Paste fainoase fara gluten
Paste fainoase fara gluten - descopera oferta de produse de pe minuneanaturii.ro
Sunt 81 produse.
18,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Penne din HRISCA si 20% SFECLA ROSIE PROASPATA eco-bio 200g - Petras BIO - fara gluten
Paste speciale, ecologice din hrisca, sfecla rosie si in auriu, uscate sub 42 grade C.
In atelierul de la poalele cetatii Deva, mai intai se cauta si se gasesc cele mai bune ingrediente ecologice, crescute in pamant curat, cu apa, aer si soare.
Dimineata, moara cu pietre isi dezmorteste bratele si boabe de hrisca se transforma in faina care impreuna cu sfecla rosie proaspata curatata de maini pricepute, abia asteapta sa capete forme durdulii si delicioase de Penne.
Petras stie, insa, sa adauge o mana zdravana de faina de in auriu, ca sa stea pastele mandre si dupa ce le fierbeti.
Apoi peste noapte, pastele se usuca in tihna, sub 42 grade C, pentru a-si pastra toate cele bune primite de la natura.
Moara se odihneste, pregatindu-se sa inceapa o noua poveste.
De la bobul de hrisca pana la ambalajul final, Petras garanteaza un produs fara gluten.
Compozitie Penne din HRISCA si SFECLA ROSIE Petras:
faina de hrisca* 66%, sfecla rosie proaspata* 20%, faina de in auriu* 14%
*ingrediente provenite din agricultura ecologica
Timp de fierbere Penne din HRISCA si SFECLA ROSIE Petras:
7-8 minute
Preparare Penne din HRISCA si SFECLA ROSIE Petras:
Pastele se pun in apa putin sarata care fierbe si se lasa la fiert 7-8 minunte. E normal sa produca spuma :).
Important pentru procesul de gatire:
Nu depasiti timpul de fierbere si clatiti pastele cu apa rece.
Prezentare:
punga cu 200g in ambalaj de carton
Angajamentul Petras BIO:
paste manufacturate evitand gelatinizarea si supunerea ingredientelor la temperaturi inalte
calitate raw, toate produsele fiind deshidratate in tihna
retetele sunt testat iar si iar pana ajung la cea mai gustoasa varianta
dezvoltam produse care au viata si care transmit mai departe puterea nealterata
produse manufacturate in armonie cu valorile familiei noastre, cu natura inconjuratoare si cu dorinta de a oferi produse sanatoase care hranesc trupul si bucura in acelasi timp gustul.
Penne din HRISCA si 20% SFECLA ROSIE PROASPATA eco-bio 200g - Petras BIO - fara gluten
17,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Penne din LINTE ROSIE si 20% MORCOVI PROASPETI eco-bio 200g - Petras BIO - fara gluten
Paste speciale, ecologice din linte rosie, morcovi proaspeti si in auriu, uscate sub 42 grade C.
In atelierul de la poalele cetatii Deva, mai intai se cauta si se gasesc cele mai bune ingrediente ecologice, crescute in pamant curat, cu apa, aer si soare.
Dimineata, moara cu pietre isi dezmorteste bratele si boabe de linte rosie se transforma in faina care impreuna cu morcovii proaspeti, curatati de maini pricepute, abia asteapta sa capete forme durdulii si delicioase de Penne.
Petras stie, insa, sa adauge o mana zdravana de faina de in auriu, ca sa stea pastele mandre si dupa ce le fierbeti.
Apoi peste noapte, pastele se usuca in tihna, sub 42 grade C, pentru a-si pastra toate cele bune primite de la natura.
Moara se odihneste, pregatindu-se sa inceapa o noua poveste.
De la bobul de linte pana la ambalajul final, Petras garanteaza un produs fara gluten.
Compozitie Penne din LINTE ROSIE si MORCOVI Petras:
faina de linte rosie* 72%, morcovi proaspeti* 20%, faina de in auriu* 8%
*ingrediente provenite din agricultura ecologica
Timp de fierbere Penne din LINTE ROSIE si MORCOVI Petras:
7-8 minute
Preparare Penne din LINTE ROSIE si MORCOVI Petras:
Pastele se pun in apa putin sarata care fierbe si se lasa la fiert 7-8 minunte. E normal sa produca spuma :).
Important pentru procesul de gatire:
Nu depasiti timpul de fierbere si clatiti pastele cu apa rece.
