Amaranth

Amaranth 500g - eco-bio - Dragon Superfoods
10,48 RON
11,39 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Amaranth 500g - eco-bio - Dragon Superfoods Cunoscut de peste 3000 de ani, amarantul era considerat de azteci aliment sacru, constituind baza alimentatiei si sursa de putere. Semintele de amarant sunt mici, au forma lenticulara si culoare aurie. Fiecare planta poate produce intre 40,000-60,000 seminte. Proprietati amarant: - Amarantul este bogat in proteine, fibre, antioxidanti, minerale si fier, putand inlocui cu succes orezul in alimentatie. - semintele de amaranth sunt bogate in proteine (15-18%) si contin cantitati respectabile de lisina si methionina, 2 aminoacizi esentiali care nu sunt de obicei intalniti in cereale. - amarant-ul este bogat in fibre si contine calciu, fier, potasiu, fosfor si vitaminele A si C: - contine fibre de 3 ori mai multe decat in grau; - contine fier de 5 ori mai mult decat in grau; - contine calciu de 2 ori mai mult decat in laptele de vaca. - nu contine gluten Mod de preparare amarant: Amaranth-ul poate fi gatit ca o cereala, macinat in faina, expandat precum popcorn-ul, lasat la gernimat sau prajit. De principiu see prepara ca si orezul, se poate folosi ca si garnitura sau in salate. Semintele pot fi gatite impreuna cu alte cereale integrale, adaugat in mancaruri sau supe, sau folosit la mancaruri inabusite ca un ingredient bogat in agent de ingrosare. Faina de amaranth este utilizata la prepararea pastelor si in diverse copturi. Poate fi amestecata cu alte tipuri de faina pentru prepararea painii si nu contine gluten (o parte amaranth la 3-4 parti faina de grau sau alte cereale). In prepararea clatitelor, a turtitelor sau a pastelor se poate utilize faina de amaranth in proportie de 100%. -Se foloseste ca materie prima la prepararea produselor pe baza de amaranth (fulgi, faina, etc) -Ingrediente organice: -boabe de amaranth 100% organice Germinarea semintelor duce la cresterea nivelului unora dintre nutrienti, iar malditele pot fi folosite in salate, sandwich-uri sau pot fi consummate simple. Recomandari potentiale in sprijinul: - bolilor cardiovasculare, - reducerii colesterolului, - luptei impotriva cancerului, - combaterii anemiei, - combaterii inflamatiilor   Amaranth 500g - eco-bio - Dragon Superfoods
Amaranth 500g - Adams
10,95 RON
11,90 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Amaranth 500g - Springmarkt - Adams Cunoscut de peste 3000 de ani, amarantul era considerat de azteci aliment sacru, constituind baza alimentatiei si sursa de putere. Semintele de amarant sunt mici, au forma lenticulara si culoare aurie. Fiecare planta poate produce intre 40.000-60.000 seminte. Proprietati amarant: - Amarantul este bogat in proteine, fibre, antioxidanti, minerale si fier, putand inlocui cu succes orezul in alimentatie. - semintele de amaranth sunt bogate in proteine (15-18%) si contin cantitati respectabile de lisina si methionina, 2 aminoacizi esentiali care nu sunt de obicei intalniti in cereale. - amarant-ul este bogat in fibre si contine calciu, fier, potasiu, fosfor si vitaminele A si C: - contine fibre de 3 ori mai multe decat in grau; - contine fier de 5 ori mai mult decat in grau; - contine calciu de 2 ori mai mult decat in laptele de vaca. - nu contine gluten Mod de preparare amarant: Amaranth-ul poate fi gatit ca o cereala, macinat in faina, expandat precum popcorn-ul, lasat la gernimat sau prajit. De principiu see prepara ca si orezul, se poate folosi ca si garnitura sau in salate. Semintele pot fi gatite impreuna cu alte cereale integrale, adaugat in mancaruri sau supe, sau folosit la mancaruri inabusite ca un ingredient bogat in agent de ingrosare. Faina de amaranth este utilizata la prepararea pastelor si in diverse copturi. Poate fi amestecata cu alte tipuri de faina pentru prepararea painii si nu contine gluten (o parte amaranth la 3-4 parti faina de grau sau alte cereale). In prepararea clatitelor, a turtitelor sau a pastelor se poate utilize faina de amaranth in proportie de 100%. -Se foloseste ca materie prima la prepararea produselor pe baza de amaranth (fulgi, faina, etc) -Ingrediente organice: -boabe de amaranth 100% organice Germinarea semintelor duce la cresterea nivelului unora dintre nutrienti, iar malditele pot fi folosite in salate, sandwich-uri sau pot fi consummate simple. Recomandari potentiale in sprijinul: - bolilor cardiovasculare, - reducerii colesterolului, - luptei impotriva cancerului, - combaterii anemiei, - combaterii inflamatiilor   Amaranth 500g - Springmarkt - Adams
Ceai Amarant 25dz - Hofigal
