Ingrediente BIO patiserie

Agar agar fulgi bio 50g - Algamar
28,95 RON
31,47 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Agar agar fulgi bio 50g - Algamar Fulgii de  Agar Agar ajung pentru 10 litri de gelatina! Agar agar este o alga, si este cel mai de calitate inlocuitor al gelatinei, 100% natural. Fulgii de agar agar au o putere mare de gelificare, mai mare decat pudra. Dozajul este in functie de consistenta dorita, o lingura se adauga la o cantitate de apa cuprinsa intre 250 ml si 1 litru. Produs 100% natural, certificat organic Ce este Agar Agar? Agar agar este un gelifiant vegetal obtinut din alge marine, cu multiple beneficii pentru sanatate. Agar Agar reprezinta o alternativa vegetala si mult mai atractiva decat gelatina animala care este facuta din cartilaje, ligamente, tendoane, oase de vitel, cal si porc. Cum se obtin fulgii de Agar Agar? Varietatile de alge sunt fierte (metoda traditionala) apoi lasate sa se intareasca, taiate in bare si lasate timp de 10 zile pe paie de orez, in timpul iernii (noaptea ingheata, ziua umiditatea curge de pe bare). Barele uscate sunt apoi taiate sau razuite sub forma de fulgi. Fulgii se folosesc dizolvati in lichide (in general 1 lingura fulgi la 250 ml lichid) si se lasa sa se intareasca. Cum se prepara gelatina din fulgi de agar agar? Se amesteca fulgii de agar agar cu apa; se pune pe foc. De cand incepe sa clocoteasca se mai tine 2 min. amestecand continuu. Prezentare agar agar fulgi: punga cu 50g   Tara de origine: Spania Agar agar fulgi bio 50g - Algamar
Agar agar pudra bio 6x2g - Lima
15,95 RON
17,34 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Agar agar pudra bio 6x2g - Lima Agar agar este un gelifiant folosit in Japonia ca si gelatina, devenind tot mai popular si in alte parti ale lumii. Agar agar este o alga, si este cel mai de calitate inlocuitor al gelatinei, 100% natural. Fulgii de agar agar au o putere mare de gelificare, mai mare decat pudra. Ingrediente: agar agar* *din agricultura ecologica Mod de flosire agat agar: pentru 1 litru de produs finit, se adauga 4g de agar agar. Fierbeti compozitia pana la obtinerea vascozitatii dorite. Ce este Agar Agar? Agar agar este un gelifiant vegetal obtinut din alge marine, cu multiple beneficii pentru sanatate. Agar Agar reprezinta o alternativa vegetala si mult mai atractiva decat gelatina animala care este facuta din cartilaje, ligamente, tendoane, oase de vitel, cal si porc. Cum se prepara gelatina din pudra de agar agar? Se amesteca pudra de agar agar cu apa; se pune pe foc. De cand incepe sa clocoteasca se mai tine 2 min. amestecand continuu. Fierbeti compozitia pana la obtinerea vascozitatii dorite. Prezentare agar agar pudra: Pachet cu 6 pliculete a cate 2g Produs 100% natural, certificat organic Agar agar pudra bio 6x2g - Lima
Praf de copt 130g - Doves Farm
14,95 RON
16,25 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Praf de copt 130g - Doves Farm Un agent de crestere clasic, care se poate folosi in patiserie pentru cresterea si afanarea prajiturilor, fursecurilor si a alor produse asemanatoare. Ingrediente: mono calcium phosphate, amidon din porumb*, bicarbonat de sodiu. Produs potrivit pentru persoanele vegane, vegetariene. Nu contine gluten. *ingredient din agricultura ecologica Gramaj: 130g Praf de copt 130g - Doves Farm
Kuzu (amidon) eco-bio 125g - Lima
55,95 RON
60,82 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Kuzu (amidon) bio 125g Kuzu este un agent de ingrosare traditional japonez. Este un amidon extras din planta cu acelasi nume - kuzu. Se foloseste pentru ingrosarea diverselor preparate, inclusiv a supelor, sosurilor, nu afecteaza gustul sau culoarea preparatelor. Ingrediente: kuzu**din agricultura ecologica Produs certificat ecologic 125g Kuzu (amidon) eco-bio 125g
Premix de paine taraneasca - eco-bio 1kg - Friessinger Muhle
14,58 RON
