Paste

Fusilli din faina multicereale - eco-bio 250g - Biori
8,95 RON
9,73 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Fusilli din faina multicereale - eco-bio 250g - BioriPaste din multicereale, fara gluten!Timp de fierbere 6-8 minute. Ingrediente Fusilli din faina multicereale: 75% faina de malai*, 10% faina de orez*, 10% faina de hrisca*, 5% faina de quinoa*.*provenite din culturi certificate ecologic. Valori nutritionalepentru 100 g%VREnergie 1490kJ/351kcal 18 Grasimi, din care 1,6g 2 - acizi grasi nesaturati 0,3g 2 Carbohidrati 75g 29 -din care zaharuri 0,7g 0,8 Fibre 8,2g Proteine 8,5g 16 Sare lt; 0,1 g 0 *VR=Valori de referinta medii pentru un adult (8400kJ/2000kcal)Continut: 250gPastrare: intr-un loc uscat si racoros.Producator: Molino Andriani S.r.l., ItaliaOrigine: ItaliaFusilli din faina multicereale - eco-bio 250g - Biori
Mezzi rigatoni din faina de porumb si orez eco-bio, 250g FELICIA
9,95 RON
10,82 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Mezzi rigatoni din faina de porumb si orez eco-bio, 250g FELICIA Formulate special pentru persoanele cu intoleranta la gluten. Caracteristici Mezzi rigatoni din faina de porumb si orez Nu contin gluten. Ingrediente Mezzi rigatoni din faina de porumb si orez 50% faina de porumb, 38% faina de orez brun, 12% faina de orez. din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE. Utilizare Mezzi rigatoni din faina de porumb si orez Mod de preparare: Aduceti 1L de apa la fierbere. Adaugati 100g de paste Felicia ecologice si fierbeti dupa timpul recomandat. Scurgeti bine si serviti cald cu garnitura preferata. Reteta: Mezzi rigatoni cu crema de rosii. Numar de portii: 4 persoane Timp de preparare: 25 minute Dificultate: usor  Ingrediente necesare: Mezzi Rigatoni ecologice din faina de orez si porumb 250g, ceapa 30g, rosii cherry 500g, busuioc 50g, mazare 150g, usturoi (dupa gust), piper (dupa gust), ulei de masline extravirgin.  Preparare: 1.Intr-o tigaie se toarna mazarea si ceapa si se gateste timp de cateva minute. 2.Cand totul este gatit, bateti cu ajutorul unui blender. 3.Dupa timpul de marinare, amestecati totul si treceti in final la sos. 4.Intr-un vas de servire, preparati o crema de rosii cu cateva picaturi de emulsie de mazare. 5.Gatiti pastele „al dente”, scurgeti si asezati pe crema preparata anterior in farfurie. 6.Completati totul cu ulei de masline extravirgin. Prezentare Mezzi rigatoni din faina de porumb si orez Punga cu 250g       Mezzi rigatoni din faina de porumb si orez eco-bio, 250g FELICIA  
Fettuccine Konjac SHIRATAKI 300g, Diet Food
17,95 RON
19,51 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Fettuccine Konjac SHIRATAKI 300g, Diet Food Paste din Konjac, naturale 100%, fara grasimi, fara proteine, fara carbohidrati, perfect pentru curele de slabire, potrivit pentru vegetarieni, vegani, diabetici, precum si pentru persoanele cu intoleranta la grau sau alergie la soia. Produs ce nu contine in mod natural gluten sau soia. Caracteristici: produs natural, vegan, in mod natural fara gluten Descriere Fettuccine Konjac SHIRATAKI: este cel mai popular tip de paste si pot fi consumate doar cu sosul favorit. Pastele din konjac Diet Food pot fi consumate ca un substitut pentru orez si paste si pot fi incorporate in aproape orice fel de mancare. Marele avantaj al acestor paste este faptul ca produsele sunt complet naturale, iar fibrele pe care le contin ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange, reduc pofta de mancare si mancatul in exces . Principalul ingredient este glucomanan - fibre solubile derivate din radacina plantei Konnyak (Amorphophallus konjac). Konjac sau Konnyaku este o planta perena din Asia care creste salbatic la altitudini foarte mari. Sursa de hrana total naturala, Konjac are un continut de 97% apa, bogat in minerale bune si sarac in calorii. Cea mai usoara forma