Termeni si conditii de utilizare

Iti dorim un calduros BUN VENIT pe site-ul www.minuneanaturii.ro.

Te rugam sa citesti cu atentie Termenii si Conditiile site-ului nostru, prezentate mai jos.

Accesul sau vizitarea acestui website  se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, continuarea implica acceptul explicit cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate website-urile din domeniiile: minuneanaturii.ro si pentru care S.C. FARMACIA MINUNATA S.R.L. are calitatea de autor, proprietar sau administrator.

S.C. FARMACIA MINUNATA S.R.L., denumita generic in cele ce urmeaza si „MINUNEA NATURII” sau ”SOCIETATEA”, cu sediul in Timisoara, str. Andrei Saguna, nr.1A, avand codul de inregistrare fiscala RO 33151980, inregistrata la registrul comertului cu numarul J35/1202/2014, cu telefonu de contact (+4)0771 331 331, in calitate de autor, proprietar si administrator al acestui website, numit in continuare si ”SITE” isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

MINUNEA NATURII depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe SITE. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, MINUNEA NATURII precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ iar produsele livrate pot diferi usor de imagini in orice mod, fara a influenta caracteristicile acestora. De asemenea, unele informatii, concentratii, cantitate sau pretul produselor prezentate pe SITE, fara a ne rezuma la acestea, pot fi modificate fara preaviz sau pot contine erori.

De fiecare data MINUNEA NATURII va face toate diligentele necesare astfel incat clientul sa nu aiba de suferit de pe urma acestor erori. De exemplu: furnizarea de informatii de completare, notificarea producatorului de schimbare a ambalajului, returul produsului si restituirea contravalorii acestuia, schimbul produsului daca situatia o permite, etc. Clientul nu are dreptul sa solicite alte favoruri in afara celor referitoare la produsul si eroarea in cauza.

De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa SOCIETATEA face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.

Eventualele promotii/oferte prezente pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil si in intervalul precizat.

SITE-ul poate contine si link-uri catre alte site-uri. SOCIETATEA nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele.

CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care ne-ar putea produce prejudicii.

COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre SOCIETATE si CLIENT.

CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre SOCIETATE, prin care SOCIETATEA este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, iar CLIENTUL este de acord sa efectueze plata acestora.

UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile urmatoare.

Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

Termenii si Conditiile pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.

DERULAREA OPERATIUNILOR DE VANZARE PE SITE. CONTRACTUL

Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care SOCIETATEA isi deruleaza operatiunile pe SITE.

Daca SOCIETATEA confirma executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor COMENZII. Acceptare comenzii de catre SOCIETATE se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea SOCIETATII catre CLIENT, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.

SOCIETATEA nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata ca avand valoarea unui CONTRACT.

Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre SOCIETATE.

Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat, in completarea acestora fiind DECLARATIA DE CONFORMITATE care insoteste fiecare produs.

OBIECTUL CONTRACTULUI.

Obiectul CONTRACTULUI il constituie produsul/produsele si serviciile cu privire la care CLIENTUL si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei COMENZI pe SITE confirmata de catre SOCIETATE. Produsul/produsele are/au caracteristicile mentionate de catre SOCIETATE pe SITE.

PRETUL CONTRACTULUI.

Pretul produsului/produselor este acela mentionat pe SITE. Pretul poate fi modificat de catre SOCIETATE, in orice moment, si este supus erorii umane. In cazul erorilor veti fi contactat de catre personalul nostru in vederea exprimarii acceptului cu privire la modficiarea pretului.

Pentru a fi aplicabil pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Astfel, SOCIETATEA atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE-ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, SOCIETATEA va informa CLIENTUL asupra pretului corect.

Pretul include TVA precum si orice alta taxa.

MODALITATEA DE LIVRARE.

SOCIETATEA isi va indeplini obligatiile contractuale in termen de cel mult 5 zile lucratoare de la data la care a comunicat CLIENTULUI mesajul de confirmare referitor la COMANDA. In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca produsul nu este disponibil, SOCIETATEA va informa CLIENTUL despre aceasta situatie.

SOCIETATEA poate livra CLIENTULUI un produs similar avand aceleasi caracteristici, in situatia in care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI.

Produsul va fi livrat CLIENTULUI printr-o firma de curierat.

