Indulcitori naturali

Inulina Bio din agave, 200gr, Pronat
28,95 RON
31,47 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Inulina Bio din agave, 200gr, Pronat Fibra probiotica solubila. Plantele de Agave sunt originare din Mexic, fiind plante perene. Din aceasta planta se extrage inulina si se mai poate obtine si tequila.  Caracteristici Inulina Bio din agave Pudra de Inulina de Agave este un indulcitor sanatos si natural care poate inlocui zaharul. Inulina este o polizaharida, o fibra solubila cu rol probiotic. Inulina nu este digerabila astfel ca trece fara a fi modificata prin intreg sistemul digestiv, fiind hrana pentru bacteriile intestinale, in special a bifidobacteriilor. Populatia de bacterii sanatoase din sistemul digestiv inhiba cresterea numarului bacteriilor patogene, stimuleaza sistemul imunitar, imbunatateste sintetizarea naturala a vit. din gama B, imbunatateste absorbtia mineralelor. Potrivit unor studii recente consumul a 10g de inulina pe zi imbunatateste nivelul glucozei plasmatice, al hemoglobinei glicozilate, crescand activitatea SOD (enzima antioxidanta). Este foarte solubila in apa rece si are un gust neutru, ceea ce o face o optiune excelenta pentru indulcirea bauturilor. Ingrediente Inulina Bio din agave inulina din agave, din culturi certificate ecologic. Utilizare Inulina Bio din agave Poate fi folosita in fiecare zi atat ca indulcitor pentru ceai, cafea si alte bauturi, cat si pentru prajituri. Pudra de inulina de agave este extrasa din planta albastra de agave, nu contine zahar, fiind o alegere excelenta pentru diabetici. Prezentare Inulina Bio din agave Cutie cu 200g  Inulina Bio din agave, 200gr, Pronat  
Miere poliflora, 400g - Solaris
12,95 RON
14,08 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Miere poliflora, 400g - Solaris Mierea este un produs apicol obtinut prin transformarea si prelucrarea nectarului de catre albine si depozitat in celulele fagurilor pentru a constitui hrana populatiei din stup. Dovezi ale utilizarii mierii exista inca din antichitate, aceasta fiind folosita atat alimentar, cat si terapeutic, datorita bogatelor sale proprietati. Prin calitatile sale nutritive, este considerata un aliment de mare valoare in hrana oamenilor de toate varstele. Cristalizarea mierii este un proces natural, conferindu-i o garantie a calitatii. Se poate consuma ca atare sau in diferite preparate, fara a fi prelucrata termic. Caracteristici Miere poliflora Culeasa de albine din pasunile de munte transilvane, mierea poliflora aduna aromele si proprietatile unei flore salbatice foarte diversificate. Stimuleaza pofta de mancare, echilibreaza procesul digestiei, actioneaza benefic asupra ficatului si inimii, creste nivelul de hemoglobina din sange, stimuleaza vindecarea ranilor. Ingrediente Miere poliflora:  miere 100% naturala Utilizare Miere poliflora: Se poate consuma ca atare sau in diferite preparate, fara a fi prelucrata termic. energizant (contine vitaminele A, B, C, D, K, magneziu, calciu, potasiu sau fosfor). Glucidele naturale maresc rezistenta si dau energie organismului antioxidant, stimulator al sistemului munitar antiseptic, antibacterian, antiinflamator antitusiv relaxeaza – 1 lingurita inainte de somn utila in perioada alergiilor – utilizata profilactic cu doua luni inainte de perioada incidentei alergiilor exfoliaza si hidrateaza pielea si parul – componenta a multor retete cosmetice antibacterian si antimicotic stimuleaza sistemul imunitar pentru afectiuni intestinale raceli, afectiuni respiratorii, dureri de gat dificultati de som, insomnii alergii la polen tratamente cosmetice ale pielii si parului leziuni cutanate Prezentare Miere poliflora, Solaris: Borcan cu 400g Miere poliflora, 400g - Solaris
ZAHAR brut nerafinat 500g - Solaris
7,95 RON
8,64 RON -8%
cu TVA
In Stoc
ZAHAR brut, zahar brun nerafinat 500g - Solaris Zaharul brut nu contine coloranti sau aditivi alimentari. Zaharul brun este obtinut prin procedee simple, bazate pe principiul pastrarii melasei naturale a trestiei de zahar si nu pe rafinarea ei (melasa este un produs bogat in vitamine si minerale: calciu, fier, potasiu si magneziu). Nu contine coloranti sau aditivi alimentari. Ingrediente: zahar brut nerafinat. ZAHAR brut, zahar brun nerafinat 500g - Solaris
ZAHAR brut MELASA 500g - Solaris
11,95 RON
12,99 RON -8%
cu TVA
In Stoc
ZAHAR brut MELASA 500g - Solaris Melasa este varianta de zahar cea mai bogat in minerale. Melasa reprezinta practic un reziduu care ramane dupa extragerea sucrozei (a zaharului pur) din trestia de zahar. Nu se poate extrage intreaga cantitate de zahar de aceea melasa ramane dulce si in acelasi timp bogata in minerale. Nu contine coloranti sau aditivi alimentari. Ingrediente: zahar brut cu un continut ridicat de melasa. ZAHAR brut MELASA 500g - Solaris
Miere de tei, 400g - Solaris
13,95 RON
15,16 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Miere de tei, 400g - Solaris Mierea este un produs apicol obtinut prin transformarea si prelucrarea nectarului de catre albine si depozitat in celulele fagurilor pentru a constitui hrana populatiei din stup. Dovezi ale utilizarii mierii exista inca din antichitate, aceasta fiind folosita atat alimentar, cat si terapeutic, datorita bogatelor sale proprietati. Prin calitatile sale nutritive, este considerata un aliment de mare valoare in hrana oamenilor de toate varstele. Cristalizarea mierii este un proces natural, conferindu-i o garantie a calitatii. Se poate consuma ca atare sau in diferite preparate, fara a fi prelucrata termic. Caracteristici Miere de tei Este unul dintre cele mai bune si mai apreciate sortimente de miere din lume, fiind bogata in vitamine (in special vitamina B1) si aminoacizi si are un continut ridicat de polen. Contine vitamine, enzime, antioxidanti puternici si alte substante nutritive benefice pentru snatate. Ingrediente Miere de tei:  miere 100% naturala Utilizare Miere de tei: Se poate consuma ca atare sau in diferite preparate, fara a fi prelucrata termic. calmeaza sistemul nervos combate insomnia, avand efect sedativ trateaza raceala si calmeaza bronsitele faciliteaza evacuarea secretiilor nazale reduce spasmul digestiv si pulmonar dtimuleaza digestia Prezentare Miere de tei, Solaris: Borcan cu 400g Miere de tei, 400g - Solaris
Miere de salcam, 400g - Solaris
28,95 RON
