Otet de mere

OTET DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT BIO 500ML - BIONA
17,95 RON
19,51 RON -8%
cu TVA
In Stoc
OTET DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT BIO 500ML - BIONA Otet de mere nepasteurizat. Otetul este obtinut din suc de mere obtinut prin presare la rece. Nu este pasteurizat, filtrat sau tratat. Depunerile pe fundul sticlei sunt normale. Ingrediente OTET DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT: otet din cidru de mere* *din agricultura ecologica OTETUL DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT este certificat ecologic Prezentare OTET DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT: 500ml Ce inseamna cidru de mere? Cidrul este o bautura alcoolica obtinuta prin fermentarea sucului de mere. Ce inseamna otet din cidru de mere? Otetul din cidru de mere este obtinut dupa a 2-a fermentatie a cidrului de mere. OTET DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT BIO 500ML - BIONA
OTET DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT BIO 750ml - BIONA
21,95 RON
23,86 RON -8%
cu TVA
In Stoc
OTET DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT BIO 750ml - BIONA Otet de mere nepasteurizat. Otetul este obtinut din suc de mere obtinut prin presare la rece. Nu este pasteurizat, filtrat sau tratat. Depunerile pe fundul sticlei sunt normale. Ingrediente OTET DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT: otet din cidru de mere* *din agricultura ecologica OTETUL DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT este certificat ecologic Prezentare OTET DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT: 750ml  Ce inseamna cidru de mere? Cidrul este o bautura alcoolica obtinuta prin fermentarea sucului de mere. Ce inseamna otet din cidru de mere? Otetul din cidru de mere este obtinut dupa a 2-a fermentatie a cidrului de mere. OTET DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT BIO 750ml - BIONA
OTET DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT BIO 750ml - DENREE
14,95 RON
16,25 RON -8%
cu TVA
In Stoc
OTET DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT BIO 750ml - DENREE Otet de mere nepasteurizat. Otetul este obtinut din suc de mere obtinut prin presare la rece. Nu este pasteurizat, filtrat sau tratat. Depunerile pe fundul sticlei sunt normale. Ingrediente OTET DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT: otet din cidru de mere* *din agricultura ecologica OTETUL DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT este certificat ecologic Prezentare OTET DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT: 750ml  Ce inseamna cidru de mere? Cidrul este o bautura alcoolica obtinuta prin fermentarea sucului de mere. Ce inseamna otet din cidru de mere? Otetul din cidru de mere este obtinut dupa a 2-a fermentatie a cidrului de mere. OTET DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT BIO 750ml - DENREE
Otet de mere cu catina 250ml - Nera Plant
28,95 RON
31,47 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
Otet de mere cu catina 250ml - Nera Plant Produs natural obtinut din pulpa de catina si Otet Nera Plant de mere si miere. Cum actioneaza? Antioxidant Energizant Vitaminizant Imunostimulator Reduce pofta de mancare Depurativ Antiinflamator Cicatrizant Hepatoprotector Calmant si relaxant Pentru ce se recomanda? Stres oxidativ Anemie Convalescenta Infectii Raceala Imunitate scazuta Afectiuni hepatice, gastrointestinale, renale Ateroscleroza Afectiuni oculare Reumatism Supraponderabilitate Stari de neliniste, depresie Ingrediente Otet de mere cu catina: Mere mature sanatoase (Malus domestica) - 27% pulpa de catina (Hippophaë rhamnoides) - 10% excipienti: apa, miere de albine, fructoza, glucoza, zaharoza, drojdie de panificatie Fructele de mar contin substante active necesare organismului pentru o functionare normala (proteine solubile, aminoacizi, vitamine, acizi grasi, elemente minerale). Merele sunt si o importata sursa de potasiu, care incetineste procesul de sclerozare a vaselor sanguine si confera tesuturilor elasticitate si suplete. Continutul de vitamina C ajuta la asimilarea fierului necesar organismului si previne bolile infectioase. Fructele de catina sunt energizante si maresc rezistenta organismului in fata bolilor. Produsele pe baza de catina au un rol insemnat in reglarea proceselor din organism, oferind o imunitate ridicata. Se recomanda ca anual sa se faca cate o cura cu fructe de catina pentru a oferi organismului necesarul de vitamine si oligoelemente. Sunt renumite pentru efectele de regenerare si reglare imunitara, ceea ce le recomanda ca adjuvante intr-o gama larga de tulburari, de la infectii repetate la alergii, de la imbatranire prematura la boala canceroasa. Se folosesc si in tratarea afectiunilor stomacului si ale duodenului. Catina se mai recomanda in cazul afectiunilor specifice pentru persoanele in varsta (vitamina E este considerata vitamina tineretii), in tulburari nervoase, sterilitate, carente de vitamine si de minerale. Mierea de albine contine minerale, vitamine si enzime care o fac un puternic energizant natural. Fructoza, glucoza, zaharoza conserva produsul. Sunt elementele necesare fermentatiei alcoolice, prima etapa in obtinerea otetului.  Drojdia de panificatie mareste rezistenta la oboseala, favorizand travaliul muscular, si usureaza eliminarea de toxine si de deseuri metabolice. In procesul obtinerii otetului de mere, este elementul care favorizeaza fermentatia. Prezentare Otet de mere cu catina: reciepient din sticla violet - 250ml Sticla violet. Cercetarile din domeniul biofotonicii, prin masurarea radiatiilor celulare, au demonstrat ca sticla violet este cel mai indicat tip de ambalaj deoarece ofera protectia optima impotriva luminii din domeniul vizibil, incetinind procesul de alterare, urmare a radiatiei luminoase. O calitate unica a acestei sticle, care o recomanda inainte de plastic si sticla colorata, este permisivitatea pe care o prezinta pentru trecerea luminii din spectrul ultraviolet si infrarosu, astfel fiind mentinuta vitalitatea structurilor moleculare din substantele continute. Otet de mere cu catina 250ml - Nera Plant
Otet de mere cu macese 250ml - Nera Plant
28,95 RON
31,47 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Otet de mere cu macese 250ml - Nera Plant Produs natural obtinut din pulpa de macese si Otet Nera Plant de mere si miere. Actiune: Antioxidant Vitaminizant Imunostimulator Vasodilatator arterial Antiinflamator Antilitiazic Depurativ Diuretic Hepatoprotector Pentru ce se recomanda? Stres oxidativ Avitaminoze Imunitate scazuta Convalescenta Gripa, viroze, febra Oboseala fizica si intelectuala Circulatie periferica deficitara Artrita reumatoida Afectiuni renale Afectiuni hepatice, dischinezie biliara Obezitate, supraponderabilitate Ingrediente Otet de mere cu macese : Mmere mature sanatoase (Malus domestica) - 27% pulpa de Macese (Rosa canina) - 10% excipienti: apa, miere de albine, fructoza, glucoza, zaharoza, drojdie de panificatie Fructele de mar contin substante active necesare organismului pentru o functionare normala (proteine solubile, aminoacizi, vitamine, acizi grasi, elemente minerale). Merele sunt si o importata sursa de potasiu, care incetineste procesul de sclerozare a vaselor sanguine si confera tesuturilor elasticitate si suplete. Continutul de vitamina C ajuta la asimilarea fierului necesar organismului si previne bolile infectioase. Macesul este un puternic antibiotic natural. Pseudo-fructele de maces contin cantitati mari de vitamina C (de 100 de ori mai multa decat in portocale), dar si vitamine precum: A, B1, B2, B3, E, K, P, PP si minerale ca: magneziu, fier, potasiu. Datorita concentratiei mari de vitamine, macesele sporesc imunitatea organismului si mentin sanatatea tesuturilor si a organelor interne. Sunt recomandate ca revigorant in virozele sezoniere. In paralel cu efectele antivirale, testate in timp, macesului i s-au atribuit si alte valente terapeutice: mentine buna functionare a vaselor capilare si normalizeaza circulatia sanguina.  Sunt utilizate cu rezultate semnificative in alergii, ameliorarea simptomelor osteoartritelor, ca adjuvant in afectiuni imunitare, ca tonic si regenerant pentru copii si varstnici, ca ameliorator al simptomelor determinate de dismenoree. Combat anxietatea, palpitatiile, greturile, viermii intestinali si cresc secretia biliara – fapt care le recomanda in afectiunile ficatului. Mierea de albine contine minerale, vitamine si enzime care o fac un puternic energizant natural. Fructoza, glucoza, zaharoza conserva produsul. Sunt elementele necesare fermentatiei alcoolice, prima etapa in obtinerea otetului.  Drojdia de panificatie mareste rezistenta la oboseala, favorizand travaliul muscular, si usureaza eliminarea de toxine si de deseuri metabolice. In procesul obtinerii otetului de mere, este elementul care favorizeaza fermentatia. Prezentare Otet de mere cu macese : recipient de sticla violet 250ml Sticla violet. Cercetarile din domeniul biofotonicii, prin masurarea radiatiilor celulare, au demonstrat ca sticla violet este cel mai indicat tip de ambalaj deoarece ofera protectia optima impotriva luminii din domeniul vizibil, incetinind procesul de alterare, urmare a radiatiei luminoase. O calitate unica a acestei sticle, care o recomanda inainte de plastic si sticla colorata, este permisivitatea pe care o prezinta pentru trecerea luminii din spectrul ultraviolet si infrarosu, astfel fiind mentinuta vitalitatea structurilor moleculare din substantele continute. Otet de mere cu macese 250ml - Nera Plant
