Indulcitori naturali

Miere MANUKA ECO-BIO, TA 25+, SONNENTOR
De la 160,95 RON
174,95 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(4,3/5) on 3 rating(s)
Miere MANUKA ECO-BIO, Factor TA 25+, 250g si 140g, SONNENTOR Mierea de Manuka este o miere imunostimulatoare si imunomodulatoare cu efect antibiotic, antimicotic si antimicrobian. Mierea de manuka este o miere monoflora, unica in lume, rezultatata din adunarea si prepararea de catre albinute din floarile arborelui de Manuka (Leptospermum Scoparium). Aces arbore de Manuka creste numai in insulele salbatice si nepoluate din Noua Zeelanda. Mierea de Manuka a fost utilizata pentru proprietatile sale medicinale de catre triburile Maori si primii colonisti europeni timp de secole, cu mult inainte ca proprietatile deosebite ale acesteia sa fie cercetate si validate de catre medicina moderna. Proprietatile foarte puternice: antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii si  antifungice, care o fac extrem de eficienta in sustinerea sistemului imunitar si ameliorarea unei mari varietati de probleme de sanatate au fost cercetate si demonstrate pentru prima data de catre Dr Peter Molan, directorul departamentului de Cercetare al Mierii in cadrul  Universitatii Waikato din Noua Zeelanda in 1981. Actiunea Mierii de Manuka: Cercetarile de laborator si studiile clinice efectuate au demonstrat ca atat mierea de Manuka ACTIVA cat si mierea UMF sunt eficiente in distrugerea unui spectru larg de microorganisme bacteriene si fungice, ele actionand insa in moduri diferite, datorita compozitiei chimice diferite: Escherichia coli (E. coli) Staphylococcus aureus (Staph infections) Citrobacter freundii Proteus mirabilis Pseudomonas aeruginosa Salmonella typhimurium Streptococcus faecalis Streptococcus pyogenes Helicobacter Pylori (H. pylori, ulcere stomac) Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) a€“ infectii de spital Vanocomycin-resistant Enterococci (VRE) Indicatii Miere de Manuka: Studiile recente indica faptul ca mierea de Manuka poate fi eficienta in tratarea urmatoarelor simptome si probleme de sanatate Intern: Raceli, dureri de gat , simptome de gripa Probleme ale sistemului digestiv: indigestie, dureri de stomac, ulcere, gastrite, ulcer duodenal, sindromul colonului iritabil, gastro-esofagita de reflux, arsuri           Probleme ale gingiilor Extern: ca atare sau in produse: Rani, arsuri, infectii, ulcere ale pielii, infectii de spital (Staphylococcus aureus ) Eczeme, Psoriasis, Acnee Dermatite, intepaturi de insecte si albine, eruptii cutanate. Pecingine, Picior de atlet, prurit, ciuperci ale unghiilor, infectii cauzate de ciuperci Contraindicatii Miere de Manuka:  Mierea de Manuka consumata intern NU este indicata pentru copii sub 18 luni. Este important ca femeile insarcinate si care alapteaza sa ceara avizul medicului inainte de a folosi mierea de Manuka ACTIVA/UMF. Diabet: Studiile clinice au indicat ca mierea de Manuka este o solutie mai buna decat zaharul pentru diabetici, insa persoanele suferind de diabet trebuie intodeauna sa consulte doctorul inainte de a introduce mierea in dieta lor. Administrare Miere de Manuka: ADULTI: Mentinere, pentru sustinerea sistemului imunitar - 1 lingurita /zi , preferabil dimineata cu 30 min inainte de masa ( goala sau pe o bucatica de paine) Tratament: 1 lingurita, 30 min inainte de masa, 3-4 ori pe zi COPII: Mentinere, pentru sustinerea sistemului imunitar - 1/2 lingurita /zi , preferabil dimineata cu 30 min inainte de masa (goala sau pe o bucatica de paine sau in lapte cu cereale/ alte lichide) Tratament: 1/2 lingurita 30 min inainte de masa, 2-3 ori pe zi Pentru tratarea infectiilor care nu sunt localizate pe tractul digestiv este indicat ca mierea sa fie tinuta in gura, sub limba o perioada de cateva minute si nu inghitita imediat. Durata tratamentului cu Miere de Manuka: Se recomanda un tratament de minim 1 luna, dupa care se refac analizele. Se recomanda apoi un tratament de mentinere de 1 lingurita/zi pentru inca 2-3 luni. Acesta va ajuta la stimularea sistemului imunitar si reducerea riscului de recidiva. Prezentare Miere de Manuka: Borcan de sticla cu 250g sau 140g Miere de Manuka pura, ecologica Miere MANUKA ECO-BIO, Factor TA 25+, 250g si 140g, SONNENTOR
Sweet&Safe - Stevia indulcitor natural 350g - Sly
29,95 RON
32,55 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Sweet&Safe - Stevia indulcitor natural 350g - Sly Compozitie: - erytritol 98%, extract de Stevia Rebaundiana 2% Descriere Sweet&Safe - Stevia indulcitor natural 350g - Sly: Stevia este un indulcitor natural care are 0 calorii si care nu creste glicemia, avand practic indice glicemic 0. Din contra prin proprietatile sale scade glicemia  si imbunatateste functionarea pancreasului. Puterea de indulcire a extractului pur este de 300 de ori mai mare decat cea a zaharului. Puterea de indulcire a celorlalte produse variaza in functie de substantele de umplutura. Stevia are efect hipoglicemiant prin stimularea secretiei de insulina, actionand direct pe insulele Langerhans din pancreas dar si o actiune de scadere a zaharului din sange, explicata stiintific printr-o mai buna respiratie celulara la nivelul mitocondriilor si prin inhibitia glucogenezei; - pentru scaderea in greutate- prin puterea noncalorica si prin scaderea poftei de mancare actionand atat asupra centrului foamei si satietatii din hipotalamus cat si asupra terminatiilor nervoase din stomac si reglarea proceselor gastro-intestinale; - diminueaza dorinta de a fuma si de a consuma alcool; Recomandari Sweet&Safe - Stevia indulcitor natural 350g - Sly: Hyper Stevia rebaudiana se recomanda tuturor persoanelor care doresc sa inlocuiasca zaharul rafinat, zaharina, alti indulcitori existenti pe piata cu un indulcitor natural. Se recomanda in mod special persoanelor cu hiperglicemie si celor bolnave de diabet intrucat este un indulcitor noncaloric. Acest indulcitor poate fi folosit de persoanele suferinde de fenilcetonurie-care nu au voie sa foloseasca indulcitori sintetici de tipul aspartamului. Este un adjuvant in tratamentul enterocolitelor de fermentatie si colon iritabil. Observatie Sweet&Safe - Stevia indulcitor natural 350g - Sly: Nu are nici o legatura cu stevia romaneasca! Stevia rebaudiana este o planta medicinala de origine sud americana (dar cultivata astazi si in tari europene) cu un gust dulce natural, un excelent inlocuitor natural al zaharului. Stevia este un indulcitor natural recomandat tuturor persoanelor care doresc sa slabeasca sau sa duca un trai sanatos inlocuind zaharul, zaharina sau alti indulcitori naturali sau artificiali. Extractele plantei (praf, sirop, tablete) se utilizeaza ca indulcitor in toate regiunile lumii fiind recomandate si pentru tratarea bolilor de stomac. Sweet&Safe - Stevia indulcitor natural 350g - Sly
Zahar vanilat - eco-bio 5x8g - Arche
20,95 RON
22,77 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Zahar vanilat - eco-bio 5x8g - Arche Naturkuche - Bucatarie Europeana VeganFara gluten Ingrediente Zahar vanilat: zahar brut din trestie de zahar*, vanilie bourbon macinata* (6,3%). *din culturi certificate ecologicMod de preparare: Continutul pachetului de zahar ecologic vanilat este suficient pentru 500g de faina sau 0, l de lichid. Valori nutritionale medii:per 100 gEnergie 1626 kJ / 383 kcal Grasimi 0,2 g din care acizi grasi saturati lt;0,1 g Carbohidrati 94,9 g din care zaharuri 94,2 g Proteine 0,3 g Sare lt;0,1 g Continut: 5x8 g Conditii de pastrare: intr-un loc uscat si racoros.A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj. Producator: Arche Naturprodukte GmbH, Germania Zahar vanilat - eco-bio 5x8g - Arche Naturkuche - Bucatarie Europeana
Plantusin forte cu miere si propolis sirop - 100ml - Fares
23,95 RON
26,03 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Plantusin forte cu miere si propolis sirop - 100ml - Fares Plantusin forte cu miere si propolis - R18 - sirop Ajuta la reducerea iritatiilor si sustine buna functionare a aparatului respirator. Beneficii ale utilizarii de Plantusin forte cu miere si propolis: elimina disonfortul de la nivelul cailor respiratorii si usureaza respiratia ajuta la fluidizarea si eliminarea secretiilor mucoaselor tractului respirator protejeaza aparatul respirator de actiunea microorganismelor potential patogene contribuie la calmarea iritatiilor gatului si a cailor respiratorii relaxeaza musculatura neteda la nivelul bronhiilor. Ingrediente Plantusin forte cu miere si propolis: miere de albine – min. 62%; extracte apoase de (min. 35%, in proportie variabila):muguri de pin (Pini turiones), scai vanat (Eryngii plani herba), frunze de patlagina (Plantaginis folium), cimbrisor (Serpylli herba), flori de tei (Tiliae flos) tinctura de propolis 1,2%, antioxidant: vitamina C 1%; conservant: benzoat de sodiu. Contraindicatii: nu se recomanda in caz de diabet si in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului  Sarcina si alaptare: se poate consuma de catre femeile insarcinate si mamele care alapteaza. Efecte secundare si interactiuni: la dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare sau interactiuni medicamentoase. Administrare Plantusin forte cu miere si propolis: Copii 1-5 ani: 2-3 lingurite pe zi. Copii 6-12 ani: 4-5 lingurite pe zi. Copii peste 12 ani si adulti: 3-4 linguri pe zi. Durata unei cure este de minim 7-14 zile. A se agita ininte de utilizare. Prezentare Plantusin forte cu miere si propolis: flacon a 100 ml. Plantusin forte cu miere si propolis sirop - 100ml - Fares Plantusin forte cu miere si propolis - R18 - sirop
