Ciuperci de padure

1
2
3
Fidea cu ciuperci de padure 250g - Ecotravio
16,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Fidea cu ciuperci de padure 250g - Ecotravio Produs 100% natural, fara conservanti, fara coloranti sau arome artificiale. Nu contine sare adaugata. Ingrediente Fidea cu ciuperci de padure: fidea (faina de grau, ou, apa, sare) ciuperci de padure uscate 5% (hribi macinati, trompeta piticului) usturoi si patrunjel uscat Mod de preparare Fidea cu ciuperci de padure: Se caleste putin continutul pachetului cu 2 linguri de ulei de masline si putina apa. Se adauga 650ml de supa de legume sau apa si se lasa la fiert timp de 15 minute. Se condimenteaza dupa gust. Timp de preparare 15min. Pentru 3-4 portii. A se pastra in loc uscat si racoros Contine gluten Produs in Romania. Valori nutritionale Fidea cu ciuperci de padure/100g:  Energie (kj/kcal)  315kcal  Grasimi  1g - din care acizi grasi saturati  0.2g  Carbohidrati  70g - din care zaharuri  2g  Fibre  5g  Sare  0.8g Prezentare Fidea cu ciuperci de padure: 250g Fidea cu ciuperci de padure 250g - Ecotravio
1
2
3
Risotto cu hribi de padure 250g - Ecotravio
15,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Risotto cu hribi de padure 250g - Ecotravio  Orezul are doua forme salbatice: Oryza rufipogon (Planta anuala, Orezul salbatic clasic) si Oryza nivara (planta perena). Ambele se pot incrucisa impreuna la fel si cu orezul cultivat, de aceea unii cercetatori sunt de parere sa fie tratate ca aceeasi specie. Boletus este un gen de ciuperci al increngaturii Basidiomycota din familia Boletaceae al carui nume generic este derivat din cuvantul latin (latina boletus) care decurge la randul sau de la cuvantul din limba greaca antica bolitos , ce inseamna „ciuperci de pe pamant” care cuprinde mult peste 100 de specii. El este cunoscut in popor sub denumirea hribi. Acest tip este caracterizat prin tubulete fixate vertical sub palarie precum un picior in mod general cu baza bulboasa. Produs 100% natural,fara conservanti,fara coloranti sau arome artificiale. Fara sare adaugata. Mod de preparare Risotto cu hribi de padure: Se prajeste continutul cu 2 linguri de ulei de masline si putina apa timp de 5 minute. Se pun 50ml de vin alb si se lasa la fiert pana se evapora. Se adauga treptat,in doze mici, 650ml de supa de legume sau apa si se lasa la foc mic. Se condimenteaza dupa gust. Timp de preparare 20 de minute. Pentru 2-3 portii. Ingrediente Risotto cu hribi de padure: orez cu bob rotund, hribi de padure uscati 4%, ceapa uscata, patrunjel uscat. A se pastra in loc uscat si racoros. Produs vegan, fara gluten. Produs in Romania. Valori nutritionale Risotto cu hribi de padure/100g:  Energie (kj/kcal)  250kcal  Grasimi  1g - din care acizi grasi saturati  0g  Carbohidrati  5g - din care zaharuri  0g  Fibre  57g  Proteine  28g Prezentare Risotto cu hribi de padure: 250g Risotto cu hribi de padure 250g - Ecotravio 
1
Hribi uscati extra 30g - Ecotravio
17,95 RON
TVA inclus
Ultimele produse in stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Hribi uscati extra 30g - Ecotravio Boletus este un gen de ciuperci al increngaturii Basidiomycota din familia Boletaceae al carui nume generic este derivat din cuvantul latin (latina boletus) care decurge la randul sau de la cuvantul din limba greaca antica bolitos , ce inseamna „ciuperci de pe pamant” care cuprinde mult peste 100 de specii. El este cunoscut in popor sub denumirea hribi. Acest tip este caracterizat prin tubulete fixate vertical sub palarie precum un picior in mod general cu baza bulboasa. Produs 100% natural, fara conservanti, fara coloranti sau arome artificiale. Mod de preparare Hribi uscati: inainte de a fi