Ingrediente BIO patiserie

Comanda ingrediente bio patiserie de la minuneanaturii.ro.

Pe minuneanaturii.ro ai 50 de produse in categoria ingrediente bio patiserie

Consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h.

Orice intrebarea ai legata de ingrediente bio patiserie sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. Produsele din categoria ingrediente bio patiserie sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera ingrediente bio patiserie la oferta speciala.

Drojdie uscata fara gluten - 6 plicuri a 7g - WERZ
11,98 RON
13,02 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
Drojdie uscata fara gluten - 6 plicuri a 7g - WERZ Ingrediente: drojdie fara gluten Aceasta drojdie nu este produsa din cereale si astfel nu contine gluten. Poate inlocui drojdia obisnuita in orice prajituri sau aluaturi. Drojdia organica uscata de la Werz a fost obtinuta prin raderea melasei de sfecla de zahar si este o drojdie absolut fara gluten. Aceasta drojdie este vegetarian si perfect potrivita pentru productia de produse de patiserie fara gluten. Toate materiile prime si ingrediente sunt cultivate in agricultura biologica controlata; produsele nu contin soia si lactoza nu contin ingrediente modificate genetic. Mod de utilizare:  un plic este suficient pentru 500-600 g faina.
Drojdie uscata fara gluten - 2 plicuri a 9g - BIOVEGAN-VITAVEGAN
4,30 RON
4,67 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
Drojdie uscata fara gluten - 2 plicuri a 9g - BIOVEGAN-VITAVEGAN Ingrediente: 100% drojdie proaspata uscata, ambalata in atmosfera controlata. Cu putere mare de dospire, painea si prajiturile vor reusi cu siguranta. Amestecati faina cu drojdia. Un plic 25g drojdie proaspata si este recomandat pentru 500 g faina. Continut: 2x9g Mod de utilizare:  un plic este suficient pentru 500-600 g faina. Drojdie uscata fara gluten - 2 plicuri a 9g - BIOVEGAN-VITAVEGAN
Agar agar fulgi bio 50g - Algamar
27,71 RON
30,12 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Agar agar fulgi bio 50g - Algamar Fulgii de  Agar Agar ajung pentru 10 litri de gelatina! Agar agar este o alga, si este cel mai de calitate inlocuitor al gelatinei, 100% natural. Fulgii de agar agar au o putere mare de gelificare, mai mare decat pudra. Dozajul este in functie de consistenta dorita, o lingura se adauga la o cantitate de apa cuprinsa intre 250 ml si 1 litru. Produs 100% natural, certificat organic Ce este Agar Agar? Agar agar este un gelifiant vegetal obtinut din alge marine, cu multiple beneficii pentru sanatate. Agar Agar reprezinta o alternativa vegetala si mult mai atractiva decat gelatina animala care este facuta din cartilaje, ligamente, tendoane, oase de vitel, cal si porc. Cum se obtin fulgii de Agar Agar? Varietatile de alge sunt fierte (metoda traditionala) apoi lasate sa se intareasca, taiate in bare si lasate timp de 10 zile pe paie de orez, in timpul iernii (noaptea ingheata, ziua umiditatea curge de pe bare). Barele uscate sunt apoi taiate sau razuite sub forma de fulgi. Fulgii se folosesc dizolvati in lichide (in general 1 lingura fulgi la 250 ml lichid) si se lasa sa se intareasca. Cum se prepara gelatina din fulgi de agar agar? Se amesteca fulgii de agar agar cu apa; se pune pe foc. De cand incepe sa clocoteasca se mai tine 2 min. amestecand continuu. Prezentare agar agar fulgi: punga cu 50g   Tara de origine: Spania Agar agar fulgi bio 50g - Algamar
Agar agar pudra bio 6x2g - Lima
13,94 RON
