Cacao si ciocolata calda

Ciocolata calda Ingerasii strengari 300g - SONNENTOR
21,95 RON
23,86 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ciocolata calda instant - Ingerasii strengari - SchlauKakao - 300g - SONNENTOR Un deliciu si un rasfat al simturilor pentru copii si adulti. O experienta de gust caruia nu-i puteti rezista. Doar adaugati lapte vegeta si se poate servii. Ingrediente Ciocolata calda instant SONNENTOR: zahar din trestie, praf de cacao 41%*, vanilie bourbon, scortisoara, nucsoara si cuisoare; cacao minim 41%, obtinute din culturi ecologice controlate Prezentare Ciocolata calda instant SONNENTOR: Ambalaj de 300g Ciocolata calda instant - Ingerasii strengari - SchlauKakao - 300g - SONNENTOR
Cacao 10-12% grasime 100g - SOLARIS
5,05 RON
5,49 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Cacao 10-12% grasime 100g - SOLARIS Cacao de calitate superioara, cu continut de grasime 10-12%. Cacaoa este un ingredient nelipsit pentru deserturi. Delicios pentru copii si cei mari deopotriva. Cacaoa este bogata in antioxidanti. Ingrediente: pudra de cacao Compozitie: Cacaoa are in compozitie antioxidanti puternici - flavonoide (precum epicatechina, catechine si procyanidins) Prezentare cacao Solaris: punga cu 100g Cacao 10-12% grasime 100g - SOLARIS
Cacao 20-22% grasime 75g - SOLARIS
5,05 RON
5,49 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Cacao 20-22% grasime 75g - SOLARIS Cacao de calitate superioara, cu continut ridicat de grasime 20-22%. Flavonoidele din cacao sunt responsabile pentru mentinerea corpului sanatos, pentru ca acestea au capacitatea de a preveni bolile de inima. Consumul de cacao poate sa duca la o scadere a tensiunii, o sanatate mai buna a vaselor de sange, dar si un nivel optim de colesterol. Acest sortiment de cacao se remarca printr-un continut ridicat de unt de cacao si o mireasma deosebita. Are o culoare mai intensa, un gust mai puternic si mai pur in comparatie cu versiunile cu mai putina grasime. Antioxidantii din pudra de cacao protejeaza impotriva radicalilor liberi, prevenind imbatranirea celulara. Cacao este denumirea semintelor produse de arborele de cacao (Theobroma cacao) care dupa uscare se macina sub forma de pulbere, fiind ingredientul principal in productia de ciocolata. Prezentare cacao 20-22% grasime Solaris: punga cu 175g Cacao 20-22% grasime 75g - SOLARIS
Cacao alcalinizata 100g - SpringMarkt
5,50 RON
5,98 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Cacao alcalinizata 100g - SpringMarkt - Adams Cacaoa este obtinuta din boabe de cacao din Ecuador si Ghana, are calitate premium, fiind apreciata de cofetari si patiseri renumiti. Dupa prajire boabele de cacao se alcalinizeaza pentru a indeparta gustul amar si a intensifica culoarea, aroma si buchetul special. Aroma pudrei de cacao depinde foarte mult si de procentul de grasime. Produsele standard nu contin mai mult de 10-12% grasime, in timp ce produsele premium/gourmet au minim 20-24%. Pudra de cacao are textura fina, culoarea cafeniu deschis si aroma dulce. Mod de utilizare: Se poate folosi la prepararea diferitelor produse de patiserie, brutarie si cofetarie. Tara de origine: Turcia. Cacao alcalinizata 100g - SpringMarkt - Adams
CACAO BIO 200g - Dragon Superfoods
21,91 RON
23,82 RON -8%
cu TVA
In Stoc
CACAO PULBERE RAW BIO CRIOLLO 200g - Dragon Superfoods Cacao este originara din Peru.   Pudra organica de cacao raw prezentata este extrasa prin procedee mecanice, la rece. Cacaoa este un ingredient nelipsit pentru deserturi. Delicios pentru copii si cei mari deopotriva. Cacao este unul dintre cei mai puternici antioxidanti. Adaugati pulberea la prajituri, la bautura de cacao, practic oriunde aveti nevoie de un gust si o culoarea de ciocolata.:) Continutul de grasime/100g: 14g Produs certificat organic. Prezentare cacao bio Dragon Superfoods: 200g CACAO PULBERE RAW BIO CRIOLLO 200g - Dragon Superfoods