16,20 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Premix eco-bio de paine taraneasca 1kg - Friessinger Muhle Contine toate ingredientele necesare unei paini, inclusiv drojdie. Adaugi doar apa...si gata!Ingrediente Premix de paine taraneasca: faina de grau* (44%), faina integrala de grau* (28%), faina de secara* (20%), sare de mare, maia uscata* (faina de secara* fermentata natural), drojdie uscata, malt dingrau*, zer dulce praf*, fibre (fibre din mere*), acidifiant: acid malic. *din culturi certificate ecologic, DE-Eco-001, agricultura EU/ non EU.Contine gluten. Poate contine urme de ou, soia, nuci, lactoza, si susan.Valori nutritionale medii/100g: Valoare energetica: 1379 kJ/326kcalGrasimi: 1,5gdin care acizigrasi saturati: 0,2gCarbohidrati: 64,3gdin care zaharuri: 2,6gFibre alimentare :6,3gProteine: 10,6gSare: 2,3gInstructiuni pentru masinile automate de copt: paine: turnati in cuva automatului aproximativ 330ml apa si 500g (1/2 din continutul pachetului) de premix pentru paine. Alegeti programul ”Normal” si porniti aparatul. Urmati instructiunile producatorului. Instructiuni de coacere incuptor: 500g (1/2 pachet) de premix pentru copt si 330ml apa calduta se toarna intr-un bol. Se framanta cu un mixer manual (cu carligele de framantat) 2 minute la viteza redusa, apoi la viteza mare aproximativ 6 minute, pana se desprinde aluatul de pe vas. Se acopera aluatul si se lasa la dospit aproximativ 20 minute la loc cald. Din aluatul dospit se formeaza o paine si se presara cu faina sau seminte. Se aseaza intr-o tava unsa sau tapetata cu hartie de copt. Se lasa acoperita la dospit inca 40-50 minute la loc cald. in cuptorul preincalzit se aseaza un vas termorezistent cu apa. Crestati suprafata painii in mai multe locuri cu un cutit bine ascutit. Dupa coacere lasati painea la racit pe ungratar. Timp de coacere: Cuptor electric: -cu caldura superioara si inferioara: 10 minute la 250° C, apoi 50 minute la 200° C-cu aer cald: 10 minute la 240° C, apoi 50 minute la 170° C Cuptor cu gaz: -10 minute la nivelul 3, apoi 50 minute la nivelul 2. A se pastra la loc uscat si rece. A se consuma, de preferinta, inainte de: vezi data inscriptionata pe ambalaj. Dupa ambalare poate sa apara o usoara pierdere ingreutate datorita uscarii. Premix de paine taraneasca - eco-bio 1kg - Friessinger Muhle
Premix paine cu seminte de floarea soarelui - Friessinger Muhle
6,39 RON
7,10 RON -10%
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Paine cu seminte de floarea soarelui - Premix pentru paine - Friessinger Muhle Ingrediente: faina integrala de grau (61%), seminte de floarea soarelui (20%), faina de secara (12%), maia uscata (faina de secara fermentata natural), sare iodata, drojdie uscata, dextroza, faina de malt din orz, extract de malt (orz, secara), acidifiant: acid malic, corector de aciditate: acetat de sodiu; agent de tratare a fainii: fosfat de calciu, acid ascorbic. Contine gluten. Poate contine urme de ou, soia, lactoza, susan si lupin. Instructiuni de copt in cuptor:  Jumatate din continutul premixului pentru paine impreuna cu 300ml apa calduta se framanta timp de 10 minute pana se obtine un aluat moale (daca se foloseste intregul continut din pun ga se va adau ga 640ml apa). Se acopera si se lasa la dospit 30 minute. Cu mainile pudrate in faina se da forma painii sau chiflelor de paine si se aseaza apoi pe o tava de copt pe care in prealabil se intinde hartia de copt; sau aluatul se poate pune intr-o tava de copt, unsa in prealabil. Tava se aseaza timp de 30-45 minute intr-un loc caldut. inainte de introducerea in cuptorul pre-incins la 230°C (cu aer circulat la 210°C), painea se „unge” cu apa si se taie la suprafata cu cutitul. Dupa primele 10 minute temperatura se reduce cu 30°C.Timpi de coacere: 1 Paine din 1kg de premix de paine: 55-70 minute;  1 Paine din 500g. premix de paine: 45-60 minute;  Chifle: 15- 20 minute. Instructiuni de copt in automatul de paine:  intai turnati in cuva automatului de paine 300ml apa (la 20- 25° C), apoi jumatate din continutul pachetului de premix pentru paine. Porniti programul de copt (nu selectati programul de faina integrala). Valori nutritionale medii/100g: Valoare energetica: 1608 kJ/382 kcalGrasimi: 11g-din care acizigrasi saturati 1,3gCarbohidrati: 54g-din care zaharuri 1,6gFibre alimentare: 6,0gProteine: 14gSare: 1,6g. Valorile nutritionale medii pot avea mici variatii specifice produselor naturale. Produsul nu contine or ganisme modificategenetic, conform EG/1829/2003 si EG/1830/2003. A se pastra la loc uscat si rece.Dupa momentul ambalarii poate sa apara o usoara pierdere in greutate datorita uscarii. Premix paine cu seminte de floarea soarelui - Friessinger Muhle
Premix paine multicereale - Friessinger Muhle
7,95 RON
8,64 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
