Alge diverse

Gomasio cu alge marine eco-bio 130g - Algamar
18,75 RON
20,38 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Gomasio cu alge marine bio 130g Gomasio este o pasta-condiment din susan si sare de mare. Gomasio din oferta noastra are in compozitie si alge marine pentru iubitorii de alge. Ingrediente: susan, alge nori, sare de mare de Atlantic. Ingredientele provin din agricultura ecologica. Cum folosesti gomasio? Simplu, adauga gomasio in salate, orez, supe, legume, paste, sosuri. Produs certificat organic. Gramaj: 130g Gomasio cu alge marine eco-bio 130g
Aperitiv din spelta cu alge si susan eco-bio 150g - Algamar
16,61 RON
18,05 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Aperitiv (crackers) din spelta cu alge si susan bio 150g Ingrediente: faina integrala de spelta*, faina integrala de secara*, ulei extravirgin de masline*, fulgi de ovaz*, susan*, alge wakame*, sirop de orz*, sare de mare.*din agricultura ecologica Produs in Spania Produs certificat ecologic 150g Aperitiv din spelta cu alge si susan eco-bio 150g
Alge nori maruntite-flakes (Porphyra umbilicalis) raw eco-bio 100g Algamar
48,28 RON
52,48 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Alge nori maruntite-flakes  (Porphyra umbilicalis) raw eco-bio 100g Algamar Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima. Alga Nori este o alga relativ mica, dar cu multe straturi. Aceasta varianta este maruntita in fulgi. este bogata in proteine, vitamina A si B12. Este ideal a se consuma cruda (raw). Mod de preparare: - crude (raw): lasati la inmuiat 20 de minute, si adaugati in salate. - prajite: fara a le inmuia, prajiti 2 minute si presarati pe salate, supe, orez, cus-cus, legume. - fierte: fierbeti 15 minute cu orez, cartofi, legume. - la cuptor: adaugati in lasagna sau legume la cuptor. O punga ajunge pentru aproximativ 10 portii. Valori nutritionale/100g: - Proteine 29% - Grasimi 0.3% - Carbohidrati 43.1% - Fibre 34.7% - Potasiu 2030mg - Calciu 330mg - Magneziu 370mg - Fosfor 235mg - Fier 23mg - Iod 17.3mg - Vitamina A 36mg - Vitamina B12 2.9mg Produs certificat organic. Alge nori maruntite-flakes  (Porphyra umbilicalis) raw eco-bio 100g Algamar
Mix alge pentru salate raw eco-bio 100g Algamar
44,49 RON
48,36 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Mix alge pentru salate raw eco-bio 100g Algamar Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima. Un amestec ideal de adaugat in salate raw. Ingrediente: alge wakame, alge nori, alge dulse, provenite din agricultura ecologica. Mod de preparare (sugestie): - pentru 2 persoane: puneti la inmuiat 15g din acest amestec timo de 15 minute. Adaugati la inceput si zeama dupa o jumatate de lamaie. Dupa 15 minute stoarceti apa si adaugati amestecul de alge in salata. Adaugati ulei de masline, si veti avea o salata foarte gustoasa, raw, si mai ales foarte hranitoare. Produs certificat organic. Tara de origine: Spania Mix alge pentru salate raw eco-bio 100g Algamar
Alge Kombu raw eco-bio 100g Algamar
26,30 RON
28,59 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Alge Kombu raw eco-bio 100g Algamar Kombu este o alga gri-maronie creste la o adancime de aproxitamtiv 12 metri. Bogata in acid glutamic, ajuta la normalizarea pulsului. Este bogata in minerale, in special in calciu si magneziu. Kombu este foarte bun pentru tratarea pielii, la arsuri, lovituri sau zgarieturi. Se umezeste si se aplica direct pe rana sau pe arsura.  Kombu are un continut ridicat de iod si ajuta mult pe cei cu tiroida umflata.  Ajuta la scaderea tensiunii si la echilibrarea greutatii, in ambele sensuri.  Din cele 14 elemente minerale de care avem nevoie, kombu are 13! Mod de preparare: - la cuptor, timp de 5 minute la 200 de grade, sau prajiti in ulei incins de palmier sau cocos. - in oale sub presiune, fierbeti timp de 20 de minute; - fierbeti timp de 1 ora impreuna cu naut, linte, fasole sau alte boabe asemanatoare. Informatii nutritionale/100g:  Proteine 6.9% Carbohidrati 52.1% Grasimi 1.1% Fibre 30% Potasiu 4330mg Calciu 810mg Magneziu 715mg Fosfor 165mg Fier 16.5mg Iod 15.9mg Vitamina A 0.04mg Vitamina B12 0.3mg Produs certificat organic.
