Paste

Penne din FASOLE MUNG si IN AURIU eco-bio 250g - Petras
14,95 RON
16,25 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Penne din FASOLE MUNG si IN AURIU eco-bio 250g - Petras BIO - fara gluten Paste speciale, ecologice din fasole mung si in auriu, uscate sub 42 grade C. In atelierul de la poalele cetatii Deva, mai intai se cauta si se gasesc cele mai bune ingrediente ecologice, crescute in pamant curat, cu apa, aer si soare. Dimineata, moara cu pietre isi dezmorteste bratele si boabe de fasole mung se transforma in faina proaspata, pregatita sa capete forme durdulii si delicioase de Penne. Petras stie, insa, sa adauge o mana zdravana de faina de in auriu, ca sa stea pastele mandre si dupa ce le fierbeti. Apoi peste noapte, pastele se usuca in tihna, sub 42 grade C, pentru a-si pastra toate cele bune primite de la natura. Moara se odihneste, pregatindu-se sa inceapa o noua poveste. De la bobul de fasole mung pana la ambalajul final, Petras garanteaza un produs fara gluten. Compozitie Penne din FASOLE MUNG si IN AURIU Petras: faina de fasole mung* 90%, faina de in auriu* 10% *ingrediente provenite din agricultura ecologica Timp de fierbere Penne din FASOLE MUNG si IN AURIU Petras: 7-8 minute Preparare Penne din FASOLE MUNG si IN AURIU Petras: Pastele se pun in apa putin sarata care fierbe si se lasa la fiert 7-8 minunte. E normal sa produca spuma :). Important pentru procesul de gatire: Nu depasiti timpul de fierbere si clatiti pastele cu apa rece. Prezentare: punga cu 250g in ambalaj de carton Angajamentul Petras BIO: paste manufacturate evitand gelatinizarea si supunerea ingredientelor la temperaturi inalte calitate raw, toate produsele fiind deshidratate in tihna retetele sunt testat iar si iar pana ajung la cea mai gustoasa varianta dezvoltam produse care au viata si care transmit mai departe puterea nealterata produse manufacturate in armonie cu valorile familiei noastre, cu natura inconjuratoare si cu dorinta de a oferi produse sanatoase care hranesc trupul si bucura in acelasi timp gustul. Penne din FASOLE MUNG si IN AURIU eco-bio 250g - Petras BIO - fara gluten
Penne din HRISCA si SFECLA ROSIE eco-bio 200g - Petras
12,83 RON
13,95 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Penne din HRISCA si 20% SFECLA ROSIE PROASPATA eco-bio 200g - Petras BIO - fara gluten Paste speciale, ecologice din hrisca, sfecla rosie si in auriu, uscate sub 42 grade C. In atelierul de la poalele cetatii Deva, mai intai se cauta si se gasesc cele mai bune ingrediente ecologice, crescute in pamant curat, cu apa, aer si soare. Dimineata, moara cu pietre isi dezmorteste bratele si boabe de hrisca se transforma in faina care impreuna cu sfecla rosie proaspata curatata de maini pricepute, abia asteapta sa capete forme durdulii si delicioase de Penne. Petras stie, insa, sa adauge o mana zdravana de faina de in auriu, ca sa stea pastele mandre si dupa ce le fierbeti. Apoi peste noapte, pastele se usuca in tihna, sub 42 grade C, pentru a-si pastra toate cele bune primite de la natura. Moara se odihneste, pregatindu-se sa inceapa o noua poveste. De la bobul de hrisca pana la ambalajul final, Petras garanteaza un produs fara gluten. Compozitie Penne din HRISCA si SFECLA ROSIE Petras: faina de hrisca* 66%, sfecla rosie proaspata* 20%, faina de in auriu* 14% *ingrediente provenite din agricultura ecologica Timp de fierbere Penne din HRISCA si SFECLA ROSIE Petras: 7-8 minute Preparare Penne din HRISCA si SFECLA ROSIE Petras: Pastele se pun in apa putin sarata care fierbe si se lasa la fiert 7-8 minunte. E normal sa produca spuma :). Important pentru procesul de gatire: Nu depasiti timpul de fierbere si clatiti pastele cu apa rece. Prezentare: punga cu 200g in ambalaj de carton Angajamentul Petras BIO: paste manufacturate evitand gelatinizarea si supunerea ingredientelor la temperaturi inalte calitate raw, toate produsele fiind deshidratate in tihna retetele sunt testat iar si iar pana ajung la cea mai gustoasa varianta dezvoltam produse care au viata si care transmit mai departe puterea nealterata produse manufacturate in armonie cu valorile familiei noastre, cu natura inconjuratoare si cu dorinta de a oferi produse sanatoase care hranesc trupul si bucura in acelasi timp gustul. Penne din HRISCA si 20% SFECLA ROSIE PROASPATA eco-bio 200g - Petras BIO - fara gluten