31,47 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Miere de salcam, 400g - Solaris Mierea este un produs apicol obtinut prin transformarea si prelucrarea nectarului de catre albine si depozitat in celulele fagurilor pentru a constitui hrana populatiei din stup. Dovezi ale utilizarii mierii exista inca din antichitate, aceasta fiind folosita atat alimentar, cat si terapeutic, datorita bogatelor sale proprietati. Prin calitatile sale nutritive, este considerata un aliment de mare valoare in hrana oamenilor de toate varstele. Cristalizarea mierii este un proces natural, conferindu-i o garantie a calitatii. Se poate consuma ca atare sau in diferite preparate, fara a fi prelucrata termic. Caracteristici Miere de salcam Este o miere cu un gust fin, delicat, absolut delicios. Dintre toate tipurile de miere, aceasta este cea mai bogata in fructoza. Are deosebita calitate de a calma tusea, avand proprietati antiseptice. Este asimilata foarte usor de organism, oferind energie si intarind sistemul imunitar. Contine vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, flavoane, flavonoide, fitohormoni, compusi aromatici, acizi organizi, compusi ai azotului, in total peste 400 substante. Ingrediente Miere de salcam:  miere 100% naturala Utilizare Miere de salcam: Se poate consuma ca atare sau in diferite preparate, fara a fi prelucrata termic. excelent tonic pentru copii, gravide, convalescenti calmeaza tusea, avand proprietati antiseptice combate oboseala inlatura astenia si nevrozele diminueaza aciditatea gastrica ajuta la tratarea ulcerului gastroduodenal Prezentare Miere de salcam, Solaris: Borcan cu 400g Miere de salcam, 400g - Solaris
Zahar de cocos - eco-bio 150g - Pronat
12,95 RON
14,08 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Zahar de cocos - eco-bio 150g - Pet - Pronat Contine: 100% zahar din nuca de cocos*.* din culturi certificate ecologic.Produsul nu este obtinut cu organisme modificate genetic.ECOLOGIC / BIO / ORGANIC, VEGETARIAN, VEGAN, LACTO-VEGETARIAN.Origine: IndoneziaValori nutritionale medii (%) per 100 g:Valoare energetica: 379 Kcal/1592 KJ Proteine (g): 1Carbohidrati(g): 92,8 din care-zaharuri: 92,8, -glucoza: lt;0,6%,-fructoza: lt;0,6%Umiditate(g): +/- 2Sunt supuse variatiilor specifice produselor naturale. Pastrare: intr-un loc uscat si racoros.. Zahar de cocos - eco-bio 150g - Pet - Pronat
Zahar de cocos - eco-bio 150g - Pronat
12,95 RON
14,08 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Zahar de cocos - eco-bio 150g - PronatContine: 100% zahar din nuca de cocos*.* din culturi certificate ecologic.Produsul nu este obtinut cu organisme modificate genetic.ECOLOGIC / BIO / ORGANIC, VEGETARIAN, VEGAN, LACTO-VEGETARIAN. Origine: Indonezia Valori nutritionale medii (%) per 100 g:Valoare energetica: 379 Kcal/1592 KJ Proteine (g): 1Carbohidrati(g): 92,8 din care-zaharuri: 92,8, -glucoza: lt;0,6%,-fructoza: lt;0,6%Umiditate(g): +/- 2Sunt supuse variatiilor specifice produselor naturale. Pastrare: intr-un loc uscat si racoros.Zahar de cocos - eco-bio 150g - Pronat
Sirop eco-bio de agave, 250 ML NATUR GREEN
20,95 RON
22,77 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Sirop eco-bio de agave, 250 ML NATUR GREEN Siropul de agave bio ofera o savoare pura. Siropul de agave se obtine din sucul de agave, ce mai apoi este ingrosat gentil pana se transforma in sirop. Acest sirop usor solubil are intrebuintari variate. Caracteristici Sirop eco-bio de agave Produs ecologic, vegan, cu indice glicemic scazut. Siropul de agave are o putere de indulcire mai mare decat zaharul si este mai putin vascos decat mierea. Ingrediente Sirop eco-bio de agave Sirop de agave 100% Utilizare Sirop eco-bio de agave Siropul de agave este un inlocuitor de zahar sau miere. Pentru indulcirea a diverse preparate: biscuiti, batoane musli, fulgi de cereale, prajituri, sosuri, iaurt, lapte si deserturi pe baza de soia, inghetata, siropuri, bauturi. Prezentare Sirop eco-bio de agave Flacon cu 250 ml/ 350 g Sirop eco-bio de agave, 250 ML NATUR GREEN
Zahar Brun Nerafinat, 1kg - Solaris
13,95 RON
15,16 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Zahar Brun Nerafinat, 1kg - Solaris Zahăr brun nerafinat obținut din trestie de zahăr de calitate superioară din Mauritius. El poate înlocui zahărul alb și poate fi utilizat la îndulcirea băuturilor fierbinți (ceai și lapte) sau în rețete de prăjituri, budinci. Ingrediente: Zahăr brun nerafinat obținut din trestie de zahăr de calitate superioară din Mauritius. Mod de utilizare: Poate fi folosit și la îndulcirea băuturilor fierbinți (ceai și lapte) sau în rețete de prăjituri, budinci. Este indicat să se folosească și în produsele de patiserie. Recomandari: Recomandăm pentru înlocuirea zahărului alb. Mod de prezentare: Punga a 1kg Zahar Brun Nerafinat, 1kg - Solaris
Zahar brut din trestie, eco-bio 5g - Lebensbaum
0,95 RON
1,03 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Zahar brut din trestie, eco-bio 5g - Lebensbaum Zahar brut din trestie de zahar. Ingrediente: 100% zahăr din trestie*. *din culturi certificate ecologic. Agricultură non-UE Mod de utlizare: La cafea, ceaiuri Mod de prezentare: Pliculet a 5 grame Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.Producător: Ulrich Walter GmbH. Germania Zahar brut din trestie, eco-bio 5g - Lebensbaum
ZAHAR BRUN DIN TRESTIE DEMERARA, 500g - SOLARIS
9,95 RON
10,82 RON -8%
cu TVA
In Stoc
ZAHAR BRUN DIN TRESTIE DEMERARA, 500g - SOLARIS Zahărul Demerara este obținut prin presarea tulpinilor trestiei de zahăr, fără a-i altera calitățile naturale. Poate fi folosit la îndulcirea tuturor alimentelor și a preparatelor culinare care necesită îndulcire, împrumutând acestora savoarea deosebită de caramel. Zahărul Demerara este obținut prin presarea tulpinilor trestiei de zahăr, fără a-i altera calitățile naturale. Din sucul obținut se elimină apa, rezultând astfel cristale cu textură crocantă și miros intens de caramel. Cum se consumă Poate fi folosit la îndulcirea tuturor alimentelor și a preparatelor culinare care necesită îndulcire, împrumutând acestora savoarea deosebită de caramel. Se poate adăuga și în ceai, cafea, cafeluță de cereale, lapte, creme. Îl puteți presăra peste prăjituri, tarte, întrucât formează la cuptor o crustă ușor sfărâmicioasă și foarte gustoasă. Mod de prezentare Bunga 500 grame. ZAHAR BRUN DIN TRESTIE DEMERARA, 500g - SOLARIS
Miere MANUKA ECO-BIO, TA 25+, SONNENTOR
De la 160,95 RON