ZAHAR brut nerafinat 500g - Solaris
7,95 RON
8,64 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
ZAHAR brut, zahar brun nerafinat 500g - Solaris Zaharul brut nu contine coloranti sau aditivi alimentari. Zaharul brun este obtinut prin procedee simple, bazate pe principiul pastrarii melasei naturale a trestiei de zahar si nu pe rafinarea ei (melasa este un produs bogat in vitamine si minerale: calciu, fier, potasiu si magneziu). Nu contine coloranti sau aditivi alimentari. Ingrediente: zahar brut nerafinat. ZAHAR brut, zahar brun nerafinat 500g - Solaris
Sweet&Safe - Stevia indulcitor natural 40pl - Sly
11,95 RON
12,99 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Sweet&Safe - Stevia indulcitor natural 40pl - Sly Compozitie: - erytritol 98%, extract de Stevia Rebaundiana 2% - 1 plic = 1 lingurita de zahar Descriere: Stevia este un indulcitor natural care are 0 calorii si care nu creste glicemia, avand practic indice glicemic 0. Din contra prin proprietatile sale scade glicemia  si imbunatateste functionarea pancreasului. Puterea de indulcire a extractului pur este de 300 de ori mai mare decat cea a zaharului. Puterea de indulcire a celorlalte produse variaza in functie de substantele de umplutura. Stevia are efect hipoglicemiant prin stimularea secretiei de insulina, actionand direct pe insulele Langerhans din pancreas dar si o actiune de scadere a zaharului din sange, explicata stiintific printr-o mai buna respiratie celulara la nivelul mitocondriilor si prin inhibitia glucogenezei; - pentru scaderea in greutate- prin puterea noncalorica si prin scaderea poftei de mancare actionand atat asupra centrului foamei si satietatii din hipotalamus cat si asupra terminatiilor nervoase din stomac si reglarea proceselor gastro-intestinale; - diminueaza dorinta de a fuma si de a consuma alcool; Recomandari: Hyper Stevia rebaudiana se recomanda tuturor persoanelor care doresc sa inlocuiasca zaharul rafinat, zaharina, alti indulcitori existenti pe piata cu un indulcitor natural. Se recomanda in mod special persoanelor cu hiperglicemie si celor bolnave de diabet intrucat este un indulcitor noncaloric. Acest indulcitor poate fi folosit de persoanele suferinde de fenilcetonurie-care nu au voie sa foloseasca indulcitori sintetici de tipul aspartamului. Este un adjuvant in tratamentul enterocolitelor de fermentatie si colon iritabil. Observatie: stevia nu are nici o legatura cu stevia romaneasca! Stevia rebaudiana este o planta medicinala de origine sud americana (dar cultivata astazi si in tari europene) cu un gust dulce natural, un excelent inlocuitor natural al zaharului. Stevia este un indulcitor natural recomandat tuturor persoanelor care doresc sa slabeasca sau sa duca un trai sanatos inlocuind zaharul, zaharina sau alti indulcitori naturali sau artificiali. Extractele plantei (praf, sirop, tablete) se utilizeaza ca indulcitor in toate regiunile lumii fiind recomandate si pentru tratarea bolilor de stomac
Xilovit - guma de mestecat cu xylitol - peppermint - 10,8g
3,95 RON
4,29 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Xilovit - guma de mestecat cu xilitol - menta - peppermint - menta salbatica - 10 perinite/folie - 10,8g Xilovit este o guma de mestecat fara zahar si fara indulcitori artificiali. Guma de mestecat Xilovit contine XILITOL, un zahar din mesteacan cu dovedite proprietati anticarie si de protejare a adintilor si danturii. Actiune Xilitol: Xilitolul s-a dovedit a fi deosebit de eficient in urmatoarele domenii: - reduce formarea placii dentare - reduce aparitia cariilor dentare prin reducerea producerii de acizi - ajuta la remineralizarea dintilor - amelioreaza uscaciunea cavitatii bucale Cercetarile clinice sistematice de peste 35 de ani, certifica faptul ca xilitolul este cel mai potrivit indulcitor din punct de vedere al sanatatii dintilor, succesul se datoreaza structurii sale cu cinci atomi de carbon. Indulcitorii polioli cu sase atomi de carbon, ca de exemplu sorbitolul pot fi metabolizati de bacteriile din cavitatea bucala iar in consecinta se formeaza acidul responsabil pentru carierea dintilor. Acesti polioli se mai numesc si cariogeni (insemnand „substante care produc cariile”, a nu se incurca cu expresia carcinogen, substanta cancerigena), dar mai mult a fost demonstrat si faptul ca sorbitolul insusi accelereaza aparitia cariilor intr-o oarecare masura. Bacteriile din cavitatea bucala nu pot intra in reactie cu cei cinci atomi de carbon din structura xilitolului si astfel nu pot produce acizii responsabili pentru formarea cariilor. Datorita acestui fapt, xilitolul nu este cariogen, deoarece nu contribuie la formarea cariilor. Dimpotriva, s-a dovedit stiintific ca xilitolul poate reduce aparitia cariilor cu pana la 80%. Gumele de mestecat si dulciurile fara zahar, indulcite cu xilitol au fost aprobate de cel putin sase generatii de asociatii de stomatologi si de catre corpurile de control ale mai multor tari. La inceputul anilor 70, savanti ai Universitatii Turku din Finlanda, au descoperit ca xilitolul are rol important in igiena cavitatii bucale. Efectele secundare ale zaharului sunt facute reversibile. Pocesele de fermentare nu se vor efectua in prezenta xilitolului, bacteriile din cavitatea bucala nu produc aciditate , astfel echilibrul acido-bazic este mentinut in cavitatea bucala. Mediul bazic nu favorizeaza atacul bacterian , mai ales cel al streptococcului. Xilitolul protejeaza dantura si gingiile prin folosirea sa, seara inainte de culcare, dupa spalarea dintilor.Comparativ cu zaharul , xilitolul i-si desfasoara efectul noaptea, ramanand pe dinti. Prin folosire corespunzatoare xilitolul opreste procesul de formare a cariilor si intareste smaltul dentar. Cel mai eficient sunt tratate cariile mici. Compozitie Xilovit - guma de mestecat: Xylitol                         73.47% Baza de guma                  23.5% Arome                          1.5% Glicerina 0.27% Lecitina de soia                 0.14% Guma arabica                 0.42% Carbonat de calciu      0.4% Ceara Canauba              0.3%   Baza dea guma contine (aceste informatii nu sunt precizate pe ambalaj insa am solicitat detalii producatorului): Butyl rubber Ester gum PVAc Hidrogenated vegetable oil Glycerol esters of edible fatty acids Natural emulsifiers Talc Antioxidant (BHT) Guma de mestecat Xilovit nu contine aspartam sau alti indulcitori artificiali. Principala materie prima pentru guma de mestecat Xilovit o reprezinta xilitolul, Baza de guma este o rasina naturala care este total rezistent la sucurile digestive. Organismul va elimina nemodificata aceasta guma in caz de ingesti. Lustruirea perinitelor de guma este realizata cu ceara de albine naturala aceasta greutate reprezinta doar 0,3% din total. Continut Xilovit guma de mesteca: guma de mestecat 10 pernite x 1,08g / folie Xilovit - guma de mestecat cu xilitol - menta - peppermint - menta salbatica - 10 perinite/folie - 10,8g
Vermicin sirop cu miere si propolis - 100ml- Fares
26,95 RON
29,29 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Vermicin sirop cu miere si propolis - 100ml- Fares Vermicin (antiparazitar) sirop cu miere si propolis - D73 - 100ml - Fares Vermicin sustine purificarea tractului intestinal. ACTIUNE SI INDICATIIUTILIZARII VERMICIN: Efect: antiparazitar, antibacterian, antispastic intestinal (combate spasmele musculaturii netede a intestinelor). Recomandat in: parazitoze digestive datorate infestarii cu limbrici, oxiuri, giardia lamblia. INGREDIENTE Vermicin sirop: miere de albine – min. 63%; extracte apoase de: frunze de boldo (Boldo folium), frunze de nuc (Juglandis folium), radacina de iarba mare (Inulae radix), fructe de coriandru (Coriandri fructus), fructe de anason (Anisi fructus) – min. 35%, in proportie variabila; antioxidant: vitamina C 1%; tinctura de propolis 0,45%; conservant: benzoat de sodiu. MOD DE ADMINISTRARE VERMICIN SIROP: Copii 1-5 ani: 1-3 lingurite pe zi. Copii 6-12 ani: 4-6 lingurite pe zi. Copii peste 12 ani si adulti: 3-4 linguri pe zi. Durata unei cure obisnuite este de 10 zile. Cura se repeta de 3 ori consecutiv, la interval de 7 zile. A se agita ininte de utilizare. ATENTIONARI VERMICIN SIROP: Contraindicatii: nu se recomanda in caz de diabet si in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Sarcina si alaptare: nu se recomanda femeilor insarcinate. EFECTE SECUNDARE SI INTERACTIUNI VERMICIN: Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare. PREZENTARE VERMICIN SIROP: flacon cu 100ml Pentru mai multe detalii despre deparazitare va invitam sa cititi articolul special pe aceasta tema: Cum sa facem o deparazitare corecta ca sa ajungem la o imunitate crescuta Vermicin sirop cu miere si propolis - 100ml- Fares
