Faina integrala

Faina integrala de Grau Spelta, Solaris
De la 13,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina integrala de Grau Spelta, 1kg si 500g, Solaris Istoric, graul spelta, denumit si alac, se cultiva de peste 5000 de ani, inca din Epoca Bronzului. Glutenul din graul spelta este maruntit si asimilat cu mai multa usurinta decat glutenul din grau integral, in procesul digestiv.   Este un sortiment mai bogat in proteine decat graul comun. Substantele active (vitamina B2, tiamina, cupru) se absorb usor in organism. Procesat cu o tehnologie speciala, la maxim 35° C, astfel incat iNTREG bobul de alac este macinat extrem de fin (400 microni), asadar contine integral si taratele. Faina de grau spelta are un gust discret de nuca; poate fi folosit in painici (in special paine cu maia), preparate de patiserie, in salate sau budinci cu fructe, in moduri similare cu faina de graul integral. Reteta pentru paine integrala din grau spelta: 500 gr de faina de grau spelta se amesteca cu 11 gr sare de Hymalaia. 8,5 gr de drojdie se amesteca cu 330 ml apa calduta, apoi se toarna peste faina amestecata cu sare. Se mai adauga 5 linguri de ulei de masline presat la rece. Se alege programul de copt ”integral”, de la automatul de paine. Dupa preferinta se poate adauga cca 30 gr de seminte diverse (fl soarealui, dovleac, in, susan, canepa decorticata, etc). Mod de prezentare faina spelta Solaris: punga cu 500g punga cu 1000g Pastrare:  intr-un loc uscat si racoros. Faina integrala de Grau Spelta, 1kg si 500g, Solaris
Faina de migdale 150g - Solaris
11,01 RON
12,95 RON -15%
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de migdale 150g - Solaris Faina de Migdale are foarte multe beneficii pentru sanatatea ta. Migdalele au proprietatea de a proteja sistemul imunitar, inima si creierul. Este o faina fara gluten, cu un indice glicemic mic, bogata in grasimi si proteine. Este o sursa buna de vitamina E, magneziu, potasiu, fosfor, calciu si fier. Ingrediente Faina de migdale:  MIGDALE MACINATE Valori nutritionale/100g: Energie: 585kcal Proteine: 26g Utilizare Faina de migdale Solaris: Poate fi adaugata peste fulgi si fructe, pentru un mic dejun delicios. Poate inlocui cu succes faina de griu in prepararea dulciurilor de casa. Este folosita mai ales la prepararea martipanului, avind un gust usor de recunoscut si un miros foarte placut. Poate fi adaugata in shake-uri proteice. Prezentare Faina de migdale Solaris: GramajȘ 150g   Faina de migdale 150g - Solaris
Faina integrala de orez - Solaris
De la 11,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina integrala de orez - Solaris Faina de orez macinata pe o moara traditionala cu pietre. Prin macinarea lenta nu se altereaza calitatile cerealelor, faina avand o calitate superioara comparativ cu fainurile obtinute prin macinare pe moara industriala, la viteze mari, cand bobul este incalzit la temperaturi de 80 grade. Ingrediente Faina integrala de orez: Orezul nu contine gluten, fiind un aliment versatil si de benefic. Faina de orez contine minerale (zinc, magneziu, seleniu, mangan), antioxidanti, fibre, complex de vitamina B. Beneficii Faina integrala de orez: Faina de orez ajuta la remineralizarea organismului. Seleniul micsoreaza riscul de aparitie a unor afectiuni cardiace, manganul ajuta la buna functionare a creierului. Fibrele confera rapid senzatia de satietate si asigura o digestie corecta. Vitaminele B reduc riscul de anemie, iar antioxidantii formeaza o bariera impotriva factorilor de mediu (radicalii liberi). Recomandam in stari anemice, de slabiciune. Este un produs lipsit de zaharurile (si glutenul) specifice fainei albe, benefic in mentinerea unui organism sanatos si a unui nivel de energie crescut. Mod de utilizare Faina integrala de orez: Se pot prepara clatite, budinci, precum si preparate de panificatie. Prezentare Faina integrala de orez: Punga de 500g sau 1000g Faina integrala de orez - Solaris
GRIS PT COPII 500g - eco-bio - OBio
10,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
GRIS PT COPII  500g - eco-bio - OBio Un gris destinat in special copiilor, plin de nutrienti datorita graului spelta si graului einkorn. Ingrediente gris pt copii: gris fin din grau spelta*, gris fin din grau ancestral einkorn* (*din agricultura ecologica) Produs certificat organic. Mod de prezentare gris integral de grau spelta: 500g Produs recomandat de Ligia Pop. GRIS PT COPII  500g - eco-bio - OBio
GRIS INTEGRAL DE GRAU SPELTA ECO-BIO 500G - OBio
9,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
GRIS INTEGRAL DE GRAU SPELTA ECO-BIO 500G - OBio Graul spelta reprezinta graul primordial in forma in care a fost lasat de Dumnezeu, fara sa fi suferit hibridari sau modificari genetice. Graul spelta contine o cantitate mica de gluten fiind suportat chiar si de multe persoane cu celiachie (intoleranta la gluten). Gustul graului spelta difera usor fata de graul obisnuit fiind mai gustos, mai satios si nu creeaza dependenta. Ingrediente gris integral de grau spelta: 100% gris din grau spelta integral - din agricultura ecologica. Contine gluten. Tara de origine gris integral de grau spelta: Ungaria Mod de prezentare gris integral de grau spelta: 500g Produs recomandat de Ligia Pop. GRIS INTEGRAL DE GRAU SPELTA ECO-BIO 500G - OBio
Faina integrala de ovaz 1000g - SOLARIS