174,95 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Miere MANUKA ECO-BIO, Factor TA 25+, 250g si 140g, SONNENTOR Mierea de Manuka este o miere imunostimulatoare si imunomodulatoare cu efect antibiotic, antimicotic si antimicrobian. Mierea de manuka este o miere monoflora, unica in lume, rezultatata din adunarea si prepararea de catre albinute din floarile arborelui de Manuka (Leptospermum Scoparium). Aces arbore de Manuka creste numai in insulele salbatice si nepoluate din Noua Zeelanda. Mierea de Manuka a fost utilizata pentru proprietatile sale medicinale de catre triburile Maori si primii colonisti europeni timp de secole, cu mult inainte ca proprietatile deosebite ale acesteia sa fie cercetate si validate de catre medicina moderna. Proprietatile foarte puternice: antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii si  antifungice, care o fac extrem de eficienta in sustinerea sistemului imunitar si ameliorarea unei mari varietati de probleme de sanatate au fost cercetate si demonstrate pentru prima data de catre Dr Peter Molan, directorul departamentului de Cercetare al Mierii in cadrul  Universitatii Waikato din Noua Zeelanda in 1981. Actiunea Mierii de Manuka: Cercetarile de laborator si studiile clinice efectuate au demonstrat ca atat mierea de Manuka ACTIVA cat si mierea UMF sunt eficiente in distrugerea unui spectru larg de microorganisme bacteriene si fungice, ele actionand insa in moduri diferite, datorita compozitiei chimice diferite: Escherichia coli (E. coli) Staphylococcus aureus (Staph infections) Citrobacter freundii Proteus mirabilis Pseudomonas aeruginosa Salmonella typhimurium Streptococcus faecalis Streptococcus pyogenes Helicobacter Pylori (H. pylori, ulcere stomac) Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) a€“ infectii de spital Vanocomycin-resistant Enterococci (VRE) Indicatii Miere de Manuka: Studiile recente indica faptul ca mierea de Manuka poate fi eficienta in tratarea urmatoarelor simptome si probleme de sanatate Intern: Raceli, dureri de gat , simptome de gripa Probleme ale sistemului digestiv: indigestie, dureri de stomac, ulcere, gastrite, ulcer duodenal, sindromul colonului iritabil, gastro-esofagita de reflux, arsuri           Probleme ale gingiilor Extern: ca atare sau in produse: Rani, arsuri, infectii, ulcere ale pielii, infectii de spital (Staphylococcus aureus ) Eczeme, Psoriasis, Acnee Dermatite, intepaturi de insecte si albine, eruptii cutanate. Pecingine, Picior de atlet, prurit, ciuperci ale unghiilor, infectii cauzate de ciuperci Contraindicatii Miere de Manuka:  Mierea de Manuka consumata intern NU este indicata pentru copii sub 18 luni. Este important ca femeile insarcinate si care alapteaza sa ceara avizul medicului inainte de a folosi mierea de Manuka ACTIVA/UMF. Diabet: Studiile clinice au indicat ca mierea de Manuka este o solutie mai buna decat zaharul pentru diabetici, insa persoanele suferind de diabet trebuie intodeauna sa consulte doctorul inainte de a introduce mierea in dieta lor. Administrare Miere de Manuka: ADULTI: Mentinere, pentru sustinerea sistemului imunitar - 1 lingurita /zi , preferabil dimineata cu 30 min inainte de masa ( goala sau pe o bucatica de paine) Tratament: 1 lingurita, 30 min inainte de masa, 3-4 ori pe zi COPII: Mentinere, pentru sustinerea sistemului imunitar - 1/2 lingurita /zi , preferabil dimineata cu 30 min inainte de masa (goala sau pe o bucatica de paine sau in lapte cu cereale/ alte lichide) Tratament: 1/2 lingurita 30 min inainte de masa, 2-3 ori pe zi Pentru tratarea infectiilor care nu sunt localizate pe tractul digestiv este indicat ca mierea sa fie tinuta in gura, sub limba o perioada de cateva minute si nu inghitita imediat. Durata tratamentului cu Miere de Manuka: Se recomanda un tratament de minim 1 luna, dupa care se refac analizele. Se recomanda apoi un tratament de mentinere de 1 lingurita/zi pentru inca 2-3 luni. Acesta va ajuta la stimularea sistemului imunitar si reducerea riscului de recidiva. Prezentare Miere de Manuka: Borcan de sticla cu 250g sau 140g Miere de Manuka pura, ecologica Miere MANUKA ECO-BIO, Factor TA 25+, 250g si 140g, SONNENTOR
ZAHAR BRUN NERAFINAT MUSCOVADO, 500g - SOLARIS
10,95 RON
11,90 RON -8%
cu TVA
In Stoc
ZAHAR BRUN NERAFINAT MUSCOVADO, 500g - SOLARIS Zahărul Muscovado are un conținut ridicat și un gust intens de melasă. Este prelucrat din tulpinile trestiei de zahăr. Poate fi folosit la prepararea de prăjituri, în sosuri, amestecuri pentru marinat sau siropuri pentru clătite. Este prelucrat din tulpinile trestiei de zahăr. Cristalele sale se îmbină, având o textura similară unei paste. Se topesc ușor și sunt favoritele bucătarilor. Ce conține Zahărul Muscovado are un conținut ridicat și un gust intens de melasă. Cum se consumă Poate fi folosit la prepararea de prăjituri, în sosuri, amestecuri pentru marinat sau siropuri pentru clătite. Mod de prezentare Punga a 500 grame. ZAHAR BRUN NERAFINAT MUSCOVADO, 500g - SOLARIS
Sirop de agave squeezer eco-bio, DENNREE
De la 12,95 RON
14,08 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Sirop de agave BIO 180ml/250g Dennree 100% agricultura ecologica. Siropul de agave bio ofera o savoare pura. Siropul de agave Dennree se obtine din sucul de agave, ce mai apoi este ingrosat gentil pana se transforma in sirop. Acest sirop galben-auriu si usor solubil are intrebuintari variate. Recomandari de utilizare Sirop de agave BIO squeezer, DENNREE: Savurati dulceata fina si usoara a siropului de agave Dennree si folositi-l pentru asezonarea preparatelor de patiserie, a dulciurilor, a preparatelor pe baza de fructe si a bauturilor. Tara de origine: Germania Mod de prezentare Sirop agave ecologic squeezer, DENNREE: 500 ml si 180 ml Sirop de agave squeezer eco-bio 500 ml si 180ml, DENNREE
Sirop Artar Tip B 187ml ECO-BIO - Longevita
41,95 RON
