Despre noi

Indraznim sa credem ca lumea in care traim poate fi plina de oameni sanatosi si optimisti.

Indraznim sa credem ca avem ceva important de spus in daramarea conceptelor cum ca trebuie sa ajungem batrani si bolnavi, in distrugerea conceptului de bola cronica incurabila, in vindecarea deplina si revitalizarea organismului.

Indraznim sa credem ca exista o farmacie minunata, intr-o lume minunata pentru oameni minunati:

Minunea Naturii este un concept unic, este prima farmacie naturopata online si offline din Romania!

In spatele acestui concept se afla farmacisti care au constientizat puterea de vindecare a naturii. Baza acestui concept este dorinta de a ajuta oamenii sa fie mai sanatosi.

Oamenii care au pus bazele acestui vis devenit realitate suntem noi, Anca Ienin si Adrian Ienin, ambii farmacisti. Am facut toate acestea pentru ca noi ne dorim ca si tu sa fii mai sanatos.

Viata si conceptul Minunea Naturii sunt ghidate de 2 principii:
- „Ne dorim ca oamenii sa fie mai sanatosi!”
- „Orice boala se poate vindeca!”

Am terminat amandoi facultatea de farmacie cu gandul sa ajutam cat mai multi oameni. Am incercat sa facem asta in farmaciile clasice insa rezultatele erau de multe ori sub asteptari. Ne-a placut de la inceput aceasta idee, de a fi de folos semenilor mei si ne-am straduit sa facem asta in farmacie. 
In viata noastra insa s-au intamplat niste evenimente care ne-au schimbat viziunea si am ajuns la concluzia ca alimentatia si stilul de viata constituie piloni mult mai important decat medicatia. La fel cum spunea si Hipocrate, parintele medicinei: „Hrana sa va fie medicament!”

Alimentele pe care le ingeram constituie ori un medicament foarte puternic ori o otrava foarte lenta. Ele constituie ori un mijloc prin care se mentine sau se restabileste sanatatea ori o otrava foarte lenta care distruge incet dar sigur intreg metabolismul nostru, ca mai apoi sa apara diverse dereglari si boli. Toate bolile de care noi suferim sunt cauzate de alimentatia gresita sau/si de atitudinea gresita in fata situatilor care se ivesc in viata, adica, pe langa alimentatie, toate bolile au o componenta emotionala.

Astfel oferim in primul rand consultanta pentru schimbarea stilului de viata si mai apoi suplimente sau tratamente naturale pentru echilibrarea organismului.

In cadrul farmaciei se afla un cabinet de nutritie si consiliere terapeutica unde Farm. Anca Ienin - consultant in nutritie si sanatate - va ofera consiliere terapeutica si nutritionala, precum si meniuri personalizate si adaptate fiecarei persoane.

Rezultatele obtinute sunt extraordinare pentru ca noi consideram corpul ca pe un intreg nu ca parti separabile, astfel tratam omul nu boala. Imbratisam conceptul sanatatii holistice avand mare grija la partea psihica si emotionala, la ceea ce introducem in corpul nostru si la pastrarea canalelor de detoxifiere si eliminare cat mai functionale.

Minunea Naturii - farmacia minunata este o oaza a sanatatii, un loc unde gasesti tot ceea ce ai nevoie pentru ca sa fii pe deplin sanatos.

TE ASTEPTAM IN LOCATIILE NOASTRE: 

Minunea Naturii 1:

Timisoara, Str. Sf. Ap. Petru si Pavel, nr.48,

tel: 0771 17 17 17, 0356 455 617

     

Minunea naturii 2:

Incepand cu 26.nov.2015 ne gasiti si in noua locatie din Shopping City Timisoara, Cal. Sagului, nr.100,

tel: 0771 15 15 15, 0356 455 618

  

Te asteptam sa ne treci pragul si sa imbratisesi conceptul nostru!