Sirop de artar

Sirop Artar Tip C 250ml ECO-BIO - GREEN ORGANIC
32,95 RON
35,82 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Sirop Artar Tip C 250ml ECO-BIO - GREEN ORGANIC Siropul de artar este mai eficient decat mierea din punct de vedere al numarului de calorii dar si al procentului mai ridicat de minerale, siropul de artar si-a cunoscut faima in Canada si-n toata America de Nord dar incepe sa fie cunoscut si in Europa. Bogat in mangan si zinc, siropul de artar previne afectiunile inimii, ii ajuta pe barbati in prevenirea aparitiei cancerului la prostata si protejeaza sistemul imunitar.Foarte util si in curele de slabire. Siropul de artar provine din seva artarului de zahar, artarului negru sau artarului rosu (in natura existand 10 specii de artar). Procesul de extragere este destul de simplu, incepand cu gaurirea arborelui, care permite ca seva sa curga. Seva este transparenta, aproape lipsita de gust si cu un continut scazut de zahar in momentul in care este extrasa din artar. Aceasta seva poate fi recoltata numai incepand cu sfarsitul lunii februarie pana la mijlocul lunii aprilie, urmand ca apoi sa fie fiarta pana la evaporarea continutului de apa ramanand in urma aroma si culoarea caracteristica siropului de artar si continutul de zahar de 60-70%. In functie de culoarea obtinuta, de data de recoltare si de gust, siropul de artar este clasificat in categoriile: A, B sau C, insa toate tipurile de sirop de artar aduc aceleasi beneficii si sunt incarcate cu la fel de multi nutrienti. Beneficiile siropului de artar: Siropul de artar este dulce, delicios si prezinta si o multitudine de beneficii pentru sanatate in special datorita continutului de mangan si zinc. Efectul antioxidant al siropului de artar datorita continutului de mangan. Manganul este un cofactor esential intr-o serie de enzime importante in productia de energie si pentru protectia antioxidanta.  Siropul de artar este plin si de fenoli - compusi antioxidanti din siropul de artar - care pot ajuta ca diabeticii sa isi mentina nivelul glicemiei la cote normale. Fenolii inhiba enzimele care sunt implicate in conversia carbohidratilor in zahar. 22% din doza recomandata zilnic de mangan este continut in numai 13 g de sirop de artar. Siropul de artar este bogat in zinc. Zincul este necesar pentru functionarea adecvata a celulelor endoteliale si ajuta la preventia daunelor endoteliale cauzate de oxidarea colesterolului rau LDL si a altor grasimi oxidate. Membranele endoteliale ce au un continut scazut de zinc sunt mult mai predispuse deteriorarii. De asemenea, studiile arata ca persoanele care au carente de mangan, un mineral continut din plin in siropul de artar, au un nivel scazut de colesterol bun. Siropul de artar este benefic pentru potenta. Barbatii sanatosi folosesc siropul de artar pentru sanatatea sistemului reproducator, acesta furnizand beneficii specifice pentru barbati. Zincul este concentrat intr-o cantitate mai ridicata in prostata decat intr-un alt tesut uman, iar nivelurile scazute de zinc din aceasta glanda sunt de multe ori responsabile pentru cresterea riscului de cancer de prostata. De fapt, zincul este un mineral folosit in scop terapeutic de catre cei din domeniul sanatatii pentru reducerea marimii prostatei. Manganul poate juca si el un rol in sprijinul sanatatii masculine fiind un catalizator al sintezei acizilor grasi si colesterolului, participand la productia de hormoni sexuali, toate acestea sustinand sanatatea sistemului reproducator. Siropul de artar contine multi nutrienti. Siropul de artar contine o nenumarati nutrienti printre care zinc, mangan, fier, calciu si potasiu. Siropul de artar contine chiar de 15 ori mai mult calciu decat mierea, un alt indulcitor favorit. Prin comparatie cu acelasi aliment, siropul de artar are si un continut mai scazut de sare. Dintre vitamine, siropul de artar contine cantitati decente de niacina, vitamina B2, vitamina B5, acid folic, vitamina B6, biotina si vitamina A. Retine totusi ca siropul de artar reprezinta de fapt 66-70% zahar si nu este cazul sa il consumi in exces. Prea mult zahar in organism iti creste riscul de obezitate, diabet, niveluri nesanatoase de grasimi si colesterol in organism si tensiune crescuta. Prin urmare, indiferent de beneficiile siropului de artar, consuma-l cu moderatie. Siropul de artar este un indulcitor ideal, cu efect detoxifiant, poate fi consumat si de catre diabetici. Ingrediente: sirop de artar (din agricultura ecologica). Diferenta intre gradele A, B, C, D ale siropului de artar: Gradele siropului de artar nu se refera la calitatea acestuia, ci se refera la aroma si culoarea siropului.  Siropul de grad A este de obicei din productia timpurie, este mai deschis la culoare, si mai putin aromat, are un gust mai putin intens.  Siropul de grad D este din productia cea mai tarzie, culoarea este brun inchis, iar aroma este deosebita, intensa. Siropurile de grad B si C sunt intermediare intre ca perioda de recoltare si intensitatea gustului si culorii. Sirop Artar Tip C 250ml ECO-BIO - GREEN ORGANIC
Sirop Artar Tip C 250ml ECO-BIO - DENNREE
33,95 RON
36,90 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
Sirop Artar Tip C 250ml ECO-BIO - DENNREE Siropul de artar este mai eficient decat mierea din punct de vedere al numarului de calorii dar si al procentului mai ridicat de minerale, siropul de artar si-a cunoscut faima in Canada si-n toata America de Nord dar incepe sa fie cunoscut si in Europa. Bogat in mangan si zinc, siropul de artar previne afectiunile inimii, ii ajuta pe barbati in prevenirea aparitiei cancerului la prostata si protejeaza sistemul imunitar.Foarte util si in curele de slabire. Siropul de artar provine din seva artarului de zahar, artarului negru sau artarului rosu (in natura existand 10 specii de artar). Procesul de extragere este destul de simplu, incepand cu gaurirea arborelui, care permite ca seva sa curga. Seva este transparenta, aproape lipsita de gust si cu un continut scazut de zahar in momentul in care este extrasa din artar. Aceasta seva poate fi recoltata numai incepand cu sfarsitul lunii februarie pana la mijlocul lunii aprilie, urmand ca apoi sa fie fiarta pana la evaporarea continutului de apa ramanand in urma aroma si culoarea caracteristica siropului de artar si continutul de zahar de 60-70%. In functie de culoarea obtinuta, de data de recoltare si de gust, siropul de artar este clasificat in categoriile: A, B sau C, insa toate tipurile de sirop de artar aduc aceleasi beneficii si sunt incarcate cu la fel de multi nutrienti. Beneficiile siropului de artar: Siropul de artar este dulce, delicios si prezinta si o multitudine de beneficii pentru sanatate in special datorita continutului de mangan si zinc. Efectul antioxidant al siropului de artar datorita continutului de mangan. Manganul este un cofactor esential intr-o serie de enzime importante in productia de energie si pentru protectia antioxidanta.  Siropul de artar este plin si de fenoli - compusi antioxidanti din siropul de artar - care pot ajuta ca diabeticii sa isi mentina nivelul glicemiei la cote normale. Fenolii inhiba enzimele care sunt implicate in conversia carbohidratilor in zahar. 