Sirop de artar

Sirop de artar - descopera oferta de produse de pe minuneanaturii.ro

1
2
34,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  24 Aug 2021
(5/5

Sunt foarte multumita de produsul Sirop Artar Tip A. Foarte amabili si serviabili. Deco Italia, produse de calitate.

Sirop Artar Tip A 330ml ECO-BIO - DECO ITALIA Siropul de artar este mai eficient decat mierea din punct de vedere al numarului de calorii dar si al procentului mai ridicat de minerale, siropul de artar si-a cunoscut faima in Canada si-n toata America de Nord dar incepe sa fie cunoscut si in Europa. Bogat in mangan si zinc, siropul de artar previne afectiunile inimii, ii ajuta pe barbati in prevenirea aparitiei cancerului la prostata si protejeaza sistemul imunitar.Foarte util si in curele de slabire. Siropul de artar provine din seva artarului de zahar, artarului negru sau artarului rosu (in natura existand 10 specii de artar). Procesul de extragere este destul de simplu, incepand cu gaurirea arborelui, care permite ca seva sa curga. Seva este transparenta, aproape lipsita de gust si cu un continut scazut de zahar in momentul in care este extrasa din artar. Aceasta seva poate fi recoltata numai incepand cu sfarsitul lunii februarie pana la mijlocul lunii aprilie, urmand ca apoi sa fie fiarta pana la evaporarea continutului de apa ramanand in urma aroma si culoarea caracteristica siropului de artar si continutul de zahar de 60-70%. In functie de culoarea obtinuta, de data de recoltare si de gust, siropul de artar este clasificat in categoriile: A, B sau C, insa toate tipurile de sirop de artar aduc aceleasi beneficii si sunt incarcate cu la fel de multi nutrienti. Beneficiile siropului de artar: Siropul de artar este dulce, delicios si prezinta si o multitudine de beneficii pentru sanatate in special datorita continutului de mangan si zinc. Efectul antioxidant al siropului de artar datorita continutului de mangan. Manganul este un cofactor esential intr-o serie de enzime importante in productia de energie si pentru protectia antioxidanta.  Siropul de artar este plin si de fenoli - compusi antioxidanti din siropul de artar - care pot ajuta ca diabeticii sa isi mentina nivelul glicemiei la cote normale. Fenolii inhiba enzimele care sunt implicate in conversia carbohidratilor in zahar. 22% din doza recomandata zilnic de mangan este continut in numai 13 g de sirop de artar. Siropul de artar este bogat in zinc. Zincul este necesar pentru functionarea adecvata a celulelor endoteliale si ajuta la preventia daunelor endoteliale cauzate de oxidarea colesterolului rau LDL si a altor grasimi oxidate. Membranele endoteliale ce au un continut scazut de zinc sunt mult mai predispuse deteriorarii. De asemenea, studiile arata ca persoanele care au carente de mangan, un mineral continut din plin in siropul de artar, au un nivel scazut de colesterol bun. Siropul de artar este benefic pentru potenta. Barbatii sanatosi folosesc siropul de artar pentru sanatatea sistemului reproducator, acesta furnizand beneficii specifice pentru barbati. Zincul este concentrat intr-o cantitate mai ridicata in prostata decat intr-un alt tesut uman, iar nivelurile scazute de zinc din aceasta glanda sunt de multe ori responsabile pentru cresterea riscului de cancer de prostata. De fapt, zincul este un mineral folosit in scop terapeutic de catre cei din domeniul sanatatii pentru reducerea marimii prostatei. Manganul poate juca si el un rol in sprijinul sanatatii masculine fiind un catalizator al sintezei acizilor grasi si colesterolului, participand la productia de hormoni sexuali, toate acestea sustinand sanatatea sistemului reproducator. Siropul de artar contine multi nutrienti. Siropul de artar contine o nenumarati nutrienti printre care zinc, mangan, fier, calciu si potasiu. Siropul de artar contine chiar de 15 ori mai mult calciu decat mierea, un alt indulcitor favorit. Prin comparatie cu acelasi aliment, siropul de artar are si un continut mai scazut de sare. Dintre vitamine, siropul de artar contine cantitati decente de niacina, vitamina B2, vitamina B5, acid folic, vitamina B6, biotina si vitamina A. Retine totusi ca siropul de artar reprezinta de fapt 66-70% zahar si nu este cazul sa il consumi in exces. Prea mult zahar in organism iti creste riscul de obezitate, diabet, niveluri nesanatoase de grasimi si colesterol in organism si tensiune crescuta. Prin urmare, indiferent de beneficiile siropului de artar, consuma-l cu moderatie. Siropul de artar este un indulcitor ideal, cu efect detoxifiant, poate fi consumat si de catre diabetici. Ingrediente: sirop de artar (din agricultura ecologica). Diferenta intre gradele A, B, C, D ale siropului de artar: Gradele siropului de artar nu se refera la calitatea acestuia, ci se refera la aroma si culoarea siropului.  Siropul de grad A este de obicei din productia timpurie, este mai deschis la culoare, si mai putin aromat, are un gust mai putin intens.  Siropul de grad D este din productia cea mai tarzie, culoarea este brun inchis, iar aroma este deosebita, intensa. Siropurile de grad B si C sunt intermediare intre ca perioda de recoltare si intensitatea gustului si culorii. Sirop Artar Tip A 330ml ECO-BIO - DECO ITALIA
1
2
46,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  02 Sep 2021
(5/5

Ma bucur ca am gasit Sirop Artar Tip B. Foarte fain totul. Faine produse Longevita. Merita sa le incerci.

Sirop Artar Tip A 187ml ECO-BIO - Longevita Siropul de artar este mai eficient decat mierea din punct de vedere al numarului de calorii dar si al procentului mai ridicat de minerale, siropul de artar si-a cunoscut faima in Canada si-n toata America de Nord dar incepe sa fie cunoscut si in Europa. Bogat in mangan si zinc, siropul de artar previne afectiunile inimii, ii ajuta pe barbati in prevenirea aparitiei cancerului la prostata si protejeaza sistemul imunitar.Foarte util si in curele de slabire. Siropul de artar provine din seva artarului de zahar, artarului negru sau artarului rosu (in natura existand 10 specii de artar). Procesul de extragere este destul de simplu, incepand cu gaurirea arborelui, care permite ca seva sa curga. Seva este transparenta, aproape lipsita de gust si cu un continut scazut de zahar in momentul in care este extrasa din artar. Aceasta seva poate fi recoltata numai incepand cu sfarsitul lunii februarie pana la mijlocul lunii aprilie, urmand ca apoi sa fie fiarta pana la evaporarea continutului de apa ramanand in urma aroma si culoarea caracteristica siropului de artar si continutul de zahar de 60-70%. In functie de culoarea obtinuta, de data de recoltare si de gust, siropul de artar este clasificat in categoriile: A, B sau C, insa toate tipurile de sirop de artar aduc aceleasi beneficii si sunt incarcate cu la fel de multi nutrienti. Beneficiile siropului de artar: Siropul de artar este dulce, delicios si prezinta si o multitudine de beneficii pentru sanatate in special datorita continutului de mangan si zinc. Efectul antioxidant al siropului de artar datorita continutului de mangan. Manganul este un cofactor esential intr-o serie de enzime importante in productia de energie si pentru protectia antioxidanta.  Siropul de artar este plin si de fenoli - compusi antioxidanti din siropul de artar - care pot ajuta ca diabeticii sa isi mentina nivelul glicemiei la cote normale. Fenolii inhiba enzimele care sunt implicate in conversia carbohidratilor in zahar. 22% din doza recomandata zilnic de mangan este continut in numai 13 g de sirop de artar. Siropul de artar este bogat in zinc. Zincul este necesar pentru functionarea adecvata a celulelor endoteliale si ajuta la preventia daunelor endoteliale cauzate de oxidarea colesterolului rau LDL si a altor grasimi oxidate. Membranele endoteliale ce au un continut scazut de zinc sunt mult mai predispuse deteriorarii. De asemenea, studiile arata ca persoanele care au carente de mangan, un mineral continut din plin in siropul de artar, au un nivel scazut de colesterol bun. Siropul de artar este benefic pentru potenta. Barbatii sanatosi folosesc siropul de artar pentru sanatatea sistemului reproducator, acesta furnizand beneficii specifice pentru barbati. Zincul este concentrat intr-o cantitate mai ridicata in prostata decat intr-un alt tesut uman, iar nivelurile scazute de zinc din aceasta glanda sunt de multe ori responsabile pentru cresterea riscului de cancer de prostata. De fapt, zincul este un mineral folosit in scop terapeutic de catre cei din domeniul sanatatii pentru reducerea marimii prostatei. Manganul poate juca si el un rol in sprijinul sanatatii masculine fiind un catalizator al sintezei acizilor grasi si colesterolului, participand la productia de hormoni sexuali, toate acestea sustinand sanatatea sistemului reproducator. Siropul de artar contine multi nutrienti. Siropul de artar contine o nenumarati nutrienti printre care zinc, mangan, fier, calciu si potasiu. Siropul de artar contine chiar de 15 ori mai mult calciu decat mierea, un alt indulcitor favorit. Prin comparatie cu acelasi aliment, siropul de artar are si un continut mai scazut de sare. Dintre vitamine, siropul de artar contine cantitati decente de niacina, vitamina B2, vitamina B5, acid folic, vitamina B6, biotina si vitamina A. Retine totusi ca siropul de artar reprezinta de fapt 66-70% zahar si nu este cazul sa il consumi in exces. Prea mult zahar in organism iti creste riscul de obezitate, diabet, niveluri nesanatoase de grasimi si colesterol in organism si tensiune crescuta. Prin urmare, indiferent de beneficiile siropului de artar, consuma-l cu moderatie. Siropul de artar este un indulcitor ideal, cu efect detoxifiant, poate fi consumat si de catre diabetici. Ingrediente sirop de artar Longevita: sirop de artar (din agricultura ecologica). Diferenta intre gradele A, B, C, D ale siropului de artar: Gradele siropului de artar nu se refera la calitatea acestuia, ci se refera la aroma si culoarea siropului.  Siropul de grad A este de obicei din productia timpurie, este mai deschis la culoare, si mai putin aromat, are un gust mai putin intens.  Siropul de grad D este din productia cea mai tarzie, culoarea este brun inchis, iar aroma este deosebita, intensa. Siropurile de grad B si C sunt intermediare intre ca perioda de recoltare si intensitatea gustului si culorii. Sirop Artar Tip A 187ml ECO-BIO - Longevita
1
2
34,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  23 Jun 2021
(5/5