45,60 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Sirop Artar Tip B 187ml ECO-BIO - Longevita Siropul de artar este mai eficient decat mierea din punct de vedere al numarului de calorii dar si al procentului mai ridicat de minerale, siropul de artar si-a cunoscut faima in Canada si-n toata America de Nord dar incepe sa fie cunoscut si in Europa. Bogat in mangan si zinc, siropul de artar previne afectiunile inimii, ii ajuta pe barbati in prevenirea aparitiei cancerului la prostata si protejeaza sistemul imunitar.Foarte util si in curele de slabire. Siropul de artar provine din seva artarului de zahar, artarului negru sau artarului rosu (in natura existand 10 specii de artar). Procesul de extragere este destul de simplu, incepand cu gaurirea arborelui, care permite ca seva sa curga. Seva este transparenta, aproape lipsita de gust si cu un continut scazut de zahar in momentul in care este extrasa din artar. Aceasta seva poate fi recoltata numai incepand cu sfarsitul lunii februarie pana la mijlocul lunii aprilie, urmand ca apoi sa fie fiarta pana la evaporarea continutului de apa ramanand in urma aroma si culoarea caracteristica siropului de artar si continutul de zahar de 60-70%. In functie de culoarea obtinuta, de data de recoltare si de gust, siropul de artar este clasificat in categoriile: A, B sau C, insa toate tipurile de sirop de artar aduc aceleasi beneficii si sunt incarcate cu la fel de multi nutrienti. Beneficiile siropului de artar: Siropul de artar este dulce, delicios si prezinta si o multitudine de beneficii pentru sanatate in special datorita continutului de mangan si zinc. Efectul antioxidant al siropului de artar datorita continutului de mangan. Manganul este un cofactor esential intr-o serie de enzime importante in productia de energie si pentru protectia antioxidanta.  Siropul de artar este plin si de fenoli - compusi antioxidanti din siropul de artar - care pot ajuta ca diabeticii sa isi mentina nivelul glicemiei la cote normale. Fenolii inhiba enzimele care sunt implicate in conversia carbohidratilor in zahar. 22% din doza recomandata zilnic de mangan este continut in numai 13 g de sirop de artar. Siropul de artar este bogat in zinc. Zincul este necesar pentru functionarea adecvata a celulelor endoteliale si ajuta la preventia daunelor endoteliale cauzate de oxidarea colesterolului rau LDL si a altor grasimi oxidate. Membranele endoteliale ce au un continut scazut de zinc sunt mult mai predispuse deteriorarii. De asemenea, studiile arata ca persoanele care au carente de mangan, un mineral continut din plin in siropul de artar, au un nivel scazut de colesterol bun. Siropul de artar este benefic pentru potenta. Barbatii sanatosi folosesc siropul de artar pentru sanatatea sistemului reproducator, acesta furnizand beneficii specifice pentru barbati. Zincul este concentrat intr-o cantitate mai ridicata in prostata decat intr-un alt tesut uman, iar nivelurile scazute de zinc din aceasta glanda sunt de multe ori responsabile pentru cresterea riscului de cancer de prostata. De fapt, zincul este un mineral folosit in scop terapeutic de catre cei din domeniul sanatatii pentru reducerea marimii prostatei. Manganul poate juca si el un rol in sprijinul sanatatii masculine fiind un catalizator al sintezei acizilor grasi si colesterolului, participand la productia de hormoni sexuali, toate acestea sustinand sanatatea sistemului reproducator. Siropul de artar contine multi nutrienti. Siropul de artar contine o nenumarati nutrienti printre care zinc, mangan, fier, calciu si potasiu. Siropul de artar contine chiar de 15 ori mai mult calciu decat mierea, un alt indulcitor favorit. Prin comparatie cu acelasi aliment, siropul de artar are si un continut mai scazut de sare. Dintre vitamine, siropul de artar contine cantitati decente de niacina, vitamina B2, vitamina B5, acid folic, vitamina B6, biotina si vitamina A. Retine totusi ca siropul de artar reprezinta de fapt 66-70% zahar si nu este cazul sa il consumi in exces. Prea mult zahar in organism iti creste riscul de obezitate, diabet, niveluri nesanatoase de grasimi si colesterol in organism si tensiune crescuta. Prin urmare, indiferent de beneficiile siropului de artar, consuma-l cu moderatie. Siropul de artar este un indulcitor ideal, cu efect detoxifiant, poate fi consumat si de catre diabetici. Ingrediente sirop de artar Longevita: sirop de artar (din agricultura ecologica). Diferenta intre gradele A, B, C, D ale siropului de artar: Gradele siropului de artar nu se refera la calitatea acestuia, ci se refera la aroma si culoarea siropului.  Siropul de grad A este de obicei din productia timpurie, este mai deschis la culoare, si mai putin aromat, are un gust mai putin intens.  Siropul de grad D este din productia cea mai tarzie, culoarea este brun inchis, iar aroma este deosebita, intensa. Siropurile de grad B si C sunt intermediare intre ca perioda de recoltare si intensitatea gustului si culorii. Sirop Artar Tip B 187ml ECO-BIO - Longevita
Sirop de Artar Tip A 187ml - SOLARIS
43,95 RON
47,77 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Sirop Artar Tip A 187ml - SOLARIS Siropul de artar este mai eficient decat mierea din punct de vedere al numarului de calorii dar si al procentului mai ridicat de minerale, siropul de artar si-a cunoscut faima in Canada si-n toata America de Nord dar incepe sa fie cunoscut si in Europa. Bogat in mangan si zinc, siropul de artar previne afectiunile inimii, ii ajuta pe barbati in prevenirea aparitiei cancerului la prostata si protejeaza sistemul imunitar.Foarte util si in curele de slabire. Siropul de artar provine din seva artarului de zahar, artarului negru sau artarului rosu (in natura existand 10 specii de artar). Procesul de extragere este destul de simplu, incepand cu gaurirea arborelui, care permite ca seva sa curga. Seva este transparenta, aproape lipsita de gust si cu un continut scazut de zahar in momentul in care este extrasa din artar. Aceasta seva poate fi recoltata numai incepand cu sfarsitul lunii februarie pana la mijlocul lunii aprilie, urmand ca apoi sa fie fiarta pana la evaporarea continutului de apa ramanand in urma aroma si culoarea caracteristica siropului de artar si continutul de zahar de 60-70%. In functie de culoarea obtinuta, de data de recoltare si de gust, siropul de artar este clasificat in categoriile: A, B sau C, insa toate tipurile de sirop de artar aduc aceleasi beneficii si sunt incarcate cu la fel de multi nutrienti. Beneficiile siropului de artar: Siropul de artar este dulce, delicios si prezinta si o multitudine de beneficii pentru sanatate in special datorita continutului de mangan si zinc. Efectul antioxidant al siropului de artar datorita continutului de mangan. Manganul este un cofactor esential intr-o serie de enzime importante in productia de energie si pentru protectia antioxidanta.  Siropul de artar este plin si de fenoli - compusi antioxidanti din siropul de artar - care pot ajuta ca diabeticii sa isi mentina nivelul glicemiei la cote normale. Fenolii inhiba enzimele care sunt implicate in conversia carbohidratilor in zahar. 