3,98 RON
4,33 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ceai Amarant 25dz - Hofigal Este utilizat ca supliment alimentar pentru aportul ridicat de substante minerale, zaharuri, derivati polifenolici, saponine, etc., asigurand remineralizarea si regenerarea organismului, in special la copii primavara si in sezonul rece. Are si actiune astringenta, cicatrizanta, slab diuretica. Ingrediente Ceai Amarant: pulbere de amarant (motul curcanului) Efecte Ceai Amarant: remineralizarea si regenerarea organismului astringent cicatrizant diuretic Mod de administrare Ceai Amarant: In 250 ml apa fierbinte se introduc 1-2 plicuri x 1,0 g de ceai. Se acopera si se lasa in repaus 10 minute. Se serveste ca atare sau indulcit dupa gust. Prezentare Ceai Amarant: 25dz Ceai Amarant 25dz - Hofigal
Amarant - eco-bio 350g - Pet - Pronat
7,70 RON
8,55 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Amarant eco-bio 350g - Pronat Cunoscut de peste 3000 de ani, amarantul era considerat de azteci aliment sacru, constituind baza alimentatiei si sursa de putere.Considerat de nutritionisti superaliment, amarantul este bo gat in proteine, fibre, antioxidanti, minerale si fier, putand inlocui cu succes orezul in alimentatie. Este atat de versatil incat poate fi adau gat in preparate alaturi de orice alte cereale: - orezul il face mai pufos, impreuna cugraul rezulta un amestec foarte hranitor, alaturi de orz sau alac obtineti un preparat rustic.Adau gat la mei se obtine un amestec cremos ce poate fi folosit ca sos, simplu sau alaturi de legume. Ingrediente Amarant: amarant* (Amaranthus L.)*din culturi certificate ecologicValori nutritionale/ 100gValoare energetica: 1565kJ/371kcalGrasime: 7,0g- din care acizigrasi saturati: 1,5gCarbohidrati: 65,0g-din care zaharuri: 1,7gFibre: 7,0gProteine: 14,0gSare: 0,01gAceste valori depind de fluctuatiile naturale ale calitatii materiei prime.Imaginea de pe eticheta are titlu informativ.Produsul nu contine or ganisme modificategenetic si nu este iradiat.Pastrare: intr-un loc uscat si racoros.Origine: IndiaAmarant - eco-bio 350g - Pet - Pronat
Amarant - eco-bio 350g - Pronat
6,41 RON
7,12 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Amarant eco-bio 350g - Pronat Cunoscut de peste 3000 de ani, amarantul era considerat de azteci aliment sacru, constituind baza alimentatiei si sursa de putere.Considerat de nutritionisti superaliment, amarantul este bo gat in proteine, fibre, antioxidanti, minerale si fier, putand inlocui cu succes orezul in alimentatie. Este atat de versatil incat poate fi adau gat in preparate alaturi de orice alte cereale: - orezul il face mai pufos, impreuna cugraul rezulta un amestec foarte hranitor, alaturi de orz sau alac obtineti un preparat rustic.Adau gat la mei se obtine un amestec cremos ce poate fi folosit ca sos, simplu sau alaturi de legume. Ingrediente Amarant: amarant* (Amaranthus L.)*din culturi certificate ecologicValori nutritionale/ 100gValoare energetica: 1565kJ/371kcalGrasime: 7,0g- din care acizigrasi saturati: 1,5gCarbohidrati: 65,0g-din care zaharuri: 1,7gFibre: 7,0gProteine: 14,0gSare: 0,01gAceste valori depind de fluctuatiile naturale ale calitatii materiei prime.Imaginea de pe eticheta are titlu informativ.Produsul nu contine or ganisme modificategenetic si nu este iradiat.Pastrare: intr-un loc uscat si racoros.Origine: IndiaAmarant - eco-bio 350g - Pronat
Amaranth 500g - eco-bio - LONGEVITA
14,29 RON
15,54 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Amaranth 500g - eco-bio - LONGEVITA Cunoscut de peste 3000 de ani, amarantul era considerat de azteci aliment sacru, constituind baza alimentatiei si sursa de putere. Semintele de amarant sunt mici, au forma lenticulara si culoare aurie. Fiecare planta poate produce intre 40,000-60,000 seminte. Proprietati amarant: - Amarantul este bogat in proteine, fibre, antioxidanti, minerale si fier, putand inlocui cu succes orezul in alimentatie. - semintele de amaranth sunt bogate in proteine (15-18%) si contin cantitati respectabile de lisina si methionina, 2 aminoacizi esentiali care nu sunt de obicei intalniti in cereale. - amarant-ul este bogat in fibre si contine calciu, fier, potasiu, fosfor si vitaminele A si C: - contine fibre de 3 ori mai multe decat in grau; - contine fier de 5 ori mai mult decat in grau; - contine calciu de 2 ori mai mult decat in laptele de vaca. - nu contine gluten Mod de preparare amarant: Amaranth-ul poate fi gatit ca o cereala, macinat in faina, expandat precum popcorn-ul, lasat la gernimat sau prajit. De principiu see prepara ca si orezul, se poate