Delicios

Siropul de artar este super bun, un indulcitor natural, si bun pentru clatite fara gluten.

Sirop de artar grad C 250 ml, Deco Italia  Gradele siropului de artar nu se refera la calitatea acestuia, asa cum multi cred in mod gresit, ci se refera la aroma si culoarea siropului. Siropul de grad A este de obicei din productia timpurie, este mai deschis la culoare, si mai putin aromat, are un gust mai putin intens. Siropul de grad C este din productia mai tarzie, culoarea este brun inchis, iar aroma este deosebita, intensa. Siropul de artar este un indulcitor ideal, cu efect detoxifiant, poate fi consumat si de catre diabetici. Beneficii ale siropului de artar: calmant, reepitelizant, astringent, nutritiv si exfoliant. Poate fi folosit la indulcirea cafelei, a ceaiului sau poate inlocui zaharul in deserturile pregatite in bucataria ta. Ingrediente Sirop de artar grad C, Deco Italia: sirop de artar (din agricultura ecologica). Mod de prezentare Sirop de artar grad C, Deco Italia: sticla 250ml Sirop de artar grad C 250 ml, Deco Italia 
1
47,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  29 Sep 2021
(5/5

La salariu primul lucru am cumparat Sirop de Artar Tip A, este super. Foarte fain totul. Faine si simple produsele Solaris.

Sirop Artar Tip A 187ml - SOLARIS Siropul de artar este mai eficient decat mierea din punct de vedere al numarului de calorii dar si al procentului mai ridicat de minerale, siropul de artar si-a cunoscut faima in Canada si-n toata America de Nord dar incepe sa fie cunoscut si in Europa. Bogat in mangan si zinc, siropul de artar previne afectiunile inimii, ii ajuta pe barbati in prevenirea aparitiei cancerului la prostata si protejeaza sistemul imunitar.Foarte util si in curele de slabire. Siropul de artar provine din seva artarului de zahar, artarului negru sau artarului rosu (in natura existand 10 specii de artar). Procesul de extragere este destul de simplu, incepand cu gaurirea arborelui, care permite ca seva sa curga. Seva este transparenta, aproape lipsita de gust si cu un continut scazut de zahar in momentul in care este extrasa din artar. Aceasta seva poate fi recoltata numai incepand cu sfarsitul lunii februarie pana la mijlocul lunii aprilie, urmand ca apoi sa fie fiarta pana la evaporarea continutului de apa ramanand in urma aroma si culoarea caracteristica siropului de artar si continutul de zahar de 60-70%. In functie de culoarea obtinuta, de data de recoltare si de gust, siropul de artar este clasificat in categoriile: A, B sau C, insa toate tipurile de sirop de artar aduc aceleasi beneficii si sunt incarcate cu la fel de multi nutrienti. Beneficiile siropului de artar: Siropul de artar este dulce, delicios si prezinta si o multitudine de beneficii pentru sanatate in special datorita continutului de mangan si zinc. Efectul antioxidant al siropului de artar datorita continutului de mangan. Manganul este un cofactor esential intr-o serie de enzime importante in productia de energie si pentru protectia antioxidanta.  Siropul de artar este plin si de fenoli - compusi antioxidanti din siropul de artar - care pot ajuta ca diabeticii sa isi mentina nivelul glicemiei la cote normale. Fenolii inhiba enzimele care sunt implicate in conversia carbohidratilor in zahar. 22% din doza recomandata zilnic de mangan este continut in numai 13 g de sirop de artar. Siropul de artar este bogat in zinc. Zincul este necesar pentru functionarea adecvata a celulelor endoteliale si ajuta la preventia daunelor endoteliale cauzate de oxidarea colesterolului rau LDL si a altor grasimi oxidate. Membranele endoteliale ce au un continut scazut de zinc sunt mult mai predispuse deteriorarii. De asemenea, studiile arata ca persoanele care au carente de mangan, un mineral continut din plin in siropul de artar, au un nivel scazut de colesterol bun. Siropul de artar este benefic pentru potenta. Barbatii sanatosi folosesc siropul de artar pentru sanatatea sistemului reproducator, acesta furnizand beneficii specifice pentru barbati. Zincul este concentrat intr-o cantitate mai ridicata in prostata decat intr-un alt tesut uman, iar nivelurile scazute de zinc din aceasta glanda sunt de multe ori responsabile pentru cresterea riscului de cancer de prostata. De fapt, zincul este un mineral folosit in scop terapeutic de catre cei din domeniul sanatatii pentru reducerea marimii prostatei. Manganul poate juca si el un rol in sprijinul sanatatii masculine fiind un catalizator al sintezei acizilor grasi si colesterolului, participand la productia de hormoni sexuali, toate acestea sustinand sanatatea sistemului reproducator. Siropul de artar contine multi nutrienti. Siropul de artar contine o nenumarati nutrienti printre care zinc, mangan, fier, calciu si potasiu. Siropul de artar contine chiar de 15 ori mai mult calciu decat mierea, un alt indulcitor favorit. Prin comparatie cu acelasi aliment, siropul de artar are si un continut mai scazut de sare. Dintre vitamine, siropul de artar contine cantitati decente de niacina, vitamina B2, vitamina B5, acid folic, vitamina B6, biotina si vitamina A. Retine totusi ca siropul de artar reprezinta de fapt 66-70% zahar si nu este cazul sa il consumi in exces. Prea mult zahar in organism iti creste riscul de obezitate, diabet, niveluri nesanatoase de grasimi si colesterol in organism si tensiune crescuta. Prin urmare, indiferent de beneficiile siropului de artar, consuma-l cu moderatie. Siropul de artar este un indulcitor ideal, cu efect detoxifiant, poate fi consumat si de catre diabetici. Ingrediente: sirop de artar  Diferenta intre gradele A, B, C, D ale siropului de artar: Gradele siropului de artar nu se refera la calitatea acestuia, ci se refera la aroma si culoarea siropului.  Siropul de grad A este de obicei din productia timpurie, este mai deschis la culoare, si mai putin aromat, are un gust mai putin intens.  Siropul de grad D este din productia cea mai tarzie, culoarea este brun inchis, iar aroma este deosebita, intensa. Siropurile de grad B si C sunt intermediare intre ca perioda de recoltare si intensitatea gustului si culorii. Preznetare sirop de artar Solaris: sticluta cu 187ml Sirop Artar Tip B 187ml - SOLARIS
1
2
46,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  26 Aug 2021
(5/5

Un super produs, va recomand si voua Sirop Artar Tip C. Foarte draguta persoana de la telefon. Super, ma incanta produsele Green Organics.