22% din doza recomandata zilnic de mangan este continut in numai 13 g de sirop de artar. Siropul de artar este bogat in zinc. Zincul este necesar pentru functionarea adecvata a celulelor endoteliale si ajuta la preventia daunelor endoteliale cauzate de oxidarea colesterolului rau LDL si a altor grasimi oxidate. Membranele endoteliale ce au un continut scazut de zinc sunt mult mai predispuse deteriorarii. De asemenea, studiile arata ca persoanele care au carente de mangan, un mineral continut din plin in siropul de artar, au un nivel scazut de colesterol bun. Siropul de artar este benefic pentru potenta. Barbatii sanatosi folosesc siropul de artar pentru sanatatea sistemului reproducator, acesta furnizand beneficii specifice pentru barbati. Zincul este concentrat intr-o cantitate mai ridicata in prostata decat intr-un alt tesut uman, iar nivelurile scazute de zinc din aceasta glanda sunt de multe ori responsabile pentru cresterea riscului de cancer de prostata. De fapt, zincul este un mineral folosit in scop terapeutic de catre cei din domeniul sanatatii pentru reducerea marimii prostatei. Manganul poate juca si el un rol in sprijinul sanatatii masculine fiind un catalizator al sintezei acizilor grasi si colesterolului, participand la productia de hormoni sexuali, toate acestea sustinand sanatatea sistemului reproducator. Siropul de artar contine multi nutrienti. Siropul de artar contine o nenumarati nutrienti printre care zinc, mangan, fier, calciu si potasiu. Siropul de artar contine chiar de 15 ori mai mult calciu decat mierea, un alt indulcitor favorit. Prin comparatie cu acelasi aliment, siropul de artar are si un continut mai scazut de sare. Dintre vitamine, siropul de artar contine cantitati decente de niacina, vitamina B2, vitamina B5, acid folic, vitamina B6, biotina si vitamina A. Retine totusi ca siropul de artar reprezinta de fapt 66-70% zahar si nu este cazul sa il consumi in exces. Prea mult zahar in organism iti creste riscul de obezitate, diabet, niveluri nesanatoase de grasimi si colesterol in organism si tensiune crescuta. Prin urmare, indiferent de beneficiile siropului de artar, consuma-l cu moderatie. Siropul de artar este un indulcitor ideal, cu efect detoxifiant, poate fi consumat si de catre diabetici. Ingrediente: sirop de artar (din agricultura ecologica). Diferenta intre gradele A, B, C, D ale siropului de artar: Gradele siropului de artar nu se refera la calitatea acestuia, ci se refera la aroma si culoarea siropului.  Siropul de grad A este de obicei din productia timpurie, este mai deschis la culoare, si mai putin aromat, are un gust mai putin intens.  Siropul de grad D este din productia cea mai tarzie, culoarea este brun inchis, iar aroma este deosebita, intensa. Siropurile de grad B si C sunt intermediare intre ca perioda de recoltare si intensitatea gustului si culorii. Sirop Artar Tip C 250ml ECO-BIO - DENNREE
Sirop Artar Tip D 500ml ECO-BIO - MADAL
58,95 RON
64,08 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
Sirop Artar Tip D 500ml ECO-BIO - MADAL Siropul de artar este mai eficient decat mierea din punct de vedere al numarului de calorii dar si al procentului mai ridicat de minerale, siropul de artar si-a cunoscut faima in Canada si-n toata America de Nord dar incepe sa fie cunoscut si in Europa. Bogat in mangan si zinc, siropul de artar previne afectiunile inimii, ii ajuta pe barbati in prevenirea aparitiei cancerului la prostata si protejeaza sistemul imunitar.Foarte util si in curele de slabire. Siropul de artar provine din seva artarului de zahar, artarului negru sau artarului rosu (in natura existand 10 specii de artar). Procesul de extragere este destul de simplu, incepand cu gaurirea arborelui, care permite ca seva sa curga. Seva este transparenta, aproape lipsita de gust si cu un continut scazut de zahar in momentul in care este extrasa din artar. Aceasta seva poate fi recoltata numai incepand cu sfarsitul lunii februarie pana la mijlocul lunii aprilie, urmand ca apoi sa fie fiarta pana la evaporarea continutului de apa ramanand in urma aroma si culoarea caracteristica siropului de artar si continutul de zahar de 60-70%. In functie de culoarea obtinuta, de data de recoltare si de gust, siropul de artar este clasificat in categoriile: A, B sau C, insa toate tipurile de sirop de artar aduc aceleasi beneficii si sunt incarcate cu la fel de multi nutrienti. Beneficiile siropului de artar: Siropul de artar este dulce, delicios si prezinta si o multitudine de beneficii pentru sanatate in special datorita continutului de mangan si zinc. Efectul antioxidant al siropului de artar datorita continutului de mangan. Manganul este un cofactor esential intr-o serie de enzime importante in productia de energie si pentru protectia antioxidanta.  Siropul de artar este plin si de fenoli - compusi antioxidanti din siropul de artar - care pot ajuta ca diabeticii sa isi mentina nivelul glicemiei la cote normale. Fenolii inhiba enzimele care sunt implicate in conversia carbohidratilor in zahar. 22% din doza recomandata zilnic de mangan este continut in numai 13 g de sirop de artar. Siropul de artar este bogat in zinc. Zincul este necesar pentru functionarea adecvata a celulelor endoteliale si ajuta la preventia daunelor endoteliale cauzate de oxidarea colesterolului rau LDL si a altor grasimi oxidate. Membranele endoteliale ce au un continut scazut de zinc sunt mult mai predispuse deteriorarii. De asemenea, studiile arata ca persoanele care au carente de mangan, un mineral continut din plin in siropul de artar, au un nivel scazut de colesterol bun. Siropul de artar este benefic pentru potenta. Barbatii sanatosi folosesc siropul de artar pentru sanatatea sistemului reproducator, acesta furnizand beneficii specifice pentru barbati. Zincul este concentrat intr-o cantitate mai ridicata in prostata decat intr-un alt tesut uman, iar nivelurile scazute de zinc din aceasta glanda sunt de multe ori responsabile pentru cresterea riscului de cancer de prostata. De fapt, zincul este un mineral folosit in scop terapeutic de catre cei din domeniul sanatatii pentru reducerea marimii prostatei. Manganul poate juca si el un rol in sprijinul sanatatii masculine fiind un catalizator al sintezei acizilor grasi si colesterolului, participand la productia de hormoni sexuali, toate acestea sustinand sanatatea sistemului reproducator. Siropul de artar contine multi nutrienti. Siropul de artar contine o nenumarati nutrienti printre care zinc, mangan, fier, calciu si potasiu. Siropul de artar contine chiar de 15 ori mai mult calciu decat mierea, un alt indulcitor favorit. Prin comparatie cu acelasi aliment, siropul de artar are si un continut mai scazut de sare. Dintre vitamine, siropul de artar contine cantitati decente de niacina, vitamina B2, vitamina B5, acid folic, vitamina B6, biotina si vitamina A. Retine totusi ca siropul de artar reprezinta de fapt 66-70% zahar si nu este cazul sa il consumi in exces. Prea mult zahar in organism iti creste riscul de obezitate, diabet, niveluri nesanatoase de grasimi si colesterol in organism si tensiune crescuta. Prin urmare, indiferent de beneficiile siropului de artar, consuma-l cu moderatie. Siropul de artar este un indulcitor ideal, cu efect detoxifiant, poate fi consumat si de catre diabetici. Ingrediente: sirop de artar (din agricultura ecologica). Diferenta intre gradele A, B, C, D ale siropului de artar: Gradele siropului de artar nu se refera la calitatea acestuia, ci se refera la aroma si culoarea siropului.  Siropul de grad A este de obicei din productia timpurie, este mai deschis la culoare, si mai putin aromat, are un gust mai putin intens.  Siropul de grad D este din productia cea mai tarzie, culoarea este brun inchis, iar aroma este deosebita, intensa. Siropurile de grad B si C sunt intermediare intre ca perioda de recoltare si intensitatea gustului si culorii. Sirop Artar Tip D 500ml ECO-BIO - MADAL
Sirop Artar Tip A 330ml ECO-BIO - DECO ITALIA
34,95 RON