TERMENI DE LIVRARE

SOCIETATEA va livra produsele la domiciliul CLIENTULUI sau la adresa specificata de acesta, in cadrul termenelor mentionate pe site pentru produsele comandate, la data generarii COMENZII, de obicei in 2 zile lucratoare, sau in cel mult 14 de zile calendaristice de la data la care CLIENTUL a generat COMANDA, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel.

TAXA DE TRANSPORT

Pentru livrarile de pe teritoriul Romaniei, taxa de transport este gratuita, respectiv suportata de SOCIETATE, pentru comenzi mai mari de 250 de RON, cu anumite exceptii prezentate mai jos. Pentru comenzile sub 250 RON taxa de transport este de 17.99 RON. Taxa de transport de 17.99 RON va fi inclusa in factura emisa de SOCIETATE, respectiv in pretul produselor.

Pentru livrarile in spatiul european intracomunitar (UE), taxa de transport este gratuita, respectiv suportata de SOCIETATE, pentru comenzi mai mari de 1500 de RON, respectiv 250 EUR, de o greutate sub 5kg si care se pot ambala in dimensiunile 36X26X10cm.

Pentru comenzile sub 1500 de RON, respectiv 250 EUR sau cu greutate de peste 5kg sau coletul depseste dimensiunile 36X26X10cm, taxa de transport nu este inclusa in pret respectiv va fi calculata in mod particular pentru fiecare tara si va fi inclusa in factura emisa de SOCIETATE.

Excetpii transport gratuit:

Pentru livrarea anumitor produse se percepe o taxa de transport per produs. 

Aceste taxe suplimentare sunt valabile pentru produse de genul: Apa Plata Perla Moldoveisarea Baciuluilampile de sare sau anumite sortimente de lapte vegetal si alte cateva produse al caror pret de vanzare nu poate sustine costul de transport de 1 RON/kg.

Pentru comenzile de apa si astfel de produse exista un cost suplimentar de livrare de 0.7-1 RON/litru de apa. Costul de transport, in cazul in care exista, se adauga costului de livrare automat in momentul comenzii.

Indiferent de situatie noi te vom contacta telefonic sau prin e-mail si iti vom comunica toate detaliile legate de livrare si plata. Astfel iti garantam transparenta platilor si livrarilor.

Nu ezita sa ne contactezi telefonic, 0371 231 331, pentru orice nelamurire, farmacistii nostrii te vor ajuta cu drag.

MODALITATEA DE PLATA

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in COMANDA. SOCIETATEA va emite catre CLIENT o factura pentru produsele si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata ramburs:

Plata produsului/produselor se face dupa verificarea coletului de catre CLIENT. Plata se poate face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.

SOCIETATEA atentioneaza CLIENTII ca in cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre SOCIETATE sa permita CLIENTULUI deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii contravalorii acestora. Coletul poate fi deschis si verificat de catre client daca acesta doreste in mod expres.

Plata online folosind cardul:

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele uzuale.

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Indiferent de valuta existenta in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii CLIENTULUI.

Ordin de plata: Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de SOCIETATE, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii.

SOCIETATEA va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare la CLIENT.

SOCIETATEA va efectua livrarea produselor si serviciile pe teritoriul Romaniei, al spatiului european intracomunitar si in orice colt al lumii la tarifele stabilite pentru fiecare tara in parte.

Proprietatea asupra produselor si serviciilor va fi transferate CLIENTULUI la momentul efectuarii platii.

POLITICA DE RETURNARE

Potrivit legislatiei in vigoare, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile lucratoare de la primirea produsului sau.

Asadar, consumatorul are dreptul de a returna produsul achizitionat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile lucratoare de la primirea acestuia, cu suportarea cheltuielilor directe de returnare.

Atragem atentia ca, in cazul in care produsele a caror returnare se solicita, prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete sau produsele au sigiliile deteriorate, respectiv s-a inceput utilizarea lor ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

In cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA.

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea COMENZII, cu informarea CLIENTULUI, nefiind necesar acordul acestuia.

SOCIETATEA va fi intotdeauna responsabila fata de CLIENT pentru toate obligatiile contractuale.

SOCIETATEA, in cazul in care nu poate executa CONTRACTUL motivat de faptul ca produsul nu este/nu mai este disponibil, va informa CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre CLIENT pentru produsul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 30 de zile.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, SOCIETATEA va anunta CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care SOCIETATEA primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, SOCIETATEA poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui SITE si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.