Sirop Artar Tip C 250ml ECO-BIO - GREEN ORGANIC Siropul de artar este mai eficient decat mierea din punct de vedere al numarului de calorii dar si al procentului mai ridicat de minerale, siropul de artar si-a cunoscut faima in Canada si-n toata America de Nord dar incepe sa fie cunoscut si in Europa. Bogat in mangan si zinc, siropul de artar previne afectiunile inimii, ii ajuta pe barbati in prevenirea aparitiei cancerului la prostata si protejeaza sistemul imunitar.Foarte util si in curele de slabire. Siropul de artar provine din seva artarului de zahar, artarului negru sau artarului rosu (in natura existand 10 specii de artar). Procesul de extragere este destul de simplu, incepand cu gaurirea arborelui, care permite ca seva sa curga. Seva este transparenta, aproape lipsita de gust si cu un continut scazut de zahar in momentul in care este extrasa din artar. Aceasta seva poate fi recoltata numai incepand cu sfarsitul lunii februarie pana la mijlocul lunii aprilie, urmand ca apoi sa fie fiarta pana la evaporarea continutului de apa ramanand in urma aroma si culoarea caracteristica siropului de artar si continutul de zahar de 60-70%. In functie de culoarea obtinuta, de data de recoltare si de gust, siropul de artar este clasificat in categoriile: A, B sau C, insa toate tipurile de sirop de artar aduc aceleasi beneficii si sunt incarcate cu la fel de multi nutrienti. Beneficiile siropului de artar: Siropul de artar este dulce, delicios si prezinta si o multitudine de beneficii pentru sanatate in special datorita continutului de mangan si zinc. Efectul antioxidant al siropului de artar datorita continutului de mangan. Manganul este un cofactor esential intr-o serie de enzime importante in productia de energie si pentru protectia antioxidanta.  Siropul de artar este plin si de fenoli - compusi antioxidanti din siropul de artar - care pot ajuta ca diabeticii sa isi mentina nivelul glicemiei la cote normale. Fenolii inhiba enzimele care sunt implicate in conversia carbohidratilor in zahar. 22% din doza recomandata zilnic de mangan este continut in numai 13 g de sirop de artar. Siropul de artar este bogat in zinc. Zincul este necesar pentru functionarea adecvata a celulelor endoteliale si ajuta la preventia daunelor endoteliale cauzate de oxidarea colesterolului rau LDL si a altor grasimi oxidate. Membranele endoteliale ce au un continut scazut de zinc sunt mult mai predispuse deteriorarii. De asemenea, studiile arata ca persoanele care au carente de mangan, un mineral continut din plin in siropul de artar, au un nivel scazut de colesterol bun. Siropul de artar este benefic pentru potenta. Barbatii sanatosi folosesc siropul de artar pentru sanatatea sistemului reproducator, acesta furnizand beneficii specifice pentru barbati. Zincul este concentrat intr-o cantitate mai ridicata in prostata decat intr-un alt tesut uman, iar nivelurile scazute de zinc din aceasta glanda sunt de multe ori responsabile pentru cresterea riscului de cancer de prostata. De fapt, zincul este un mineral folosit in scop terapeutic de catre cei din domeniul sanatatii pentru reducerea marimii prostatei. Manganul poate juca si el un rol in sprijinul sanatatii masculine fiind un catalizator al sintezei acizilor grasi si colesterolului, participand la productia de hormoni sexuali, toate acestea sustinand sanatatea sistemului reproducator. Siropul de artar contine multi nutrienti. Siropul de artar contine o nenumarati nutrienti printre care zinc, mangan, fier, calciu si potasiu. Siropul de artar contine chiar de 15 ori mai mult calciu decat mierea, un alt indulcitor favorit. Prin comparatie cu acelasi aliment, siropul de artar are si un continut mai scazut de sare. Dintre vitamine, siropul de artar contine cantitati decente de niacina, vitamina B2, vitamina B5, acid folic, vitamina B6, biotina si vitamina A. Retine totusi ca siropul de artar reprezinta de fapt 66-70% zahar si nu este cazul sa il consumi in exces. Prea mult zahar in organism iti creste riscul de obezitate, diabet, niveluri nesanatoase de grasimi si colesterol in organism si tensiune crescuta. Prin urmare, indiferent de beneficiile siropului de artar, consuma-l cu moderatie. Siropul de artar este un indulcitor ideal, cu efect detoxifiant, poate fi consumat si de catre diabetici. Ingrediente: sirop de artar (din agricultura ecologica). Diferenta intre gradele A, B, C, D ale siropului de artar: Gradele siropului de artar nu se refera la calitatea acestuia, ci se refera la aroma si culoarea siropului.  Siropul de grad A este de obicei din productia timpurie, este mai deschis la culoare, si mai putin aromat, are un gust mai putin intens.  Siropul de grad D este din productia cea mai tarzie, culoarea este brun inchis, iar aroma este deosebita, intensa. Siropurile de grad B si C sunt intermediare intre ca perioda de recoltare si intensitatea gustului si culorii. Sirop Artar Tip C 250ml ECO-BIO - GREEN ORGANIC
64,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  17 Sep 2021
(5/5

Satisfacuta de calitatea produsului Sirop de artar - eco-bio. Fara sa exagerez, minunat site-ul. Faine produse Pronat. Merita sa le incerci.

SIROP DE ARTAR CLASA A - Pronat indulcitor ideal pentru ceai, cafea sau suc de fructe. Ingrediente Sirop de artar: sirop de artar clasa A.Siropul de artar are un INDICEglicemic redus, asadar, nu creste nepermis cantitatea deglucoza din sange cata vreme il consumati cu masura. Siropul de artar este bo gat si in antioxidanti si alti nutrienti cu proprietati anticancerigene, minerale precum calciul, potasiul, zincul, man ganul si nu numai. Siropul de artar se obtine din seva de artar, bo gata inglucoza, fructoza, zaharoza, proteine, vitamine, minerale (man gan, zinc, calciu, magneziu, potasiu), acizigrasi si aminoacizi.Sirop de artar - eco-bio 330g- Pronat
38,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  20 Oct 2021
(5/5

Un super produs, va recomand si voua Sirop de Artar grad A gust fin, eco-bio,. Multe produse faine de calitate foarte buna. Dennree, in sfarsit la un pret foarte bun.

Sirop de Artar grad A gust fin, eco-bio, 250ml - Dennreear Siropul de artar organic canadian ofera o placere usoara, aromata. Siropul de artar organic este obtinut din sucul arborilor de zahar canadieni. Acest sirop de inalta calitate, cu un gust bland, aromat, dulce. Ingrediente: Sirop de Artar grad A Valori nutritionale/100g: 1513 Kj; 356 Kcal; 0g Grasimi; 0g Acizi Grasi Saturati; 89g Glucide; 89g Zaharuri; 0g Sare Mod de utilizare este ideal pentru rafinarea deserturilor, musli, salata de fructe, clatite, iaurt si inghetata. Mod de prezentare Flacon a 250 mililitri Sirop de Artar grad A gust fin, eco-bio, 250ml - Dennree
50,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  11 Sep 2021
(5/5

Ma bucur ca am gasit Sirop de artar tip A eco-bio. Serviciul clienti foarte bun. Am mai incercat Dragon Superfoods si toate au fost faine.