37,99 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Sirop Artar Tip A 330ml ECO-BIO - DECO ITALIA Siropul de artar este mai eficient decat mierea din punct de vedere al numarului de calorii dar si al procentului mai ridicat de minerale, siropul de artar si-a cunoscut faima in Canada si-n toata America de Nord dar incepe sa fie cunoscut si in Europa. Bogat in mangan si zinc, siropul de artar previne afectiunile inimii, ii ajuta pe barbati in prevenirea aparitiei cancerului la prostata si protejeaza sistemul imunitar.Foarte util si in curele de slabire. Siropul de artar provine din seva artarului de zahar, artarului negru sau artarului rosu (in natura existand 10 specii de artar). Procesul de extragere este destul de simplu, incepand cu gaurirea arborelui, care permite ca seva sa curga. Seva este transparenta, aproape lipsita de gust si cu un continut scazut de zahar in momentul in care este extrasa din artar. Aceasta seva poate fi recoltata numai incepand cu sfarsitul lunii februarie pana la mijlocul lunii aprilie, urmand ca apoi sa fie fiarta pana la evaporarea continutului de apa ramanand in urma aroma si culoarea caracteristica siropului de artar si continutul de zahar de 60-70%. In functie de culoarea obtinuta, de data de recoltare si de gust, siropul de artar este clasificat in categoriile: A, B sau C, insa toate tipurile de sirop de artar aduc aceleasi beneficii si sunt incarcate cu la fel de multi nutrienti. Beneficiile siropului de artar: Siropul de artar este dulce, delicios si prezinta si o multitudine de beneficii pentru sanatate in special datorita continutului de mangan si zinc. Efectul antioxidant al siropului de artar datorita continutului de mangan. Manganul este un cofactor esential intr-o serie de enzime importante in productia de energie si pentru protectia antioxidanta.  Siropul de artar este plin si de fenoli - compusi antioxidanti din siropul de artar - care pot ajuta ca diabeticii sa isi mentina nivelul glicemiei la cote normale. Fenolii inhiba enzimele care sunt implicate in conversia carbohidratilor in zahar. 22% din doza recomandata zilnic de mangan este continut in numai 13 g de sirop de artar. Siropul de artar este bogat in zinc. Zincul este necesar pentru functionarea adecvata a celulelor endoteliale si ajuta la preventia daunelor endoteliale cauzate de oxidarea colesterolului rau LDL si a altor grasimi oxidate. Membranele endoteliale ce au un continut scazut de zinc sunt mult mai predispuse deteriorarii. De asemenea, studiile arata ca persoanele care au carente de mangan, un mineral continut din plin in siropul de artar, au un nivel scazut de colesterol bun. Siropul de artar este benefic pentru potenta. Barbatii sanatosi folosesc siropul de artar pentru sanatatea sistemului reproducator, acesta furnizand beneficii specifice pentru barbati. Zincul este concentrat intr-o cantitate mai ridicata in prostata decat intr-un alt tesut uman, iar nivelurile scazute de zinc din aceasta glanda sunt de multe ori responsabile pentru cresterea riscului de cancer de prostata. De fapt, zincul este un mineral folosit in scop terapeutic de catre cei din domeniul sanatatii pentru reducerea marimii prostatei. Manganul poate juca si el un rol in sprijinul sanatatii masculine fiind un catalizator al sintezei acizilor grasi si colesterolului, participand la productia de hormoni sexuali, toate acestea sustinand sanatatea sistemului reproducator. Siropul de artar contine multi nutrienti. Siropul de artar contine o nenumarati nutrienti printre care zinc, mangan, fier, calciu si potasiu. Siropul de artar contine chiar de 15 ori mai mult calciu decat mierea, un alt indulcitor favorit. Prin comparatie cu acelasi aliment, siropul de artar are si un continut mai scazut de sare. Dintre vitamine, siropul de artar contine cantitati decente de niacina, vitamina B2, vitamina B5, acid folic, vitamina B6, biotina si vitamina A. Retine totusi ca siropul de artar reprezinta de fapt 66-70% zahar si nu este cazul sa il consumi in exces. Prea mult zahar in organism iti creste riscul de obezitate, diabet, niveluri nesanatoase de grasimi si colesterol in organism si tensiune crescuta. Prin urmare, indiferent de beneficiile siropului de artar, consuma-l cu moderatie. Siropul de artar este un indulcitor ideal, cu efect detoxifiant, poate fi consumat si de catre diabetici. Ingrediente: sirop de artar (din agricultura ecologica). Diferenta intre gradele A, B, C, D ale siropului de artar: Gradele siropului de artar nu se refera la calitatea acestuia, ci se refera la aroma si culoarea siropului.  Siropul de grad A este de obicei din productia timpurie, este mai deschis la culoare, si mai putin aromat, are un gust mai putin intens.  Siropul de grad D este din productia cea mai tarzie, culoarea este brun inchis, iar aroma este deosebita, intensa. Siropurile de grad B si C sunt intermediare intre ca perioda de recoltare si intensitatea gustului si culorii. Sirop Artar Tip A 330ml ECO-BIO - DECO ITALIA
Sirop Artar Tip B 187ml ECO-BIO - BioAllgreen
29,42 RON
31,98 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Sirop Artar Tip B 187ml ECO-BIO - BioAllgreen Siropul de artar este mai eficient decat mierea din punct de vedere al numarului de calorii dar si al procentului mai ridicat de minerale, siropul de artar si-a cunoscut faima in Canada si-n toata America de Nord dar incepe sa fie cunoscut si in Europa. Bogat in mangan si zinc, siropul de artar previne afectiunile inimii, ii ajuta pe barbati in prevenirea aparitiei cancerului la prostata si protejeaza sistemul imunitar.Foarte util si in curele de slabire. Siropul de artar provine din seva artarului de zahar, artarului negru sau artarului rosu (in natura existand 10 specii de artar). Procesul de extragere este destul de simplu, incepand cu gaurirea arborelui, care permite ca seva sa curga. Seva este transparenta, aproape lipsita de gust si cu un continut scazut de zahar in momentul in care este extrasa din artar. Aceasta seva poate fi recoltata numai incepand cu sfarsitul lunii februarie pana la mijlocul lunii aprilie, urmand ca apoi sa fie fiarta pana la evaporarea continutului de apa ramanand in urma aroma si culoarea caracteristica siropului de artar si continutul de zahar de 60-70%. In functie de culoarea obtinuta, de data de recoltare si de gust, siropul de artar este clasificat in categoriile: A, B sau C, insa toate tipurile de sirop de artar aduc aceleasi beneficii si sunt incarcate cu la fel de multi nutrienti. Beneficiile siropului de artar: Siropul de artar este dulce, delicios si prezinta si o multitudine de beneficii pentru sanatate in special datorita continutului de mangan si zinc. Efectul antioxidant al siropului de artar datorita continutului de mangan. Manganul este un cofactor esential intr-o serie de enzime importante in productia de energie si pentru protectia antioxidanta.  Siropul de artar este plin si de fenoli - compusi antioxidanti din siropul de artar - care pot ajuta ca diabeticii sa isi mentina nivelul glicemiei la cote normale. Fenolii inhiba enzimele care sunt implicate in conversia carbohidratilor in zahar. 