Ciuperci de padure

Risotto cu hribi de padure 250g - Ecotravio
11,78 RON
12,80 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Risotto cu hribi de padure 250g - Ecotravio  Orezul are doua forme salbatice: Oryza rufipogon (Planta anuala, Orezul salbatic clasic) si Oryza nivara (planta perena). Ambele se pot incrucisa impreuna la fel si cu orezul cultivat, de aceea unii cercetatori sunt de parere sa fie tratate ca aceeasi specie. Boletus este un gen de ciuperci al increngaturii Basidiomycota din familia Boletaceae al carui nume generic este derivat din cuvantul latin (latina boletus) care decurge la randul sau de la cuvantul din limba greaca antica bolitos , ce inseamna „ciuperci de pe pamant” care cuprinde mult peste 100 de specii. El este cunoscut in popor sub denumirea hribi. Acest tip este caracterizat prin tubulete fixate vertical sub palarie precum un picior in mod general cu baza bulboasa. Produs 100% natural,fara conservanti,fara coloranti sau arome artificiale. Fara sare adaugata. Mod de preparare Risotto cu hribi de padure: Se prajeste continutul cu 2 linguri de ulei de masline si putina apa timp de 5 minute. Se pun 50ml de vin alb si se lasa la fiert pana se evapora. Se adauga treptat,in doze mici, 650ml de supa de legume sau apa si se lasa la foc mic. Se condimenteaza dupa gust. Timp de preparare 20 de minute. Pentru 2-3 portii. Ingrediente Risotto cu hribi de padure: orez cu bob rotund, hribi de padure uscati 4%, ceapa uscata, patrunjel uscat. A se pastra in loc uscat si racoros. Produs vegan, fara gluten. Produs in Romania. Valori nutritionale Risotto cu hribi de padure/100g:  Energie (kj/kcal)  250kcal  Grasimi  1g - din care acizi grasi saturati  0g  Carbohidrati  5g - din care zaharuri  0g  Fibre  57g  Proteine  28g Prezentare Risotto cu hribi de padure: 250g Risotto cu hribi de padure 250g - Ecotravio 
Fidea cu ciuperci de padure 250g - Ecotravio
12,86 RON
13,98 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Fidea cu ciuperci de padure 250g - Ecotravio Produs 100% natural, fara conservanti, fara coloranti sau arome artificiale. Nu contine sare adaugata. Ingrediente Fidea cu ciuperci de padure: fidea (faina de grau, ou, apa, sare) ciuperci de padure uscate 5% (hribi macinati, trompeta piticului) usturoi si patrunjel uscat Mod de preparare Fidea cu ciuperci de padure: Se caleste putin continutul pachetului cu 2 linguri de ulei de masline si putina apa. Se adauga 650ml de supa de legume sau apa si se lasa la fiert timp de 15 minute. Se condimenteaza dupa gust. Timp de preparare 15min. Pentru 3-4 portii. A se pastra in loc uscat si racoros Contine gluten Produs in Romania. Valori nutritionale Fidea cu ciuperci de padure/100g:  Energie (kj/kcal)  315kcal  Grasimi  1g - din care acizi grasi saturati  0.2g  Carbohidrati  70g - din care zaharuri  2g  Fibre  5g  Sare  0.8g Prezentare Fidea cu ciuperci de padure: 250g Fidea cu ciuperci de padure 250g - Ecotravio
Hribi uscati si macinati 50g - Ecotravio
15,87 RON
17,25 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Hribi uscati si macinati 50g - Ecotravio Boletus este un gen de ciuperci al increngaturii Basidiomycota din familia Boletaceae al carui nume generic este derivat din cuvantul latin (latina boletus) care decurge la randul sau de la cuvantul din limba greaca antica bolitos , ce inseamna „ciuperci de pe pamant” care cuprinde mult peste 100 de specii. El este cunoscut in popor sub denumirea hribi. Acest tip este caracterizat prin tubulete fixate vertical sub palarie precum un picior in mod general cu baza bulboasa. Produs 100% natural, fara conservanti, fara coloranti sau arome artificiale. Ingrediente Hribi uscati si macinati: hribi de padure uscati Fara sare adaugata. Mod de utilizare Hribi uscati: se pot folosi pentru a pregati paste, supe, risotto, sosuri dar si ca un condiment A se pastra in loc uscat si racoros. Fara gluten. Produs in Romania. Valori nutritionale Hribi uscati/100g:  Energie (kj/kcal)  250g  Grasimi  1g - din care acizi grasi saturati  0g  Carbohidrati  5g - din care zaharuri  0g  Fibre  57g  Sare  0g Prezentare Hribi uscati si macinati: 50g Hribi uscati si macinati 50g - Ecotravio