CACAO RAW BIO 125g - OBio
14,21 RON
15,45 RON -8%
cu TVA
In Stoc
CACAO PUDRA RAW BIO 125g, VARIETATE CRIOLLO - OBIO Pudra organica de cacao prezentata de noi este extrasa prin procedee mecanice, la rece. Nu sunt folositi in procesul de productie solventi, hexani. Pudra este cruda, neprocesata termic, neprajita. Cacao este unul dintre cei mai puternici antioxidanti. Adaugati pulberea la prajituri, la bautura de cacao, practic oriunde aveti nevoie de un gust si o culoarea de ciocolata.:) Produs certificat organic. Gramaj: 125g  Tara de origine: Peru CACAO PUDRA RAW BIO 125g, VARIETATE CRIOLLO - OBIO
CACAO BOABE BIO 200g - Dragon Superfoods
25,13 RON
27,31 RON -8%
cu TVA
In Stoc
CACAO BOABE BIO 200g - Dragon Superfoods BOABE DE CACAO INTREGI VARIETATEA CRIOLLO – ECUADOR  Boabele de cacao crude nu numai ca sunt fantastic de benefice pentru organism, dar contin si o cantitate impresionanta de: antioxidanti - boabele de cacao contin mai multi antioxidanti decat orice alt aliment, cu efecte extraordinare si asupra sanatatii pielii. magneziu - in boabele de cacao se regaseste o cantitate mare de magneziu, mai mult decat in orice alt aliment. crom - iarasi, in cantitate mai mare decat in orice alt aliment. vitamina C, mai mult decat multe citrice care prin obisnuita le asociem ca fiind foarte bogate in vitamina C. Asadar, daca consumati boabele de cacao, practic veti consuma o sursa concentrata de antioxidanti, magneziu, crom, si vitamina C. Desi inca nu sunt atat de populare, valorile nutritionale ale boabelor de cacao sunt dupa unii autori cele mai sanatoase dintre toate alimentele. Boabele pot fi consumate ca atare, cateva boabe pe zi, sau se pot macina si folosi la prajituri, deserturi, singura limita fiind imaginatia dvs.:) Produs certificat organic Prezentare: 200g CACAO BOABE BIO 200g - Dragon Superfoods BOABE DE CACAO INTREGI VARIETATEA CRIOLLO – ECUADOR   
CACAO NIBS BIO 200g - Dragon Superfoods
24,53 RON
26,66 RON -8%
cu TVA
In Stoc
CACAO NIBS BIO 200g - Dragon Superfoods NIBS - BUCATI (MIEZ) DIN BOABE DE CACAO VARIETATEA CRIOLLO – ECUADOR  Bucatile din boabe de cacao crude nu numai ca sunt fantastic de benefice pentru organism, dar contin si o cantitate impresionanta de: antioxidanti - boabele de cacao contin mai multi antioxidanti decat orice alt aliment, cu efecte extraordinare si asupra sanatatii pielii. magneziu - in boabele de cacao se regaseste o cantitate mare de magneziu, mai mult decat in orice alt aliment. crom - iarasi, in cantitate mai mare decat in orice alt aliment. vitamina C, mai mult decat multe citrice care prin obisnuita le asociem ca fiind foarte bogate in vitamina C. Asadar, daca consumati boabele de cacao, practic veti consuma o sursa concentrata de antioxidanti, magneziu, crom, si vitamina C. Desi inca nu sunt atat de populare, valorile nutritionale ale boabelor de cacao sunt dupa unii autori cele mai sanatoase dintre toate alimentele. Bucatile din boabe de cacao adaugat in diverse preparate dau o tenta crocanta, crunchy datorita constituiei lor. Puteti adauga in cerealele de la micul dejun o lingura de miez de cacao, sau se pot macina si folosi la prajituri, deserturi, singura limita fiind imaginatia dvs. Produs certificat organic Prezentare: 200g CACAO BOABE BIO 200g - Dragon Superfoods NIBS - BUCATI (MIEZ) DIN BOABE DE CACAO VARIETATEA CRIOLLO – ECUADOR     
PASTA DE CACAO 100% BIO 180g - Dragon Superfoods
33,58 RON
36,50 RON -8%
cu TVA
In Stoc
PASTA DE CACAO 100% (LIQUOR) RAW BIO 200g - Dragon Superfoods Pasta de cacao, cunoscuta si sub denumirea de cacao liquor sau simplu masa de cacao, este obtinuta prin presarea si macinarea la rece a boabelor de cacao. Pasta de cacao are o textura fina, cremoasa, fiind practic o ciocolata bruta cu 100% cacao. Ingrediente: cacao* *din agricultura ecologica Tara de origine: Peru Prezentare: 200g Produs certificat ecologic PASTA DE CACAO 100% (LIQUOR) RAW BIO 200g - Dragon Superfoods    