22% din doza recomandata zilnic de mangan este continut in numai 13 g de sirop de artar. Siropul de artar este bogat in zinc. Zincul este necesar pentru functionarea adecvata a celulelor endoteliale si ajuta la preventia daunelor endoteliale cauzate de oxidarea colesterolului rau LDL si a altor grasimi oxidate. Membranele endoteliale ce au un continut scazut de zinc sunt mult mai predispuse deteriorarii. De asemenea, studiile arata ca persoanele care au carente de mangan, un mineral continut din plin in siropul de artar, au un nivel scazut de colesterol bun. Siropul de artar este benefic pentru potenta. Barbatii sanatosi folosesc siropul de artar pentru sanatatea sistemului reproducator, acesta furnizand beneficii specifice pentru barbati. Zincul este concentrat intr-o cantitate mai ridicata in prostata decat intr-un alt tesut uman, iar nivelurile scazute de zinc din aceasta glanda sunt de multe ori responsabile pentru cresterea riscului de cancer de prostata. De fapt, zincul este un mineral folosit in scop terapeutic de catre cei din domeniul sanatatii pentru reducerea marimii prostatei. Manganul poate juca si el un rol in sprijinul sanatatii masculine fiind un catalizator al sintezei acizilor grasi si colesterolului, participand la productia de hormoni sexuali, toate acestea sustinand sanatatea sistemului reproducator. Siropul de artar contine multi nutrienti. Siropul de artar contine o nenumarati nutrienti printre care zinc, mangan, fier, calciu si potasiu. Siropul de artar contine chiar de 15 ori mai mult calciu decat mierea, un alt indulcitor favorit. Prin comparatie cu acelasi aliment, siropul de artar are si un continut mai scazut de sare. Dintre vitamine, siropul de artar contine cantitati decente de niacina, vitamina B2, vitamina B5, acid folic, vitamina B6, biotina si vitamina A. Retine totusi ca siropul de artar reprezinta de fapt 66-70% zahar si nu este cazul sa il consumi in exces. Prea mult zahar in organism iti creste riscul de obezitate, diabet, niveluri nesanatoase de grasimi si colesterol in organism si tensiune crescuta. Prin urmare, indiferent de beneficiile siropului de artar, consuma-l cu moderatie. Siropul de artar este un indulcitor ideal, cu efect detoxifiant, poate fi consumat si de catre diabetici. Ingrediente: sirop de artar (din agricultura ecologica). Diferenta intre gradele A, B, C, D ale siropului de artar: Gradele siropului de artar nu se refera la calitatea acestuia, ci se refera la aroma si culoarea siropului.  Siropul de grad A este de obicei din productia timpurie, este mai deschis la culoare, si mai putin aromat, are un gust mai putin intens.  Siropul de grad D este din productia cea mai tarzie, culoarea este brun inchis, iar aroma este deosebita, intensa. Siropurile de grad B si C sunt intermediare intre ca perioda de recoltare si intensitatea gustului si culorii. Sirop Artar Tip B 187ml ECO-BIO - BioAllgreen
Sirop de artar BIO Maple joe 250g ECO-BIO - Maple Joe
24,38 RON
26,50 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Sirop de artar BIO Maple joe 250g ECO-BIO - Maple Joe Siropul de artar este mai eficient decat mierea din punct de vedere al numarului de calorii dar si al procentului mai ridicat de minerale, siropul de artar si-a cunoscut faima in Canada si-n toata America de Nord dar incepe sa fie cunoscut si in Europa. Bogat in mangan si zinc, siropul de artar previne afectiunile inimii, ii ajuta pe barbati in prevenirea aparitiei cancerului la prostata si protejeaza sistemul imunitar.Foarte util si in curele de slabire. Siropul de artar provine din seva artarului de zahar, artarului negru sau artarului rosu (in natura existand 10 specii de artar). Procesul de extragere este destul de simplu, incepand cu gaurirea arborelui, care permite ca seva sa curga. Seva este transparenta, aproape lipsita de gust si cu un continut scazut de zahar in momentul in care este extrasa din artar. Aceasta seva poate fi recoltata numai incepand cu sfarsitul lunii februarie pana la mijlocul lunii aprilie, urmand ca apoi sa fie fiarta pana la evaporarea continutului de apa ramanand in urma aroma si culoarea caracteristica siropului de artar si continutul de zahar de 60-70%. In functie de culoarea obtinuta, de data de recoltare si de gust, siropul de artar este clasificat in categoriile: A, B sau C, insa toate tipurile de sirop de artar aduc aceleasi beneficii si sunt incarcate cu la fel de multi nutrienti. Beneficiile siropului de artar: Siropul de artar este dulce, delicios si prezinta si o multitudine de beneficii pentru sanatate in special datorita continutului de mangan si zinc. Efectul antioxidant al siropului de artar datorita continutului de mangan. Manganul este un cofactor esential intr-o serie de enzime importante in productia de energie si pentru protectia antioxidanta.  Siropul de artar este plin si de fenoli - compusi antioxidanti din siropul de artar - care pot ajuta ca diabeticii sa isi mentina nivelul glicemiei la cote normale. Fenolii inhiba enzimele care sunt implicate in conversia carbohidratilor in zahar. 22% din doza recomandata zilnic de mangan este continut in numai 13 g de sirop de artar. Siropul de artar este bogat in zinc. Zincul este necesar pentru functionarea adecvata a celulelor endoteliale si ajuta la preventia daunelor endoteliale cauzate de oxidarea colesterolului rau LDL si a altor grasimi oxidate. Membranele endoteliale ce au un continut scazut de zinc sunt mult mai predispuse deteriorarii. De asemenea, studiile arata ca persoanele care au carente de mangan, un mineral continut din plin in siropul de artar, au un nivel scazut de colesterol bun. Siropul de artar este benefic pentru potenta. Barbatii sanatosi folosesc siropul de artar pentru sanatatea sistemului reproducator, acesta furnizand beneficii specifice pentru barbati. Zincul este concentrat intr-o cantitate mai ridicata in prostata decat intr-un alt tesut uman, iar nivelurile scazute de zinc din aceasta glanda sunt de multe ori responsabile pentru cresterea riscului de cancer de prostata. De fapt, zincul este un mineral folosit in scop terapeutic de catre cei din domeniul sanatatii pentru reducerea marimii prostatei. Manganul poate juca si el un rol in sprijinul sanatatii masculine fiind un catalizator al sintezei acizilor grasi si colesterolului, participand la productia de hormoni sexuali, toate acestea sustinand sanatatea sistemului reproducator. Siropul de artar contine multi nutrienti. Siropul de artar contine o nenumarati nutrienti printre care zinc, mangan, fier, calciu si potasiu. Siropul de artar contine chiar de 15 ori mai mult calciu decat mierea, un alt indulcitor favorit. Prin comparatie cu acelasi aliment, siropul de artar are si un continut mai scazut de sare. Dintre vitamine, siropul de artar contine cantitati decente de niacina, vitamina B2, vitamina B5, acid folic, vitamina B6, biotina si vitamina A. Retine totusi ca siropul de artar reprezinta de fapt 66-70% zahar si nu este cazul sa il consumi in exces. Prea mult zahar in organism iti creste riscul de obezitate, diabet, niveluri nesanatoase de grasimi si colesterol in organism si tensiune crescuta. Prin urmare, indiferent de beneficiile siropului de artar, consuma-l cu moderatie. Siropul de artar este un indulcitor ideal, cu efect detoxifiant, poate fi consumat si de catre diabetici. Ingrediente: sirop de artar (din agricultura ecologica). Prezentare sirop de artar BIO Maple Joe: sticla cu 250g sirop Sirop de artar BIO Maple joe 250g ECO-BIO - Maple Joe
Sirop de artar Maple Joe 150g - Maple Joe
16,95 RON
18,42 RON -8%