folosi ca si garnitura sau in salate. Semintele pot fi gatite impreuna cu alte cereale integrale, adaugat in mancaruri sau supe, sau folosit la mancaruri inabusite ca un ingredient bogat in agent de ingrosare. Faina de amaranth este utilizata la prepararea pastelor si in diverse copturi. Poate fi amestecata cu alte tipuri de faina pentru prepararea painii si nu contine gluten (o parte amaranth la 3-4 parti faina de grau sau alte cereale). In prepararea clatitelor, a turtitelor sau a pastelor se poate utilize faina de amaranth in proportie de 100%. -Se foloseste ca materie prima la prepararea produselor pe baza de amaranth (fulgi, faina, etc) -Ingrediente organice: -boabe de amaranth 100% organice Germinarea semintelor duce la cresterea nivelului unora dintre nutrienti, iar malditele pot fi folosite in salate, sandwich-uri sau pot fi consummate simple. Recomandari potentiale in sprijinul: - bolilor cardiovasculare, - reducerii colesterolului, - luptei impotriva cancerului, - combaterii anemiei, - combaterii inflamatiilor   Amaranth 500g - eco-bio - LONGEVITA
Amaranth 200g - SPRINGMARKT
4,95 RON
5,38 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Amaranth 200g - SPRINGMARKT - Adams Amaranthul este considerat ca si un frate mai mic al quinoei. Face parte din categoria supercerealelor fiind unul din cele mai nutritive alimente cunoscute avand o valoare proteica mai mare decat orezul, faina integrala de grau, ovaz sau secara. De asemenea este bogat in lizina (proteina de inalta calitate), fibre, vitamina A, E, B, D, aminoacizi esentiali si minerale ca fier, magneziu, zinc, fosfor, cupru si mai ales mangan, dar si mai mult calciu decat alte cereale. Contine 16% proteine pure si este lipsit de gluten.Este o cereala versatila in retetele vegetariene si poate fi folosita alaturi de iaurt, fructe sau amestecata cu miere sau chiar fructe uscate.Se mai poate folosi ca materie prima la prepararea produselor pe baza de amaranth (fulgi, faina, etc).Se foloseşte în cure sau preparate culinare delicate, precum salate, sosuri, iaurt sau amestec cu miere. Cunoscut de peste 3000 de ani, amarantul era considerat de azteci aliment sacru, constituind baza alimentatiei si sursa de putere. Semintele de amarant sunt mici, au forma lenticulara si culoare aurie. Fiecare planta poate produce intre 40,000-60,000 seminte. Proprietati amarant: - Amarantul este bogat in proteine, fibre, antioxidanti, minerale si fier, putand inlocui cu succes orezul in alimentatie. - semintele de amaranth sunt bogate in proteine (15-18%) si contin cantitati respectabile de lisina si methionina, 2 aminoacizi esentiali care nu sunt de obicei intalniti in cereale. - amarant-ul este bogat in fibre si contine calciu, fier, potasiu, fosfor si vitaminele A si C: - contine fibre de 3 ori mai multe decat in grau; - contine fier de 5 ori mai mult decat in grau; - contine calciu de 2 ori mai mult decat in laptele de vaca. - nu contine gluten Mod de preparare amarant: Amaranth-ul poate fi gatit ca o cereala, macinat in faina, expandat precum popcorn-ul, lasat la gernimat sau prajit. De principiu see prepara ca si orezul, se poate folosi ca si garnitura sau in salate. Semintele pot fi gatite impreuna cu alte cereale integrale, adaugat in mancaruri sau supe, sau folosit la mancaruri inabusite ca un ingredient bogat in agent de ingrosare. Faina de amaranth este utilizata la prepararea pastelor si in diverse copturi. Poate fi amestecata cu alte tipuri de faina pentru prepararea painii si nu contine gluten (o parte amaranth la 3-4 parti faina de grau sau alte cereale). In prepararea clatitelor, a turtitelor sau a pastelor se poate utilize faina de amaranth in proportie de 100%. -Se foloseste ca materie prima la prepararea produselor pe baza de amaranth (fulgi, faina, etc) -Ingrediente organice: -boabe de amaranth 100% organice Germinarea semintelor duce la cresterea nivelului unora dintre nutrienti, iar malditele pot fi folosite in salate, sandwich-uri sau pot fi consummate simple. Recomandari potentiale in sprijinul: - bolilor cardiovasculare, - reducerii colesterolului, - luptei impotriva cancerului, - combaterii anemiei, - combaterii inflamatiilor Amaranth 200g - SPRINGMARKT - Adams

Comanda amaranth de la minuneanaturii.ro.

Pe minuneanaturii.ro ai 5 de produse in categoria amaranth

Consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h.

Orice intrebarea ai legata de amaranth sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. Produsele din categoria amaranth sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera amaranth la oferta speciala.