Otet de mere si miere 1l - Nera Plant
44,95 RON
48,86 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
Otet de mere si miere 1l - Nera Plant  Produs natural obtinut din mere romanesti si miere de albine, dupa o reteta traditionala. Cum actioneaza? Antibacterian Antialergic Tonic digestiv Energizant Detoxifiant Remineralizant Antifebril Normalizeaza nivelul colesterolului Combate durerile musculare si articulare Antiacneic Normalizeaza secretia de sebum Antiinflamator Calmant Tonic capilar Pentru ce se recomanda? Infectii Alergii Probleme de digestie Constipatie Metabolism lenes Celulita Obezitate Imunitate scazuta Oboseala cronica Migrene Ameteli Insomnie Nivel crescut al colesterolului Dureri musculare si articulare Urticarie Intepaturi de insecte Arsuri solare Ten gras, acneic Febra in raceli si gripe – uz extern (frectii, impachetari) Matreata Caderea parului Ingrediente Otet de mere si miere: mere mature sanatoase (Malus domestica) – 30% excipienti: apa, miere de albine, fructoza, glucoza, zaharoza, drojdie de panificatie Fructele de mar contin substante active necesare organismului pentru o functionare normala (proteine solubile, aminoacizi, vitamine, acizi grasi, elemente minerale). Merele sunt si o importata sursa de potasiu, care incetineste procesul de sclerozare a vaselor sanguine si confera tesuturilor elasticitate si suplete. Continutul de vitamina C ajuta la asimilarea fierului necesar organismului si previne bolile infectioase. Mierea de albine contine minerale, vitamine si enzime care o fac un puternic energizant natural. Fructoza, glucoza, zaharoza conserva produsul. Sunt elementele necesare fermentatiei alcoolice, prima etapa in obtinerea otetului.  Drojdia de panificatie mareste rezistenta la oboseala, favorizand travaliul muscular, si usureaza eliminarea de toxine si de deseuri metabolice. In procesul obtinerii otetului de mere, este elementul care favorizeaza fermentatia. Prezentare Otet de mere si miere: recipient de sticla violet 1l Sticla violet. Cercetarile din domeniul biofotonicii, prin masurarea radiatiilor celulare, au demonstrat ca sticla violet este cel mai indicat tip de ambalaj deoarece ofera protectia optima impotriva luminii din domeniul vizibil, incetinind procesul de alterare, urmare a radiatiei luminoase. O calitate unica a acestei sticle, care o recomanda inainte de plastic si sticla colorata, este permisivitatea pe care o prezinta pentru trecerea luminii din spectrul ultraviolet si infrarosu, astfel fiind mentinuta vitalitatea structurilor moleculare din substantele continute. Otet de mere si miere 1l - Nera Plant 
Otet de mere si miere 250ml - Nera Plant
26,95 RON
29,29 RON -8%
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Otet de mere si miere 250ml - Nera Plant  Produs natural obtinut din mere romanesti si miere de albine, dupa o reteta traditionala. Cum actioneaza? Antibacterian Antialergic Tonic digestiv Energizant Detoxifiant Remineralizant Antifebril Normalizeaza nivelul colesterolului Combate durerile musculare si articulare Antiacneic Normalizeaza secretia de sebum Antiinflamator Calmant Tonic capilar Pentru ce se recomanda? Infectii Alergii Probleme de digestie Constipatie Metabolism lenes Celulita Obezitate Imunitate scazuta Oboseala cronica Migrene Ameteli Insomnie Nivel crescut al colesterolului Dureri musculare si articulare Urticarie Intepaturi de insecte Arsuri solare Ten gras, acneic Febra in raceli si gripe – uz extern (frectii, impachetari) Matreata Caderea parului Ingrediente Otet de mere si miere: mere mature sanatoase (Malus domestica) – 30% excipienti: apa, miere de albine, fructoza, glucoza, zaharoza, drojdie de panificatie Fructele de mar contin substante active necesare organismului pentru o functionare normala (proteine solubile, aminoacizi, vitamine, acizi grasi, elemente minerale). Merele sunt si o importata sursa de potasiu, care incetineste procesul de sclerozare a vaselor sanguine si confera tesuturilor elasticitate si suplete. Continutul de vitamina C ajuta la asimilarea fierului necesar organismului si previne bolile infectioase. Mierea de albine contine minerale, vitamine si enzime care o fac un puternic energizant natural. Fructoza, glucoza, zaharoza conserva produsul. Sunt elementele necesare fermentatiei alcoolice, prima etapa in obtinerea otetului.  Drojdia de panificatie mareste rezistenta la oboseala, favorizand travaliul muscular, si usureaza eliminarea de toxine si de deseuri metabolice. In procesul obtinerii otetului de mere, este elementul care favorizeaza fermentatia. Prezentare Otet de mere si miere: reciepient din sticla violet 250ml Sticla violet. Cercetarile din domeniul biofotonicii, prin masurarea radiatiilor celulare, au demonstrat ca sticla violet este cel mai indicat tip de ambalaj deoarece ofera protectia optima impotriva luminii din domeniul vizibil, incetinind procesul de alterare, urmare a radiatiei luminoase. O calitate unica a acestei sticle, care o recomanda inainte de plastic si sticla colorata, este permisivitatea pe care o prezinta pentru trecerea luminii din spectrul ultraviolet si infrarosu, astfel fiind mentinuta vitalitatea structurilor moleculare din substantele continute. Otet de mere si miere 250ml - Nera Plant 
Otet Hepatodren 250ml - Nera Plant
28,95 RON
31,47 RON -8%
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Otet Hepatodren 250ml - Nera Plant Intareste functia antitoxica a ficatului. Cum actioneaza produsul? Drenor hepatic si biliar Regenerant al celulelor hepatice Favorizeaza digestia grasimilor si eliminarea toxinelor din organism. Pentru ce se recomanda? Afectiuni hepatice si biliare Ingrediente Otet Hepatodren: mere mature sanatoase (Malus domestica) - 27% frunze de Anghinare (Cynara scolymus) seminte de Armurariu (Silybum marianum) Galbenele (Calendula officinalis) parti aeriene si radacini de Papadie (Taraxacum officinale) Sulfina (Melilotus officinalis) Sunatoare (Hypericum perforatum) Sovarv (Origanum vulgare) Tintaura  (Centaurim erythraea) - 10%; excipienti: apa, miere de albine, fructoza, glucoza, zaharoza, drojdie de panificatie Fructele de mar contin substante active necesare organismului pentru o functionare normala (proteine solubile, aminoacizi, vitamine, acizi grasi, elemente minerale). Merele sunt si o importata sursa de potasiu, care incetineste procesul de sclerozare a vaselor sanguine si confera tesuturilor elasticitate si suplete. Continutul de vitamina C ajuta la asimilarea fierului necesar organismului si previne bolile infectioase. Anghinarea regenereaza celulele hepatice, intareste functia antitoxica a ficatului, este antiinflamatorie, hipocolesterolemianta, coleretic-colagoga, creste apetitul, ajuta la eliminarea sarurilor si pigmentilor biliari, normalizand culoarea pielii, urinei, fecalelor in caz de icter. Semintele de Armurariu au actiune hepatoprotectoare, hepatoregeneratoare, antihepatotoxica, decongestiva, antiinflamatorie, coleretic-colagoga, antioxidanta. Efectul hepatoprotector este dat de silimarina care inhiba intrarea toxinelor in celula hepatica si impiedica alterarea membranei hepatocitoare. Armurariul este folosit in boli hepatice (hepatite cronice active, de cauza atat virala, cat si alcoolica, ciroza hepatica, insuficienta hepatica). Se asociaza preventiv medicamentelor cu potential hepatotoxic. Avand proprietati coleretic-colagoge (stimuleaza secretia si eliminarea bilei), cicatrizante si calmante, Galbenelele contribuie la functionarea normala a aparatului digestiv si ajuta la mentinerea sanatatii ficatului. Papadia prin compozitia sa chimica actioneaza ca tonic amar, drenor hepato-biliar, decongestionant, colagog, depurativ, antiinflamator, antioxidant, avand un important efect diuretic. Astfel, ea este indicata in starile congestive hepatice, hepatite, insuficienta hepatica, hipercolesterolemie, icter, litiaza biliara. Sulfina este utila in hepatita cronica deoarece stimuleaza refacerea tesuturilor prin inlocuirea celor distruse cu altele nou formate identice morfofunctional, contribuie la sinteza ARN si prin aceasta la regenerarea tesutului hepatic. Are de asemenea actiune hepatoprotectoare, antiinflamatoare, anticoagulanta si cicatrizanta. Sunatoarea ajuta la mentinerea sanatatii aparatului gastrointestinal. Sustine functionarea normala a ficatului. Contribuie la o relaxare optima si mentinerea bunei dispozitii, datorita proprietatilor sale: calmante, antiinflamatoare, antiulceroase, coleretic-colagoge (provoaca evacuarea bilei in intestin), antiseptic, cicatrizant. Se recomanda in gastrita, ulcer gastro-duodenal, hepatita, diskinezie biliara (functionarea defectuoasa a vezicii biliare). Sovarvul este antispastic, stomahic (stimuleaza secretia sucurilor gastro-intestinale), carminativ (ajuta la eliminarea gazelor intestinale). Datorita substantelor amare si taninurilor actioneaza ca tonic-amar in anorexii, astringent in diaree si carminativ. Substantele amare din Tintaura sunt reprezentate de secoiridoid glucozide in special swertiamarina, gentiopicrina si swerozide, esteri ai acestei substante, centapicrina, centaurozide, secologanina, gentianina, xantone metoxilate, eustomina etc. Aceste substante amare, prin act reflex, stimuleaza secretia sucului gastric si a bilei si, ca urmare, favorizeaza digestia. Se recomanda in dischinezie biliara, constipatie atona, balonare. Mierea de albine contine minerale, vitamine si enzime care o fac un puternic energizant natural. Fructoza, glucoza, zaharoza conserva produsul. Sunt elementele necesare fermentatiei alcoolice, prima etapa in obtinerea otetului.  