Alge nori pt sushi (Porphyra umbilicalis) raw eco-bio 30g - 10 folii Algamar
31,11 RON
33,82 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Alge nori pt sushi (Porphyra umbilicalis)  raw eco-bio 30g - 10 folii Algamar Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima. Nori este o alga relativ mica, dar cu multe straturi. Aceasta varianta este nemaruntita, pentru sushi. Este bogata in proteine, vitamina A si B12. Ideala a se consuma raw. Mod de preparare Alge nori pt sushi: -crude (raw): lasati la inmuiat 20 de minute, rulati sushi in folia de alga. -prajite: fara a le inmuia, prajiti 2 minute si presarati pe salate, supe, orez, cus-cus, legume. -fierte: fierbeti 15 minute cu orez, cartofi, legume. -la cuptor: adaugati in lasagna sau legume la cuptor. Valori nutritionale/100g: Proteine 29% Grasimi 0.3% Carbohidrati 43.1% Fibre 34.7% Potasiu 2030mg Calciu 330mg Magneziu 370mg Fosfor 235mg Fier 23mg Iod 17.3mg Vitamina A 36mg Vitamina B12 2.9mg Tara de origine: Spania Alge nori pt sushi (Porphyra umbilicalis)  raw eco-bio 30g - 10 folii Algamar
Pasta Bio De Alge 125g Pan Do Mar
12,44 RON
13,52 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Pasta Bio De Alge 125g Pan Do Mar Pate bio din alge marine, borcan de 125 gr Este destinat celor pasionati de un stil de viata sanatos inclusiv consumatorilor vegetarieni. Este un pateu facut exclusiv din alge marine cu origine certificata si legume din agricultura bio. Ingrediente: - 65% alge bio din speciile nori si dulse - 12% ulei bio de masline - 8% fulgi bio de cartofi - ceapa bio, usturoi bio, ardei bio, apa, sare de mare
Alge Bio Salata Pescarului 50g ECO-BIO Primeal
30,47 RON
33,12 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Alge Bio Salata Pescarului 50g ECO-BIO Primeal ALGE BIO SALATA PESCARULUI (Primeal)  este o compozitie de paiete fine foarte colorate (amestec de 3 alge, verde, rosie si neagra) este foarte practica. Ea se presara simplu pe numeroase preparate, din cerele sau legume la vapori, se utilizeaza in vinegrete si se incorporeaza in toate tipurile de aluaturi de paine, de pizza, pentru a le conferi un gust marin. Ingrediente Alge Bio Salata Pescarului Primeal:  Nori*(palmaria palmata), salata verde de mare*(ulva sp), dulse*(porphyra sp), (alge marine deshidratate).*provenita din agricultura biologica Origine Alge Bio Salata Pescarului Primeal:  Agricultura ecologica Franta (Bretania). Alergeni Alge Bio Salata Pescarului Primeal:  Absenti. Poate contine urme de moluste. Valori Nutritionale/100g: - Valoare energetica: 221 kcal / 927 kJ; - Grasimi: 1.5 g din care acizi grasi saturati: 0.4 g; - Glucide: 18.6 g; - Proteine: 18.0 g; - Sare: 4.2 g. Mod de utilizare recomandat Alge Bio Salata Pescarului Primeal: Se presara ca atare pe felurile de mancare. Salata pescarului nu necesita a fi gatita.Greutate: 50g  A se consuma de preferinta: inclusiv pana la data inscrisa pe ambalaj. A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de lumina. Fabricat in Franta. Alge Bio Salata Pescarului 50g ECO-BIO Primeal
Alge Bio Spaghetti De Mer 50g ECO-BIO Primeal
25,39 RON
27,60 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Alge Bio Spaghetti De Mer 50g ECO-BIO Primeal Alge bio Spaghetti de mer sunt alge brune de aproximativ 2-4 m lungime. Recoltate cu barca, acestea sunt taiate sub apa la jumatatea mareei in curenti mari pentru a preveni clatirea cu apa proaspata si pentru a asigura lipsa totala a nisipului. Capabile de a concentra minerale marine , aceste alge sunt recomandate pentru lor exceptionala bogatie de oligoelemente si multitudinea de vitamine. Cantitatea mica de lipide si mucilagiul le recomanda ca alimente excelente in dieta. Ingrediente:  Alge spaghetti de mare* (Himanthalia