 mgVitamine: Vitamina A: 0 mg, Vitamina B1: 0,101 mg,Vitamina B2: 0,425 mg, Vitamina B6: 0,210, Niacin: 7,02 mg, Vitamina E: 1,030 ATE mg Mod de pastrare Faina integrala de hrisca, Solaris: intr-un loc uscat si racoros. Mod de prezentare Faina integrala de hrisca, Solaris: 500 g Faina integrala de hrisca 500g, Solaris
Faina de mei 1kg, Solaris
17,95 RON
19,51 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Faina de mei 1kg, Solaris Meiul a fost consumat din timpuri preistorice, fiind un aliment de baza pentru sumerieni si hranind milioane de oameni inainte de cunoasterea porumbului in Europa. in Romania secolului XVIII, meiul era cereala cea mai consumata! Ingrediente Faina de mei: faina de mei. Valori nutritionale medii per 100g: Valoare energetica: 1582 kJ/378kcal Grasimi: 4,2g din care acizi grasi saturati: 0,7g Carbohidrati: 64,0g din care zaharuri: 0,0g Fibre: 8,5g Proteine: 11,2g Sare: 0,01mg Aceste valori depind de fluctuatiile naturale ale calitatii materiei prime. Mod de pastrare Faina de mei 1kg, Solaris: intr-un loc uscat si racoros. Mod de prezentare Faina de mei Solaris: 1 kg Faina de mei 1kg, Solaris
Faina de quinoa, 300g - Solaris
16,95 RON
18,42 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Faina de quinoa, 300g - Solaris: Quinoa este numele unei cereale arhaice, originare din America de Sud, unde creste la mari altitudini (si la 4000 de m). Boabele mici, relativ rotunde, de culoare alb-cenusiu-galbui, sunt foarte hranitoare si foarte sanatoase, usor de digerat.   Quinoa este apreciata pentru valoarea nutritionala, fiind bogata in proteine, fibre, fosfor, magneziu si fier. Avand in vedere ca este o sursa buna de calciu, este un ingredient des folosit in regimul vegan sau de catre cei care au intoleranta la lactoza. Quinoa nu contine gluten. Numita de incasi „Mama tuturor granelor”, quinoa are o valoare nutritiva deosebit de ridicata. Utilizare Faina de quinoa, Solaris: Este savuroasa in clatite, painici, budinci cu lapte vegetal, in combinatie cu mirodenii precum scortisoara, coriandrul, cardamomul sau alaturi de fructe de sezon. Ingrediente si componenta Faina de quinoa, Solaris: Contine toti aminoacizii esentiali care se regasesc si in carne (izoleucina, lizina, metionina, tiozina, valina s.a.) – excelent inlocuitor pentru carne; vitamine A, B, C si E; omega 3; mangan, fier, cupru, magneziu, fosfor, calciu; fibre solubile si insolubile. Prezentare Faina de quinoa, Solaris: Punga cu 300g Faina de quinoa, 300g - Solaris

Descopera o varietate de faina integrala pe minuneanaturii.ro.

Categoria de produse faina integrala cuprinde:

  • faina integrala de grau

  • faina integrala de spelta

  • faina integrala de ovaz

  • faina integrala de secara

  • faina integrala de grau dur

  • faina integrala de grau kamut

  • mixuri de faina bio

  • faina integrala pentru paine de casa

  • gris integral

  • faina de tapioka

  • faina de orez

  • faina de malai

  • faina din seminte (canepa, migdale, etc)

Descopera faina integrala, copnventionala si bio la oferta speciala.