Degenerari neuronale si recuperare post AVC

Degenerari neuronale si recuperare post AVC - descopera oferta de produse de pe minuneanaturii.ro

Degenerari neuronale si recuperare post AVC - incepand de la 11,20 RON

Degenerari neuronale si recuperare post AVC

Comanda degenerari neuronale si recuperare post avc de la minuneanaturii.ro

CE ESTE O BOALA NEURODEGENERATIVA?

Boala neurodegenerativa este termenul generic pentru o serie de conditii care in principal afecteaza neuronii creierului uman.

Bolile neurodegenerative sunt afectiuni incurabile si debilitante care duc la degenerarea progresiva si / sau moartea celulelor nervoase. Acestea cauzeaza probleme de deplasare (numite ataxii) sau de functionare mentala (numite demente).

Ce este AVC?

AVC este Accident Vascular Cerebral - apare atunci cand aportul de sange la o parte a creierului este intrerupt sau redus, privand tesutul cerebral de oxigen si nutrienti.Fara oxigen, celulele creierului încep sa moara dupa cateva minute. Daca celulele creierului mor sau sunt deteriorate, simptomele apar in partile corpului pe care le controleaza aceste celule ale creierului (slabiciune brusca; paralizie sau amorteala a fetei, a bratelor sau a picioarelor).

Exista doua tipuri principale de accident vascular cerebral: ischemice si hemoragice, ischemicul fiind cel mai frecvent.

Mai mult de o treime dintre cei care sufera un Accident Vasular Cerebral se recupereaza complet sau aproape complet. Conform National Stroke Association, 10% din pacientii care au suferit un AVC s-au recuperat complet, aproximativ 25% s-au recuperat, dar au ramas cu deficiente minore, iar un procent de 40% raman cu deficiente majore si au nevoie de servicii de recuperare specializate.

Aproape 17 milioane de oameni din intreaga lume sufera un atac vascular cerebral (AVC) in fiecare an si in jur de 6 milioane isi pierd viata din cauza acestuia. Pe langa bolile de inima, atacul cerebral reprezinta a doua cauza de deces

Prevenirea atacului cerebral?

In primul rand, renuntarea la vicii si adoptarea unui regim alimentar sanatoas, care sa cuprinda toti nutrientii necesari organismului, in cantitate optima.

Sportul va poate ajuta sa tineti sub control tensiunea arteriala si colesterolul. De asemenea, reducerea stresului se va dovedi extrem de utila in mentinerea unei stari bune de sanatate.

Vontrolul periodic al greutatii, al glicemiei si al tensiunii arteriale pot reduce semnificativ aparitia AVC-ului.

Pe langa aceste masuri de precautie, introduceti in dieta si suplimente care sustin functiile cerebrale.

Pe minuneanaturii.ro ai o varietate de produse in categoria degenerari neuronale si recuperare post avc printre care amintim:

 • neuro optimizer secom,
 • afa stem,
 • neuro optimizer,
 • neuro optimizer 120 capsule,
 • vitamine dupa avc,
 • tratament dupa avc,
 • tratament naturist avc formula as,
 • vitamine pentru avc,
 • vitamine dupa avc,
 • vitamine post avc,
 • avc tratament,
 • si multe altele

Toate produsele din categoria Degenerari neuronale si recuperare post AVC sunt originale si de calitate superioara cu o multime de efecte benefice. Aceste suplimente va ajuta sa preveniti un atac cerebral, sunt eficiente pentru recuperare dupa un accident vascular cerebra si nu in ultimul rand  suplimente sunt foarte eficiente si pentru o buna functionare a creierului.

Consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h.

Orice intrebarea ai legata de degenerari neuronale si recuperare post avc sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. Produsele din categoria degenerari neuronale si recuperare post avc sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera degenerari neuronale si recuperare post avc la oferta speciala.