gatite, ciupercile se pun in apa timp de 15min. pentru rehidratare. Dupa aceea se pot folosi la prepararea retetelor voastre favorite: paste, supe, orez, sosuri sau garnituri. A se pastra in loc uscat si racoros. Fara gluten. Produs in Romania. Valori nutritionale Hribi uscati/100g:  Energie (kj/kcal)  250kcal  Grasimi  1g - din care acizi grasi saturati  0g  Carbohidrati  5g - din care zaharuri  0g  Fibre  57g  Proteine  28g  Sare  0g Ingrediente Hribi uscati extra: hribi uscati Fara sare adaugata. Prezentare Hribi uscati extra: 30g Hribi uscati extra 30g - Ecotravio
3
Mix de hribi cu legume uscate 35g - Ecotravio
15,95 RON
TVA inclus
Ultimele produse in stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Mix de hribi cu legume uscate 35g - Ecotravio Boletus este un gen de ciuperci al increngaturii Basidiomycota din familia Boletaceae al carui nume generic este derivat din cuvantul latin (latina boletus) care decurge la randul sau de la cuvantul din limba greaca antica bolitos , ce inseamna „ciuperci de pe pamant” care cuprinde mult peste 100 de specii. El este cunoscut in popor sub denumirea hribi. Acest tip este caracterizat prin tubulete fixate vertical sub palarie precum un picior in mod general cu baza bulboasa. Produs 100% natural ,fara conservanti, fara coloranti sau arome artificiale. Fara sare adaugata. Mod de utilizare: este ideal pentru a pregati paste, supe crema, risotto sau diferite sosuri. A se pastra la loc uscat si racoros. Fara gluten. Produs in Romania. Valori nutritionale/100g:  Energie (kj/kcal)  58kcal  Grasimi  1g - din care acizi grasi saturati  0g  Carbohidrati  8g - din care zaharuri  1g  Fibre  42g Ingrediente Mix de hribi cu legume uscate:  hribi de padure uscati 60% legume uscate 40%(morcovi,ceapa si patrunjel) Prezentare Mix de hribi cu legume uscate: 35g Mix de hribi cu legume uscate 35g - Ecotravio
1
Galbiori uscati 30g - Ecotravio
15,95 RON
TVA inclus
Ultimele produse in stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Galbiori uscati 30g - Ecotravio Cantharellus cibarius este o specie de ciuperci comestibile din familia Cantharellaceae si genul Cantharellus carui specii coabiteaza, fiind simbionti micoriza (formeaza micorize pe radacinile arborilor). El este cunoscut in popor in primul rand sub numele galbior, galbenel, burete galben sau iutar. Buretele se dezvolta in Romania, Basarabia si Bucovina de Nord in paduri foioase (sub fagi, stejari) precum de conifere, deseori pe muschi si printre afine, sau prin tufisuri de zmeura si mure, din mai pana in octombrie (noiembrie). Mod de preparare Galbiori uscati: inainte de a fi gatite, ciupercile se pun in apa timp de 15min. pentru rehidratare. Dupa aceea se pot folosi la prepararea retetelor voastre favorite: paste,supe,orez,sosuri sau garnituri. A se pastra in loc uscat si racoros,de preferinta in frigider. Fara gluten. Produs 100% natural, fara conservanti, fara coloranti sau arome artificiale. Fara sare adaugata. Produs in Romania. Valori nutritionale Galbiori uscati/100g:  Energie (kj/kcal)  150kcal  Grasimi  3g - din care acizi grasi saturati  0g  Carbohidrati  3g - din care zaharuri  0g  Fibre  59g  Proteine  18g  Sare  0g Ingrediente Galbiori uscati:  galbiori uscati Prezentare Galbiori uscati: 30g Galbiori uscati 30g - Ecotravio
1
Hribi uscati si macinati 50g - Ecotravio
20,95 RON
TVA inclus