9,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina integrala de ovaz 1000g - SOLARIS Faina integrala de ovaz este bogata in fibre si vitamine fiind un aliment integral preferat de foarte multe persoane.  Ovazul era cunoscut in intelepciunea colectiva ca aliment destinat cailor, in principal. In deceniile mai recente a debutat in alimentatia destinata oamenilor. Faina de ovaz este macinata pe o moara traditionala cu pietre. Prin macinarea lenta nu se altereaza calitatile cerealelor, faina avand o calitate superioara comparativ cu fainurile obtinute prin macinare pe moara industriala, la viteze mari, cand bobul este incalzit la temperaturi de 80 grade. Compozitia fainii de ovaz: Faina de ovaz contine o substanta specifica numita avenina, precum si minerale, carotan, vitaminele B1, B2, PP, A, D, amidon, glucide, saponine, lecitina, enzime, ulei, fosfor, hidrati de carbon si chiar un principiu hormonal de tipul foliculinei. Actiune faina de ovaz: Faina de ovaz remineralizeaza, da un tonus bun organismului. Poate fi transformata in lapte de ovaz. Datorita compozitiei sale, pielea tratata cu acest produs este hranita si tonifiata. Indicatii faina de ovaz: Face bine sistemului digestiv si echilibreaza nivelul de zahar din sange. Faina de ovaz este un aliment benefic tiroidei. Este folosita in produsele de ingrijire a parului si a pielii. Exista specialisti care recomanda ovazul in tratamentul sterilitatii si al impotentei. Utilizare faina de ovaz: Cu o textura densa si un gust asemanator cu al alunelor. Faina de ovaz poate fifolosita, in combinatie cu cea integrala de grau, in prepararea de paine, prajituri si alte produse de patiserie. Faina integrala de ovaz 1000g - SOLARIS
Faina de malai Bramata - eco-bio 600g - Pronat
10,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina eco-bio de malai Bramata, 600g - Pronat Faina de malai ecologica, gust natural, delicios Pentru o masa echilibrata, porumbul ar trebui combinat cu legumele care contin aminoacizi. Poate fi utilizat in combinatii diverse, cu patrunjel, marar, lamaie, etc. pentru prepararea produselor din peste, snitele, etc.Faina de malai este mai bo gata ingrasimi si zaharuri si contine cantitati moderate de potasiu si fosfor. Nu contine gluten, este sarac in doi aminoacizi esentiali, lisina si triptofanul; respectivii aminoacizi. Nutrientii esentiali care se re gasesc in faina de porumb sunt vitamina C, fosforul, man ganul si vitamina B5. Contine: faina de malai* Bramata. * din culturi certificate ecologic Mod de preparare malai Bramata: in gastronomie, faina de malai este utilizata ingeneral pentru prepararea mamaligii, dupa numeroase retete, inclusiv la  prepararea dulciurilor. Valori nutrititonale/100g: Valoare energetica: 1450 kJ / 350 kcal Grasimi: 3.0g -din care acizigrasi saturati: 0.7gCarbohidrati: 74.0g- din care zaharuri: 6.0gFibre: 1.1gProteine: 7.6gSare: 0.003g Continut: 600g tara de origine: Italia Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui. Faina de malai Bramata - eco-bio 600g - Pronat
Faina de mustar, 100g - Carmita
2,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de mustar, 100g - Carmita Desi originea lor nu este cunoscuta, boabele de mustar au o istorie care dateaza de mii de ani. Vechii chinezi considerau mustarul ca fiind afrodisiac. Sumerienii pisau boabe de mustar si le amestecau cu sucul strugurilor necopti. Grecii le considerau nu doar condiment, ci si medicament, datorita proprietatilor antibacteriene, antiseptice si antifungice. Pitagora prescria boabe de mustar pentru muscaturile de scorpion iar Hipocrate le recomanda la prepararea cataplasmelor, remediu folosit si in ziua de astazi, in tratamentele naturiste. Beneficii: Seleniul si magneziul – beneficii extraordinare. Boabele de mustar sunt o sursa excelenta de seleniu, un mineral cu proprietati antioxidante puternice care ajuta la reducerea severitatii astmului, diminueaza simptomele artritei reumatoide si ajuta la prevenirea cancerului. Magneziul din boabele de mustar ajuta la scaderea tensiunii arteriale, normalizeaza somnul la femeile care trec prin simptomele menopauzei, reduce frecventa migrenelor si previne atacurile de cord la pacientii care sufera de ateroscleroza sau alte boli cardiovasculare. Efecte antiimbatranire. Mustarul contine elemente cu rol de antioxidant care lupta impotriva radicalilor liberi si incetinesc procesul de imbatranire. Previne cancerul gastrointestinal. Studiile au aratat ca boabele de mustar au proprietati care pot limita cresterea celulelor canceroase deja prezente si previne formarea altor tipuri de cancer. Ajuta in constipatie. Boabele de mustar contin fibre si mucilagiu, o substanta care atenueaza constipatia. In plus, creste productia de saliva si favorizeaza secretiile gastrice, fapt care duce la o digestie mai buna. O lingurita de boabe de mustar luate de 2-3 ori pe zi vor avea efecte benefice si vor calma constipatia. Lupta impotriva infectiilor pielii. Sulful ii ofera mustarului proprietati antibacteriene si antifungice care inlatura infectiile pielii. Imbunatateste imunitatea. Mustarul contine un numar mare de minerale si vitamine care imbunatatesc capacitatea organismului de a lupta impotriva bolilor. Ingrediente: Faina de mustar Mod de utilizare: Faina de mustar se foloseste ca si condiment in mancaruri, fripturi, sosuri delicioase. Din faina de mustar puteti prepara mustar de casa, o alternativa mult mai sanatoasa la mustarul din comert, plin de aditivi si E-uri. Mod de prezentare: Punga a 100 grame Faina de mustar, 100g - Carmita
Faina integrala de grau 1kg - SOLARIS
6,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 2 rating(s)
Faina integrala de grau 1kg - SOLARIS Este un aliment de baza intr-o alimentatie echilibrata si sanatoasa. Produsele de panificatie obtinute cu faina integrala de grau ajuta la prevenirea obezitatii si a diabetului, datorita continutului bogat de fibre alimentare si mangan. Pastreaza toate proprietatile benefice pentru organism deoarece acestea nu se pierd in urma procesului de rafinare, elemente nutritive esentiale ca aminoacizi, vitamine din complexul B, antioxidanti precum vitamina E, calciu, fier, magneziu, fosfor si fibre alimentare. Ingrediente Faina integrala de grau: faina integrala din grau Prezentare Faina integrala de grau: 1000g Faina integrala de grau 1kg - SOLARIS
Gluten de grau 250g - SANOVITA
8,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Gluten de grau 250g - SANOVITA Glutenul este o proteina care se gaseste in componenta boabelor de grau, acest produs ofera consistenta si un gust special produselor de panificație, cremelor si sosurilor. Este utilizat ca sursa proteica si inlocuitor de carne in unele preparate dietetice. Prezentare Gluten de grau : 250g Gluten de grau 250g - SANOVITA
Fibre Mix 200g - SANOVITA