Sirop de artar tip A bio 250ml - Smart Organic - Dragon Superfoods Siropul de artar Smart Organic este de grad A, de o inalta calitate, si plin de nutrienti. Gradele siropului de artar nu se refera la calitatea acestuia, ci la momentul in care este fabricat acest sirop. Astfel, siropul de tip A este din culturile timpurii de artar, cel tip B din cele de sezon, iar cel tip C din culturile tarzii. Siropul de artar este mai eficient decat mierea din punct de vedere al numarului de calorii dar si al procentului mai ridicat de minerale, siropul de artar si-a cunoscut faima in Canada si-n toata America de Nord dar incepe sa fie cunoscut si in Europa. Bogat in mangan si zinc, siropul de artar previne afectiunile inimii, ii ajuta pe barbati in prevenirea aparitiei cancerului la prostata si protejeaza sistemul imunitar.Foarte util si in curele de slabire. Siropul de artar provine din seva artarului de zahar, artarului negru sau artarului rosu (in natura existand 10 specii de artar). Procesul de extragere este destul de simplu, incepand cu gaurirea arborelui, care permite ca seva sa curga. Seva este transparenta, aproape lipsita de gust si cu un continut scazut de zahar in momentul in care este extrasa din artar. Aceasta seva poate fi recoltata numai incepand cu sfarsitul lunii februarie pana la mijlocul lunii aprilie, urmand ca apoi sa fie fiarta pana la evaporarea continutului de apa ramanand in urma aroma si culoarea caracteristica siropului de artar si continutul de zahar de 60-70%. In functie de culoarea obtinuta, de data de recoltare si de gust, siropul de artar este clasificat in categoriile: A, B sau C, insa toate tipurile de sirop de artar aduc aceleasi beneficii si sunt incarcate cu la fel de multi nutrienti. Beneficiile siropului de artar: Siropul de artar este dulce, delicios si prezinta si o multitudine de beneficii pentru sanatate in special datorita continutului de mangan si zinc. Efectul antioxidant al siropului de artar datorita continutului de mangan. Manganul este un cofactor esential intr-o serie de enzime importante in productia de energie si pentru protectia antioxidanta.  Siropul de artar este plin si de fenoli - compusi antioxidanti din siropul de artar - care pot ajuta ca diabeticii sa isi mentina nivelul glicemiei la cote normale. Fenolii inhiba enzimele care sunt implicate in conversia carbohidratilor in zahar. 22% din doza recomandata zilnic de mangan este continut in numai 13 g de sirop de artar. Siropul de artar este bogat in zinc. Zincul este necesar pentru functionarea adecvata a celulelor endoteliale si ajuta la preventia daunelor endoteliale cauzate de oxidarea colesterolului rau LDL si a altor grasimi oxidate. Membranele endoteliale ce au un continut scazut de zinc sunt mult mai predispuse deteriorarii. De asemenea, studiile arata ca persoanele care au carente de mangan, un mineral continut din plin in siropul de artar, au un nivel scazut de colesterol bun. Siropul de artar este benefic pentru potenta. Barbatii sanatosi folosesc siropul de artar pentru sanatatea sistemului reproducator, acesta furnizand beneficii specifice pentru barbati. Zincul este concentrat intr-o cantitate mai ridicata in prostata decat intr-un alt tesut uman, iar nivelurile scazute de zinc din aceasta glanda sunt de multe ori responsabile pentru cresterea riscului de cancer de prostata. De fapt, zincul este un mineral folosit in scop terapeutic de catre cei din domeniul sanatatii pentru reducerea marimii prostatei. Manganul poate juca si el un rol in sprijinul sanatatii masculine fiind un catalizator al sintezei acizilor grasi si colesterolului, participand la productia de hormoni sexuali, toate acestea sustinand sanatatea sistemului reproducator. Siropul de artar contine multi nutrienti. Siropul de artar contine o nenumarati nutrienti printre care zinc, mangan, fier, calciu si potasiu. Siropul de artar contine chiar de 15 ori mai mult calciu decat mierea, un alt indulcitor favorit. Prin comparatie cu acelasi aliment, siropul de artar are si un continut mai scazut de sare. Dintre vitamine, siropul de artar contine cantitati decente de niacina, vitamina B2, vitamina B5, acid folic, vitamina B6, biotina si vitamina A. Retine totusi ca siropul de artar reprezinta de fapt 66-70% zahar si nu este cazul sa il consumi in exces. Prea mult zahar in organism iti creste riscul de obezitate, diabet, niveluri nesanatoase de grasimi si colesterol in organism si tensiune crescuta. Prin urmare, indiferent de beneficiile siropului de artar, consuma-l cu moderatie. Siropul de artar este un indulcitor ideal, cu efect detoxifiant, poate fi consumat si de catre diabetici. Ingrediente: sirop de artar (din agricultura ecologica). Diferenta intre gradele A, B, C, D ale siropului de artar: Gradele siropului de artar nu se refera la calitatea acestuia, ci se refera la aroma si culoarea siropului.  Siropul de grad A este de obicei din productia timpurie, este mai deschis la culoare, si mai putin aromat, are un gust mai putin intens.  Siropul de grad D este din productia cea mai tarzie, culoarea este brun inchis, iar aroma este deosebita, intensa. Siropurile de grad B si C sunt intermediare intre ca perioda de recoltare si intensitatea gustului si culorii. Siropul de artar este un indulcitor ideal, cu efect detoxifiant, poate fi consumat si de catre diabetici. Tara de origine: Canada Mod de prezentare: sticla 250ml Sirop de artar tip A bio 250ml - Smart Organic - Dragon Superfoods
74,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  16 Oct 2021
(5/5

Incantata de produsul Sirop de artar grad C, eco-bio,. Atatea produse minunate pe acest site. Super, ma incanta produsele Rapunzel.

Sirop de artar grad C, eco-bio, 375ml - Rapunzel Gradul C reprezinta un sirop mai inchis la culoare, care este aromat si puternic. Siropul de artar puternic se bucura cu gustul sau intens, caramelic. Culoarea inchisa si dulceata aromatica puternica a siropului sunt caracteristice acestui nivel de calitate. Siropul este de cea mai buna calitate si este clasificat la standardul original de calitate canadian. Siropul de inalta calitate este un produs pur natural si este produs fara utilizarea de substante chimice. Ingrediente: Sirop de artar grad C, cu gust puternic si aromat. Valori nutritionale/100g: 1143 Kj; 269 Kcal; 0.1g Grasimi; 0g Acizi Grasi Saturati; 67g Glucide; 60g Zaharuri; 0g Proteine; 0.03g Sare Mod de utilizare: Deosebit de bun pentru clatite, Crêpes, budinca, iaurt, fructe si produse de patiserie, ca si pentru indulcirea de bauturi. Mod de prezentare Flacon a 375 mililitri Sirop de artar grad C, eco-bio, 375ml - Rapunzel
51,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  20 Oct 2021
(5/5

Am gasit un produs de calitate in ambalaj atractiv. Va recomand Sirop de Artar grad A usor, eco-bio,. Epxerienta de cumparare a fost buna. Rapunzel, in sfarsit la un pret foarte bun.

Sirop de Artar grad A usor, eco-bio, 250ml - Rapunzel Gradul A este un sirop deschis, care are un gust usor si dulce. Este un indulcitor ideal pentru ceai, cafea si sucuri de fructe. Siropul de artar delicat se bucura cu gustul sau usor, aromat. Gradul A este un sirop usor. Culoarea luminii, precum si dulceata nobila si usoara a siropului sunt caracteristice acestui nivel de calitate. Rapunzel sirop de artar de cea mai inalta calitate este clasificat la standardul original de calitate canadian. Siropul de inalta calitate este un produs natural si este produs fara utilizarea de substante chimice. Ingrediente: Sirop de artar Valori nutritionale/100g: 1143 Kj; 269 Kcal; 0,1g Grasimi; 0g Acizi Grasi Saturati; 67g Glucide; 60g Zaharuri; 0,03g Sare Mod de utilizare Deosebit de bun pentru clatite, budinca, iaurt, fructe si produse de patiserie. Mod de prezentare Flacon a 250 mililitri Sirop de Artar grad A usor, eco-bio, 250ml - Rapunzel
68,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  09 Apr 2022
(5/5

Un super produs, va recomand si voua Sirop de artar, grad C,. Epxerienta de cumparare a fost buna. Faine produse Primeal. Merita sa le incerci.