Xilitol, 300g - Solaris
21,95 RON
23,86 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Xilitol, 300g - Solaris Face parte din categoria îndulcitorilor. Este un compus organic utilizat ca înlocuitor al zahărului, aspectul acestuia fiind foarte asemănător cu al zahărului. Xilitolul are indice glicemic scăzut, fiind metabolizat independent de insulină. În urma consumului de xilitol, glucoza din sânge și concentatia de insulina serică este semnificativ mai mică decât în urma consumului de glucoză sau zaharoză. Este un înlocuitor ideal al zahărului mai ales în dietele persoanelor cu diabet sau în curele cu un conținut monitorizat de carbohidrați. Ingrediente: Xilitol cristale (E 967). Mod de utilizare Se folosește asemenea zahărului, la prepararea dulciurilor sau pentru îndulcirea băuturilor. Este stabil la coacere, fierbere sau congelare. Mod de prezentare Flacon a 300 grame Xilitol, 300g - Solaris
Plantusin cu miere si propolis sirop - 100ml - Fares
21,95 RON
23,86 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Plantusin sirop cu miere, Vitamina C si propolis, R9 - 100ml - Fares  Protejeaza mucoasa traheobronsica. Sustine buna functionare a aparatului respirator. Efecte Plantusin cu miere si propolis sirop: antitusiv, fluidifica secretiile bronsice si favorizeaza expectoratia, emolient (protejeaza mucoasele iritate), antiseptic al cailor respiratorii. Recomandari Plantusin cu miere si propolis sirop: tuse de diferite etiologii, raceala, gripa, laringita, bronsita. Admininstrare Plantusin cu miere si propolis sirop: Copii 1-5 ani: 2-3 lingurite pe zi, cu 30 minute inainte de masa Copii 6-12 ani: 4-5 lingurite pe zi, cu 30 minute inainte da masa Copii peste 12 ani si adulti: 3 linguri pe zi, cu 30 minute inainte da masa Durata unei cure este 7-14 zile. Dozele recomandate asigura necesarul zilnic minim de vitamina C. Contraindicatii: nu se recomanda in caz de diabet, hipersnsibilitate la oricare din ingredientele produsului. Sarcina si alaptare: se poate consuma de catre femeile insarcinate si mamele care alapteaza. Efecte secundare si interactiuni: la dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare sau interactiuni medicamentoase. Ingrediente Plantusin cu miere si propolis sirop: miere de albine min 62%; extracte de: muguri de pin (Pini turiones), scai vanat (Eryngii plani herba), frunze de patlagina (Plantaginis folium), cimbrisor (Serpylli herba), flori de tei (Tiliae flos) tinctura de propolis 1,2%, antioxidant: vitamina C 1%; conservant: sorbat de potasiu. Prezentare Plantusin cu miere si propolis sirop: flacon a 100 ml. Plantusin sirop cu miere, Vitamina C si propolis, R9 - 100ml - Fares 
Xilovit - guma de mestecat cu xylitol - scortisoara - 10,8g
3,95 RON
4,29 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Xilovit - guma de mestecat cu xilitol - menta - scortisoara - 10 perinite/folie - 10,8g Xilovit este o guma de mestecat fara zahar si fara indulcitori artificiali. Guma de mestecat Xilovit contine XILITOL, un zahar din mesteacan cu dovedite proprietati anticarie si de protejare a adintilor si danturii. Actiune Xilitol: Xilitolul s-a dovedit a fi deosebit de eficient in urmatoarele domenii: - reduce formarea placii dentare - reduce aparitia cariilor dentare prin reducerea producerii de acizi - ajuta la remineralizarea dintilor - amelioreaza uscaciunea cavitatii bucale Cercetarile clinice sistematice de peste 35 de ani, certifica faptul ca xilitolul este cel mai potrivit indulcitor din punct de vedere al sanatatii dintilor, succesul se datoreaza structurii sale cu cinci atomi de carbon. Indulcitorii polioli cu sase atomi de carbon, ca de exemplu sorbitolul pot fi metabolizati de bacteriile din cavitatea bucala iar in consecinta se formeaza acidul responsabil pentru carierea dintilor. Acesti polioli se mai numesc si cariogeni (insemnand „substante care produc cariile”, a nu se incurca cu expresia carcinogen, substanta cancerigena), dar mai mult a fost demonstrat si faptul ca sorbitolul insusi accelereaza aparitia cariilor intr-o oarecare masura. Bacteriile din cavitatea bucala nu pot intra in reactie cu cei cinci atomi de carbon din structura xilitolului si astfel nu pot produce acizii responsabili pentru formarea cariilor. Datorita acestui fapt, xilitolul nu este cariogen, deoarece nu contribuie la formarea cariilor. Dimpotriva, s-a dovedit stiintific ca xilitolul poate reduce aparitia cariilor cu pana la 80%. Gumele de mestecat si dulciurile fara zahar, indulcite cu xilitol au fost aprobate de cel putin sase generatii de asociatii de stomatologi si de catre corpurile de control ale mai multor tari. La inceputul anilor 70, savanti ai Universitatii Turku din Finlanda, au descoperit ca xilitolul are rol important in igiena cavitatii bucale. Efectele secundare ale zaharului sunt facute reversibile. Pocesele de fermentare nu se vor efectua in prezenta xilitolului, bacteriile din cavitatea bucala nu produc aciditate , astfel echilibrul acido-bazic este mentinut in cavitatea bucala. Mediul bazic nu favorizeaza atacul bacterian , mai ales cel al streptococcului. Xilitolul protejeaza dantura si gingiile prin folosirea sa, seara inainte de culcare, dupa spalarea dintilor.Comparativ cu zaharul , xilitolul i-si desfasoara efectul noaptea, ramanand pe dinti. Prin folosire corespunzatoare xilitolul opreste procesul de formare a cariilor si intareste smaltul dentar. Cel mai eficient sunt tratate cariile mici. Ingrediente Xilovit - guma de mestecat: Xylitol                         73.47% Baza de guma                  23.5% Arome                          1.5% Glicerina 0.27% Lecitina de soia                 0.14% Guma arabica                 0.42% Carbonat de calciu      0.4% Ceara Canauba              0.3%   Baza dea guma contine (aceste informatii nu sunt precizate pe ambalaj insa am solicitat detalii producatorului): Butyl rubber Ester gum PVAc Hidrogenated vegetable oil Glycerol esters of edible fatty acids Natural emulsifiers Talc Antioxidant (BHT) Nu contine aspartam. Guma de mestecat Xilovit nu contine aspartam sau alti indulcitori artificiali. Principala materie prima pentru guma de mestecat Xilovit o reprezinta xilitolul, Baza de guma este o rasina naturala care este total rezistent la sucurile digestive. Organismul va elimina nemodificata aceasta guma in caz de ingesti. Lustruirea perinitelor de guma este realizata cu ceara de albine naturala aceasta greutate reprezinta doar 0,3% din total. Continut Xilovit guma de mesteca: guma de mestecat 10 pernite x 1,08g / folie Xilovit - guma de mestecat cu xilitol - menta - scortisoara - 10 perinite/folie - 10,8g
Dulceata mure 360g - Dacia Plant
18,95 RON
20,60 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Dulceata mure 360g - Dacia Plant Dulceata naturala din mure, indulcita cu suc de struguri. Ingrediente Dulceata mure: Mure - minim 70% suc din struguri cu pulpa 25% - concentrat prin evaporare blanda in vid la o temperatura de 60 grade apa pectina din coji de citrice Preparat cu 70 g de fructe pentru 100 g de produs finit. Fructele de Mur contin: saruri minerale potasiu fosfor calciu magneziu vitamina A, B1, B2, B5, B6, C, E proteine acid oxalic acid malic Fructele de Mur aduc numerose beneficii organismului:  are proprietati laxative, antidiareice si dezinfectante ajuta la redarea acuitatii vizuale si la refacerea celulelor lezate ale tubului digestiv eficient adjuvant in caz de infectii urinare, hemoroizi, diaree, amigdalita, fisuri anale sau psoriazis Prezentare Dulceata mure : 360 g Dulceata mure 360g - Dacia Plant
Stevia indulcitor natural 50ml - Hypericum
14,95 RON