Drojdia de panificatie mareste rezistenta la oboseala, favorizand travaliul muscular, si usureaza eliminarea de toxine si de deseuri metabolice. In procesul obtinerii otetului de mere, este elementul care favorizeaza fermentatia. Prezentare Otet Hepatodren: recipeint sticla violet 250ml Sticla violet. Cercetarile din domeniul biofotonicii, prin masurarea radiatiilor celulare, au demonstrat ca sticla violet este cel mai indicat tip de ambalaj deoarece ofera protectia optima impotriva luminii din domeniul vizibil, incetinind procesul de alterare, urmare a radiatiei luminoase. O calitate unica a acestei sticle, care o recomanda inainte de plastic si sticla colorata, este permisivitatea pe care o prezinta pentru trecerea luminii din spectrul ultraviolet si infrarosu, astfel fiind mentinuta vitalitatea structurilor moleculare din substantele continute. Otet Hepatodren 250ml - Nera Plant
Otet Mere Cu Miere 500ml - Hypericum
11,95 RON
12,99 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Otet Mere Cu Miere 500ml - Hypericum Proprietati: antisclerotic, antireumatic, antiobezitate, antistres, diuretic, depurativ. Ingrediente Otet Mere Cu Miere: otet de mere miere de albine Efecte Otet Mere Cu Miere: ateroscleroza hipertensiune arteriala varice arterita reumatism dureri articulare si musculare obezitate sinuzita nevroze insomnii stres migrene ameteli afectiuni ale rinichilor sterilitate Mod de administrare Otet Mere Cu Miere: Intern: 3 lingurite pe zi pentru copii si 3 linguri pe zi pentru adulti, dupa mesele principale, timp de 4-6 saptamani. Prezentare Otet Mere Cu Miere: 500ml Otet Mere Cu Miere 500ml - Hypericum
Otet din cidru de mere nefiltrat Raw Health eco-bio 500ml - Biona
19,95 RON
21,68 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Otet din cidru de mere nefiltrat Raw Health bio 500ml Otetul Raw Health este obtinut prin presarea la rece a merelor. Sucul obtinut nu este filtrat sau pasteurizat. Astfel otetul este viu, plin de enzime. Ingrediente: otet din cidru de mere* *din agricultura ecologica Produs certificat ecologic 500ml Aciditate: 5% Otet din cidru de mere nefiltrat Raw Health eco-bio 500ml
Otet de mere si miere de albine, 0,5l - Pet - Pronat
5,31 RON
5,90 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Otet de mere si miere de albine, 0,5l - Pet - PronatCel mai modest dintre alimente vindeca 100 de boli!Cititi cu atentie acest articol! Cu siguranta va va folosi, pentru ca este vorba despre un leac exceptional si pe care il aveti la indemana in permanenta in camara. Este vorba de unul din cele mai vechi medicamente cunoscute de umanitate, mentionat pentru prima oara in tratate de medicina egiptene, scrise in urma cu mai bine de trei milenii: otetul de mere. Medicii Greciei antice il foloseau pe scara larga, insusi Hipocrate punandu-l la loc de cinste in scrierile sale. in medicina populara romaneasca, este folosit din timpuri imemoriale. Taranii nostri din zonele de deal si de munte prepara si astazi otetul de mere in fiecare toamna, folosindu-l apoi pe timpul lungii ierni contra diferitelor boli ori, pur si simplu, pentru mentinerea sanatatii. Practic nu exista zona in care sa nu fie cunoscuta folosirea acestui remediu popular. Desi nu este un panaceu, ar putea candida cu sanse serioase la acest titlu. De ce? Pentru ca licoarea acrisoara si usor tulbure rezultata in urma fermentarii cidrului de mere vindeca nu mai putin de... o suta de afectiuni din cele mai diverse, de la banalele dureri de cap, la boli metabolice grave. Compozitia otetului de merein principal, aceasta licoare este compusa din apa si din acizi organici, intre care predomina acidul acetic, la care se adauga acid propionic, acid lactic, pectina, enzime, cantitati infime de aminoacizi. Acest cocteil de acizi organici si enzime este un foarte puternic stimulent al digestiei si al metabolismului, cu efecte exceptionale de dezintoxicare a organismului. insa otetul de mere mai are si alte calitati, fiindca a preluat de la fructele din care este obtinut cateva substante in forma naturala extrem de utile pentru organism, dintre care vom mentiona in continuare doar cateva:- potasiu - este un mineral esential pentru mentinerea sanatatii aparatului cardiovascular. El regleaza activitatea inimii si normalizeaza tensiunea arteriala.- vitamina C - ajuta la asimilarea fierului necesar organismului, are efect preventiv in bolile infectioase.- vitamine B1, B2 si B6 - au efect intineritor si intarzie aparitia semnelor batranetii. Au efect pozitiv asupra tonusului sistemului nervos central. - izoflavonoide - sunt o categorie de substante organice continute de otet, care au un puternic efect antioxidant. Ele favorizeaza normalizarea ciclului menstrual la femei si reinnoirea hematiilor (globulelor rosii).- magneziu si fosfor - sunt doua substante minerale continute de otet, cu un rol foarte important in mentinerea sanatatii si echilibrului sistemului nervos. Au, de asemenea, efecte favorabile asupra sistemului imunitar si favorizeaza consolidarea oaselor.Boli care se trateaza intern cu otet de merein cele ce urmeaza nu vom putea enumera toate afectiunile care se trateaza cu rezultate bune cu ajutorul otetului de mere, pur si simplu din cauza ca lista este prea lunga pentru a putea fi cuprinsa integral. Vom detalia doar principalele categorii de afectiuni care raspund pozitiv la administrarea otetului de mere:* Reumatism, reumatism degenerativ - se ia de trei ori pe zi cate o lingura de otet de mere amestecata cu o lingurita de miere. Cura dureaza minimum trei luni si are efecte de dezintoxicare a organismului foarte puternice. in plus, anumite substante continute de otetul de mere au efecte antiinflamatoare articulare si impiedica procesele de imbatranire si de degenerare a cartilajelor si a epiteliilor.* Litiaza renala (pietre la rinichi) - prevenire si combatere - se bea de trei ori pe zi cate un pahar de apa plata (saraca in minerale) in care se dizolva 1-2 lingurite de otet de mere. Remediul se ia vreme de o luna. * Obezitate, ingrasare - cu otetul de mere se fac cele mai simple si mai eficiente tratamente de reglare ponderala. Iata unul dintre ele: se bea in fiecare dimineata, la trezire, pe stomacul gol, un pahar de apa de izvor, in care au fost dizolvate doua lingurite de otet de mere. Apoi, pe parcursul zilei, dupa fiecare masa, vom bea o jumatate de pahar de apa in care am adaugat o lingurita de otet de mere si doua lingurite de miere. Otetul de mere stimuleaza procesele de eliminare din organism (in special tranzitul intestinal) si activeaza anumite lanturi metabolice care favorizeaza slabitul. Daca vreti o cura de slabire forte, folositi-o pe urmatoarea: inainte de fiecare masa, oricat de imbelsugata sau saraca, se inghit doi catei de usturoi pisati impreuna cu o lingura mare de otet de mere si putina apa. Este un preparat nu prea rafinat ca aroma si cu atat mai putin ca gust, insa efectul merita efortul. Ar mai fi de retinut ca aceasta cura, destul de dura pentru tubul digestiv, nu se face mai mult de sapte zile la rand, urmate de sapte zile de pauza.* Colecistita, dischinezie biliara, litiaze biliara - majoritatea persoanelor care au probleme cu bila ar putea fi scutite de multe necazuri luand 1-2 lingurite de otet de mere cu 10 minute inainte de fiecare masa (20-25 de minute in cazul persoanelor cu un apetit alimentar foarte puternic).* Indigestii frecvente, hipoaciditate - beti inainte de masa cu 5-10 minute si imediat dupa masa cate un sfert de pahar de apa in care a fost diluata o lingurita de otet. Otetul stimuleaza salivatia, secretia de sucuri gastrice si mareste peristaltismul tubului digestiv.* Inapetenta, anemie, slabiciune corporala la copii - medicina populara recomanda in toate aceste cazuri administrarea unei lingurite de otet, combinata cu o lingurita de miere, inainte de fiecare masa (doza va fi redusa la jumatate, in cazul copiilor sub cinci ani). Otetul de mere, pe langa faptul ca stimuleaza pofta de mancare si digestia, ajuta la asimilarea fierului si a altor minerale esentiale din alimente, favorizeaza procesul producerii hematiilor (globulelor rosii), stimuleaza foarte bland sistemul nervos central, inducand o stare de vioiciune si tonus. Suplimentar, pe langa administrare interna, se fac saptamanal frectii pe tot corpul cu otet de mere, mai ales in cazul copiilor debili, care se imbolnavesc usor.