8,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Fibre Mix 200g SANOVITA Amestecul natural de tarate de ovaz, seminte de in si tarate de psyllium ofera organismului un aport echilibrat de fibre alimentare, proteine, vitamine si minerale, contribuind la mentinerea sanatatii sistemului digestiv prin combaterea constipatiei.  Ingrediente: Tarate de ovaz, tarate psyllium, seminte de in. Contine gluten din cereale. Valori nutritionale/ per 100 g : Energie (kj/kcal) 1378 kJ/ 328 kcal Grasimi 3.6 g din care acizi grasi saturati 0.4 g Carbohidrati 47.9 g din care zaharuri 0 g Fibre 25.6 g Proteine 13.3 g Sare 0 g Fibre Mix 200g SANOVITA
Faina integrala de hrisca - 1kg - Solaris
16,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina integrala de hrisca - 1kg- Solaris Faina de hrisca este o faina fara gluten, echilibrata din punct de vedere nutritionala din care se pot obtine diverse preparate sanatoase si delicioase. In combinatie cu alte fainuri se poate folosi pentru opbtinerea de paine si alte produse de patiserie. Ingrediente Faina de hrisca: hrisca*  Valori nutritionale medii/100 g: Valoare energetica:1402 kJ/335 kCalProteine: 12.62 gGrasimi:3.10 g,-din care saturate: 0.68 g-mononesaturate: 0.95 g-polinesaturate: 0.95 gCarbohidrati: 61.5 g-din care zaharuri: 2.60 gFibre alimentare: 10.0Umiditate: lt; 13,0 gMinerale: Calciu (Ca): 18 mg, Fier (Fe): 2.2 mg, Potasiu (K): 347 mg, Sodiu (Na): 11 mg, Fosfor (P): 347 mg, Magneziu (Mg): 231 mgVitamine: Vitamina A: 0 mg, Vitamina B1: 0,101 mg,Vitamina B2: 0,425 mg, Vitamina B6: 0,210, Niacin: 7,02 mg, Vitamina E: 1,030 ATE mg Pastrare: intr-un loc uscat si racoros. Faina integrala de hrisca - 1kg- Solaris
Faina integrala de secara 1000g - SOLARIS
7,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina integrala de secara 1000g - SOLARIS Faina integrala de secara este bogata in fibre si vitamine fiind un aliment integral preferat de foarte multe persoane.  Secara exista inca din Antichitate. Era parte din flora spontana din zona Asiei Mici, de unde s-a raspandit in Europa. Faina de secara este macinata pe o moara traditionala cu pietre. Prin macinarea lenta nu se altereaza calitatile cerealelor, faina avand o calitate superioara comparativ cu fainurile obtinute prin macinare pe moara industriala, la viteze mari, cand bobul este incalzit la temperaturi de 80 grade. Compozitia fainii de secara: Faina de Secara contine proteine, substante minerale (calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, mangan), vitamine E, B, aminoacizi (triptofan, lizina, tirozina s.a.), fibre. Actiune faina de secara: Aduce un aport de vitamine si minerale organismului. Fibrele contribuie la o digestie sanatoasa si la un tonus general mai bun. Triptofanul ofera indivizilor care consuma faina de secara o stare de bine. Indicatii faina de secara: Recomandam faina de secara in stari de demineralizare si in carente de vitamine. Este benefica si in restabilirea sanatatii sistemului digestiv. Utilizare faina de secara: Faina de secarapoate fifolosita, in combinatie cu cea integrala de grau, in prepararea de paine, prajituri si alte produse de patiserie. Faina integrala de secara 1000g - SOLARIS
Faina integrala din grau dur, eco-bio, 500g - Longevita
6,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina integrala din grau dur, eco-bio, 500g - Longevita Făina Integrală din Grâu Dur Ecologic este o pudră fină, de culoarea chihlimbarului. Această culoare specifică este dată de prezența în boabele de grâu dur a unor substanțe antioxidante numite carotenoide, antioxidanți care luptă împotriva îmbătrânirii celulare. Ingrediente: 100% Făina Integrală din Grâu Dur Ecologic, măcinată lent pe moară cu pietre Solaris. Mod de utilizare: Făina integrală din grâu dur este utilizată în procesul de obținere al pastelor, al aluatului pentru pizza sau focaccia. Mod de prezentare Punga a 500 grame Faina integrala din grau dur, eco-bio, 500g - Longevita
Tarate de ovaz 1000g - SANOVITA
20,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Tarate de ovaz 1000g - SANOVITA Taratele de ovaz se obtin din partea exterioara a bobului de ovaz si contin proteine, fier, calciu, fosfor, magneziu, zinc, dar putine calorii. Se folosesc atat in alimentatie, cat si in cosmetica. Exista multiple retete cu tarate de ovaz – de la paine pana la biscuiti sau iaurt cu tarate de ovaz (eficient in curele de slabire). Beneficiile consumului de tarate de ovaz (recomandat de 3-5 ori pe saptamana) sunt micsorarea nivelului de colesterol, protectia contra bolilor de inima, micsorarea nivelului de zahar din sange, stimularea sistemului digestiv, eficienta in curele de slabire. Intrucat ele nu au un gust pregnant, ci mai curand unul neutru, se recomanda a fi insotite, in alimentatie de fructeuscate sau lapte vegetal. Daca vrei sa slabesti ai sa te feresti, bineinteles, sa adaugi zahar, care da o aroma preferata de multi, dar iti zadarniceste eforturile de inlaturare a kilogramelor in plus. Ce sunt taratele de ovaz Ovazul ne este o cereala cultivata in tari cu clima temperata, cum este si Romania, si multa vreme folosit pentru hrana animalelor. In momentul in care, insa, oamenii de stiinta l-au studiat indeaproape si i-au descoperit beneficiile pentru organism, l-au adus pe masa consumatorilor. Tarata (de ovaz, grau, porumb, etc) reprezinta invelisul exterior al unei cereale si contine o parte importanta dintre elementele nutritive. Atunci cand cerealele respective, in cazul nostru ovazul, sunt consumate ca atare, neprelucrate, vorbim despre cereale integrale, iar beneficiile acestora sunt importante. Daca in trecut taratele erau folosite pentru hrana animalelor, pe masura ce studiile stiintifice le-au evidentiat calitatile date de continutul de fibre, vitamine si minerale, nutritionistii din intreaga lume au inceput sa le recomande consumului. Obtinerea taratelor de ovaz Taratele de ovaz se obtin prin decorticarea boabelor si separarea invelisului exterior de miez. Intrucat ele nu au un gust pregnant, ci mai curand unul neutru, se recomanda a fi insotite in alimentatie de fructe