Ulei esential lamaie verde

Ulei Aromo Lamaie verde, 10ml, Solaris
5,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ulei Aromo Lamaie verde, 10ml, Solaris Ulei esential de calitate superioara. Uleiurile esentiale Solaris sunt produse cu maiestrie din plante si petale de flori, prin distilare cu vapori de apa. Uleiurile esentiale Solaris se remarca prin calitatea premium, asigurata printr-o metoda de extractie avansata. Mirosul lor este pur si reflecta mireasma florilor sau a plantelor folosite. Fiecare sticluta este prevazuta cu pipeta de sticla, pentru o dozare eficienta si ambalata intr-o cutie din carton cu decoratiuni aurii. Uleiurile Solaris pentru aromaterapie obtinute prin imbinarea de diverse parfumuri, pot fi folosite exclusiv in lampa de aromaterapie. Indeparteaza mirosurile neplacute din incapere, are efect placut si relaxant. Utilizare Ulei Aromo Lamaie verde: Se folosesc 3-5 picaturi in amestec cu 30 ml apa, in lampa de aromoterapie, pentru odorizarea mediului ambiant, avand efect placut si relaxant. Prezentare Ulei Aromo Lamaie verde, Solaris: Sticluta cu 10ml Ulei Aromo Lamaie verde, 10ml, Solaris
Ulei esential de Lamaie verde, 100ml - Mayam
86,91 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ulei esential de Lamaie verde, 100ml - Mayam Este un ulei esențial cu multiple proprietăți benefice pentru piele și organism în general. Parfumul său se deosebește de cel al lămâii galbene, împletind prospețimea notelor citrate acidulate, cu note dulci-amare. Este folosit în cosmetică pentru îngrijirea pielii cu tendințe de îngrășare și acneice, fiind și un bun agent antiseptic; este drenant și stimulează sistemul limfatic. În aromaterapie este folosit pentru efectul tonic și stimulant al sistemului nervos, ca antiinflamator și antispasmodic. Sinonime: ulei esențial de Lime, Limetă, Limette Proprietăți organoleptice: lichid galben-verzui, vâscozitate redusă, poate fi ușor tulbure Descriere olfactivă: miros proaspăt, acidulat, citric, dulce-amărui Ingrediente (INCI): citrus aurantifolia oil Proprietățile uleiului de lămâie verde antiseptic general și bactericid, dezobturant al porilor, ajută la curățarea și purificarea pielii anti-îmbătrânire, antioxidant, tonifiant, contribuie la întreținerea țesutului cutanat drenant limfatic, stimulator al microcirculației, excelent pentru îmbunătățirea circulației antiinflamator, util pentru artrită și reumatism tonic și stimulant al sistemului nervos revigorant pentru cei depresivi sau epuizați parfumant plăcut, optimizant Recomandări, aplicații curățarea și îngrijirea pielii în general, a tenurilor grase sau cu tendințe acneice în particular îmbunătățirea condiției pielii și ameliorarea problemelor cutanate: comedoane, seboree, congestii, herpes, negi, furuncule celulită, tratamente cosmetice pentru întreținerea siluetei, circulație limfatică și sanguină deficitară întreținerea musculaturii și articulațiilor îngrijirea scalpului, igienă orală combaterea oboselii, a epuizării fizice și mentale, animarea spiritului, diminuarea stărilor de apatie și letargie parfumarea cosmeticelor, prepararea produselor de toaletă cu aromă proaspătă, ca notă de vârf pentru formularea parfumurilor Cum se folosește în cosmetică și aromaterapie este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, compoziții pentru aromaterapie și produse de parfumerie ca ingredient în cleansere, geluri de duș și baie, șampoane ca ingredient în tonere, măști, creme, geluri, loțiuni și balsamuri aplicat local, punctual pe herpes și negi, cu ajutorul unui bețișor cu vată inclus într-un ulei vegetal, folosit ca ulei de cuticule și îngrijirea unghiilor încorporat