Gelifiant natural - Agar

Intaritor de creme si frisca - eco-bio 6g - Biovegan
1,95 RON
2,12 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Intaritor de creme si frisca bio 6g - Biovegan Acest intaritor il puteti folosi la inghetata, creme pentru torturi, prajituri sau in smantana pentru a prepara frisca . Ingrediente Intaritor de creme si frisca bio:  amidon de porumb amidon de cartofi zahar pudra Valori nutritionale medii 100 g:Energie: 1583 kJ / 372 kcalGrasimi: <0,1 g-din care acizi grasi saturati: <0,1 gCarbohidrati: 92,8 g-din care zaharuri: 31 gFibre: <0,1 gProteine: 0,3 gSare: 0,01 g Mod de preparare Intaritor de creme si frisca bio: Presarati din continutul plicului in 200-250 ml crema sau smantana si amestecati cu mixerul, continuati sa presarati intaritor pana obtineti consistenta dorita. Prezentare Intaritor de creme si frisca bio: 6g Intaritor de creme si frisca bio 6g - Biovegan
Agar agar gelifiant 30g - Biovegan
21,95 RON
23,86 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Agar agar gelifiant 30g - Biovegan Gelifiant natural ideal pentru aspic, gemuri, gelatina pentru torturi, aspicuri cu legume sau preparate ce urmeaza a fi feliate. Ingrediente Agar agar gelifian: gelifiant Agar Agar Valori nutritionale medii pentru 100g:Energie 774kJ/191kcalGrasimi 0,3g-din care acizi grasi saturati <0,3gCarbohidrati 10g-din care zaharuri 0,5gFibre 70gProteine 2gSare 3,1g Mod de peparare Agar agar gelifian:  Biovegen Agar Agar se dozeaza conform instructiunilor, se adauga in apa rece, se fierbe si mai apoi se amesteca pentru 2 minute la foc mic. Pentru preparatele reci: 2g din continut se amesteca cu 100 ml de lichid rece intr-o cratita mica, se fierbe timp de 1 minut. Se lasa sa se raceasca usor, apoi se adauga treptat ingredientele reci si se amesteca. Va rugam sa nu preparati in alt mod. Gradul optim de gelifiere se realizeaza in frigider dupa aprox. 3 ore. Prezentare Agar agar gelifian: 30g Agar agar gelifiant 30g - Biovegan
Agar agar gelifiant 100g - Biovegan
48,95 RON
53,21 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Agar agar gelifiant 100g - Biovegan Agent de gelifiere pe baza de alge rosii pentru racituri (piftie), gemuri din fructe delicioase, toppingul prajiturilor si pentru alte alimente solide. Ingrediente Agar agar gelifian: gelifiant Agar Agar Valori nutritionale medii pentru 100g:Energie 774kJ/191kcalGrasimi 0,3g-din care acizi grasi saturati <0,3gCarbohidrati 10g-din care zaharuri 0,5gFibre 70gProteine 2gSare 3,1g Mod de peparare Agar agar gelifian:  Biovegen Agar Agar se dozeaza conform instructiunilor, se adauga in apa rece, se fierbe si mai apoi se amesteca pentru 2 minute la foc mic. Pentru preparatele reci: 2g din continut se amesteca cu 100 ml de lichid rece intr-o cratita mica, se fierbe timp de 1 minut. Se lasa sa se raceasca usor, apoi se adauga treptat ingredientele reci si se amesteca. Va rugam sa nu preparati in alt mod. Gradul optim de gelifiere se realizeaza in frigider dupa aprox. 3 ore. Prezentare Agar agar gelifian: 100g Agar agar gelifiant 100g - Biovegan
Tapioca perle 500g - Sano vita
9,95 RON
10,82 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Tapioca perle 500g - Sano vita Tapioca este obtinuta prin uscarea si prelucrarea radacinii arbustului tropical numit manioc (cassava). Tapioca reprezinta practic amidonul rezultat din acest proces. Tapioca nu contine gluten, se digera usor si are calitati antiseptice, cicatrizante si dezinfectante asupra sistemului digestiv. Prin fierbere in apa sau lapte, consistenta ei devine asemanatoare cu a gelatinei, folosindu-se la prepararea deserturilor cu fructe sau a raciturilor rapide cu legume. Ingredient unic: amidon de tapioca. Prezentare tapioca: 500g Tapioca perle 500g - Sano vita
Agar agar pudra bio 6x2g - Lima
15,95 RON