Utilizatorii SITE-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura SITE-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale SOCIETATII sau ale unor terte parti si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, scrisori in lant, mailinguri de masa sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. SOCIETATEA isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati SOCIETATII si partenerilor/afiliatilor sai licenta/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afisa pe orice fel de medii, in toata lumea. Acordati dreptul SOCIETATII si partenerilor/afiliatilor sai de a utiliza numele pe care l-ati trimis in conjunctie cu informatia, daca acestia vor decide astfel. Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si Conditiile, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral SOCIETATEA sau partenerii/afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

SOCIETATEA nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. SOCIETAEA poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati SITE-ul o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

Serviciul de plati on-line prin care produsele de pe acest SITE pot fi achitate on-line este oferit de euplatesc.ro.

DREPTURI DE MARCA

Numele MINUNEA NATURII si logo-ul MINUNEA NATURII sunt marci inregistrate de catre SC FARMACIA MINUNATA SRL. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la SC FARMACIA MINUNATA SRL constituie infractiune ce se pedepseste conform legilor in vigoare.

COPYRIGHT

Elemente din continutul SITE-ului – elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date – sunt proprietatea SOCIETATII si sunt aparaate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul SOCIETATII a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Modulul de plati on-line este proprietatea euplatesc.ro si toate drepturile de copyright apartin acestuia.

RASPUNDEREA SOCIETATII.

SOCIETATEA nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o pierdere in situatia in care aceasta este cauzata de nerespectarea prezentelor termene si conditii/CONTRACTULUI si celorlalte instructiuni mentionate pe SITE.

SOCIETATEA nu raspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii SITE-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri accesibile de pe SITE.

SOCIETATEA nu este responsabila pentru daune de orice fel pe care CLIENTUL sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre SOCIETATE a oricarei din obligatiile sale conform CONTRACTULUI si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

Site-ul este furnizat “ca atare”, fara garantii de orice fel, explicite sau implicite. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea site-ului si continutul acestuia se face pe propriul risc. Nu garantam ca functionarea site-ului va fi neintrerupta sau fara erori, nici nu vom face nici o garantie cu privire la orice rezultate care pot fi obținute prin utilizarea site-ului. Deasemenea nu facem alte garantii, explicite sau implicite, incluzand, dar fara a se limita la caracterul comercial sau potrivirea si folosirea produselor pentru un anumit scop.
Toate produsele comercializate pe SITE, vin insotite de DECLARATIE DE CONFORMITATE SI CALITATE emise de catre producatori care atesta conformitatea produselor cu standardele impuse de autoritatile nationale sau europene.
Cu toate acestea nu garantam ca produsul va avea intocmai efectul prezentat pe site, pe ambalaj sau in oricare alte imprejurare. 

Reclamatiile privind deficiente sau neconformitati ale produsului/produselor achizitionate pot fi facute accesand FORMULARUL DE CONTACT.

FORTA MAJORA.

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA.

CONTRACTUL este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre SOCIETATE si CLIENT se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Timisoara.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA.

Toate materialele integrate in acest SITE sunt proprietatea intelectuala a SOCIETATII. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptand perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online. Totusi, paginile complete ale SITE-ului pot fi tiparite daca sunt destinate a fi folosite in scop strict personal.

Fara a trece cu vederea aplicabilitatea generala a celor mentionate anterior, SOCIETATEA poate oferi ocazional oportunitatea de a descarca imagini de fundal, economizoare de ecran, catalogul de produse sau alte programe utilitare din SITE.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra necesita datele personale doar in vederea expedierii marfurilor si materialului informational catre clientii sai.

In timpul vizionarii SITE-ului, SOCIETATEA va putea stoca anumite informatii. Aceste informatii vor fi sub forma unui fisier “Cookie” sau a unui fisier similar. Aceste fisiere “Cookies” ajuta SOCIETATEA sa construiasca un SITE sau publicitate care sa raspunda cat mai bine intereselor si preferintelor UTILIZATORILOR/CLIENTILOR.

Cu cele mai multe browsere de Internet se pot sterge sau bloca fisierele „Cookies” sau se poate primi o atentionare inaintea primirii unui astfel de fisier. SOCIETATEA recomanda UTILIZATORILOR/CLIENTILOR sa consulte instructiunile browser-ului sau fisierul de ajutor pentru a afla mai multe informatii despre aceste functii.