într-un ulei vegetal pentru masaje, simplu sau în combinație cu alte esențe sub formă de masaj pe coloana vertebrală sau pe plexul solar, diluat în ulei vegetal, pentru revigorarea sistemului nervos și efecte pozitive asupra spiritului ca ingredient în odorizante de cameră sau în sprayuri pentru parfumarea și împrospătarea încăperilor prin vaporizare sau difuzare aeriană pentru parfumarea ambientului și aromaterapie alături de alte esențe cu note de vârf, mijloc și de bază, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă Date de siguranță, precauții în utilizare: ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare a se evita contactul cu ochii contraindicat în trimestrul I de sarcină a nu se lăsa la îndemâna copiilor uz extern; uzul intern se recomandă sub îndrumarea unui medic sau aromaterapeut Mod de prezentare: Flacon a 100 mililitri Ulei esential de Lamaie verde, 100ml - Mayam
Ulei Esential Lamaie Verde, 10ml - SOiL
44,54 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ulei Esential Lamaie Verde, 10ml - SOiL Uleiurile esențiale SOiL sunt produse dintr-o singură specie de plantă și nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiași plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure și nediluate. Acest ulei natural, pur și organic este obținut prin distilarea cu abur a cojii de Lămâie Verde. Uleiul esențial de Lămâie Verde poate fi folosit pentru combaterea celuliței și tonifierea țesutului epitelial. Are calități astringente și antiseptice care ajută la vindecarea acneei și a pielii cu tendințe de îngrășare. Lămâia Verde are o aromă dulce de citrice răcoritoare, uleiul obținut din această plantă fiind un bun deodorant. Totodată mirosul său energizant poate combate oboseala și reîmprospătă o minte obosită. Uleiul esențial de Lămâie Verde poate ajuta la atenuarea congestiei cauzate de răceli și este cunoscut ca un tonic digestiv. SOiL Ulei Esențial Lămâie Verde (Citrus aurantifolia) Pur Organic ECOCERT 10 ml este un produs 100% Certificat Organic și nu conține SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon. Nu este diluat. Beneficii: Combate celulita Vindecă afecțiunile pielii Tonic digestiv Efect energizant Ingrediente Ulei esențial organic de Lămâie Verde (Citrus aurantifolia). Mod de Utilizare Uleiurile esențiale sunt ingredientele active extrem de concentrate ale plantelor. Ele trebuie întotdeauna diluate într-o bază înainte de utilizare și nu trebuie luate intern fără recomandarea profesională. Băi: Adăugați 5-10 picături de ulei (uri) esențial (e) într-o baie cu funcționare caldă. Dacă pielea este sensibilă, amestecați mai întâi uleiul esențial într-o linguriță de ulei purtător. Închideți ușa, astfel încât vaporii să nu scape. Se înmoaie cel puțin 10 minute relaxându-se și respirând profund. Pentru hidratare adăugată, diluați uleiurile în 10 ml de purtător înainte de a adăuga la baie. Masaj: Adăugați 5 - 6 picături de ulei esențial la 10 ml de ulei purtător. Se amestecă bine și se aplică liber pe piele. Inhalări: Adăugați 4 - 5 picături de ulei esențial într-un castron cu apă aburitoare. Puneți un prosop deasupra capului, închideți ochii și aplecați-vă peste vas. Inspirați vaporii câteva minute. Arzătoare și difuzoare: Umpleți vasul arzătorului / vaporizatorului cu apă și apoi adăugați 3 - 6 picături de ulei esențial. Aprindeți lumânarea și uleiul se va evapora pe măsură ce apa se încălzește. Nu lăsați vasul să se usuce. Comprimare: recomandată atunci când zona este prea dureroasă pentru a fi masată. Scufundați un prosop sau o cârpă în 4-5 picături de ulei esențial și 200 ml fierbinte sau țineți apă și smulgeți-o. Acoperiți zona afectată cu această compresă. Apoi puneți o folie de plastic peste aceasta și un prosop sau o pătură deasupra. Lăsați compresa aprinsă timp de 2-4 ore Mod de prezentare: Flacon a 10 mililitri. Ulei Esential Lamaie Verde, 10ml - SOiL