Sirop de artar,  grad C, 250ml, eco-bio - Primeal Priméal va invita sa descoperiti una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare pentru mese sanatoase!  Caracteristici: produs bio, Siropul de artar este un produs unic deoarece gustul si culoarea sa variaza pe parcursul sezoanelor. Pe masura ce sezonul avanseaza continutul de fructoza si de glucoza al siropului de artar creste, in timp ce continutul de zaharoza se diminueaza usor.Ca si zaharurile, si celelalte componente naturale prezente in seva de artar se modfica si ele pe parcursul sezoanelor (aminoacizii, mineralele). Aceste transformari in compozitia sevei de artar antreneaza o schimbare a culorii si a gustului siropului de artar. La inceputul sezonului siropul este in general clar si gustul usor dulce (sirop de clasa Extra-Clara, Clara sau Medium – AA, A sau B). Pe masura ce sezonul avanseaza, pe atat el devine mai inchis la culoare si caramelizat (sirop de clasa Ambra sau Inchis – C sau D). Acesta este momentul in care oligo-elementele sunt prezente in cea mai mare masura in sirop. Gustul sau este mai tare si mai pregnant. Acest sirop are o savoare delicate, foarte personalizata. PRIMEAL a selectionat un sirop de grad C pur (adica pe cel de la finalul recoltarii, mai concentrat in minerale). Este bogat in trei elemente esentiale cum ar fi: calciul, fierul si vitamina B1. El contine un surplus de magneziu, de fosfor si de vitamine din care mai ales de vitamina B2. Este un sirop natural (obtinut printr-un proces de transformare non chimic), nu este rafinat si de aceea este bogat in minerale si are un gust usor dulce. Ingrediente: 100% seva de artar* din Québec, extrasa traditional si concentrata prin evaporare. *ingrediente provenite din Agricultura Ecologica. Utilizare: Siropul de artar se utilizeaza foarte usor ca indulcitor in diferite produse de patiserie, compoturi de fructe, fructe confiate, salate de fructe, in muesli si in iaurt. Se asezoneaza in mod agreabil inghetatele si toate tipurile de clatite. Se poate folosi si pentru indulcirea cafelei. Datorita calitatilor sale energetice si revigorante este, de asemenea, folosit in cure de slabire si de epurare a organismului de primavara, asa cum ar fi, de exemplu, cura de lamaii. Gramaj:  250 ml Alergeni: 0Tara de origine: CanadaCertificator: CA-BIO-602 Sirop de artar,  grad C, 250ml, eco-bio - Primeal
(5/5) on 1 rating(s)
on  28 Sep 2021
(5/5

Bucuroasa de produsul Sirop Artar Tip B. Foarte fain totul. Au avut in stoc multe produse Solaris, super.

Sirop Artar Tip B 187ml - SOLARIS Siropul de artar este mai eficient decat mierea din punct de vedere al numarului de calorii dar si al procentului mai ridicat de minerale, siropul de artar si-a cunoscut faima in Canada si-n toata America de Nord dar incepe sa fie cunoscut si in Europa. Bogat in mangan si zinc, siropul de artar previne afectiunile inimii, ii ajuta pe barbati in prevenirea aparitiei cancerului la prostata si protejeaza sistemul imunitar.Foarte util si in curele de slabire. Siropul de artar provine din seva artarului de zahar, artarului negru sau artarului rosu (in natura existand 10 specii de artar). Procesul de extragere este destul de simplu, incepand cu gaurirea arborelui, care permite ca seva sa curga. Seva este transparenta, aproape lipsita de gust si cu un continut scazut de zahar in momentul in care este extrasa din artar. Aceasta seva poate fi recoltata numai incepand cu sfarsitul lunii februarie pana la mijlocul lunii aprilie, urmand ca apoi sa fie fiarta pana la evaporarea continutului de apa ramanand in urma aroma si culoarea caracteristica siropului de artar si continutul de zahar de 60-70%. In functie de culoarea obtinuta, de data de recoltare si de gust, siropul de artar este clasificat in categoriile: A, B sau C, insa toate tipurile de sirop de artar aduc aceleasi beneficii si sunt incarcate cu la fel de multi nutrienti. Beneficiile siropului de artar: Siropul de artar este dulce, delicios si prezinta si o multitudine de beneficii pentru sanatate in special datorita continutului de mangan si zinc. Efectul antioxidant al siropului de artar datorita continutului de mangan. Manganul este un cofactor esential intr-o serie de enzime importante in productia de energie si pentru protectia antioxidanta.  Siropul de artar este plin si de fenoli - compusi antioxidanti din siropul de artar - care pot ajuta ca diabeticii sa isi mentina nivelul glicemiei la cote normale. Fenolii inhiba enzimele care sunt implicate in conversia carbohidratilor in zahar. 22% din doza recomandata zilnic de mangan este continut in numai 13 g de sirop de artar. Siropul de artar este bogat in zinc. Zincul este necesar pentru functionarea adecvata a celulelor endoteliale si ajuta la preventia daunelor endoteliale cauzate de oxidarea colesterolului rau LDL si a altor grasimi oxidate. Membranele endoteliale ce au un continut scazut de zinc sunt mult mai predispuse deteriorarii. De asemenea, studiile arata ca persoanele care au carente de mangan, un mineral continut din plin in siropul de artar, au un nivel scazut de colesterol bun. Siropul de artar este benefic pentru potenta. Barbatii sanatosi folosesc siropul de artar pentru sanatatea sistemului reproducator, acesta furnizand beneficii specifice pentru barbati. Zincul este concentrat intr-o cantitate mai ridicata in prostata decat intr-un alt tesut uman, iar nivelurile scazute de zinc din aceasta glanda sunt de multe ori responsabile pentru cresterea riscului de cancer de prostata. De fapt, zincul este un mineral folosit in scop terapeutic de catre cei din domeniul sanatatii pentru reducerea marimii prostatei. Manganul poate juca si el un rol in sprijinul sanatatii masculine fiind un catalizator al sintezei acizilor grasi si colesterolului, participand la productia de hormoni sexuali, toate acestea sustinand sanatatea sistemului reproducator. Siropul de artar contine multi nutrienti. Siropul de artar contine o nenumarati nutrienti printre care zinc, mangan, fier, calciu si potasiu. Siropul de artar contine chiar de 15 ori mai mult calciu decat mierea, un alt indulcitor favorit. Prin comparatie cu acelasi aliment, siropul de artar are si un continut mai scazut de sare. Dintre vitamine, siropul de artar contine cantitati decente de niacina, vitamina B2, vitamina B5, acid folic, vitamina B6, biotina si vitamina A. Retine totusi ca siropul de artar reprezinta de fapt 66-70% zahar si nu este cazul sa il consumi in exces. Prea mult zahar in organism iti creste riscul de obezitate, diabet, niveluri nesanatoase de grasimi si colesterol in organism si tensiune crescuta. Prin urmare, indiferent de beneficiile siropului de artar, consuma-l cu moderatie. Siropul de artar este un indulcitor ideal, cu efect detoxifiant, poate fi consumat si de catre diabetici. Ingrediente: sirop de artar (din agricultura ecologica). Diferenta intre gradele A, B, C, D ale siropului de artar: Gradele siropului de artar nu se refera la calitatea acestuia, ci se refera la aroma si culoarea siropului.  Siropul de grad A este de obicei din productia timpurie, este mai deschis la culoare, si mai putin aromat, are un gust mai putin intens.  Siropul de grad D este din productia cea mai tarzie, culoarea este brun inchis, iar aroma este deosebita, intensa. Siropurile de grad B si C sunt intermediare intre ca perioda de recoltare si intensitatea gustului si culorii. Sirop Artar Tip B 187ml - SOLARIS
(5/5) on 1 rating(s)
on  19 Aug 2021
(5/5

Este excelent produsul Sirop Artar Tip D. Site-ul a mers repede si bine, fara erori. Dupa mult timp am gasit din nou produse Madal Bal Trading.