de a consuma Konjac este sub forma de paste, cunoscute si sub numele de Shirataki. Beneficii Fettuccine Konjac SHIRATAKI 300g, Diet Food: un produs natural non alergenic contine aproape zero calorii si carbohidrati, ajuta la pierderea in greutate produsul este 100% de origine vegetala are capacitatea de a absorbi pana la de 100 ori volumul sau in lichid produs incolor, fara un gust propriu, absoarbe rapid adaosuri de gust si condimente nu contine carbohidrati, grasimi, proteine, gluten; nu permite absorbtia zaharurilor din alimentatie;  contine fibre si faciliteaza tranzitul intestinal; ofera mult dorita senzatie de satietate; regleaza glicemia. Ingrediente Fettuccine Konjac SHIRATAKI: apa, konjac glucomanan, calcium hidroxid Origine: non UE Alergeni: 0 Produs certificat de JAS (Japanesse Standard Agricol) Mod de utilizare Fettuccine Konjac SHIRATAKI: clatiti bine inainte de utilizare cu apa fierbinte. Fierbeti (2-3 minute) in apa clocotita, apoi scurgeti si folositi dupa gust. Preparare Fettuccine Konjac SHIRATAKI: pot fi pregatiti la fel de usor ca si pastele simplu doar cu condimente sau alaturi de preparate cu carne, sosuri usoare, legume, transformand retetele preferate in delicii dietetice. Mirosul iodat de la deschidere este normal si dispare dupa clatire Conditii de pastrare si consum: a se pastra la temperatura camerei. Dupa deschidere se pastreaza maxim 3 zile la frigider. Nu congelati. Informatii nutritionale Fettuccine Konjac SHIRATAKI: Valoare energetica la 100g - 6.4Kcal sau 2.7Kj Proteine - 0g Lipide - 0g Glucide 0.5g din care zaharuri 0.47 g Fibre - 4.5g Prezentare Fettuccine Konjac SHIRATAKI: 300g Fettuccine Konjac SHIRATAKI 300g, Diet Food
Bavete din faina de porumb si orez eco-bio, 250g FELICIA
9,95 RON
10,82 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Bavete din faina de porumb si orez eco-bio, 250g FELICIA Formulate special pentru persoanele cu intoleranta la gluten. Caracteristici Bavete din faina de porumb si orez Fara gluten Ingrediente Bavete din faina de porumb si orez 50% faina de porumb, 38% faina de orez brun, 12% faina de orez. din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE. Utilizare Bavete din faina de porumb si orez Mod de preparare: Aduceti 1L de apa la fierbere. Adaugati 100g de paste Felicia ecologice si fierbeti dupa timpul recomandat. Scurgeti bine si serviti cald cu garnitura preferata. Timp de fierbere 8-10 min. Prezentare Bavete din faina de porumb si orez Punga cu 250g Bavete din faina de porumb si orez eco-bio, 250g FELICIA  
Penne organice din malai si orez, 500g - Felicia Bio
13,95 RON
15,16 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Penne organice din malai si orez, 500g - Felicia Bio Paste vegan pe baza de faina de orez, fara gluten.Timp de fierbere 6-8 minuteIngrediente Penne organice din malai si orez, 500g: malai*, orez*, apa.*din culturi certificate ecologicNu contine alergeni.Valori nutritionale medii/ 100g Valoare energetica: 1482kJ/ 349 kcal Grasimi, din care: 1,2g - acizigrasi saturati: 0,3g Carbohidrati: 76,7g - din care zaharuri: 0,2g Proteine: 6,8g Sare: 0,001g Continut: 500g Pastrare: intr-un loc uscat si racoros. Producator: Molino Andriani S.r.l., ItaliaOrigine: ItaliaPenne organice din malai si orez, 500g - Felicia Bio
Taitei din Konjac SHIRATAKI bio 300g, Diet Food
17,95 RON
