Amaranth

Amaranth 500g - eco-bio - Dragon Superfoods
12,95 RON
14,08 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Amaranth 500g - eco-bio - Dragon Superfoods Cunoscut de peste 3000 de ani, amarantul era considerat de azteci aliment sacru, constituind baza alimentatiei si sursa de putere. Semintele de amarant sunt mici, au forma lenticulara si culoare aurie. Fiecare planta poate produce intre 40,000-60,000 seminte. Proprietati amarant: - Amarantul este bogat in proteine, fibre, antioxidanti, minerale si fier, putand inlocui cu succes orezul in alimentatie. - semintele de amaranth sunt bogate in proteine (15-18%) si contin cantitati respectabile de lisina si methionina, 2 aminoacizi esentiali care nu sunt de obicei intalniti in cereale. - amarant-ul este bogat in fibre si contine calciu, fier, potasiu, fosfor si vitaminele A si C: - contine fibre de 3 ori mai multe decat in grau; - contine fier de 5 ori mai mult decat in grau; - contine calciu de 2 ori mai mult decat in laptele de vaca. - nu contine gluten Mod de preparare amarant: Amaranth-ul poate fi gatit ca o cereala, macinat in faina, expandat precum popcorn-ul, lasat la gernimat sau prajit. De principiu see prepara ca si orezul, se poate folosi ca si garnitura sau in salate. Semintele pot fi gatite impreuna cu alte cereale integrale, adaugat in mancaruri sau supe, sau folosit la mancaruri inabusite ca un ingredient bogat in agent de ingrosare. Faina de amaranth este utilizata la prepararea pastelor si in diverse copturi. Poate fi amestecata cu alte tipuri de faina pentru prepararea painii si nu contine gluten (o parte amaranth la 3-4 parti faina de grau sau alte cereale). In prepararea clatitelor, a turtitelor sau a pastelor se poate utilize faina de amaranth in proportie de 100%. -Se foloseste ca materie prima la prepararea produselor pe baza de amaranth (fulgi, faina, etc) -Ingrediente organice: -boabe de amaranth 100% organice Germinarea semintelor duce la cresterea nivelului unora dintre nutrienti, iar malditele pot fi folosite in salate, sandwich-uri sau pot fi consummate simple. Recomandari potentiale in sprijinul: - bolilor cardiovasculare, - reducerii colesterolului, - luptei impotriva cancerului, - combaterii anemiei, - combaterii inflamatiilor   Amaranth 500g - eco-bio - Dragon Superfoods
Amaranth 500g - eco-bio - LONGEVITA
16,95 RON
18,42 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Amaranth 500g - eco-bio - LONGEVITA Cunoscut de peste 3000 de ani, amarantul era considerat de azteci aliment sacru, constituind baza alimentatiei si sursa de putere. Semintele de amarant sunt mici, au forma lenticulara si culoare aurie. Fiecare planta poate produce intre 40,000-60,000 seminte. Proprietati amarant: - Amarantul este bogat in proteine, fibre, antioxidanti, minerale si fier, putand inlocui cu succes orezul in alimentatie. - semintele de amaranth sunt bogate in proteine (15-18%) si contin cantitati respectabile de lisina si methionina, 2 aminoacizi esentiali care nu sunt de obicei intalniti in cereale. - amarant-ul este bogat in fibre si contine calciu, fier, potasiu, fosfor si vitaminele A si C: - contine fibre de 3 ori mai multe decat in grau; - contine fier de 5 ori mai mult decat in grau; - contine calciu de 2 ori mai mult decat in laptele de vaca. - nu contine gluten Mod de preparare amarant: Amaranth-ul poate fi gatit ca o cereala, macinat in faina, expandat precum popcorn-ul, lasat la gernimat sau prajit. De principiu see prepara ca si orezul, se poate folosi ca si garnitura sau in salate. Semintele pot fi gatite impreuna cu alte cereale integrale, adaugat in mancaruri sau supe, sau folosit la mancaruri inabusite ca un ingredient bogat in agent de ingrosare. Faina de amaranth este utilizata la prepararea pastelor si in diverse copturi. Poate fi amestecata cu alte tipuri de faina pentru prepararea painii si nu contine