* Migrenele - mai ales cele care apar ca o consecinta a unor probleme hepato-biliare sau a constipatiei, se trateaza intern cu otet de mere, din care se iau 2 lingurite diluate in putina apa. Extern se fac frictionari ale tamplelor si ale bazei craniului (deasupra cefei) cu otet de mere. O metoda populara care uneori da rezultate surprinzator de rapide este inspirarea vreme de cinci minute a vaporilor de otet de deasupra unui vas umplut cu acest lichid. Aplicatii externe cu otet de mere* Durerile de gat - se face din ora in ora gargara cu o solutie de otet concentrata: 4 linguri de otet la o cana (250 ml) de apa. Dupa ce durerile de gat se atenueaza, gargara se face mai rar: din 3 in 3 ore. Este un tratament deosebit de eficient in fazele incipiente ale racelilor. Procedura are un efect foarte bun si in cazul in care avem senzatia de gat uscat.* Oboseala cronica, epuizare - se face un masaj al intregului corp cu otet de mere sau, mai bine, cu un otet de mere aromatizat cu lavanda. Se ia otet de mere in palma si se intinde pe piele cu miscari blande si energice (facute mereu in sens ascendent) insistandu-se asupra umerilor, a cefei, a toracelui si in zona fruntii. Acest tratament dureaza 30 minute si va fi urmat obligatoriu de un dus, dupa care va veti simti proaspeti si in forma. Acelasi tratament este recomandat contra surmenajului intelectual, precum si contra febrei musculare.* Contra imbatranirii premature a tesuturilor, inclusiv a pielii, se fac de doua ori pe luna masaje ale intregului corp cu otet de mere. Acest produs natural favorizeaza recapatarea supletei si a tonusului tegumentelor, invioreaza, curata pielea, previne aparitia infectiilor si a dermatozelor. * Micozele unghiilor - se face un tratament de lunga durata, dar cu o eficienta exceptionala, verificata in practica: de trei ori pe zi, dimineata, la pranz si seara, se tine degetul in otet de mere timp de o jumatate de ora. Peste noapte, se inveleste degetul bolnav in vata imbibata cu otet de mere si se infasoara in plastic (degetare taiate din manusile chirurgicale). Din cand in cand, se mai tamponeaza unghia si cu tinctura de propolis sau de muguri de plop, care au efecte antiinfectioase foarte puternice si actioneaza foarte bine pe tesuturile inmuiate anterior de otet. Dupa 2-3 luni, micoza va disparea.* Raceala, adjuvant in cazul pneumoniilor si infectiilor gripale severe - se fac frictionari ale intregului corp, dar in special ale toracelui, cu otet de mere. Dupa tratament, pacientul se inveleste bine si se lasa sa asude vreme de macar 10 minute. O eficienta deosebita in cazul in care aceste boli sunt insotite de febra sau de dureri musculare o are masajul cu otet mentolat, care are o importanta terapeutica atat de mare, incat vom vorbi despre el detaliat. Pastrare: intr-un loc uscat si racoros.Otet de mere si miere de albine, 0,5l - Pet - Pronat
Otet de mere - eco-bio 750ml - Voelkel
14,95 RON
16,25 RON -8%
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Otet eco-bio de mere, 750ml - Voelkel Otet natural de mere Voelkel, calitate Demeter, nefiltrat. Pot aparea usoare depuneri care nu afecteaza calitatea produsului.-    din culturi certificate Demeter dinamic ecologic-    fara or ganisme modificategenetic-    produs veganRecomandari:-    ca un condiment pentru rafinarea salatelor-    diluat cu apa minerala si indulcit cu miere-    diluat pentru ingrijirea naturala a corpuluiOtetul ecologic de mere Voelkel este obtinut dintr-o procedura traditionala: in prima faza merele aromatice certificate Demeter provenite din agricultura biodinamica sunt stoarse si fermentate natural.in final din vinul de mere se obtine otetul de mere fin si aromat. Otetul nu este pasteurizat si nici filtrat, motiv pentru care acesta este un produs extrem de apreciat si valoros.Continut: 750ml Producator: VoelkelgmbH,germaniaOtet de mere - eco-bio 750ml - Voelkel
Otet de mere cu catina 1000ml - Nera Plant
60,95 RON
66,25 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Otet de mere cu catina 1000ml - Nera Plant Produs natural obtinut din pulpa de catina si Otet Nera Plant de mere si miere. Actiune Otet de mere cu catina Nera Plant: Antioxidant Energizant Vitaminizant Imunostimulator Reduce pofta de mancare Depurativ Antiinflamator Cicatrizant Hepatoprotector Calmant si relaxant Indicatii Otet de mere cu catina Nera Plant: Stres oxidativ Anemie Convalescenta Infectii Raceala Imunitate scazuta Afectiuni hepatice, gastrointestinale, renale Ateroscleroza Afectiuni oculare Reumatism Supraponderabilitate Stari de neliniste, depresie Ingrediente Otet de mere cu catina: Mere mature sanatoase (Malus domestica) - 27% pulpa de catina (Hippophaë rhamnoides) - 10% excipienti: apa, miere de albine, fructoza, glucoza, zaharoza, drojdie de panificatie Fructele de mar contin substante active necesare organismului pentru o functionare normala (proteine solubile, aminoacizi, vitamine, acizi grasi, elemente minerale). Merele sunt si o importata sursa de potasiu, care incetineste procesul de sclerozare a vaselor sanguine si confera tesuturilor elasticitate si suplete. Continutul de vitamina C ajuta la asimilarea fierului necesar organismului si previne bolile infectioase. Fructele de catina sunt energizante si maresc rezistenta organismului in fata bolilor. Produsele pe baza de catina au un rol insemnat in reglarea proceselor din organism, oferind o imunitate ridicata. Se recomanda ca anual sa se faca cate o cura cu fructe de catina pentru a oferi organismului necesarul de vitamine si oligoelemente. Sunt renumite pentru efectele de regenerare si reglare imunitara, ceea ce le recomanda ca adjuvante intr-o gama larga de tulburari, de la infectii repetate la alergii, de la imbatranire prematura la boala canceroasa. Se folosesc si in tratarea afectiunilor stomacului si ale duodenului. Catina se mai recomanda in cazul afectiunilor specifice pentru persoanele in varsta (vitamina E este considerata vitamina tineretii), in tulburari nervoase, sterilitate, carente de vitamine si de minerale. Mierea de albine contine minerale, vitamine si enzime care o fac un puternic energizant natural. Fructoza, glucoza, zaharoza conserva produsul. Sunt elementele necesare fermentatiei alcoolice, prima etapa in obtinerea otetului.  Drojdia de panificatie mareste rezistenta la oboseala, favorizand travaliul muscular, si usureaza eliminarea de toxine si de deseuri metabolice. In procesul obtinerii otetului de mere, este elementul care favorizeaza fermentatia. Prezentare Otet de mere cu catina: recipient din sticla violet 1000ml Sticla violet. Cercetarile din domeniul biofotonicii, prin masurarea radiatiilor celulare, au demonstrat ca sticla violet este cel mai indicat tip de ambalaj deoarece ofera protectia optima impotriva luminii din domeniul vizibil, incetinind procesul de alterare, urmare a radiatiei luminoase. O calitate unica a acestei sticle, care o recomanda inainte de plastic si sticla colorata, este permisivitatea pe care o prezinta pentru trecerea luminii din spectrul ultraviolet si infrarosu, astfel fiind mentinuta vitalitatea structurilor moleculare din substantele continute. Otet de mere cu catina 1000ml - Nera Plant
Otet de mere cu macese 1000ml - Nera Plant
60,95 RON
66,25 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Otet de mere cu macese 1000ml - Nera Plant Produs natural obtinut din pulpa de macese si Otet Nera Plant de mere si miere. Actiune Otet de mere cu macese Nera Plant: Antioxidant Vitaminizant Imunostimulator Vasodilatator arterial Antiinflamator Antilitiazic Depurativ Diuretic Hepatoprotector Indicatii Otet de mere cu macese Nera Plant: Stres oxidativ Avitaminoze Imunitate scazuta Convalescenta Gripa, viroze, febra Oboseala fizica si intelectuala Circulatie periferica deficitara Artrita reumatoida Afectiuni renale Afectiuni hepatice, dischinezie biliara Obezitate, supraponderabilitate Ingrediente Otet de mere cu macese : Mmere mature sanatoase (Malus domestica) - 27% pulpa de Macese (Rosa canina) - 10% excipienti: apa, miere de albine, fructoza, glucoza, zaharoza, drojdie de panificatie Fructele de mar contin substante active necesare organismului pentru o functionare normala (proteine solubile, aminoacizi, vitamine, acizi grasi, elemente minerale). Merele sunt si o importata sursa de potasiu, care incetineste procesul de sclerozare a vaselor sanguine si confera tesuturilor elasticitate si suplete. Continutul de vitamina C ajuta la asimilarea fierului necesar organismului si previne bolile infectioase. Macesul este un puternic antibiotic natural. Pseudo-fructele de maces contin cantitati mari de vitamina C (de 100 de ori mai multa decat in portocale), dar si vitamine precum: A, B1, B2, B3, E, K, P, PP si minerale ca: magneziu, fier, potasiu. Datorita concentratiei mari de vitamine, macesele sporesc imunitatea organismului si mentin sanatatea tesuturilor si a organelor interne. Sunt recomandate ca revigorant in virozele sezoniere. In paralel cu efectele antivirale, testate in timp, macesului i s-au atribuit si alte valente terapeutice: mentine buna functionare a vaselor capilare si normalizeaza circulatia sanguina.  