elongata - alge marine brune deshidratate) * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Utilizare:  Pot fi consumate ca si fasolea verde. Sunt campioanele garniturilor si salatelor "fara ate". Savoarea sa picanta si iodata este originala si va ofera posibilitatea unor creatii gustative inedite (de exemplu in amestec cu spaghetti albe sau ca si garnitura pentru peste). Este recomandata ca garnitura sau in salate. Preparare: Clatiti bine si apoi inmuiati algele timp de 15 min. Gatiti in apa de inmuiere 20 a€“ 30 min. Alergeni: 0 poate contine urme de moluste Conditii de pastrare si consum:  A se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Tara de origine: agricultura ecologica Franta (Bretania) Alge Bio Spaghetti De Mer 50g ECO-BIO Primeal
Agar agar fulgi bio 50g - Algamar
27,71 RON
30,12 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Agar agar fulgi bio 50g - Algamar Fulgii de  Agar Agar ajung pentru 10 litri de gelatina! Agar agar este o alga, si este cel mai de calitate inlocuitor al gelatinei, 100% natural. Fulgii de agar agar au o putere mare de gelificare, mai mare decat pudra. Dozajul este in functie de consistenta dorita, o lingura se adauga la o cantitate de apa cuprinsa intre 250 ml si 1 litru. Produs 100% natural, certificat organic Ce este Agar Agar? Agar agar este un gelifiant vegetal obtinut din alge marine, cu multiple beneficii pentru sanatate. Agar Agar reprezinta o alternativa vegetala si mult mai atractiva decat gelatina animala care este facuta din cartilaje, ligamente, tendoane, oase de vitel, cal si porc. Cum se obtin fulgii de Agar Agar? Varietatile de alge sunt fierte (metoda traditionala) apoi lasate sa se intareasca, taiate in bare si lasate timp de 10 zile pe paie de orez, in timpul iernii (noaptea ingheata, ziua umiditatea curge de pe bare). Barele uscate sunt apoi taiate sau razuite sub forma de fulgi. Fulgii se folosesc dizolvati in lichide (in general 1 lingura fulgi la 250 ml lichid) si se lasa sa se intareasca. Cum se prepara gelatina din fulgi de agar agar? Se amesteca fulgii de agar agar cu apa; se pune pe foc. De cand incepe sa clocoteasca se mai tine 2 min. amestecand continuu. Prezentare agar agar fulgi: punga cu 50g   Tara de origine: Spania Agar agar fulgi bio 50g - Algamar
Agar agar pudra bio 6x2g - Lima
13,94 RON
15,15 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Agar agar pudra bio 6x2g - Lima Agar agar este un gelifiant folosit in Japonia ca si gelatina, devenind tot mai popular si in alte parti ale lumii. Agar agar este o alga, si este cel mai de calitate inlocuitor al gelatinei, 100% natural. Fulgii de agar agar au o putere mare de gelificare, mai mare decat pudra. Ingrediente: agar agar* *din agricultura ecologica Mod de flosire agat agar: pentru 1 litru de produs finit, se adauga 4g de agar agar. Fierbeti compozitia pana la obtinerea vascozitatii dorite. Ce este Agar Agar? Agar agar este un gelifiant vegetal obtinut din alge marine, cu multiple beneficii pentru sanatate. Agar Agar reprezinta o alternativa vegetala si mult mai atractiva decat gelatina animala care este facuta din cartilaje, ligamente, tendoane, oase de vitel, cal si porc. Cum se prepara gelatina din pudra de agar agar? Se amesteca pudra de agar agar cu apa; se pune pe foc. De cand incepe sa clocoteasca se mai tine 2 min. amestecand continuu. Fierbeti compozitia pana la obtinerea vascozitatii dorite. Prezentare agar agar pudra: Pachet cu 6 pliculete a cate 2g Produs 100% natural, certificat organic Agar agar pudra bio 6x2g - Lima
Agar agar gelifiant 100g - Biovegan
47,26 RON