22% din doza recomandata zilnic de mangan este continut in numai 13 g de sirop de artar. Siropul de artar este bogat in zinc. Zincul este necesar pentru functionarea adecvata a celulelor endoteliale si ajuta la preventia daunelor endoteliale cauzate de oxidarea colesterolului rau LDL si a altor grasimi oxidate. Membranele endoteliale ce au un continut scazut de zinc sunt mult mai predispuse deteriorarii. De asemenea, studiile arata ca persoanele care au carente de mangan, un mineral continut din plin in siropul de artar, au un nivel scazut de colesterol bun. Siropul de artar este benefic pentru potenta. Barbatii sanatosi folosesc siropul de artar pentru sanatatea sistemului reproducator, acesta furnizand beneficii specifice pentru barbati. Zincul este concentrat intr-o cantitate mai ridicata in prostata decat intr-un alt tesut uman, iar nivelurile scazute de zinc din aceasta glanda sunt de multe ori responsabile pentru cresterea riscului de cancer de prostata. De fapt, zincul este un mineral folosit in scop terapeutic de catre cei din domeniul sanatatii pentru reducerea marimii prostatei. Manganul poate juca si el un rol in sprijinul sanatatii masculine fiind un catalizator al sintezei acizilor grasi si colesterolului, participand la productia de hormoni sexuali, toate acestea sustinand sanatatea sistemului reproducator. Siropul de artar contine multi nutrienti. Siropul de artar contine o nenumarati nutrienti printre care zinc, mangan, fier, calciu si potasiu. Siropul de artar contine chiar de 15 ori mai mult calciu decat mierea, un alt indulcitor favorit. Prin comparatie cu acelasi aliment, siropul de artar are si un continut mai scazut de sare. Dintre vitamine, siropul de artar contine cantitati decente de niacina, vitamina B2, vitamina B5, acid folic, vitamina B6, biotina si vitamina A. Retine totusi ca siropul de artar reprezinta de fapt 66-70% zahar si nu este cazul sa il consumi in exces. Prea mult zahar in organism iti creste riscul de obezitate, diabet, niveluri nesanatoase de grasimi si colesterol in organism si tensiune crescuta. Prin urmare, indiferent de beneficiile siropului de artar, consuma-l cu moderatie. Siropul de artar este un indulcitor ideal, cu efect detoxifiant, poate fi consumat si de catre diabetici. Ingrediente: sirop de artar  Diferenta intre gradele A, B, C, D ale siropului de artar: Gradele siropului de artar nu se refera la calitatea acestuia, ci se refera la aroma si culoarea siropului.  Siropul de grad A este de obicei din productia timpurie, este mai deschis la culoare, si mai putin aromat, are un gust mai putin intens.  Siropul de grad D este din productia cea mai tarzie, culoarea este brun inchis, iar aroma este deosebita, intensa. Siropurile de grad B si C sunt intermediare intre ca perioda de recoltare si intensitatea gustului si culorii. Preznetare sirop de artar Solaris: sticluta cu 187ml Sirop Artar Tip B 187ml - SOLARIS
ZAHAR de COCOS 250g - Solaris
17,95 RON
19,51 RON -8%
cu TVA
In Stoc
ZAHAR de COCOS 250g - Solaris ZAHAR DIN NECTAR DE FLORI DE COCOS 250g SOLARIS Zaharul din nectarul florilor de cocos, cunoscut si sub denumirea de zahar din palmier de cocos sau simplu zahar din cocos, reprezinta o alternativa sanatoasa la zaharul obisnuit sau la zaharul brun. Zaharul de cocos are indice glicemic scazut si este ideal pentru diabetici dar si pentru persoanele care cauta o alternativa mai sanatoasa la zahar. Avantajul mare al acestui tip de zahar este ca are un gust foarte bun, spre deosebire de exemplu de stevia, care poate lasa un gust putin amarui sau metalic. Obtinerea zaharului de cocos: Zaharul de cocos este obtinut din nectarul florilor palmierului de cocos. Nectarul dulce este evaporat la temperaturi scazute pana devine un caramel gros, dupa care este uscat si macinat pana devine pudra cristalizata. Aceasta metoda traditionala asigura pastrarea  continutului de vitamine si minerale precum: Vitaminele B1, B2, B3, B6 , vitamina C, Potasiu, Magneziu, Zinc, Fier, si o mare parte din cele 16 tipuri de aminoacizi. Indicele glicemic al zaharului din flori de cocos: Are indicele glicemic scazut (35) fata de glucoza (100) sau zahar (80-100). Valori pentru 100 g zahar din palmier de cocos: Calorii: 1633 kj / 384 kcal Proteine: 1,0 g Carbohidrati: 94,6 g Grasimi: 0,2 g ZAHAR de COCOS 250g - Solaris ZAHAR DIN NECTAR DE FLORI DE COCOS 250g SOLARIS
Zahar de cocos, 150g - Solaris
8,95 RON
9,73 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Zahar de cocos, 150g - Solaris Gustul zahărului de cocos amintește de caramel, fiind un îndulcitor foarte aromat. Zahărul de cocos se obține prin evaporare din seva florilor cocotierului. Poate fi adăugat în limonadă, ceai, deserturi coapte etc. Ingrediente: 100% natural și nerafinat. Gustul zahărului de cocos amintește de caramel, fiind un îndulcitor foarte aromat. Mod de utilizare: Poate fi adăugat în limonadă, ceai, lapte, cafeluță de cicoare, budinci, deserturi coapte sau în orice alte preparate care necesită îndulcire. Mod de prezentare: Punga a 150 grame Zahar de cocos, 150g - Solaris
Indulcitor din suc concentrat de mere - eco-bio 250ml - Morgenland
26,95 RON
29,29 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Indulcitor din suc concentrat de mere - eco-bio 250ml - Morgenland Produs vegan. -Putere mare indulcire. -Solubilitate buna. -Aroma delicata. Sucul ingrosat de mere se prepara din suc de mere coapte obtinute din culturi ecologice din Turcia. Prin puterea sa de indulcire si solubilitatea buna – chiar si in preparate reci sau bauturi – este un produs cu multiple intrebuintari. Ingrediente Indulcitor din suc concentrat de mere: mere* *din culturi ecologice controlate. Valori nutritionale / 100g: Valoare energetica: 1234 kJ/290kcalGrasimi, din care: 0,1g-acizigrasi saturati: 0,1gCarbohidrati, din care: 72,6g-zaharuri: 66,0gProteine: 0,6gSare: 0,1g Tara de origine: Turcia Pastrare Indulcitor din suc concentrat de mere:  intr-un loc uscat si racoros. Continut Indulcitor din suc concentrat de mere: 250ml/ 350g Indulcitor din suc concentrat de mere - eco-bio 250ml - Morgenland
Sirop din curmale, eco-bio, 250g - Rapunzel
21,95 RON
23,86 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Sirop din curmale, eco-bio, 250g - Rapunzel Sirop din curmale, cu ingrediente care provin din agricultura ecologica. Ingrediente: curmale*( 79%), apa. Valori nutritionale/100g: 1229 Kj; 289 Kcal; <0,5g Grasimi; <0,1g Acizi Grasi Saturati; 70g Glucide; 70g Zaharuri; 1,2g Proteine; 0,16g Sare Mod de utilizare:  recomandat la indulcirea bauturilor, deserturilor, pentru musli sau iaurt. Dupa deschidere se pastreaza in frigider. Mod de prezentare Flacon a 250 grame Sirop din curmale, eco-bio, 250g - Rapunzel
Sirop de agave 170ml, Solaris
19,95 RON