Prezentare:
punga cu 200g in ambalaj de carton
Angajamentul Petras BIO:
paste manufacturate evitand gelatinizarea si supunerea ingredientelor la temperaturi inalte
calitate raw, toate produsele fiind deshidratate in tihna
retetele sunt testat iar si iar pana ajung la cea mai gustoasa varianta
dezvoltam produse care au viata si care transmit mai departe puterea nealterata
produse manufacturate in armonie cu valorile familiei noastre, cu natura inconjuratoare si cu dorinta de a oferi produse sanatoase care hranesc trupul si bucura in acelasi timp gustul.
Penne din LINTE ROSIE si 20% MORCOVI PROASPETI eco-bio 200g - Petras BIO - fara gluten
17,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Penne din LINTE ROSIE si IN AURIU eco-bio 250g - Petras BIO - fara gluten
Paste speciale, ecologice din linte rosie si in auriu, uscate sub 42 grade C.
In atelierul de la poalele cetatii Deva, mai intai se cauta si se gasesc cele mai bune ingrediente ecologice, crescute in pamant curat, cu apa, aer si soare.
Dimineata, moara cu pietre isi dezmorteste bratele si boabe de linte rosie se transforma in faina care impreuna cu morcovii proaspeti, curatati de maini pricepute, abia asteapta sa capete forme durdulii si delicioase de Penne.
Petras stie, insa, sa adauge o mana zdravana de faina de in auriu, ca sa stea pastele mandre si dupa ce le fierbeti.
Apoi peste noapte, pastele se usuca in tihna, sub 42 grade C, pentru a-si pastra toate cele bune primite de la natura.
Moara se odihneste, pregatindu-se sa inceapa o noua poveste.
De la bobul de linte pana la ambalajul final, Petras garanteaza un produs fara gluten.
Compozitie Penne din LINTE ROSIE si IN AURIU Petras:
faina de linte rosie* 90%, faina de in auriu* 10%
*ingrediente provenite din agricultura ecologica
Timp de fierbere Penne din LINTE ROSIE si IN AURIU Petras:
7-8 minute
Preparare Pene din LINTE ROSIE si IN AURIU Petras:
Pastele se pun in apa putin sarata care fierbe si se lasa la fiert 7-8 minunte. E normal sa produca spuma :).
Important pentru procesul de gatire:
Nu depasiti timpul de fierbere si clatiti pastele cu apa rece.
Prezentare:
punga cu 250g in ambalaj de carton
Angajamentul Petras BIO:
paste manufacturate evitand gelatinizarea si supunerea ingredientelor la temperaturi inalte
calitate raw, toate produsele fiind deshidratate in tihna
retetele sunt testat iar si iar pana ajung la cea mai gustoasa varianta
dezvoltam produse care au viata si care transmit mai departe puterea nealterata
produse manufacturate in armonie cu valorile familiei noastre, cu natura inconjuratoare si cu dorinta de a oferi produse sanatoase care hranesc trupul si bucura in acelasi timp gustul.
Penne din LINTE ROSIE si 20% MORCOVI PROASPETI eco-bio 250g - Petras BIO - fara gluten
18,55 RON
19,95 RON
-7%
TVA inclus
In Stoc
Sedanini eco-bio din linte rosie, 250g - Biori
Timp de preparare: 5-6 minIngrediente Sedanini din linte rosie: faina eco-bio din linte rosie 100%Valori nutritionale medii pentru 100g:Energie 1412kJ/334 kcalGrasimi 1,7g- din care acizigrasi saturati: 0,4gCarbohidrati: 50g- din care zaharuri: 1,2gFibre: 7,6gProteine: 26gSare: lt;0,01g Fosfor: 310mgFier: 5,2mgZinc: 3,2mgMagneziu: 1mgREtETa:Sedanini din linte rosie cu vinete si sos de mentaIngrediente Sedanini din linte rosie: 250g de sedanini din linte rosie, 180g de vinete, 2 linguri de ulei extravirgin de masline, menta, usturoi si sare.Preparate (20 de min): Curatati menta.Spalati vinetele si taiatile bucati. Prajiti usturoiul usor intr-o ti gaie cu ulei de masline si adau gati bucatile de vinete. Fierbeti sedanini in apa sarata. Fierbeti vinetele la foc mic pana cand obtineti un sos. Scurgeti pastele si amestecati cu sosul din vinete. Serviti cald cu frunze de menta.Continut: 250g
Pastrare: intr-un loc uscat si racoros.
Producator: Molino Andriani S.r.l., ItaliaOrigine: Italia
Sedanini din linte rosie - eco-bio 250g - Biori
32,95 RON
TVA inclus
In Stoc
FUSILLI DIN HRISCA FARA GLUTEN BIO 500g - Amisa
Paste fara gluten din hrisca bio.