15,15 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Agar agar pudra bio 6x2g - Lima Agar agar este un gelifiant folosit in Japonia ca si gelatina, devenind tot mai popular si in alte parti ale lumii. Agar agar este o alga, si este cel mai de calitate inlocuitor al gelatinei, 100% natural. Fulgii de agar agar au o putere mare de gelificare, mai mare decat pudra. Ingrediente: agar agar* *din agricultura ecologica Mod de flosire agat agar: pentru 1 litru de produs finit, se adauga 4g de agar agar. Fierbeti compozitia pana la obtinerea vascozitatii dorite. Ce este Agar Agar? Agar agar este un gelifiant vegetal obtinut din alge marine, cu multiple beneficii pentru sanatate. Agar Agar reprezinta o alternativa vegetala si mult mai atractiva decat gelatina animala care este facuta din cartilaje, ligamente, tendoane, oase de vitel, cal si porc. Cum se prepara gelatina din pudra de agar agar? Se amesteca pudra de agar agar cu apa; se pune pe foc. De cand incepe sa clocoteasca se mai tine 2 min. amestecand continuu. Fierbeti compozitia pana la obtinerea vascozitatii dorite. Prezentare agar agar pudra: Pachet cu 6 pliculete a cate 2g Produs 100% natural, certificat organic Agar agar pudra bio 6x2g - Lima
Drojdie uscata activa 9g - RAPUNZEL
3,85 RON
4,19 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Drojdie uscata activa 9g - RAPUNZEL Drojdie bio uscata activa Ingrediente Drojdie uscata activa RAPUNZEL: Drojdie pe baza de cereale, amidon de cartof. Ingredientele provin 100% din agricultura biologica Tara de origine: Germania. Descriere Drojdie uscata activa RAPUNZEL: Gust natural de drojdie. Intrebuintare Drojdie uscata activa RAPUNZEL: Pentru coacerea de paine, prajitura si patiserie. 1 plic la 500g faina Greutate: 9g Drojdie uscata activa 9g - RAPUNZEL
DROJDIE BIO PROASPATA CUBURI 42g - RAPUNZEL
2,75 RON
2,99 RON -8%
cu TVA
In Stoc
DROJDIE BIO PROASPATA CUBURI 42g - RAPUNZEL Drojdie bio proaspata cuburi  Ingrediente Drojdie proaspata: Drojdie pe baza de cereale din agricultura ecologica. Ingredientele provin 100% din agricultura biologica Tara de origine: Germania. Descriere drojdie Rapunzel: Gust natural de drojdie. Produsele la care a fost folosita drojdia Bioreal raman proaspete mai mult. Neaparat depozitare in frigider. Utilizare drojdie proaspata Rapunzel: 42 g (1 cub) pentru 1000 g faina pentru coacerea de paine, prajitura si patiserie. Termenul de valabilitate al produsului este cuprins intre 10 - 21 zile.   Greutate: 1 cub = 42g DROJDIE BIO PROASPATA CUBURI 42g - RAPUNZEL
Drojdie uscata bio 150g - Smaak
36,74 RON
39,94 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Drojdie uscata bio 150g - Smaak Drojdie uscata activa pentru copt, ecologica. Ingrediente Drojdie uscata bio:  drojdie uscata activa (Saccharomyces cerevisiae) Valori nutritionale/100g: Energie: 1329kj / 318kcal Grasimi: 6g din care saturate 1.4g Carbohidrati: 11g din care zaharuri 0.5g Fibre: 30g Proteine: 40g Saruri: 0.5g Prezentare Drojdie uscata bio: 150g Drojdie uscata bio 150g - Smaak
Amidon pudra arrowroot bio 200g - Smaak
18,62 RON
20,24 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
Amidon pudra arrowroot bio 200g - Smaak Arrowroot sau arorut in limba romana este o planta din a carei radacina se obtine acest amidon. Este o pudra alba, cu gust neutru, fara gluten, folosita ca agent de ingrosare in preparate culinare. Ingrediente Amidon pudra arrowroot bio:  arrowroot Valori nutritionale/100g: Energie: 1495kj / 357kcal Grasimi: 0.1g din care saturate 0.02g Carbohidrati: 84.75g din care zaharuri 0g Fibre: 3.4g Proteine: 0.3g Saruri: 0.02g Prezentare Amidon pudra arrowroot bio: 200g Amidon pudra arrowroot bio 200g - Smaak
Praf de copt 130g - Doves Farm
11,92 RON
12,96 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Praf de copt 130g - Doves Farm Un agent de crestere clasic, care se poate folosi in patiserie pentru cresterea si afanarea prajiturilor, fursecurilor si a alor produse asemanatoare. Ingrediente: mono calcium phosphate, amidon din porumb*, bicarbonat de sodiu. Produs potrivit pentru persoanele vegane, vegetariene. Nu contine gluten. *ingredient din agricultura ecologica Gramaj: 130g Praf de copt 130g - Doves Farm
Kuzu (amidon) eco-bio 125g - Lima
51,42 RON