21,68 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Sirop de agave 170ml, Solaris Siropul de agave bio ofera o savoare pura. Siropul de agave se obtine din sucul de agave, ce mai apoi este ingrosat gentil pana se transforma in sirop. Acest sirop galben-auriu si usor solubil are intrebuintari variate. Recomandari de utilizare Sirop de agave: Savurati dulceata fina si usoara a siropului de agave Dennree si folositi-l pentru asezonarea preparatelor de patiserie, a dulciurilor, a preparatelor pe baza de fructe si a bauturilor. Mod de prezentare Sirop agave Solaris: flacon cu 170ml Sirop de agave 170ml, Solaris
Sirop eco-bio de agave, 250 ml, Pronat
23,95 RON
26,03 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Sirop eco-bio de agave, 250 ml, Pronat Siropul de agave bio ofera o savoare pura.  Siropul de agave se obtine din sucul de agave, ce mai apoi este ingrosat gentil pana se transforma in sirop. Acest sirop usor solubil are intrebuintari variate. Caracteristici Sirop eco-bio de agave  Produs ecologic, vegan, cu indice glicemic scazut. Siropul de agave are o putere de indulcire mai mare decat zaharul si este mai putin vascos decat mierea. Ingrediente Sirop eco-bio de agave  Sirop de agave 100% Utilizare Sirop eco-bio de agave  Siropul de agave este un inlocuitor de zahar sau miere. Pentru indulcirea a diverse preparate: biscuiti, batoane musli, fulgi de cereale, prajituri, sosuri, iaurt, lapte si deserturi pe baza de soia, inghetata, siropuri, bauturi. Prezentare Sirop eco-bio de agave  Flacon cu 250 ml   Sirop eco-bio de agave, 250 ml, Pronat
Stevie indulcitor tablete 200tb - SWEET&SAFE
12,95 RON
14,08 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Stevie indulcitor tablete 200tb - SWEET&SAFE Indulcitorul Natural sub forma de tablete pe baza de extract de frunze de Stevia este Exclusiv Natural (Erytritolul si extractul de Stevia Rebaudiana sunt indulcitori naturali, obtinuti din materii prime naturale), Usor de folosit( Cu ajutorul tabletelor aveti mereu la indemana solutia pentru indulcirea zilei, intr-un mod simplu si comod), Esti mereu in forma (Folosite zilnic, tabletele Sweet&safe ajuta la reducerea sau mentinerea greutatii prin diminuarea fara eforturi a cantitatii de zahar consumate), Usor de dozat (O tableta este echivalentul aproximativ al unei lingurite de zahar). In plus, fiind o planta, stevia contine multe minerale vitale, vitamine, care sunt selectiv absente in indulcitorii artificiali. Flolosirea steviei in medicina traditionala: extractul de stevie a fost folosit intaia oara in America de Sud (unde este cunoscut sub numele de CAA-el-ee sau jheéé KAA), pentru a reduce greutatea, pentru a trata infectiile din plagi, in afectiunile inflamatorii, in umflarea picioarelor si ca un tonic pentru a trata depresia. Indulcitor tablete pe baza de extract de Stevia (Rebaudioside A). Utilizare Stevie indulcitor tablete: Se utilizeaza dupa preferinta. Ingrediente Stevie indulcitor tablete: indulcitori(eritritol 69.5%, glicozide din Steviol 18%), agent de afanare (bicarbonat de sodiu), stabilizator (leucina), acidifiant (acid tartaric). Stevie indulcitor tablete 200tb - SWEET&SAFE
BISCUITI CROCANTI CU TOMATE SI OREGANO eco-bio 250g, GUSTONI
12,95 RON
14,08 RON -8%
cu TVA
In Stoc
BISCUITI CROCANTI CU TOMATE SI OREGANO eco-bio 250g, GUSTONI Biscuitii Gustoni sunt fini si crocanti, o gustare perfect sanatoasa cu aroma de oregano. Pentru aceasta specialitate italiana, cu aroma mediteraneana de rosii si oregano, se utilizeaza ingrediente selectate din agricultura ecologica certificata. Acesti biscuiti picant-aromati sunt acompaniamentul ideal pentru vin Ingrediente BISCUITI CROCANTI CU TOMATE SI OREGANO, GUSTONI: Faina de grau*, ulei de masline extravirgin* (10%), tomate pulbere* (2%), sare gema, sirop de malt de orz*, regulator de aciditate: bicarbonat de sodiu; drojdie*, oregano* (0,5%) *provin din agricultura ecologica Valori nutritive BIscuiti ecologici crocanti, Gustoni: kj: 1817kcal: 431g, grasimi: 2.7g, acizi grasi saturati: 0.6g, glucide: 68.1g, zaharuri: 0.8g, proteine: 10.9g, sare: 2.3g* - doza zilnica recomandata Alergeni: faina de grau, malt de orz Alergeni urme: soia, susan Mod de prezentare BISCUITI CROCANTI CU TOMATE SI OREGANO , GUSTONI: 250 g BISCUITI CROCANTI CU TOMATE SI OREGANO 250g, GUSTONI
Dulce de stevia - indulcitor natural 50ml - Dacia Plant
12,95 RON
14,08 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Dulce de stevia - indulcitor natural 50ml - Dacia Plant Compozitie: - extract natural din planta Stevia rebaudiana, glicerina farmaceutica: Descriere: Stevia este un indulcitor natural care are 0 calorii si care nu creste glicemia, avand practic indice glicemic 0. Din contra prin proprietatile sale scade glicemia  si imbunatateste functionarea pancreasului. Puterea de indulcire a extractului pur este de 300 de ori mai mare decat cea a zaharului. Puterea de indulcire a celorlalte produse variaza in functie de substantele de umplutura. Stevia are efect hipoglicemiant prin stimularea secretiei de insulina, actionand direct pe insulele Langerhans din pancreas dar si o actiune de scadere a zaharului din sange, explicata stiintific printr-o mai buna respiratie celulara la nivelul mitocondriilor si prin inhibitia glucogenezei; - pentru scaderea in greutate- prin puterea noncalorica si prin scaderea poftei de mancare actionand atat asupra centrului foamei si satietatii din hipotalamus cat si asupra terminatiilor nervoase din stomac si reglarea proceselor gastro-intestinale; - diminueaza dorinta de a fuma si de a consuma alcool; Recomandari: Hyper Stevia rebaudiana se recomanda tuturor persoanelor care doresc sa inlocuiasca zaharul rafinat, zaharina, alti indulcitori existenti pe piata cu un indulcitor natural. Se recomanda in mod special persoanelor cu hiperglicemie si celor bolnave de diabet intrucat este un indulcitor noncaloric. Acest indulcitor poate fi folosit de persoanele suferinde de fenilcetonurie-care nu au voie sa foloseasca indulcitori sintetici de tipul aspartamului. Este un adjuvant in tratamentul enterocolitelor de fermentatie si colon iritabil. Observatie: stevia nu are nici o legatura cu stevia romaneasca! Stevia rebaudiana este o planta medicinala de origine sud americana (dar cultivata astazi si in tari europene) cu un gust dulce natural, un excelent inlocuitor natural al zaharului. Stevia este un indulcitor natural recomandat tuturor persoanelor care doresc sa slabeasca sau sa duca un trai sanatos inlocuind zaharul, zaharina sau alti indulcitori naturali sau artificiali. Extractele plantei (praf, sirop, tablete) se utilizeaza ca indulcitor in toate regiunile lumii fiind recomandate si pentru tratarea bolilor de stomac.