Ingrediente fussili bio fara gluten:
faina de hrisca*
*din agricultura ecologica
Prezentare:
500g
Valori nutritionale/100g:
Energie
1526kj/361kcal
Grasimi
3.2g
din care saturate
0.7g
Carbohidrati
65.9g
din care zaharuri
0.5g
Fibre
7.0g
Proteine
13.6g
Sare
0.003g
FUSSILI DIN HRISCA FARA GLUTEN BIO 500g - Amisa
25,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Fusilli din orez integral fara gluten bio 500g
Ingrediente: faina integrala din orez*
*din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g:
Energie
1539 kJ/364 kcal
Grasimi
3.8g
din care saturate
0.9g
Carbohidrati
72.0g
din care zaharuri
1.4g
Fibre
3.5g
Proteine
9.1g
Sare
0.003g
Produs certificat ecologic
500g
Fusilli din orez integral fara gluten eco-bio 500g
21,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Penne din faina de hrisca - eco-bio 250g - Biori
Paste din faina de hrisca, fara gluten!Timp de fierbere: 6-8 minute.Ingrediente Penne din faina de hrisca: faina de hrisca *.*provenita din culturi certificate ecologic.
Valori nutritionalepentru 100 g%VREnergie
1732kJ/414kcal
17
Grasimi, din care
16,3g
4
- acizi grasi nesaturati
1,8g
3
Carbohidrati
49,7g
26
-din care zaharuri
36,8g
1
Fibre
8,2g
Proteine
8,5g
21
Sare
lt; 0,1 g
0
*VR=Valori de referinta medii pentru un adult (8400kJ/2000kcal)Continut: 250gPastrare: intr-un loc uscat si racoros.Producator: Molino Andriani S.r.l., ItaliaOrigine: Italia
Penne din faina de hrisca - eco-bio 250g - Biori
21,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Penne din faina de hrisca - eco-bio 250g - Felicia Bio
Paste din faina BIO de hrisca, fara gluten!
Pentru o preparare adecvata:
intr-un litru de apa puneti putina sare iar cand apa ajunge la temperatura de fierbere, adaugati 100 g de paste Felicia BIO.Amestecati regulat, iar cand sunt gata, scurgeti-le si condimentati-le dupa gust.Timp de fierbere 6-8 minute.
Ingrediente Penne din faina de hrisca:
faina de hrisca *. *provenita din culturi certificate ecologic.
Valori nutritionale medii/ 100 g:
Valoare energetica: 1436kJ/ 339 kcal,
Grasimi: 2,7 g,
-din care acizi grasi saturati: 0,6 g,
Carbohidrati: 68 g,
-din care zaharuri: 0,8 g,
Fibre: 3,4 g,
Proteine: 9 g,
Sare: 0 g
Continut:
250g
Pastrare:
intr-un loc uscat si racoros.
Producator: Molino Andriani S.r.l., ItaliaOrigine: Italia
Penne din faina de hrisca - eco-bio 250g - Felicia Bio
33,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Fusilli tricolore din faina de orez - eco-bio 500g - Felicia Bio
Paste BIO, colorate, fara gluten din faina de orez!
Pentru o preparare adecvata: intr-un litru de apa puneti putina sare iar cand apa ajunge la temperatura de fierbere, adaugati 100 g de paste Felicia BIO. Amestecati regulat, iar cand sunt gata, scurgeti-le si condimentati-le dupa gust.Timp de fierbere 6-8 minute.Ingrediente Fusilli tricolore din faina de orez:
96% faina de orez*, 2% rosii*, 2% spanac*.*provenite din culturi certificate ecologic.Valori nutritionale medii/ 100 g:
Valoare energetica: 1480kJ/ 349 kcal,
Grasimi: 1,2 g,
-din care acizi grasi saturati: 0,5 g,
Carbohidrati: 77 g,
-din care zaharuri: 0,3 g,
Fibre: 1,7 g,
Proteine: 7,2 g,
Sare: 0 g
Continut: 500g
Pastrare: intr-un loc uscat si racoros.