17,34 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Agar agar pudra bio 6x2g - Lima Agar agar este un gelifiant folosit in Japonia ca si gelatina, devenind tot mai popular si in alte parti ale lumii. Agar agar este o alga, si este cel mai de calitate inlocuitor al gelatinei, 100% natural. Fulgii de agar agar au o putere mare de gelificare, mai mare decat pudra. Ingrediente: agar agar* *din agricultura ecologica Mod de flosire agat agar: pentru 1 litru de produs finit, se adauga 4g de agar agar. Fierbeti compozitia pana la obtinerea vascozitatii dorite. Ce este Agar Agar? Agar agar este un gelifiant vegetal obtinut din alge marine, cu multiple beneficii pentru sanatate. Agar Agar reprezinta o alternativa vegetala si mult mai atractiva decat gelatina animala care este facuta din cartilaje, ligamente, tendoane, oase de vitel, cal si porc. Cum se prepara gelatina din pudra de agar agar? Se amesteca pudra de agar agar cu apa; se pune pe foc. De cand incepe sa clocoteasca se mai tine 2 min. amestecand continuu. Fierbeti compozitia pana la obtinerea vascozitatii dorite. Prezentare agar agar pudra: Pachet cu 6 pliculete a cate 2g Produs 100% natural, certificat organic Agar agar pudra bio 6x2g - Lima
Agar agar fulgi bio 50g - Algamar
30,95 RON
33,64 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Agar agar fulgi bio 50g - Algamar Fulgii de  Agar Agar ajung pentru 10 litri de gelatina! Agar agar este o alga, si este cel mai de calitate inlocuitor al gelatinei, 100% natural. Fulgii de agar agar au o putere mare de gelificare, mai mare decat pudra. Dozajul este in functie de consistenta dorita, o lingura se adauga la o cantitate de apa cuprinsa intre 250 ml si 1 litru. Produs 100% natural, certificat organic Ce este Agar Agar? Agar agar este un gelifiant vegetal obtinut din alge marine, cu multiple beneficii pentru sanatate. Agar Agar reprezinta o alternativa vegetala si mult mai atractiva decat gelatina animala care este facuta din cartilaje, ligamente, tendoane, oase de vitel, cal si porc. Cum se obtin fulgii de Agar Agar? Varietatile de alge sunt fierte (metoda traditionala) apoi lasate sa se intareasca, taiate in bare si lasate timp de 10 zile pe paie de orez, in timpul iernii (noaptea ingheata, ziua umiditatea curge de pe bare). Barele uscate sunt apoi taiate sau razuite sub forma de fulgi. Fulgii se folosesc dizolvati in lichide (in general 1 lingura fulgi la 250 ml lichid) si se lasa sa se intareasca. Cum se prepara gelatina din fulgi de agar agar? Se amesteca fulgii de agar agar cu apa; se pune pe foc. De cand incepe sa clocoteasca se mai tine 2 min. amestecand continuu. Prezentare agar agar fulgi: punga cu 50g   Tara de origine: Spania Agar agar fulgi bio 50g - Algamar
Alge irish moss raw eco-bio 125g - Obio
55,95 RON
60,82 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Alge irish moss raw eco-bio 125g - Obio Irish moss este o alga rosie care creste pe rocile de pe coasta Atlanticului. Contine aproape 10% proteina si cam 15% minerale, si este bogata in iod si sulf.  Irish moss poate fi folosit in deserturi inghetate, shakeuri, placinte, etc. datorita proprietatilor sale emulsifiante, gelatinoase.  Ingrediente: 100% irish mossValori nutritionale/100g: Energie 62Kcal, Proteine 10g,  Grasimi 1.3g, Carbohidrati 1.9g Produs certificat organic. Gramaj: 125g Alge irish moss raw eco-bio 125g - Obio
Tapioca perle 1kg - Sano vita
18,95 RON
20,60 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Tapioca perle 1kg - Sano vita Tapioca este obtinuta prin uscarea si prelucrarea radacinii arbustului tropical numit manioc (cassava). Tapioca reprezinta practic amidonul rezultat din acest proces. Tapioca nu contine gluten, se digera usor si are calitati antiseptice, cicatrizante si dezinfectante asupra sistemului digestiv. Prin fierbere in apa sau lapte, consistenta ei devine asemanatoare cu a gelatinei, folosindu-se la prepararea deserturilor cu fructe sau a raciturilor rapide cu legume. Ingredient unic: amidon de tapioca. Prezentare tapioca: 1000g Tapioca perle 1kg - Sano vita
Zahar gelifiant 3:1 eco-bio, 500g BIOVEGAN
28,95 RON