55,90 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Kuzu (amidon) bio 125g Kuzu este un agent de ingrosare traditional japonez. Este un amidon extras din planta cu acelasi nume - kuzu. Se foloseste pentru ingrosarea diverselor preparate, inclusiv a supelor, sosurilor, nu afecteaza gustul sau culoarea preparatelor. Ingrediente: kuzu**din agricultura ecologica Produs certificat ecologic 125g Kuzu (amidon) eco-bio 125g
Premix de paine taraneasca - eco-bio 1kg - Friessinger Muhle
14,58 RON
16,20 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Premix eco-bio de paine taraneasca 1kg - Friessinger Muhle Contine toate ingredientele necesare unei paini, inclusiv drojdie. Adaugi doar apa...si gata!Ingrediente Premix de paine taraneasca: faina de grau* (44%), faina integrala de grau* (28%), faina de secara* (20%), sare de mare, maia uscata* (faina de secara* fermentata natural), drojdie uscata, malt dingrau*, zer dulce praf*, fibre (fibre din mere*), acidifiant: acid malic. *din culturi certificate ecologic, DE-Eco-001, agricultura EU/ non EU.Contine gluten. Poate contine urme de ou, soia, nuci, lactoza, si susan.Valori nutritionale medii/100g: Valoare energetica: 1379 kJ/326kcalGrasimi: 1,5gdin care acizigrasi saturati: 0,2gCarbohidrati: 64,3gdin care zaharuri: 2,6gFibre alimentare :6,3gProteine: 10,6gSare: 2,3gInstructiuni pentru masinile automate de copt: paine: turnati in cuva automatului aproximativ 330ml apa si 500g (1/2 din continutul pachetului) de premix pentru paine. Alegeti programul ”Normal” si porniti aparatul. Urmati instructiunile producatorului. Instructiuni de coacere incuptor: 500g (1/2 pachet) de premix pentru copt si 330ml apa calduta se toarna intr-un bol. Se framanta cu un mixer manual (cu carligele de framantat) 2 minute la viteza redusa, apoi la viteza mare aproximativ 6 minute, pana se desprinde aluatul de pe vas. Se acopera aluatul si se lasa la dospit aproximativ 20 minute la loc cald. Din aluatul dospit se formeaza o paine si se presara cu faina sau seminte. Se aseaza intr-o tava unsa sau tapetata cu hartie de copt. Se lasa acoperita la dospit inca 40-50 minute la loc cald. in cuptorul preincalzit se aseaza un vas termorezistent cu apa. Crestati suprafata painii in mai multe locuri cu un cutit bine ascutit. Dupa coacere lasati painea la racit pe ungratar. Timp de coacere: Cuptor electric: -cu caldura superioara si inferioara: 10 minute la 250° C, apoi 50 minute la 200° C-cu aer cald: 10 minute la 240° C, apoi 50 minute la 170° C Cuptor cu gaz: -10 minute la nivelul 3, apoi 50 minute la nivelul 2. A se pastra la loc uscat si rece. A se consuma, de preferinta, inainte de: vezi data inscriptionata pe ambalaj. Dupa ambalare poate sa apara o usoara pierdere ingreutate datorita uscarii. Premix de paine taraneasca - eco-bio 1kg - Friessinger Muhle
Premix paine cu seminte de floarea soarelui - Friessinger Muhle
6,39 RON
7,10 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Paine cu seminte de floarea soarelui - Premix pentru paine - Friessinger Muhle Ingrediente: faina integrala de grau (61%), seminte de floarea soarelui (20%), faina de secara (12%), maia uscata (faina de secara fermentata natural), sare iodata, drojdie uscata, dextroza, faina de malt din orz, extract de malt (orz, secara), acidifiant: acid malic, corector de aciditate: acetat de sodiu; agent de tratare a fainii: fosfat de calciu, acid ascorbic. Contine gluten. Poate contine urme de ou, soia, lactoza, susan si lupin. Instructiuni de copt in cuptor:  Jumatate din continutul premixului pentru paine impreuna cu 300ml apa calduta se framanta timp de 10 minute pana se obtine un aluat moale (daca se foloseste intregul continut din pun ga se va adau ga 640ml apa). Se acopera si se lasa la dospit 30 minute. Cu mainile pudrate in faina se da forma painii sau chiflelor de paine si se aseaza apoi pe o tava de copt pe care in prealabil se intinde hartia de copt; sau aluatul se poate pune intr-o tava de copt, unsa in prealabil. Tava se aseaza timp de 30-45 minute intr-un loc caldut. inainte de introducerea in cuptorul pre-incins la 230°C (cu aer