Paine multicereale - Premix pentru paine - Friessinger Muhle Ingrediente Premix paine multicereale: faina integrala de grau (72%), seminte de in, urluiala de ovaz (5%), faina de secara (5%), seminte de floarea soarelui, maia uscata (faina de secara fermentata natural), sare iodata, drojdie uscata, faina din malt de orz, dextroza, extract de malt (orz, secara), corector de aciditate: acetat de sodiu; acidifiant: acid malic; agent de tratare a fainii: fosfat de calciu, acid ascorbic. Contine gluten. Poate contine urme de ou, soia, lactoza, susan si lupin. Instructiuni de copt in cuptor:  Jumatate din continutul premixului pentru paine impreuna cu 320ml apa calduta se framanta timp de 10 minute pana se obtine un aluat moale (daca se foloseste intregul continut din pun ga se va adau ga 640ml apa). Se acopera si se lasa la dospit 30 minute. Cu mainile pudrate in faina se da forma painii sau chiflelor de paine si se aseaza apoi pe o tava de copt pe care in prealabil se intinde hartia de copt; sau aluatul se poate pune intr-o tava de copt, unsa in prealabil. Tava se aseaza timp de 30-45 minute intr-un loc caldut. inainte de introducerea in cuptorul pre-incins la 230°C (cu aer circulat la 210°C), painea se „unge” cu apa si se taie la suprafata cu cutitul. Dupa primele 10 minute temperatura se reduce cu 30°C. Timpi de coacere: 1 Paine din 1kg de premix de paine: 55-70 minute;  1 Paine din 500g. premix de paine: 45-60 minute;  Chifle: 15- 20 minute. Instructiuni de copt in automatul de paine: intai turnati in cuva automatului de paine 320ml apa (la 20- 25° C), apoi jumatate din continutul pachetului de premix pentru paine. Porniti programul de copt (nu selectati programul de faina integrala). Valori nutritionale medii/100g: Valoare energetica:1493 kJ/354 kcalGrasimi:5,4g-din care acizigrasi saturati: 0,7gCarbohidrati: 59g-din care zaharuri: 1,0gFibre alimentare: 8,0gProteine: 14gSare:2g. Valorile nutritionale medii pot avea mici variatii specifice produselor naturale.Produsul nu contine or ganisme modificategenetic, conform EG/1829/2003 si EG/1830/2003. A se pastra la loc uscat si rece. Dupa momentul ambalarii poate sa apara o usoara pierdere in greutate datorita uscarii.Dupa momentul ambalarii poate sa apara o usoara pierdere ingreutate datorita uscarii. Premix paine multicereale - Friessinger Muhle
Premix pentru paine cu seminte de dovleac - Friessinger Muhle
9,95 RON
10,82 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
Premix pentru paine cu seminte de dovleac - Friessinger Muhle Ingrediente Premix pentru paine cu seminte de dovleac: faina de grau (69%), faina de secara (18%), seminte de dovleac (5%), maia uscata (faina de secara fermentata natural), sare iodata, drojdie uscata, faina din malt (orz,grau), zahar din trestie de zahar, acidifiant: acid malic, agent de tratare a fainii: carbonat de calciu, acid ascorbic. Contine gluten. Poate contine urme de ou, soia, lactoza, susan si lupin. Instructiuni de copt in cuptor:  Jumatate din continutul premixului pentru paine impreuna cu 350ml apa calduta se framanta timp de 10 minute pana se obtine un aluat moale (daca se foloseste intregul continut din pun ga se va adau ga 640ml apa). Se acopera cu o folie de plastic si se lasa la dospit 30 minute. Cu mainile pudrate in faina se da forma painii sau chiflelor de paine si se aseaza apoi pe o tava de copt pe care in prealabil se intinde hartia de copt; sau aluatul se poate pune intr-o tava de copt, unsa in prealabil. Tava se aseaza timp de 15-45 minute intr-un loc caldut, pana aluatul creste in volum. inainte de introducerea in cuptorul pre-incins la 230°C (cu aer circulat la 210°C), painea se taie la suprafata cu cutitul. in cuptor se introduce si un vas cu apa, rezistent la foc. Dupa primele 10 minute temperatura cuptorului se reduce cu 30°C. Timpi de coacere: 1 Paine din 1kg de premix de paine: 55-70 minute; 1 Paine din 500g. premix de paine: 45-60 minute; Chifle: 15- 20 minute Instructiuni de copt in automatul de paine: intai turnati in cuva automatului de paine 340ml apa (la 20- 25° C), apoi jumatate din continutul pachetului de premix pentru paine. Alegeti un program de copt cu timp total de coacere de 2,5-3 ore. A se consuma de preferinta pana la data: vezi inchiderea pungii. Valori nutritionale medii/100g: Valoare energetica:1450 kJ/343 kcalGrasimi:3,5g-din care acizigrasi saturati: 0,6gCarbohidrati:62,0g-din care zaharuri:1,9gFibre alimentare:6,1gProteine:13gSare:2,0g Valorile nutritionale medii pot avea mici variatii specifice produselor naturale. Produsul nu contine or ganisme modificategenetic, conform EG/1829/2003 si EG/1830/2003. A se pastra la loc uscat si rece.Dupa momentul ambalarii poate sa apara o usoara pierdere ingreutate datorita uscarii. Premix pentru paine cu seminte de dovleac - Friessinger Muhle