51,37 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Agar agar gelifiant 100g - Biovegan Agent de gelifiere pe baza de alge rosii pentru racituri (piftie), gemuri din fructe delicioase, toppingul prajiturilor si pentru alte alimente solide. Ingrediente Agar agar gelifian: gelifiant Agar Agar Valori nutritionale medii pentru 100g:Energie 774kJ/191kcalGrasimi 0,3g-din care acizi grasi saturati <0,3gCarbohidrati 10g-din care zaharuri 0,5gFibre 70gProteine 2gSare 3,1g Mod de peparare Agar agar gelifian:  Biovegen Agar Agar se dozeaza conform instructiunilor, se adauga in apa rece, se fierbe si mai apoi se amesteca pentru 2 minute la foc mic. Pentru preparatele reci: 2g din continut se amesteca cu 100 ml de lichid rece intr-o cratita mica, se fierbe timp de 1 minut. Se lasa sa se raceasca usor, apoi se adauga treptat ingredientele reci si se amesteca. Va rugam sa nu preparati in alt mod. Gradul optim de gelifiere se realizeaza in frigider dupa aprox. 3 ore. Prezentare Agar agar gelifian: 100g Agar agar gelifiant 100g - Biovegan
Agar agar gelifiant 30g - Biovegan
17,73 RON
19,27 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Agar agar gelifiant 30g - Biovegan Gelifiant natural ideal pentru aspic, gemuri, gelatina pentru torturi, aspicuri cu legume sau preparate ce urmeaza a fi feliate. Ingrediente Agar agar gelifian: gelifiant Agar Agar Valori nutritionale medii pentru 100g:Energie 774kJ/191kcalGrasimi 0,3g-din care acizi grasi saturati <0,3gCarbohidrati 10g-din care zaharuri 0,5gFibre 70gProteine 2gSare 3,1g Mod de peparare Agar agar gelifian:  Biovegen Agar Agar se dozeaza conform instructiunilor, se adauga in apa rece, se fierbe si mai apoi se amesteca pentru 2 minute la foc mic. Pentru preparatele reci: 2g din continut se amesteca cu 100 ml de lichid rece intr-o cratita mica, se fierbe timp de 1 minut. Se lasa sa se raceasca usor, apoi se adauga treptat ingredientele reci si se amesteca. Va rugam sa nu preparati in alt mod. Gradul optim de gelifiere se realizeaza in frigider dupa aprox. 3 ore. Prezentare Agar agar gelifian: 30g Agar agar gelifiant 30g - Biovegan
Alge dulse fulgi eco-bio 25g - Kulau
24,09 RON
26,18 RON -8%
cu TVA
Ultimele produse in stoc
Alge dulse fulgi bio 25g Ingrediente: 100 % alge dulse* (Palmaria palmata)**din agricultura ecologica Preparare:Se spala fulgii intai si se inmoaie apoi timp de 15 minute in apa. Apoi se spala bine si se folosesc ca topping in salata, in supe sau omleta.Nota: In stare umeda (dupa hidratare) greutatea creste de sase ori. Algele marine au un potential culinar imens. In zona noastra nu sunt atat de cunoscute, dar ar trebui introduse in alimentatia zilnica datorita continutului ridicat de vitamine, minerale si oligoelemente. Atantionare: datorita continutului de iod, a se consuma cu moderatie de catre persoanele cu probleme de tiroida. Algele marine KULAU sunt din culturi salbatice, de pe coastele Spaniei. Sunt uscate la temperaturi de maxim 40 de grade, avand astfel calitate RAW. Produs certificat ecologic Ambalat in Germania 25g Alge dulse fulgi eco-bio 25g
Alge dulse raw eco-bio 100g - Algamar
57,38 RON
62,37 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Alge dulse (Palmaria palmata) raw bio 100g - Algamar Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima. O alga rosiatica, folosita de celti pentru continutul bogat in Vitamina C. Este bogata in fosfor si proteine. Ideala raw in salate si snacks-uri, chiar fara inmuiere prealabila! Mod de preparare:-crud(raw): adaugati in salate, se poate adauga si fara inmuiere, daca totusi doriti sa o inmuiati in prealabil, 2 minute sunt suficiente.-gatit: in supe sau mancaruri rapide, doar clatiti-le cu apa si adaugati-le la final. Se poate adauga in orez, mei, quinoa, amaranth, paste, cus-cus, etc. Valori nutritionale/100g: Proteine 18% Grasimi 2% Carbohidrati 56% Fibre 2.5% Potasiu 7310mg Calciu 560mg Magneziu 610mg Fosfor 235mg Fier 50mg Iod 55mg Vitamina A 1.59mg Vitamina B12 0.9mg Vitamina C 34.5mg O punga ajunge pentru aproximativ 10 portii. Produs certificat organic. Gramaj: 100g Tara de origine: Spania Alge dulse raw eco-bio 100g - Algamar