Penne din LINTE ROSIE si MORCOVI eco-bio 200g - Petras
12,83 RON
13,95 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Penne din LINTE ROSIE si 20% MORCOVI PROASPETI eco-bio 200g - Petras BIO - fara gluten Paste speciale, ecologice din linte rosie, morcovi proaspeti si in auriu, uscate sub 42 grade C. In atelierul de la poalele cetatii Deva, mai intai se cauta si se gasesc cele mai bune ingrediente ecologice, crescute in pamant curat, cu apa, aer si soare. Dimineata, moara cu pietre isi dezmorteste bratele si boabe de linte rosie se transforma in faina care impreuna cu morcovii proaspeti, curatati de maini pricepute, abia asteapta sa capete forme durdulii si delicioase de Penne. Petras stie, insa, sa adauge o mana zdravana de faina de in auriu, ca sa stea pastele mandre si dupa ce le fierbeti. Apoi peste noapte, pastele se usuca in tihna, sub 42 grade C, pentru a-si pastra toate cele bune primite de la natura. Moara se odihneste, pregatindu-se sa inceapa o noua poveste. De la bobul de linte pana la ambalajul final, Petras garanteaza un produs fara gluten. Compozitie Penne din LINTE ROSIE si MORCOVI Petras: faina de linte rosie* 72%, morcovi proaspeti* 20%, faina de in auriu* 8% *ingrediente provenite din agricultura ecologica Timp de fierbere Penne din LINTE ROSIE si MORCOVI Petras: 7-8 minute Preparare Penne din LINTE ROSIE si MORCOVI Petras: Pastele se pun in apa putin sarata care fierbe si se lasa la fiert 7-8 minunte. E normal sa produca spuma :). Important pentru procesul de gatire: Nu depasiti timpul de fierbere si clatiti pastele cu apa rece. Prezentare: punga cu 200g in ambalaj de carton Angajamentul Petras BIO: paste manufacturate evitand gelatinizarea si supunerea ingredientelor la temperaturi inalte calitate raw, toate produsele fiind deshidratate in tihna retetele sunt testat iar si iar pana ajung la cea mai gustoasa varianta dezvoltam produse care au viata si care transmit mai departe puterea nealterata produse manufacturate in armonie cu valorile familiei noastre, cu natura inconjuratoare si cu dorinta de a oferi produse sanatoase care hranesc trupul si bucura in acelasi timp gustul. Penne din LINTE ROSIE si 20% MORCOVI PROASPETI eco-bio 200g - Petras BIO - fara gluten
Paste pentru copii cu morcovi eco-bio 300g - Erdbar
13,20 RON
14,35 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Paste pentru copii cu morcovi bio 300g - Erdbar -vegan, bio- Paste fainoase pentru copilasi, cu morcovi ecologici, colorate si atragatoare pentru cei mici. Pastele au forma unor mici morcovi, fiind astfel si mai atragatoare pentru copii. Ingrediente: faina din grau dur*, piure de morcovi* (25%), suc concentrat de lamaie*, vitamina B1 (1mg). Nimic altceva.*din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 1612kJ / 385kcal Proteine: 12g Carbohidrati: 71 g      din care zaharuri: (*zaharul continut in mod natural de produsele din compozitie) 1.5g Grasimi: 1.5g      din care saturate 0.2g Fibre: 3.4g Saruri: 0.02g 100% vegan Produs certificat ecologic Fabricat in Germania 300g Paste pentru copii cu morcovi eco-bio 300g - Erdbar
Paste pentru copii cu rosii eco-bio 300g - Erdbar
13,20 RON