19,51 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Taitei din Konjac SHIRATAKI bio 300g, Diet Food Taitei din Konjac SHIRATAKI bio 300g, Diet Food bio vegan fara gluten sarac in calorii fara OMG halal (mancare permisa de religia islamica) Aceste paste bio sunt produse DOAR DIN KONJAC SI APA PURIFICATA si sunt produse bio perfecte pentru mentinerea greutatii corporale sau slabire.  Konjac Glucomanan este o planta care creste in China sau Japonia de aproape 2000 de ani continutul de fibre solubile in apa si valorile mici calorice fac din aceste paste dietetice o alternativa perfecta la orezul sau pastele conventionale ajutand la slabire sau mentinerea greutatii. Nu contine carbohidrati grasimi proteine gluten nu permite absorbtia zaharurilor din alimentatie contine fibre si faciliteaza tranzitul intestinal ofera mult dorita senzatie de satietate si regleaza glicemia. Sunt produse in patru forme: taietei orez fetuccine spaghetti pentru a fi adaptate felului de mancare favorit. Marele avantaj al acestor paste este faptul ca produsele sunt complet naturale au doar 7 kcal la 100 grame iar fibrele pe care le contin ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange reduc pofta de mancare si mancatul in exces. Sursa de hrana total naturala Konjac are un continut de 97 % apa bogat î n minerale bune si sarac in calorii. Cea mai usoara forma de a consuma Konjac este sub forma de paste cunoscute si sub numele de Shirataki.  Beneficii Taitei din Konjac SHIRATAKI bio 300g, Diet Food:  un produs natural non alergenic  contine doar 7 kcal si valori mici de carbohidrati ajuta la pierderea in greutate  certificat bio vegan fara grasimi fara OMG  produsul este 100% de origine vegetala  are capacitatea de a absorbi pana la de 100 ori volumul sau in lichid  produs incolor fara un gust propriu absoarbe rapid adaosuri de gust si condimente   nu contine carbohidrati grasimi proteine gluten    nu permite absorbtia zaharurilor din alimentatie    contine fibre si faciliteaza tranzitul intestinal    ofera mult dorita senzatie de satietate    regleaza glicemia.  Ingrediente Taitei din Konjac SHIRATAKI bio 300g, Diet Food: apa purificata (96 6%) faina bio de konjak/fibre konjac glucomanan (3 4%) Origine:  non UE China Certificare BIO:  CN-BIO-141 Alergeni:  0 Mod de utilizare Taitei din Konjac SHIRATAKI bio 300g, Diet Food: goliti apa din ambalaj si apoi clatiti inainte de utilizare cu apa calda. Fierbeti (2-3 minute) in apa clocotita apoi scurgeti si folositi dupa gust sau incalziti in tigaie 2-3 minute sau la microunde Adaugati sosul favorit salata sau legume supa. Mod de preparare Taitei din Konjac SHIRATAKI bio 300g, Diet Food:   pot fi pregatiti la fel de usor ca si pastele simplu doar cu condimente sau alaturi de preparate sosuri usoare legume transformand retetele preferate in delicii dietetice.  Conditii de pastrare si consum Taitei din Konjac SHIRATAKI bio 300g, Diet Food:   a se pastra la temperatura camerei (5-28 grade). Dupa deschidere se pastreaza maxim 3 zile la frigider. Nu congelati! Mod de prezentare Taitei din Konjac SHIRATAKI bio, Diet Food: 300g Taitei din Konjac SHIRATAKI bio 300g, Diet Food
Fusilli din faina de naut - eco-bio 250g - Felicia Bio
15,95 RON
17,34 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Fusilli din faina de naut eco-bio 250g - Felicia Bio Paste fara gluten din faina de naut. Timp de fierbere 6 - 8 minBo gat in proteine! Sursa de fibre! Fara gluten!Ingrediente Fusilli din faina de naut: 100% faina de naut ecologicaProdus recomandat persoanelor cu intoleranta la gluten!Valori nutritionale per 100g: Energie 1513 kJ / 359 kcal  Grasimi 6.1g    din care saturate 1.0g, Carbohidrati 52g    din care zaharuri 2.9g  Fibre 8.5g, Proteine 20g  Sare  0.02g  Fosfor 362 mg  (52% VNR*), Fier 4.6mg (33% VNR*)  Zinc 3.5mg (35% VNR*) Man gan 1.7 mg (86% VNR*)  Potasiu 1075mg (54% VNR*) VNR = Valori nutritionale de referinta Reteta vegana de la chef Peppe Zullo Fusilli din naut cu zuchini si menta Ingrediente pentru 3 persoane: 250g fusilli de naut ecologice, 2 zuchini dimensiune medie, ulei de masline extravirgin, sare, piper negru si cateva frunze de menta. Timp de preparare 20 minute Spalati dovlecelul zuchini si taiati-l rondele, inabusiti-l in uleiul de masline extravirgin, adau gati sare si piperul negru macinat. Fierbeti fusilli in apa sarata. Scurgeti apa si adau gati pastele fierte peste zuchini, amestecati-le impreuna si mai lasati-le la foc cateva secunde. Se servesc calde cu frunze de menta deasupra! Pofta buna!    Continut: 250g        Pastrare: intr-un loc uscat si racoros. Producator: Molino Andriani S.r.l., Italia     Origine: Italia Fusilli din faina de naut - eco-bio 250g - Felicia Bio
