Politica de returnare

Calitate garantata - 100% banii inapoi

Toate produsele prezente in farmacia noastra au garantia calitatii si sunt insotite de certificate de calitate.

O mare parte dintre produse au trecut de „filtrul nostru” si si-au dovedit deja eficienta in diverse tratamente. Am facut o selectie minima astfel incat niciun produs de pe site nu are potential daunator daca este utilizat conform recomandarilor noastre sau ale producatorului. 

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o alimentatie echilibrata si nici nu ar fi bine sa o faca, insa iti pot fi de un mare folos atunci cand in organismul tau sunt niste dezechilibre mai mari iar tu vrei sa te vindeci mult mai repede.

Ai cumparat unul sau mai multe produse si totusi te-ai razgandit? 

Ai posibilitatea sa le returnezi iar noi iti vom da banii inapoi.

Produsele achizitionate de pe site-ul nostru se pot returna conform dispozitiilor legale, in termen de 30 zile lucratoare de la data receptiei coletului, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Contravaloarea produselor comandate se va returna in termen de maxim 15 de zile calendaristice de la data notificarii in scris a intentiei de returnare, cu conditia ca in acest termen, produsul sa reintre in posesia vanzatorului si sa fie in perfecta stare.

Satisfcatia clientilor nostri, este prioritatea noastra! Ne vom da interesul sa rezolvam fiecare situatie in mod favorabil pentru clientii nostri!