CIOCOLATA NEAGRA BIO 100% CACAO 100g - Sole
15,95 RON
17,34 RON -8%
cu TVA
In Stoc
CIOCOLATA NEAGRA BIO 100% CACAO 100g - Sole Fara gluten si lecitina! Ingrediente CIOCOLATA NEAGRA BIO 100% CACAO: masa din cacao. *din culturi certificate biologic. Poate contine urme de lapte si fructe uscate. Valori nutritionale CIOCOLATA NEAGRA BIO 100% CACAO/ 100 g: Valoare energetica: 590 kCal/ 2470 kJ Grasimi: 53 g, din care acizi grasi saturati: 33,5 g Carbohidrati: 7 g, din care zahar: 0,9 g Fibre alimentare: 24 g Proteine: 11,8 g Sare: 0,01 g Continut: 100g Conditii de depozitare: loc uscat si racoros. Producator: Chocolates Sole, Barcelona, Spania. CIOCOLATA NEAGRA BIO 100% CACAO 100g - Sole
CIOCOLATA CALDA BIO 200g - Sole
15,51 RON
16,86 RON -8%
cu TVA
In Stoc
CIOCOLATA CALDA BIO 200g - Sole Savureaza o ciocolata calda delicioasa, preparata din ingredinte naturale de cea mai buna calitate, provenite din culturi certificate biologic. Fara gluten si lecitina! Ingrediente CIOCOLATA CALDA BIO: zahar brut din trestie*, cacao pulbere* (22%), amidon din porumb* *din culturi certificate biologic. Poate contine urme de lapte si fructe uscate. Valori nutritionale CIOCOLATA CALDA BIO/ 100 g: Valoare energetica: 407 kcal/ 1723 kJ, Grasimi: 2,7 g,din care acizi grasi saturati: 1,7g, Carbohidrati: 88,2 g,din care zaharuri: 58,7g, Fibre: 3,5g, Proteine: 5,5 g, Sare: 0,01g Continut: 200g Conditii de depozitare: loc uscat si racoros. Producator: Chocolates Sole, Barcelona, Spania. CIOCOLATA CALDA BIO 200g - Sole
CHOCO VEGAN MASALA (CIOCOLATA CALDA) - 200g - Hiper Ambrozia
17,02 RON
18,50 RON -8%
cu TVA
In Stoc
CHOCO VEGAN MASALA (CIOCOLATA CALDA) - 200g - Hiper Ambrozia VEGAN MASALA – 3 dorinte intr-un singur  pahar Ingrediente Ciocoalta calda Vegan Massala: zahar din flori de cocos, lapte instant de soia (nemodificata genetic), cacao naturala cu continut redus de grasime (12 %), cardamom, anason stelat, cuisoare, ghimbir, coriandru, scortisoara.  Mod de preparare: Intr-un recipient termorezistent se adauga 50gr de produs, apoi se completeaza cu 300/350ml apa fierbinte si se omogenizeaza pana la incorporare. VEGAN MASALA – 3 dorinte intr-un singur  pahar VEGAN MASALA este un produs original care imbina aromele Asiei, pe gustul European. Prin combinatia aromelor trezeste simturile, incalzeste inima si exalta mintea. Fiecare ingredient are o personalitate foarte puternica si o istorie faimoasa in ceea ce priveste celebrarea vietii: Ghimbirul Are aproape 500 de compusi identificati, multi cu activitati biologice cunoscute, actionand in mod complementar pentru a produce beneficii biologice profunde. Are efect de Viagra, cercetatarile stiintifice efectuate asupra ghimbirului atesta faptul ca aceasta planta aromatica este utila persoanelor care sufera de tulburari sexuale. Potrivit specialistilor efectul „viagra” al ghimbirului poate imbunatati viata sexuala. Reduce prostaglandinele care sensibilizeaza receptorii durerii din terminatiile nervoase, demonstrand efecte puternic analgezice. Cardamomul Cardamomul este considerat ca fiind „regina condimentelor’’. Arabii o denumeau si „ Planta iubirii”, de aici efectele afrodisiace (nu intamplator este mentionata si in cele “O mie si una de nopti“). Potenteaza calitatile stimulatoare ale cafelei, ii imbogatesc aroma si ii reduc din toxicitate. Scortisoara Este cel mai vechi ingredient din lume. Scortisoara stimuleaza activitatea cerebrala si actioneaza ca un tonic. Ajuta la indepartarea tensiunii nervoase si are efecte benefice asupra memoriei. Scortisoara ajuta la eliminarea impuritatilor din sange si la circulatia sangvina, fiind astfel un puternic energizant natural. Cuisoare Sunt considerate printre cele mai puternice dezinfectante