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Sirop de artar Maple Joe 150g - Maple Joe Siropul de artar este mai eficient decat mierea din punct de vedere al numarului de calorii dar si al procentului mai ridicat de minerale, siropul de artar si-a cunoscut faima in Canada si-n toata America de Nord dar incepe sa fie cunoscut si in Europa. Bogat in mangan si zinc, siropul de artar previne afectiunile inimii, ii ajuta pe barbati in prevenirea aparitiei cancerului la prostata si protejeaza sistemul imunitar.Foarte util si in curele de slabire. Siropul de artar provine din seva artarului de zahar, artarului negru sau artarului rosu (in natura existand 10 specii de artar). Procesul de extragere este destul de simplu, incepand cu gaurirea arborelui, care permite ca seva sa curga. Seva este transparenta, aproape lipsita de gust si cu un continut scazut de zahar in momentul in care este extrasa din artar. Aceasta seva poate fi recoltata numai incepand cu sfarsitul lunii februarie pana la mijlocul lunii aprilie, urmand ca apoi sa fie fiarta pana la evaporarea continutului de apa ramanand in urma aroma si culoarea caracteristica siropului de artar si continutul de zahar de 60-70%. In functie de culoarea obtinuta, de data de recoltare si de gust, siropul de artar este clasificat in categoriile: A, B sau C, insa toate tipurile de sirop de artar aduc aceleasi beneficii si sunt incarcate cu la fel de multi nutrienti. Beneficiile siropului de artar: Siropul de artar este dulce, delicios si prezinta si o multitudine de beneficii pentru sanatate in special datorita continutului de mangan si zinc. Efectul antioxidant al siropului de artar datorita continutului de mangan. Manganul este un cofactor esential intr-o serie de enzime importante in productia de energie si pentru protectia antioxidanta.  Siropul de artar este plin si de fenoli - compusi antioxidanti din siropul de artar - care pot ajuta ca diabeticii sa isi mentina nivelul glicemiei la cote normale. Fenolii inhiba enzimele care sunt implicate in conversia carbohidratilor in zahar. 22% din doza recomandata zilnic de mangan este continut in numai 13 g de sirop de artar. Siropul de artar este bogat in zinc. Zincul este necesar pentru functionarea adecvata a celulelor endoteliale si ajuta la preventia daunelor endoteliale cauzate de oxidarea colesterolului rau LDL si a altor grasimi oxidate. Membranele endoteliale ce au un continut scazut de zinc sunt mult mai predispuse deteriorarii. De asemenea, studiile arata ca persoanele care au carente de mangan, un mineral continut din plin in siropul de artar, au un nivel scazut de colesterol bun. Siropul de artar este benefic pentru potenta. Barbatii sanatosi folosesc siropul de artar pentru sanatatea sistemului reproducator, acesta furnizand beneficii specifice pentru barbati. Zincul este concentrat intr-o cantitate mai ridicata in prostata decat intr-un alt tesut uman, iar nivelurile scazute de zinc din aceasta glanda sunt de multe ori responsabile pentru cresterea riscului de cancer de prostata. De fapt, zincul este un mineral folosit in scop terapeutic de catre cei din domeniul sanatatii pentru reducerea marimii prostatei. Manganul poate juca si el un rol in sprijinul sanatatii masculine fiind un catalizator al sintezei acizilor grasi si colesterolului, participand la productia de hormoni sexuali, toate acestea sustinand sanatatea sistemului reproducator. Siropul de artar contine multi nutrienti. Siropul de artar contine o nenumarati nutrienti printre care zinc, mangan, fier, calciu si potasiu. Siropul de artar contine chiar de 15 ori mai mult calciu decat mierea, un alt indulcitor favorit. Prin comparatie cu acelasi aliment, siropul de artar are si un continut mai scazut de sare. Dintre vitamine, siropul de artar contine cantitati decente de niacina, vitamina B2, vitamina B5, acid folic, vitamina B6, biotina si vitamina A. Retine totusi ca siropul de artar reprezinta de fapt 66-70% zahar si nu este cazul sa il consumi in exces. Prea mult zahar in organism iti creste riscul de obezitate, diabet, niveluri nesanatoase de grasimi si colesterol in organism si tensiune crescuta. Prin urmare, indiferent de beneficiile siropului de artar, consuma-l cu moderatie. Siropul de artar este un indulcitor ideal, cu efect detoxifiant, poate fi consumat si de catre diabetici. Ingrediente: sirop de artar (din agricultura ecologica). Prezentare sirop de artar BIO Maple Joe: sticla cu150g sirop Sirop de artar Maple Joe 150g - Maple Joe
Sirop Artar Tip B 187ml - SOLARIS
38,95 RON
42,34 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Sirop Artar Tip B 187ml - SOLARIS Siropul de artar este mai eficient decat mierea din punct de vedere al numarului de calorii dar si al procentului mai ridicat de minerale, siropul de artar si-a cunoscut faima in Canada si-n toata America de Nord dar incepe sa fie cunoscut si in Europa. Bogat in mangan si zinc, siropul de artar previne afectiunile inimii, ii ajuta pe barbati in prevenirea aparitiei cancerului la prostata si protejeaza sistemul imunitar.Foarte util si in curele de slabire. Siropul de artar provine din seva artarului de zahar, artarului negru sau artarului rosu (in natura existand 10 specii de artar). Procesul de extragere este destul de simplu, incepand cu gaurirea arborelui, care permite ca seva sa curga. Seva este transparenta, aproape lipsita de gust si cu un continut scazut de zahar in momentul in care este extrasa din artar. Aceasta seva poate fi recoltata numai incepand cu sfarsitul lunii februarie pana la mijlocul lunii aprilie, urmand ca apoi sa fie fiarta pana la evaporarea continutului de apa ramanand in urma aroma si culoarea caracteristica siropului de artar si continutul de zahar de 60-70%. In functie de culoarea obtinuta, de data de recoltare si de gust, siropul de artar este clasificat in categoriile: A, B sau C, insa toate tipurile de sirop de artar aduc aceleasi beneficii si sunt incarcate cu la fel de multi nutrienti. Beneficiile siropului de artar: Siropul de artar este dulce, delicios si prezinta si o multitudine de beneficii pentru sanatate in special datorita continutului de mangan si zinc. Efectul antioxidant al siropului de artar datorita continutului de mangan. Manganul este un cofactor esential intr-o serie de enzime importante in productia de energie si pentru protectia antioxidanta.  Siropul de artar este plin si de fenoli - compusi antioxidanti din siropul de artar - care pot ajuta ca diabeticii sa isi mentina nivelul glicemiei la cote normale. Fenolii inhiba enzimele care sunt implicate in conversia carbohidratilor in zahar. 22% din doza recomandata zilnic de mangan este continut in numai 13 g de sirop de artar. Siropul de artar este bogat in zinc. Zincul este necesar pentru functionarea adecvata a celulelor endoteliale si ajuta la preventia daunelor endoteliale cauzate de oxidarea colesterolului rau LDL si a altor grasimi oxidate. Membranele endoteliale ce au un continut scazut de zinc sunt mult mai predispuse deteriorarii. De asemenea, studiile arata ca persoanele care au carente de mangan, un mineral continut din plin in siropul de artar, au un nivel scazut de colesterol bun. Siropul de artar este benefic pentru potenta. Barbatii sanatosi folosesc siropul de artar pentru sanatatea sistemului reproducator, acesta furnizand beneficii specifice pentru barbati. Zincul este concentrat intr-o cantitate mai ridicata in prostata decat intr-un alt tesut uman, iar nivelurile scazute de zinc din aceasta glanda sunt de multe ori responsabile pentru cresterea riscului de cancer de prostata. De fapt, zincul este un mineral folosit in scop terapeutic de catre cei din domeniul sanatatii pentru reducerea marimii prostatei. Manganul poate juca si el un rol in sprijinul sanatatii masculine fiind un catalizator al sintezei acizilor grasi si colesterolului, participand la productia de hormoni sexuali, toate acestea sustinand sanatatea sistemului reproducator. Siropul de artar contine multi nutrienti. Siropul de artar contine o nenumarati nutrienti printre care zinc, mangan, fier, calciu si potasiu. Siropul de artar contine chiar de 15 ori mai mult calciu decat mierea, un alt indulcitor favorit. Prin comparatie cu acelasi aliment, siropul de artar are si un continut mai scazut de sare. Dintre vitamine, siropul de artar contine cantitati decente de niacina, vitamina B2, vitamina B5, acid folic, vitamina B6, biotina si vitamina A. Retine totusi ca siropul de artar reprezinta de fapt 66-70% zahar si nu este cazul sa il consumi in exces. Prea mult zahar in organism iti creste riscul de obezitate, diabet, niveluri nesanatoase de grasimi si colesterol in organism si tensiune crescuta. Prin urmare, indiferent de beneficiile siropului de artar, consuma-l cu moderatie. Siropul de artar este un indulcitor ideal, cu efect detoxifiant, poate fi consumat si de catre diabetici. Ingrediente: sirop de artar (din agricultura ecologica). Diferenta intre gradele A, B, C, D ale siropului de artar: Gradele siropului de artar nu se refera la calitatea acestuia, ci se refera la aroma si culoarea siropului.  