16,25 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Stevia indulcitor natural 50ml - Hypericum Compozitie Stevia indulcitor natural: - extract natural din planta Stevia rebaudiana, glicerina farmaceutica: Descriere Stevia indulcitor natural: Stevia este un indulcitor natural care are 0 calorii si care nu creste glicemia, avand practic indice glicemic 0. Din contra prin proprietatile sale scade glicemia  si imbunatateste functionarea pancreasului. Puterea de indulcire a extractului pur este de 300 de ori mai mare decat cea a zaharului. Puterea de indulcire a celorlalte produse variaza in functie de substantele de umplutura. Stevia are efect hipoglicemiant prin stimularea secretiei de insulina, actionand direct pe insulele Langerhans din pancreas dar si o actiune de scadere a zaharului din sange, explicata stiintific printr-o mai buna respiratie celulara la nivelul mitocondriilor si prin inhibitia glucogenezei; - pentru scaderea in greutate- prin puterea noncalorica si prin scaderea poftei de mancare actionand atat asupra centrului foamei si satietatii din hipotalamus cat si asupra terminatiilor nervoase din stomac si reglarea proceselor gastro-intestinale; - diminueaza dorinta de a fuma si de a consuma alcool; Recomandari Stevia indulcitor natural: Hyper Stevia rebaudiana se recomanda tuturor persoanelor care doresc sa inlocuiasca zaharul rafinat, zaharina, alti indulcitori existenti pe piata cu un indulcitor natural. Se recomanda in mod special persoanelor cu hiperglicemie si celor bolnave de diabet intrucat este un indulcitor noncaloric. Acest indulcitor poate fi folosit de persoanele suferinde de fenilcetonurie-care nu au voie sa foloseasca indulcitori sintetici de tipul aspartamului. Este un adjuvant in tratamentul enterocolitelor de fermentatie si colon iritabil. Observatie: stevia nu are nici o legatura cu stevia romaneasca! Stevia rebaudiana este o planta medicinala de origine sud americana (dar cultivata astazi si in tari europene) cu un gust dulce natural, un excelent inlocuitor natural al zaharului. Stevia este un indulcitor natural recomandat tuturor persoanelor care doresc sa slabeasca sau sa duca un trai sanatos inlocuind zaharul, zaharina sau alti indulcitori naturali sau artificiali. Extractele plantei (praf, sirop, tablete) se utilizeaza ca indulcitor in toate regiunile lumii fiind recomandate si pentru tratarea bolilor de stomac. Stevia indulcitor natural 50ml - Hypericum
Melasa din trestie de zahar, 170ml - Solaris
8,95 RON
9,73 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Melasa din trestie de zahar, 170ml - Solaris Melasa este un produs care poate înlocui foarte ușor zahărul în alimentația noastră. Este o sursă bună de energie, carbohidrați și zaharuri. În plus, oferă diferite vitamine, cum ar fi niacin (vitamina B3), vitamina B6, tiamina și riboflavina. Are un conținut scăzut în grasimi și fibre. Ingrediente: Trestie de zahăr. Recomandări Mod de utilizare Poate fi folosit la îndulcirea cafelei, a ceaiului sau poate înlocui zahărul în deserturi. Mod de prezentare Flacon a 170 mililitri Melasa din trestie de zahar, 170ml - Solaris
Bucuria culorilor - Colorant Bio pentru prajituri 5x8g - Biovegan
37,95 RON
41,25 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Bucuria culorilor - Colorant Bio pentru prajituri 5x8g - Biovegan Biovegan bucuria culorilor este un produs 100% natural, indicat pentru prepararea deserturilor viu colorate, ideale pentru copii. Puteti colora,glazura torturile, martipanul. Il puteti folosi la placinte, creme, inghetata, jeleuri, diferite bauturi etc.Totul depinde de imaginatia dumneavoastra,astfel nu ezitati sa fiti creativi! Ingrediente Bucuria culorilor - Colorant Bio pentru prajituri: sfecla rosie morcovi maltodextrina curcuma matcha faina de arorut Valori nutritionale pentru 100g:Energie: 1415 kJ/337kcalGrasimi: 3.5g-din care acizi grasi saturati: 0.9gCarbohidrati: 67,7g-din care zahar : 36.9gFibre: 7.5gProteine: 9gSare: 0.1g Mod de preparare Bucuria culorilor - Colorant Bio pentru prajituri: Se adauga apa calduta peste o lingurita cu granule colorate. Pentru a obtine o culoare mai pronuntata se lasa sa stea 5 minute. Amestecati usor. Prezentare Bucuria culorilor - Colorant Bio pentru prajituri: 5x8g Bucuria culorilor - Colorant Bio pentru prajituri 5x8g - Biovegan
Erythritol pudra 500g, Deco Italia
22,95 RON
24,95 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Erythritol pudra 500g, Deco Italia Erythritolul este un indulcitor natural, nu are calorii, este la fel de dulce ca zaharul si este foarte bine asimilat de catre organism.  Este ideal ca indulcitor natural, nu are calorii, este la fel de dulce ca si zaharul si este foarte bine asimilat de catre organism. Este ideal ca indulcitor in orice fel de preparate, dizolvandu-se foarte usor. Apare in mod natural in unele fructe si alimente fermentate.  La nivel industrial, este produs din glucoza prin fermentare cu o drojdie, Moniliella pollinis. Erythritolul este la fel de dulce ca zaharul de masa in proportie de 60-70%, insa este aproape noncaloric, nu afecteaza nivelul de zahar din sange, nu produce carii dentare si este partial absorbit de catre organism, excretat in urina si fecale. Mod de utilizare Erythritol pudra: Poate fi folosit ca un substitut in majoritatea retetelor fara zahar. Ingrediente Erythritol pudra, Deco Italia: erythritol pulbere. Cantitate: 500 g Erythritol pudra 500g, Deco Italia
Sirop de agave 480g eco-bio, Deco Italia
De la 20,95 RON
22,77 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Sirop de agave light premium eco-bio si Sirop de agave Raw BIO 480g, Deco Italia Siropul de agave BIO/ ECO este asemanator cu cel al mierii de albine. Are un indice glicemic scazut si poate fi folosit si de catre persoanele care au diabet. Siropul de agave se foloseste ca si alternativa la zahar, deci practic poate fi folosit oriunde folositi in mod obisnuit zaharul. Exista doua tipuri de sirop: sirop auriu (golden) si sirop brun (dark) de agave. Ingrediente Sirop de agave light premium, BIO 480 g: sirop de agave light premium BIO din agricultura ecologica Ingrediente Sirop de agave RAW ECO 480 g: sirop de agave raw premium din agricultura ecologica Sirop de agave light premium eco-bio si Sirop de agave Raw BIO 480g, Deco Italia
Miere MANUKA - MGO 550 - UMF 25+ - 500g - Manuka Health NZ
628,95 RON
683,64 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 2 rating(s)
Miere MANUKA - MGO 550 - UMF 25+ - 500g - Manuka Health NZ  Mierea de Manuka este o miere imunostimulatoare si imunomodulatoare cu efect antibiotic, antimicotic si antimicrobian. Mierea de manuka este o miere monoflora, unica in lume , rezultatata din adunarea si prepararea de catre albinute din floarile arborelui de Manuka (Leptospermum Scoparium). Aces arbore de Manuka creste numai in insulele salbatice si nepoluate din Noua Zeelanda. Mierea de Manuka a fost utilizata pentru proprietatile sale medicinale de catre triburile Maori si primii colonisti europeni timp de secole, cu mult inainte ca proprietatile deosebite ale acesteia sa fie cercetate si validate de catre medicina moderna. Proprietatile foarte puternice: antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii si  antifungice, care o fac extrem de eficienta in sustinerea sistemului imunitar si ameliorarea unei mari varietati de probleme de sanatate au fost cercetate si demonstrate pentru prima data de catre Dr Peter Molan, directorul departamentului de Cercetare al Mierii in cadrul  Universitatii Waikato din Noua Zeelanda in 1981. Astazi in Noua Zeelanda, dupa recoltarea din stupi, mierea de Manuka este testata in laborator si este clasificata si comercializata mai multe categorii in functie de factorul MGO, factorul unic al mierii de Manuka, este o componenta terapeutica care are menirea de a indica puterea antibacteriana a acestui produs apicol: Mierea MGO 100+ sau UMF 10+ - nivel de intretinere, este indicata pentru sustinerea sistemului imunitar in afectiuni usoare si de scurta durata sau recente (raceli, dureri de gat, etc). Mierea MGO 250+ sau UMF 15+ - nivel util - este indicata pentru tratarea infectiilor cu microorganisme bacteriene si fungice. Se recomanda un tratament cu 3-4 lingurite de miere pe zi urmat de un tratament de mentinere de 1 lingurita pe zi. Mierea MGO 400+ sau UMF 20+ - nivel superior cu activitate foarte ridicata - se recomanda mai ales in cazul afectiunilor acute sau cronice, care au fost tratate anterior si care au o rezistenta sporita la tratamente. Mierea MGO 550+ sau UMF 25+ - nivel maxim de activitate - se recomanda in cazurile unor infectii foarte rezistente. Nomenclatura UMF: Nomenclatura UMF pentru Mierea de Manuka reprezinta clasificarea mai veche in functie de eficienta antibiotica si clasarea dupa analizele de laborator, fiind o clasare orientativa, neconcreta. Nomenclatura MGO: Numenclatura MGO pentru mierea Manuka reprezinta calsificarea noua prin care se garanteaza o anumita concetratie de FACTOR MANUKA (enzima metilglioxal <MGO>). De exemplu MGO 100 inseamna ca in miere gasiti minim 100mg factor manuka/kg de miere. Atentie:  Folosirea unui nivel de activitate prea puternic nu are in genereal efecte secundare. Nivelul de imunitate al populatiei este in general foarte scazut. Totusi va recomandam sa folositi factorul potrivit necesitatilor Dvs. In cazul unor reactii de intoleranta sau senzibilitate se recomanda reducerea dozei sau diluarea mierii de manuka cu cu apa. Actiunea Mierii de Manuka: Cercetarile de laborator si studiile clinice efectuate au demonstrat ca atat mierea de Manuka ACTIVA cat si mierea UMF sunt eficiente in distrugerea unui spectru larg de microorganisme bacteriene si fungice, ele actionand insa in moduri diferite, datorita compozitiei chimice diferite: Escherichia coli (E. coli) Staphylococcus aureus (Staph infections) Citrobacter freundii Proteus mirabilis Pseudomonas aeruginosa Salmonella typhimurium Streptococcus faecalis Streptococcus pyogenes Helicobacter Pylori (H. pylori, ulcere stomac) Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) a€“ infectii de spital Vanocomycin-resistant Enterococci (VRE) Indicatii Miere de Manuka: Studiile recente indica faptul ca mierea de Manuka poate fi eficienta in tratarea urmatoarelor simptome si probleme de sanatate Intern: Raceli, dureri de gat , simptome de gripa Probleme ale sistemului digestiv: indigestie, dureri de stomac, ulcere, gastrite, ulcer duodenal, sindromul colonului iritabil, gastro-esofagita de reflux, arsuri           Probleme ale gingiilor Extern: ca atare sau in produse: Rani, arsuri, infectii, ulcere ale pielii, infectii de spital (Staphylococcus aureus ) Eczeme, Psoriasis, Acnee Dermatite, intepaturi de insecte si albine, eruptii cutanate. Pecingine, Picior de atlet, prurit, ciuperci ale unghiilor, infectii cauzate de ciuperci Contraindicatii Miere de Manuka:  Mierea de Manuka consumata intern NU este indicata pentru copii sub 18 luni. Este important ca femeile insarcinate si care alapteaza sa ceara avizul medicului inainte de a folosi mierea de Manuka ACTIVA/UMF. Diabet: Studiile clinice au indicat ca mierea de Manuka este o solutie mai buna decat zaharul pentru diabetici, insa persoanele suferind de diabet trebuie intodeauna sa consulte doctorul inainte de a introduce mierea in dieta lor. Administrare Miere de Manuka: ADULTI: Mentinere, pentru sustinerea sistemului imunitar - 1 lingurita /zi , preferabil dimineata cu 30 min inainte de masa ( goala sau pe o bucatica de paine) Tratament: 1 lingurita, 30 min inainte de masa, 3-4 ori pe zi COPII: Mentinere, pentru sustinerea sistemului imunitar - 1/2 lingurita /zi , preferabil dimineata cu 30 min inainte de masa (goala sau pe o bucatica de paine sau in lapte cu cereale/ alte lichide) Tratament: 1/2 lingurita 30 min inainte de masa, 2-3 ori pe zi Pentru tratarea infectiilor care nu sunt localizate pe tractul digestiv este indicat ca mierea sa fie tinuta in gura, sub limba o perioada de cateva minute si nu inghitita imediat. Durata tratamentului cu Miere de Manuka: Se recomanda un tratament de minim 1 luna, dupa care se refac analizele. Se recomanda apoi un tratament de mentinere de 1 lingurita/zi pentru inca 2-3 luni. Acesta va ajuta la stimularea sistemului imunitar si reducerea riscului de recidiva. Prezentare Miere de Manuka: Borcan de plastic cu 500g Miere de Manuka pura Miere MANUKA - MGO 550 - UMF 25+ - 500g - Manuka Health NZ
Eritritol, 300g - Solaris
14,95 RON
16,25 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Eritritol, 300g - Solaris Eritritol este un înlocuitor pentru zahăr care are aspectul și gustul similare cu cele ale zahărului și cu un conținut caloric redus. Odată ce ajunge în organism, în proporție de 90% eritritolul este absorbit în intestinul subțire și apoi este eliminat prin urină. Doar 10% din acest îndulcitor ajunge în colon, de aceea acest îndulcitor natural nu are efecte laxative atât de puternice cum pot avea alți îndulcitori din aceeași categorie. Ingrediente: Eritritol cristale (E 968). Mod de utilizare Se folosește ca și înlocuitor pentru zahăr. Mod de prezentare Flacon a 300 grame Eritritol, 300g - Solaris
Sirop de curmale eco-bio 350g - Biona
24,95 RON
27,12 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Sirop de curmale eco-bio 350g - Biona Un indulcitor 100% natural extras 100% din curmale ecologice. Se foloseste ca si indulcitor in preparate culinare, in cafea, ceai. Ingrediente: sirop de curmale**din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 301kcal Proteine: 1.4g Carbohidrati: 73.5g din care zaharuri: 66g Fibre: 0.1g Grasimi: 0.1g Produs ecologic Prezentare Sirop de curmale eco-bio: flacon cu squeezer de 350g Sirop de curmale eco-bio 350g - Biona
Sirop de agave 170ml, Solaris
19,95 RON
21,68 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Sirop de agave 170ml, Solaris Siropul de agave bio ofera o savoare pura. Siropul de agave se obtine din sucul de agave, ce mai apoi este ingrosat gentil pana se transforma in sirop. Acest sirop galben-auriu si usor solubil are intrebuintari variate. Recomandari de utilizare Sirop de agave: Savurati dulceata fina si usoara a siropului de agave Dennree si folositi-l pentru asezonarea preparatelor de patiserie, a dulciurilor, a preparatelor pe baza de fructe si a bauturilor. Mod de prezentare Sirop agave Solaris: flacon cu 170ml Sirop de agave 170ml, Solaris
Imunitate cu miere si propolis sirop - 100ml - Fares
21,95 RON
23,86 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Imunitate cu miere si propolis sirop - 100ml - Fares Imunitate cu miere si propolis F149, sirop 100ml Fares Ajuta apararea naturala a organismului. Suport pentru sistemul imunitar. Actiune Imunitate cu miere si propolis sirop: imunostimulator, vitaminizant, c reste rezistenta organismului la infectii, tonic general. Indicatii Imunitate cu miere si propolis sirop: in caz de imunitate scazuta, tratamentul preventiv al infectiilor acute de cai respiratorii superioare, adjuvant in perioadele de convalescenta. Ingrediente Imunitate cu miere si propolis sirop: miere de albine min. 63%; extracte de: echinacea (Echinaceae herba), fructe de catina (Hippophae fructus), radacina de ginseng (Ginseng radix), sovarv (Origani herba), unghia gainii (Astragalus membranaceous) – min. 35% in proportie variabila; antioxidant: vitamina C 1%; tinctura de coji de portocale (Aurantii pericarpum), tinctura de propolis 0,5%; uleiuri esentiale de: lamaie (Citri aetheroleum), portocale (Aurantii aetheroleum), eucalipt (Eucalipti aetheroleum), scortisoara (Cinnamomi aetheroleum); conservant: sorbat de potasiu. Administrare Imunitate cu miere si propolis sirop: copii 1-5 ani : 1-3 lingurite pe zi, cu 30 minute inainte de masa. Copii 6-12 ani : 4-6 lingurite pe zi, cu 30 minute inainte de masa. Copii peste 12 ani si adulti: 2-3 linguri pe zi, cu 30 minute inainte de masa. O cura obisnuita dureaza 6-8 saptamani. Cura se poate repeta dupa o pauza de 1 luna. Dozele recomandate asigura necesarul zilnic de vitamina C. Contraindicatii: nu se recomanda in caz de diabet, hiresensibilitate la oricare din ingredientele produsului. Sarcina si alaptare: se poate consuma de catre femeile insarcinate si mamele care alapteaza. Efecte secundare si interactiuni: la dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare sau interactiuni medicamentoase. Prezentare Imunitate cu miere si propolis sirop: flacon a 100 ml Imunitate cu miere si propolis sirop - 100ml - Fares Imunitate cu miere si propolis F149, sirop 100ml Fares
Xylitol 250g - OBIO
34,95 RON
37,99 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
XYLITOL (ZAHAR MESTEACAN) 250G - OBIO Xylitolul este un indulcitor 100% natural, care se gaseste in diverse plante. Xylitolul comercializat de noi este extras din mesteacan, de aceea se mai numeste si zahar din mesteacan. Xylitolul poate fi folosit si de catre persoanele care sufera de diabet, ca si indulcitor. Totodata, xylitolul este indicat ca si indulcitor si datorita unei proprietati aparte: bacteriile si ciupercile nu pot descompune xylitolul, deci nu se pot hrani cu el. Astfel, persoanele care consuma xylitol sunt mai putin predispuse la afectiuni ale cavitatii bucale, deoarece bacteriile si ciupercile prezente aici nu se pot hrani cu xylitolul, asa cum pot face de exemplu cu fructoza, glucoza sau sorbitolul. Xylitolul, cunoscut si ca zaharul din mesteacan, este un indulcitor natural ce se regasese in coaja acestuia dar si in diferite fructe si legume. El este cel mai dulce dintre toti substituentii zaharului iar gustul este foarte asemanator cu al acestuia. Spre deosebire de zahar, care are 4,1 kcal, Xylitolul are doar 2,4 kcal si o putere de indulcire egala cu acesta. Este stabil la coacere, fierbere sau congelare. Se recomanda la prepararea alimentelor, la indulcirea bauturilor, prajiturilor, deserturilor, preparatelor calde sau reci, lichiorurilor, compoturilor, etc. Este ideal pentru cei care nu doresc, sau nu au voie sa consume zahar deoarece Xylitolul nu determina aceeasi crestere a nivelului de glucoza in sange precum preparatele obisnuite. Bucurati-va de un indulcitor 100% natural extras din mesteacan. Gramaj: 250g Produs recomandat de Ligia Pop. XYLITOL (ZAHAR MESTEACAN) 250G - OBIO
ZAHAR de COCOS 250g - Solaris
17,95 RON
19,51 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