Ulei esential de Lamaie verde,10ml - Mayam
11,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
(5/5) on 1 rating(s)
Ulei esential de Lamaie verde,10ml - Mayam Este un ulei esențial cu multiple proprietăți benefice pentru piele și organism în general. Parfumul său se deosebește de cel al lămâii galbene, împletind prospețimea notelor citrate acidulate, cu note dulci-amare. Este folosit în cosmetică pentru îngrijirea pielii cu tendințe de îngrășare și acneice, fiind și un bun agent antiseptic; este drenant și stimulează sistemul limfatic. În aromaterapie este folosit pentru efectul tonic și stimulant al sistemului nervos, ca antiinflamator și antispasmodic. Sinonime: ulei esențial de Lime, Limetă, Limette Proprietăți organoleptice: lichid galben-verzui, vâscozitate redusă, poate fi ușor tulbure Descriere olfactivă: miros proaspăt, acidulat, citric, dulce-amărui Ingrediente (INCI): citrus aurantifolia oil Proprietățile uleiului de lămâie verde antiseptic general și bactericid, dezobturant al porilor, ajută la curățarea și purificarea pielii anti-îmbătrânire, antioxidant, tonifiant, contribuie la întreținerea țesutului cutanat drenant limfatic, stimulator al microcirculației, excelent pentru îmbunătățirea circulației antiinflamator, util pentru artrită și reumatism tonic și stimulant al sistemului nervos revigorant pentru cei depresivi sau epuizați parfumant plăcut, optimizant Recomandări, aplicații curățarea și îngrijirea pielii în general, a tenurilor grase sau cu tendințe acneice în particular îmbunătățirea condiției pielii și ameliorarea problemelor cutanate: comedoane, seboree, congestii, herpes, negi, furuncule celulită, tratamente cosmetice pentru întreținerea siluetei, circulație limfatică și sanguină deficitară întreținerea musculaturii și articulațiilor îngrijirea scalpului, igienă orală combaterea oboselii, a epuizării fizice și mentale, animarea spiritului, diminuarea stărilor de apatie și letargie parfumarea cosmeticelor, prepararea produselor de toaletă cu aromă proaspătă, ca notă de vârf pentru formularea parfumurilor Cum se folosește în cosmetică și aromaterapie este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, compoziții pentru aromaterapie și produse de parfumerie ca ingredient în cleansere, geluri de duș și baie, șampoane ca ingredient în tonere, măști, creme, geluri, loțiuni și balsamuri aplicat local, punctual pe herpes și negi, cu ajutorul unui bețișor cu vată inclus într-un ulei vegetal, folosit ca ulei de cuticule și îngrijirea unghiilor încorporat într-un ulei vegetal pentru masaje, simplu sau în combinație cu alte esențe sub formă de masaj pe coloana vertebrală sau pe plexul solar, diluat în ulei vegetal, pentru revigorarea sistemului nervos și efecte pozitive asupra spiritului ca ingredient în odorizante de cameră sau în sprayuri pentru parfumarea și împrospătarea încăperilor prin vaporizare sau difuzare aeriană pentru parfumarea ambientului și aromaterapie alături de alte esențe cu note de vârf, mijloc și de bază, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă Date de siguranță, precauții în utilizare: ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare a se evita contactul cu ochii contraindicat în trimestrul I de sarcină a nu se lăsa la îndemâna copiilor uz extern; uzul intern se recomandă sub îndrumarea unui medic sau aromaterapeut Mod de prezentare: Flacon a 10 mililitri Ulei esential de Lamaie verde,10ml - Mayam