14,35 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Paste pentru copii cu rosii bio 300g - Erdbar -vegan, bio- Paste fainoase pentru copilasi, cu rosii ecologice, colorate si atragatoare pentru cei mici. Ingrediente: faina din grau dur*, piure de rosii* (25%), vitamina B1 (1mg). Nimic altceva.*din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 1541kJ / 368kcal Proteine: 12g Carbohidrati: 74 g      din care zaharuri: (*zaharul continut in mod natural de produsele din compozitie) 2.7g Grasimi: 1.4g      din care saturate 0.4g Fibre: 3.4g Saruri: 0.01g 100% vegan Produs certificat ecologic Fabricat in Germania 300g Paste pentru copii cu rosii eco-bio 300g - Erdbar
Fusilli din orez si quinoa fara gluten eco-bio 250g - Biofair
18,36 RON
19,95 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Fusilli din orez si quinoa fara gluten bio 250g Produsul provine din comert echitabil - certificat Fairtrade Ingrediente: faina de orez* 75%, faina de quinoa* 25% *din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie 1545kJ/369kcal Grasimi 0.7g din care saturate 0.0g Carbohidrati 75.0g din care zaharuri 0.0g Fibre 1.8g Proteine 10.7g Sare 0.01g Produs certificat ecologic 250g Fusilli din orez si quinoa fara gluten eco-bio 250g
Cus cus din grau Kamut bio 500g - Lima
22,90 RON
24,89 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Cus cus din grau Kamut bio 500g - Lima Kamut este o specie veche de grau, din care a derivat mai tarziu graul dur. Este folosit mai mult in paste fainoase si derivate decat pentru patiserie, brutarie. Contine mai multi nutrienti si proteine decat graul normal. Ingrediente: kamut (grau kamut)**din agricultura ecologica Produs certificat ecologic Importat din Belgia 500g Cus cus din grau Kamut bio 500g - Lima
Bulgur din grau Kamut eco-bio 500g - Lima
22,77 RON
24,75 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Bulgur din grau Kamut bio 500g Lima Graul bulgur se obtine din boabele de grau decorticate. Se fierb boabe de grau, dupa care sunt uscate si faramitate in bucati mai mari (se parge bobul in 2-3 bucatele). Se foloseste in salate, preparate culinare. Kamut este o specie veche de grau, din care a derivat mai tarziu graul dur. Este folosit mai mult in paste fainoase si derivate decat pentru patiserie, brutarie. Contine mai multi nutrienti si proteine decat graul normal. Ingrediente: kamut**din agricultura ecologica Produs certificat ecologic Importat din Belgia 500g Bulgur din grau Kamut bio 500g Lima
Kamut® eco-bio 500g - Lima
16,56 RON
18,00 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Grau Kamut eco-bio 500g - Lima Kamut este o specie veche de grau, din care a derivat mai tarziu graul dur. Este folosit mai mult in paste fainoase si derivate decat pentru patiserie, brutarie. Contine mai multi nutrienti si proteine decat graul normal. Ingrediente: kamut**din agricultura ecologica Produs certificat ecologic Importat din Belgia 500g Grau Kamut eco-bio 500g - Lima
Dude negre deshidratate raw eco-bio 250g - Obio
34,79 RON
37,82 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Dude negre, deshidratate, bio - raw 250g Dude negre deshidratate Dudele sunt  o sursa buna de proteine lucru rar intalnit printre fructe. De asemenea sunt bogate in magneziu, potasiu, flavonoide, fier, calciu, vitamina C si fibre. Cea mai mare calitate a dudelor este concentratia  mare de resveratrol pe care o contine, un antioxidant care momentan este studiat pentru efectele sale asupra mentinerii sanatatii inimii. In Asia dudele sunt considerate un remediu impotriva insomniei, artritei,etc. Dudele negre sunt mai bogate in polifenoli decat cele albe.Mod de folosire: Se pot consuma ca atare direct din punga,in smoothies sau la micul dejun cu diverse cereale. Produs certificat ecologic 250g Dude negre deshidratate raw eco-bio 250g
SPAGHETTI DIN SPELTA CU SPIRULINA BIO 350g - Redei