Sirop Artar Tip B 187ml - SOLARIS
38,95 RON
42,34 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Sirop Artar Tip B 187ml - SOLARIS Siropul de artar este mai eficient decat mierea din punct de vedere al numarului de calorii dar si al procentului mai ridicat de minerale, siropul de artar si-a cunoscut faima in Canada si-n toata America de Nord dar incepe sa fie cunoscut si in Europa. Bogat in mangan si zinc, siropul de artar previne afectiunile inimii, ii ajuta pe barbati in prevenirea aparitiei cancerului la prostata si protejeaza sistemul imunitar.Foarte util si in curele de slabire. Siropul de artar provine din seva artarului de zahar, artarului negru sau artarului rosu (in natura existand 10 specii de artar). Procesul de extragere este destul de simplu, incepand cu gaurirea arborelui, care permite ca seva sa curga. Seva este transparenta, aproape lipsita de gust si cu un continut scazut de zahar in momentul in care este extrasa din artar. Aceasta seva poate fi recoltata numai incepand cu sfarsitul lunii februarie pana la mijlocul lunii aprilie, urmand ca apoi sa fie fiarta pana la evaporarea continutului de apa ramanand in urma aroma si culoarea caracteristica siropului de artar si continutul de zahar de 60-70%. In functie de culoarea obtinuta, de data de recoltare si de gust, siropul de artar este clasificat in categoriile: A, B sau C, insa toate tipurile de sirop de artar aduc aceleasi beneficii si sunt incarcate cu la fel de multi nutrienti. Beneficiile siropului de artar: Siropul de artar este dulce, delicios si prezinta si o multitudine de beneficii pentru sanatate in special datorita continutului de mangan si zinc. Efectul antioxidant al siropului de artar datorita continutului de mangan. Manganul este un cofactor esential intr-o serie de enzime importante in productia de energie si pentru protectia antioxidanta.  Siropul de artar este plin si de fenoli - compusi antioxidanti din siropul de artar - care pot ajuta ca diabeticii sa isi mentina nivelul glicemiei la cote normale. Fenolii inhiba enzimele care sunt implicate in conversia carbohidratilor in zahar. 22% din doza recomandata zilnic de mangan este continut in numai 13 g de sirop de artar. Siropul de artar este bogat in zinc. Zincul este necesar pentru functionarea adecvata a celulelor endoteliale si ajuta la preventia daunelor endoteliale cauzate de oxidarea colesterolului rau LDL si a altor grasimi oxidate. Membranele endoteliale ce au un continut scazut de zinc sunt mult mai predispuse deteriorarii. De asemenea, studiile arata ca persoanele care au carente de mangan, un mineral continut din plin in siropul de artar, au un nivel scazut de colesterol bun. Siropul de artar este benefic pentru potenta. Barbatii sanatosi folosesc siropul de artar pentru sanatatea sistemului reproducator, acesta furnizand beneficii specifice pentru barbati. Zincul este concentrat intr-o cantitate mai ridicata in prostata decat intr-un alt tesut uman, iar nivelurile scazute de zinc din aceasta glanda sunt de multe ori responsabile pentru cresterea riscului de cancer de prostata. De fapt, zincul este un mineral folosit in scop terapeutic de catre cei din domeniul sanatatii pentru reducerea marimii prostatei. Manganul poate juca si el un rol in sprijinul sanatatii masculine fiind un catalizator al sintezei acizilor grasi si colesterolului, participand la productia de hormoni sexuali, toate acestea sustinand sanatatea sistemului reproducator. Siropul de artar contine multi nutrienti. Siropul de artar contine o nenumarati nutrienti printre care zinc, mangan, fier, calciu si potasiu. Siropul de artar contine chiar de 15 ori mai mult calciu decat mierea, un alt indulcitor favorit. Prin comparatie cu acelasi aliment, siropul de artar are si un continut mai scazut de sare. Dintre vitamine, siropul de artar contine cantitati decente de niacina, vitamina B2, vitamina B5, acid folic, vitamina B6, biotina si vitamina A. Retine totusi ca siropul de artar reprezinta de fapt 66-70% zahar si nu este cazul sa il consumi in exces. Prea mult zahar in organism iti creste riscul de obezitate, diabet, niveluri nesanatoase de grasimi si colesterol in organism si tensiune crescuta. Prin urmare, indiferent de beneficiile siropului de artar, consuma-l cu moderatie. Siropul de artar este un indulcitor ideal, cu efect detoxifiant, poate fi consumat si de catre diabetici. Ingrediente: sirop de artar (din agricultura ecologica). Diferenta intre gradele A, B, C, D ale siropului de artar: Gradele siropului de artar nu se refera la calitatea acestuia, ci se refera la aroma si culoarea siropului.  Siropul de grad A este de obicei din productia timpurie, este mai deschis la culoare, si mai putin aromat, are un gust mai putin intens.  Siropul de grad D este din productia cea mai tarzie, culoarea este brun inchis, iar aroma este deosebita, intensa. Siropurile de grad B si C sunt intermediare intre ca perioda de recoltare si intensitatea gustului si culorii. Sirop Artar Tip B 187ml - SOLARIS
Zahar brun din trestie nerafinat, Raw, 500g - Pronat
12,95 RON
14,08 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Zahar brun din trestie nerafinat, 500g - Pronat Contine: zaharoza, melasa (compusa din nutrientii esentiali ai trestiei de zahar: Ca, P, Mg, Na, k, Fe si vitamine naturale), arome naturale din trestie de zahar.Greutate neta: 500game.Tara de origine: MauritiusZaharul ecologic, nerafinat, este obtinut prin extragerea, filtrarea si cristalizarea siropului natural din trestia de zahar, nefiind supus nici unui proces de rafinare (ca zaharul alb sau zaharul brun, rafinat). Zaharul brun, ecologic, are o culoare bruna placuta si o aroma bo gata. Cristalele sale stralucitoare il desemneaza ca favorit pentru indulcirea ceaiului si cafelei, a bauturilor alcoolice si racoritoare. El este ideal pentru prajiturile si fursecurileglazurate.Zaharul auriu, ecologic, se poate utiliza in industria alimentara si este recomandat in mod special pentru toate retetele de panificatie si patiserie-cofetarie. De asemenea, el poate inlocui zaharul alb in bucataria traditionala.Zaharul din trestie nerafinat este recomandat din punct de vedere terapeutic in diete faragrasimi, fara sare, vegetariene, fara gluten, in diete regenerante si vitalizante, in tratamentele cu plante sau tincturi,etc. Pastrare: intr-un loc uscat si racoros.Zahar brun din trestie nerafinat, Raw, 500g - Pronat
Indulcitori naturali