Penne integrale din grau dur BIO 500g - GREEN ORGANICS
7,95 RON
8,64 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Penne integrale din grau dur BIO 500g - GREEN ORGANICS Maestria pastelor fainoase italiene, imbinate cu rigorile calitative germane. Un produs de exceptie pentru iubitorii de paste fainoase, dupa o reteta italiana. Contin doar grau integral si apa, nimic mai mult. Paste fainoase gustoase si sanatoase din faina integrala de grau dur. Pastele integrale sunt bogate in fibre si ccorespund unei alimentati sanatoase. Graul dur este cel mai potrivit dintre speciile de grau pentru prepararea pastelor fainoase. Ingrediente Penne integrale: faina integrala din grau dur*, apa. *din agricultura ecologica Ambalat in Germania. tara de origine: Italia Prezentare: 500g Penne integrale din grau dur BIO 500g - GREEN ORGANICS
Cus Cus - eco-bio 350g - Pronat
7,95 RON
8,64 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Cus Cus, eco-bio 350g - Pronat Produs 100% natural, cu ingrediente din culturi biologice controlate. Ingrediente Cus Cus: grau dur**din culturi certificate ecologic Nu contine organisme modificate genetic. Poate contine urme de: secara, orz, ovaz, grau spelta Valori nutritionale/ 100 g: Valoare energetica: 1454 kJ/ 344 kCal Carbohidrati: 64 g -din care zahar 1,7 g Grasimi: 2,2 g -acizi grasi saturati: 0,5 g Fibre: 8,8 g Proteine: 12,5 g Sare: 0,09 g Pastrare: intr-un loc uscat si racoros. Cus Cus - eco-bio 350g - Pronat
Paste bio pentru copii animalute hazlii - 250g - Primeal
11,95 RON
12,99 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Paste bio pentru  copii animalute hazlii - 250g - Primeal  -vegan, bio- Paste fainoase pentru copilasi . Pastele au forma unor animalute fiind astfel si mai atragatoare pentru copii. Ingrediente: gris de grau dur de calitate superioara .  Valori nutritionale/100g: Energie: 1494kJ / 352kcal Proteine: 11,5g Fibre: 3.4g Saruri: 0.1g 100% vegan Produs certificat ecologic 250g Paste bio pentru  copii animalute hazlii - 250g - Primeal 
Spirale integrale din grau dur BIO 500g - GREEN ORGANICS
7,95 RON
8,64 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Spirale integrale din grau dur BIO 500g - GREEN ORGANICS Maestria pastelor fainoase italiene, imbinate cu rigorile calitative germane. Un produs de exceptie pentru iubitorii de paste fainoase, dupa o reteta italiana. Contin doar grau integral si apa, nimic mai mult. Paste fainoase gustoase si sanatoase din faina integrala de grau dur. Pastele integrale sunt bogate in fibre si ccorespund unei alimentati sanatoase. Graul dur este cel mai potrivit dintre speciile de grau pentru prepararea pastelor fainoase. Ingrediente Spirale integrale: faina integrala din grau dur*, apa. *din agricultura ecologica Ambalat in Germania. tara de origine: Italia Prezentare: 500g Spirale integrale din grau dur BIO 500g - GREEN ORGANICS
Fusilli din orez si quinoa fara gluten eco-bio 250g - Biofair
20,95 RON
22,77 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Fusilli din orez si quinoa fara gluten bio 250g Produsul provine din comert echitabil - certificat Fairtrade Ingrediente: faina de orez* 75%, faina de quinoa* 25% *din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie 1545kJ/369kcal Grasimi 0.7g din care saturate 0.0g Carbohidrati 75.0g din care zaharuri 0.0g Fibre 1.8g Proteine 10.7g Sare 0.01g Produs certificat ecologic 250g Fusilli din orez si quinoa fara gluten eco-bio 250g
Tagliatele eco-bio din grau dur cu Boia 250g Petras
11,68 RON