Ultimele produse in stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Hribi uscati si macinati 50g - Ecotravio Boletus este un gen de ciuperci al increngaturii Basidiomycota din familia Boletaceae al carui nume generic este derivat din cuvantul latin (latina boletus) care decurge la randul sau de la cuvantul din limba greaca antica bolitos , ce inseamna „ciuperci de pe pamant” care cuprinde mult peste 100 de specii. El este cunoscut in popor sub denumirea hribi. Acest tip este caracterizat prin tubulete fixate vertical sub palarie precum un picior in mod general cu baza bulboasa. Produs 100% natural, fara conservanti, fara coloranti sau arome artificiale. Ingrediente Hribi uscati si macinati: hribi de padure uscati Fara sare adaugata. Mod de utilizare Hribi uscati: se pot folosi pentru a pregati paste, supe, risotto, sosuri dar si ca un condiment A se pastra in loc uscat si racoros. Fara gluten. Produs in Romania. Valori nutritionale Hribi uscati/100g:  Energie (kj/kcal)  250g  Grasimi  1g - din care acizi grasi saturati  0g  Carbohidrati  5g - din care zaharuri  0g  Fibre  57g  Sare  0g Prezentare Hribi uscati si macinati: 50g Hribi uscati si macinati 50g - Ecotravio
Ciuperci uscate Shiitake, eco-bio, 22g - Smaakt
32,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ciuperci uscate Shiitake, eco-bio, 22g - Smaakt Ciupercile shiitake sunt deosebit de apreciate pentru gustul si valoarea lor nutritiva.  Ingrediente: ciuperci shiitake* *din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 1114kj / 269kcal Grasimi: 3.3g din care saturate 0.4g Carbohidrati: 19g din care zaharuri 0.7g Fibre: 46g Proteine: 18g Saruri: 0.01g Mod de utilizare: lasati la inmuiat timp de 20 minute ciupercile uscate in apa fierbinte. Dupa 20 de minute ciupercile se clatesc cu apa rece, si sunt gata de preparat in ciorbe, garnituri, etc. Mod de prezentare Recipient a 22 grame Ciuperci uscate Shiitake, eco-bio, 22g - Smaakt
Ciuperci Shiitake uscate- eco-bio 40g - Arche
25,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ciuperci Shiitake uscate- eco-bio 40g - Arche Ingrediente Ciuperci Shiitake uscate: ciuperci Shiitake* (Lentinus edodes).*din culturi certificate ecologicCiupercile Shiitake imbogatesc aroma supelor, sosurile si preparatelor cu cartofi. Mod de preparare: se spala ciupercile si timp de o ora se lasa sa se inmoaie.Se scurge apa ramasa, se taie tulpina ciupercilor si timp de 3 min se pun la fiert.Valori nutritionale medii/ 100g: Energie: 950 kj / 227 kcal Grasimi: 6,0 g - din care acizi grasi saturati: 0,8 g Carbohidrati: 25,0 g - din care zaharuri: 3,7 g Proteine: 20,0 g Sare: 0,03 g Continut: 40 g Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Producator: Arche Naturprodukte GmbH tara de provenienta: Germania Ciuperci Shiitake uscate- eco-bio 40g - Arche
CIUPERCI CHAGA PUDRA, 125g - Nutrisslim
50,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
(5/5) on 1 rating(s)
CIUPERCI CHAGA PUDRA, 125g - Nutrisslim Chaga este aici în calitate de alimente întregi sub formă de pulbere (biomasă brută). Corpul fructifer uscat al ciupercii este măcinat printr-o metodă specială, în care structura celulară a cochiliei de chitină a celulei este perturbată. Ingredientele active sunt astfel mai disponibile. Pulberea este o alternativă la extract, care se concentrează asupra efectului vizat al substanței extrase. Pulberea este deci o variantă, pentru cei dintre voi care preferă să lucreze cu o variantă brută complexă decât cu un extract vizat. Ambele abordări au argumentele pro și contra. Ingrediente: pulbere pură de ciuperci Chaga (Inonotus obliquus) Rugină Mod de utilizare: Doza zilnică recomandată este de 1 g maxim. 3 g pe zi. Puteți face ceai de plante din pulbere de Chaga. Se toarnă apă clocotită peste pulbere și se poate bea după 10-15 minute. Sau pur și simplu amestecați smoothie-ul preferat. Dozarea producătorului (5-10 g) ajustată în conformitate cu cerințele legislației cehe. Atenție: A se păstra într-un loc răcoros și uscat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu înlocuiește o dietă variată și un stil de viață sănătos. Nu este potrivit pentru copii, femei însărcinate și care alăptează. Potrivit pentru vegani. Țara de origine: China. Mod de prezentare: 125 grame CIUPERCI CHAGA PUDRA, 125g - Nutrisslim