gluten (o parte amaranth la 3-4 parti faina de grau sau alte cereale). In prepararea clatitelor, a turtitelor sau a pastelor se poate utilize faina de amaranth in proportie de 100%. -Se foloseste ca materie prima la prepararea produselor pe baza de amaranth (fulgi, faina, etc) -Ingrediente organice: -boabe de amaranth 100% organice Germinarea semintelor duce la cresterea nivelului unora dintre nutrienti, iar malditele pot fi folosite in salate, sandwich-uri sau pot fi consummate simple. Recomandari potentiale in sprijinul: - bolilor cardiovasculare, - reducerii colesterolului, - luptei impotriva cancerului, - combaterii anemiei, - combaterii inflamatiilor   Amaranth 500g - eco-bio - LONGEVITA
Amarant, eco-bio, 500g - Dennree
15,95 RON
17,34 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Amarant, eco-bio, 500g - Dennree Amarant provenit din agricultura ecologica Ingrediente: amarant* Valori nutritionale/100g: 1675 Kj; 397 Kcal; 6,5g Grasimi; 1,7g Acizi Grasi Saturati; 66g Glucide; 1,7g Zaharuri; 9,3g Fibre; 14g Proteine; 0,05g Sare Mod de utilizare O gustare sanatoasa! Mod de prezentare Punga a 500 grame Amarant, eco-bio, 500g - Dennree
Amaranth 500g - Adams
13,95 RON
15,16 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Amaranth 500g - Springmarkt - Adams Cunoscut de peste 3000 de ani, amarantul era considerat de azteci aliment sacru, constituind baza alimentatiei si sursa de putere. Semintele de amarant sunt mici, au forma lenticulara si culoare aurie. Fiecare planta poate produce intre 40.000-60.000 seminte. Proprietati amarant: - Amarantul este bogat in proteine, fibre, antioxidanti, minerale si fier, putand inlocui cu succes orezul in alimentatie. - semintele de amaranth sunt bogate in proteine (15-18%) si contin cantitati respectabile de lisina si methionina, 2 aminoacizi esentiali care nu sunt de obicei intalniti in cereale. - amarant-ul este bogat in fibre si contine calciu, fier, potasiu, fosfor si vitaminele A si C: - contine fibre de 3 ori mai multe decat in grau; - contine fier de 5 ori mai mult decat in grau; - contine calciu de 2 ori mai mult decat in laptele de vaca. - nu contine gluten Mod de preparare amarant: Amaranth-ul poate fi gatit ca o cereala, macinat in faina, expandat precum popcorn-ul, lasat la gernimat sau prajit. De principiu see prepara ca si orezul, se poate folosi ca si garnitura sau in salate. Semintele pot fi gatite impreuna cu alte cereale integrale, adaugat in mancaruri sau supe, sau folosit la mancaruri inabusite ca un ingredient bogat in agent de ingrosare. Faina de amaranth este utilizata la prepararea pastelor si in diverse copturi. Poate fi amestecata cu alte tipuri de faina pentru prepararea painii si nu contine gluten (o parte amaranth la 3-4 parti faina de grau sau alte cereale). In prepararea clatitelor, a turtitelor sau a pastelor se poate utilize faina de amaranth in proportie de 100%. -Se foloseste ca materie prima la prepararea produselor pe baza de amaranth (fulgi, faina, etc) -Ingrediente organice: -boabe de amaranth 100% organice Germinarea semintelor duce la cresterea nivelului unora dintre nutrienti, iar malditele pot fi folosite in salate, sandwich-uri sau pot fi consummate simple. Recomandari potentiale in sprijinul: - bolilor cardiovasculare, - reducerii colesterolului, - luptei impotriva cancerului, - combaterii anemiei, - combaterii inflamatiilor   Amaranth 500g - Springmarkt - Adams
Amaranth 200g - SPRINGMARKT
6,95 RON