12,70 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Tagliatele eco-bio din grau dur cu Boia 250g Petras BIO Ingrediente:  faina de grau dur*, boia 4%* *= ingredientele au fost obtinute in conformitate cu regulile productiei ecologice Pastele noastre fainoase sunt artizanale, laminate* si uscate la 43 de grade. * in procesul de laminare aluatul se preseaza mult mai putin decat la procedeul de presare (extrudare) al pastelor comune, prin aceasta o mare parte din albumina din aluat ajungand la suprafata pastelor. La fierbere porii se vor inchide si pastele vor ramane mai stabile si mai consistente, avand un gust mai bun si fiind a€œal dentea€. ** In productia industriala pastele se usuca in 3 pana la 4 ore la temperaturi de pana la 130 de grade. In manufactura noastra uscarea dureaza pana la 2 zile, astfel incat substantele nutritive raman nemodificate, fapt care imbunatateste gustul. Cumparand acest produs ati acoperit costurile cultivarii a aprox. 1,5 mp de teren fara substante chimice de sinteza. Va multumim! Tagliatele eco-bio din grau dur cu Boia 250g Petras BIO
Caserecce din faina de porumb si orez eco-bio, 250g FELICIA
9,95 RON
10,82 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Caserecce din faina de porumb si orez eco-bio, 250g FELICIA Formulate special pentru persoanele cu intoleranta la gluten. Caracteristici Caserecce din faina de porumb si orez Paste fara gluten Ingrediente Caserecce din faina de porumb si orez 50% faina de porumb, 38% faina de orez brun, 12% faina de orez. din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE. Utilizare Caserecce din faina de porumb si orez Mod de preparare: Aduceti 1L de apa la fierbere. Adaugati 100g de paste Felicia ecologice si fierbeti dupa timpul recomandat. Scurgeti bine si serviti cald cu garnitura preferata.  Reteta: Caserecce cu piure de fasole si ciuperci Numar de portii: 4 persoane Timp de preparare: 20 minute Dificultate: usor  Ingrediente necesare: Caserecce ecologice din faina de orez si porumb 250g, piure de fasole 200 g, ardei iute 200 g, cuperci de padure 200 g, ardei 300 g, maghiran (dupa gust), usturoi (dupa gust), ulei de masline extravirgin.  Preparare: 1.Taiati ardeii, ciupercile si usturoiul. 2.Se toarna totul intr-o tigaie cu ulei si se adauga maghiranul. 3.Pregatiti un piure de fasole si asezati-l pe fundul farfuriei. 4.Taiati ardeiul iute in fasii. 5.Gatiti si scurgeti pastele „al dente”. 6.Adaugati pastele in tigaie cu ingredientele preparate, amestecati si asezati continutul in farfurie peste piureul de fasole. 7.Decorati cu ardei iute crud.  Prezentare Caserecce din faina de porumb si orez Punga cu 250g Caserecce din faina de porumb si orez eco-bio, 250g FELICIA
Cus Cus - eco-bio 200g - Pronat
4,95 RON
5,38 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Cus Cus - eco-bio 200g - PronatProdus 100% natural, cu ingrediente din culturi biologice controlate.Ingrediente Cus Cus: grau dur**din culturi certificate ecologic Nu contine organisme modificate genetic.Poate contine urme de: secara, orz, ovaz, grau spelt, Valori nutritionale/ 100 g:Valoare energetica: 1454 kJ/ 344 kCalCarbohidrati: 64 g-din care zahar 1,7 gGrasimi: 2,2 g-acizi grasi saturati: 0,5 gFibre: 8,8 gProteine: 12,5 gSare: 0,09 gPastrare: intr-un loc uscat si racoros.Cus Cus - eco-bio 200g - Pronat
Paste de soia si quinoa cu continut ridicat de proteine eco-bio, 200g MAX SPORT
21,95 RON
23,86 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Paste de soia si quinoa cu continut ridicat de proteine eco-bio, 200g MAX SPORT Paste ecologice de soia si quinoa cu continut ridicat de proteine. Produs fara gluten Ingrediente Paste de soia si quinoa cu continut ridicat de proteine soia  95%, quinoa 5% din culturi certificate ecologic. Agricultura non-UE Utilizare Paste de soia si quinoa cu continut ridicat de proteine Adaugati pastele intr-un vas cu apa fiarta si adaugati putina sare, lasati pastele sa fiarba timp de 3-5 minute. Scurgeti pastele intr-o strecuratoare. Savurati pastele cu sos pesto sau cu sosul preferat sau le puteti adauga in supe sau alte preparate. Prezentare Paste de soia si quinoa cu continut ridicat de proteine Pachet cu 200 g Paste de soia si quinoa cu continut ridicat de proteine eco-bio, 200g MAX SPORT