ZAHAR de COCOS 250g - Solaris ZAHAR DIN NECTAR DE FLORI DE COCOS 250g SOLARIS Zaharul din nectarul florilor de cocos, cunoscut si sub denumirea de zahar din palmier de cocos sau simplu zahar din cocos, reprezinta o alternativa sanatoasa la zaharul obisnuit sau la zaharul brun. Zaharul de cocos are indice glicemic scazut si este ideal pentru diabetici dar si pentru persoanele care cauta o alternativa mai sanatoasa la zahar. Avantajul mare al acestui tip de zahar este ca are un gust foarte bun, spre deosebire de exemplu de stevia, care poate lasa un gust putin amarui sau metalic. Obtinerea zaharului de cocos: Zaharul de cocos este obtinut din nectarul florilor palmierului de cocos. Nectarul dulce este evaporat la temperaturi scazute pana devine un caramel gros, dupa care este uscat si macinat pana devine pudra cristalizata. Aceasta metoda traditionala asigura pastrarea  continutului de vitamine si minerale precum: Vitaminele B1, B2, B3, B6 , vitamina C, Potasiu, Magneziu, Zinc, Fier, si o mare parte din cele 16 tipuri de aminoacizi. Indicele glicemic al zaharului din flori de cocos: Are indicele glicemic scazut (35) fata de glucoza (100) sau zahar (80-100). Valori pentru 100 g zahar din palmier de cocos: Calorii: 1633 kj / 384 kcal Proteine: 1,0 g Carbohidrati: 94,6 g Grasimi: 0,2 g ZAHAR de COCOS 250g - Solaris ZAHAR DIN NECTAR DE FLORI DE COCOS 250g SOLARIS
SIROP DE CURMALE, indulcitor din curmale 170ml, Solaris
16,95 RON
18,42 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
SIROP DE CURMALE, indulcitor din curmale 170ml, Solaris Siropul de curmale este un indulcitor 100% natural, fara indulcitori adaugati, care poate fi folosit ca inlocuitor al zaharului in retetele tale culinare, de la dulciuri la smoothieuri sau poate fi consumat ca atare, in ceai, pe post de topping pentru cerealele de la micul dejun sau pentru inghetata. Specialistii in nutritie au delclarat siropul de curmale un aliment extrem de nutritiv, avand in vedere ca el contine mai multi aminoacizi decat merele, portocalele sau bananele, plus numeroase vitramine si minerale: calciu, magneziu, zinc, fier, seleniu, potasiu, vitamina A, vitamina B, vitamina C, vitamina E, vitamina K. Ingrediente: sirop de curmale. Declaratie nutritionala / 100g sirop de curmale (valori medii): Valoare energetica: 1609 kJ/378 kcal; Grasimi: 0 g, din care acizi grasi saturati: 0 g; Glucide: 93 g, din care zaharuri: 93 g; Fibre: 0,5 g; Proteine: 1,4 g; Sare: 0 g. Prezentare sirop de curmale Solaris: flacon cu 170ml SIROP DE CURMALE, indulcitor din curmale 170ml, Solaris
FRUCTOZA, 400g - SLY NUTRITIA
12,95 RON
14,08 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
FRUCTOZA, 400g - SLY NUTRITIA Fructoza sau zaharul din fructe este un indulcitor ce se poate utiliza, asemenea zaharului, la prepararea prajiturilor, dulceturilor, jeleurilor, compoturilor, inghetatelor, sosurilor dulci sau a sucurilor, precum si pentru indulcirea fructelor proaspte. Fructoza are valoare energetica egala cu cea a zaharului, adica 4 Kcal/g, dar o putere de indulcire de 1.5 – 1.8 mai mare decat a zaharului. De aceea aveti nevoie de aproximativ 40% mai putina fructoza decat zahar, pentru a obtine acelasi nivel de dulce. Datorita reducerii cantitatii utilizate reduceti astfel si numarul de calorii consumate. Atentionari: Deoarece fructoza caramelizeaza mai repede decat zaharul, produsele cu fructoza coapte, neceseita o temperatura mai scazuta, dar un timp mai lung decat in cazul produselor cu zahar. Prajiturile astfel obtinute isi mentin fragezimea timp mai indelungat. Produsul este tolerat de persoanele cu diabet, in cadrul unui plan de regim, sub supravegherea medicului. Mod de prezentare 400 grame FRUCTOZA, 400g - SLY NUTRITIA
Ciocolata amaruie cu Seminte de Canepa si Zmeura, indulcita cu Stevia 90g - Sweet&Safe - Sly
8,95 RON
9,73 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ciocolata amaruie cu Seminte de Canepa si Zmeura, indulcita cu Stevia 90g - Sweet&Safe - Sly - fara zaharuri adaugate Ciocolata delicioasa, fara zahar si care ofer un rasfat papilelor gustative prin combinatie de cacao, canepa si zmeura. Ciocolata Sweet&Safe, intensa si delicioasa inlocuieste zaharul cu Stevia, singurul indulcitor natural cu 0 calorii. Zmeura si semintele de canepa, invaluite in fina ciocolata amaruie sunt o combinatie savuroasa si benefica pentru starea ta de bine. Savureaza ciocolata Sweet&Safe - fara zahar, fara griji! - cu 31% calorii fata de o ciocolata similara cu zahar - cu indulcitor natural cu extract din Stevia - cu zmeura liofilizate care prin procesul de deshidratare realizat la temperaturi si presiuni foarte scazute pastreaza intacte proprietatile - cu seminte de canepa bogate in proteine si acizi grasi Omega 3-6-9 - nu solicita cresterea nivelului de glucoza si poate fi consumata de cei care au nevoie sau doresc sa diminueze cresterea nivelului de glucoza in sange Ingrediente Ciocolata amaruie cu Seminte de Canepa si Zmeura: indulcitor (eritritol 30.4%, glicozide din steviol 0.01 % ), unt de cacao, masa de cacao, inulita, seminte de canepa 8%, pudra de cacao, zmeura liofilizata 2%, emulgator ( lecitina din soia, poliglicerol poliriciloneat), aroma naturala de zmeura, vanilina. Substanta uscata din cacao, in ciocolata, min 48%. Produs intr-o fabrica care utilizeza alune si lapte. Consumul excesiv poate avea efect laxativ. Contine zaharuri aparute in mod natural. Valori nutritionale Per 100 g Valoare energetica 1626 kJ 389.2 kcal Grasimi din care acizi grasi saturati 33.7 g 19.3 g Carbohidrati din care zaharuri polioli 34.9 g 2.4g 30.4g Fibre 21.5g Proteine 6.2 g Sare* 0.03g Datorata exclusiv prezentei in mod natural al sodiului. A se pastra la loc uscat si racoros. Produs in Romania     Ciocolata amaruie cu Seminte de Canepa si Zmeura, indulcita cu Stevia 90g - Sweet&Safe - Sly - fara zaharuri adaugate
Apisan Forte 300g
67,95 RON
73,86 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Apisan Forte 300g Apisan Forte este un supliment nutritiv orginial si brevetat, preparat din produse apicole de calitate deosebita si netratate termic. - Ajuta la dezvoltarea organismului copiilor in perioada de crestere; - Intarzie sau impiedica aparitia precoce a fenomenelor celulare de imbatranire; - Stimuleaza cresterea imunitatii; - Stimuleaza energetic si bioenzimatic activitatea creierului in perioade critice; - Combate consecintele subnutritiei, dar si ale alcoolismului cronic; - Previne sau contribuie la inlaturarea unor dereglari hormonale; - Impiedica sau amelioreaza evolutia hipertrofiei de prostata; - Combate constipatia, colita, insuficienta digestiva; - Indicat in flebite, varice si hemoroizi. Fiind un produs steril, poate fi aplicat direct pe rani, grabind procesul de cicatrizare; - Hepatoprotector si cardioprotector. Continand rutin,este indicat si in terapia bolilor vasculare periferice. Compozitie Apisan Forte: Compozitia chimica complexa a produsului Apisan Forte explica atat efectele sale terapeutice, cat si rolul sau de factor nutritiv. Factorii chimici care-i confera suplimentului nutritiv si energizant Apisan Forte proprietatile de antiinflamator, bacteriostatic, antioxidant si vasculotrofic sunt: -35% aminoacizi esentiali si neesentiali, acizi nucleici, proteine vegetale; -55% glucide (zaharoza, fructoza, maltoza si poliholozide), -2% lipide (acizi grasi nesaturati si saturati si in special acid linoleic si linolenic) - vitamina A si precursorii ei carotenoizii, - vitamine din complexul B (riboflavina, piridoxina, tiamina, ciancobalamina) - vitamine C,E, K, PP, - acid folic, - 3% subtante minerale (calciu, cupru, fier, potasiu, seleniu, mangan, zinc, fosfor), - enzime (amilaza, fosfataza, invertaza, colinesteaza) - substante flavonoide si fitosteroli (adevarati hormoni vegetali). Polenul floral folosit la prepararea Apisanului Forte este recoltat in perioada infloririi maxime a unor plante, iar prepararea sa nu se face prin tratare termica, pentru a se evita diminuarea continutului in enzime biologic active. Mierea folosita la prepararea Apisanului Forte este o miere speciala si nu una comerciala. Obtinerea ei se face respectand cat mai mult ciclul de producere a mierii in stare naturala, adica asa cum o produc albinele care traiesc in libertate. Aceasta presupune ca mierea sa fie recoltata dupa capacirea fagurilor in totalitate, dupa maturarea ei in faguri, cel putin 30 de zile, ceea ce permite ingredientelor puse de albine la suprafata mierii, inainte de capacire, ca propolis si o serie de enzime, sa se inglobeze in miere. Mierea vie folosita la prepararea Apisanului Forte are un continut in vitamine si enzime de pana la 50 de ori mai mare decat mierea comerciala care este supusa la tratamente termice in vederea imbutelierii. Calitatea mierii si a celorlalte produse apicole folosite, cat si tehnologia de fabricare a Apisanului Forte, a dus la obtinerea unor rezultate notabile ale produsului Apisan Forte Apisan Forte este un produs original, unic si deosebit care a obtinu3 medalii de aur la Saloanele Internationale de Inventii de la Geneva, Bruxelles si Bucuresti, la Sectiunea Sanatate. De asemenea, produsul a mai primit o recunoastere din partea inventatorilor din HONG KONG prin acordarea unei cupe si a diplomei pentru „ Cea mai buna inventie”, in anul 2008, la Geneva, la Sectiunea Sanatate. Suplimentul nutritiv Apisan Forte este un preparat natural care, desi a fost folosit de un mare numar de oameni sanatosi sau bolnavi, nu a dus decat exceptional de rar la unele efecte secundare nedorite, cum ar fi alergia la polen. Se considera ca prin diluarea si prin conservarea polenului in mierea de albine, acest efect este de cele mai multe ori neutralizat. Asa se explica faptul ca majoritatea celor dintre cei care au folosit acest preparat nu au prezentat manifestari alergice locale sau generale. Actiune Apisan Forte: Apisan Forte este recomandat cu precadere sportivilor de performanta sau amatori, tinerilor si adultilor presatori de activitati fizice si psihice extenuante, dar si copiilor dupa varsta de 2 ani (cu precadere in perioadele lor de crestere si dezvoltare deosebita).  