Trompeta piticului uscata 30g - Ecotravio
8,26 RON
8,98 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Trompeta piticului uscata 30g - Ecotravio Ciuperci de padure - trompeta piticului Craterellus cornucopioides, sin. Cantharellus cornucopioides (Fr.), cunoscut in Romania sub numele burete de toamna, trambita (ciuperca) mortilor sau trambita piticilor, este o ciuperca comestibila din ordinul Cantharellales, de genul Craterellus in familia Cantharellaceae, al carui nume generic este derivat din cuvantul latin (latina cornucopia =corn al abundentei). Aceasta specie, care coabiteaza, fiind un simbiont micoriza (formeaza micorize pe radacinile arborilor), este foarte raspandita in Romania, Basarabia si Bucovina de Nord si creste in grupuri, dezvoltandu-se in primul rand in paduri de foioase (mai ales sub fagi, dar de asemenea sub stejari si tei), uneori in paduri mixte cu conifere, care se bucura de soluri grele, calcaroase, argiloase si foarte umede. Incepand in august, sezonul important al aparitiei este de la mijlocul lunii septembrie pana toamna tarziu, in noiembrie, inainte de primul ger. Mod de preparare Trompeta piticului: inainte de a fi gatite,ciupercile se pun in apa timp de 15min. pentru rehidratare. Dupa aceea se pot folosi la prepararea retetelor voastre favorite: paste, supe, orez, sosuri sau garnituri. A se pastra in loc uscat si racoros,de preferinta in frigider. Fara gluten. Produs 100% natural din flora spontana, fara conservanti, fara coloranti sau arome artificiale. Ingrediente Trompeta piticului uscata : trompeta piticului uscata Fara sare adaugata. Produs in Romania. Valori nutritionale Trompeta piticului/100g:  Energie (kj/kcal)  100kcal  Grasimi  1g - din care acizi grasi saturati  0g  Carbohidrati  5g - din care zaharuri  0g  Fibre  47g  Proteine  42g  Sare  0g Prezentare Trompeta piticului uscata : 30g Trompeta piticului uscata 30g - Ecotravio Ciuperci de padure - trompeta piticului
Hribi uscati extra 30g - Ecotravio
12,86 RON
13,98 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Hribi uscati extra 30g - Ecotravio Boletus este un gen de ciuperci al increngaturii Basidiomycota din familia Boletaceae al carui nume generic este derivat din cuvantul latin (latina boletus) care decurge la randul sau de la cuvantul din limba greaca antica bolitos , ce inseamna „ciuperci de pe pamant” care cuprinde mult peste 100 de specii. El este cunoscut in popor sub denumirea hribi. Acest tip este caracterizat prin tubulete fixate vertical sub palarie precum un picior in mod general cu baza bulboasa. Produs 100% natural, fara conservanti, fara coloranti sau arome artificiale. Mod de preparare Hribi uscati: inainte de a fi gatite, ciupercile se pun in apa timp de 15min. pentru rehidratare. Dupa aceea se pot folosi la prepararea retetelor voastre favorite: paste, supe, orez, sosuri sau garnituri. A se pastra in loc uscat si racoros. Fara gluten. Produs in Romania. Valori nutritionale Hribi uscati/100g:  Energie (kj/kcal)  250kcal  Grasimi  1g - din care acizi grasi saturati  0g  Carbohidrati  5g - din care zaharuri  0g  Fibre  57g  Proteine  28g  Sare  0g Ingrediente Hribi uscati extra: hribi uscati Fara sare adaugata. Prezentare Hribi uscati extra: 30g Hribi uscati extra 30g - Ecotravio
Galbiori uscati 30g - Ecotravio
11,02 RON