Producator: Molino Andriani S.r.l., ItaliaOrigine: Italia
Fusilli tricolore din faina de orez - eco-bio 500g - Felicia Bio
20,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Fusilli eco-bio din mazare 250g - Biori
Timp de preparare: 5-6 minIngrediente Fusilli din mazare: faina eco-bio din boabe de mazare 100%Valori nutritionale medii pentru 100g:Energie 1417kJ/335 kcalGrasimi 1,8g- din care acizigrasi saturati: 0,4gCarbohidrati: 55g- din care zaharuri: 2,6gFibre: 8,8gProteine: 20gSare: lt;0,01g Fier: 3,2mg
Reteta:Fusilli din boabe de mazare cu legume dingradina si rosiiIngrediente Fusilli din mazare: Fusilli eco-bio din boabe de mazare 250g, legume dingradina (flori si seminte) 200g, 2 linguri de ulei de masline, rosii 100g, 2 bucati de usturoi, sare, dupagust.Preparare (20min): Curatati si spalati legumele. Prajiti usor usturoiul intr-o ti gaie cu ulei de masline si adau gati rosiile taiate in jumatate. Fierbeti legumele in apa sarata. La jumatatea timpului de gatire, adau gati si fusilli-ul. Dupa ce sunt gata, scurgeti fusilli-ul cu legumele si prajitile usor intr-o ti gaie. Serviti cald.Continut: 250g
Pastrare: intr-un loc uscat si racoros.Producator: Molino Andriani S.r.l., ItaliaOrigine: ItaliaFusilli din mazare - eco-bio 250g - Biori
15,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Taitei Konjac SHIRATAKI 270g, Diet Food
Paste din Konjac, naturale 100%, fara grasimi, fara proteine, fara carbohidrati, perfect pentru curele de slabire, potrivit pentru vegetarieni, vegani, diabetici, precum si pentru persoanele cu intoleranta la grau sau alergie la soia. Produs ce nu contine in mod natural gluten sau soia.
Caracteristici: produs natural, vegan, in mod natural fara gluten
Descriere Taitei Konjac SHIRATAKI:
este cel mai popular tip de paste si pot fi consumate doar cu sosul favorit. Pastele din konjac Diet Food pot fi consumate ca un substitut pentru orez si paste si pot fi incorporate in aproape orice fel de mancare. Marele avantaj al acestor paste este faptul ca produsele sunt complet naturale, iar fibrele pe care le contin ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange, reduc pofta de mancare si mancatul in exces .
Principalul ingredient este glucomanan - fibre solubile derivate din radacina plantei Konnyak (Amorphophallus konjac).
Konjac sau Konnyaku este o planta perena din Asia care creste salbatic la altitudini foarte mari. Sursa de hrana total naturala, Konjac are un continut de 97% apa, bogat in minerale bune si sarac in calorii.
Cea mai usoara forma de a consuma Konjac este sub forma de paste, cunoscute si sub numele de Shirataki.
Beneficii Taitei Konjac SHIRATAKI:
un produs natural non alergenic
contine aproape zero calorii si carbohidrati, ajuta la pierderea in greutate
produsul este 100% de origine vegetala
are capacitatea de a absorbi pana la de 100 ori volumul sau in lichid
produs incolor, fara un gust propriu, absoarbe rapid adaosuri de gust si condimente
nu contine carbohidrati, grasimi, proteine, gluten;
nu permite absorbtia zaharurilor din alimentatie;
contine fibre si faciliteaza tranzitul intestinal;
ofera mult dorita senzatie de satietate;
regleaza glicemia.
Ingrediente Taitei Konjac SHIRATAKI:
apa, konjac glucomanan, calcium hidroxid
Origine: non UE
Alergeni: 0
Produs certificat de JAS (Japanesse Standard Agricol)
Mod de utilizare Taitei Konjac SHIRATAKI:
clatiti bine inainte de utilizare cu apa fierbinte. Fierbeti (2-3 minute) in apa clocotita, apoi scurgeti si folositi dupa gust.
Preparare Taitei Konjac SHIRATAKI:
pot fi pregatiti la fel de usor ca si pastele simplu doar cu condimente sau alaturi de preparate cu carne, sosuri usoare, legume, transformand retetele preferate in delicii dietetice. Mirosul iodat de la deschidere este normal si dispare dupa clatire
Conditii de pastrare si consum Taitei Konjac SHIRATAKI 270g, Diet Food:
a se pastra la temperatura camerei. Dupa deschidere se pastreaza maxim 3 zile la frigider. Nu congelati.