8,70 RON
9,46 RON -8%
cu TVA
In Stoc
SPAGHETE DIN SPELTA CU SPIRULINA BIO 350g - Redei Spaghetti din faina de grau spelta cu adaus de leurda, pentru un gust fin si un aspect inedit. Ingrediente paste integrale din faina de grau spelta: faina integrala de grau spelta*, spirulina* 1%,apa. *provine din agricultura ecologica. In comparatie cu faina de grau "clasic", faina de grau spelta are: un continut mult mai scazut de gluten  un continut mai ridicat de proteine si aminoacizi favorabili, este mai bogata in minerale (fier, magneziu, cobalt) si in vitaminele A, B si E, avand totodata un efect direct asupra procesului de intarire al sistemului nervos.  Pentru a crea aceste paste de calitate premium, faina de grau spelta este amestecata cu spirulina. Spirulina este foarte bogata in proteine, fier, calciu, sodiu, magneziu, zinc, fosfor, seleniu, potasiu, gama completa de vitamine B, C si E. Studiile efectuate asupra persoanelor care traiesc in zone unde spirulina este consumata in mod regulat, releva faptul ca aceasta are un impact direct asupra cresterii sperantei de viata. Spirulina are un rol important in reglarea presiunii arteriale, prevenirea bolilor cardiovasculare si a diabetului, precum si in reducerea colesterolului din sange. Prezentare SPAGHETE  DIN SPELTA CU SPIRULINA BIO: punga cu 350g SPAGHETE  DIN SPELTA CU SPIRULINA BIO 350g Redei
FUSILLI DIN LINTE ROSIE FARA GLUTEN BIO 300g - PROFUSION
20,21 RON
21,96 RON -8%
cu TVA
In Stoc
FUSILLI DIN LINTE ROSIE FARA GLUTEN BIO 300g - PROFUSION Paste fara gluten din linte roise bio. O alternativa fara gluten, cu mai putini carbohidrati decat pastele fainoase din cereale si cu mai multe proteine. Fusili din linte rosie sunt ideali pentru dietele low carb (sarace in carbohidrati). Ingrediente fussili bio fara gluten: faina de linte rosie* *din agricultura ecologica Prezentare: 300g Valori nutritionale Per 100g Energie 1453 kj / 343 kcal Grasimi 1.7g din care saturate 0.3g Carbohidrati 56g din care zaharuri 2.2g Fibre 5.9g Proteine 23g Saruri <0.01g FUSILLI DIN LINTE ROSIE FARA GLUTEN BIO 300g - PROFUSION
Spaghette Konjac SHIRATAKI 200g
9,98 RON
10,85 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Spaghette Konjac SHIRATAKI 200g Paste din Konjac, naturale 100%, fara grasimi, fara proteine, fara carbohidrati, perfect pentru curele de slabire, potrivit pentru vegetarieni, vegani, diabetici, precum si pentru persoanele cu intoleranta la grau sau alergie la soia. Produs ce nu contine in mod natural gluten sau soia. Caracteristici: produs natural, vegan, in mod natural fara gluten Descriere Spaghette Konjac SHIRATAKI: este cel mai popular tip de paste si pot fi consumate doar cu sosul favorit. Pastele din konjac Diet Food pot fi consumate ca un substitut pentru orez si paste si pot fi incorporate in aproape orice fel de mancare. Marele avantaj al acestor paste este faptul ca produsele sunt complet naturale, iar fibrele pe care le contin ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange, reduc pofta de mancare si mancatul in exces . Principalul ingredient este glucomanan - fibre solubile derivate din radacina plantei Konnyak (Amorphophallus konjac). Konjac sau Konnyaku este o planta perena din Asia care creste salbatic la altitudini foarte mari. Sursa de hrana total naturala, Konjac are un continut de 97% apa, bogat in minerale bune si sarac in calorii. Cea mai usoara forma de a consuma Konjac este sub forma de paste, cunoscute si sub numele de Shirataki. Beneficii Spaghette Konjac SHIRATAKI: un produs natural non alergenic contine aproape zero calorii si carbohidrati, ajuta la pierderea in greutate produsul este 100% de origine vegetala are capacitatea de a absorbi pana la de 100 ori volumul sau in lichid produs incolor, fara un gust