Elixire Ayurvedice

Elixire Ayurvedice - descopera oferta de produse de pe minuneanaturii.ro

Elixire Ayurvedice - incepand de la 15,56 RON

Medicina ayurvedica recunoaste cele sapte tesuturi ale corpului (dhatus), care sunt elemente functionale si de constructie fizica a corpului. Functiile lor optime depind de calitatea  dietei zilnice si unui stil de viata adecvat.

Tesuturile corpului sunt hranite in mod regulat prin procesul de digestie. Faza de nutritie a fiecarui tesut dureaza cinci zile si este in urmatoarea ordine: plasma (rasa), sange (rakta), musculatura (mamsa), grasime (meda), oase (asthi), sistem nervos (majja) si esenta organelor reproductive (shukra/arthava). Corpul uman este ca o linie de productie care prelucreaza materiile prime care provin din exterior sub forma de produse alimentare. Acestea sunt apoi transformate in asa fel, incat sa poata fi utilizate in acumularea tesutului si regenerarea corpului. Starea generala de sanatate si vitalitate a organismului, prin urmare, depind in intregime de buna digestie, absorbtie si asimilare. Acesti nutrienti sustin regenerarea si restaurarea tuturor celor sapte tesuturi ale corpului (dhatus) in faza finala a metabolismului.

Elixirulire Ayurvedice echilibreaza cele 3 energii si duc la regenerearea organismului atat in plan fizic cat si emotional.