Sirop Artar Tip D 500ml ECO-BIO - MADAL Siropul de artar este mai eficient decat mierea din punct de vedere al numarului de calorii dar si al procentului mai ridicat de minerale, siropul de artar si-a cunoscut faima in Canada si-n toata America de Nord dar incepe sa fie cunoscut si in Europa. Bogat in mangan si zinc, siropul de artar previne afectiunile inimii, ii ajuta pe barbati in prevenirea aparitiei cancerului la prostata si protejeaza sistemul imunitar.Foarte util si in curele de slabire. Siropul de artar provine din seva artarului de zahar, artarului negru sau artarului rosu (in natura existand 10 specii de artar). Procesul de extragere este destul de simplu, incepand cu gaurirea arborelui, care permite ca seva sa curga. Seva este transparenta, aproape lipsita de gust si cu un continut scazut de zahar in momentul in care este extrasa din artar. Aceasta seva poate fi recoltata numai incepand cu sfarsitul lunii februarie pana la mijlocul lunii aprilie, urmand ca apoi sa fie fiarta pana la evaporarea continutului de apa ramanand in urma aroma si culoarea caracteristica siropului de artar si continutul de zahar de 60-70%. In functie de culoarea obtinuta, de data de recoltare si de gust, siropul de artar este clasificat in categoriile: A, B sau C, insa toate tipurile de sirop de artar aduc aceleasi beneficii si sunt incarcate cu la fel de multi nutrienti. Beneficiile siropului de artar: Siropul de artar este dulce, delicios si prezinta si o multitudine de beneficii pentru sanatate in special datorita continutului de mangan si zinc. Efectul antioxidant al siropului de artar datorita continutului de mangan. Manganul este un cofactor esential intr-o serie de enzime importante in productia de energie si pentru protectia antioxidanta.  Siropul de artar este plin si de fenoli - compusi antioxidanti din siropul de artar - care pot ajuta ca diabeticii sa isi mentina nivelul glicemiei la cote normale. Fenolii inhiba enzimele care sunt implicate in conversia carbohidratilor in zahar. 22% din doza recomandata zilnic de mangan este continut in numai 13 g de sirop de artar. Siropul de artar este bogat in zinc. Zincul este necesar pentru functionarea adecvata a celulelor endoteliale si ajuta la preventia daunelor endoteliale cauzate de oxidarea colesterolului rau LDL si a altor grasimi oxidate. Membranele endoteliale ce au un continut scazut de zinc sunt mult mai predispuse deteriorarii. De asemenea, studiile arata ca persoanele care au carente de mangan, un mineral continut din plin in siropul de artar, au un nivel scazut de colesterol bun. Siropul de artar este benefic pentru potenta. Barbatii sanatosi folosesc siropul de artar pentru sanatatea sistemului reproducator, acesta furnizand beneficii specifice pentru barbati. Zincul este concentrat intr-o cantitate mai ridicata in prostata decat intr-un alt tesut uman, iar nivelurile scazute de zinc din aceasta glanda sunt de multe ori responsabile pentru cresterea riscului de cancer de prostata. De fapt, zincul este un mineral folosit in scop terapeutic de catre cei din domeniul sanatatii pentru reducerea marimii prostatei. Manganul poate juca si el un rol in sprijinul sanatatii masculine fiind un catalizator al sintezei acizilor grasi si colesterolului, participand la productia de hormoni sexuali, toate acestea sustinand sanatatea sistemului reproducator. Siropul de artar contine multi nutrienti. Siropul de artar contine o nenumarati nutrienti printre care zinc, mangan, fier, calciu si potasiu. Siropul de artar contine chiar de 15 ori mai mult calciu decat mierea, un alt indulcitor favorit. Prin comparatie cu acelasi aliment, siropul de artar are si un continut mai scazut de sare. Dintre vitamine, siropul de artar contine cantitati decente de niacina, vitamina B2, vitamina B5, acid folic, vitamina B6, biotina si vitamina A. Retine totusi ca siropul de artar reprezinta de fapt 66-70% zahar si nu este cazul sa il consumi in exces. Prea mult zahar in organism iti creste riscul de obezitate, diabet, niveluri nesanatoase de grasimi si colesterol in organism si tensiune crescuta. Prin urmare, indiferent de beneficiile siropului de artar, consuma-l cu moderatie. Siropul de artar este un indulcitor ideal, cu efect detoxifiant, poate fi consumat si de catre diabetici. Ingrediente: sirop de artar (din agricultura ecologica). Diferenta intre gradele A, B, C, D ale siropului de artar: Gradele siropului de artar nu se refera la calitatea acestuia, ci se refera la aroma si culoarea siropului.  Siropul de grad A este de obicei din productia timpurie, este mai deschis la culoare, si mai putin aromat, are un gust mai putin intens.  Siropul de grad D este din productia cea mai tarzie, culoarea este brun inchis, iar aroma este deosebita, intensa. Siropurile de grad B si C sunt intermediare intre ca perioda de recoltare si intensitatea gustului si culorii. Sirop Artar Tip D 500ml ECO-BIO - MADAL
41,95 RON
TVA inclus
Ultimele produse in stoc
Sirop de artar grad C, eco-bio, 250 ml, BioAgros Siropul de artar provine din  arborele de artar originar din Canada, din care se recolteaza seva si se face sirop de artar. Acest indulcitor special cu gust distinct, bogat in elemente nutritive, este ideal pentru crepe, deserturi, bauturi si mic dejun, precum si pentru dulciuri si creatii culinare. Sirop de artar grad C, eco-bio, 250 ml, BioAgros
31,98 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  01 Sep 2021
(5/5

Pretul pentru Sirop Artar Tip B a fost mai mic decat ma asteptam. Am primit comanda in aceeasi zi incredibil. Incantat de produsele BioAllgreen, fain.