si antioxidante naturale, avand si alte calitati curative importante. Simpla enumerare a lor este impresionanta, cuisoarele find antiseptice, antiparazitare, antibacteriene, antifungice, antivirale, anestezice, analgezice (calmeaza durerea), antiinflamatorii, tonice, stomahice(favorizeaza digestia), carminative(antibalonare), antiulceroase, antitrombotice, antioxidante si anticancerigene. Cuisoarele stimuleaza masculinitatea, iar majoritatea specialistilor recomanda chiar  un ceai din  cuisoare combinate cu ceai negru iar efectul afrodisiac este garantat. Zahar din flori de cocos De ce zaharul de cocos??? Asupra zaharului alb nu exista nici macar un singur studiu de specialitate care sa ateste prezenta unui efect benefic asupra sanatatii corpului uman. Vom cita un renumit cercetator japonez in domeniul nutritiei „Zaharul alb este fara indoiala ucigasul nr.1 din istoria umanitatii – mult mai letal decat opiul sau radiatiile radioactive” —  Sakurazawa  nutritionist japonez. Acest tip de zahar se obtine din seva florii de palmier. Procesul este urmatorul: florile se cresteaza si lichidul care curge din ele este colectat in containere. Aceasta seva este incalzita pentru ca apa sa se evapore, iar la final sa ramana zaharul de cocos. Drept urmare, zaharul de cocos isi pastreaza mare parte din nutrienti: fier, zinc, calciu, potasiu, polifenoli si antioxidanti. Datorita unei fibre pe care o are in compozitie, numita inulina, are si un indice glicemic mult mai mic decat al zaharului obisnuit (35 comparativ cu 60). Si continutul de fructoza al zaharului de cocos este mai mic decat al altor indulcitori. Spre exemplu, nectarul de agave este 90% fructoza, pe cand zaharul de cocos este doar 45%. Gustul de zahar de cocos variaza in functie de speciile de palmieri folosite, insa, in principiu, se aseamana cu gustul zaharului brun, avand note de caramel. Anason Stelat Asa dupa cum ii spune si numele, anasonul stelat este o bijuterie vegetala, de o frumusete rar intalnita intre condiment. Printre efecte se numara si cresterea libidoului, antidepresiv, aromantizant. Cacao Cacao inseamna hrana zeilor. Boabele de cacao sunt atat de pretuite incat sunt numite si „pepe de oro”, mai exact seminte de aur. In trecut aceste seminte erau folosite si ca monede de schimb.In jurul anului 1500 pretul unui sclav era echivalentul a 100 de boabe de cacao.  Contine aminoacizi care secreta endorfina-  hormonul fericirii, asa se explica in mare castigurile enorme din industria ciocolatei. Toate aceste ingrediente fac din acest produs un puternic energizant natural, cu efecte tonice  inofensive asupra sistemului nervos, fara efecte secundare tocmai datorita faptului ca sunt perfect asimilabile de organism.          Ingredientele folosite sunt intotdeauna in topul celor mai cautate si iubite arome si faptul ca sunt pe placul tutror indiferent de localizare geografica sau temporala arata ca sunt dorite la nivel universal de subconstientul uman, ceea ce face din acest produs un succes garantat. CHOCO VEGAN MASALA (CIOCOLATA CALDA) - 200g - Hiper Ambrozia      
Pudra de cacao ecologica, 100g - Liebhart's Vitana
13,70 RON
15,23 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Pudra de cacao ecologica, 100g - Liebhart's VitanaPudra de cacao super degresata, nealcalinizataAceasta pudra de cacao este obtinuta din culturi ecologice controlate, prin procese supuse cu regularitate controalelor stricte de calitate.Dupa ce sunt atent selectionate, boabele de cacao sunt prajite si apoi macinate fin.Ingrediente Pudra de cacao ecologica: 100% pudra de cacao super degresata, din culturi ecologice controlateContinut: 100 gValori nutritionale/ 100 gValoare energetica: 1384 kJ/ 333 kcalGrasimi, din care: 11 g -acizi grasi saturati: 6,7 gCarbohidrati, din care: 17 g -zaharuri: 0,5 gFibre alimentare: 35 gProteine: 24 gSare: 0,15 gRecomandarea noastra pentru o bautura delicioasa: Puneti o lingurita de cacao intr-o cana si adaugati putina apa fierbinte, amestecand continuu pana obtineti o crema omogena. Completati cu lapte fierbinte si miere dupa gust.Produs in Germania Pastrare: intr-un loc uscat si racoros.Pudra de cacao ecologica, 100g - Liebhart's Vitana