propriu, absoarbe rapid adaosuri de gust si condimente nu contine carbohidrati, grasimi, proteine, gluten; nu permite absorbtia zaharurilor din alimentatie;  contine fibre si faciliteaza tranzitul intestinal; ofera mult dorita senzatie de satietate; regleaza glicemia. Ingrediente Spaghette Konjac SHIRATAKI: apa, konjac glucomanan, calcium hidroxid Origine: non UE Alergeni: 0 Produs certificat de JAS (Japanesse Standard Agricol) Mod de utilizare Spaghette Konjac SHIRATAKI: clatiti bine inainte de utilizare cu apa fierbinte. Fierbeti (2-3 minute) in apa clocotita, apoi scurgeti si folositi dupa gust. Preparare Spaghette Konjac SHIRATAKI: pot fi pregatiti la fel de usor ca si pastele simplu doar cu condimente sau alaturi de preparate cu carne, sosuri usoare, legume, transformand retetele preferate in delicii dietetice. Mirosul iodat de la deschidere este normal si dispare dupa clatire Conditii de pastrare si consum: a se pastra la temperatura camerei. Dupa deschidere se pastreaza maxim 3 zile la frigider. Nu congelati. Informatii nutritionale Spaghette Konjac SHIRATAKI: Valoare energetica la 100g - 6.4Kcal sau 2.7Kj Proteine - 0g Lipide - 0g Glucide 0.5g din care zaharuri 0.47 g Fibre - 4.5g Prezentare Spaghette Konjac SHIRATAKI: Masa bruta: 340g Masa neta dupa scurgere: 200g Spaghette Konjac SHIRATAKI 200g
Taitei eco-bio din spelta 250g Petras
5,24 RON
5,70 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Taitei eco-bio din spelta 250g Petras Ingrediente:  faina de spelta* *= ingredientele au fost obtinute in conformitate cu regulile productiei ecologice Pastele noastre fainoase sunt artizanale, laminate* si uscate la 43 de grade. ** In productia industriala pastele se usuca in 3 pana la 4 ore la temperaturi de pana la 130 de grade. In manufactura noastra uscarea dureaza pana la 2 zile, astfel incat substantele nutritive raman nemodificate, fapt care imbunatateste gustul. Cumparand acest produs ati acoperit costurile cultivarii a aprox. 1,5 mp de teren fara substante chimice de sinteza. Va multumim!
FUSILLI DIN HRISCA FARA GLUTEN BIO 500g - Amisa
24,84 RON
27,00 RON -8%
cu TVA
In Stoc
FUSILLI DIN HRISCA FARA GLUTEN BIO 500g - Amisa Paste fara gluten din hrisca bio. Ingrediente fussili bio fara gluten:  faina de hrisca* *din agricultura ecologica Prezentare: 500g Valori nutritionale/100g: Energie 1526kj/361kcal Grasimi 3.2g din care saturate 0.7g Carbohidrati 65.9g din care zaharuri 0.5g Fibre 7.0g Proteine 13.6g Sare 0.003g FUSSILI DIN HRISCA FARA GLUTEN BIO 500g - Amisa
Alge Bio Spaghetti De Mer 50g ECO-BIO Primeal
25,39 RON
27,60 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Alge Bio Spaghetti De Mer 50g ECO-BIO Primeal Alge bio Spaghetti de mer sunt alge brune de aproximativ 2-4 m lungime. Recoltate cu barca, acestea sunt taiate sub apa la jumatatea mareei in curenti mari pentru a preveni clatirea cu apa proaspata si pentru a asigura lipsa totala a nisipului. Capabile de a concentra minerale marine , aceste alge sunt recomandate pentru lor exceptionala bogatie de oligoelemente si multitudinea de vitamine. Cantitatea mica de lipide si mucilagiul le recomanda ca alimente excelente in dieta. Ingrediente:  Alge spaghetti de mare* (Himanthalia elongata - alge marine brune deshidratate) * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Utilizare:  Pot fi consumate ca si fasolea verde. Sunt campioanele garniturilor si salatelor "fara ate". Savoarea sa picanta si iodata este originala si va ofera posibilitatea unor creatii gustative inedite (de exemplu in amestec cu spaghetti albe sau ca si garnitura pentru peste). Este recomandata ca garnitura sau in salate. Preparare: Clatiti bine si apoi inmuiati algele timp de 15 min. Gatiti in apa de inmuiere 20 a€“ 30 min. Alergeni: 0 poate contine urme de moluste Conditii de pastrare si consum:  A se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Tara de origine: agricultura ecologica Franta (Bretania) Alge Bio Spaghetti De Mer 50g ECO-BIO Primeal