31,47 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Zahar gelifiant 3:1 eco-bio, 500g BIOVEGAN Produs vegan, fara gluten. Pentru 1,5Kg de fructe sau 1,2L de lichid. Ingrediente Zahar gelifiant 3:1 zahar brut din trestie, gelifiant: pectina. din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE. Utilizare Zahar gelifiant 3:1  Mod de preparare cu fructe: 1. Puneti portii mici in congelator pentru testul de gelificare. 2. Se spala fructele, se scurg, se taie in bucati mici. 3. Amestecati continutul pungii cu fructe, acid citric sau suc intr-o cratita. 4. Se amesteca totul si se lasa sa fiarba amestecand din cand in cand. 5. Dupa fierbere, puneti o lingura din preparatul de fructe fierbinte pe o farfurie rece si lasati sa se raceasca. Daca masa nu este suficient de ferma, lasati-o sa fiarba putin mai mult. Repetati testul de gelifiere. 6. Se toarna continutul rezultat in borcane curate, se inchide bine si se asaza pe capac timp de 5 minute.  Mod de preparare jeleu din suc: Mai intai se adauga 1,2 l suc in cratita si se incalzeste, apoi se adauga 500 g Biovegan zahar gelifiant 3:1 si acid citric. Efectuati pasii 1, 4 pana la 6. Sfaturi utile: 1. Cu cat fierbeti mai mult compozitia, se realizeaza o consistenta mai ferma a produsului finit. 2. Pregatiti nu mai mult de 1,5 kg de fructe cu 1 pachet de zahar gelifiant Biovegan 3:1 pentru fiecare proces de gatit! 3. Selectati marimea cratitei, astfel incat fructele sa umple vasul doar pana la jumatatea. 1 pachet = 1 proces de gatit.  Fructe cu continut scazut de pectina (Adaugati un mar macinat pentru urmatoarele fructe): mango, piersici, cirese, capsuni, fructe de soc. Fructe cu continut ridicat de pectina: Gutui, mere, portocale, merisoare, coacaze. Prezentare Zahar gelifiant 3:1  Punga cu 500g Zahar gelifiant 3:1 eco-bio, 500g BIOVEGAN
Frisca vegetala fara gluten - eco-bio 54g - Biovegan
10,95 RON
11,90 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Frisca vegetala fara gluten bio 54g - Biovegan In sfarsit o alternativa vegan, bio, cu continut redus de grasimi, la frisca traditionala sau vegetala. Adaugati doar bautura de soia natur, bateți 5 minute si obtineți frisca vegan. Perfecta pentru deserturi, prajituri, cafea sau salate de fructe. Deosebit de gustoasa combinata cu fulgi crocanti, martipan, pasta de migdale sau nuci. Ingrediente Frisca vegetala fara gluten bio: zahar pudra amidon din cartofi agent de ingrosare: guma arabica, fulgi din sirop de artar, cartofi agent de ingrosare: faina de guar, inulina, proteine din orez, sare de Himalaya Valori nutritionale/ 100 g frisca BioVegan: Valoare energetica: 1575 kJ/ 372 kcal Grasimi, din care: 0,1 g - acizi grasi saturati: <0,1 g Carbohidrati: 86,7 g - din care zaharuri: 77,5 g Fibre: 10,0 g Proteine: 1,0 g Sare: 0,38 g Mod de preparare Frisca vegetala fara gluten bio:  Turnati 125 ml de bautura de soia racita in prealabil, intr-un vas inalt. Adaugati continutul plicului si bateti cu mixerul 5 minute la viteza cea mai mare. Serviti rece. Daca pastrati frisca mai mult de o ora la frigider, inainte de servire mai bateti 1 minut cu mixerul. Prezentare Frisca vegetala fara gluten bio: plic cu 54g Frisca vegetala fara gluten bio 54g - Biovegan
Zahar gelifiant fara gatit eco-bio, 115g BIOVEGAN
9,95 RON
10,82 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Zahar gelifiant fara gatit eco-bio, 115g BIOVEGAN Cu zaharul gelifiant BIOVEGAN fara gatit, obtineti gemuri de fructe proaspete in calitatea alimentelor crude. Gustul natural de fructe si vitaminele sunt pastrate. Simplu, rapid si gustos! Un plic este suficient pentru 250 g de fructe din care rezulta aprox. 350 ml de produs finit. Ingrediente Zahar gelifiant fara gatit  zahar brut din trestie, agent de gelifiere: pectina, pulbere de lamaie. din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE. Utilizare Zahar gelifiant fara gatit  Adaugati doar: 250 g fructe feliate 2 lingurite suc de lamaie dupa preferinta.  