AgeLOC Pharmanex

AgeLOC Pharmanex - descopera oferta de produse de pe minuneanaturii.ro

316,95 RON
TVA inclus
Ultimele produse in stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  26 Mar 2023
(5/5

M-am bucurat ca am gasit la un pret foarte bun R. Sunt bucuroasa. Un site cu adevarat fain. Livrare in aceeasi zi pentru produsele Pharmanex, nu ma asteptam.

R2 Night, ageloc, protectie celulara pe timpul noptii, 60cps, Pharmanex Supliment Alimentar cu extracte vegetale Acest supliment alimentar conține seleniu ce contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Consumat seara, seleniul din R² Night contribuie, de asemenea, la funcționarea normală a sistemului imunitar. Ingrediente R2 Night Phamanex: Extract din semințe de struguri (Vitis vinifera L.) (210,5 mg/2 capsule), extract din fructe de portocal-dulce (Citrus sinensis (L.)  Osbeck) (125 mg/2 capsule), extract din semințe de broccoli (Brassica oleracea L.) (115,4 mg/2 capsule), selenit de sodiu (15 μg/2 capsule – 27% DZR). agent de încărcare: celuloză microcristalină, agent antiaglomerant: (acizi grași, dioxid de siliciu), capsulă (Gelatină), Poate conține soia. Mod de administrare: 2 capsule de R² Night seara. Mod de prezentare R2 Night Pharmanex: flacon cu 60 de capsule, suficient pentru 30 de zile R2 Night, ageloc, protectie celulara pe timpul noptii, 60cps, Pharmanex
362,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
(5/5) on 1 rating(s)
on  30 Mar 2023
(5/5

Recunoscatoar ca am cumparat R. Si in locatiile fizice e super. Incantatoare produsele Pharmanex.

R2 Day, ageloc, energie pentru intreaga zi, 180cpasule, Pharmanex Supliment Alimentar cu extracte vegetale Acest supliment alimentar oferă un amestec minunat de ingrediente, cum ar fi Panax ginseng. Ginseng ajută la următoarele trei dimensiuni ale nivelurilor de vitalitate și energie, performanță fizică și bunăstare mentală. R² DAY conține, de asemenea, Cordyceps Sinensis și rodie. Consumat dimineața, R² Day te va ajuta să te simți gata de a prelua controlul unei noi zile mulțumită extractului Panax Ginseng ce contribuie la energie și vitalitate. Ingrediente R2 Day Pharmanex Cordyceps sinensis (B.) Sacc mycelia (2 g/6 capsule), extract din fruct de rodie (Punica granatum L.) (170 mg/6 capsule), extract din rădăcină de Panax ginseng C.A. Meyer (100 mg/6 capsule din care 8 mg ginsenozide). agent de încărcare: celuloză microcristalină, agent antiaglomerant: (acizi grași, dioxid de siliciu), capsulă (gelatină), Poate conține soia. Mod de admnisistrarea R2 zi Pharmanex: 6 capsule de R² Day dimineața cu o cantitate mare de apa Mod de prezentare R2 zi Pharmanex flacon cu 180 de cpasule, suficient pentru 30 de zile R2 Day, ageloc, energie pentru intreaga zi, 180cpasule, Pharmanex

AgeLOC Pharmanex - incepand de la 316,95 RON

AgeLOC Pharmanex

Unice pentru Nu Skin, produsele noastre ageLOC oferă amestecuri puternice de ingrediente anti-îmbătrânire pentru a îți menține aspectul tineresc.

Dezvoltată de Nu Skin în colaborare cu cercetători de top, știința ageLOC au găsit în dispozitivele, suplimentele și produsele noastre cosmetice o abordare revoluționară care influențează modul în care pare că îmbătrânim.

Pe măsură ce timpul trece, majoritatea dintre noi devenim tot mai preocupați de îmbătrânire.

Înțelegem că modul în care trăim influențează felul în care arătăm în timp ce îmbătrânim și știm că semnele vizibile ale îmbătrânirii pot genera îngrijorare. De aceea folosim știința noastră ageLOC pentru a crea produse concepute special pentru a adresa la sursă semnele vizibile ale îmbătrânirii, oferindu-vă VOUĂ puțin mai mult control asupra modului în care îmbătrâniți.

De ce îmbătrânim?

Pentru a găsi răspunsul, Nu Skin duce știința anti-îmbătrânire la nivelul următor studiind profilul de expresie al genelor umane.

Colaborând cu unii dintre cei mai importanți cercetători din lume, oamenii de știință Nu Skin au identificat unele grupuri de gene responsabile pentru semnele vizibile ale îmbătrânirii; elementele super marker referitoare la vârstă (sau arSuperMarker, așa cum îi numim noi). Știința exclusivă ageLOC țintește aceste surse principale ale îmbătrânirii pentru a dezvolta produse care te ajută să arăți și să te simți mai tânăr(ă).

Cum funcționează Știința

Această abordare unică și brevetată a științei îmbătrânirii se bazează pe descoperirea super-markerilor corelați vârstei sau - așa cum sunt denumiți de către Nu Skin - „arSuperMarkers”.

Identificarea acestor gene este doar primul pas - de asemenea, este important să înțelegem modul în care activitatea acestora poate avea un impact asupra expresiei genetice și în final piele cu aspect tânăr. Reechilibrarea acestui profil este un proces subtil. Nu este așa de simplu cum ar fi să le pornim sau să le oprim - este o chestiune de a reduce activitatea unora și de a intensifica activitatea altora. Știința ageLOC de la Nu Skin acționează pentru a atinge echilibrul perfect, creând noi oportunități pentru a susține pielea cu aspect tânăr.

Descopera produsele NU SKIN PAhrmaex AgeLOC pe minuneanaturii.ro