Acestor categorii umane le este recomandat cu precadere preparatul Apisan Forte deoarece autorul brevetului a constatat, in cele mai multe cazuri, rolul benefic al acestuia prin actiunile sale atat curative, cat si preventive: - ajuta dezvoltarea organismului copiilor in perioadele lor de crestere, fiind considerat un aliment perfect, complex, o ,,hrana functionala viea€ ; - furnizeaza o parte din energia necesara organismului in perioadele de efort fizic sau/ si intelectual deosebit la sportivii de performanta, la elevi si tineri, - intarzie aparitia senzatiei de oboseala si de epuizare fizica, contribuind la refacerea energetica dupa eforturi sustinute; - stimuleaza factorii de imunitate a organismului sportivilor, crescandu-le rezistenta la o serie de infectii virotice sau microbiene. Este indicat si in perioada de convalescenta, dupa boli inflamatorii sau infectioase; - este un bun preparat eubiotic, mentinand echilibrul normal al florei intestinale, iar in cazurile de tranzit intestinal incetinit are un rol laxativ bland; - prin mierea de albine pe care o contine, preparatul este un aliment hipercaloric; 100g din preparat furnizeaza organismului 200 calorii. Comfirmarea acestei calitati a preparatului care contine o cantitate de miere vine de la alpinistul Edmond Hillary care a declarat ca atunci cand a escaladat muntele Everest efortul sau energetic enorm a fost sustinut in mare masura de consumul de miere de albine; - intr-un volum relativ redus, preparatul Apisan Forte contine aproape toate elementele nutritive necesare intretinerii vietii; pe buna dreptate poate fi considerat ,,un aliment perfect” o „hrana functionala” ,asa cum o denumeste un mare sustinator al terapiilor naturale, Academicianul Doctor in Farmacie Ovidiu Bojor in lucrarea „Fitoterapie traditionala si moderna” Ed. Fiat Lux,editia a V-a, Buc. 2010 pg 334 . Din datele stiintifice si din experienta indelungata a autorului brevetului Apisan Forte rezulta ca actiunile lui terapeutice se pot astfel rezuma: - stimuleaza cresterea imunitatii organismului, actionand indirect in prevenirea si combaterea multor boli severe ale omului. Asa cum sustin si unii cercetatori oncologi, considera ca este benefic chiar si in boala canceroasa, dar ca terapie complementara; - combate efectele secundare nedorite ale radioterapiei si chimioterapiei (greturi, varasaturi,diaree); - stimuleaza energetic si bioenzimatic activitatea creierului in anumite perioade critice ale evolutiei sale: la copii in perioada de crestere, dar si la tinerii si varstnicii cu suferinte cerebrale acute sau cronice; - reduce si elimina radicalii liberi (oxid, peroxid, superoxid) rezultati din metabolismul celular general, responsabili de aparitia precoce a procesului de imbatranire a organismului uman. De aceea se considera ca preparatul este un puternic factor antioxidant; - combate consecintele subnutritiei si ale alcoolismului cronic asupra organismului. De asemenea bolnavii cu boli severe, dupa administrarea produsului Apisan Forte percep o ameliorare clinica a simptomelor suparatoare, confirmate si de analize medicale; - previne sau contribuie la inlaturarea unor dereglari hormonale; stimuleaza spermatogeneza si prin aceasta creste fertilitatea; - impiedica, intarzie sau amelioreaza evolutia hipertorfiei de prostata; - mentine troficitatea fanerelor (unghii,par); - are efect eubiotic, eupeptic si chiar antibacterian asupra florei digestive, combatand constipatia, colita si insuficenta digestiva. Efectul antibacterian se manifesta doar asupra florei microbiene patogene, nu si asupra celei saprofite (nepatogene) din tubul digestiv; - are usoara si de scurta durata actiune hipoglicemiana; - are efecte hipocolesterolemiante si hipolipidemiante, prevenind procesul de ateromatoza si ateroscleroza cerebrala, cardiaca si oculara; - contribuie la combaterea nevrozelor ,neurasteniei si a starilor depresive - stimuleaza troficitatea peretilor vasculari ( in special al venelor ) prin continutul bogat al preparatului in rutin; Indicatii Apisan Forte : Apisan Forte este indicat: 1. In perioadele sau situatiile in care organismul uman dovedeste o rezistenta scazuta la imbolnaviri: in timpul sau dupa boli microbiene, virotice, in timpul evolutiei unei boli canceroase, tn stari de subnutritie, etc. 2. In starile de subnutritie in care se poate afla organismul in anumite circumstante: in cursul unor boli acute severe, al unor boli care tulbura metabolismul normal (cancer, operatii pe cavitatea bucala sau pe tubul digestiv). 3. In mentinerea starii de sanatate si in obtinerea unor performante superioare in activitatea fizica si intelectuala pe care o desfasoara copiii, tinerii, adultii si varstnicii. 4. In stimularea dezvoltarii si a fiziologiei a sistemului nervos datorita efectului neurotrofic, energizant al APISAN-FORTE. 5. Hepatoprotector, in cazul diverselor suferinte ale ficatului (hepatite cronice, ciroze). 6. Cardioprotector. Fiind intens energizant pentru miocard, preparatul este indicat in starile de suferinte cardiace: insuficienta cardiaca, cardiopatie ischemica. Continand rutin - substanta vasculotrofica, este indicat si in boli vasculare periferice. 7. Laxativ (indicat in constipatia cronica) dar si embiotic (regleaza flora intestinala, usor de dereglat prin administrare de antibiotice pe cale orala si in timp mai indelungat). 8. In perioada de refacere a organismului dupa unele imbolnaviri (convalescenta), dupa eforturi fizice sau psihice prelungite sau in stari fiziologice deosebite (la copii in perioadele de maxima crestere, la femeile gravide sau in perioada in care isi alapteaza copiii). 9. In intarzierea sau impiedicarea aparitiei precoce a fenomenelor celulare de imbatranire a organismului, perioada caracteristica varstelor inaintate prin actiunea puternic antioxidanta pe care o poseda preparatul. 10. Numai si din simpla si legitima dorinta si interes in pastrarea starii de sanatate pe care este bine sa o demonstreze cat mai multi tineri, care doresc sa-si mentina sau sa-si dezvolte masa musculara. 11. Amelioreaza functia vizuala, diureza si intarzie instalarea hepatrofiei benigne de prostata. 12. Avand efect hipocolesterolemiant si hipolipidiant este indicat in ateromatoza si ateroscleroza. 13. Fiind un supliment nutritiv viu , pastrandu-si intacte substantele enzimatice si hormonale (fitohormonale) este indicat in cazurile de disfunctii hormonale (functia sexuala, tiroidiana) si in pierderea precoce a podoabei capilare. 14. In grabirea procesului de cicatrizare si vindecare a unor leziuni cutanate (plagi, ulcere varicoase, arsuri, escare, cangrene) si totodata de combatere a infectiei locale (efect antibacterian) administrat pe cale externa. 15. Singur sau asociat cu ceaiul expectorant, este recomandat in combaterea tusei rebele si favorizarea expectoratiei. Containdicatii Apisan Forte: Contraindicatiile administrarii preparatului Apisan Forte sunt relative si numai rareori absolute: -nu se administreaza bolnavilor cu diabet zaharat cunoscut sau cu stari prediabetice (cu tendinta la hiperglicemie); -nu se administreaza persoanelor cu alergie la polen; -nu se administreaza bolnavilor cu ulcer gastric sau duodenal in faza lor acuta; Apisan Forte 300g
Sirop de Agave concentrat 1000g - eco-bio - GreenOrganics
46,95 RON
51,03 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Sirop de Agave  concentrat 1000g - eco-bio - GreenOrganics Siropul de agave este un indulcitor natural cu un continut ridicat de fructoza, reprezentand o alternativa mai sanatoasa a zaharului. Siropul de agave este obtinut din seva plantei cu acelasi nume originara din Mexic. Datorita dulcetii, acestei seve i se mai zice si „agua miel” sau „apa cu gust de miere”. Siropul de agave are o putere de indulcire mai mare decat zaharul si este mai putin vascos decat mierea. Siropul de agave este un inlocuitor de zahar sau miere. Pentru indulcirea a diverse preparate: biscuiti, batoane musli, fulgi de cereale, prajituri, sosuri, iaurt, lapte si deserturi pe baza de soia, inghetata, siropuri, bauturi. Edulcorant 100% natural, recunoscut pentru indicele glicemic scazut. Compozitie Sirop de agave: Sirop de gave - 100%. Contine min 60% fructoza. Valori nutritive medii pentru 100 g: valoare energetica 1275 kj (304 kcal)proteine 0 gglucide 80 g din care zaharuri 67 g, fructoza >60 glipide 0 g Sirop de Agave  concentrat 1000g - eco-bio - GreenOrganics
Indulcitori naturali