circulat la 210°C), painea se „unge” cu apa si se taie la suprafata cu cutitul. Dupa primele 10 minute temperatura se reduce cu 30°C.Timpi de coacere: 1 Paine din 1kg de premix de paine: 55-70 minute;  1 Paine din 500g. premix de paine: 45-60 minute;  Chifle: 15- 20 minute. Instructiuni de copt in automatul de paine:  intai turnati in cuva automatului de paine 300ml apa (la 20- 25° C), apoi jumatate din continutul pachetului de premix pentru paine. Porniti programul de copt (nu selectati programul de faina integrala). Valori nutritionale medii/100g: Valoare energetica: 1608 kJ/382 kcalGrasimi: 11g-din care acizigrasi saturati 1,3gCarbohidrati: 54g-din care zaharuri 1,6gFibre alimentare: 6,0gProteine: 14gSare: 1,6g. Valorile nutritionale medii pot avea mici variatii specifice produselor naturale. Produsul nu contine or ganisme modificategenetic, conform EG/1829/2003 si EG/1830/2003. A se pastra la loc uscat si rece.Dupa momentul ambalarii poate sa apara o usoara pierdere in greutate datorita uscarii. Premix paine cu seminte de floarea soarelui - Friessinger Muhle
Extract pur de cafea 50ml - Cloud Nine Factory
12,98 RON
14,11 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Extract pur de cafea 50ml - Cloud Nine Factory Condiment alimentar de cea mai buna calitate, folosit pentru aromatizarea prajiturilor si a deserturilor, 100% natural, obtinut prin extractia la rece in alcool a compusilor aromatici continuti de boabele de cafea Premium, proaspat macinate. Aroma extractului este foarte intensa, identica cu a unei cafele espresso. Reflecta fidel bogatia si intensitatea aromei boabelor de cafea. Extractul are culoare neagra, miros placut specific de cafea. spre deosebire de cafea care cu timpul isi pierde din intensitatea aromei, extractul ramane intens. Ingrediente: extract din boabe de cafea, alcool min. 35%. Alcoolul difuzeaza si intensifica foarte bine aromele din boabele de cafea proaspat macinate. in timpul procesului de gatire alcoolul se evapora, ramanand o aroma placuta, intensa de cafea. Extractul este pur deoarece in procesul de productie folosim doar boabe de cafea fara alte arome sau adaosuri. Mod de administrare: 1 lingura de extract de cafea la 500 gr./ml. Mod de prezentare: sticluta 50ml   Extract pur de cafea 50ml - Cloud Nine Factory
Extract pur de lamai 50ml - Cloud Nine Factory
12,98 RON
14,11 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Extract pur de lamai 50ml - Cloud Nine Factory Condiment alimentar de cea mai buna calitate, 100% natural, folosit pentru aromatizarea prajiturilor si a deserturilor. Este obtinut din ulei pur din coaja de lamai si are o aroma de citrice, fructata, vibranta si acrisoara. Datorita continutului de pesticide si de substante de prezervare folosite pentru tratarea  plantelor si depozitarea dupa culegere, coaja lamailor din comert (ce nu provin din agricultura ecologica) nu este destinata consumului uman. Se foloseste în retete în care se adauga suc proaspat de lamai sau coaja de lamai pentru a obtine sau intensifica aroma de lamai. Ingrediente: ulei pur din coaja de lamai, alcool min. 85%. Uleiurile pure din coaja de lamai folosite pentru obtinerea extractului de lamai sunt certificate pentru consumul alimentar uman (certificare Food Grade) si sunt obtinute printr-un proces de extractie la rece. alcoolul difuzeaza foarte bine aromele si permite omogenizarea uleiurilor esentiale, care nu sunt solubile în apa. Datorita alcoolului, aroma este intensa iar în timpul procesului de gatire alcoolul se evapora si ramane gustul si mirosul placut de lamai. Mod de administrare: 1 lingurita de extract de lamai la 500 gr./ml compozitie. Mod de prezentare: sticluta 50ml Extract pur de lamai 50ml - Cloud Nine Factory
Extract pur de menta 50ml - Cloud Nine Factory
12,98 RON