Alge irish moss raw eco-bio 125g - Obio
48,95 RON
53,21 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Alge irish moss raw eco-bio 125g - Obio Irish moss este o alga rosie care creste pe rocile de pe coasta Atlanticului. Contine aproape 10% proteina si cam 15% minerale, si este bogata in iod si sulf.  Irish moss poate fi folosit in deserturi inghetate, shakeuri, placinte, etc. datorita proprietatilor sale emulsifiante, gelatinoase.  Ingrediente: 100% irish mossValori nutritionale/100g: Energie 62Kcal, Proteine 10g,  Grasimi 1.3g, Carbohidrati 1.9g Produs certificat organic. Gramaj: 125g Alge irish moss raw eco-bio 125g - Obio
Alge marine cu orez si linte eco-bio 500g - Algamar
25,34 RON
27,54 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Alge marine cu orez si linte bio 500g Un amestec bogat in proteine si fier. Ingrediente: orez brun, linte pardina (linte maro), alge sea spaghetti. Mod de preparare: 2,5 parti de apa la o parte din acest amestec. Se fierbe 30 de minute. Ingredientele provin din agricultura ecologica. Produs certificat organic. Gramaj: 500g   Alge marine cu orez si linte eco-bio 500g
Alge marine Arame - eco-bio 50g - Arche
27,73 RON
30,81 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Alge marine Arame - eco-bio 50g - ArcheArche – Alge marine Arame, bio, 50g Alge marine brune japoneze Algele marine brune Arame provin din culturi ecologice si sunt recoltate din zona de Nord-Est a Pacificului. Algele brune Arame sunt alge japoneze fine si savuroase, versatile, ce pot fi folosite pentru asezonarea salatelor, supelor, legumelor, cerealelor, orez sau tofu.  Ingrediente: alge arame* *din recolta de alge marine supuse controlului ecologic. Pot contine urme de crustacee. Produs original Japonez. Preparare: Spalati algele sub jet de apa, scufundati-le in apa rece timp de 1 ora. Scurgeti-le si fierbeti-le timp de 10 minute in apa curata (Nu folositi aceeasi apa in care au stat). Apoi adaugati-le la alte preparate dupa cum doriti.Informatii pentru consumatori: produs bogat in iod natural. Consumul excesiv poate duce la tulburari ale functiei tiroidiene! Prin urmare, Societatea Germana de Nutritie recomanda un aport zilnic mediu de cel mult 0,2 mg iod. Consumul zilnic recomandat este de aproximativ 1 g = 1 lingurita cu varf de alge uscate.  Valori nutritionale medii Per 100 g Energie 818 kJ / 202 kcal Grasimi 1,8 g din care acizi grasi saturati 0,7 g Carbohidrati 0,5 g din care zaharuri lt;0,2 g Proteine 9,5 g Sare 3,2 g Continutul mediu de iod 55 mg Continut: 50 g Conditii de pastrare:intr-un loc uscat si racoros. A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj. Producator: Arche Naturprodukte GmbH Alge marine Arame - eco-bio 50g - Arche
Alge marine Dulse - eco-bio 40g - Arche
26,43 RON
29,37 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Alge marine Dulse - eco-bio 40g - ArcheArche –Alge marine Dulse, bio, 40g Alge marine rosii franceze Algele marine rosii provin din culturi ecologice si sunt recoltate din zona de Nord-Est a Atlanticului. Algele rosii uscate, cu note picante, sunt versatile, pot fi folosite pentru asezonarea salatelor, supelor, legumelor sau mancarurilor cu peste.  Ingrediente: alge dulse* *din recolta de alge marine supuse controlului ecologic. Pot contine urme de crustacee. Preparare: Spalati algele dulse sub jet de apa, scufundati-le in apa rece timp de 5 minute. Scurgeti-le si fierbeti-le timp de 5 minute in apa curata (Nu folositi aceeasi apa in care au stat). Apoi adaugati-le la alte preparate dupa cum doriti.  