Comanda indulcitori naturali de la minuneanaturii.ro.

Ce sunt indulcitorii naturali?

Indulcitorii sunt aditivi alimentari care dau gust dulce alimentelor in care sunt adaugati. Acestia stimuleaza receptorii pentru gustul dulce, la fel ca si zaharul insa unii contin mult mai putine calorii decat acesta.

Indulcitorii alimentari pot fi:

Indulcitori naturali din plante sau indulcitori chimici (obtinuti in laborator).

Indulcitori naturali sanatosi:

Indulcitorii naturali constituie o alternativa excelenta si totodata sanatoasa, pentru a inlocui zaharul din consum.  Siropul de Artar, Siropul de Agave, Siropul de Orez sau extractul din Stevie dulce sunt cateva exemple. Au gust dulce placut si aroma placuta, venind in plus fiecare cu proprietati specifice plantei din care sunt extrasi.

Pot fi folositi ca indulcitori pentru bauturi, musli, salate de fructe, prajituri si alte deserturi sau in produsele de patiserie.

Care sunt principalele beneficii ale indulcitorilor naturali?

Indulcitorii naturali ajuta la:

  •  scaderea in greutate – Unele persoane aleg sa limiteze numarul de calorii consumate prin inlocuirea zaharului sau a siropului de porumb, bogate in calorii, cu alti indulcitori care nu contin calorii sau contin foarte putine. In felul acesta, pot sa manance exact aceleasi alimente ca si inainte si cu toate acestea sa scada in greutate si sa evite problemele asociate cu un aport caloric excesiv.
  • Prevenirea cariilor – Glucidele rafinate si zaharul adera la smaltul dintilor, iar bacteriile raspunzatoare de aparitia cariilor se hranesc cu ele si se multiplica intr-un ritm foarte rapid. Bacteriile transforma zaharul in acid, care deterioreaza dintii in timp. Inlocuitorii pentru zahar, spre deosebire de zahar, nu predispun la aparitia cariilor, deoarece bacteriile din cavitatea bucala nu se pot hrani cu acestia. Un indulcitor care are beneficii in acest sens, prevenind aparitia cariilor este xilitolul. Acesta previne formarea placii bacteriene si erodarea smaltului dintilor. Acest efect se datoreaza faptului ca xilitolul nu poate fi fermentat de catre bacteriile din cavitatea bucala care se hranesc cu zahar.
  • Diabetul zaharat – Pentru persoanele care au diabet zaharat este dificil sa isi mentina nivelul de zahar din sange in limite normale si este necesar sa limiteze aportul de zahar. Cea mai mare parte a indulcitorilor artificiali ofera senzatia de dulce, fara sa creasca glicemia. Unii aduc si un aport de calorii, insa sunt metaboilizati incet, prevenind de asemenea cresterea glicemiei.

Pe minuneanaturii.ro gasiti o gama diversificata de indulcitori naturali, care inlocuiesc cu succes zaharul obisnuit, indulcitori sanatosi, fara e-uri, 100% naturali. Aici vei gasi: 

  • indulcitori naturali din plante,
  • indulcitori naturali pentru prajituri,
  • indulcitori naturali cu zero calorii,
  • indulcitori naturali pentru cafea,
  • Stevia (Stevie),
  • sirop de artar,
  • sirop de agave,
  • sirop din orez,
  • indulcitori naturali pt diabetici,
  • indulcitori naturali sanatosi,
  • indulcitori naturali fara zahar,
  • indulcitori naturali  pentru bebelusi,
  • inlocuitor zahar pentru diabetici,
  • zahar din flori de cocos,
  • miere,
  • sirop de stevie,
  • melasa,
  • sirop de orez brun,
  • sirop de cocos, etc.

Toate produsele din categoria Indulcitori naturali sunt produse naturale originale, fara e-uri si 100% naturale. Indulcitori naturali au o multime de beneficii pentru sanatate. Beneficiu principal al acestor indulcitori naturali il constituie caracterul non-toxic al acestora in comparatie cu zaharul, care afecteaza majoritatea organelor vitale, inclusiv creierul.

Alegerea unui indulcitor natural este o alternativa sanatoasa mai ales ca indulcitorii naturali nu contin aditivi sau coloranti nocivi organismului.

Consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h.

Orice intrebarea ai legata de indulcitori naturali sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. Produsele din categoria indulcitori naturali sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera indulcitori naturali la oferta speciala.