Premix pentru paine de secara - Friessinger Muhle
7,95 RON
8,64 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
Paine de secara - Premix pentru paine - Friessinger Muhle Ingrediente Premix pentru paine de secara: Faina de secara (47%), faina de grau (45%), maia uscata (faina de secara fermentata natural), sare iodata, drojdie uscata, zahar, faina din malt de orz, acidifiant: acid malic, extract de malt (orz, secara), agent de tratare a fainii: acid ascorbic. Contine gluten. Poate contine urme de ou, soia, lactoza, susan si lupin. Instructiuni de copt in cuptor:  Jumatate din continutul premixului pentru paine impreuna cu 375ml apa calduta se framanta timp de 10 minute pana se obtine un aluat moale. Cu mainile pudrate in faina se da forma painii sau chiflelor de paine si se aseaza apoi pe o tava de copt pe care in prealabil se intinde hartia de copt; sau aluatul se poate pune intr-o tava de copt, unsa in prealabil. Tava se aseaza timp de 30-45 minute intr-un loc caldut. inainte de introducerea in cuptorul pre-incins la 230°C (cu aer circulat la 210°C), painea se „unge” cu apa si se taie la suprafata cu cutitul. Dupa primele 10 minute temperatura se reduce cu 30°C.Timpi de coacere: 1 Paine din 1kg de premix de paine: 55-70 minute; 1 Paine din 500g. premix de paine: 45-60 minute; Chifle: 15- 20 minute Instructiuni de copt in automatul de paine:  intai turnati in cuva automatului de paine 350ml apa (la 20- 25° C), apoi jumatate din continutul pachetului de premix pentru paine. Porniti programul de copt (nu selectati programul de faina integrala). Valori nutritionale medii/100g: Valoare energetica: 1411 kJ/333 kcalGrasimi:1,3g-din care acizigrasi saturati: 0,2gCarbohidrati:65,0g-din care zaharuri 3,0gFibre alimentare:6,7gProteine:12gSare:1,9g. Valorile nutritionale medii pot avea mici variatii specifice produselor naturale. Produsul nu contine or ganisme modificategenetic, conform EG/1829/2003 si EG/1830/2003. Dupa momentul ambalarii poate sa apara o usoara pierdere ingreutate datorita uscarii.A se pastra la loc uscat si rece. Premix pentru paine de secara - Friessinger Muhle
Extract pur de cafea 50ml - Cloud Nine Factory
15,95 RON
17,34 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Extract pur de cafea 50ml - Cloud Nine Factory Condiment alimentar de cea mai buna calitate, folosit pentru aromatizarea prajiturilor si a deserturilor, 100% natural, obtinut prin extractia la rece in alcool a compusilor aromatici continuti de boabele de cafea Premium, proaspat macinate. Aroma extractului este foarte intensa, identica cu a unei cafele espresso. Reflecta fidel bogatia si intensitatea aromei boabelor de cafea. Extractul are culoare neagra, miros placut specific de cafea. spre deosebire de cafea care cu timpul isi pierde din intensitatea aromei, extractul ramane intens. Ingrediente: extract din boabe de cafea, alcool min. 35%. Alcoolul difuzeaza si intensifica foarte bine aromele din boabele de cafea proaspat macinate. in timpul procesului de gatire alcoolul se evapora, ramanand o aroma placuta, intensa de cafea. Extractul este pur deoarece in procesul de productie folosim doar boabe de cafea fara alte arome sau adaosuri. Mod de administrare: 1 lingura de extract de cafea la 500 gr./ml. Mod de prezentare: sticluta 50ml   Extract pur de cafea 50ml - Cloud Nine Factory
Extract pur de lamai 50ml - Cloud Nine Factory
15,95 RON
17,34 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Extract pur de lamai 50ml - Cloud Nine Factory Condiment alimentar de cea mai buna calitate, 100% natural, folosit pentru aromatizarea prajiturilor si a deserturilor. Este obtinut din ulei pur din coaja de lamai si are o aroma de citrice, fructata, vibranta si acrisoara. Datorita continutului de pesticide si de substante de prezervare folosite pentru tratarea  plantelor si depozitarea dupa culegere, coaja lamailor din comert (ce nu provin din agricultura ecologica) nu este destinata consumului uman. Se foloseste în retete în care se adauga suc proaspat de lamai sau coaja de lamai pentru a obtine sau intensifica aroma de lamai. Ingrediente: ulei pur din coaja de lamai, alcool min. 85%. Uleiurile pure din coaja de lamai folosite pentru obtinerea extractului de lamai sunt certificate pentru consumul alimentar uman (certificare Food Grade) si sunt obtinute printr-un proces de extractie la rece. alcoolul difuzeaza foarte bine aromele si permite omogenizarea uleiurilor esentiale, care nu sunt solubile în apa. Datorita alcoolului, aroma este intensa iar în timpul procesului de gatire alcoolul se evapora si ramane gustul si mirosul placut de lamai. Mod de administrare: 1 lingurita de extract de lamai la 500 gr./ml compozitie. Mod de prezentare: sticluta 50ml Extract pur de lamai 50ml - Cloud Nine Factory