Sirop Artar Tip B 187ml ECO-BIO - BioAllgreen Siropul de artar este mai eficient decat mierea din punct de vedere al numarului de calorii dar si al procentului mai ridicat de minerale, siropul de artar si-a cunoscut faima in Canada si-n toata America de Nord dar incepe sa fie cunoscut si in Europa. Bogat in mangan si zinc, siropul de artar previne afectiunile inimii, ii ajuta pe barbati in prevenirea aparitiei cancerului la prostata si protejeaza sistemul imunitar.Foarte util si in curele de slabire. Siropul de artar provine din seva artarului de zahar, artarului negru sau artarului rosu (in natura existand 10 specii de artar). Procesul de extragere este destul de simplu, incepand cu gaurirea arborelui, care permite ca seva sa curga. Seva este transparenta, aproape lipsita de gust si cu un continut scazut de zahar in momentul in care este extrasa din artar. Aceasta seva poate fi recoltata numai incepand cu sfarsitul lunii februarie pana la mijlocul lunii aprilie, urmand ca apoi sa fie fiarta pana la evaporarea continutului de apa ramanand in urma aroma si culoarea caracteristica siropului de artar si continutul de zahar de 60-70%. In functie de culoarea obtinuta, de data de recoltare si de gust, siropul de artar este clasificat in categoriile: A, B sau C, insa toate tipurile de sirop de artar aduc aceleasi beneficii si sunt incarcate cu la fel de multi nutrienti. Beneficiile siropului de artar: Siropul de artar este dulce, delicios si prezinta si o multitudine de beneficii pentru sanatate in special datorita continutului de mangan si zinc. Efectul antioxidant al siropului de artar datorita continutului de mangan. Manganul este un cofactor esential intr-o serie de enzime importante in productia de energie si pentru protectia antioxidanta.  Siropul de artar este plin si de fenoli - compusi antioxidanti din siropul de artar - care pot ajuta ca diabeticii sa isi mentina nivelul glicemiei la cote normale. Fenolii inhiba enzimele care sunt implicate in conversia carbohidratilor in zahar. 22% din doza recomandata zilnic de mangan este continut in numai 13 g de sirop de artar. Siropul de artar este bogat in zinc. Zincul este necesar pentru functionarea adecvata a celulelor endoteliale si ajuta la preventia daunelor endoteliale cauzate de oxidarea colesterolului rau LDL si a altor grasimi oxidate. Membranele endoteliale ce au un continut scazut de zinc sunt mult mai predispuse deteriorarii. De asemenea, studiile arata ca persoanele care au carente de mangan, un mineral continut din plin in siropul de artar, au un nivel scazut de colesterol bun. Siropul de artar este benefic pentru potenta. Barbatii sanatosi folosesc siropul de artar pentru sanatatea sistemului reproducator, acesta furnizand beneficii specifice pentru barbati. Zincul este concentrat intr-o cantitate mai ridicata in prostata decat intr-un alt tesut uman, iar nivelurile scazute de zinc din aceasta glanda sunt de multe ori responsabile pentru cresterea riscului de cancer de prostata. De fapt, zincul este un mineral folosit in scop terapeutic de catre cei din domeniul sanatatii pentru reducerea marimii prostatei. Manganul poate juca si el un rol in sprijinul sanatatii masculine fiind un catalizator al sintezei acizilor grasi si colesterolului, participand la productia de hormoni sexuali, toate acestea sustinand sanatatea sistemului reproducator. Siropul de artar contine multi nutrienti. Siropul de artar contine o nenumarati nutrienti printre care zinc, mangan, fier, calciu si potasiu. Siropul de artar contine chiar de 15 ori mai mult calciu decat mierea, un alt indulcitor favorit. Prin comparatie cu acelasi aliment, siropul de artar are si un continut mai scazut de sare. Dintre vitamine, siropul de artar contine cantitati decente de niacina, vitamina B2, vitamina B5, acid folic, vitamina B6, biotina si vitamina A. Retine totusi ca siropul de artar reprezinta de fapt 66-70% zahar si nu este cazul sa il consumi in exces. Prea mult zahar in organism iti creste riscul de obezitate, diabet, niveluri nesanatoase de grasimi si colesterol in organism si tensiune crescuta. Prin urmare, indiferent de beneficiile siropului de artar, consuma-l cu moderatie. Siropul de artar este un indulcitor ideal, cu efect detoxifiant, poate fi consumat si de catre diabetici. Ingrediente: sirop de artar (din agricultura ecologica). Diferenta intre gradele A, B, C, D ale siropului de artar: Gradele siropului de artar nu se refera la calitatea acestuia, ci se refera la aroma si culoarea siropului.  Siropul de grad A este de obicei din productia timpurie, este mai deschis la culoare, si mai putin aromat, are un gust mai putin intens.  Siropul de grad D este din productia cea mai tarzie, culoarea este brun inchis, iar aroma este deosebita, intensa. Siropurile de grad B si C sunt intermediare intre ca perioda de recoltare si intensitatea gustului si culorii. Sirop Artar Tip B 187ml ECO-BIO - BioAllgreen
38,95 RON
TVA inclus
Stoc epuizat
(5/5) on 1 rating(s)
on  05 Sep 2021
(5/5

Incantat de produsul Sirop Artar Tip C. Epxerienta de cumparare a fost buna. In trecut am mai utilizat produse Dennree, ma bucur ca le-am gasit din nou.

Sirop de Artar grad A gust intens bio Dennree, 250ml Siropul de artar este mai eficient decat mierea din punct de vedere al numarului de calorii dar si al procentului mai ridicat de minerale, siropul de artar si-a cunoscut faima in Canada si-n toata America de Nord dar incepe sa fie cunoscut si in Europa. Bogat in mangan si zinc, siropul de artar previne afectiunile inimii, ii ajuta pe barbati in prevenirea aparitiei cancerului la prostata si protejeaza sistemul imunitar.Foarte util si in curele de slabire. Siropul de artar provine din seva artarului de zahar, artarului negru sau artarului rosu (in natura existand 10 specii de artar). Procesul de extragere este destul de simplu, incepand cu gaurirea arborelui, care permite ca seva sa curga. Seva este transparenta, aproape lipsita de gust si cu un continut scazut de zahar in momentul in care este extrasa din artar. Aceasta seva poate fi recoltata numai incepand cu sfarsitul lunii februarie pana la mijlocul lunii aprilie, urmand ca apoi sa fie fiarta pana la evaporarea continutului de apa ramanand in urma aroma si culoarea caracteristica siropului de artar si continutul de zahar de 60-70%. In functie de culoarea obtinuta, de data de recoltare si de gust, siropul de artar este clasificat in categoriile: A, B sau C, insa toate tipurile de sirop de artar aduc aceleasi beneficii si sunt incarcate cu la fel de multi nutrienti. Beneficiile siropului de artar: Siropul de artar este dulce, delicios si prezinta si o multitudine de beneficii pentru sanatate in special datorita continutului de mangan si zinc. Efectul antioxidant al siropului de artar datorita continutului de mangan. Manganul este un cofactor esential intr-o serie de enzime importante in productia de energie si pentru protectia antioxidanta.  Siropul de artar este plin si de fenoli - compusi antioxidanti din siropul de artar - care pot ajuta ca diabeticii sa isi mentina nivelul glicemiei la cote normale. Fenolii inhiba enzimele care sunt implicate in conversia carbohidratilor in zahar. 22% din doza recomandata zilnic de mangan este continut in numai 13 g de sirop de artar. Siropul de artar este bogat in zinc. Zincul este necesar pentru functionarea adecvata a celulelor endoteliale si ajuta la preventia daunelor endoteliale cauzate de oxidarea colesterolului rau LDL si a altor grasimi oxidate. Membranele endoteliale ce au un continut scazut de zinc sunt mult mai predispuse deteriorarii. De asemenea, studiile arata ca persoanele care au carente de mangan, un mineral continut din plin in siropul de artar, au un nivel scazut de colesterol bun. Siropul de artar este benefic pentru potenta. Barbatii sanatosi folosesc siropul de artar pentru sanatatea sistemului reproducator, acesta furnizand beneficii specifice pentru barbati. Zincul este concentrat intr-o cantitate mai ridicata in prostata decat intr-un alt tesut uman, iar nivelurile scazute de zinc din aceasta glanda sunt de multe ori responsabile pentru cresterea riscului de cancer de prostata. De fapt, zincul este un mineral folosit in scop terapeutic de catre cei din domeniul sanatatii pentru reducerea marimii prostatei. Manganul poate juca si el un rol in sprijinul sanatatii masculine fiind un catalizator al sintezei acizilor grasi si colesterolului, participand la productia de hormoni sexuali, toate acestea sustinand sanatatea sistemului reproducator. Siropul de artar contine multi nutrienti. Siropul de artar contine o nenumarati nutrienti printre care zinc, mangan, fier, calciu si potasiu. Siropul de artar contine chiar de 15 ori mai mult calciu decat mierea, un alt indulcitor favorit. Prin comparatie cu acelasi aliment, siropul de artar are si un continut mai scazut de sare. Dintre vitamine, siropul de artar contine cantitati decente de niacina, vitamina B2, vitamina B5, acid folic, vitamina B6, biotina si vitamina A. Retine totusi ca siropul de artar reprezinta de fapt 66-70% zahar si nu este cazul sa il consumi in exces. Prea mult zahar in organism iti creste riscul de obezitate, diabet, niveluri nesanatoase de grasimi si colesterol in organism si tensiune crescuta. Prin urmare, indiferent de beneficiile siropului de artar, consuma-l cu moderatie. Siropul de artar este un indulcitor ideal, cu efect detoxifiant, poate fi consumat si de catre diabetici. Ingrediente: sirop de artar (din agricultura ecologica). Diferenta intre gradele A, B, C, D ale siropului de artar: Gradele siropului de artar nu se refera la calitatea acestuia, ci se refera la aroma si culoarea siropului.  Siropul de grad A este de obicei din productia timpurie, este mai deschis la culoare, si mai putin aromat, are un gust mai putin intens.  Siropul de grad D este din productia cea mai tarzie, culoarea este brun inchis, iar aroma este deosebita, intensa. Siropurile de grad B si C sunt intermediare intre ca perioda de recoltare si intensitatea gustului si culorii. Sirop de Artar grad A gust intens bio Dennree, 250ml
57,95 RON
TVA inclus
Stoc epuizat
(5/5) on 1 rating(s)
on  15 Nov 2021
(5/5

Bucuroasa de produsul Sirop de Artar grad A gust intens, eco-bio,. Am primit comanda in aceeasi zi incredibil. Voi mai incerca produsele Dennree.