Informatii nutritionale Taitei Konjac SHIRATAKI:
Valoare energetica la 100g - 6.4Kcal sau 2.7Kj
Proteine - 0g
Lipide - 0g
Glucide 0.5g din care zaharuri 0.47 g
Fibre - 4.5g
Prezentare Taitei Konjac SHIRATAKI:
270g
Taitei Konjac SHIRATAKI 270g, Diet Food
19,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Taitei din Konjac SHIRATAKI bio 300g, Diet Food
Taitei din Konjac SHIRATAKI bio 300g, Diet Food bio vegan fara gluten sarac in calorii fara OMG halal (mancare permisa de religia islamica)
Aceste paste bio sunt produse DOAR DIN KONJAC SI APA PURIFICATA si sunt produse bio perfecte pentru mentinerea greutatii corporale sau slabire.
Konjac Glucomanan este o planta care creste in China sau Japonia de aproape 2000 de ani continutul de fibre solubile in apa si valorile mici calorice fac din aceste paste dietetice o alternativa perfecta la orezul sau pastele conventionale ajutand la slabire sau mentinerea greutatii.
Nu contine carbohidrati grasimi proteine gluten nu permite absorbtia zaharurilor din alimentatie contine fibre si faciliteaza tranzitul intestinal ofera mult dorita senzatie de satietate si regleaza glicemia.
Sunt produse in patru forme: taietei orez fetuccine spaghetti pentru a fi adaptate felului de mancare favorit.
Marele avantaj al acestor paste este faptul ca produsele sunt complet naturale au doar 7 kcal la 100 grame iar fibrele pe care le contin ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange reduc pofta de mancare si mancatul in exces.
Sursa de hrana total naturala Konjac are un continut de 97 % apa bogat î n minerale bune si sarac in calorii.
Cea mai usoara forma de a consuma Konjac este sub forma de paste cunoscute si sub numele de Shirataki.
Beneficii Taitei din Konjac SHIRATAKI bio 300g, Diet Food:
un produs natural non alergenic
contine doar 7 kcal si valori mici de carbohidrati ajuta la pierderea in greutate
certificat bio vegan fara grasimi fara OMG
produsul este 100% de origine vegetala
are capacitatea de a absorbi pana la de 100 ori volumul sau in lichid
produs incolor fara un gust propriu absoarbe rapid adaosuri de gust si condimente
nu contine carbohidrati grasimi proteine gluten
nu permite absorbtia zaharurilor din alimentatie
contine fibre si faciliteaza tranzitul intestinal
ofera mult dorita senzatie de satietate
regleaza glicemia.
Ingrediente Taitei din Konjac SHIRATAKI bio 300g, Diet Food:
apa purificata (96 6%) faina bio de konjak/fibre konjac glucomanan (3 4%)
Origine: non UE China
Certificare BIO: CN-BIO-141
Alergeni: 0
Mod de utilizare Taitei din Konjac SHIRATAKI bio 300g, Diet Food:
goliti apa din ambalaj si apoi clatiti inainte de utilizare cu apa calda.
Fierbeti (2-3 minute) in apa clocotita apoi scurgeti si folositi dupa gust sau incalziti in tigaie 2-3 minute sau la microunde
Adaugati sosul favorit salata sau legume supa.
Mod de preparare Taitei din Konjac SHIRATAKI bio 300g, Diet Food:
pot fi pregatiti la fel de usor ca si pastele simplu doar cu condimente sau alaturi de preparate sosuri usoare legume transformand retetele preferate in delicii dietetice.
Conditii de pastrare si consum Taitei din Konjac SHIRATAKI bio 300g, Diet Food:
a se pastra la temperatura camerei (5-28 grade). Dupa deschidere se pastreaza maxim 3 zile la frigider. Nu congelati!
Mod de prezentare Taitei din Konjac SHIRATAKI bio, Diet Food:
300g
Taitei din Konjac SHIRATAKI bio 300g, Diet Food
19,95 RON
TVA inclus
Ultimele produse in stoc
Fidea subtire de orez fara gluten 340g BAMBOO TREE
Fideaua subtire din orez fara gluten este o parte importanta a numeoaselor bucatarii asiatice.
Caracteristici Fidea subtire de orez fara gluten
Ca beneficii pastele din orez au mai puține calorii, sunt mult mai ușor digerabile, au un gust mai bun (dulceag), nu au gluten si de altfel nici un fel de alergeni, au mai putine zaharuri naturale. Sunt ideale și pentru copii!