Fulgi de sare cu hribi 100g - Ecotravio
20,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
(5/5) on 1 rating(s)
Fulgi de sare Maldon cu hribi 100g - Ecotravio Boletus este un gen de ciuperci al increngaturii Basidiomycota din familia Boletaceae al carui nume generic este derivat din cuvantul latin (latina boletus) care decurge la randul sau de la cuvantul din limba greaca antica bolitos , ce inseamna „ciuperci de pe pamant” care cuprinde mult peste 100 de specii. El este cunoscut in popor sub denumirea hribi. Acest tip este caracterizat prin tubulete fixate vertical sub palarie precum un picior in mod general cu baza bulboasa. Produs 100% natural, fara conservanti, fara coloranti sau arome artificiale. Mod de utilizare: ideala pentru a condimenta,inainte de servire, diverse preparate. A se pastra in loc uscat si racoros. Ingrediente Fulgi de sare Maldon cu hribi:  fulgi de sare marina Maldon 90% hribi de padure 10% (uscati si macinati) Fara gluten. Valori nutritionale Fulgi de sare Maldon cu hribi/100g:  Energie (kj/kcal)  50kcal  Grasimi  0g - din care acizi grasi saturati  0g  Carbohidrati  1g - din care zaharuri  0g  Fibre  5g  Sare 90g Sodiu 35g Prezentare Fulgi de sare cu hribi: 100g Fulgi de sare cu hribi 100g - Ecotravio
Ciuperci Champignon, eco-bio, 330g - Green Organics
16,95 RON
TVA inclus
Stoc epuizat
(5/5) on 1 rating(s)
Ciuperci Champignon, eco-bio, 330g - Green Organics Green Organics este un brand de produse organice eco-certificate, ce apartine producătorului german de produse alimentare BioTropic. Brandul include în special produse alimentare organice folosite in alimentatia de zi cu zi, cum ar fi făină, orez, paste, leguminoase, uleiuri, paste, cafea, etc. Toate produsele organice de la brand-ul Green Organics sunt fabricate exclusiv în conformitate cu Regulamentul UE 889/2008 și sunt supuse unor controale regulate și stricte. Producătorii de produse ecologice de la care provin produsele sunt selectate cu atenție de BioTropic. In acest sens există o cooperare intensă pe termen lung cu producătorii înainte ca produsele să fie introduse pe piață. În acest fel, este asigurată o achiziție transparentă și orientată către producătorul de alimente ecologice. Ingrediente:  ciuperci champignon*, apă, sare de mare, acidifianți: acid citric, antioxidanți: acid ascorbic. *provenite din culturi certificate ecologică. Din agricultură UE Valori nutriţionale pentru 100g: Energie 75kJ/18kcal Grăsimi 0,2 g -din care acizi grași saturați lt;0,1g Carbohidrați 1,0g -din care zaharuri 0,5g Proteine 3,0g Sare 0,9g Păstrare:  într-un loc uscat și răcoros. După deschidere se păstrează în frigider și se consumă cât mai repede. Termen de valabilitate:  a se vedea data inscripționată pe capac. Mod de prezentare: 330g net/ 170g stors Produs pentru: BioTropic GmbH, Germania Ciuperci Champignon, eco-bio, 330g - Green Organics
Fidea proaspata de orez Bamboo Tree Fresh Rice Vermicelli 400g, Tuan Phong
12,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
(5/5) on 1 rating(s)
Fidea proaspata de orez Bamboo Tree Fresh Rice Vermicelli 400g, Tuan Phong Fidea de orez este un produs facut in mare parte din orez si apa si mai au denumirea si de taitei de orez. Fideaua de orez este cel mai frecvent utilizata in bucatariile din Asia de Est si de Sud-Est si este disponibila in stare proaspata, congelata sau uscata, in diverse forme si grosimi INGREDIENTE Fidea proaspata de orez Bamboo Tree Fresh Rice Vermicelli 400g, Tuan Phong: Orez (86.5%), apa si sare. A se pastra la loc uscat si racoros. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj. Mod de prezentare Taitei de orez Bamboo Tree Fresh Rice Vermicelli 400g, Tuan Phong: 400 g Fidea proaspata de orez Bamboo Tree Fresh Rice Vermicelli 400g, Tuan Phong