Taitei Konjac SHIRATAKI 200g
9,98 RON
10,85 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Taitei Konjac SHIRATAKI 300g Paste din Konjac, naturale 100%, fara grasimi, fara proteine, fara carbohidrati, perfect pentru curele de slabire, potrivit pentru vegetarieni, vegani, diabetici, precum si pentru persoanele cu intoleranta la grau sau alergie la soia. Produs ce nu contine in mod natural gluten sau soia. Caracteristici: produs natural, vegan, in mod natural fara gluten Descriere Taitei Konjac SHIRATAKI: este cel mai popular tip de paste si pot fi consumate doar cu sosul favorit. Pastele din konjac Diet Food pot fi consumate ca un substitut pentru orez si paste si pot fi incorporate in aproape orice fel de mancare. Marele avantaj al acestor paste este faptul ca produsele sunt complet naturale, iar fibrele pe care le contin ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange, reduc pofta de mancare si mancatul in exces . Principalul ingredient este glucomanan - fibre solubile derivate din radacina plantei Konnyak (Amorphophallus konjac). Konjac sau Konnyaku este o planta perena din Asia care creste salbatic la altitudini foarte mari. Sursa de hrana total naturala, Konjac are un continut de 97% apa, bogat in minerale bune si sarac in calorii. Cea mai usoara forma de a consuma Konjac este sub forma de paste, cunoscute si sub numele de Shirataki. Beneficii Taitei Konjac SHIRATAKI: un produs natural non alergenic contine aproape zero calorii si carbohidrati, ajuta la pierderea in greutate produsul este 100% de origine vegetala are capacitatea de a absorbi pana la de 100 ori volumul sau in lichid produs incolor, fara un gust propriu, absoarbe rapid adaosuri de gust si condimente nu contine carbohidrati, grasimi, proteine, gluten; nu permite absorbtia zaharurilor din alimentatie;  contine fibre si faciliteaza tranzitul intestinal; ofera mult dorita senzatie de satietate; regleaza glicemia. Ingrediente Taitei Konjac SHIRATAKI: apa, konjac glucomanan, calcium hidroxid Origine: non UE Alergeni: 0 Produs certificat de JAS (Japanesse Standard Agricol) Mod de utilizare Taitei Konjac SHIRATAKI: clatiti bine inainte de utilizare cu apa fierbinte. Fierbeti (2-3 minute) in apa clocotita, apoi scurgeti si folositi dupa gust. Preparare Taitei Konjac SHIRATAKI: pot fi pregatiti la fel de usor ca si pastele simplu doar cu condimente sau alaturi de preparate cu carne, sosuri usoare, legume, transformand retetele preferate in delicii dietetice. Mirosul iodat de la deschidere este normal si dispare dupa clatire Conditii de pastrare si consum: a se pastra la temperatura camerei. Dupa deschidere se pastreaza maxim 3 zile la frigider. Nu congelati. Informatii nutritionale Taitei Konjac SHIRATAKI: Valoare energetica la 100g - 6.4Kcal sau 2.7Kj Proteine - 0g Lipide - 0g Glucide 0.5g din care zaharuri 0.47 g Fibre - 4.5g Prezentare Taitei Konjac SHIRATAKI: Masa bruta: 340g Masa neta dupa scurgere: 200g Taitei Konjac SHIRATAKI 200g
Fettuccine Konjac SHIRATAKI 200g
9,98 RON
10,85 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Fettuccine Konjac SHIRATAKI 200g Paste din Konjac, naturale 100%, fara grasimi, fara proteine, fara carbohidrati, perfect pentru curele de slabire, potrivit pentru vegetarieni, vegani, diabetici, precum si pentru persoanele cu intoleranta la grau sau alergie la soia. Produs ce nu contine in mod natural gluten sau soia. Caracteristici: produs natural, vegan, in mod natural fara gluten Descriere Fettuccine Konjac SHIRATAKI: este cel mai popular tip de paste si pot fi consumate doar cu sosul favorit. Pastele din