Cuscus gust oriental - eco-bio - preparat - Natur Compagnie
8,95 RON
9,73 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Mancare la pahar Cuscus gust oriental - eco-bio - Natur CompagnieCuscus cu iz oriental. Ideal pentru birou, pentru acasa si pentru calatorii. fara ulei de palmier Ingrediente Mancare la pahar Cuscus gust oriental: Cuscus* (76,5 %) (gris din grau dur*) maltodextrina*, rosii*, sare de mare, ceapa*, zahar brut din trestie*, amidon de cartofi*, curry*, paprika*, extract de drojdie, ghimbir*, curcuma*, patrunjel*, chimen*, zahar caramelizat*, seminte de coriandru*, ulei de floarea soarelui**din culturi certificate ecologicPoate sa contina urme de oua, lapte, telina, mustar , soia. Preparare: Turnati apa fiarta pana la muchia inferioara a marginii cutate. Amestecati bine si lasati sa stea 7 minute. Mai amestecati de cateva ori.Valori nutritionale per 100 mlEnergie    365kJ / 86kcalGrasimi    0,4g- din care acizi grasi saturati    0,1gCarbohidrati 17,4g- din care zaharuri 2,3gProteine 2,7gSare 0,9gContinut 68 g Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Producator: Heirler Cenovis GmbH, GermaniaMancare la pahar Cuscus gust oriental - eco-bio - Natur Compagnie
Fusilloni din faina de porumb si orez eco-bio, 250g FELICIA
9,95 RON
10,82 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Fusilloni din faina de porumb si orez eco-bio, 250g FELICIA Formulate special pentru persoanele cu intoleranta la gluten. Caracteristici Fusilloni din faina de porumb si orez Paste fara gluten. Ingrediente Fusilloni din faina de porumb si orez 50% faina de porumb, 38% faina de orez brun, 12% faina de orez. din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE. Utilizare Fusilloni din faina de porumb si orez Mod de preparare: Aduceti 1L de apa la fierbere. Adaugati 100g de paste Felicia ecologice si fierbeti dupa timpul recomandat. Scurgeti bine si serviti cald cu garnitura preferata. Reteta: Fusilloni cu crema de rosii. Numar de portii: 4 persoane Timp de preparare: 25 minute Dificultate: usor Ingrediente necesare: Fusilloni ecologice din faina de orez si porumb 250g, ceapa 30g, mazare 150g, rosii cherry 500g, ulei de masline extravirgin. Preparare: 1.Intr-o tigaie se toarna mazarea si ceapa si se gateste timp de cateva minute. 2.Cand totul este gatit, bateti cu ajutorul unui blender. 3.Dupa timpul de marinare, amestecati totul si treceti in final la sos. 4.Intr-un vas de servire, preparati o crema de rosii cu cateva picaturi de emulsie de mazare. 5.Gatiti pastele „al dente”, scurgeti si asezati pe crema preparata anterior in farfurie. 6.Completati totul cu ulei de masline extravirgin. Prezentare Fusilloni din faina de porumb si orez Punga cu 250g       Fusilloni din faina de porumb si orez eco-bio, 250g FELICIA
Orez ARBORIO alb 500g, eco-bio, Primeal
22,95 RON
24,95 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Orez ARBORIO alb 500g, eco-bio, Primeal Orez Arborio alb Primeal este o varietate speciala de orez recomandat pentru prepararea de risotto. Consistenta miezului ramane tare si la temperaturi de topire. Recomandat pentru alimentatia Vegana. Ingrediente: Orez Arborio alb** ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Preparare: clatiti, apoi fierbeti 1 volum de orez in 2 volume de apa, acoperit, timp de 45 de minute. La final sarati. Recomandat in mod special pentru risotto. Gatiti 1 volum de orez Arborio intr-un pic de grasime , eventual, cu ceapa . Se amesteca pana cand bobul devine translucid. Se adauga treptat cel putin 2 volume de supa fierbinte si se continua reteta de risotto aleasa. Timp de gatire: 20 minute Alergeni: 0Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .Tara de origine: ItaliaCertificare: FR-BIO-01 Caracteristici: produs bio, vegan, nu contine gluten in mod natural, gata in 20 de minute Prezentare: 500 g PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare. Orez ARBORIO alb 500g, eco-bio, Primeal