uscate sau lapte vegetal. Daca vrei sa slabesti ai sa te feresti, bineinteles, sa adaugi zahar, care da o aroma indragita de multi, dar iti zadarniceste eforturile de inlaturare a kilogramelor in plus. Taratele de ovaz, asemenea celorlalte cereale, pot fi stocate chiar si cateva luni intr-un loc racoros si uscat. Daca temperatura in incapere creste, ele se pot depozita in frigider. Atat in varianta de tarate, de cereala integrala, cat si in cea de fulgi, ovazul se pastreaza pe parcursul mai multor luni (pana la 1 an), cum spuneam, in locuri racoroase și uscate, in ambalaj etans. Proprietatile nutritive ale taratelor de ovaz In general, cerealele sunt compuse din trei parti, fiecare cu o compozitie si beneficii specifice: invelisul exterior (tarata) contine fibre, acizi Omega 3, vitamine si minerale. endospermul, adica partea principala contine amidon. germenii, cea mai mica parte a bobului sunt o sursa buna de acid folic, vitamina E, fosfor si magneziu. 100 g de tarate de ovaz contin aproximativ 246 de calorii si: 62,5 g carbohidrati 12,7 g proteine 9,5 g grasimi minerale: fosfor, fier, calciu, magnexiu, potasiu, seleniu) vitamine (vitamina K, E si cele din complexul B, in special acid folic si colina) Deosebirile dintre taratele de ovaz si fulgii de ovaz Multa lume are tendinta de a confunda fulgii de ovaz cu taratele de ovaz. Ambele variante au ca punct de plecare aceeasi planta si o multitudine de beneficii specifice, dar materia prima in sine difera. Fulgii de ovaz se obtin din cereala propriu zisa, integrala (adica, alcatuita din miez si invelis) sau decorticata (curatata de coaja), in timp ce taratele reprezinta numai invelisul acela exterior. Taratele unor cereale contin, in general, mai multe fibre si o cantitate mai mare din anumiti nutrienti decat miezul, asadar intre cele doua categorii alegerea cea mai buna se indreapta catre prima varianta, chiar daca taratele nu au un gust la fel de fin si aceeasi consistenta. Din acest motiv, intr-o dieta de slabire, de exemplu, taratele de ovaz vor fi mai bune decat fulgii si nu va trebui sa iti faci probleme ca ingrasa. Dar despre aceste aspect vom discuta imediat pe larg. Totusi, a nu se trage de aici concluzia ca fulgii de ovaz nu au si ei, la randul lor, mari beneficii pentru sanatate. Dimpotriva, si ei sunt foarte buni, insa tarata are concentratia cea mai mare de fibre si nutrienti. Vei gasi atat tarate de ovaz cat si fulgi de ovaz in magazinele naturiste, in cele de tip plafar si pe site-ul SanoVita la un pret foarte bun, un motiv in plus sa incerci sa le consumi in mod regulat. De ce sa folosim tarate de ovaz? La aceasta intrebare raspunsul este cum nu se poate mai simplu: folosim tarate de ovaz pentru ca sunt extrem de sanatoase. Vom detalia imediat toate beneficiile care deriva din continutul lor nutritional si vei intelege de ce merita sa le incluzi in dieta ta obisnuita daca doresti sa slabesti, sa iti detoxifiezi organismul, sa te protejezi de diferite afectiuni sau pur si simplu sa te simti mai bine. Se impune sa precizam ca taratele de ovaz nu contin gluten, asadar pot fi consumate si de catre persoanele care sufera de intoleranta la acest compus. Beneficiile taratelor de ovaz pentru organism Taratele de ovaz au o multitudine de intrebuintari tocmai pentru ca sunt benefice pentru organism. Curele cu tarate sunt indicate mai ales in afectiuni care tin de digestie si controlul greutatii, dar si foarte bune pentru detoxifiere. Vom discuta imediat despre cele mai importante dintre ele. Beneficiile taratelor de ovaz pentru sistemul circulator Taratele de ovaz scad colesterolul, ceea ce influenteaza direct buna circulatie a sangelui. Cu cat arterele sunt mai curate, ele vor fi si mai flexibile, iar sangele va circula mai usor. Beneficiile taratelor de ovaz in controlul greutatii Nu trebuie sa te ingrijorezi ca taratele de ovaz ingrasa. Caloriile pe care le aduc se pun in legatura cu timpul in care taratele de ovaz mentin senzatia de satietate, cu cantitatea necesara pentru a elimina foamea si abia apoi poti trage concluziile. Pe scurt, in programele de control al greutatii taratele sunt recomandate aproape fara exceptie. In celebra dieta Dukan, de exemplu, taratele de ovaz sunt recomandate atat ca ajutor in eliminarea mai rapida a kilogramelor, dar si pentru a regla eventualele probleme de constipatie care ar putea aparea. Carbohidratii cu eliberare lenta din compozitia taratelor de ovaz te ajuta sa te simti satula mai mult timp, inlaturand cel mai mare pericol al unei persoane care doreste sa scada in greutate: foamea. Beneficiile taratelor de ovaz asupra presiunii arteriale O buna circulatie a sangelui inseamna presiune arteriala normala, echilibrata. Taratele de ovaz au acest efect asupra organismului tau, de reglare a tensiunii, asadar consumul lor este recomandat persoanelor care sufera de afectiuni cardiovasculare sau au in familie un istoric negativ in aceasta directie. Beneficiile antioxidantilor din taratele de ovaz Vitaminele din complexul B prezente in taratele de ovaz au, in organismul tau, un important rol antioxidant, de aceea consumul regulat este recomandat cu toata caldura de specialisti. Rolul taratelor de ovaz in reducerea colesterolului In urma unei alimentatii defectuoase, colesterolul se depune pe peretii arterelor. Initial le reduce din flexibilitate, dar in cazurile cele mai grave poate sa ajunga pana la blocare completa. Alimentele care contin fibre, cum sunt si taratele de ovaz au propeitatea de a scadea nivelul colesterolului rau, eliberandu-ti arterele. Taratele de ovaz si diabetul Taratele de ovaz contin carbohidrati cu eliberare lenta. Asta inseamna ca zaharul este absorbit in sange treptat si glicemia tinuta sub control. Dupa ce studiile efectuate de cercetatorii americani au evidentiat clar aceste aspecte, taratele de ovaz au inceput sa fie recomandate persoanelor care sufera de diabet. Beneficiile taratelor de ovaz asupra sistemului digestiv Am spus-o de mai multe ori pana acum, dar o vom repeta: o digestie buna reprezinta primul si unul dintre ei mai importanti