Suplimente lipozomale

Suplimente lipozomale - descopera oferta de produse de pe minuneanaturii.ro

Testat si recomandat
Aceasta este o selectie de produse testate de noi, si pe care ti-o recomandam - Farm. Anca si Adrian Ienin

Suplimente lipozomale - incepand de la 53,34 RON

Suplimente lipozomale Altrient si Skinglo, vitamina C lipozomala

Suplimente lipozomale - tehnologie avansată, pentru absorbția maximă a nutrienților în organism

Sănătatea generală a organismului nostru este esențială pentru o viață fericită și îndelungată, dar și pentru a ne putea desfășura în voie activitățile zilnice, fără impedimente. Pentru a o susține pe termen lung, vitaminele și mineralele naturale sunt aliații noștri de încredere. Dar ce-ai spune dacă ai afla că te poți bucura acum la maximum de beneficiile pe care le aduc acestea organismului tău, cu ajutorul revoluționarei tehnologii lipozomale?

Ce este aceasta? Ei bine, lipozomii sunt vezicule bilaterale microparticulare, cu o structură biochimică ce este foarte asemănătoare cu cea a membranelor celulare normale umane. Rolul acestora este de a ajuta în transportul nutrienților esențiali, protejându-i de degradare în timpul tranzitului intestinal și digestiv. Acest lucru se datorează faptului că nu au nevoie să fie digerați, fiind absorbiți la scurt timp după înghițire, fiind apoi transportați în zonele din corp în care sunt necesari. Odată ce pătrund în interiorul celulelor, lipozomii nu numai că eliberează nutrienții pe care îi conțin, dar și protejează membrana celulară, datorită compoziției lor bogate în fosfolipide. Astfel, având la bază această tehnologie revoluționară, produsele lipozomale îți asigură o absorbție aproape maximă a nutrienților consumați, de aproximativ 99%.

Vitamine și multivitamine lipozomale - absorbție rapidă, cu multiple beneficii pentru organism </h3>

Produsele din gama suplimentelor lipozomale se remarcă prin calitatea lor superioară, oferind multiple beneficii organismului. Pe site-ul nostru vei putea găsi numeroase tipuri de multivitamine lipozomale cu absorbție rapidă, de la vitamina C sau B12, până la coenzima Q10 sau omega. De asemenea, vei mai putea descoperi în oferta noastră și multe alte produse de bază pentru sănătatea ta, inspirate chiar din sufletul naturii, precum suplimente adaptogene, produse pentru imunitate și multe alte suplimente nutritive. </p>

Produse realizate prin tehnologie lipozomala, pentru o absorbtie maxima.

Ce sunt lipozomii?

Lipozomii sunt vezicule bilaterale aproape sferice, microparticulare, formate din lipide alternante cu sectiuni apoase. Structura lor biochimica este foarte asemanatoare cu cea a membranelor celulare normale umane.

Lipozomii pot stoca, proteja si transfera cantitati insemnate de substante in timp ce sunt bine tolerate de catre organismul nostru. Potentialul acestei tehnologii este urias tinand cont ca de aceeasi metoda de livrare pot beneficia si vitaminele si minerale - esentiale in mentinerea unei stari de sanatate bune.

Majoritatea suplimentelor traditionale nu sunt absorbite eficient de catre organism. Spre deosebire de acestea, suplimentele lipozomale sunt produse printr-o tehnologie inovativa care asigura absorbtia de pana la 99% a nutrientilor. Afla de ce ar trebui sa optezi pe viitor pentru acest tip de suplimente nutritive!

Vitamina C, acidul alfa-lipoic, coenzima Q10, grupul de vitamine B, seleniul, si multe altele sunt apreciate in intreaga lume datorita proprietatilor benefice asupra organismului.  In anumite situatii, atunci cand ne dorim prevenirea sau tratarea unor afectiuni, este necesar sa marim aportul acestora cu ajutorul suplimentelor.

Pe minuneanaturii.ro gasesti o varietate de produse in categoria Suplimente lipozomale precum:

  • vitamina C lipozomala Altrient
  • Glutation lipozomal
  • colagen lipozomal
  • vitamina B lipozomala
  • L carnitina lipozomala
  • acid alfa lipoic lipozomal

Toate produsele din categoria Suplimente lipozomale sunt de calitate superioara si originale cu o multime de efecte benefice asupra organismului. Vitaminele din suplimentele lipozomale sunt mult mai bine absorbite de organism, in comparatie cu suplimentele obisnuite. Asta pentru ca un supliment obisnuit, care nu e protejat de stratul alcatuit din fosfolipide, ci doar de o membrana simpla, este metabolizat rapid de sistemul digestiv, iar nutrientii sunt distrusi inainte de a ajunge in zonele din corp in care e nevoie de ele.

Pe de alta parte, lipozomii nu au nevoie sa fie digerati, ceea ce inseamna ca organismul ii absorbe la scurt timp dupa inghitire, acestia fiind apoi transportati in zonele din corp in care sunt necesari. Odata ce amesteca cu celulele organismului, lipozomii elibereaza nutrientii pe care ii contin si totodata protejeaza membrana celulara cu fosfolipide.

Suplimentele lipozomale cuprind gama Altrient si SkinGlo.

Produsele lipozomale au o absorbtie extrem de buna care tinde spre 100%, asemenea administrarii intravenoase.

Suplimentele lipozomale reprezinta cea mai buna alegere tinand cont de absorbtia si eficienta acestora. Produsele lipozomale nu doar ca sunt foarte bine absorbite ci ajung direct in celule, acolo unde este nevoie de ele.

Orice intrebarea ai legata de Suplimentele lipozomale sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. Produsele din categoria produse Suplimentele lipozomale sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera Suplimentele lipozomale la oferta speciala.

Descopera gama de suplimente lipozomale de pe minuneanaturii.ro.