Informatii pentru consumatori: produs bogat in iod natural. Consumul excesiv poate duce la tulburari ale functiei tiroidiene! Prin urmare, Societatea Germana de Nutritie recomanda un aport zilnic mediu de cel mult 0,2 mg iod. Consumul zilnic recomandat este de aproximativ 1 g = 1 lingurita de alge uscate.  Valori nutritionale medii Per 100 g Energie 703 kJ / 168 kcal Grasimi 1,4 g din care acizi grasi saturati 0,3 g Carbohidrati 21,8 g din care zaharuri 0,0 g Proteine 17,2 g Sare 3,9 g Continutul mediu de iod 10 mg Continut: 40 g Conditii de pastrare:intr-un loc uscat si racoros. A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj. Producator: Arche Naturprodukte GmbH Alge marine Dulse - eco-bio 40g - Arche
Alge marine Nori - fulgi - eco-bio 20g - Arche
19,20 RON
21,33 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Alge marine Nori - fulgi - eco-bio 20g - ArcheArche Naturkuche – Fulgi ecologici de alge Nori, 20g Alge marine verzi provenite din cultivarea ecologica, recoltate in nord - vestul Oceanului Pacific. Algele Nori sunt denumite si Ao Nori si sunt condimente delicioase aromate pentru cereale si mancaruri cu paste, supe si salate. Informatii pentru consumatori: produs bogat in iod natural. Consumul excesiv poate duce la tulburari ale functiei tiroidiene!Prin urmare, Societatea Germana de Nutritie recomanda un aport zilnic mediu de cel mult 0,2 mg iod. Consumul zilnic de este de aproximativ 1 g = 1 lingurita de alge uscate.  Valori nutritionale medii Per 100 g Energie 224 kJ / 937 kcal Grasimi 2,5 g din care acizi grasi saturati 0,2 g Carbohidrati 18,0 g din care zaharuri 0,1 g Proteine 13,0 g Sare 12,0 g Continutul mediu de iod 15 mg Poate contine urme de crustacee Continut: 20 g Conditii de pastrare:intr-un loc uscat si racoros. A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj. Producator: Arche Naturprodukte GmbH Alge marine Nori - fulgi - eco-bio 20g - Arche
Alge marine Wakame Instant - eco-bio 50g - Arche
33,29 RON
36,99 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Alge marine Wakame Instant - eco-bio 50g - ArcheArche – Alge marine Wakame Instant, bio, 50g Alge marine brune coreene  Algele brune Wakame sunt alge marine deshidratate savuroase, cu note aromatice picante, delicioase ca acompaniament pentru pentru asezonarea salatelor, supelor, legumelor sau tocanelor. Ingrediente: alge Wakame* *din recolta de alge marine supuse controlului ecologic. Pot contine urme de crustacee. Preparare: Spalati algele sub jet de apa, amestecati-le apoi in apa calda si lasati-le scufundate timp de 1-2 minute. Apoi adaugati-le la alte preparate dupa cum doriti.  Informatii pentru consumatori: produs bogat in iod natural. Consumul excesiv poate duce la tulburari ale functiei tiroidiene! Prin urmare, Societatea Germana de Nutritie recomanda un aport zilnic mediu de cel mult 0,2 mg iod. Consumul zilnic recomandat este de aproximativ 1 g = 1 lingurita cu varf de alge uscate.  Valori nutritionale medii Per 100 g Energie 986 kJ / 233 kcal Grasimi 1,7 g din care acizi grasi saturati 0,6 g Carbohidrati 39,7 g din care zaharuri lt;0,2 g Proteine 14,1 g Sare 15,8 g Continutul mediu de iod 15 mg Continut: 50 g Conditii de pastrare:intr-un loc uscat si racoros. A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj. Producator: Arche Naturprodukte GmbH Alge marine Wakame Instant - eco-bio 50g - Arche
Salata de alge marine - eco-bio 40g - Arche
33,48 RON