pasi catre o sanatate infloritoare. Alimentele bogate in fibre, printre care se afla si taratele de ovaz, imbunatatesc digestia, combat constipatia, ajuta la combaterea gazelor intestinale. Consumate cu un ingredient lichid, taratele de ovaz reprezinta o masa gustoasa si hranitoare, dar si un elemant natural cu care iti ajuti organismul sa functioneze corect. Diete de slabire cu tarate de ovaz Dietele de slabire cu tarate in general si dietele de slabire cu tarte de ovaz in special sunt extrem de apreciate, intrucat reprezinta o cale naturala si sanatoasa de a elimina kilogramele in plus. Taratele de ovaz regleaza glicemia, mentin pe termen lung senzatia de satietate (datorita faptului ca se umfla cu lichidele absorbite, atat la tine in farfurie cat si ulterior, in stomac), ceea ce inseamna ca nu vei mai simti nevoia sa mananci o perioda indelungata si, in acest fel vei putea controla senzatia de foame. In plus, datorita efectului detoxifiant, taratele de ovaz iti vor conferi si energie, asadar dieta ta de slabit nu va fi insotita si de neplacutele efecte de slabiciune si oboseala. O dieta cu tarate de ovaz nu inseamna ca vei consuma doar acest aliment si nimic altceva: le poti asocia, crude, cu iaurt sau lapte vegetal si manca pe post de masa de dimineata si/sau cina. Daca si pranzul va fi unul usor, efectele se vor vedea intr-un timp extrem de scurt. Este adevarat ca o dieta care contine doar tarate de ovaz reprezinta o dieta extrem de rapida, insa solutiile extreme pot fi periculoase, asadar nu reduce alimentatia ta doar la ele si, oricum, inainte de a urma un astfel de program ar fi bine sa ai o discutie cu medicul tau. Diete de detoxifiere cu tarate de ovaz In drumul lor prin tractul intestinal taratele antreneaza cu ele o serie importanta de reziduri depuse in timp, favorizand eliminarea acestora. O cura de o saptamana de detoxifiere cu tarate de ovaz nu poate fi decat benefica pentru organismul tau, repetata ori de cate ori simti nevoia, dar mai ales dupa perioadele de sarbatori, daca ai mancat excesiv. Taratele de ovaz nu au contraindicatii, insa, indiferent ca vrei sa slabesti sau sa iti detoxifiezi organismul, exagerarea consumului in detrimentul altor alimente nu este o solutie pe termen lung, intrucat te va priva de importante elemente nutritive. Nu putem spune ca ar fi o cantitate anume recomandata de tarate de ovaz in cazul unei perosane adulte, dar consumul trebuie sa se faca regulat, in 5 zile din 7 ale saptamanii, pentru ca efectele sa fie cat mai vizibile. Totusi, in cazul in care reducem dieta zilnica exclusiv la tarate de ovaz, eventual cu un aliment lichid, pe termen mediu sau lung vom priva organismul de nutrienti importanti. Oricat ar fi de bune taratele pentru organism, este imposibil ca ele sa contina absolut toate vitaminele si mineralele de care ai nevoie pentru functionarea in conditii optime a corpului tau. Utilizarea taratelor de ovaz in cosmetica Taratele de ovaz au proprietati hidratante, motiv pentru care pot fi folosite in masti cosmetice, dar si pentru curatarea fetei. Un scrub natural cu tarate de ovaz poate fi preparat chiar acasa si te ajuta sa elimini impuritatile, sa scapi de pielea moarta si sa redai stralucirea pielii tale. Le poti combina cu miere, ulei de masline sau chiar apa calduta. Retete cu tarate de ovaz Taratele de ovaz pot intra in compozitia unor numeroase preparate culinare (cu atat mai mult cu cat nu isi altereaza calitatile nutrutuve in urma prepararii termice) si pot fi consumate in toate momentele zilei, de la micul dejun, in combinatie cu lapte vegetal, gustari, pranz sau cina. Datorita faptului ca ofera energie si asigura senzatia de satietate o perioada indelungata, ele sunt recomandate mai ales dimineata sau pentru o serie de gustari cu putine calorii. In alimentatia copiilor putem introduce taratele de ovaz dupa varsta de 6 luni, mai intai sub forma de terci si abia apoi, dupa ce copilul mesteca foarte bine, optam si pentru celelalte variante de preparare. Budinca cu tarate de ovaz Budinca cu tarate de ovaz este unul dintre cele mai iubite preparate in care acest aliment este folosit ca ingredient, intrucat se pregateste foarte simplu, merge la fel de bine pe post de mic dejun, cina sau gustare si poate fi imbogatita dupa gustul fiecarui consumator. Ca sa o faci, combina 250-300 ml de lapte vegetal cu 6-8 linguri de tarate de ovaz si fierbe budinca rezultata timp de 5 minute. In acest timp recomandam sa mesteci in mod continuu, ca sa nu se lipeasca. Daca preferi sa indulcesti preparatul, fa-o dupa fierbere cu miere, fructe uscate sau foarte putin zahar brun. Budinca poate fi aromata cu vanilie, coaja de lamaie sau ce iti place mai mult. Asa cum spuneam taratele de ovaz nu isi pierd calitatile in urma tratarii termice, asa incat copilul tau va profita de toate proprietatile nutritive si de un gust deosebit. Daca nu vrei sau nu ai timp sa fierbi fulgii de ovaz, stai linistit, acest lucru nu este obligatoriu. Atat combinatia de lapte vegetal si tarate de ovaz, cat si anumite retete de biscuiti cu tarate pot fi pregatite si fara fierbere, mai ales daca folosesti (in cazul biscuitilor) un ingredient cu rol de legare, cum ar fi mierea sau siropul de curmale. Produse de panificatie sau prajituri cu tarate de ovaz Taratele de ovaz pot fi introduce in produsele de panificatie si in multe tipuri de aluat dulce sau sarat (paine de casa, checuri, pateuri, briose, saratele, biscuiti). Aduc un gust relativ neutru, dar un plus de fibre de care organismul tau are nevoie. Persoanele care tin dieta Dukan pot face paine cu tarate de ovaz sau cu faina de ovaz in loc  de faina obisnuita, folosind doar cateva ingrediente simple, cum ar fi apa, iaurtul si praful de copt. Vegetarienii pot sa inlocuiasca iaurtul cu lapte vegetal si sa adauge fulgi de drojdie inactiva pe post de agent de legare. Painicile astfel facute se coc in cuptor si vor inlocui painea clasica. Prajiturile in care inlocuim faina cu tarate de ovaz vor avea mai putine calorii, astfel incat pot fi consumate ocazional si de catre persoanele care urmeaza un program de eliminare a kilogramelor in plus, cu conditia sa nu se exagereze. Tarate de ovaz 1000g - SANOVITA