14,11 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Extract pur de menta 50ml - Cloud Nine Factory Condiment alimentar de cea mai buna calitate, 100% natural, folosit pentru aromatizarea prajiturilor si a deserturilor. Este obtinut din ulei pur de menta (Mentha Piperita) si are o aroma foarte intensa, mentolata. Ingrediente: ulei pur din Mentha Piperita, alcool min. 85%. Uleiurile pure provenite din frunzele de menta folosite pentru obtinerea extractului de menta sunt certificate pentru consumul alimentar uman (certificare Food Grade) si sunt obtinute printr-un proces de extractie la rece. alcoolul difuzeaza foarte bine aromele si permite omogenizarea uleiurilor din menta care nu sunt solubile in apa. Datorita alcoolului aroma este vibranta si intens mentolata. in timpul procesului de gatire alcoolul se evapora, ramanand o aroma proaspata de menta.  Mod de administrare: 1 lingurita de extract de menta la 500 gr./ml compozitie. Mod de prezentare: sticluta 50ml Extract pur de menta 50ml - Cloud Nine Factory
Extract pur de portocale 50ml - Cloud Nine Factory
12,98 RON
14,11 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Extract pur de portocale 50ml - Cloud Nine Factory Condiment alimentar de cea mai buna calitate, 100% natural, folosit pentru aromatizarea prajiturilor si a deserturilor. Este obtinut din ulei pur din coaja de portocale si are o aroma fructata, proaspata, dulce-acrisoara. Datorita continutului de pesticide si de substante de prezervare folosite pentru tratarea  plantelor si depozitarea dupa culegere, coaja portocalelor din comert (ce nu provin din agricultura ecologica) nu este destinata consumului uman. Se foloseste in retete in care se adauga suc proaspat de portocale sau coaja de portocale pentru a obtine sau intensifica aroma de portocale. Ingrediente: ulei pur din coaja de portocale, alcool min. 85%. Uleiurile pure din coaja de portocale folosite pentru obtinerea extractului de portocale sunt certificate pentru consumul alimentar uman (certificare Food Grade) si sunt obtinute printr-un proces de extractie la rece. alcoolul difuzeaza foarte bine aromele si permite omogenizarea uleiurilor esentiale, care nu sunt solubile in apa. Datorita alcoolului, aroma este intensa iar in timpul procesului de gatire alcoolul se evapora si ramane gustul si mirosul placut de portocale. Mod de administrare: 1 lingurita de extract de portocale la 500 gr./ml compozitie. Mod de prezentare: sticluta 50ml Extract pur de portocale 50ml - Cloud Nine Factory
Extract pur de vanilie 50ml - Cloud Nine Factory
26,51 RON
28,81 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Extract pur de vanilie 50ml - Cloud Nine Factory Condiment alimentar de cea mai buna calitate,100% natural folosit pentru aromatizarea prajiturilor si a deserturilor, obtinut printr-un proces lent de extractie la rece a celor peste 300 de componente aromatice continute de pastaile de vanilie. Aroma extractului este delicata, dulceaga si inconfundabila. Extractul are sediment de vanilie, culoare brun roscata, miros fin, placut, specific de vanilie. Ingrediente: extract din pastai de vanilie, alcool min.35%, zahar brun nerafinat max. 4%. Procesul lent de extractie la rece folosit de noi este cel mai bun in obtinerea extractului de vanilie pentru ca pastreaza complexitatea aromelor si fidelitatea fata de continutul pastaii de vanilie. Alcoolul are un rol deosebit in procesul de extractie a componentelor aromatice din pastaile de vanilie continute de uleiuri esentiale care nu sunt solubile in apa. Mod de administrare: 1 lingurita de extract de vanilie la 500 gr./ml compozitie. Mod de prezentare: sticluta 50ml Extract pur de vanilie 50ml - Cloud Nine Factory
Drojdie uscata fara gluten - 9g - BIOVEGAN-VITAVEGAN
4,30 RON