Sunt utilizate cu rezultate semnificative in alergii, ameliorarea simptomelor osteoartritelor, ca adjuvant in afectiuni imunitare, ca tonic si regenerant pentru copii si varstnici, ca ameliorator al simptomelor determinate de dismenoree. Combat anxietatea, palpitatiile, greturile, viermii intestinali si cresc secretia biliara – fapt care le recomanda in afectiunile ficatului. Mierea de albine contine minerale, vitamine si enzime care o fac un puternic energizant natural. Fructoza, glucoza, zaharoza conserva produsul. Sunt elementele necesare fermentatiei alcoolice, prima etapa in obtinerea otetului.  Drojdia de panificatie mareste rezistenta la oboseala, favorizand travaliul muscular, si usureaza eliminarea de toxine si de deseuri metabolice. In procesul obtinerii otetului de mere, este elementul care favorizeaza fermentatia. Prezentare Otet de mere cu macese : recipient din sticla violet 1000ml  Sticla violet. Cercetarile din domeniul biofotonicii, prin masurarea radiatiilor celulare, au demonstrat ca sticla violet este cel mai indicat tip de ambalaj deoarece ofera protectia optima impotriva luminii din domeniul vizibil, incetinind procesul de alterare, urmare a radiatiei luminoase. O calitate unica a acestei sticle, care o recomanda inainte de plastic si sticla colorata, este permisivitatea pe care o prezinta pentru trecerea luminii din spectrul ultraviolet si infrarosu, astfel fiind mentinuta vitalitatea structurilor moleculare din substantele continute. Otet de mere cu macese 1000ml - Nera Plant
Otet Hepatodren 1000ml - Nera Plant
60,95 RON
66,25 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Otet Hepatodren 1000ml - Nera Plant Intareste functia antitoxica a ficatului. Cum actioneaza produsul? Drenor hepatic si biliar Regenerant al celulelor hepatice Favorizeaza digestia grasimilor si eliminarea toxinelor din organism. Pentru ce se recomanda? Afectiuni hepatice si biliare Ingrediente Otet Hepatodren: mere mature sanatoase (Malus domestica) - 27% frunze de Anghinare (Cynara scolymus) seminte de Armurariu (Silybum marianum) Galbenele (Calendula officinalis) parti aeriene si radacini de Papadie (Taraxacum officinale) Sulfina (Melilotus officinalis) Sunatoare (Hypericum perforatum) Sovarv (Origanum vulgare) Tintaura  (Centaurim erythraea) - 10%; excipienti: apa, miere de albine, fructoza, glucoza, zaharoza, drojdie de panificatie Fructele de mar contin substante active necesare organismului pentru o functionare normala (proteine solubile, aminoacizi, vitamine, acizi grasi, elemente minerale). Merele sunt si o importata sursa de potasiu, care incetineste procesul de sclerozare a vaselor sanguine si confera tesuturilor elasticitate si suplete. Continutul de vitamina C ajuta la asimilarea fierului necesar organismului si previne bolile infectioase. Anghinarea regenereaza celulele hepatice, intareste functia antitoxica a ficatului, este antiinflamatorie, hipocolesterolemianta, coleretic-colagoga, creste apetitul, ajuta la eliminarea sarurilor si pigmentilor biliari, normalizand culoarea pielii, urinei, fecalelor in caz de icter. Semintele de Armurariu au actiune hepatoprotectoare, hepatoregeneratoare, antihepatotoxica, decongestiva, antiinflamatorie, coleretic-colagoga, antioxidanta. Efectul hepatoprotector este dat de silimarina care inhiba intrarea toxinelor in celula hepatica si impiedica alterarea membranei hepatocitoare. Armurariul este folosit in boli hepatice (hepatite cronice active, de cauza atat virala, cat si alcoolica, ciroza hepatica, insuficienta hepatica). Se asociaza preventiv medicamentelor cu potential hepatotoxic. Avand proprietati coleretic-colagoge (stimuleaza secretia si eliminarea bilei), cicatrizante si calmante, Galbenelele contribuie la functionarea normala a aparatului digestiv si ajuta la mentinerea sanatatii ficatului. Papadia prin compozitia sa chimica actioneaza ca tonic amar, drenor hepato-biliar, decongestionant, colagog, depurativ, antiinflamator, antioxidant, avand un important efect diuretic. Astfel, ea este indicata in starile congestive hepatice, hepatite, insuficienta hepatica, hipercolesterolemie, icter, litiaza biliara. Sulfina este utila in hepatita cronica deoarece stimuleaza refacerea tesuturilor prin inlocuirea celor distruse cu altele nou formate identice morfofunctional, contribuie la sinteza ARN si prin aceasta la regenerarea tesutului hepatic. Are de asemenea actiune hepatoprotectoare, antiinflamatoare, anticoagulanta si cicatrizanta. Sunatoarea ajuta la mentinerea sanatatii aparatului gastrointestinal. Sustine functionarea normala a ficatului. Contribuie la o relaxare optima si mentinerea bunei dispozitii, datorita proprietatilor sale: calmante, antiinflamatoare, antiulceroase, coleretic-colagoge (provoaca evacuarea bilei in intestin), antiseptic, cicatrizant. Se recomanda in gastrita, ulcer gastro-duodenal, hepatita, diskinezie biliara (functionarea defectuoasa a vezicii biliare). Sovarvul este antispastic, stomahic (stimuleaza secretia sucurilor gastro-intestinale), carminativ (ajuta la eliminarea gazelor intestinale). Datorita substantelor amare si taninurilor actioneaza ca tonic-amar in anorexii, astringent in diaree si carminativ. Substantele amare din Tintaura sunt reprezentate de secoiridoid glucozide in special swertiamarina, gentiopicrina si swerozide, esteri ai acestei substante, centapicrina, centaurozide, secologanina, gentianina, xantone metoxilate, eustomina etc. Aceste substante amare, prin act reflex, stimuleaza secretia sucului gastric si a bilei si, ca urmare, favorizeaza digestia. Se recomanda in dischinezie biliara, constipatie atona, balonare. Mierea de albine contine minerale, vitamine si enzime care o fac un puternic energizant natural. Fructoza, glucoza, zaharoza conserva produsul. Sunt elementele necesare fermentatiei alcoolice, prima etapa in obtinerea otetului.  Drojdia de panificatie mareste rezistenta la oboseala, favorizand travaliul muscular, si usureaza eliminarea de toxine si de deseuri metabolice. In procesul obtinerii otetului de mere, este elementul care favorizeaza fermentatia. Prezentare Otet Hepatodren: recipient de sticla violet 1000ml  Sticla violet. Cercetarile din domeniul biofotonicii, prin masurarea radiatiilor celulare, au demonstrat ca sticla violet este cel mai indicat tip de ambalaj deoarece ofera protectia optima impotriva luminii din domeniul vizibil, incetinind procesul de alterare, urmare a radiatiei luminoase. O calitate unica a acestei sticle, care o recomanda inainte de plastic si sticla colorata, este permisivitatea pe care o prezinta pentru trecerea luminii din spectrul ultraviolet si infrarosu, astfel fiind mentinuta vitalitatea structurilor moleculare din substantele continute. Otet Hepatodren 1000ml - Nera Plant
Otet de mere cu miere - 500ml - Solaris
4,95 RON
5,38 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Otet de mere cu miere - 500ml - Solaris  Cel mai modest dintre alimente vindeca 100 de boli!Cititi cu atentie acest articol! Cu siguranta va va folosi, pentru ca este vorba despre un leac exceptional si pe care il aveti la indemana in permanenta in camara. Este vorba de unul din cele mai vechi medicamente cunoscute de umanitate, mentionat pentru prima oara in tratate de medicina egiptene, scrise in urma cu mai bine de trei milenii: otetul de mere. Medicii Greciei antice il foloseau pe scara larga, insusi Hipocrate punandu-l la loc de cinste in scrierile sale. in medicina populara romaneasca, este folosit din timpuri imemoriale. Taranii nostri din zonele de deal si de munte prepara si astazi otetul de mere in fiecare toamna, folosindu-l apoi pe timpul lungii ierni contra diferitelor boli ori, pur si simplu, pentru mentinerea sanatatii. Practic nu exista zona in care sa nu fie cunoscuta folosirea acestui remediu popular. Desi nu este un panaceu, ar putea candida cu sanse serioase la acest titlu. De ce? Pentru ca licoarea acrisoara si usor tulbure rezultata in urma fermentarii cidrului de mere vindeca nu mai putin de... o suta de afectiuni din cele mai diverse, de la banalele dureri de cap, la boli metabolice grave. Compozitia otetului de mere in principal, aceasta licoare este compusa din apa si din acizi organici, intre care predomina acidul acetic, la care se adauga acid propionic, acid lactic, pectina, enzime, cantitati infime de aminoacizi. Acest cocteil de acizi organici si enzime este un foarte puternic stimulent al digestiei si al metabolismului, cu efecte exceptionale de dezintoxicare a organismului. insa otetul de mere mai are si alte calitati, fiindca a preluat de la fructele din care este obtinut cateva substante in forma naturala extrem de utile pentru organism, dintre care vom mentiona in continuare doar cateva:- potasiu - este un mineral esential pentru mentinerea sanatatii aparatului cardiovascular. El regleaza activitatea inimii si normalizeaza tensiunea arteriala.