11,98 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Galbiori uscati 30g - Ecotravio Cantharellus cibarius este o specie de ciuperci comestibile din familia Cantharellaceae si genul Cantharellus carui specii coabiteaza, fiind simbionti micoriza (formeaza micorize pe radacinile arborilor). El este cunoscut in popor in primul rand sub numele galbior, galbenel, burete galben sau iutar. Buretele se dezvolta in Romania, Basarabia si Bucovina de Nord in paduri foioase (sub fagi, stejari) precum de conifere, deseori pe muschi si printre afine, sau prin tufisuri de zmeura si mure, din mai pana in octombrie (noiembrie). Mod de preparare Galbiori uscati: inainte de a fi gatite, ciupercile se pun in apa timp de 15min. pentru rehidratare. Dupa aceea se pot folosi la prepararea retetelor voastre favorite: paste,supe,orez,sosuri sau garnituri. A se pastra in loc uscat si racoros,de preferinta in frigider. Fara gluten. Produs 100% natural, fara conservanti, fara coloranti sau arome artificiale. Fara sare adaugata. Produs in Romania. Valori nutritionale Galbiori uscati/100g:  Energie (kj/kcal)  150kcal  Grasimi  3g - din care acizi grasi saturati  0g  Carbohidrati  3g - din care zaharuri  0g  Fibre  59g  Proteine  18g  Sare  0g Ingrediente Galbiori uscati:  galbiori uscati Prezentare Galbiori uscati: 30g Galbiori uscati 30g - Ecotravio
Fulgi de sare cu hribi 100g - Ecotravio
19,60 RON
21,30 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Fulgi de sare Maldon cu hribi 100g - Ecotravio Boletus este un gen de ciuperci al increngaturii Basidiomycota din familia Boletaceae al carui nume generic este derivat din cuvantul latin (latina boletus) care decurge la randul sau de la cuvantul din limba greaca antica bolitos , ce inseamna „ciuperci de pe pamant” care cuprinde mult peste 100 de specii. El este cunoscut in popor sub denumirea hribi. Acest tip este caracterizat prin tubulete fixate vertical sub palarie precum un picior in mod general cu baza bulboasa. Produs 100% natural, fara conservanti, fara coloranti sau arome artificiale. Mod de utilizare: ideala pentru a condimenta,inainte de servire, diverse preparate. A se pastra in loc uscat si racoros. Ingrediente Fulgi de sare Maldon cu hribi:  fulgi de sare marina Maldon 90% hribi de padure 10% (uscati si macinati) Fara gluten. Valori nutritionale Fulgi de sare Maldon cu hribi/100g:  Energie (kj/kcal)  50kcal  Grasimi  0g - din care acizi grasi saturati  0g  Carbohidrati  1g - din care zaharuri  0g  Fibre  5g  Sare 90g Sodiu 35g Prezentare Fulgi de sare cu hribi: 100g Fulgi de sare cu hribi 100g - Ecotravio
Mix de hribi cu legume uscate 35g - Ecotravio
11,02 RON
11,98 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Mix de hribi cu legume uscate 35g - Ecotravio Boletus este un gen de ciuperci al increngaturii Basidiomycota din familia Boletaceae al carui nume generic este derivat din cuvantul latin (latina boletus) care decurge la randul sau de la cuvantul din limba greaca antica bolitos , ce inseamna „ciuperci de pe pamant” care cuprinde mult peste 100 de specii. El este cunoscut in popor sub denumirea hribi. Acest tip este caracterizat prin tubulete fixate vertical sub palarie precum un picior in mod general cu baza bulboasa. Produs 100% natural ,fara conservanti, fara coloranti sau arome artificiale. Fara sare adaugata. Mod de utilizare: este ideal pentru a pregati paste, supe crema, risotto sau diferite sosuri. A se pastra la loc uscat si racoros. Fara gluten. Produs in Romania. Valori nutritionale/100g:  Energie (kj/kcal)  58kcal  Grasimi  1g - din care acizi grasi saturati  0g  Carbohidrati  8g - din care zaharuri  1g  Fibre  42g Ingrediente Mix de hribi cu legume uscate:  hribi de padure uscati 60% legume uscate 40%(morcovi,ceapa si patrunjel) Prezentare Mix de hribi cu legume uscate: 35g Mix de hribi cu legume uscate 35g - Ecotravio
Ciuperci de padure

Ciuperci de padure, hribi, galbiori, trompeta piticului