4,67 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Drojdie uscata fara gluten 9g - BIOVEGAN-VITAVEGAN Ingrediente: 100% drojdie proaspata uscata, ambalata in atmosfera controlata. Cu putere mare de dospire, painea si prajiturile vor reusi cu siguranta. Amestecati faina cu drojdia. Un plici 25 g drojdie proaspata si este recomandat pentru 500 g faina. Continut: 9 g Mod de utilizare drojdie uscata Biovegan:  un plic este suficient pentru 500-600 g faina. Valori nutritionale  drojdie uscata Biovegan pentru 100g: Energie: 1.338 kJ / 320 kcal Graasimi: 5,6 g din care acizi grasi saturati: 1,3 g Carbohidrati: 11 g din care zaharuri: 0.2 g Fibre: 29 g Proteine: 41 g Sare: 0,2 g Drojdie uscata fara gluten 9g - BIOVEGAN-VITAVEGAN
Tapioca perle 500g - Sano vita
6,30 RON
6,85 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Tapioca perle 500g - Sano vita Tapioca este obtinuta prin uscarea si prelucrarea radacinii arbustului tropical numit manioc (cassava). Tapioca reprezinta practic amidonul rezultat din acest proces. Tapioca nu contine gluten, se digera usor si are calitati antiseptice, cicatrizante si dezinfectante asupra sistemului digestiv. Prin fierbere in apa sau lapte, consistenta ei devine asemanatoare cu a gelatinei, folosindu-se la prepararea deserturilor cu fructe sau a raciturilor rapide cu legume. Ingredient unic: amidon de tapioca. Prezentare tapioca: 500g Tapioca perle 500g - Sano vita
Tapioca faina bio 400g - Smaak
10,29 RON
11,19 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Tapioca faina bio 200g - Smaak Tapioca este o faina din radacina plantei Manihot esculenta, cunoscuta in limba romana sub denumirea de maniot, bogata in amidon si fara gluten. Faina de tapioca este dulceaga, si se foloseste ca alternativa la faina alba de grau. Se foloseste de asemnea cu succes ca si agent de ingrosare pentru sosuri. Se poate folosi si ca inlocuitor al amidonului de porumb, 2 linguri de tapioca in locul unei linguri de amidon din porumb. Ingrediente Tapioca faina bio :  faina de tapioca Valori nutritionale/100g: Energie: 1498kj / 358kcal Grasimi: 0.02g din care saturate 0.01g Carbohidrati: 87.79g din care zaharuri 3.35g Fibre: 0.9g Proteine: 0.19g Saruri: 0g Prezentare Tapioca faina bio : 200g Tapioca faina bio 200g - Smaak
Alge irish moss raw eco-bio 125g - Obio
48,95 RON
53,21 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Alge irish moss raw eco-bio 125g - Obio Irish moss este o alga rosie care creste pe rocile de pe coasta Atlanticului. Contine aproape 10% proteina si cam 15% minerale, si este bogata in iod si sulf.  Irish moss poate fi folosit in deserturi inghetate, shakeuri, placinte, etc. datorita proprietatilor sale emulsifiante, gelatinoase.  Ingrediente: 100% irish mossValori nutritionale/100g: Energie 62Kcal, Proteine 10g,  Grasimi 1.3g, Carbohidrati 1.9g Produs certificat organic. Gramaj: 125g Alge irish moss raw eco-bio 125g - Obio
Tapioca perle 1kg - Sano vita
11,64 RON
12,65 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Tapioca perle 1kg - Sano vita Tapioca este obtinuta prin uscarea si prelucrarea radacinii arbustului tropical numit manioc (cassava). Tapioca reprezinta practic amidonul rezultat din acest proces. Tapioca nu contine gluten, se digera usor si are calitati antiseptice, cicatrizante si dezinfectante asupra sistemului digestiv. Prin fierbere in apa sau lapte, consistenta ei devine asemanatoare cu a gelatinei, folosindu-se la prepararea deserturilor cu fructe sau a raciturilor rapide cu legume. Ingredient unic: amidon de tapioca. Prezentare tapioca: 1000g Tapioca perle 1kg - Sano vita
Zahar vanilat bio 8g - Biovegan
4,01 RON
4,36 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Zahar vanilat bio 8g - Biovegan  Cu vanilie de Bourbon pura si fara aromatizanti, zaharul vanilat Biovegan este ideal pentru dulciuri, creme, bauturi, prajituri si fursecuri. Ingrediente Zahar vanilat bio:  zahar brut din trestie vanilie Bourbon 6,25% Valori nutritionale medii/ 100 g:Valoare energetica: 1693 kJ/ 399 kcalGrasimi, din care: 1,3 g- acizi grasi saturati: 0,5 gCarbohidrati: 95 g- din care zaharuri: 91,3 gFibre: 2,5 gProteine: 0,6 gSare: 0,01 g Mod de utilizare Zahar vanilat bio: Turnati continutul plicului peste celelalte ingrediente. Un plic de zahar vanilat este suficient pentru 500 g faina, un desert de 500 ml sau o bautura de 1 l. Prezentare Zahar vanilat bio: 8g Zahar vanilat bio 8g - Biovegan 