FUSILLI DIN HRISCA FARA GLUTEN BIO 500g - Amisa
27,95 RON
30,38 RON -8%
cu TVA
In Stoc
FUSILLI DIN HRISCA FARA GLUTEN BIO 500g - Amisa Paste fara gluten din hrisca bio. Ingrediente fussili bio fara gluten:  faina de hrisca* *din agricultura ecologica Prezentare: 500g Valori nutritionale/100g: Energie 1526kj/361kcal Grasimi 3.2g din care saturate 0.7g Carbohidrati 65.9g din care zaharuri 0.5g Fibre 7.0g Proteine 13.6g Sare 0.003g FUSSILI DIN HRISCA FARA GLUTEN BIO 500g - Amisa
Cus Cus 500g - SANOVITA
6,95 RON
7,55 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Cus Cus 500g - SANOVITA Cus cus este un preparat tipic din Nord-Africa si este o sursa importanta de potasiu, proteine si glucide. Granulele mici, sferice, preparate din faina de grau dur pot fi folosite, fierte sau doar inmuiate, in preparate ca: sosuri, garnituri, salate etc.  In mod normal trebuie copt de 2-3 ori in baie de aburi, cu cat este mai copt cu atat este mai lejer, mai gustos. Contine gluten! Ingrediente Cus Cus: grau apa Prezentare Cus Cus: 500g Cus Cus 500g - SANOVITA
Cus Cus 200g - SANOVITA
3,95 RON
4,29 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Cus Cus 200g - SANOVITA Cus cus este un preparat tipic din Nord-Africa si este o sursa importanta de potasiu, proteine si glucide. Granulele mici, sferice, preparate din faina de grau dur pot fi folosite, fierte sau doar inmuiate, in preparate ca: sosuri, garnituri, salate etc.  In mod normal trebuie copt de 2-3 ori in baie de aburi, cu cat este mai copt cu atat este mai lejer, mai gustos. Contine gluten! Ingrediente Cus Cus: grau apa Prezentare Cus Cus: 200g Cus Cus 200g - SANOVITA
Paste fusilli din porumb si orez fara gluten eco-bio 250g, Sarchio
17,95 RON
19,51 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Paste fusilli din porumb si orez fara gluten eco-bio 250g, Sarchio Pasta cu porumb fara gluten si orez Sarchio este un amestec de faina de porumb si faina de orez; este framantat, extrudat si uscat lent la temperatura scazuta. Cu siguranta aceste paste organice vor fi primite foarte bine de toti cei care urmeaza o dieta fara grau si fara gluten. Nu e nevoie sa schimbi obiceiurile alimentare sau felul in care gatesti doar daca vrei sa renunti la gluten. Cu acesti fusilli unii nici nu vor realiza ca sunt fara gluten. Ingrediente Fusilli de porumb si orez fara gluten ecologice marca Sarchio: *faina de porumb (80%), *faina de orez(20%). *organice Valori nutritionale la 100 g: Energie 1522 KJ / 364 kcal Grasimi 1,9 g din care saturati 0,2 g Carbohidrat 78,8 g din care zaharuri 0,8 g Proteine 6,8 g Sare 0,2 g Mod de prezentare Paste fusili din porumb si orez fara gluten eco-bio, Sarchio: 250g  Paste fusilli din porumb si orez fara gluten eco-bio 250g, Sarchio
Spaghette Konjac SHIRATAKI 200g, Diet Food
14,95 RON
16,25 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Spaghette Konjac SHIRATAKI 200g, Diet Food Paste din Konjac, naturale 100%, fara grasimi, fara proteine, fara carbohidrati, perfect pentru curele de slabire, potrivit pentru vegetarieni, vegani, diabetici, precum si pentru persoanele cu intoleranta la grau sau alergie la soia. Produs ce nu contine in mod natural gluten sau soia. Caracteristici: produs natural, vegan, in mod natural fara gluten Spaghette Konjac SHIRATAKI: este cel mai popular tip de paste si pot fi consumate doar cu sosul favorit. Pastele din konjac Diet