7,55 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Amaranth 200g - SPRINGMARKT - Adams Amaranthul este considerat ca si un frate mai mic al quinoei. Face parte din categoria supercerealelor fiind unul din cele mai nutritive alimente cunoscute avand o valoare proteica mai mare decat orezul, faina integrala de grau, ovaz sau secara. De asemenea este bogat in lizina (proteina de inalta calitate), fibre, vitamina A, E, B, D, aminoacizi esentiali si minerale ca fier, magneziu, zinc, fosfor, cupru si mai ales mangan, dar si mai mult calciu decat alte cereale. Contine 16% proteine pure si este lipsit de gluten.Este o cereala versatila in retetele vegetariene si poate fi folosita alaturi de iaurt, fructe sau amestecata cu miere sau chiar fructe uscate.Se mai poate folosi ca materie prima la prepararea produselor pe baza de amaranth (fulgi, faina, etc).Se foloseşte în cure sau preparate culinare delicate, precum salate, sosuri, iaurt sau amestec cu miere. Cunoscut de peste 3000 de ani, amarantul era considerat de azteci aliment sacru, constituind baza alimentatiei si sursa de putere. Semintele de amarant sunt mici, au forma lenticulara si culoare aurie. Fiecare planta poate produce intre 40,000-60,000 seminte. Proprietati amarant: - Amarantul este bogat in proteine, fibre, antioxidanti, minerale si fier, putand inlocui cu succes orezul in alimentatie. - semintele de amaranth sunt bogate in proteine (15-18%) si contin cantitati respectabile de lisina si methionina, 2 aminoacizi esentiali care nu sunt de obicei intalniti in cereale. - amarant-ul este bogat in fibre si contine calciu, fier, potasiu, fosfor si vitaminele A si C: - contine fibre de 3 ori mai multe decat in grau; - contine fier de 5 ori mai mult decat in grau; - contine calciu de 2 ori mai mult decat in laptele de vaca. - nu contine gluten Mod de preparare amarant: Amaranth-ul poate fi gatit ca o cereala, macinat in faina, expandat precum popcorn-ul, lasat la gernimat sau prajit. De principiu see prepara ca si orezul, se poate folosi ca si garnitura sau in salate. Semintele pot fi gatite impreuna cu alte cereale integrale, adaugat in mancaruri sau supe, sau folosit la mancaruri inabusite ca un ingredient bogat in agent de ingrosare. Faina de amaranth este utilizata la prepararea pastelor si in diverse copturi. Poate fi amestecata cu alte tipuri de faina pentru prepararea painii si nu contine gluten (o parte amaranth la 3-4 parti faina de grau sau alte cereale). In prepararea clatitelor, a turtitelor sau a pastelor se poate utilize faina de amaranth in proportie de 100%. -Se foloseste ca materie prima la prepararea produselor pe baza de amaranth (fulgi, faina, etc) -Ingrediente organice: -boabe de amaranth 100% organice Germinarea semintelor duce la cresterea nivelului unora dintre nutrienti, iar malditele pot fi folosite in salate, sandwich-uri sau pot fi consummate simple. Recomandari potentiale in sprijinul: - bolilor cardiovasculare, - reducerii colesterolului, - luptei impotriva cancerului, - combaterii anemiei, - combaterii inflamatiilor Amaranth 200g - SPRINGMARKT - Adams
Amarant expandat, eco-bio, 150g - Rapunzel
13,95 RON
15,16 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Amarant expandat, eco-bio, 150g - Rapunzel Bogat in minerale, calciu, magneziu si fier. Ingrediente: Samanta amarant expandat. Valori nutritionale/100g: 1565 Kj; 371 Kcal; 4.9g Grasimi; 1.5g Acizi Grasi Saturati; 65g Glucide; 1.1g Zaharuri; 8.3g Fibre; 12g Proteine; <0,01g Sare Mod de utilizare Se poate consuma in musli, iaurt si mancaruri dulci. Mod de prezenare Punga a 150 grame Amarant expandat, eco-bio, 150g - Rapunzel
AMARANT, 400 gr - SOLARIS
11,95 RON
12,99 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
AMARANT, 400 gr - SOLARIS Beneficii produs Are un conținut mare de proteine Are o valoare nutritivă deosebit de ridicată Ingrediente AMARANT- SOLARIS 100% amarant. Produs crud. Cum se consumă Poate fi utilizat pentru o largă varietate de mâncăruri, modul de preparare fiind similar cu cel al orezului. Istoric Amarantul face parte din categoria super-alimentelor, având o valoare nutritivă deosebit de ridicată. Are un conținut mare de proteine. AMARANT, 400 gr- SOLARIS
Amarant expandat cu miere, eco-bio, 300g - Allos
26,95 RON
29,29 RON -8%
cu TVA