konjac Diet Food pot fi consumate ca un substitut pentru orez si paste si pot fi incorporate in aproape orice fel de mancare. Marele avantaj al acestor paste este faptul ca produsele sunt complet naturale, iar fibrele pe care le contin ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange, reduc pofta de mancare si mancatul in exces . Principalul ingredient este glucomanan - fibre solubile derivate din radacina plantei Konnyak (Amorphophallus konjac). Konjac sau Konnyaku este o planta perena din Asia care creste salbatic la altitudini foarte mari. Sursa de hrana total naturala, Konjac are un continut de 97% apa, bogat in minerale bune si sarac in calorii. Cea mai usoara forma de a consuma Konjac este sub forma de paste, cunoscute si sub numele de Shirataki. Beneficii Fettuccine Konjac SHIRATAKI: un produs natural non alergenic contine aproape zero calorii si carbohidrati, ajuta la pierderea in greutate produsul este 100% de origine vegetala are capacitatea de a absorbi pana la de 100 ori volumul sau in lichid produs incolor, fara un gust propriu, absoarbe rapid adaosuri de gust si condimente nu contine carbohidrati, grasimi, proteine, gluten; nu permite absorbtia zaharurilor din alimentatie;  contine fibre si faciliteaza tranzitul intestinal; ofera mult dorita senzatie de satietate; regleaza glicemia. Ingrediente Fettuccine Konjac SHIRATAKI: apa, konjac glucomanan, calcium hidroxid Origine: non UE Alergeni: 0 Produs certificat de JAS (Japanesse Standard Agricol) Mod de utilizare Fettuccine Konjac SHIRATAKI: clatiti bine inainte de utilizare cu apa fierbinte. Fierbeti (2-3 minute) in apa clocotita, apoi scurgeti si folositi dupa gust. Preparare Fettuccine Konjac SHIRATAKI: pot fi pregatiti la fel de usor ca si pastele simplu doar cu condimente sau alaturi de preparate cu carne, sosuri usoare, legume, transformand retetele preferate in delicii dietetice. Mirosul iodat de la deschidere este normal si dispare dupa clatire Conditii de pastrare si consum: a se pastra la temperatura camerei. Dupa deschidere se pastreaza maxim 3 zile la frigider. Nu congelati. Informatii nutritionale Fettuccine Konjac SHIRATAKI: Valoare energetica la 100g - 6.4Kcal sau 2.7Kj Proteine - 0g Lipide - 0g Glucide 0.5g din care zaharuri 0.47 g Fibre - 4.5g Prezentare Fettuccine Konjac SHIRATAKI: Masa bruta: 340g Masa neta dupa scurgere: 200g Fettuccine Konjac SHIRATAKI 200g
TAGLIATELLE DIN SPELTA CU SPIRULINA BIO 350g - Redei
8,70 RON
9,46 RON -8%
cu TVA
In Stoc
TAGLIATELE DIN SPELTA CU SPIRULINA BIO 350g - Redei Tagliatelle din faina de grau spelta cu adaus de leurda, pentru un gust fin si un aspect inedit. Ingrediente paste integrale din faina de grau spelta: faina integrala de grau spelta*, spirulina* 1%,apa. *provine din agricultura ecologica. In comparatie cu faina de grau "clasic", faina de grau spelta are: un continut mult mai scazut de gluten  un continut mai ridicat de proteine si aminoacizi favorabili, este mai bogata in minerale (fier, magneziu, cobalt) si in vitaminele A, B si E, avand totodata un efect direct asupra procesului de intarire al sistemului nervos.  Pentru a crea aceste paste de calitate premium, faina de grau spelta este amestecata cu spirulina. Spirulina este foarte bogata in proteine, fier, calciu, sodiu, magneziu, zinc, fosfor, seleniu, potasiu, gama completa de vitamine B, C si E. Studiile efectuate asupra persoanelor care traiesc in zone unde spirulina este consumata in mod regulat, releva faptul ca aceasta are un impact direct asupra cresterii sperantei de viata. Spirulina are un rol important in reglarea presiunii arteriale, prevenirea bolilor cardiovasculare si a diabetului, precum si in reducerea colesterolului din sange. Prezentare TAGLIATELE DIN SPELTA CU SPIRULINA BIO: punga cu 350g TAGLIATELE DIN SPELTA CU SPIRULINA BIO 350g Redei