Faina de mei 1kg, Solaris
17,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de mei 1kg, Solaris Meiul a fost consumat din timpuri preistorice, fiind un aliment de baza pentru sumerieni si hranind milioane de oameni inainte de cunoasterea porumbului in Europa. in Romania secolului XVIII, meiul era cereala cea mai consumata! Ingrediente Faina de mei: faina de mei. Valori nutritionale medii per 100g: Valoare energetica: 1582 kJ/378kcal Grasimi: 4,2g din care acizi grasi saturati: 0,7g Carbohidrati: 64,0g din care zaharuri: 0,0g Fibre: 8,5g Proteine: 11,2g Sare: 0,01mg Aceste valori depind de fluctuatiile naturale ale calitatii materiei prime. Mod de pastrare Faina de mei 1kg, Solaris: intr-un loc uscat si racoros. Mod de prezentare Faina de mei Solaris: 1 kg Faina de mei 1kg, Solaris
Faina de cocos 250g, Solaris
15,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de cocos 250g, Solaris Faian de cocos de la Solaris este o faina fara gluten, se foloseste in patiserie, ca si inlocuitor total sau partial de faina de grau. Ideala pentru persoanele cu intoleranta la gluten. Sugestii de utilizare Faina din cocos fara gluten: Poti adauga faina de cocos in smoothies, budinci, deserturi si torturi, pentru un plus de gust sau poti sa prepari niste clatite delicioase. Prospect Faina de cocos Solaris: Ingrediente faina de cocos: 100% nuca de cocos macinata Produs ambalat intr-o fabrica in care se prelucreaza cereale, poate contine gluten. Vezi mai mult
Faina de naut 1Kg - Solaris
16,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de naut 1Kg - Solaris Faina din naut, 100%, obtinuta prin macinare in moara cu pietre. Faina de naut fara adausuri. Ingrediente Faina de naut - Solaris:  naut Valori nutritionale faina de naut/100g: Energie: 1620kj / 387kcal Grasimi: 6,7g din care saturate 10g Fibre: 10,8g Proteine: 22,4g Saruri: 0g Prezentare Faina de naut - Solaris: 1kg Faina de naut 1Kg - Solaris
Faina integrala de Grau Spelta - eco-bio 1kg- Pronat
19,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina integrala de Grau Spelta - eco-bio 1kg- Pronat Procesat cu o tehnologie speciala, la maxim 35° C, astfel incat iNTREG bobul de alac este macinat extrem de fin (400 microni), asadar contine integral si taratele.Reteta pentru paine integrala din grau spelta:500 gr de faina de grau spelta se amesteca cu 11 gr sare de Hymalaia.8,5 gr de drojdie se amesteca cu 330 ml apa calduta, apoi se toarna peste faina amestecata cu sare.Se mai adauga 5 linguri de ulei de masline presat la rece.Se alege programul de copt ”integral”, de la automatul de paine.Dupa preferinta se poate adauga cca 30 gr de seminte diverse (fl soarealui, dovleac, in, susan, canepa decorticata, etc). Pastrare: intr-un loc uscat si racoros.. Faina integrala de Grau Spelta - eco-bio 1kg- Pronat
Faina de quinoa, 300g - Solaris
16,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de quinoa, 300g - Solaris: Quinoa este numele unei cereale arhaice, originare din America de Sud, unde creste la mari altitudini (si la 4000 de m). Boabele mici, relativ rotunde, de culoare alb-cenusiu-galbui, sunt foarte hranitoare si foarte sanatoase, usor de digerat.   Quinoa este apreciata pentru valoarea nutritionala, fiind bogata in proteine, fibre, fosfor, magneziu si fier. Avand in vedere ca este o sursa buna de calciu, este un ingredient des folosit in regimul vegan sau de catre cei care au intoleranta la lactoza. Quinoa nu contine gluten. Numita de incasi „Mama tuturor granelor”, quinoa are o valoare nutritiva deosebit de ridicata. Utilizare Faina de quinoa, Solaris: Este savuroasa in clatite, painici, budinci cu lapte vegetal, in combinatie cu mirodenii precum scortisoara, coriandrul, cardamomul sau alaturi de fructe de sezon. Ingrediente si componenta Faina de quinoa, Solaris: Contine toti aminoacizii esentiali care se regasesc si in carne (izoleucina, lizina, metionina, tiozina, valina s.a.) – excelent inlocuitor pentru carne; vitamine A, B, C si E; omega 3; mangan, fier, cupru, magneziu, fosfor, calciu; fibre solubile si insolubile. Prezentare Faina de quinoa, Solaris: Punga cu 300g Faina de quinoa, 300g - Solaris
Faina proteica de nuca, 500g - Hortus Verdi
16,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina proteica de nuca, 500g - Hortus Verdi Nuca este un aliment bogat in nutrienti care se poate incadra intr-o serie de modele de alimentatie sanatoasa. Faina de nuca 500 g este o sursa excelenta de proteine, fibre si minerale. Beneficii Proteinele contribuie la mentinerea si la cresterea masei musculare. Potasiul contribuie la mentinerea tensiunii arteriale normale. Fosforul contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor si la metabolismul energetic normal. Magneziul contribuie la reducerea oboselii si a extenuarii, la functionarea normala a sistemului muscular si a sistemului nervos si la echilibrul electrolitic. Fierul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Zincul contribuie la mentinerea fertilitatii si reproducerii normale, la mentinerea vederii normale si sanatatii sistemului osos, pielii, unghiilor si parului. Cuprul contribuie la pigmentarea normala a pielii si a parului, la functionarea normala a sistemului nervos si a sistemului imunitar. Manganul contribuie la formarea normala a tesuturilor conjunctive. Ingrediente: 100% faina din nuca, obtinuta prin presare si macinare la rece. Mod de utilizare: Faina de nuca 500 g poate fi adaugata in iaurt, lapte sau shakeuri cu fructe sau poate fi utilizata pentru diferite retete de panificatie sau patiserie. Mod de prezentare: Punga a 500 grame Faina proteica de nuca, 500g - Hortus Verdi
Fibre Tranzit 200G - SANOVITA