Pastele contin:
Unele vitamine din complexul B-urilor
Aproape toate mineralele de care are nevoie corpul uman
Aport ridicat de fibre – imbunatatesc functiile digestive
Carbohidrati buni – aduc un aport ridicat de energie, care te va tine pentru cateva ore bune
Proteine vegetale – pentru a sustine oasele, tendoanele, articulatiile si muschii ( fara o masa musculara bine sculptata nu vei reusi sa arzi grasimea corporala)
Nu contin colesterol, amidon, zahar si grasimi – nu au cum sa-ti aduca kilograme in plus si nici afectiuni cardiovasculare
Contin acizi grasi sanatosi precum Omega-3 si mai ales Omega-6 – care sprijina procesul de slabire
Nu contin gluten – este esential pentru cei cu intoleranta
Aminoacizi esentiali
Orezul, un aliment de baza pentru aproape jumatate din populaţia globului, furnizeaza energie organismului, stimuleaza activitatea cerebrala şi creşte speranţa de viata.
Orezul contine vitamina B9 (acid folic), esentiala in producerea globulelor rosii.
Orezul are proprietati benefice pentru problemele specifice fiecarei varste, sustin specialistii. Spre exemplu, consumul regulat de orez ii ajuta pe adolescenti sa asimileze mai usor vitamina B6, care are un rol important in metabolismul aminoacizilor.
Ingrediente Fidea subtire de orez fara gluten
orez 87%,
apa,
sare
Utilizare Fidea subtire de orez fara gluten
Intr-un bol cu apa rece puneti o lingura de ulei si amestecati . Lasati fideaua sa se inmoaie pentru un minut. Scoateti fideaua din bol si asezati -o intr-o oala cu aburi pentru 4 minute. Fideaua este gata de servit.
Prezentare Fidea subtire de orez fara gluten
Punga cu 340g
Fidea subtire de orez fara gluten 340g BAMBOO TREE
24,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Lasagna eco-bio malai si orez, 250g - Felicia Bio
Lasagna fara gluten din faina de porumb si orez.
Ingrediente Lasagna malai si orez:
faina de porumb* 55%, faina de orez* 45%.* provenite din culturi certificate ecologic
Preparare:
Pregatiti un sos fluid si intindeti-l pe fundul unei tavi pentru cuptor.
Puneti lasagna uscata, acoperiti-o cu sos suficient.
Repetati aceasta procedura pana cand aveti 4 straturi.
Pentru un rezultat favorabil, va recomandam ca pastele sa fie „ inconjurate” de sos.
Gatiti in cuptor pentru aproximativ 35 de min la 200°.
Valori nutritionale medii pentru
100g
%AR
Energie
1534kJ/362kcal
18
Grasimi
1,6g
2
- din care acizigrasi saturati
0,3g
2
Carbohidrati:
80g
31
- din care zaharuri:
0,5g
0,5g
Fibre:
1,6g
12
Proteine:
6,1g
Sare:
0g
0g
Continut:
250g
Pastrare: intr-un loc uscat si racoros.
Producator: Molino Andriani S.r.l., ItaliaOrigine: Italia
Lasagna malai si orez - eco-bio 250g - Felicia Bio
44,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Taitei japonezi Soba 100% bio 200g
Taiteii Soba sunt printre cei mai populari taitei japonezi. Specificul lor este faptul ca au la baza hrisca. Sunt subtiri si foarte gustosi.
Cerealele sunt macinate de mai multe ori, pana faina este extrem de fina. Aluatul este intins in foi subtiri, si apoi taiat. Uscarea se face la temperatura camerei, fara surse artificiale de caldura, fiind lasati 48 de ore la uscat.
Ingrediente: faina de hrisca*, sare de mare.*din agricultura ecologica
Produs traditional japonez.
100% original, fabricat in Japonia.
Certificat ecologic
200g
Taitei japonezi Soba 100% eco-bio 200g
25,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Penne din orez integral fara gluten BIO 500g - Amisa
Paste fara gluten din faina de orez integral bio.
Ingrediente penne bio fara gluten:
faina integrala de orez*
*din agricultura ecologica
Prezentare:
500g
Penne din orez integral fara gluten BIO 500g - Amisa
26,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Taitei japonezi (spaghetti) Udon bio 250g
Taiteii traditionali japonezi Udon se aseamana foarte mult cu spaghetele europene insa sunt mai subtiri si nu sunt rotunzi. Sunt preparati printr-o metoda traditionala din grau. Graul este macinat de mai multe ori, pana faina este extrem de fina. Aluatul este intins in foi subtiri, si apoi taiat. Uscarea se face la temperatura camerei, fara surse artificiale de caldura, fiind lasati 48 de ore la uscat.
Ingrediente: faina integrala de grau*, sare de mare.*din agricultura ecologica
Produs traditional japonez.
100% original, fabricat in Japonia.