Extract pur de menta 50ml - Cloud Nine Factory
15,95 RON
17,34 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Extract pur de menta 50ml - Cloud Nine Factory Condiment alimentar de cea mai buna calitate, 100% natural, folosit pentru aromatizarea prajiturilor si a deserturilor. Este obtinut din ulei pur de menta (Mentha Piperita) si are o aroma foarte intensa, mentolata. Ingrediente: ulei pur din Mentha Piperita, alcool min. 85%. Uleiurile pure provenite din frunzele de menta folosite pentru obtinerea extractului de menta sunt certificate pentru consumul alimentar uman (certificare Food Grade) si sunt obtinute printr-un proces de extractie la rece. alcoolul difuzeaza foarte bine aromele si permite omogenizarea uleiurilor din menta care nu sunt solubile in apa. Datorita alcoolului aroma este vibranta si intens mentolata. in timpul procesului de gatire alcoolul se evapora, ramanand o aroma proaspata de menta.  Mod de administrare: 1 lingurita de extract de menta la 500 gr./ml compozitie. Mod de prezentare: sticluta 50ml Extract pur de menta 50ml - Cloud Nine Factory
Extract pur de portocale 50ml - Cloud Nine Factory
15,95 RON
17,34 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Extract pur de portocale 50ml - Cloud Nine Factory Condiment alimentar de cea mai buna calitate, 100% natural, folosit pentru aromatizarea prajiturilor si a deserturilor. Este obtinut din ulei pur din coaja de portocale si are o aroma fructata, proaspata, dulce-acrisoara. Datorita continutului de pesticide si de substante de prezervare folosite pentru tratarea  plantelor si depozitarea dupa culegere, coaja portocalelor din comert (ce nu provin din agricultura ecologica) nu este destinata consumului uman. Se foloseste in retete in care se adauga suc proaspat de portocale sau coaja de portocale pentru a obtine sau intensifica aroma de portocale. Ingrediente: ulei pur din coaja de portocale, alcool min. 85%. Uleiurile pure din coaja de portocale folosite pentru obtinerea extractului de portocale sunt certificate pentru consumul alimentar uman (certificare Food Grade) si sunt obtinute printr-un proces de extractie la rece. alcoolul difuzeaza foarte bine aromele si permite omogenizarea uleiurilor esentiale, care nu sunt solubile in apa. Datorita alcoolului, aroma este intensa iar in timpul procesului de gatire alcoolul se evapora si ramane gustul si mirosul placut de portocale. Mod de administrare: 1 lingurita de extract de portocale la 500 gr./ml compozitie. Mod de prezentare: sticluta 50ml Extract pur de portocale 50ml - Cloud Nine Factory
Extract pur de vanilie 50ml - Cloud Nine Factory
34,95 RON
37,99 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Extract pur de vanilie 50ml - Cloud Nine Factory Condiment alimentar de cea mai buna calitate,100% natural folosit pentru aromatizarea prajiturilor si a deserturilor, obtinut printr-un proces lent de extractie la rece a celor peste 300 de componente aromatice continute de pastaile de vanilie. Aroma extractului este delicata, dulceaga si inconfundabila. Extractul are sediment de vanilie, culoare brun roscata, miros fin, placut, specific de vanilie. Ingrediente: extract din pastai de vanilie, alcool min.35%, zahar brun nerafinat max. 4%. Procesul lent de extractie la rece folosit de noi este cel mai bun in obtinerea extractului de vanilie pentru ca pastreaza complexitatea aromelor si fidelitatea fata de continutul pastaii de vanilie. Alcoolul are un rol deosebit in procesul de extractie a componentelor aromatice din pastaile de vanilie continute de uleiuri esentiale care nu sunt solubile in apa. Mod de administrare: 1 lingurita de extract de vanilie la 500 gr./ml compozitie. Mod de prezentare: sticluta 50ml Extract pur de vanilie 50ml - Cloud Nine Factory
Pudra de cacao pura - eco-bio 150g - Sole
17,95 RON