Trompeta piticului uscata 30g - Ecotravio
12,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
(5/5) on 1 rating(s)
Trompeta piticului uscata 30g - Ecotravio Ciuperci de padure - trompeta piticului Craterellus cornucopioides, sin. Cantharellus cornucopioides (Fr.), cunoscut in Romania sub numele burete de toamna, trambita (ciuperca) mortilor sau trambita piticilor, este o ciuperca comestibila din ordinul Cantharellales, de genul Craterellus in familia Cantharellaceae, al carui nume generic este derivat din cuvantul latin (latina cornucopia =corn al abundentei). Aceasta specie, care coabiteaza, fiind un simbiont micoriza (formeaza micorize pe radacinile arborilor), este foarte raspandita in Romania, Basarabia si Bucovina de Nord si creste in grupuri, dezvoltandu-se in primul rand in paduri de foioase (mai ales sub fagi, dar de asemenea sub stejari si tei), uneori in paduri mixte cu conifere, care se bucura de soluri grele, calcaroase, argiloase si foarte umede. Incepand in august, sezonul important al aparitiei este de la mijlocul lunii septembrie pana toamna tarziu, in noiembrie, inainte de primul ger. Mod de preparare Trompeta piticului: inainte de a fi gatite,ciupercile se pun in apa timp de 15min. pentru rehidratare. Dupa aceea se pot folosi la prepararea retetelor voastre favorite: paste, supe, orez, sosuri sau garnituri. A se pastra in loc uscat si racoros,de preferinta in frigider. Fara gluten. Produs 100% natural din flora spontana, fara conservanti, fara coloranti sau arome artificiale. Ingrediente Trompeta piticului uscata : trompeta piticului uscata Fara sare adaugata. Produs in Romania. Valori nutritionale Trompeta piticului/100g:  Energie (kj/kcal)  100kcal  Grasimi  1g - din care acizi grasi saturati  0g  Carbohidrati  5g - din care zaharuri  0g  Fibre  47g  Proteine  42g  Sare  0g Prezentare Trompeta piticului uscata : 30g Trompeta piticului uscata 30g - Ecotravio Ciuperci de padure - trompeta piticului
Ciuperci deshidratate chanterelle, 25g - Harmonica
28,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ciuperci deshidratate chanterelle, 25g - Harmonica Ciupercile uscate vor face preparatele dvs. parfumate si foarte gustoase. Ciupercile au un continut redus de calorii si grasimi, dar ele sunt un plus indispensabil la carnea de vanat, supe, mancaruri vegetariene si, desigur, la risotto. Acestea pot fi fierte, prajite sau inabusite. Inainte de preparare este bine sa se hidrateze ciupercile uscate timp de aproximativ o ora in apa rece. Spalati si gatiti ciuperci deshidratate Chanterelle bine inainte de consum. Ciupercile sunt organisme vii cu o capacitate extrem de fină de a interacționa cu solul. Ca un burete, ele absorb tot ce este în pământ. Acesta este motivul pentru care este cu adevărat important să colectăm ciuperci din zonele curate. Ceea ce fac cei de la Harmonica. Ciuperci Chanterelle (Galbiori) Bio 25 g – ciupercile de la Harmonica sunt salbatice si crescute in zone bio certificate si curate. Inainte de ambalare se usuca intr-un cuptor la 60 de grade pentru a-si pastra calitatile nutritive, mineralele si vitaminele. Ingrediente Ciuperci Chanterelle (Galbiori) bio. Mod de administrare: La o masa sanatoasa Mod de prezentare 25 grame Ciuperci deshidratate chanterelle, 25g - Harmonica
Ciuperci de padure

Ciuperci de padure, hribi, galbiori, trompeta piticului