Ultimele produse in stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Amarant expandat cu miere, eco-bio, 300g - Allos Cerealele sunt doar prajite crocant cu miere de albine fina si sirop de agave la cuptorul proaspat incins.  53% amarant si sunt indulcite numai cu miere de albine si sirop de agave. Ingrediente: fulgi de amarant* integrali expandat (53%), miere*(21%), suc de agave* concentrat (20%), ulei de palmier*. Valori nutritionale/100g: 1688 Kj; 399 Kcal; 4,8g Grasimi; 1,9g Acizi Grasi Saturati; 75,9g Glucide; 24,5g Zaharuri; 7,4g Fibre; 9,5g Proteine; 0,01g Sare Mod de utilizare Ele sunt minunate pentru intreaga familie si sunt, de asemenea, excelente pentru rafinarea deserturilor si placerilor. Mod de prezentare  Punga a 300 grame Amarant expandat cu miere, eco-bio, 300g - Allos
Amaranth, eco-bio, 500g - DAVERT
13,95 RON
15,16 RON -8%
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
(5/5) on 1 rating(s)
Amaranth, eco-bio, 500g - DAVERT Amaranth ecologic, certificat bio. Ingrediente Amaranth, eco-bio:  AMARANTH* *din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 1645 kj / 390 kcal Grasimi: 6.7g din care saturate 1.9g Carbohidrati: 64g din care zaharuri 1.1g Fibre: 8.8g Proteine: 14g Alergeni Amaranth, eco-bio: Poate contine urme de: nuci, susan, caju Mod de depozitare Amaranth, eco-bio: A se pastra la loc uscat si racoros. Fabricat in Germania.  Mod de prezentare Amaranth, eco-bio: Punga a 500G Amaranth, eco-bio, 500g - DAVERT
Amarant - eco-bio 350g - Pronat
9,95 RON
10,82 RON -8%
cu TVA
Ultimele produse in stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Amarant eco-bio 350g - Pronat Cunoscut de peste 3000 de ani, amarantul era considerat de azteci aliment sacru, constituind baza alimentatiei si sursa de putere.Considerat de nutritionisti superaliment, amarantul este bo gat in proteine, fibre, antioxidanti, minerale si fier, putand inlocui cu succes orezul in alimentatie. Este atat de versatil incat poate fi adau gat in preparate alaturi de orice alte cereale: - orezul il face mai pufos, impreuna cugraul rezulta un amestec foarte hranitor, alaturi de orz sau alac obtineti un preparat rustic.Adau gat la mei se obtine un amestec cremos ce poate fi folosit ca sos, simplu sau alaturi de legume. Ingrediente Amarant: amarant* (Amaranthus L.)*din culturi certificate ecologicValori nutritionale/ 100gValoare energetica: 1565kJ/371kcalGrasime: 7,0g- din care acizigrasi saturati: 1,5gCarbohidrati: 65,0g-din care zaharuri: 1,7gFibre: 7,0gProteine: 14,0gSare: 0,01gAceste valori depind de fluctuatiile naturale ale calitatii materiei prime.Imaginea de pe eticheta are titlu informativ.Produsul nu contine or ganisme modificategenetic si nu este iradiat.Pastrare: intr-un loc uscat si racoros.Origine: India Amarant - eco-bio 350g - Pronat
Ceai Amarant 25dz - Hofigal
4,95 RON
5,38 RON -8%
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
(5/5) on 1 rating(s)
Ceai Amarant 25dz - Hofigal Este utilizat ca supliment alimentar pentru aportul ridicat de substante minerale, zaharuri, derivati polifenolici, saponine, etc., asigurand remineralizarea si regenerarea organismului, in special la copii primavara si in sezonul rece. Are si actiune astringenta, cicatrizanta, slab diuretica. Ingrediente Ceai Amarant: pulbere de amarant (motul curcanului) Efecte Ceai Amarant: remineralizarea si regenerarea organismului astringent cicatrizant diuretic Mod de administrare Ceai Amarant: In 250 ml apa fierbinte se introduc 1-2 plicuri x 1,0 g de ceai. Se acopera si se lasa in repaus 10 minute. Se serveste ca atare sau indulcit dupa gust. Prezentare Ceai Amarant: 25dz Ceai Amarant 25dz - Hofigal

Comanda amaranth de la minuneanaturii.ro.

Pe minuneanaturii.ro gaesti variante naturale si ecologice in categoria amaranth

Descopera seminte de amaranth pentru mancaruri si deserturi delicioase la oferta speciala.