Pudra de cacao pura - eco-bio 150g - Sole
15,70 RON
17,44 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Pudra de cacao pura - eco-bio 150g - Chocolates Sole Ingrediente Pudra de cacao pura: cacao pudra* (contine unt de cacao 20-22%)*din culturi certificate ecologic Valori nutritionale medii Per 100 g Energie    1.634 kJ 332 kcal Fibre alimentare    30,8 g Proteine    22,3 g Carbohidrati din care zahar    12,4 g 0,3 g Grasimi din care acizi grasi saturati    21 g 31,2 g Sare    0,04 g Continut: 150 g Conditii de pastrare: intr-un loc uscat si racoros. A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscrisa pe eticheta. Producator: Chocolates Sole, Spania Pudra de cacao pura - eco-bio 150g - Chocolates Sole
Cacao - eco-bio 120g - Pet - Pronat
8,18 RON
9,09 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Cacao eco-bio 120g - Pronat Pulbere de cacao eco-bio 88%, unt de cacao 10-12%Din fructele de cacao se extrage o masagelatinoasa care contine semintele. Aceasta este fermentata in recipiente speciale pentru a separa semintele si a se dezvolta pe deplin aroma specifica. Semintele sunt uscate si prajite iar apoi macinate pentru a se obtine pulberea fina de cacao. Ingrediente Cacao: pudra din cacao* (Forastero Hispanola) *din culturi certificate ecologicValori nutritionale/ 100gValoare energetica: 1430kJ/342kcalGrasime: 11,0g, din care:-acizigrasi saturati: 6,5g  Carbohidrati: 14,0g-din care zaharuri: 0,0gFibre: 45,0gUmiditate: max 4,5%Proteine: 24,0gSare: lt;0,1gAceste valori depind de fluctuatiile naturale ale calitatii materiei prime.Imaginea de pe eticheta are titlu informativ.Produsul nu contine or ganisme modificategenetic si nu este iradiat.Pastrare: intr-un loc uscat si racoros.Origine: Republica Dominicana/Peru, procesat in OlandaCacao - eco-bio 120g - Pet - Pronat
Nibs din samburi de cacao - eco-bio 130g - Pet - Pronat
11,71 RON
13,01 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Nibs din samburi de cacao - eco-bio 130g - Pet - Pronat- Nibs-urile de cacao (un veritabil superaliment) provin din boabele de cacao intregi, numite si "chips-uri de ciocolata".- Nibs-urile de cacao sunt crocante avand aroma pura de cacao si sunt o sursa bogata de antioxidanti, vitamine, minerale si fibre.- Nibs-urile de cacao sunt o gustare hranitoare consumate ca atare sau adaugate in dulciuri, smoothie-uri, inghetata, etc.Ingrediente Nibs din samburi de cacao: boabe de cacao**din culturi certificate ecologicValori nutritional medii 100 gValoare energetica: 2501KJ/603KcalProteine: 13,5gGrasime: 42,9g-din care saturate: 11,7gCarbohidrati: 31,8g-din care zaharuri: 0,7gFibre: 11,2gFier: 3,3mgMagneziu: 63,8mg Aceste valori depind de fluctuatiile naturale ale calitatii materiei prime.Imaginea de pe eticheta are titlu informativ.Produsul nu contine organisme modificate genetic si nu este iradiat.Pastrare: intr-un loc uscat si racoros.Origine: PeruNibs din samburi de cacao - eco-bio 130g - Pet - Pronat
Boabe de cacao raw - eco-bio 50g - Pronat
5,98 RON
6,65 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Boabe de cacao bio, 50g - Pronat Ingrediente Boabe de cacao raw: boabe de cacao* *din culturi certificate ecologicValori nutritionale per 100g: Energie: 2600kJ / 622kcal Grasimi: 52g din care acizigrasi saturati: 33g carbohidrati: 0,2g din care zaharuri: 0,2g Fibre: 25,6g Proteine: 12,6g Sare: 0,065gConditii de pastrare: loc uscat si racoros. tara de origine: America LatinaBoabe de cacao raw - eco-bio 50g - Pronat
Boabe de cacao crude eco-bio 200g, Deco Italia