Praf de copt fara gluten 17g - Biovegan
1,27 RON
1,38 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Praf de copt fara gluten 17g - Biovegan Praful de copt cu piatra de vin este un praf de copt ecologic. Piatra de vin provine din procesul de fermentare a vinului. Acesta da aluatului o structura pufoasa, fiind potrivit pentru aluat dospit, aluat fraged, chifle, biscuiti, aluat pentru vafe si multe altele. Ingrediente Praf de copt fara gluten: amidon din porumb acidifiant: monotartrat de potasiu (piatra de vin 24,7%) agent de afanare bicarbonat de sodiu Valori nutritionale medii/ 100 g:Valoare energetica: 1128 kJ/ 266 kcalGrasimi, din care: 0,3 g- acizi grasi saturati: <0,3 gCarbohidrati: 64,3 g- din care zaharuri: <0,1 gFibre: 1,3 gProteine: 0,8 gSare: 16,2 g Prezentare Praf de copt fara gluten: 17g Praf de copt fara gluten 17g - Biovegan
Agar agar gelifiant 100g - Biovegan
47,26 RON
51,37 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Agar agar gelifiant 100g - Biovegan Agent de gelifiere pe baza de alge rosii pentru racituri (piftie), gemuri din fructe delicioase, toppingul prajiturilor si pentru alte alimente solide. Ingrediente Agar agar gelifian: gelifiant Agar Agar Valori nutritionale medii pentru 100g:Energie 774kJ/191kcalGrasimi 0,3g-din care acizi grasi saturati <0,3gCarbohidrati 10g-din care zaharuri 0,5gFibre 70gProteine 2gSare 3,1g Mod de peparare Agar agar gelifian:  Biovegen Agar Agar se dozeaza conform instructiunilor, se adauga in apa rece, se fierbe si mai apoi se amesteca pentru 2 minute la foc mic. Pentru preparatele reci: 2g din continut se amesteca cu 100 ml de lichid rece intr-o cratita mica, se fierbe timp de 1 minut. Se lasa sa se raceasca usor, apoi se adauga treptat ingredientele reci si se amesteca. Va rugam sa nu preparati in alt mod. Gradul optim de gelifiere se realizeaza in frigider dupa aprox. 3 ore. Prezentare Agar agar gelifian: 100g Agar agar gelifiant 100g - Biovegan
Agar agar gelifiant 30g - Biovegan
17,73 RON
19,27 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Agar agar gelifiant 30g - Biovegan Gelifiant natural ideal pentru aspic, gemuri, gelatina pentru torturi, aspicuri cu legume sau preparate ce urmeaza a fi feliate. Ingrediente Agar agar gelifian: gelifiant Agar Agar Valori nutritionale medii pentru 100g:Energie 774kJ/191kcalGrasimi 0,3g-din care acizi grasi saturati <0,3gCarbohidrati 10g-din care zaharuri 0,5gFibre 70gProteine 2gSare 3,1g Mod de peparare Agar agar gelifian:  Biovegen Agar Agar se dozeaza conform instructiunilor, se adauga in apa rece, se fierbe si mai apoi se amesteca pentru 2 minute la foc mic. Pentru preparatele reci: 2g din continut se amesteca cu 100 ml de lichid rece intr-o cratita mica, se fierbe timp de 1 minut. Se lasa sa se raceasca usor, apoi se adauga treptat ingredientele reci si se amesteca. Va rugam sa nu preparati in alt mod. Gradul optim de gelifiere se realizeaza in frigider dupa aprox. 3 ore. Prezentare Agar agar gelifian: 30g Agar agar gelifiant 30g - Biovegan
Agar Agar - eco-bio 30g - Arche
20,77 RON
23,08 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Agar Agar - eco-bio 30g - Arche Naturkuche - Bucatarie EuropeanaVeganFara glutenAgent de gelifiere pur vegetal.Pentru un amestec optim de geluri, se amesteca fructe foarte acide cu fructe dulci.Ingrediente Agar Agar: Agent de gelifiere: agar de agar din agricultura ecologicaMod de preparare: Pentru un produs pe baza de fructe, 500 g de piure de fructe, cu indulcitor, 1 lingura de suc de lamaie, 1 lingurita (aprox 3 g) Agar agar se fierbe, in functie de tipul fructului 2-10 min. Se fierbe si se pune in recipient de sticla. Pentru jeleu condimentat 2 lingurite Agar agar (aproximativ 5 g) se amesteca cu 500 ml de lichid, se fierbe scurt, se lasa sa se raceasca. Continut: 30 g Conditii de pastrare: intr-un loc uscat si racoros.A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj. Producator: Arche Naturprodukte GmbH, GermaniaAgar Agar - eco-bio 30g - Arche Naturkuche - Bucatarie Europeana