19,51 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Pudra de cacao pura - eco-bio 150g - Chocolates Sole Ingrediente Pudra de cacao pura: cacao pudra* (contine unt de cacao 20-22%)*din culturi certificate ecologic Valori nutritionale medii Per 100 g Energie    1.634 kJ 332 kcal Fibre alimentare    30,8 g Proteine    22,3 g Carbohidrati din care zahar    12,4 g 0,3 g Grasimi din care acizi grasi saturati    21 g 31,2 g Sare    0,04 g Continut: 150 g Conditii de pastrare: intr-un loc uscat si racoros. A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscrisa pe eticheta. Producator: Chocolates Sole, Spania Pudra de cacao pura - eco-bio 150g - Chocolates Sole
Tapioca perle 500g - Sano vita
9,95 RON
10,82 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Tapioca perle 500g - Sano vita Tapioca este obtinuta prin uscarea si prelucrarea radacinii arbustului tropical numit manioc (cassava). Tapioca reprezinta practic amidonul rezultat din acest proces. Tapioca nu contine gluten, se digera usor si are calitati antiseptice, cicatrizante si dezinfectante asupra sistemului digestiv. Prin fierbere in apa sau lapte, consistenta ei devine asemanatoare cu a gelatinei, folosindu-se la prepararea deserturilor cu fructe sau a raciturilor rapide cu legume. Ingredient unic: amidon de tapioca. Prezentare tapioca: 500g Tapioca perle 500g - Sano vita
Amidon din radacina kuzu - eco-bio 125g - Arche
60,95 RON
66,25 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Amidon din radacina kuzu - eco-bio 125g - Arche Acest agent de ingrosare nobil da mancarurilor o consistenta placuta si un luciu argintiu. Ideal pentru ingrosarea supelor, a sosurilor, a dulciurilor si umpluturilor pentru prajituri. Preparare: Pentru ingrosarea a 500 ml de lichid, dizolvati 2 lingurite de kuzu in putina apa rece , incorporati apoi in lichid , aduceti incet la temperatura de fierbere si lasati sa fiarba amestecand continuu. Kuzu este considerata sora salbatica a radacinii arrow, deoarece creste exclusiv in zonele muntoase inalte. Radacinile sale penetreaza adanc in pamant de unde preiau elementele care ii dau puterile tamaduitoare. Pe langa faptul ca este folosita ca agent de ingrosare in bucatarie, s-a dovedit eficienta si ca tratament in problemele intestinale. Este folosita cu succes ca tratament natural pentru problemele aparatului respirator(raceli, bronsite, etc.), care au drept cauza de cele mai multe ori problemele florei intestinale. Pentru terapie diluati o lingurita de kuzu in 250 ml apa si lasati sa fiarba cca 10-15 min pana devine clara. Ingrediente: amidon de kuzu*(pueraria lobata) *din culturi certificate ecologic.  Produs original japonez.   Valori nutritionale medii Per 100 g Energie 1454 kJ / 342 kcal Grasimi 0,2 g din care acizi grasi saturati lt;0,1 g Carbohidrati 84,7 g din care zaharuri lt;0,2 g Proteine 0,3 g Sare 0,05 g Continut: 125 g Conditii de pastrare: intr-un loc uscat si racoros. A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj. Producator: Arche Naturprodukte GmbH Amidon din radacina kuzu - eco-bio 125g - Arche
DROJDIE PROASPATA CUBURI 25g, Pakmaya
0,95 RON
1,03 RON -8%
cu TVA
In Stoc
DROJDIE PROASPATA CUBURI 25g, Pakmaya Drojdia este simbol al fortei vitale, ea da viata aluatului, asa cum pamantul da viata bobului de grau. Drojdia proaspata Pakmaya se utilizeaza pentru aluaturi de panificatie (paine, pizza, colaci) si aluaturi dulci (cozonaci, placinte, cornuri, gogosi) si alte produse similare. Recomandare de utilizare drojdie proaspata: 25g drojdie proaspata Pakmaya la 500g faina pentru aluaturi de panificatie; pentru aluaturile dulci se dubleaza cantitatea de drojdie. Prezentare drojdie proaspata: cub de 25 g DROJDIE PROASPATA CUBURI 25g, Pakmaya
Drojdie uscata fara gluten - 9g - BIOVEGAN-VITAVEGAN
2,95 RON
3,21 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
Drojdie uscata fara gluten 9g - BIOVEGAN-VITAVEGAN Ingrediente: 100% drojdie proaspata uscata, ambalata in atmosfera controlata. Cu putere mare de dospire, painea si prajiturile vor reusi cu siguranta. Amestecati faina cu drojdia. Un plici 25 g drojdie proaspata si este recomandat pentru 500 g faina. Continut: 9 g Mod de utilizare drojdie uscata Biovegan:  un plic este suficient pentru 500-600 g faina. Valori nutritionale  drojdie uscata Biovegan pentru 100g: Energie: 1.338 kJ / 320 kcal Graasimi: 5,6 g din care acizi grasi saturati: 1,3 g Carbohidrati: 11 g din care zaharuri: 0.2 g Fibre: 29 g Proteine: 41 g Sare: 0,2 g Drojdie uscata fara gluten 9g - BIOVEGAN-VITAVEGAN