11,94 RON
13,26 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Boabe de cacao crude eco-bio 200g, Deco Italia Boabele de cacao sunt crude si nu contin zahar. Sunt bogate in: fier, magneziu, crom, vitamina C. Cacaoa in stare cruda are de 4  ori mai multi antioxidanti decat ciocolata neagra. Boabele de cacao sunt semintele interne din fructul arborelui de Cacao. Contin o importanta cantitate de antioxidanti, dintre care polifenolii, epicatechinele si catechinele, care ne ajuta in lupta contra radicalilor liberi. Boabele de cacao nu au zahar si contin o importanta cantitate de magneziu ce este necesar pentru sanatatea inimii, oaselor, dintilor, muschilor si a nervilor. Sunt si o sursa importanta de fier, zinc, mangan, crom si vitamina C. De asemenea, contin din abundenta feniletilamina care ajuta la cresterea puterii de concentrare si combate depresia pe cale naturala. Consumul de cacao cruda reduce si riscul afectiunilor cardiovasculare. Boabele de cacao au proprietati benefice care le fac utile in lupta organismului impotriva colesterolului rau si ne ajuta sa pierdem in greutate. Ele sunt remediul natural impotriva grasimilor “rele”, reducand semnificativ glicemia, iar consumul zilnic al acestor minunate “seminte” previne diabetul si obezitatea. Ne fac bine pentru ca sunt un optim stimulant al metabolismului, avand totodata un anumit efect vasodilatator si diuretic. Compusii din cacao stimuleaza eliberarea de endorfina si serotonina- hormonii fericirii. Cacaoa in stare cruda are de 4 ori mai multi antioxidanti decat ciocolata neagra si de 20 de ori mai multi antioxidanti decat afinele. Mod de utilizare Boabe de cacao crude ecologice bio, Deco Italia: Se pot consuma ca atare, sunt o combinatie excelenta cu amestecuri din fructe uscate sau proaspete, iaurturi, seminte etc. Se pot macina si folosi la diverse shake-uri, deserturi, bauturi, etc. Profitati de beneficiile minunate ale boabelor de cacao consumand zilnic acest remediu natural extrem de aromat. Ingrediente Boabe de cacao crude, Deco Italia: boabe de cacao* Raw. *Provine din agricultura ecologica. Boabe de cacao crude eco-bio 200g, Deco Italia
Cacao nibs crud 200g eco-bio, Deco Italia
15,60 RON
17,34 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Cacao nibs crud 200g eco-bio, Deco Italia Cacaoa nibs in stare cruda are de 4 ori mai multi antioxidanti decat ciocolata neagra si de 20 de ori mai multi antioxidanti decat afinele. Boabele de cacao nibs sunt de fapt miez boabe din fructul arborelui de cacao. Contin o importanta cantitate de antioxidanti, dintre care polifenolii, catechinele si epicatechinele, care ne ajuta in lupta contra radicalilor liberi. Miezul din boabele de cacao nibs se obtine prin indepartarea peliculei de pe boabe si sfaramarea acestora. Miezul din boabele de cacao nu are zahar si contine o importanta cantitate de magneziu - necesar pentru sanatatea oaselor, dintilor, inimii, muschilor si a nervilor; fiind si o sursa importanta de fier, mangan, zinc, crom si vitamina C. De asemenea, contine din abundenta feniletilamina care ajuta la cresterea puterii de concentrare si combate depresia pe cale naturala. Consumul de cacao cruda reduce si riscul afectiunilor cardiovasculare. Boabele de cacao au proprietati benefice care le fac utile in lupta organismului impotriva colesterolului rau si ne ajuta sa pierdem in greutate. Ele sunt remediul natural impotriva grasimilor “rele”, reducand semnificativ glicemia, iar consumul zilnic al acestor minunate “seminte” previne diabetul si obezitatea. Ne fac bine pentru ca sunt un optim stimulant al metabolismului, avand totodata un anumit efect vasodilatator si diuretic. Compusii din cacao stimuleaza eliberarea de endorfina si serotonina- hormonii fericirii. Cacaoa nibs in stare cruda are de 4 ori mai multi antioxidanti decat ciocolata