Maia naturala - eco-bio 15g - Arche
3,67 RON
4,08 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Maia naturala - eco-bio 15g - Arche Naturkuche - Bucatarie Europeana Vegan Ingrediente Maia naturala: faina de secara*, culturi aluat acru. *din culturi certificate ecologic  Mod de preparare: Reteta de baza: Se amesteca: 1000 g de faina integrala cu15 g Arche Maia ecologica ,1 pliculet de drojdie uscata si1 lingura de sare de mare.Adaugati 700 ml de apa calduta, framantata. Acoperiti intr-un loc cald timp de 15 minute si framantati. Lasati-l sa stea inca 30 minute si coaceti intr-un cuptor preincalzit timp de 5 minute la 220 ° C si inca 55 de minute la 200 ° C. Valori nutritionale medii:per 100 gEnergie 1468 kJ / 347 kcal Grasimi 2,0 g din care acizi grasi saturati 0,3 g Carbohidrati 66,6 g din care zaharuri 1,0 g Proteine 10,0 g Sare lt;0,1 g Continut: 15 g Conditii de pastrare: intr-un loc uscat si racoros.A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj. Producator: Arche Naturprodukte GmbH, Germania Maia naturala - eco-bio 15g - Arche Naturkuche - Bucatarie Europeana
Colorant bio pentru prajituri, galben - eco-bio 8g - Biovegan
4,05 RON
4,50 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Colorant bio pentru prajituri, galben - eco-bio 8g - Biovegan-100%natural-bio-fara gluten-fara lactoza-nu contine arome artificiale,potentiatori de gust Biovegan colorant alimentar este un produs 100% natural, indicat pentru prepararea deserturilor viu colorate, ideale pentru copii. Puteti colora,glazura torturile, martipanul. Il puteti folosi la placinte, creme, inghetata, jeleuri, diferite bauturi etc.Totul depinde de imaginatia dumneavoastra,astfel nu ezitati sa fiti creativi! Imaginile prezentate sunt cu titlu informativ. Ingrediente: sfecla rosie*; morcovi*; maltodextrina*; curcuma*; matcha*; faina de arorut*.* din culturi certificate ecologic. Poate contine urme de susan, mustar sau lecitina din soia. Valori nutritionale pentru 100g:Energie: 1415 kJ/337kcalGrasimi: 3.5g-din care acizi grasi saturati: 0.9gCarbohidrati: 67,7g-din care zahar : 36.9gFibre: 7.5gProteine: 9gSare: 0.1g Mod de preparare: se adauga apa calduta peste o lingurita cu granule colorate.Pentru a obtine o culoare mai pronuntata se lasa sa stea 5 minute.Amestecati usor. Producator: Biovegan GmbHProdus in Germania.Colorant bio pentru prajituri, galben - eco-bio 8g - Biovegan
Colorant bio pentru prajituri, lila - eco-bio 8g - Biovegan
4,05 RON
4,50 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Colorant bio pentru prajituri, lila - eco-bio 8g - Biovegan-100%natural-bio-fara gluten-fara lactoza-nu contine arome artificiale,potentiatori de gust Biovegan colorant alimentar este un produs 100% natural, indicat pentru prepararea deserturilor viu colorate, ideale pentru copii. Puteti colora,glazura torturile, martipanul. Il puteti folosi la placinte, creme, inghetata, jeleuri, diferite bauturi etc.Totul depinde de imaginatia dumneavoastra,astfel nu ezitati sa fiti creativi! Imaginile prezentate sunt cu titlu informativ. Ingrediente: sfecla rosie*; morcovi*; maltodextrina*; curcuma*; matcha*; faina de arorut*.* din culturi certificate ecologic. Poate contine urme de susan, mustar sau lecitina din soia. Valori nutritionale pentru 100g:Energie: 1415 kJ/337kcalGrasimi: 3.5g-din care acizi grasi saturati: 0.9gCarbohidrati: 67,7g-din care zahar : 36.9gFibre: 7.5gProteine: 9gSare: 0.1g Mod de preparare: se adauga apa calduta peste o lingurita cu granule colorate.Pentru a obtine o culoare mai pronuntata se lasa sa stea 5 minute.Amestecati usor. Producator: Biovegan GmbHProdus in Germania.Colorant bio pentru prajituri, lila - eco-bio 8g - Biovegan