- vitamina C - ajuta la asimilarea fierului necesar organismului, are efect preventiv in bolile infectioase.- vitamine B1, B2 si B6 - au efect intineritor si intarzie aparitia semnelor batranetii. Au efect pozitiv asupra tonusului sistemului nervos central. - izoflavonoide - sunt o categorie de substante organice continute de otet, care au un puternic efect antioxidant. Ele favorizeaza normalizarea ciclului menstrual la femei si reinnoirea hematiilor (globulelor rosii).- magneziu si fosfor - sunt doua substante minerale continute de otet, cu un rol foarte important in mentinerea sanatatii si echilibrului sistemului nervos. Au, de asemenea, efecte favorabile asupra sistemului imunitar si favorizeaza consolidarea oaselor. Boli care se trateaza intern cu otet de mere in cele ce urmeaza nu vom putea enumera toate afectiunile care se trateaza cu rezultate bune cu ajutorul otetului de mere, pur si simplu din cauza ca lista este prea lunga pentru a putea fi cuprinsa integral. Vom detalia doar principalele categorii de afectiuni care raspund pozitiv la administrarea otetului de mere:* Reumatism, reumatism degenerativ - se ia de trei ori pe zi cate o lingura de otet de mere amestecata cu o lingurita de miere. Cura dureaza minimum trei luni si are efecte de dezintoxicare a organismului foarte puternice. in plus, anumite substante continute de otetul de mere au efecte antiinflamatoare articulare si impiedica procesele de imbatranire si de degenerare a cartilajelor si a epiteliilor.* Litiaza renala (pietre la rinichi) - prevenire si combatere - se bea de trei ori pe zi cate un pahar de apa plata (saraca in minerale) in care se dizolva 1-2 lingurite de otet de mere. Remediul se ia vreme de o luna. * Obezitate, ingrasare - cu otetul de mere se fac cele mai simple si mai eficiente tratamente de reglare ponderala. Iata unul dintre ele: se bea in fiecare dimineata, la trezire, pe stomacul gol, un pahar de apa de izvor, in care au fost dizolvate doua lingurite de otet de mere. Apoi, pe parcursul zilei, dupa fiecare masa, vom bea o jumatate de pahar de apa in care am adaugat o lingurita de otet de mere si doua lingurite de miere. Otetul de mere stimuleaza procesele de eliminare din organism (in special tranzitul intestinal) si activeaza anumite lanturi metabolice care favorizeaza slabitul. Daca vreti o cura de slabire forte, folositi-o pe urmatoarea: inainte de fiecare masa, oricat de imbelsugata sau saraca, se inghit doi catei de usturoi pisati impreuna cu o lingura mare de otet de mere si putina apa. Este un preparat nu prea rafinat ca aroma si cu atat mai putin ca gust, insa efectul merita efortul. Ar mai fi de retinut ca aceasta cura, destul de dura pentru tubul digestiv, nu se face mai mult de sapte zile la rand, urmate de sapte zile de pauza.* Colecistita, dischinezie biliara, litiaze biliara - majoritatea persoanelor care au probleme cu bila ar putea fi scutite de multe necazuri luand 1-2 lingurite de otet de mere cu 10 minute inainte de fiecare masa (20-25 de minute in cazul persoanelor cu un apetit alimentar foarte puternic).* Indigestii frecvente, hipoaciditate - beti inainte de masa cu 5-10 minute si imediat dupa masa cate un sfert de pahar de apa in care a fost diluata o lingurita de otet. Otetul stimuleaza salivatia, secretia de sucuri gastrice si mareste peristaltismul tubului digestiv.* Inapetenta, anemie, slabiciune corporala la copii - medicina populara recomanda in toate aceste cazuri administrarea unei lingurite de otet, combinata cu o lingurita de miere, inainte de fiecare masa (doza va fi redusa la jumatate, in cazul copiilor sub cinci ani). Otetul de mere, pe langa faptul ca stimuleaza pofta de mancare si digestia, ajuta la asimilarea fierului si a altor minerale esentiale din alimente, favorizeaza procesul producerii hematiilor (globulelor rosii), stimuleaza foarte bland sistemul nervos central, inducand o stare de vioiciune si tonus. Suplimentar, pe langa administrare interna, se fac saptamanal frectii pe tot corpul cu otet de mere, mai ales in cazul copiilor debili, care se imbolnavesc usor.* Migrenele - mai ales cele care apar ca o consecinta a unor probleme hepato-biliare sau a constipatiei, se trateaza intern cu otet de mere, din care se iau 2 lingurite diluate in putina apa. Extern se fac frictionari ale tamplelor si ale bazei craniului (deasupra cefei) cu otet de mere. O metoda populara care uneori da rezultate surprinzator de rapide este inspirarea vreme de cinci minute a vaporilor de otet de deasupra unui vas umplut cu acest lichid. Aplicatii externe cu otet de mere * Durerile de gat - se face din ora in ora gargara cu o solutie de otet concentrata: 4 linguri de otet la o cana (250 ml) de apa. Dupa ce durerile de gat se atenueaza, gargara se face mai rar: din 3 in 3 ore. Este un tratament deosebit de eficient in fazele incipiente ale racelilor. Procedura are un efect foarte bun si in cazul in care avem senzatia de gat uscat.* Oboseala cronica, epuizare - se face un masaj al intregului corp cu otet de mere sau, mai bine, cu un otet de mere aromatizat cu lavanda. Se ia otet de mere in palma si se intinde pe piele cu miscari blande si energice (facute mereu in sens ascendent) insistandu-se asupra umerilor, a cefei, a toracelui si in zona fruntii. Acest tratament dureaza 30 minute si va fi urmat obligatoriu de un dus, dupa care va veti simti proaspeti si in forma. Acelasi tratament este recomandat contra surmenajului intelectual, precum si contra febrei musculare.* Contra imbatranirii premature a tesuturilor, inclusiv a pielii, se fac de doua ori pe luna masaje ale intregului corp cu otet de mere. Acest produs natural favorizeaza recapatarea supletei si a tonusului tegumentelor, invioreaza, curata pielea, previne aparitia infectiilor si a dermatozelor. * Micozele unghiilor - se face un tratament de lunga durata, dar cu o eficienta exceptionala, verificata in practica: de trei ori pe zi, dimineata, la pranz si seara, se tine degetul in otet de mere timp de o jumatate de ora. Peste noapte, se inveleste degetul bolnav in vata imbibata cu otet de mere si se infasoara in plastic (degetare taiate din manusile chirurgicale). Din cand in cand, se mai tamponeaza unghia si cu tinctura de propolis sau de muguri de plop, care au efecte antiinfectioase foarte puternice si actioneaza foarte bine pe tesuturile inmuiate anterior de otet. Dupa 2-3 luni, micoza va disparea.* Raceala, adjuvant in cazul pneumoniilor si infectiilor gripale severe - se fac frictionari ale intregului corp, dar in special ale toracelui, cu otet de mere. Dupa tratament, pacientul se inveleste bine si se lasa sa asude vreme de macar 10 minute. O eficienta deosebita in cazul in care aceste boli sunt insotite de febra sau de dureri musculare o are masajul cu otet mentolat, care are o importanta terapeutica atat de mare, incat vom vorbi despre el detaliat. Pastrare: intr-un loc uscat si racoros. Otet de mere cu miere - 500ml - Solaris 
OTET DIN CIDRU DE MERE BIO 500ml, Harmonica
19,52 RON
21,69 RON -10%
cu TVA
In Stoc
OTET DIN CIDRU DE MERE BIO 500ml, Harmonica Otet din cidru de mere bio 500ml nefiltrat. Otetul din cidru de mere este unul dintre cele mai sanatoase oteturi. Otetul din cidru de mere se foloseste in mod uzual in salate, mancaruri, dar beneficiile sale sunt recunoscute si ca fiind un bun antibacterian, antiviral, antifungic. Este bun si pentru durerea de gat printre alte beneficii. Ingrediente OTET DIN CIDRU DE MERE BIO 500ml, Harmonica: otet din cidru de mere*. *din agricultura ecologica Continutul de alcool: < 0.5%. Otetul este nepasteurizat, nefiltrat, si are o aciditate de 5%. Din cauza ca este nepasteurizat, pe fundul sticlei pot aparea depuneri, acest lucru fiind un proces absolut normal si natural. Mod de prezentare OTET DIN CIDRU DE MERE BIO 500ml, Harmonica: Sticla de 500ml Produs certificat ecologic OTET DIN CIDRU DE MERE BIO 500ml, Harmonica
Otet balsamic cu mere fara zahar 250ml, Ariston
26,95 RON
29,29 RON -8%
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Otet balsamic cu mere fara zahar 250ml, Ariston Ingrediente Otet balsamic cu mere fara zahar, Ariston: must de struguri, otet de vin, must din mere. Contine sulfiti care apar in mod natural. Otetul balsamic cu mere adauga un plus de aroma fructata oricarui tip de mancare sau chiar dulciurilor facute in casa. Este un otet balsamic bogat aromat, cu o textura cremoasa si cu un echilibru perfect intre acru si dulce. Noi adoram sa il folosim in salate ca si dressing, pentru marinat legumele inainte de a le pune pe gratar si chiar pentru dulciurile facute in casa sau salatele de fructe. Mod de prezentare Otet balsamic cu mere fara zahar, Ariston: Aciditate: 3% Produs in EU A se pastra la loc uscat si racoros. Tara de provenienta: Grecia 250 ml Otet balsamic cu mere fara zahar 250ml, Ariston
Otet nefiltrat din cidru de mere cu miere 473ml, Alevia
45,95 RON
49,95 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
Otet nefiltrat din cidru de mere cu miere 473ml, Alevia Acest tip de otet este obtinut din mere prin fermentare, deosebindu-se prin faptul ca merele sunt organice, necontaminate de pesticide, iar produsul obtinut nu este filtrat, contine – Mama de otet care este formata natural in otet nepasteurizat de acetobacter. Mierea ofera otetului din mere un gust placut, proprietati antioxidante si de energizare. Proprietati Otet nefiltrat din cidru de mere cu miere 473ml Alevia: puternic detoxifiant si dezinfectant, datorita acidului acetic; inhiba pofta de mancare si induce senzatia de satietate, sprijinind digestia si scaderea in greutate ; contribuie la normalizarea nivelului de zahar din sange; contribuie la sanatatea sistemelor renal si osteorticular; contribuie la mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular; contribuie la mentinerea pH-ului normal al organismului; contribuie la sanatatea gatului/tractului respirator superior; sustine starea de bine, actionand ca un calmant natural datorita capacitatii sale de a descompune proteinele in aminoacizi; ofera stralucire parului si ajuta la albirea dintilor. Compozitie Otet nefiltrat din cidru de mere cu miere 473ml Alevia: Otet din cidru de Mere (Malus domestica), miere de albine. Mod de administrare Otet nefiltrat din cidru de mere cu miere 473ml, Alevia: Cate o lingura (15ml) zilnic. Poate fi consumat ca atare, diluat in apa sau in alte bauturi. Mod de prezentare Otet nefiltrat din cidru de mere cu miere, Alevia: 473 ml Otet nefiltrat din cidru de mere cu miere 473ml, Alevia
Apifruct otet din mere si miere 950ml, Complex Apicol
6,95 RON
7,55 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Apifruct otet din mere si miere 950ml, Complex Apicol Produs 100% natural, obtinut prin fermentatie naturala, otetul din mere si miere de albine detine calitati nutritive si terapeutice. Otetul din mere si miere este alternativa sanatoasa pentru otetul realizat prin procedee chimice care dauneaza organismului uman. Otetul din miere nu are doar un gust excelent dar si efecte terapeutice incredibile, spunandu-se despre otetul de mere si miere ca vindeca 100 de boli. Printre utilizarile otetului se enumera: anemie, intoxicatii, afectiuni renale, hipocolesterolemie, indigestie, litiaza renala oxalica si fosfatica(pietre la rinichi), pielite, cistite, nevroze, migrene, hipercorticism, nevralzii, sterilitate, antibacterian, reumatism, obezitate, migrene. Ingrediente otet din mere si miere: Apa miere de albine 18.2% suc de mere concentrat 2.5% (substanta uscata min. 60%) Prezentare otet de mere si mere Apifruct, Complex Apicol: flacon cu 950ml Apifruct otet din mere si miere 950ml, Complex Apicol
Otet din mere si miere Apifruct, 500ml, Complex Apicol
3,95 RON
4,29 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Otet din mere si miere Apifruct, 500ml, Complex Apicol Produs 100% natural, obtinut prin fermentatie naturala, otetul din mere si miere de albine detine calitati nutritive si terapeutice. Otetul din mere si miere este alternativa sanatoasa pentru otetul realizat prin procedee chimice care dauneaza organismului uman. Otetul din miere nu are doar un gust excelent dar si efecte terapeutice incredibile, spunandu-se despre otetul de mere si miere ca vindeca 100 de boli. Printre utilizarile otetului se enumera: anemie, intoxicatii, afectiuni renale, hipocolesterolemie, indigestie, litiaza renala oxalica si fosfatica(pietre la rinichi), pielite, cistite, nevroze, migrene, hipercorticism, nevralzii, sterilitate, antibacterian, reumatism, obezitate, migrene. Ingrediente otet din mere si miere: Apa miere de albine 18.2% suc de mere concentrat 2.5% (substanta uscata min. 60%) Prezentare otet de mere si mere Apifruct, Complex Apicol: flacon cu 5000ml Otet din mere si miere Apifruct, 500ml, Complex Apicol
Lipostop Otet de Mere si Bio-Crom 60cps - Parapharm
27,95 RON
30,38 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Lipostop Otet de Mere si Bio-Crom 60cps - Parapharm Descriere Lipostop Otet de Mere si Bio-Crom: Lipostop este un supliment nutritiv pentru slabit. Este un preparat modern, care actioneaza prin reducerea cantitatii de tesut adipos, fara sa afecteze starea de sanatate, continind substante naturale. Otetul de mere, prin folosirea regulata, impiedica depunerea grasimilor.  Sub forma de concentrat (extract uscat), poate fi utilizat fara contraindicatii. Prin actiunea sinergica a cromului si a manganului, care participa la metabolismul glucozei, scade apetitul pentru dulciuri, creste capacitatea de munca si de regenerare a organismului. Folosirea regulata a produsului asigura, prin stimularea proceselor metabolice, transformarea depunerilor adipoase in energie, ceea ce contribuie la atingerea greutatii ideale si pastrarea acesteia, pe fondul unui regim hipocaloric moderat si putina miscare. Ingrediente Lipostop Otet de Mere si Bio-Crom: Extract uscat din oțet de mere, Vitamina C, Mangan, Crom. Mod de Administrare Lipostop Otet de Mere si Bio-Crom: De 2 ori cate o capsula pe zi, cu cel putin jumatate de ora înainte de mese, cu mult lichid (de preferinta apa, suc de fructe sau ceai). Prezentare Lipostop Otet de Mere si Bio-Crom 60cps - Quantum Pharm: Prezentare: 60cps Lipostop Otet de Mere si Bio-Crom 60cps - Parapharm
Otet de mere Batos - 500ml - Solaris
4,95 RON
5,38 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Otet de mere Batos - 500ml - Solaris Descriere Otet de mere Batos - 500ml - Solaris: Otet de mere produs prin dubla fermentare prin metoda traditionala in cazi de lemn. Maturat mai mult de 1 an. Obtinut din suc de mere si apa. Caracteristici Otet de mere Batos - 500ml - Solaris:  Datorita elementelor nutritive pe care le contine (potasiu, magneziu, fosfor, vitamine B, vitamina C, antioxidanti) si datorita efectului puternic dezintoxicant, este benefic in curele de slabire prin accelerarea arderii grasimilor precum si la tratarea diferitelor boli cum ar fi colesterolul, dischinezia biliara, anemie, bolile reumatice, acnee, etc. -Ajuta la eliminarea deseurilor, combatand constipatia si implicit la purificarea sangelui. -Mentionat pentru prima oara in tratate de medicina egiptene, scrise in urma cu mai bine de trei milenii, otetul de mere are proprietati antiseptice si detoxifiante. -Dezintoxicarea este importanta pentru pastrarea si ameliorarea sanatatii, deoarece majoritatea bolilor, si in special cele grave, sunt cauzate de acumularea toxinelor in organism precum si a grasimilor in surplus. -Otetul de cidru de mere combate halena si intareste sistemul imunitar. Compozitia otetului de mere in principal, aceasta licoare este compusa din apa si din acizi organici, intre care predomina acidul acetic, la care se adauga acid propionic, acid lactic, pectina, enzime, cantitati infime de aminoacizi. Acest cocteil de acizi organici si enzime este un foarte puternic stimulent al digestiei si al metabolismului, cu efecte exceptionale de dezintoxicare a organismului. insa otetul de mere mai are si alte calitati, fiindca a preluat de la fructele din care este obtinut cateva substante in forma naturala extrem de utile pentru organism, dintre care vom mentiona in continuare doar cateva:- potasiu - este un mineral esential pentru mentinerea sanatatii aparatului cardiovascular. El regleaza activitatea inimii si normalizeaza tensiunea arteriala.- vitamina C - ajuta la asimilarea fierului necesar organismului, are efect preventiv in bolile infectioase.- vitamine B1, B2 si B6 - au efect intineritor si intarzie aparitia semnelor batranetii. Au efect pozitiv asupra tonusului sistemului nervos central. - izoflavonoide - sunt o categorie de substante organice continute de otet, care au un puternic efect antioxidant. Ele favorizeaza normalizarea ciclului menstrual la femei si reinnoirea hematiilor (globulelor rosii).- magneziu si fosfor - sunt doua substante minerale continute de otet, cu un rol foarte important in mentinerea sanatatii si echilibrului sistemului nervos. Au, de asemenea, efecte favorabile asupra sistemului imunitar si favorizeaza consolidarea oaselor. Boli care se trateaza intern cu otet de mere in cele ce urmeaza nu vom putea enumera toate afectiunile care se trateaza cu rezultate bune cu ajutorul otetului de mere, pur si simplu din cauza ca lista este prea lunga pentru a putea fi cuprinsa integral. Vom detalia doar principalele categorii de afectiuni care raspund pozitiv la administrarea otetului de mere:* Reumatism, reumatism degenerativ - se ia de trei ori pe zi cate o lingura de otet de mere amestecata cu o lingurita de miere. Cura dureaza minimum trei luni si are efecte de dezintoxicare a organismului foarte puternice. in plus, anumite substante continute de otetul de mere au efecte antiinflamatoare articulare si impiedica procesele de imbatranire si de degenerare a cartilajelor si a epiteliilor.