AgeLOC Pharmanex

AgeLOC Pharmanex - descopera oferta de produse de pe minuneanaturii.ro

AgeLOC Pharmanex - incepand de la 384,43 RON

AgeLOC Pharmanex

Unice pentru Nu Skin, produsele noastre ageLOC oferă amestecuri puternice de ingrediente anti-îmbătrânire pentru a îți menține aspectul tineresc.

Dezvoltată de Nu Skin în colaborare cu cercetători de top, știința ageLOC au găsit în dispozitivele, suplimentele și produsele noastre cosmetice o abordare revoluționară care influențează modul în care pare că îmbătrânim.

Pe măsură ce timpul trece, majoritatea dintre noi devenim tot mai preocupați de îmbătrânire.

Înțelegem că modul în care trăim influențează felul în care arătăm în timp ce îmbătrânim și știm că semnele vizibile ale îmbătrânirii pot genera îngrijorare. De aceea folosim știința noastră ageLOC pentru a crea produse concepute special pentru a adresa la sursă semnele vizibile ale îmbătrânirii, oferindu-vă VOUĂ puțin mai mult control asupra modului în care îmbătrâniți.

De ce îmbătrânim?

Pentru a găsi răspunsul, Nu Skin duce știința anti-îmbătrânire la nivelul următor studiind profilul de expresie al genelor umane.

Colaborând cu unii dintre cei mai importanți cercetători din lume, oamenii de știință Nu Skin au identificat unele grupuri de gene responsabile pentru semnele vizibile ale îmbătrânirii; elementele super marker referitoare la vârstă (sau arSuperMarker, așa cum îi numim noi). Știința exclusivă ageLOC țintește aceste surse principale ale îmbătrânirii pentru a dezvolta produse care te ajută să arăți și să te simți mai tânăr(ă).

Cum funcționează Știința

Această abordare unică și brevetată a științei îmbătrânirii se bazează pe descoperirea super-markerilor corelați vârstei sau - așa cum sunt denumiți de către Nu Skin - „arSuperMarkers”.

Identificarea acestor gene este doar primul pas - de asemenea, este important să înțelegem modul în care activitatea acestora poate avea un impact asupra expresiei genetice și în final piele cu aspect tânăr. Reechilibrarea acestui profil este un proces subtil. Nu este așa de simplu cum ar fi să le pornim sau să le oprim - este o chestiune de a reduce activitatea unora și de a intensifica activitatea altora. Știința ageLOC de la Nu Skin acționează pentru a atinge echilibrul perfect, creând noi oportunități pentru a susține pielea cu aspect tânăr.

Descopera produsele NU SKIN PAhrmaex AgeLOC pe minuneanaturii.ro