Sirop de Artar grad A gust intens, eco-bio, 375g - Dennree Siropul de artar canadian bio ofera o placere delicata amara. Siropul de artar organic este obtinut din sucul arborilor de zahar canadieni. Acest sirop de inalta calitate, de culoare inchisa, cu un gust de caramel, fin-amar. Ingrediente: Sirop de artar grad A cu gust intens Valori nutritionale/100g: 1513 Kj; 356 Kcal; 0g Grasimi; 0g Acizi Grasi Saturati; 89g Glucide; 89g Zaharuri; 0g Sare Mod de utilizare este ideal pentru rafinarea deserturilor, musli, salata de fructe, clatite, iaurt si inghetata. Mod de prezentare Flacon a 375 mililitri Sirop de Artar grad A gust intens, eco-bio, 375g - Dennree
53,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
(5/5) on 1 rating(s)
on  29 Oct 2021
(5/5

Bucuros ca am gasit produsul Sirop artar Vertmont Canada. Am gasit multe produse interesante. Sanovita, in sfarsit la un pret foarte bun.

Sirop artar Vertmont Canada 250g - SANOVITA Folosit inca din vechime de indienii americani si extrem de popular in Statele Unite, siropul de artar reprezinta o alternativa gustoasa si cu mai putine calorii pentru indulcitorii clasici. Siropul de artar este un indulcitor natural care se obtine din seva anumitor soiuri de artar. Aceasta seva, care se scurge in momentul in care arborele este crestat, se va fierbe pana cand se elimina apa si capata culoarea aramie si gustul dulce concentrat, usor lemnos. Beneficii Sirop artar Vertmont Canada: Datorita compozitiei bogate in calciu, siropul de artar te ajuta sa iti mentii oasele sanatoase. Normalizeaza glicemia si mentine nivelul colesterolului la cote moderate. Sprijina digestia, diminuand / eliminand gazele si balonarea. Bogat in zinc, consumul moderat de sirop de artar sustine sanatatea inimii si reduce riscul de boli cardiovasculare. Tot zincul sprijina sistemul reproducator masculin si previne afectiunile prostatei. Manganul si zincul din compzitia siropului de artar sunt elemente extrem de importante cu ajutorul caruia iti intaresti sistemul imunitar. Siropul de artar iti aduce beneficii si pentru sanatatea si frumusetea pielii tale, intrucat are proprietati regenerante. Cateva linguri de fulgi de ovaz, putin apa calda si o lingura de sirop de artar amestecate duc la obtinerea unei masti regeneratoare cu efecte foarte bune pentru tenul tau. Prezentare Sirop artar Vertmont Canada: 250g Sirop artar Vertmont Canada 250g - SANOVITA
82,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
(5/5) on 1 rating(s)
on  11 Oct 2021
(5/5

Sunt respectate indicatii si informatiile de pe ambalajul produsului Sirop de Artar Dennree grad A gust fin, eco-bio,. Am gasit multe produse interesante. Faine produse Dennree. Merita sa le incerci.

Sirop de Artar Dennree grad A gust fin, eco-bio, 375ml - Dennree Siropul de artar organic canadian ofera o placere usoara, aromata. Siropul de artar organic este obtinut din sucul arborilor de zahar canadieni. Acest sirop de inalta calitate, cu un gust bland, aromat. Ingrediente: Sirop de Artar grad A Valori nutritionale/100g: 1513 Kj; 356 Kcal; 0g Grasimi; 0g Acizi Grasi Saturati; 89g Glucide; 89g Zaharuri; 0g Sare Mod de utilizare este ideal pentru rafinarea deserturilor, musli, salata de fructe, clatite, iaurt si inghetata. Mod de prezentare Flacon a 375 mililitri Sirop de Artar Dennree grad A gust fin, eco-bio, 375ml - Dennree

Sirop de artar - incepand de la 31,98 RON

Sirop de artar

Sirop de artar  indulcitor natural

Ce este siropul de artar?

Acest indulcitor natural contine peste 63 de antioxidanti care ajuta organismul in lupta contra radicalilor liberi, insa este bogat si in minerale precum zincul si manganul, mentinand inima sanatoasa si intarind sistemul imunitar.

In lume sunt peste 10 feluri de arbore de artar, insa dintre toate doar trei sunt utilizate pentru realizarea siropului de artar: artarul negru, artarul de zahar si artarul rosu. Siropul de artar se prepara extragand seva arborelui, care ulterior se fierbe, pana cand apa continuta se evapora, rezultand siropul.

Despre siropul de artar:

In functie de intensitatea aromei si de culoarea acestuia, siropul de artar este, potrivit canadienilor, principalii producatori, de trei tipuri:

Clasa 1 (Light Extra sau AA) – siropul are o culoare deschisa si este slab aromat,

Clasa 2 (Amber) – siropul are o culoare mai inchisa, ca de chihlimbar, si este aromat,

Clasa 3 (Dark) – siropul este inchis la culoare si puternic aromat,

Cu cat siropul de artar este mai inchis la culoare, cu atat este mai bogat in antioxidanti.

Pe minuneanaturii.ro in gategoria Sirop de artar aveti o gama diversificata de produse sirop de artar precum:

  • sirop de artar bio,
  • sirop de artar ecologic,
  • sirop de artar tip A,
  • sirop de artar tip b,
  • sirop de artar tip C,
  • sirop de artar tip d,
  • sirop de artar maple joe,
  • sirop de artar deco italia,
  • sirop de artar green organic, etc.

Produsele din categoria Sirop de artar sunt originale, de calitate superioara, au toate notificarile si inregistrarile la zi si au numeroase beneficii.

La ce este bun siropul de artar?

Sirop de artar beneficii:

Actiune antiinflamatoare – Potrivit studiilor facute in domeniu, siropul de artar este bogat in antioxidanti sub forma de compusi fenolici, care sunt eficienti in combaterea radicalilor liberi care determina aparitia unor boli precum diabetul sau chiar cancerul.

Lupta cu inflamatia – Tot datorita continutului bogat in antioxidanti, siropul de artar reduce inflamatia, prevenind si ajutand la tratarea unor afectiuni precum artrita, sindromul de colon iritabil ori chiar bolile de inima. Compusii chimici din siropul de artar reduc si stresul oxidativ, care slabeste sistemul imunitar si accelereaza procesul de imbatranire.

Intareste sistemul imunitar – Studiile facute in domeniu au dovedit ca zincul si manganul intaresc sistemul imunitar, asa ca siropul de artar consumat in cantitati moderate fortifica imunitatea.

Benefic pentru sistemul reproducator masculin – Mineralele din siropul de artar contribuie si la mentinerea sanatatii aparatului reproducator al barbatilor. Deficitul de minerale provoaca aparitia cancerului de prostata, asa ca trebuie prevenit.

Mentine pielea sanatoasa si frumoasa – La fel ca si mierea, siropul de artar reduce inflamatia de la nivelul pielii, dar si hidrateaza pielea foarte uscata. Combina siropul de artar cu iaurt sau fulgi de ovaz si foloseste masca obtinuta aplicata pe tenul curat, pentru rezultate vizibile imediat.

Alternativa sanatoasa pentru zahar – Zaharul si chiar si indulcitorii artificiali fara calorii cauzeaza diverse probleme de sanatate precum obezitatea, oboseala, anxietatea, depresia ori dificultatile de concentrare. Siropul de artar este o alternativa sanatoasa pentru acesti indulcitori.

Orice intrebarea ai legata de Sirop de artar sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. 

Descopera produse naturale din categoria Sirop de artar la oferta speciala.