Politica de returnare

Calitate garantata - 100% banii inapoi

Toate produsele prezente in farmacia noastra au garantia calitatii si sunt insotite de certificate de calitate.

O mare parte dintre produse au trecut de „filtrul nostru” si si-au dovedit deja eficienta in diverse tratamente. Am facut o selectie astfel incat niciun produs de pe site nu are potential daunator daca este utilizat conform recomandarilor noastre sau ale producatorului. 

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o alimentatie echilibrata si nici nu ar fi bine sa o faca, insa iti pot fi de un mare folos atunci cand in organismul tau sunt niste dezechilibre mai mari iar tu vrei sa te vindeci mult mai repede.

Ai cumparat unul sau mai multe produse de pe minuneanaturii.ro si totusi te-ai razgandit? 

Ai posibilitatea sa le returnezi iar noi iti vom da banii inapoi.

Produsele achizitionate de pe site-ul nostru se pot returna conform dispozitiilor legale, in termen de 30 zile calendaristice de la data receptiei coletului, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Contravaloarea produselor comandate se va returna in termen de maxim 15 de zile calendaristice de la data notificarii in scris a intentiei de returnare, cu conditia ca in acest termen, produsul sa reintre in posesia vanzatorului si sa fie in perfecta stare.

Cum trebuie sa procedez in cazul unui retur?

Mai jos iti vom descrie exact pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a returna anumite produse:

  1. Logheaza-te in contul tau
  2. Click pe „comenzi”
  3. Apoi click pe codul comenzii din care se doreste returnarea produselor
  4. In interiorul comenzii, la inceputul fiecarui produs exista o bifa. Bifati doar produsele pe care doriti sa le returnati!

  5. Returul pentru anumite produse care necesita refrigerare nu este posibil 
  6. Apoi completeaza motivul returului (care poate fi oricare insa conteaza pentru noi), contul IBAN si numele titularului de cont. Apoi click pe butonul „Solicita o returnare”
  7. Pregateste produsele intr-un colet
  8. Expediaza coletul (pe cheltuiala ta) la adresa: Timisoara, Str.Andrei Saguna nr.1a, cod postal: 300119, tel: 0771331331
  9. Dupa ce vom primi coletul si vom verifica integritatea produselor vom returna contravaloarea produselor in contul tau.

Satisfcatia clientilor nostri, este prioritatea noastra! Ne vom da interesul sa rezolvam fiecare situatie in mod favorabil pentru clientii nostri!