neagra si de 20 de ori mai multi antioxidanti decat afinele. Profitati de beneficiile minunate ale boabelor de cacao consumand zilnic acest remediu natural extrem de aromat. Mod de folosire cacao nibs bio: se pot consuma ca atare sau se pot macina si folosi la diverse shake-uri, deserturi, bauturi, etc. sau sunt o combinatie excelenta cu amestecuri din fructe uscate sau proaspete, iaurturi, seminte etc. Ingrediente Cacao nibs crud eco-bio, Deco Italia: boabe crude de cacao bio, nibs, din agricultura ecologica, curatate si sfaramate. Cacao nibs crud 200g eco-bio, Deco Italia
Cacao pudra 200g eco-bio, Deco Italia
12,59 RON
13,99 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Cacao pudra 200g eco-bio, Deco Italia Cacao pudra bio, provine de la boabele de cacao eco, dar asta nu inseamna ca putem sa macinam boabele si sa obtinem deja pudra de cacao. Doar dupa ce se extrage untul de cacao din boabe, masa ramasa se usuca si apoi se macina pana la obtinerea unei pudre foarte fine. Pudra de cacao bio are culoarea maro, cu gust amarui si da gustul unic de ciocolata atunci cand preparam cu ea deserturi. Compozitie Cacao pudra eco-bio, Deco Italia: minerale: fier, mangan, zinc, crom; vitamina C Cacao pudra contribuie la: cresterea puterii de contractie a muschiului cardiac; descreste coagularea sangelui; regleaza tensiunea arteriala; reduce formarea cheagurilor de sange. Recomandare de utilizare Cacao pudra, Deco Italia: Pudra de cacao se poate folosi la inghetate, budinci, in combintie cu alte superalimente, in amestec cu siropul de agave, presarata pe salate de fructe, etc, singura limita fiind imaginatia d-voastra. Idei pentru folosirea pudrei de cacao eco/bio: bomboane si batoane de ciocolata, inghetata de ciocolata, presarati peste salata de fructe, se poate amesteca pudra de cacao cu untul de nuci pentru un gust mai delicios sau combinati pudra de cacao eco cu nectarul de agave (sau miere) pentru a obtine un sirop foarte gustos de ciocolata. Ingrediente Cacao pudra eco-bio, Deco Italia: Pudra de cacao* contine o mare cantitate de magneziu, fier, mangan, zinc, crom, vitamina C. *Provine din agricultura ecologica. Pudra de cacao* are un continut scazut de grasimi, si se numara printre cele mai bogate surse de antioxidanti. Prezentare Cacao pudra eco-bio, Deco Italia: 200g, Tara de origine: Peru.  Cacao pudra 200g eco-bio, Deco Italia
Cacao pudra RAW 200g, Deco Italia
16,32 RON
18,13 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Cacao pudra RAW 200g, Deco Italia Pudra de cacao raw este extrasa prin procedee mecanice, la rece ceea ce ii confera o aroma puternica si un gust aparte, este cruda, neprocesata termic si neprajita. Beneficiile utilizarii Cacao pudra raw: Cacao este unul dintre cei mai puternici antioxidanti de aceea are si proprietatea de a combate deteriorarea pielii. Cacaoa mentine sanatatea inimii si ajuta la buna functionare a sistemul circulator, flavonoidele din cacao sunt cele care ajuta la protejarea organismului de boli cardiovasculare. Beneficiile pentru consumul de cacao este ca reduce riscul de diabet de tip 2, regleaza tensiunea arteriala, mentine sanatatea oaselor. De asemenea, compusii din cacao stimuleaza eliberarea de endorfina si de serotonina, adica hormoni ai fericirii. Pudra de cacao raw eco combinata cu mierea poate sa faca minuni asupra tenului, aplicata ca o masca. Ingrediente Cacao pudra RAW, Deco Italia: pudra de cacao raw din agricultura ecologica. Mod de prezentare Cacao pudra RAW: 200 g Tip produs: BIO Cacao pudra RAW 200g, Deco Italia
CIOCOLATA CALDA ALBA GREEN SUGAR SI CARAMEL 250g, Remedia
38,59 RON
41,95 RON -8%
cu TVA
In Stoc