Siropul de grad A este de obicei din productia timpurie, este mai deschis la culoare, si mai putin aromat, are un gust mai putin intens.  Siropul de grad D este din productia cea mai tarzie, culoarea este brun inchis, iar aroma este deosebita, intensa. Siropurile de grad B si C sunt intermediare intre ca perioda de recoltare si intensitatea gustului si culorii. Sirop Artar Tip B 187ml - SOLARIS
Sirop Artar Tip B 187ml ECO-BIO - Longevita
37,95 RON
41,25 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Sirop Artar Tip B 187ml ECO-BIO - Longevita Siropul de artar este mai eficient decat mierea din punct de vedere al numarului de calorii dar si al procentului mai ridicat de minerale, siropul de artar si-a cunoscut faima in Canada si-n toata America de Nord dar incepe sa fie cunoscut si in Europa. Bogat in mangan si zinc, siropul de artar previne afectiunile inimii, ii ajuta pe barbati in prevenirea aparitiei cancerului la prostata si protejeaza sistemul imunitar.Foarte util si in curele de slabire. Siropul de artar provine din seva artarului de zahar, artarului negru sau artarului rosu (in natura existand 10 specii de artar). Procesul de extragere este destul de simplu, incepand cu gaurirea arborelui, care permite ca seva sa curga. Seva este transparenta, aproape lipsita de gust si cu un continut scazut de zahar in momentul in care este extrasa din artar. Aceasta seva poate fi recoltata numai incepand cu sfarsitul lunii februarie pana la mijlocul lunii aprilie, urmand ca apoi sa fie fiarta pana la evaporarea continutului de apa ramanand in urma aroma si culoarea caracteristica siropului de artar si continutul de zahar de 60-70%. In functie de culoarea obtinuta, de data de recoltare si de gust, siropul de artar este clasificat in categoriile: A, B sau C, insa toate tipurile de sirop de artar aduc aceleasi beneficii si sunt incarcate cu la fel de multi nutrienti. Beneficiile siropului de artar: Siropul de artar este dulce, delicios si prezinta si o multitudine de beneficii pentru sanatate in special datorita continutului de mangan si zinc. Efectul antioxidant al siropului de artar datorita continutului de mangan. Manganul este un cofactor esential intr-o serie de enzime importante in productia de energie si pentru protectia antioxidanta.  Siropul de artar este plin si de fenoli - compusi antioxidanti din siropul de artar - care pot ajuta ca diabeticii sa isi mentina nivelul glicemiei la cote normale. Fenolii inhiba enzimele care sunt implicate in conversia carbohidratilor in zahar. 22% din doza recomandata zilnic de mangan este continut in numai 13 g de sirop de artar. Siropul de artar este bogat in zinc. Zincul este necesar pentru functionarea adecvata a celulelor endoteliale si ajuta la preventia daunelor endoteliale cauzate de oxidarea colesterolului rau LDL si a altor grasimi oxidate. Membranele endoteliale ce au un continut scazut de zinc sunt mult mai predispuse deteriorarii. De asemenea, studiile arata ca persoanele care au carente de mangan, un mineral continut din plin in siropul de artar, au un nivel scazut de colesterol bun. Siropul de artar este benefic pentru potenta. Barbatii sanatosi folosesc siropul de artar pentru sanatatea sistemului reproducator, acesta furnizand beneficii specifice pentru barbati. Zincul este concentrat intr-o cantitate mai ridicata in prostata decat intr-un alt tesut uman, iar nivelurile scazute de zinc din aceasta glanda sunt de multe ori responsabile pentru cresterea riscului de cancer de prostata. De fapt, zincul este un mineral folosit in scop terapeutic de catre cei din domeniul sanatatii pentru reducerea marimii prostatei. Manganul poate juca si el un rol in sprijinul sanatatii masculine fiind un catalizator al sintezei acizilor grasi si colesterolului, participand la productia de hormoni sexuali, toate acestea sustinand sanatatea sistemului reproducator. Siropul de artar contine multi nutrienti. Siropul de artar contine o nenumarati nutrienti printre care zinc, mangan, fier, calciu si potasiu. Siropul de artar contine chiar de 15 ori mai mult calciu decat mierea, un alt indulcitor favorit. Prin comparatie cu acelasi aliment, siropul de artar are si un continut mai scazut de sare. Dintre vitamine, siropul de artar contine cantitati decente de niacina, vitamina B2, vitamina B5, acid folic, vitamina B6, biotina si vitamina A. Retine totusi ca siropul de artar reprezinta de fapt 66-70% zahar si nu este cazul sa il consumi in exces. Prea mult zahar in organism iti creste riscul de obezitate, diabet, niveluri nesanatoase de grasimi si colesterol in organism si tensiune crescuta. Prin urmare, indiferent de beneficiile siropului de artar, consuma-l cu moderatie. Siropul de artar este un indulcitor ideal, cu efect detoxifiant, poate fi consumat si de catre diabetici. Ingrediente: sirop de artar (din agricultura ecologica). Diferenta intre gradele A, B, C, D ale siropului de artar: Gradele siropului de artar nu se refera la calitatea acestuia, ci se refera la aroma si culoarea siropului.  Siropul de grad A este de obicei din productia timpurie, este mai deschis la culoare, si mai putin aromat, are un gust mai putin intens.  Siropul de grad D este din productia cea mai tarzie, culoarea este brun inchis, iar aroma este deosebita, intensa. Siropurile de grad B si C sunt intermediare intre ca perioda de recoltare si intensitatea gustului si culorii. Sirop Artar Tip B 187ml ECO-BIO - Longevita
Sirop de artar tip A eco-bio 250ml - Dragon Superfoods
46,95 RON
51,03 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
Sirop de artar tip A bio 250ml - Smart Organic - Dragon Superfoods Siropul de artar Smart Organic este de grad A, de o inalta calitate, si plin de nutrienti. Gradele siropului de artar nu se refera la calitatea acestuia, ci la momentul in care este fabricat acest sirop. Astfel, siropul de tip A este din culturile timpurii de artar, cel tip B din cele de sezon, iar cel tip C din culturile tarzii. Siropul de artar este mai eficient decat mierea din punct de vedere al numarului de calorii dar si al procentului mai ridicat de minerale, siropul de artar si-a cunoscut faima in Canada si-n toata America de Nord dar incepe sa fie cunoscut si in Europa. Bogat in mangan si zinc, siropul de artar previne afectiunile inimii, ii ajuta pe barbati in prevenirea aparitiei cancerului la prostata si protejeaza sistemul imunitar.Foarte util si in curele de slabire. Siropul de artar provine din seva artarului de zahar, artarului negru sau artarului rosu (in natura existand 10 specii de artar). Procesul de extragere este destul de simplu, incepand cu gaurirea arborelui, care permite ca seva sa curga. Seva este transparenta, aproape lipsita de gust si cu un continut scazut de zahar in momentul in care este extrasa din artar. Aceasta seva poate fi recoltata numai incepand cu sfarsitul lunii februarie pana la mijlocul lunii aprilie, urmand ca apoi sa fie fiarta pana la evaporarea continutului de apa ramanand in urma aroma si culoarea caracteristica siropului de artar si continutul de zahar de 60-70%. In functie de culoarea obtinuta, de data de recoltare si de gust, siropul de artar este clasificat in categoriile: A, B sau C, insa toate tipurile de sirop de artar aduc aceleasi beneficii si sunt incarcate cu la fel de multi nutrienti. Beneficiile siropului de artar: Siropul de artar este dulce, delicios si prezinta si o multitudine de beneficii pentru sanatate in special datorita continutului de mangan si zinc. Efectul antioxidant al siropului de artar datorita continutului de mangan. Manganul este un cofactor esential intr-o serie de enzime importante in productia de energie si pentru protectia antioxidanta.  