8,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Fibre Tranzit 200G - SANOVITA Conține o combinație echilibrată de tărâțe de psyllium, tărâțe de ovăz, semințe de in și carob (pulbere de roșcove), ce ajută la accelerearea tranzitului intestinal lent și eliminarea toxinelor din organism. Carobul oferă produsului un gust deosebit și proteine complete, calciu și antioxidanți, fără a stimula aciditatea gastrică. Ingrediente: tărâțe de ovăz, tărâțe de psyllium, pudră de roșcove (carob), semințe de in. Niciunul din ingrediente nu provine din culturi modificate genetic. Valori nutritionale: Per 100 g Energie (kj/kcal) 1393 kj/330 kcal Grasimi 1.7 g din care acizi grasi saturati 0 g Carbohidrati 57.6 g din care zaharuri 0 g Fibre 16.8 g Proteine 12.8 g Sare 0 g Fibre Tranzit 200G - SANOVITA
Extract de maia din secara - eco-bio 30g - Biovegan
6,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Extract de maia din secara - eco-bio 30g - Biovegan Ferment natural pentru dospitul aluatului, suficient pentru 1 kg de faina Ingrediente Extract de maia din secara: faina integrala de secara*, culturi starter.* din culturi certificate ecologic. Valori nutritionale medii per 100g extract de maia de secara: Energie 1250 kJ / 296 kcal Grasimi 1,8 g din care acizi grasi saturati 0,5 g Carbohidrati 52 g din care zaharuri 1,0 g Fibre 14 g Proteine 11 g Sare 0,01 g A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj. Conditii de pastrare: loc uscat si racoros. Informatii despre alergeni: poate contine urme de migdale, mustar si soia. Produs in Germania de: Biovegan GmbH. Prezentare maia de secara: plic cu 30g Extract de maia din secara - eco-bio 30g - Biovegan
FAINA DE BANANE VERZI ECO-BIO 250g, BioBoom
34,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
FAINA DE BANANE VERZI ECO-BIO 250g, BioBoom Faina de banane este o pudra obtinuta traditional din banane verzi, folosita ca inlocuitor pentru faina de grau. Pentru ca bananele utilizate sunt verzi, faina cruda (raw) de banane are o usoara aroma de banane care dispare in momentul in care este gatita. O banana verde medie, proaspata, contine circa 5 grame de amidon rezistent denumit RS2, care ajuta la reglarea nivelului de glicemie, mentinerea greutatii corporale si reducerea nivelului de colesterol in sange. Asa cum numele sau o sugereaza, acest tip de amidon rezista proceselor digestive din intestinul subtire, fiind eliminat prin intestinul gros. Asadar, actioneaza precum fibrele alimentare, oferind aceleasi beneficii organismului precum fibrele solubile si insolubile din hrana. Faina de banane este neutra in gust, astfel incat o puteti folosi atat la preparate sarate cat si dulci. De asemenea este excelenta atunci cand doriti sa ingrosati supa, sosul sau chiar si o budinca. Ingrediente FAINA DE BANANE VERZI RAW BIO 250g, BioBoom: banane verzi 100%  Produs certificat ecologic. Valoare nutritiva in 100g FAINA DE BANANE VERZI ECO-BIO BioBoom:  valoare energetica: 1510kJ / 355kcal  grasime: 0,3 g, acizi grasi saturati: 0,1 g  carbohidrati: 81 g, inclusiv zaharuri: 74 g  fibra: 5,7 g   proteina: 4,1 g   sare: 0,1 g. Mod de prezentare FAINA DE BANANE VERZI ECO-BIO 250g, BioBoom: 250g FAINA DE BANANE VERZI ECO-BIO 250g, BioBoom
Faina de migdale - eco-bio 120g - Pet - Pronat
18,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina eco-bio de migdale 120g - Pronat Ambalat in PET alimentar cu capac si sigiliu de siguranta alimentara.Produs fabricat din materii prime selectionate, calibrate, cojite, prelucrate si ambalate cu tehnologii atent controlate.Migdalele sunt originare din Asia Mica, de unde s-au raspandit, inca din antichitate, in tot bazinul mediteranean.Origine EU (Italia)Valori nutritionale medii per 100g (%):Valoare energetica: 602,7 Kcal/ 2498,6 KJProteine: 31,9%Carbohidrati: 5,6%Grasimi: 50,3%Fibre: 4,5%Valorile nutritionale sunt supuse variatiilor specifice produselor naturale.A se pastra la loc racoros (8-14 °C) si uscat,bine ventilat, de preferinta ferit de lumina si caldura.Produsul nu este, nu contine si nu este obtinut cu or ganisme modificategenetic, conform normativelor in vigoare. Faina de migdale - eco-bio 120g - Pet - Pronat
Faina integrala de hrisca, 500g - Sano Vita
11,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina integrala de hrisca, 500g - Sano Vita Făină măcinată din bobul integral de hrișcă, în combinații cu alte făinuri și folosită în panificație sau sosuri este un ajutor excelent în tratamentul tensiunii arteriale mari și pentru întărirea arterelor. Făina de hrișcă este foarte hrănitoare și bogată în protein, fosfor , magneziu și vitamin P. Nu conține gluten. Ingrediente: făină de hrișca Mod de utilizare O gustare sanatoasa Mod de Prezentare: Punga a 500 grame Faina integrala de hrisca, 500g - Sano Vita
Faina proteica de nuca 1000g - Hortus Verdi
22,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina proteica de nuca 1000g - Hortus Verdi Nuca este un aliment bogat in nutrienti care se poate incadra intr-o serie de modele de alimentatie sanatoasa. Faina de nuca 500 g este o sursa excelenta de proteine, fibre si minerale. Beneficii Proteinele contribuie la mentinerea si la cresterea masei musculare. Potasiul contribuie la mentinerea tensiunii arteriale normale. Fosforul contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor si la metabolismul energetic normal. Magneziul contribuie la reducerea oboselii si a extenuarii, la functionarea normala a sistemului muscular si a sistemului nervos si la echilibrul electrolitic. Fierul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Zincul contribuie la mentinerea fertilitatii si reproducerii normale, la mentinerea vederii normale si sanatatii sistemului osos, pielii, unghiilor si parului. Cuprul contribuie la pigmentarea normala a pielii si a parului, la functionarea normala a sistemului nervos si a sistemului imunitar. Manganul contribuie la formarea normala a tesuturilor conjunctive. Ingrediente: 100% faina din nuca, obtinuta prin presare si macinare la rece. Mod de utilizare: Faina de nuca 500 g poate fi adaugata in iaurt, lapte sau shakeuri cu fructe sau poate fi utilizata pentru diferite retete de panificatie sau patiserie. Mod de prezentare: Punga a 1000 grame Faina proteica de nucan 1000g - Hortus Verdi
Mix faina fara gluten cu fibre 1000g, NO GLUTEN SUGAR
35,95 RON
TVA inclus