CIOCOLATA CALDA ALBA GREEN SUGAR SI CARAMEL 250g, Remedia Ciocolata alba calda cu aroma de Caramel este indulcita natural cu GREEN SUGAR, brandul companiei LABORATOARELE REMEDIA si marca inregistrata la nivelul Uniunii Europene. Acesta este singurul indulcitor 100% natural, cu ZERO calorii si ZERO indice glicemic, recomandat de medicii nutritionisti si diabetologi ai Societatii de Nutritie din Romania. Ingrediente CIOCOLATA CALDA ALBA GREEN SUGAR INDULCITOR DIN STEVIA SI CARAMEL, Remedia: Zer dulce, grasime vegetala total hidrogenata de cocos, sirop de glucoza, lactoza, proteine din lapte, stabilizator: fosfat de potasiu, polifosfat de sodiu, emulsifiant: mono-si digliceride ale acizilor grasi, agent antiaglomerant: fosfat tricalcic, Green Sugar®*, pudra de unt de cacao 60%, pudra de caramel, agenti de ingrosare: guma guar, guma xanthan, aroma de caramel, sare neiodata. *Green Sugar® (amestec de extract de Stevia rebaudiana si eritritol) este un indulcitor cu 0 calorii si 0 indice glicemic. Recomandare de folosire CIOCOLATA CALDA ALBA CU GREEN SUGAR SI CARAMEL: Produsul este recomandat inclusiv persoanelor care sufera de diabet, fenilcetonurie, sindrom de colon iritabil si colita de fermentatie. Poate fi consumat in perioada sarcinii si alaptarii. Mod de utilizare CIOCOLATA CALDA ALBA GREEN SUGAR SI CARAMEL: Ciocolata alba calda poate fi preparata cu apa sau lapte cald.  Se dizolva 2-3 linguri de Ciocolata cu Green Sugar in 200 ml de lichid si se amesteca pana la omogenizare. Valoare energetica: 52 calorii/ portie (15 gr). Conditii de depozitare CIOCOLATA CALDA ALBA CU GREEN SUGAR SI CARAMEL Remedia: la temperaturi sub 25°C, ferit de umiditate si lumina. Acest produs nu contine gluten, zahar, conservanti, coloranti, ingrediente sintetice sau modificate genetic. Mod de prezentare CIOCOLATA CALDA FARA ZAHAR CU GREEN SUGAR SI CARAMEL: 250 g CIOCOLATA CALDA ALBA GREEN SUGAR SI CARAMEL 250g, Remedia
Ciocolata alba calda Caramel si Green Sugar 10pl, Remedia
29,90 RON
32,50 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ciocolata alba calda aroma de Caramel si Green Sugar 10pl, Remedia Ciocolata alba calda cu aroma de Caramel este indulcita natural cu GREEN SUGAR, brandul companiei LABORATOARELE REMEDIA si marca inregistrata la nivelul Uniunii Europene. Acesta este singurul indulcitor 100% natural, cu ZERO calorii si ZERO indice glicemic, recomandat de medicii nutritionisti si diabetologi ai Societatii de Nutritie din Romania. Ingrediente Ciocolata calda alba cu aroma de Caramel si Green Sugar indulcitor din stevia: Zer dulce, grasime vegetala total hidrogenata de cocos, sirop de glucoza, lactoza, proteine din lapte, stabilizator: fosfat de potasiu, polifosfat de sodiu, emulsifiant: mono-si digliceride ale acizilor grasi, agent antiaglomerant: fosfat tricalcic, Green Sugar®*, pudra de unt de cacao 60%, pudra de caramel, agenti de ingrosare: guma guar, guma xanthan, aroma de caramel/zmeura/trandafiri, sare neiodata. *Green Sugar® (amestec de extract de Stevia rebaudiana si eritritol) este un indulcitor cu 0 calorii si 0 indice glicemic. Recomandare de folosire Ciocolata alba Caramel si Green Sugar, Remedia: Produsul este recomandat inclusiv persoanelor care sufera de diabet, fenilcetonurie, sindrom de colon iritabil si colita de fermentatie. Poate fi consumat in perioada sarcinii si alaptarii. Mod de utilizare Ciocolata calda alba fara zahar Caramel si Green Sugar, Remedia: Ciocolata alba calda poate fi preparata cu apa sau lapte cald.  Continutul unui plic se dizolva in 80 ml de lichid si se amesteca pana la omogenizare. Valoare energetica: 52 calorii/ portie (15 gr). Conditii de depozitare Ciocolata calda cu stevia, fara zahar cu aroma de Caramel si Green Sugar: la temperaturi sub 25°C, ferit de umiditate si lumina. Acest produs nu contine gluten, zahar, conservanti, coloranti, ingrediente sintetice sau modificate genetic. Mod de prezentare Ciocolata calda alba fara zahar Caramel si Green Sugar, Remedia: 10 plicuri Ciocolata alba calda aroma de Caramel si Green Sugar 10pl, