ADHD, Autism

ADHD, Autism - descopera oferta de produse de pe minuneanaturii.ro

ADHD, Autism - incepand de la 34,28 RON

Va oferim o gama bogata de produse naturiste pentru sindromul deficitului de atentie (ADHD) si Autism

Ce este autismul?

Autismul este o tulburare severa de dezvoltare, de natura neuro-biologica, in care persoanele afectate au dificultati in a dezvolta relatii sociale normale, pot utiliza un limbaj anormal sau lipsit de nuante, uneori nu pot comunica deloc si se comporta in moduri compulsive si ritualice.

Ce este ADHD?

Tulburarea de deficit de atentie si hiperactivitate (ADHD) este o tulburare de neurodezvoltare care are cauze neurobiologice. Desi exista unele ipoteze despre determinarea genetica a acestei tulburari, acest fapt nu este inca clar dovedit, fiind nevoie de cercetari suplimentare pentru a stabili ce anume determina aceasta afectiune

Cand se stabileste diagnosticul de ADHD?

Medicii stabilesc diagnosticul de ADHD numai daca un copil manifesta minimum 6 comportamente inadecvate nivelului normal de dezvoltare infantila in mod constant si in contexte diferite, iar aceste comportamente nu pot fi asociate unei alte afectiuni.

Diagnosticul se acorda potrivit urmatoarelor proceduri:

  • evaluarea clinica in conformitate cu manualele de diagnostic;
  • realizarea unor chestionare diagnostice, completate de parinti, tutori sau cadre didactice (sau de pacient, daca acesta este major);
  • punerea sub observatie a pacientului si analizarea comportamentului sau in contexte diferite (acasa, la scoala, la locul de joaca, la locul de munca etc);

In timp ce tratamentul medicamentos depinde in totalitate de alegerea medicului specialist, tratamentele alternative sunt recomandate cu mai multa incredere, caci efectele adverse posibile sunt inexistente.

Tratamente pentru ADHD si autism se bazeaza adesea pe terapie comportamentala, pe un regim alimentar sanatos (cu alimente naturale, fara coloranti si conservanti artificiali, fara grasimi saturate si fara zaharuri rafinate) si adesea pe suplimente alimentare bogate in zinc, vitamina B6, magneziu si L-carnitina precum si ginkgo si ginseng, componente ce ajuta la ameliorarea simptomelor de ADHD.

Pe minuneanaturii.ro gasiti o gama diversa de suplimente alimentare in categoria ADHD si autism:

  • medicamente pentru atentie si concentrare la copii,
  • magneziu pentru copii hiperactivi,
  • pure dha secom,
  • ulei de peste pentru copii cu autism,
  • tratamentul autismului,
  • melatonina autism,
  • si multe altele

Consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h.

Orice intrebarea ai legata de adhd, autism sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. Produsele din categoria adhd, autism sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera produse si remedii naturale pentru adhd, autism la oferta speciala.