* Litiaza renala (pietre la rinichi) - prevenire si combatere - se bea de trei ori pe zi cate un pahar de apa plata (saraca in minerale) in care se dizolva 1-2 lingurite de otet de mere. Remediul se ia vreme de o luna. * Obezitate, ingrasare - cu otetul de mere se fac cele mai simple si mai eficiente tratamente de reglare ponderala. Iata unul dintre ele: se bea in fiecare dimineata, la trezire, pe stomacul gol, un pahar de apa de izvor, in care au fost dizolvate doua lingurite de otet de mere. Apoi, pe parcursul zilei, dupa fiecare masa, vom bea o jumatate de pahar de apa in care am adaugat o lingurita de otet de mere si doua lingurite de miere. Otetul de mere stimuleaza procesele de eliminare din organism (in special tranzitul intestinal) si activeaza anumite lanturi metabolice care favorizeaza slabitul. Daca vreti o cura de slabire forte, folositi-o pe urmatoarea: inainte de fiecare masa, oricat de imbelsugata sau saraca, se inghit doi catei de usturoi pisati impreuna cu o lingura mare de otet de mere si putina apa. Este un preparat nu prea rafinat ca aroma si cu atat mai putin ca gust, insa efectul merita efortul. Ar mai fi de retinut ca aceasta cura, destul de dura pentru tubul digestiv, nu se face mai mult de sapte zile la rand, urmate de sapte zile de pauza.* Colecistita, dischinezie biliara, litiaze biliara - majoritatea persoanelor care au probleme cu bila ar putea fi scutite de multe necazuri luand 1-2 lingurite de otet de mere cu 10 minute inainte de fiecare masa (20-25 de minute in cazul persoanelor cu un apetit alimentar foarte puternic).* Indigestii frecvente, hipoaciditate - beti inainte de masa cu 5-10 minute si imediat dupa masa cate un sfert de pahar de apa in care a fost diluata o lingurita de otet. Otetul stimuleaza salivatia, secretia de sucuri gastrice si mareste peristaltismul tubului digestiv.* Inapetenta, anemie, slabiciune corporala la copii - medicina populara recomanda in toate aceste cazuri administrarea unei lingurite de otet, combinata cu o lingurita de miere, inainte de fiecare masa (doza va fi redusa la jumatate, in cazul copiilor sub cinci ani). Otetul de mere, pe langa faptul ca stimuleaza pofta de mancare si digestia, ajuta la asimilarea fierului si a altor minerale esentiale din alimente, favorizeaza procesul producerii hematiilor (globulelor rosii), stimuleaza foarte bland sistemul nervos central, inducand o stare de vioiciune si tonus. Suplimentar, pe langa administrare interna, se fac saptamanal frectii pe tot corpul cu otet de mere, mai ales in cazul copiilor debili, care se imbolnavesc usor.* Migrenele - mai ales cele care apar ca o consecinta a unor probleme hepato-biliare sau a constipatiei, se trateaza intern cu otet de mere, din care se iau 2 lingurite diluate in putina apa. Extern se fac frictionari ale tamplelor si ale bazei craniului (deasupra cefei) cu otet de mere. O metoda populara care uneori da rezultate surprinzator de rapide este inspirarea vreme de cinci minute a vaporilor de otet de deasupra unui vas umplut cu acest lichid. Aplicatii externe cu otet de mere * Durerile de gat - se face din ora in ora gargara cu o solutie de otet concentrata: 4 linguri de otet la o cana (250 ml) de apa. Dupa ce durerile de gat se atenueaza, gargara se face mai rar: din 3 in 3 ore. Este un tratament deosebit de eficient in fazele incipiente ale racelilor. Procedura are un efect foarte bun si in cazul in care avem senzatia de gat uscat.* Oboseala cronica, epuizare - se face un masaj al intregului corp cu otet de mere sau, mai bine, cu un otet de mere aromatizat cu lavanda. Se ia otet de mere in palma si se intinde pe piele cu miscari blande si energice (facute mereu in sens ascendent) insistandu-se asupra umerilor, a cefei, a toracelui si in zona fruntii. Acest tratament dureaza 30 minute si va fi urmat obligatoriu de un dus, dupa care va veti simti proaspeti si in forma. Acelasi tratament este recomandat contra surmenajului intelectual, precum si contra febrei musculare.* Contra imbatranirii premature a tesuturilor, inclusiv a pielii, se fac de doua ori pe luna masaje ale intregului corp cu otet de mere. Acest produs natural favorizeaza recapatarea supletei si a tonusului tegumentelor, invioreaza, curata pielea, previne aparitia infectiilor si a dermatozelor. * Micozele unghiilor - se face un tratament de lunga durata, dar cu o eficienta exceptionala, verificata in practica: de trei ori pe zi, dimineata, la pranz si seara, se tine degetul in otet de mere timp de o jumatate de ora. Peste noapte, se inveleste degetul bolnav in vata imbibata cu otet de mere si se infasoara in plastic (degetare taiate din manusile chirurgicale). Din cand in cand, se mai tamponeaza unghia si cu tinctura de propolis sau de muguri de plop, care au efecte antiinfectioase foarte puternice si actioneaza foarte bine pe tesuturile inmuiate anterior de otet. Dupa 2-3 luni, micoza va disparea.* Raceala, adjuvant in cazul pneumoniilor si infectiilor gripale severe - se fac frictionari ale intregului corp, dar in special ale toracelui, cu otet de mere. Dupa tratament, pacientul se inveleste bine si se lasa sa asude vreme de macar 10 minute. O eficienta deosebita in cazul in care aceste boli sunt insotite de febra sau de dureri musculare o are masajul cu otet mentolat, care are o importanta terapeutica atat de mare, incat vom vorbi despre el detaliat. Pastrare: intr-un loc uscat si racoros. Prezentare Otet de mere Batos, Solaris: Gramaj: 500ml Otet de mere Batos - 500ml - Solaris
Otet de mere pentru baut cu ghimbir si turmeric eco 500ml - Lima
26,95 RON
29,29 RON -8%
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Otet de mere pentru baut cu ghimbir si turmeric eco 500ml - Lima: Otetul de mere pentru baut cu ghimbir si turmeric se poate utiliza in diverse forme: in ceaiuri de plante, cocktailuri, in sosuri pentru a insoti o salata, legume sau tofu. Bauturile din otet sunt nepasteurizate, nefiltrate si fara ados de zaharuri  (numai zaharuri naturale prezente). Atingerea usor acida se obtine prin fermentarea sucului de mere organic in cidru, urmata de o fermentare naturala a bacteriilor cu acid acetic. Procesul natural ofera un gust complex si delicios si este de asemenea bun pentru organism! Puteti sa va bucurati de o bautura racoritoare, amestecand cu apa sau apa minerala. Se amesteca o unitate de Otet de baut cu 8 unitati de apa. Modificati proportia dupa cum doriti. Adaugati bauturile cu Otet intr-o mancare pentru un iz oriental. Ingrediente Otet de mere pentru baut cu ghimbir si turmeric eco Lima:  otet de mere ghimbir (2%) turmeric (1%) aroma naturala de chili Valori nutritionale/100g:  Energie: 33 Kj / 8Kcal Grasimi 0g din care saturate 0g Carbohidrati 0.7g din care zaharuri 0.7g Proteine: 0g Fibre: 0g Saruri: 0.03g Utilizare Otet de mere pentru baut cu ghimbir si turmeric eco: Otetul de baut poate fi utilizat in mai multe moduri. Dimineata, cu apa calda sau rece, sau cu apa minerala, in ceaiuri de plante. Adaugati la preparatul dvs. zilnic preferat: in sosuri pentru a insoti o salata, legume sau tofu. De asemenea se pot face cocktailuri delicioase cu aceasta aroma speciala. Prezentare Otet de mere pentru baut cu ghimbir si turmeric eco, Lima:  Sticla cu 500ml Otet de mere pentru baut cu ghimbir si turmeric eco 500ml - Lima
Otet de mere pentru baut eco 500ml - Lima
19,95 RON
21,68 RON -8%
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Otet de mere pentru baut eco 500ml - Lima: Otetul de mere pentru baut cu ghimbir si turmeric se poate utiliza in diverse forme: in ceaiuri de plante, cocktailuri, in sosuri pentru a insoti o salata, legume sau tofu. Bauturile din otet sunt nepasteurizate, nefiltrate si fara ados de zaharuri  (numai zaharuri naturale prezente). Atingerea usor acida se obtine prin fermentarea sucului de mere organic in cidru, urmata de o fermentare naturala a bacteriilor cu acid acetic. Procesul natural ofera un gust complex si delicios si este de asemenea bun pentru organism! Puteti sa va bucurati de o bautura racoritoare, amestecand cu apa sau apa minerala. Se amesteca o unitate de Otet de baut cu 8 unitati de apa. Modificati proportia dupa cum doriti. Adaugati bauturile cu Otet intr-o mancare pentru un iz oriental. Ingrediente Otet de mere pentru baut eco:  otet de mere ghimbir (2%) turmeric (1%) aroma naturala de chili Valori nutritionale/100g:  Energie: 33 Kj / 8Kcal Grasimi 0g din care saturate 0g Carbohidrati 0.7g din care zaharuri 0.7g Proteine: 0g Fibre: 0g Saruri: 0.03g Utilizare Otet de mere pentru baut: Otetul de baut poate fi utilizat in mai multe moduri. Dimineata, cu apa calda sau rece, sau cu apa minerala, in ceaiuri de plante. Adaugati la preparatul dvs. zilnic preferat: in sosuri pentru a insoti o salata, legume sau tofu. De asemenea se pot face cocktailuri delicioase cu aceasta aroma speciala. Prezentare Otet de mere pentru baut eco, Lima:  Sticla cu 500ml Otet de mere pentru baut eco 500ml - Lima

Comanda otet de mere de la minuneanaturii.ro.

Pe minuneanaturii.ro ai 12 de produse in categoria otet de mere

Consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h.

Orice intrebarea ai legata de otet de mere sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. Produsele din categoria otet de mere sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera otet de mere la oferta speciala.