Ou vegan Veg-egg - eco-bio 175g - Arche
37,95 RON
41,25 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ou vegan Vegegg - eco-bio 175g - Arche Naturkuche - Bucatarie Europeana Arche – Ou vegan Vegegg, bio, 175g Inlocuitor de ou pe baza de faina de lupin 1 lingura Ou vegan - echivalent 1 ou Acest substitut vegan de ou, cu multiple utilizari, va permite sa nu renuntati la capacitatea de legare si de omogenizare a unei paste. Il puteti utiliza in numeroase retete de prajituri, vafe, clatite, sufleuri, gratinate, etc. Nu se preteaza la realizarea unor mancaruri de tipul oua jumari. Ingrediente: faina de lupin*(55%), amidon de porumb*, maltodextrina*, agent de ingrosare: faina de roscove*, sare de mare, curcuma*. *din culturi certificate ecologic. Preparare: Diluati o lingura cu varf din acest produs in 30 ml de apa rece, lasati sa se umfle 5 minute apoi bateti cu putere. Apoi puteti utiliza preparatul asemenea oului pentru prepararea retetelor dvs.  Valori nutritionale medii Per 100 g Energie 1305 kJ / 309 kcal Grasimi 6,7 g din care acizi grasi saturati 0,9 g Carbohidrati 38,3 g din care zaharuri 2 g Proteine 23,9 g Sare 3,0 g Continut: 175 g Conditii de pastrare:intr-un loc uscat si racoros. A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj. Producator: Arche Naturprodukte GmbH Ou vegan Vegegg - eco-bio 175g - Arche Naturkuche - Bucatarie Europeana
Maia lichida din secara - eco-bio 150g - Biovegan
10,95 RON
11,90 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Maia de secara 150g - Biovegan Paine din aluat acrisor de secara. Ingrediente Maia de secara: secara (apa, secara macinata, culturi starter) acid lactic otet de vinars Valori nutritionale medii Per 100 gEnergie 653 kJ / 154 kcalGrasimi 0,5 g - din care acizi grasi saturati 0,1 gCarbohidrati 25 g - din care zaharuri 0,4 gFibre 4,1 gProteine 2,6 gSare <0,01g Mod de Preparare Maia de secara:  Se amesteca bine toate ingredientele uscate. Se adauga apoi apa si se framanta foarte bine. Compozitia se lasa 2 ore acoperita intr-un loc cald la dospit. Apoi se framanta inca o data bine si se pune intr-o forma de copt unsa in prealabil. Se pune in cuptorul rece, insotita de un castron cu apa. Se coace la temperatura de ca. 200° C timp de aprox. 50 - 60 minute. Se rastoarna din forma pe un gratar si se lasa la racit. Prezentare Maia de secara: 150g Maia de secara 150g - Biovegan
Zahar vanilat - eco-bio 5x8g - Arche
22,95 RON
24,95 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Zahar vanilat - eco-bio 5x8g - Arche Naturkuche - Bucatarie Europeana VeganFara gluten Ingrediente Zahar vanilat: zahar brut din trestie de zahar*, vanilie bourbon macinata* (6,3%). *din culturi certificate ecologicMod de preparare: Continutul pachetului de zahar ecologic vanilat este suficient pentru 500g de faina sau 0, l de lichid. Valori nutritionale medii:per 100 gEnergie 1626 kJ / 383 kcal Grasimi 0,2 g din care acizi grasi saturati lt;0,1 g Carbohidrati 94,9 g din care zaharuri 94,2 g Proteine 0,3 g Sare lt;0,1 g Continut: 5x8 g Conditii de pastrare: intr-un loc uscat si racoros.A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj. Producator: Arche Naturprodukte GmbH, Germania Zahar vanilat - eco-bio 5x8g - Arche Naturkuche - Bucatarie Europeana
Extract de maia din secara - eco-bio 30g - Biovegan
6,95 RON
7,55 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Extract de maia din secara - eco-bio 30g - Biovegan Ferment natural pentru dospitul aluatului, suficient pentru 1 kg de faina Ingrediente Extract de maia din secara: faina integrala de secara*, culturi starter.* din culturi certificate ecologic. Valori nutritionale medii per 100g extract de maia de secara: Energie 1250 kJ / 296 kcal Grasimi 1,8 g din care acizi grasi saturati 0,5 g Carbohidrati 52 g din care zaharuri 1,0 g Fibre 14 g Proteine 11 g Sare 0,01 g A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj. Conditii de pastrare: loc uscat si racoros. Informatii despre alergeni: poate contine urme de migdale, mustar si soia. Produs in Germania de: Biovegan GmbH. Prezentare maia de secara: plic cu 30g Extract de maia din secara - eco-bio 30g - Biovegan
Drojdie uscata activa 9g - RAPUNZEL
4,95 RON
5,38 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