Siropul de artar este plin si de fenoli - compusi antioxidanti din siropul de artar - care pot ajuta ca diabeticii sa isi mentina nivelul glicemiei la cote normale. Fenolii inhiba enzimele care sunt implicate in conversia carbohidratilor in zahar. 22% din doza recomandata zilnic de mangan este continut in numai 13 g de sirop de artar. Siropul de artar este bogat in zinc. Zincul este necesar pentru functionarea adecvata a celulelor endoteliale si ajuta la preventia daunelor endoteliale cauzate de oxidarea colesterolului rau LDL si a altor grasimi oxidate. Membranele endoteliale ce au un continut scazut de zinc sunt mult mai predispuse deteriorarii. De asemenea, studiile arata ca persoanele care au carente de mangan, un mineral continut din plin in siropul de artar, au un nivel scazut de colesterol bun. Siropul de artar este benefic pentru potenta. Barbatii sanatosi folosesc siropul de artar pentru sanatatea sistemului reproducator, acesta furnizand beneficii specifice pentru barbati. Zincul este concentrat intr-o cantitate mai ridicata in prostata decat intr-un alt tesut uman, iar nivelurile scazute de zinc din aceasta glanda sunt de multe ori responsabile pentru cresterea riscului de cancer de prostata. De fapt, zincul este un mineral folosit in scop terapeutic de catre cei din domeniul sanatatii pentru reducerea marimii prostatei. Manganul poate juca si el un rol in sprijinul sanatatii masculine fiind un catalizator al sintezei acizilor grasi si colesterolului, participand la productia de hormoni sexuali, toate acestea sustinand sanatatea sistemului reproducator. Siropul de artar contine multi nutrienti. Siropul de artar contine o nenumarati nutrienti printre care zinc, mangan, fier, calciu si potasiu. Siropul de artar contine chiar de 15 ori mai mult calciu decat mierea, un alt indulcitor favorit. Prin comparatie cu acelasi aliment, siropul de artar are si un continut mai scazut de sare. Dintre vitamine, siropul de artar contine cantitati decente de niacina, vitamina B2, vitamina B5, acid folic, vitamina B6, biotina si vitamina A. Retine totusi ca siropul de artar reprezinta de fapt 66-70% zahar si nu este cazul sa il consumi in exces. Prea mult zahar in organism iti creste riscul de obezitate, diabet, niveluri nesanatoase de grasimi si colesterol in organism si tensiune crescuta. Prin urmare, indiferent de beneficiile siropului de artar, consuma-l cu moderatie. Siropul de artar este un indulcitor ideal, cu efect detoxifiant, poate fi consumat si de catre diabetici. Ingrediente: sirop de artar (din agricultura ecologica). Diferenta intre gradele A, B, C, D ale siropului de artar: Gradele siropului de artar nu se refera la calitatea acestuia, ci se refera la aroma si culoarea siropului.  Siropul de grad A este de obicei din productia timpurie, este mai deschis la culoare, si mai putin aromat, are un gust mai putin intens.  Siropul de grad D este din productia cea mai tarzie, culoarea este brun inchis, iar aroma este deosebita, intensa. Siropurile de grad B si C sunt intermediare intre ca perioda de recoltare si intensitatea gustului si culorii. Siropul de artar este un indulcitor ideal, cu efect detoxifiant, poate fi consumat si de catre diabetici. Tara de origine: Canada Mod de prezentare: sticla 250ml Sirop de artar tip A bio 250ml - Smart Organic - Dragon Superfoods
Sirop artar Vertmont Canada 250g - SANOVITA
35,95 RON
39,08 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
Sirop artar Vertmont Canada 250g - SANOVITA Folosit inca din vechime de indienii americani si extrem de popular in Statele Unite, siropul de artar reprezinta o alternativa gustoasa si cu mai putine calorii pentru indulcitorii clasici. Siropul de artar este un indulcitor natural care se obtine din seva anumitor soiuri de artar. Aceasta seva, care se scurge in momentul in care arborele este crestat, se va fierbe pana cand se elimina apa si capata culoarea aramie si gustul dulce concentrat, usor lemnos. Beneficii Sirop artar Vertmont Canada: Datorita compozitiei bogate in calciu, siropul de artar te ajuta sa iti mentii oasele sanatoase. Normalizeaza glicemia si mentine nivelul colesterolului la cote moderate. Sprijina digestia, diminuand / eliminand gazele si balonarea. Bogat in zinc, consumul moderat de sirop de artar sustine sanatatea inimii si reduce riscul de boli cardiovasculare. Tot zincul sprijina sistemul reproducator masculin si previne afectiunile prostatei. Manganul si zincul din compzitia siropului de artar sunt elemente extrem de importante cu ajutorul caruia iti intaresti sistemul imunitar. Siropul de artar iti aduce beneficii si pentru sanatatea si frumusetea pielii tale, intrucat are proprietati regenerante. Cateva linguri de fulgi de ovaz, putin apa calda si o lingura de sirop de artar amestecate duc la obtinerea unei masti regeneratoare cu efecte foarte bune pentru tenul tau. Prezentare Sirop artar Vertmont Canada: 250g Sirop artar Vertmont Canada 250g - SANOVITA
Sirop de artar - eco-bio 330g- Pronat
39,47 RON
43,86 RON -10%
cu TVA
In Stoc
SIROP DE ARTAR CLASA A - Pronat indulcitor ideal pentru ceai, cafea sau suc de fructe. Ingrediente Sirop de artar: sirop de artar clasa A.Siropul de artar are un INDICEglicemic redus, asadar, nu creste nepermis cantitatea deglucoza din sange cata vreme il consumati cu masura. Siropul de artar este bo gat si in antioxidanti si alti nutrienti cu proprietati anticancerigene, minerale precum calciul, potasiul, zincul, man ganul si nu numai. Siropul de artar se obtine din seva de artar, bo gata inglucoza, fructoza, zaharoza, proteine, vitamine, minerale (man gan, zinc, calciu, magneziu, potasiu), acizigrasi si aminoacizi.Sirop de artar - eco-bio 330g- Pronat
Sirop de artar grad C 250 ml, Deco Italia
27,95 RON
30,38 RON -8%
cu TVA
Ultimele produse in stoc
Sirop de artar grad C 250 ml, Deco Italia  Gradele siropului de artar nu se refera la calitatea acestuia, asa cum multi cred in mod gresit, ci se refera la aroma si culoarea siropului. Siropul de grad A este de obicei din productia timpurie, este mai deschis la culoare, si mai putin aromat, are un gust mai putin intens. Siropul de grad C este din productia mai tarzie, culoarea este brun inchis, iar aroma este deosebita, intensa. Siropul de artar este un indulcitor ideal, cu efect detoxifiant, poate fi consumat si de catre diabetici. Beneficii ale siropului de artar: calmant, reepitelizant, astringent, nutritiv si exfoliant. Poate fi folosit la indulcirea cafelei, a ceaiului sau poate inlocui zaharul in deserturile pregatite in bucataria ta. Ingrediente Sirop de artar grad C, Deco Italia: sirop de artar (din agricultura ecologica). Mod de prezentare Sirop de artar grad C, Deco Italia: sticla 250ml Sirop de artar grad C 250 ml, Deco Italia 
Sirop de artar