FUSILLI DIN NAUT FARA GLUTEN BIO 300g - PROFUSION
20,21 RON
21,96 RON -8%
cu TVA
In Stoc
FUSILLI DIN NAUT FARA GLUTEN BIO 300g - PROFUSION Paste fara gluten din naut bio. O alternativa fara gluten, cu mai putini carbohidrati decat pastele fainoase din cereale si cu mai multe proteine. Fusili din naut sunt ideali pentru dietele low carb (sarace in carbohidrati). Ingrediente fussili bio fara gluten: faina de naut* *din agricultura ecologica Prezentare: 300g Valori nutritionale Per 100g Energie 1517 kj / 360 kcal Grasimi 5.8g din care carbohidrati 0.8g Carbohidrati 50g din care zaharuri 3.9g Fibre 14g Proteine 20g Saruri <0.01g FUSILLI DIN NAUT FARA GLUTEN BIO 300g - PROFUSION
TAGLIATELLE DIN SPELTA CU LEURDA BIO 350g - Redei
7,95 RON
8,64 RON -8%
cu TVA
In Stoc
TAGLIATELE DIN SPELTA CU LEURDA BIO 350g - Redei Tagliatelle din faina de grau spelta cu adaus de leurda, pentru un gust fin si delicios. Ingrediente paste integrale din faina de grau spelta: faina integrala de grau spelta*,leurda*4%,apa. *provine din agricultura ecologica. In comparatie cu faina de grau "clasic", faina de grau spelta are: un continut mult mai scazut de gluten  un continut mai ridicat de proteine si aminoacizi favorabili, este mai bogata in minerale (fier, magneziu, cobalt) si in vitaminele A, B si E, avand totodata un efect direct asupra procesului de intarire al sistemului nervos.  Pentru a crea aceste paste de calitate premium, faina de grau spelta este amestecata cu leurda. Leurda sau usturoiul salbatic este o planta,care consumata in mod regulat are efecte benefice asupra organismului nostru. Are un impact direct asupra bunei functionari a stomacului si intestinelor, inlatura constipatia si intareste sistemul imunitar. Studiile terapeutice au reliefat faptul ca, consumul regulat de leurda reduce presiunea arteriala, reduce nivelul colesterolului din sange si previne bolile cardio vasculare. Se spune ca nu exista nici o planta care sa curete atat de bine stomacul, intestinele si sangele, asa cum o face leurda. TAGLIATELE DIN SPELTA CU LEURDA BIO 350g Redei
Pennette rigate - paste integrale grau dur 500g - BARILLA
6,98 RON
7,59 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Pennette rigate - paste integrale grau dur 500g - BARILLA Paste fainoase gustoase si sanatoase din faina integrala de grau dur. Pastele integrale sunt bogate in fibre si ccorespund unei alimentati sanatoase. Ingrediente Pennette rigate integrale BARILLA: faina integrala din grau dur, apa. Valori nutritionale Pennette rigate integrale BARILLA: Valoare nutritiva: 350 kcal/100 g Proteine: 13 g/100 g Lipide: 2.5 g/100 g Glucide: 65.7 g/100 g Fibre alimentare: 6.5 g/100 g Sodiu: 0.013 g/100 g Pennette rigate - paste integrale grau dur 500g - BARILLA
Fussili - paste integrale grau dur 500g - BARILLA
6,98 RON
7,59 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Fussili - paste integrale grau dur 500g - BARILLA Paste fainoase gustoase si sanatoase din faina integrala de grau dur. Pastele integrale sunt bogate in fibre si ccorespund unei alimentati sanatoase. Ingrediente Fussili integrale BARILLA: faina integrala din grau dur, apa. Valori nutritionale Fussili integrale BARILLA: Valoare nutritiva: 350 kcal/100 g Proteine: 13 g/100 g Lipide: 2.5 g/100 g Glucide: 65.7 g/100 g Fibre alimentare: 6.5 g/100 g Sodiu: 0.013 g/100 g Fussili - paste integrale grau dur 500g - BARILLA

Comanda paste de la minuneanaturii.ro.

Pe minuneanaturii.ro ai 104 de produse in categoria paste

Consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h.

Orice intrebarea ai legata de paste sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. Produsele din categoria paste sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera paste la oferta speciala.