Drojdie uscata activa 9g - RAPUNZEL Drojdie bio uscata activa Ingrediente Drojdie uscata activa RAPUNZEL: Drojdie pe baza de cereale, amidon de cartof. Ingredientele provin 100% din agricultura biologica Tara de origine: Germania. Descriere Drojdie uscata activa RAPUNZEL: Gust natural de drojdie. Intrebuintare Drojdie uscata activa RAPUNZEL: Pentru coacerea de paine, prajitura si patiserie. 1 plic la 500g faina Greutate: 9g Drojdie uscata activa 9g - RAPUNZEL
DROJDIE BIO PROASPATA CUBURI 42g - RAPUNZEL
2,95 RON
3,21 RON -8%
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
DROJDIE BIO PROASPATA CUBURI 42g - RAPUNZEL Drojdie bio proaspata cuburi  Ingrediente Drojdie proaspata: Drojdie pe baza de cereale din agricultura ecologica. Ingredientele provin 100% din agricultura biologica Tara de origine: Germania. Descriere drojdie Rapunzel: Gust natural de drojdie. Produsele la care a fost folosita drojdia Bioreal raman proaspete mai mult. Neaparat depozitare in frigider. Utilizare drojdie proaspata Rapunzel: 42 g (1 cub) pentru 1000 g faina pentru coacerea de paine, prajitura si patiserie. Termenul de valabilitate al produsului este cuprins intre 10 - 21 zile.   Greutate: 1 cub = 42g DROJDIE BIO PROASPATA CUBURI 42g - RAPUNZEL
Drojdie uscata fara gluten - 2 plicuri a 9g - BIOVEGAN-VITAVEGAN
4,30 RON
4,67 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
Drojdie uscata fara gluten - 2 plicuri a 9g - BIOVEGAN-VITAVEGAN Ingrediente: 100% drojdie proaspata uscata, ambalata in atmosfera controlata. Cu putere mare de dospire, painea si prajiturile vor reusi cu siguranta. Amestecati faina cu drojdia. Un plic 25g drojdie proaspata si este recomandat pentru 500 g faina. Continut: 2x9g Mod de utilizare:  un plic este suficient pentru 500-600 g faina. Drojdie uscata fara gluten - 2 plicuri a 9g - BIOVEGAN-VITAVEGAN
Alge irish moss raw eco-bio 125g - Obio
53,95 RON
58,64 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Alge irish moss raw eco-bio 125g - Obio Irish moss este o alga rosie care creste pe rocile de pe coasta Atlanticului. Contine aproape 10% proteina si cam 15% minerale, si este bogata in iod si sulf.  Irish moss poate fi folosit in deserturi inghetate, shakeuri, placinte, etc. datorita proprietatilor sale emulsifiante, gelatinoase.  Ingrediente: 100% irish mossValori nutritionale/100g: Energie 62Kcal, Proteine 10g,  Grasimi 1.3g, Carbohidrati 1.9g Produs certificat organic. Gramaj: 125g Alge irish moss raw eco-bio 125g - Obio
Drojdie uscata fara gluten - 6 plicuri a 7g - WERZ
11,98 RON
13,02 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
Drojdie uscata fara gluten - 6 plicuri a 7g - WERZ Ingrediente: drojdie fara gluten Aceasta drojdie nu este produsa din cereale si astfel nu contine gluten. Poate inlocui drojdia obisnuita in orice prajituri sau aluaturi. Drojdia organica uscata de la Werz a fost obtinuta prin raderea melasei de sfecla de zahar si este o drojdie absolut fara gluten. Aceasta drojdie este vegetarian si perfect potrivita pentru productia de produse de patiserie fara gluten. Toate materiile prime si ingrediente sunt cultivate in agricultura biologica controlata; produsele nu contin soia si lactoza nu contin ingrediente modificate genetic. Mod de utilizare:  un plic este suficient pentru 500-600 g faina.
Tapioca perle 1kg - Sano vita
17,95 RON
19,51 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Tapioca perle 1kg - Sano vita Tapioca este obtinuta prin uscarea si prelucrarea radacinii arbustului tropical numit manioc (cassava). Tapioca reprezinta practic amidonul rezultat din acest proces. Tapioca nu contine gluten, se digera usor si are calitati antiseptice, cicatrizante si dezinfectante asupra sistemului digestiv. Prin fierbere in apa sau lapte, consistenta ei devine asemanatoare cu a gelatinei, folosindu-se la prepararea deserturilor cu fructe sau a raciturilor rapide cu legume. Ingredient unic: amidon de tapioca. Prezentare tapioca: 1000g Tapioca perle 1kg - Sano vita

Comanda ingrediente bio patiserie de la minuneanaturii.ro.

Pe minuneanaturii.ro ai 50 de produse in categoria ingrediente bio patiserie

Consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h.

Orice intrebarea ai legata de ingrediente bio patiserie sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. Produsele din categoria ingrediente bio patiserie sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera ingrediente bio patiserie la oferta speciala.