Sirop de artar  indulcitor natural

Ce este siropul de artar?

Acest indulcitor natural contine peste 63 de antioxidanti care ajuta organismul in lupta contra radicalilor liberi, insa este bogat si in minerale precum zincul si manganul, mentinand inima sanatoasa si intarind sistemul imunitar.

In lume sunt peste 10 feluri de arbore de artar, insa dintre toate doar trei sunt utilizate pentru realizarea siropului de artar: artarul negru, artarul de zahar si artarul rosu. Siropul de artar se prepara extragand seva arborelui, care ulterior se fierbe, pana cand apa continuta se evapora, rezultand siropul.

Despre siropul de artar:

In functie de intensitatea aromei si de culoarea acestuia, siropul de artar este, potrivit canadienilor, principalii producatori, de trei tipuri:

Clasa 1 (Light Extra sau AA) – siropul are o culoare deschisa si este slab aromat,

Clasa 2 (Amber) – siropul are o culoare mai inchisa, ca de chihlimbar, si este aromat,

Clasa 3 (Dark) – siropul este inchis la culoare si puternic aromat,

Cu cat siropul de artar este mai inchis la culoare, cu atat este mai bogat in antioxidanti.

Pe minuneanaturii.ro in gategoria Sirop de artar aveti o gama diversificata de produse sirop de artar precum:

  • sirop de artar bio,
  • sirop de artar ecologic,
  • sirop de artar tip A,
  • sirop de artar tip b,
  • sirop de artar tip C,
  • sirop de artar tip d,
  • sirop de artar maple joe,
  • sirop de artar deco italia,
  • sirop de artar green organic, etc.

Produsele din categoria Sirop de artar sunt originale, de calitate superioara, au toate notificarile si inregistrarile la zi si au numeroase beneficii.

La ce este bun siropul de artar?

Sirop de artar beneficii:

Actiune antiinflamatoare – Potrivit studiilor facute in domeniu, siropul de artar este bogat in antioxidanti sub forma de compusi fenolici, care sunt eficienti in combaterea radicalilor liberi care determina aparitia unor boli precum diabetul sau chiar cancerul.

Lupta cu inflamatia – Tot datorita continutului bogat in antioxidanti, siropul de artar reduce inflamatia, prevenind si ajutand la tratarea unor afectiuni precum artrita, sindromul de colon iritabil ori chiar bolile de inima. Compusii chimici din siropul de artar reduc si stresul oxidativ, care slabeste sistemul imunitar si accelereaza procesul de imbatranire.

Intareste sistemul imunitar – Studiile facute in domeniu au dovedit ca zincul si manganul intaresc sistemul imunitar, asa ca siropul de artar consumat in cantitati moderate fortifica imunitatea.

Benefic pentru sistemul reproducator masculin – Mineralele din siropul de artar contribuie si la mentinerea sanatatii aparatului reproducator al barbatilor. Deficitul de minerale provoaca aparitia cancerului de prostata, asa ca trebuie prevenit.

Mentine pielea sanatoasa si frumoasa – La fel ca si mierea, siropul de artar reduce inflamatia de la nivelul pielii, dar si hidrateaza pielea foarte uscata. Combina siropul de artar cu iaurt sau fulgi de ovaz si foloseste masca obtinuta aplicata pe tenul curat, pentru rezultate vizibile imediat.

Alternativa sanatoasa pentru zahar – Zaharul si chiar si indulcitorii artificiali fara calorii cauzeaza diverse probleme de sanatate precum obezitatea, oboseala, anxietatea, depresia ori dificultatile de concentrare. Siropul de artar este o alternativa sanatoasa pentru acesti indulcitori.

Orice intrebarea ai legata de Sirop de artar sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. 

Descopera produse naturale din categoria Sirop de artar la oferta speciala.