Certificat ecologic
250g
Taitei japonezi Udon eco-bio 250g
26,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Taitei japonezi Somen bio 250g
Taiteii traditionali japonezi Somen se aseamana foarte mult cu spaghetele europene insa sunt mai subtiri si nu sunt rotunzi. Sunt mai fini si mai subtiri decat taitetii Udon. Sunt preparati printr-o metoda traditionala din grau. Graul este macinat de mai multe ori, pana faina este extrem de fina. Aluatul este intins in foi subtiri, si apoi taiat. Uscarea se face la temperatura camerei, fara surse artificiale de caldura, fiind lasati 48 de ore la uscat.
Ingrediente: faina integrala de grau*, sare de mare.*din agricultura ecologica
Produs traditional japonez.
100% original, fabricat in Japonia.
Certificat ecologic
250g
Taitei japonezi Somen eco-bio 250g
28,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Taitei japonezi Soba 40% bio 250g
Taiteii Soba sunt printre cei mai populari taitei japonezi. Specificul lor este faptul ca au la baza hrisca. Sunt subtiri si foarte gustosi.
Cerealele sunt macinate de mai multe ori, pana faina este extrem de fina. Aluatul este intins in foi subtiri, si apoi taiat. Uscarea se face la temperatura camerei, fara surse artificiale de caldura, fiind lasati 48 de ore la uscat.
Ingrediente: faina integrala de grau* 57%, faina de hrisca* 40%, sare de mare.*din agricultura ecologica
Produs traditional japonez.
100% original, fabricat in Japonia.
Certificat ecologic
250g
Taitei japonezi Soba 40% eco-bio 250g
22,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Fusilli din porumb si orez, fara gluten, eco-bio, 500g - Alnavit
Gama de produse bio Alnavit din Germania este 100% fara gluten si fara lactoza, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit.
Paste fainoase fara gluten, usor de preparat.
Ingrediente:
faina de porumb* 50%, faina de orez* 50%.
*din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100ml:Energie 1510kJ / 356kcal Grasimi 2.3g din care saturate 0.8gCarbohidrati 76g din care zaharuri 0.5g Fibre 2.2g Proteine ??6.8g Saruri 0.01g
Mod de utilizare
Timp de fierbere: 7-9 minute.
Mod de prezentare
500 grame
Fusilli din porumb si orez, fara gluten, eco-bio, 500g - Alnavit
26,06 RON
28,95 RON
-9,98%
TVA inclus
In Stoc
Taitei de orez brun cu dovleac si ghimbir FARA GLUTEN Eco-Bio 250g - Terrasana
Taitei de orez brun bio TerraSana cu dovleac si ghimbir. Tăiteii de dovleac și ghimbir bio cu orez brun TerraSana sunt un deliciu special pentru paste. Condimentul blând al dovleacului se armonizează foarte frumos cu condimentarea ușoară și fructata a ghimbirului - Delicii culinare asiatice sunt garantate
Ingrediente:
făină de orez* integral, făină de dovleac* 5%, ghimbir 0,5%, apă. *provin din agricultură ecologică
Valori nutritionale/100g:
valoare energetică: 1476kJ/349kcal
grăsimi: 3,6g
acizi grași saturați: 0,9g
glucide: 65,5g
zaharuri: 0g
fibre: 5,5g
proteine: 10,9g
sare: 0g
Atentionari:
Alergeni urme- susan, arahide, soia
Taitei de orez brun cu dovleac si ghimbir FARA GLUTEN Eco-Bio 250g - Terrasana
26,06 RON
28,95 RON
-9,98%
TVA inclus
In Stoc
Taitei de orez tailandez Eco-Bio, Fara Gluten ,250g - Terrasana
Taiteii de orez bio thailandez TerraSana sunt taitei fara gluten din faina de orez thailandez. Exista trei portii de servire a pastelor în pachet. Gatit gata în doar 3 minute! Bucurati-va de taitei de orez cu un sos la alegere. Poate contine urme de: soia, alune, susan.
Ingrediente:
faina de orez din orez tailandez din agricultura ecologica
apa
Valori nutritionale /100g :
Kj/Kcal: 1449/345
Grasimi: 3.6g
Acizi grasi saturati: 0.9g
Glucide: 72.7g
Zaharuri: 0g
Fibre: 1.8g
Proteine: 7.3g
Sare: 0g
Mod de prezentare:
Punga 250 g
Taitei de orez tailandez Eco-Bio, Fara Gluten ,250g - Terrasana
18,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Fusilli din orez integral eco-bio 250g - Felicia Bio
Paste fara gluten din faina integrala de orez
Ingrediente Fusilli din orez integral 250g:
faina eco-bio din orez integral
Valori nutritionale medii pentru 100g:
Energie 1481kJ/350 kcal
Grasimi 2,8g
- din care acizigrasi saturati: 0,7g
Carbohidrati: 72g
- din care zaharuri: 0,8g
Fibre: 3,2g
Proteine: 7,5g
Sare: 0g
Preparare:
Este ideal la 1litru de apa sa se adauge 100g de paste. Adaugati sare, iar cand apa fierbe, turnati pastele de la Felicia Bio, amestecand regulat. Condimentati dupa gust.