Ultimele produse in stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Mix faina fara gluten cu fibre 1000g, NO GLUTEN SUGAR Mixul de faina este un amestec special de ingridiente naturale, fara faina de grau, fara amidon, pentru a prepara o paine gustoasa fara gluten. Ingridiente Mix faina fara gluten cu fibre, NO GLUTEN SUGAR: faina de orez, faina de mei, seminte de in macinate, tarate de psyllium. Valori nutritionale pe 100 gr de produs: carbohidrati 63,57gr din care zahar 3,37gr, proteine 4.68gr, grasimi 5.48gr, fibre 6,48gr. Valoare energetica: 341 kcal. Produsul nu contine: oua, soia, amidon, lactoza, proteine din lapte, agenti de legare, coloranti, conservanti, ingridiente congelate. Garantie: 3 luni. A se pastra la loc uscat și racoros. Mod de preparare pentru o paine de 500gr: 300 gr de mixt 310 ml apa 15 gr drojdie 7 gr de sare O lingura de ulei Dizolvati in apa calduta sarea și drojdia, amestecati cu uleiul și cu mixul de faina pana obtineti un aluat omogen. Intr-o tava unsa cu ulei sau tapetata cu hartie de copt lasati 45 de minute acoperita. In cuptorul preincalzit coaceti 55-60 de minute la 200 grade C. Mod de prezentare Mix faina fara gluten cu fibre, NO GLUTEN SUGAR: 1000g Mix faina fara gluten cu fibre 1000g, NO GLUTEN SUGAR
Mix de faina alba, fara gluten, 1000g HAMMER MUHLE
30,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Mix de faina alba, fara gluten, 1000g HAMMER MUHLE Amestecul de faina alba este similar tipului de faina 405, prin urmare, un clasic in fiecare bucatarie. Poate fi folosit universal si este potrivit pentru toate prajiturile, turta dulce si aluatul clasic, pentru mancarurile dulci si sarate, pentru paine si prajitura. Caracteristici Mix de faina alba, fara gluten Fara gluten – fara grau – fara lactoza – usor de preparat Ingrediente Mix de faina alba, fara gluten amidon de (cartofi, porumb), faina de porumb, faina de orez, agent de ingrosare: guma de guar. continut rezidual de lactoza <0,1 g / 100 g Utilizare Mix de faina alba, fara gluten Sfat pentru reteta: Chec insiropat de lamaie Pentru o forma de copt de 25 cm Ingrediente necesare: 250 g mix de faina alba fara gluten, 1 pliculet praf de copt, 175 g unt nesarat, 200 g zahar, 1 pliculet zahar vanilat, 4 oua, o lamaie. Mod de preparare: Se amesteca untul moale, zaharul si zaharul vanilat pana se spumeaza, se adauga treptat oua. Se amesteca faina cu praful de copt si coaja de la o lamaie. La final se adauga sucul de lamaie. Aluatul trebuie sa fie vascos, adaugati putin lapte, daca este necesar. Ungeti forma de copt si adaugati aluatul. Coaceti in cuptorul preincalzit la temperatura de 160°C temperatura de sus / jos timp de aprox. 50 min. Dupa racire, decorati cu glazura de lamaie si coaja de lamaie. Sfat: in loc de lamaie puteti folosi portocala. Prezentare Mix de faina alba, fara gluten  Punga cu 1000g Mix de faina alba, fara gluten, 1000g HAMMER MUHLE  
Faina de cocos, eco-bio, 450g - Diet Food
23,95 RON
TVA inclus
Ultimele produse in stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de cocos, eco-bio,  450g - Diet Food Diet Food este o companie specializata in produse bio dietetice fara carbohidrati, fara gluten din konjac si din soia si produse bio de tip superfood si superalimente: pulberi organice si amestecuri de pulberi organice speciale pentru detoxifiere, slabire, sportivi, energie zilnica. Faina de cocos este o alternativa delicioasa, pentru alte tipuri de faina. Aceasta are un continut scazut de calorii si zahar si indicele glicemic scazut. Foarte populara in randul persoanelor care sufera de diabet, vegetarieni, si a persoanelor care tin diete fara gluten. Faina de nuca de cocos organica este produsa din nuca de cocos uscata si pulbere de miez de nuca de cocos din care este extrudat uleiul de cocos. Este caracterizata printr-o aroma distincta de cocos si un gust delicat, dulce. Are capacitatea de a absorbi umiditatea din preparate. Beneficii: sursa buna de acid lauric, ce are rol in sustinerea sistemului imunitar si endocrin al organismului continut ridicat de proteine si fibre ce sprijina digestia si curatarea organismului de toxine sursa buna de mangan, vitamina C, tiamina reglarea nivelului metabolismului si al zaharului din sange continut ridicat de acizi grasi nesaturati - sursa de energie disponibila rapid are indice glicemic scazut ce protejeaza impotriva supratensiunii datorata cresterii brusce a nivelului de zahar din sange reduce nivelul de colesterol rau - LDL . Ingrediente: nuca de cocos* *ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Alergeni:  Poate contine urme de soia, grau si gluten Mod de Utilizare: ideala pentru ambele feluri de mancare dulci si sarate, aducand note perceptibile, placute de nuca de cocos, fara a schimba gustul alimentelor . Faina de nuca de cocos este potrivita pentru mancaruri usoare, dar si ca aditiv pentru a ingrosa supe, sosuri, salate sau toppinguri pentru salate, iaurt, inghetata, milkshake. Poate fi folosit la coacere: paine, briose, prajituri, biscuiti, clatite si vafe . Pentru coacere faina de nuca de cocos nu poate fi combinata cu alte fainuri în raport de 1 : 1. Acest lucru se datoreaza faptului ca este foarte absorbanta , astfel încat trebuie sa folositi doar o cantitate mica Conditii de pastrare: in loc uscat, ambalajul de tip zip permite inchiderea etansa dupa fiecare utilizare Caracteristici: produs bio, raw, indice glicemic scazut, bogat in fibre, in mod natural fara gluten Mod de prezentare: Punga a 450 grame Faina de cocos, eco-bio,  450g - Diet Food

Descopera o varietate de faina integrala pe minuneanaturii.ro.

Categoria de produse faina integrala cuprinde:

  • faina integrala de grau

  • faina integrala de spelta

  • faina integrala de ovaz

  • faina integrala de secara

  • faina integrala de grau dur

  • faina integrala de grau kamut

  • mixuri de faina bio

  • faina integrala pentru paine de casa

  • gris integral

  • faina de tapioka

  • faina de orez

  • faina de malai

  • faina din seminte (canepa, migdale, etc)

Descopera faina integrala, copnventionala si bio la oferta speciala.