37,20 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Salata de alge marine - eco-bio 40g - ArcheArche – Salata de alge marine, bio, 40g Amestec de alge marine usor picante Salata de alge marine Naturland de la Arche este un amestec de alge marine deshidratate cu o aroma usor picanta. Este perfecta pentru a conferi a imbogati intr-o maniera delicioasa salatele, supele, omletele sau preparatele prajite. Ofera de asemenea o nota picanta sosurilor sau garniturilor pentru peste sau tofu. Ingrediente: dulse*, salata verde de mare* (in diferite proportii), uscate(lt;40%) *din recolta de alge marine supuse controlului ecologic. Poate contine urme de crustacee. Preparare: Spalati salata de mare sub jet de apa, scufundati-o in apa rece timp de 10 minute. Scurgeti-le si fierbeti-le timp de 5 minute in apa curata (Nu folositi aceeasi apa in care au stat).  Informatii pentru consumatori: produs bogat in iod natural. Consumul excesiv poate duce la tulburari ale functiei tiroidiene!Prin urmare, Societatea Germana de Nutritie recomanda un aport zilnic mediu de cel mult 0,2 mg iod. Consumul zilnic recomandat este de aproximativ 1 g = 1 lingura de alge uscate.  Valori nutritionale medii Per 100 g Energie 878 kJ / 210 kcal Grasimi 1,5 g din care acizi grasi saturati 0,4 g Carbohidrati 18,1 g din care zaharuri 4,9 g Proteine 17,4 g Sare 4,3 g Continutul mediu de iod Ca. 15 mg Continut: 40 g Conditii de pastrare:intr-un loc uscat si racoros. A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj. Producator: Arche Naturprodukte GmbH Salata de alge marine - eco-bio 40g - Arche
Sushi Nori - Alge marine pentru sushi - eco-bio 30g - Arche
40,34 RON
44,82 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Sushi Nori - Alge marine pentru sushi - eco-bio 30g - ArcheVeganAlgele sushi Nori eco sunt picante si usor prajite. Cu algele marine pot fi pregatite variante delicioase de sushi. De asemenea, vine ca un acompaniament delicios sau garnitura pentru supe, legume si mancaruri de peste.Ingrediente Sushi Nori - Alge marine pentru sushi: Alge marine rosii din cultivarea ecologica (Porphyra sp.)Consumati maxim o data pe saptamana 1 foaie Sushi Nori.Informatii pentru consumatori: produs bogat in iod natural. Consumul excesiv poate duce la tulburari ale functiei tiroidiene!Prin urmare, Societatea Germana de Nutritie recomanda un aport zilnic mediu de cel mult 0,2 mg iod. Valori nutritionale medii per 100 g Valoare energetica 1067 kJ / 255 kcal Grasimi 1,0 g - din care acizi grasi saturati 0,4 g Carbohidrati 10,0 g - din care zaharuri lt;0,1 g Proteine 31 g Sare 5,0 g Continut de iod per 100g 5 mg Continut: 30g / 10 foi tara de origine: Korea Producator: Arche Naturprodukte GmbHSushi Nori - Alge marine pentru sushi - eco-bio 30g - Arche
Alge marine cu shiitake raw 100g - Algamar
38,81 RON
42,19 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Alge marine cu ciuperci raw 100g Ingrediente: wakame (Undaria pinnatifida) si shiitake (Lentinula edodes). Mod de preparare:-crud (raw): lasati la inmuiat 20 de minute si apoi adaugati in salate.-fiert: fierbeti timp de 20 de minute. Serviti cu orez, cartofi, legume, paste, cus-cus, mei, quinoa, amaranth, sau in supe.   Gramaj: 100g   Alge marine cu shiitake raw 100g
Alge nori fulgi eco-bio 25g - Kulau
21,31 RON
23,16 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Alge nori fulgi bio 25g Ingrediente: 100 % alge nori* (Porphyra spp.)**din agricultura ecologica Preparare:Se spala fulgii intai si se inmoaie apoi timp de 20 de minute in apa. Apoi se spala bine si se folosesc ca topping in salata, in supe sau omleta.Nota: In stare umeda (dupa hidratare) greutatea creste de sase ori. Algele marine au un potential culinar imens. In zona noastra nu sunt atat de cunoscute, dar ar trebui introduse in alimentatia zilnica datorita continutului ridicat de vitamine, minerale si oligoelemente. Atantionare: datorita continutului de iod, a se consuma cu moderatie de catre persoanele cu probleme de tiroida. Algele marine KULAU sunt din culturi salbatice, de pe coastele Argentinei. Sunt uscate la temperaturi de maxim 40 de grade, avand astfel calitate RAW. Produs certificat ecologic Ambalat in Germania 25g Alge nori fulgi eco-bio 25g