Mod de preparare: Spalati fructele proaspete si lasati-le sa se scurga. Apoi taiati fructele in bucati mici si inlaturati samburii daca este cazul. Se cantaresc 250 g de fructe si se amesteca impreuna cu continutul plicului intr-un vas de amestecare inalt, se amesteca totul bine. Adaugati 2 lingurite de suc de lamaie in fructele dulci (de exemplu, afine) sau dupa gust. Bateti totul impreuna la cea mai mare viteza timp de cel putin 1 minut folosind un blender de mana. Consistenta depinde de fructe. Puneti gemul de fructe in borcane curate, inchideti bine si lasati sa se racoreasca cel putin 2 ore. Important: Va rugam sa nu folositi amestecul cu fructe congelate dezghetate. Prezentare Zahar gelifiant fara gatit  Plic cu 115g Zahar gelifiant fara gatit eco-bio, 115g BIOVEGAN    
Gelifiant fara gatire - eco-bio 18g - Biovegan
9,95 RON
10,82 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Gelifiant fara gatire - eco-bio 18g - Biovegan Gelifiant Bio fara zahar ideal pentru preparate raw food deoarece nu necesita nici o preparare termica. Ingrediente Gelifiant fara gatire :    amidon de cartofi guma de carruba  amidon de porumb coaja de lamaie rasa agent de gelificare (pectina, guma guar) Mod de preparare Gelifiant bio fara gatit : pentru 500 g de fructe: se spala fructele, se scurg, se taie bucati mici, se elimina semintele daca este cazul. Fructele impreuna cu 175 g de indulcitor dar nu lichid sau zahar din trestie de zahar si 4 linguri de zeama de lamaie se amesteca bine intr-un bol mai mare. Zdrobiti foarte bine fructele cu ajutorul unui mixer sau le dati prin blender etc...puneti gelifiantul in mijlocul compozitiei si continuati sa mixati inca 4 minute. In cazul in care compozitia nu este suficient de inchegata continuati sa mixati la o viteza mai mare inca 4 minute. Turnati compozitia in borcane bine spalate si uscate, se pastreaza la frigider. Valori nutritionale medii 100 g: Energie: 1.185 kJ / 284 kcal Grasimi: 0,7 g -din care acizi grasi saturati: 0,1 g Carbohidrati: 53,0 g -din care zaharuri: 2,1 g Fibre alimentare: 24,8 g Proteine: 2,5 g Sare: 0,16 g Prezentare Gelifiant bio fara gatit : 18g Gelifiant fara gatire - eco-bio 18g - Biovegan
Agar Agar (pudra) gelifiant natural 50g, eco-bio, Primeal
40,95 RON
44,51 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Agar Agar (pudra) gelifiant natural 50g, eco-bio, Primeal Gelifiant alimentar vegetal. Aceast produs bio are puterea de a absorbi o cantitate mare de apa . In functie de gradul de concentrare acesta poate da consistenta ingrosand supele si sosurile, poate forma un gel lejer (jeleu de fructe si piure bavarez .. ) sau un gel foarte ferm (inghetate din fructe, aspic, .. ) care poate fi dat prin mixer pentru a obtine o spuma. Ingrediente: agar-agar* (alee marine rosii (Gelidium) deshidratate* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Mod de utilizare Agar Agar: Se toarna pulberea intr-un lichid rece si se fierbe 5 -10 minute. Gelul este format prin racire. Puneti o cantitate de 2g (1 lingurita cu varf) intr-o jumatate de litru de lichid pentru a obtine un gel destul de moale. Cresteti cantitatea in cazul in care preparatul este folosit la gemuri. Origine: Agricultura: FrantaAlergeni: 0 Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .Certificare: FR-BIO-01 Caracteristici: produs bio, produs fara gluten Prezentare: 50g PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare. Agar Agar (pudra) gelifiant natural 50g, eco-bio, Primeal
Agar Agar - eco-bio 30g - Arche
26,36 RON
29,29 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Agar Agar - eco-bio 30g - Arche Naturkuche - Bucatarie EuropeanaVeganFara glutenAgent de gelifiere pur vegetal.Pentru un amestec optim de geluri, se amesteca fructe foarte acide cu fructe dulci.Ingrediente Agar Agar: Agent de gelifiere: agar de agar din agricultura ecologicaMod de preparare: Pentru un produs pe baza de fructe, 500 g de piure de fructe, cu indulcitor, 1 lingura de suc de lamaie, 1 lingurita (aprox 3 g) Agar agar se fierbe, in functie de tipul fructului 2-10 min. Se fierbe si se pune in recipient de sticla. Pentru jeleu condimentat 2 lingurite Agar agar (aproximativ 5 g) se amesteca cu 500 ml de lichid, se fierbe scurt, se lasa sa se raceasca.Continut: 30 g Conditii de pastrare: intr-un loc uscat si racoros.A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj. Producator: Arche Naturprodukte GmbH, GermaniaAgar Agar - eco-bio 30g - Arche Naturkuche - Bucatarie Europeana