Food pot fi consumate ca un substitut pentru orez si paste si pot fi incorporate in aproape orice fel de mancare. Marele avantaj al acestor paste este faptul ca produsele sunt complet naturale, iar fibrele pe care le contin ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange, reduc pofta de mancare si mancatul in exces . Principalul ingredient este glucomanan - fibre solubile derivate din radacina plantei Konnyak (Amorphophallus konjac). Konjac sau Konnyaku este o planta perena din Asia care creste salbatic la altitudini foarte mari. Sursa de hrana total naturala, Konjac are un continut de 97% apa, bogat in minerale bune si sarac in calorii. Cea mai usoara forma de a consuma Konjac este sub forma de paste, cunoscute si sub numele de Shirataki. Beneficii Spaghette Konjac SHIRATAKI: un produs natural non alergenic contine aproape zero calorii si carbohidrati, ajuta la pierderea in greutate produsul este 100% de origine vegetala are capacitatea de a absorbi pana la de 100 ori volumul sau in lichid produs incolor, fara un gust propriu, absoarbe rapid adaosuri de gust si condimente nu contine carbohidrati, grasimi, proteine, gluten; nu permite absorbtia zaharurilor din alimentatie;  contine fibre si faciliteaza tranzitul intestinal; ofera mult dorita senzatie de satietate; regleaza glicemia. Ingrediente Spaghette Konjac SHIRATAKI: apa, konjac glucomanan, calcium hidroxid Origine: non UE Alergeni: 0 Produs certificat de JAS (Japanesse Standard Agricol) Mod de utilizare Spaghette Konjac SHIRATAKI: clatiti bine inainte de utilizare cu apa fierbinte. Fierbeti (2-3 minute) in apa clocotita, apoi scurgeti si folositi dupa gust. Preparare Spaghette Konjac SHIRATAKI: pot fi pregatiti la fel de usor ca si pastele simplu doar cu condimente sau alaturi de preparate cu carne, sosuri usoare, legume, transformand retetele preferate in delicii dietetice. Mirosul iodat de la deschidere este normal si dispare dupa clatire Conditii de pastrare si consum Spaghette Konjac SHIRATAKI 200g, Diet Food: a se pastra la temperatura camerei. Dupa deschidere se pastreaza maxim 3 zile la frigider. Nu congelati. Informatii nutritionale Spaghette Konjac SHIRATAKI: Valoare energetica la 100g - 6.4Kcal sau 2.7Kj Proteine - 0g Lipide - 0g Glucide 0.5g din care zaharuri 0.47 g Fibre - 4.5g Prezentare Spaghette Konjac SHIRATAKI: 200g Spaghette Konjac SHIRATAKI 200g, Diet Food
SHIRATAKI – Taitei rulati din faina de konjac, 340 g, Heuschen
9,95 RON
10,82 RON -8%
cu TVA
In Stoc
SHIRATAKI – Taitei rulati din faina de konjac, 340 g, Heuschen Shirataki este cel mai popular tip de paste si pot fi consumate doar cu sosul favorit. Caracteristici SHIRATAKI – Taitei rulati din faina de konjac Pastele din konjac pot fi consumate ca un substitut pentru orez si paste si pot fi incorporate in aproape orice fel de mancare. Marele avantaj al acestor paste este faptul ca produsele sunt complet naturale, iar fibrele pe care le contin ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange, reduc pofta de mancare si mancatul in exces . Continut redus de calorii. Ingrediente SSHIRATAKI – Taitei rulati din faina de konjac apa, pudra de konjac 3,8%, regulator de aciditate: hidroxid de calciu. Utilizare SHIRATAKI – Taitei rulati din faina de konjac Clatiti bine cu apa fierbinte inainte de utilizare. Fierbeti (2-3 minunte) in apa clocotita, apoi scurgeti si folositi dupa gust. Prezentare SHIRATAKI – Taitei rulati din faina de konjac Continut net: 400 g Continut drenat: 200 g Conditii de pastrare: se va pastra la temperatura camerei. A se consuma inainte de data inscriptionata pe ambalaj. Producator: Heuschen & Schrouff OFT B.V SHIRATAKI – Taitei rulati din faina de konjac, 340 g, Heuschen

Comanda paste fainoase, paste integrale si paste fara gluten de la minuneanaturii.ro.

Descopera paste integrale si paste fara gluten la oferta speciala.