Alge sea lettuce (salata de mare) eco-bio 25g - Kulau
22,26 RON
24,20 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Alge sea lettuce (salata de mare) bio 25g Ingrediente: 100 % salata de mare* (Ulva spp)**din agricultura ecologica Preparare:Se spala fulgii intai si se inmoaie apoi timp de 15 de minute in apa. Apoi se spala bine si se folosesc ca topping in salata, in supe sau omleta.Nota: In stare umeda (dupa hidratare) greutatea creste de sase ori. Algele marine au un potential culinar imens. In zona noastra nu sunt atat de cunoscute, dar ar trebui introduse in alimentatia zilnica datorita continutului ridicat de vitamine, minerale si oligoelemente. Atantionare: datorita continutului de iod, a se consuma cu moderatie de catre persoanele cu probleme de tiroida. Algele marine KULAU sunt din culturi salbatice, de pe coastele Spaniei. Sunt uscate la temperaturi de maxim 40 de grade, avand astfel calitate RAW. Produs certificat ecologic Ambalat in Germania 25g Alge sea lettuce (salata de mare) eco-bio 25g
Alge sea spaghetti eco-bio 25g - Kulau
18,34 RON
19,94 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Alge sea spaghetti bio 25g Ingrediente: 100 % alge sea spaghetti* (Himanthalia elongata)**din agricultura ecologica Preparare:Se spala intai si se inmoaie apoi timp de 30 de minute in apa. Apoi se spala bine si se folosesc ideal in pizza, sau in prepararea pastelor fainoase, supe.Nota: In stare umeda (dupa hidratare) greutatea creste de sase ori. Algele marine au un potential culinar imens. In zona noastra nu sunt atat de cunoscute, dar ar trebui introduse in alimentatia zilnica datorita continutului ridicat de vitamine, minerale si oligoelemente. Atantionare: datorita continutului de iod, a se consuma cu moderatie de catre persoanele cu probleme de tiroida. Algele marine KULAU sunt din culturi salbatice, de pe coastele Spaniei. Sunt uscate la temperaturi de maxim 40 de grade, avand astfel calitate RAW. Produs certificat ecologic Ambalat in Germania 25g Alge sea spaghetti eco-bio 25g
Alge wakame fulgi eco-bio 25g - Kulau
20,65 RON
22,44 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Alge wakame fulgi bio 25g Ingrediente: 100 % alge wakame* (Undaria pinnatifida)**din agricultura ecologica Preparare:Se spala fulgii intai si se inmoaie apoi timp de 15 minute in apa. Apoi se spala bine si se folosesc ca topping in salata, in supe sau omleta, puteti adauga susan si ardei iute pentru un gust desavarsit.Nota: In stare umeda (dupa hidratare) greutatea creste de sase ori. Algele marine au un potential culinar imens. In zona noastra nu sunt atat de cunoscute, dar ar trebui introduse in alimentatia zilnica datorita continutului ridicat de vitamine, minerale si oligoelemente. Atantionare: datorita continutului de iod, a se consuma cu moderatie de catre persoanele cu probleme de tiroida. Algele marine KULAU wakame sunt din culturi salbatice, de pe coastele Spaniei. Sunt uscate la temperaturi de maxim 40 de grade, avand astfel calitate RAW. Produs certificat ecologic Ambalat in Germania 25g Alge wakame fulgi eco-bio 25g

Comanda alge diverse de la minuneanaturii.ro.

Pe minuneanaturii.ro ai 41 de produse in categoria alge diverse

Consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h.

Orice intrebarea ai legata de alge diverse sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. Produsele din categoria alge diverse sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera alge diverse la oferta speciala.