Comanda indulcitori naturali de la minuneanaturii.ro.

Ce sunt indulcitorii naturali?

Indulcitorii sunt aditivi alimentari care dau gust dulce alimentelor in care sunt adaugati. Acestia stimuleaza receptorii pentru gustul dulce, la fel ca si zaharul insa unii contin mult mai putine calorii decat acesta.

Indulcitorii alimentari pot fi:

Indulcitori naturali din plante sau indulcitori chimici (obtinuti in laborator).

Indulcitori naturali sanatosi:

Indulcitorii naturali constituie o alternativa excelenta si totodata sanatoasa, pentru a inlocui zaharul din consum.  Siropul de Artar, Siropul de Agave, Siropul de Orez sau extractul din Stevie dulce sunt cateva exemple. Au gust dulce placut si aroma placuta, venind in plus fiecare cu proprietati specifice plantei din care sunt extrasi.

Pot fi folositi ca indulcitori pentru bauturi, musli, salate de fructe, prajituri si alte deserturi sau in produsele de patiserie.

Care sunt principalele beneficii ale indulcitorilor naturali?

Indulcitorii naturali ajuta la:

  •  scaderea in greutate – Unele persoane aleg sa limiteze numarul de calorii consumate prin inlocuirea zaharului sau a siropului de porumb, bogate in calorii, cu alti indulcitori care nu contin calorii sau contin foarte putine. In felul acesta, pot sa manance exact aceleasi alimente ca si inainte si cu toate acestea sa scada in greutate si sa evite problemele asociate cu un aport caloric excesiv.
  • Prevenirea cariilor – Glucidele rafinate si zaharul adera la smaltul dintilor, iar bacteriile raspunzatoare de aparitia cariilor se hranesc cu ele si se multiplica intr-un ritm foarte rapid. Bacteriile transforma zaharul in acid, care deterioreaza dintii in timp. Inlocuitorii pentru zahar, spre deosebire de zahar, nu predispun la aparitia cariilor, deoarece bacteriile din cavitatea bucala nu se pot hrani cu acestia. Un indulcitor care are beneficii in acest sens, prevenind aparitia cariilor este xilitolul. Acesta previne formarea placii bacteriene si erodarea smaltului dintilor. Acest efect se datoreaza faptului ca xilitolul nu poate fi fermentat de catre bacteriile din cavitatea bucala care se hranesc cu zahar.
  • Diabetul zaharat – Pentru persoanele care au diabet zaharat este dificil sa isi mentina nivelul de zahar din sange in limite normale si este necesar sa limiteze aportul de zahar. Cea mai mare parte a indulcitorilor artificiali ofera senzatia de dulce, fara sa creasca glicemia. Unii aduc si un aport de calorii, insa sunt metaboilizati incet, prevenind de asemenea cresterea glicemiei.

Pe minuneanaturii.ro gasiti o gama diversificata de indulcitori naturali, care inlocuiesc cu succes zaharul obisnuit, indulcitori sanatosi, fara e-uri, 100% naturali. Aici vei gasi: 

  • indulcitori naturali din plante,
  • indulcitori naturali pentru prajituri,
  • indulcitori naturali cu zero calorii,
  • indulcitori naturali pentru cafea,
  • Stevia (Stevie),
  • sirop de artar,
  • sirop de agave,
  • sirop din orez,
  • indulcitori naturali pt diabetici,
  • indulcitori naturali sanatosi,
  • indulcitori naturali fara zahar,
  • indulcitori naturali  pentru bebelusi,
  • inlocuitor zahar pentru diabetici,
  • zahar din flori de cocos,
  • miere,
  • sirop de stevie,
  • melasa,
  • sirop de orez brun,
  • sirop de cocos, etc.

Toate produsele din categoria Indulcitori naturali sunt produse naturale originale, fara e-uri si 100% naturale. Indulcitori naturali au o multime de beneficii pentru sanatate. Beneficiu principal al acestor indulcitori naturali il constituie caracterul non-toxic al acestora in comparatie cu zaharul, care afecteaza majoritatea organelor vitale, inclusiv creierul.

Alegerea unui indulcitor natural este o alternativa sanatoasa mai ales ca indulcitorii naturali nu contin aditivi sau coloranti nocivi organismului.

Consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h.

Orice intrebarea ai legata de indulcitori naturali sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. Produsele din categoria indulcitori naturali sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera indulcitori naturali la oferta speciala.