Tapioca perle 400g - Solaris
7,95 RON
8,64 RON -8%
cu TVA
Ultimele produse in stoc
Tapioca perle 400g - Solaris Tapioca este obtinuta prin uscarea si prelucrarea radacinii arbustului tropical numit manioc (cassava). Tapioca reprezinta practic amidonul rezultat din acest proces. Tapioca nu contine gluten, se digera usor si are calitati antiseptice, cicatrizante si dezinfectante asupra sistemului digestiv. Prin fierbere in apa sau lapte, consistenta ei devine asemanatoare cu a gelatinei, folosindu-se la prepararea deserturilor cu fructe sau a raciturilor rapide cu legume. Ingredient unic: amidon de tapioca. Tara de origine: Thailanda Prezentare tapioca: 400g Tapioca perle 400g - Solaris
Agar Agar, 20g - Bio Vita
16,95 RON
18,42 RON -8%
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Agar Agar, 20g - Bio VitaAgar-Agar este alternativa vegetala, naturala a gelatinei. Ideal pentru tarte cu fructe, aspic, deserturi, cupe cu fructe si multe altele.Ingrediente Agar Agar: agar-agar*.*din culturi certificate ecologicNu contine alergeni.Continut: 20 gValori nutritionale medii/ 100 gValoare energetica:720 kJ/ 175 kcalGrasimi, din care: lt;0,1 g-acizi grasi saturati: 0,0 gCarbohidrati: 0,4 g-din care zaharuri: 0,4 gProteine: lt;0,1 gSare: 1,3 g A se pastra la loc uscat si racoros.Producator: BioVitaAgar Agar, 20g - Bio Vita
Gelifiant Bio cu zahar fara gatit, 115g Biovegan
6,95 RON
7,55 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
Gelifiant Bio cu zahar fara gatit,  115g Biovegan Ideal pentru pregatirea gemului de fructe usor si fara gatire, astfel se pastreaza gustul natural si vitaminele din fructe. Caracteristici Gelifiant Bio cu zahar fara gatit: Cu Biovegan „zahar gelifiant" fara fierbere, pot fi procesate rapid si usor fructe proaspete si fructe congelate rezultand o pasta plina de vitamine care isi pastreaza gustul de fructe. Gustul neintrecut al fructelor proaspete iese in evidenta si face ca acest lucru sa creeze o experienta de neintrecut.  Se realizeaza rapid si in siguranta. Pregatita in doar 1 minut cu blenderul!  Nu contine acid citric, doar lamai bio. Pur si simplu, rapid si delicios! Ingrediente Gelifiant Bio cu zahar fara gatit: trestie de zahar, agent de gelifiere-pectina, lamaie. Poate contine urme de susan, mustar si lecitina de soia. Utilizare Gelifiant Bio cu zahar fara gatit,  115g Biovegan: (pentru 250g fructe): Se spala fructele dupa care se lasa la scurs si se inlatura samburii si se taie in bucati. Se cantaresc 250g. Se pun fructele bio intr-un vas si se amesteca cu continutul plicului. Daca fructele sunt mai dulci (de exemplu afine), se mai adauga 2 lingurite de suc de lamaie. Cu ajutorul unui mixer sau mecanic se vor mixa  timp de 1 minut. Se toarna piureul de fructe ecologice in pahare curate, care se introduc apoi in frigider, unde se lasa 1 ora. Dupa ce se scot din frigider se poate ca piureul sa fie mai tare. Consistenta piureului este data de felul fructelor folosite. Prezentare Gelifiant Bio cu zahar fara gatit,  115g Biovegan: Plic cu 115g Produs in Germania Gelifiant Bio cu zahar fara gatit,  115g Biovegan

Comanda gelifiant natural - agar de la minuneanaturii.ro.

Pe minuneanaturii.ro ai 12 de produse in categoria gelifiant natural - agar

Consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h.

Orice intrebarea ai legata de gelifiant natural - agar sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. Produsele din categoria gelifiant natural - agar sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera gelifiant natural - agar la oferta speciala.