Continut: 250g
Pastrare: intr-un loc uscat si racoros.
Producator: Molino Andriani S.r.l., ItaliaOrigine: Italia
Fusilli din orez integral 250g - Felicia Bio
19,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Fettuccine Konjac SHIRATAKI 300g, Diet Food
Paste din Konjac, naturale 100%, fara grasimi, fara proteine, fara carbohidrati, perfect pentru curele de slabire, potrivit pentru vegetarieni, vegani, diabetici, precum si pentru persoanele cu intoleranta la grau sau alergie la soia. Produs ce nu contine in mod natural gluten sau soia.
Caracteristici: produs natural, vegan, in mod natural fara gluten
Descriere Fettuccine Konjac SHIRATAKI:
este cel mai popular tip de paste si pot fi consumate doar cu sosul favorit. Pastele din konjac Diet Food pot fi consumate ca un substitut pentru orez si paste si pot fi incorporate in aproape orice fel de mancare. Marele avantaj al acestor paste este faptul ca produsele sunt complet naturale, iar fibrele pe care le contin ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange, reduc pofta de mancare si mancatul in exces .
Principalul ingredient este glucomanan - fibre solubile derivate din radacina plantei Konnyak (Amorphophallus konjac).
Konjac sau Konnyaku este o planta perena din Asia care creste salbatic la altitudini foarte mari. Sursa de hrana total naturala, Konjac are un continut de 97% apa, bogat in minerale bune si sarac in calorii.
Cea mai usoara forma de a consuma Konjac este sub forma de paste, cunoscute si sub numele de Shirataki.
Beneficii Fettuccine Konjac SHIRATAKI 300g, Diet Food:
un produs natural non alergenic
contine aproape zero calorii si carbohidrati, ajuta la pierderea in greutate
produsul este 100% de origine vegetala
are capacitatea de a absorbi pana la de 100 ori volumul sau in lichid
produs incolor, fara un gust propriu, absoarbe rapid adaosuri de gust si condimente
nu contine carbohidrati, grasimi, proteine, gluten;
nu permite absorbtia zaharurilor din alimentatie;
contine fibre si faciliteaza tranzitul intestinal;
ofera mult dorita senzatie de satietate;
regleaza glicemia.
Ingrediente Fettuccine Konjac SHIRATAKI:
apa, konjac glucomanan, calcium hidroxid
Origine: non UE
Alergeni: 0
Produs certificat de JAS (Japanesse Standard Agricol)
Mod de utilizare Fettuccine Konjac SHIRATAKI:
clatiti bine inainte de utilizare cu apa fierbinte. Fierbeti (2-3 minute) in apa clocotita, apoi scurgeti si folositi dupa gust.
Preparare Fettuccine Konjac SHIRATAKI:
pot fi pregatiti la fel de usor ca si pastele simplu doar cu condimente sau alaturi de preparate cu carne, sosuri usoare, legume, transformand retetele preferate in delicii dietetice. Mirosul iodat de la deschidere este normal si dispare dupa clatire
Conditii de pastrare si consum:
a se pastra la temperatura camerei. Dupa deschidere se pastreaza maxim 3 zile la frigider. Nu congelati.
Informatii nutritionale Fettuccine Konjac SHIRATAKI:
Valoare energetica la 100g - 6.4Kcal sau 2.7Kj
Proteine - 0g
Lipide - 0g
Glucide 0.5g din care zaharuri 0.47 g
Fibre - 4.5g
Prezentare Fettuccine Konjac SHIRATAKI:
300g
Fettuccine Konjac SHIRATAKI 300g, Diet Food
Paste fainoase fara gluten - incepand de la 3,95 RON
Comanda paste fainoase fara gluten de la minuneanaturii.ro.
Pe minuneanaturii.ro ai 45 de produse in categoria paste fainoase fara gluten
Consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h.
Orice intrebarea ai legata de paste fainoase fara gluten sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. Produsele din categoria paste fainoase fara gluten sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.
Descopera paste fainoase fara gluten la oferta speciala.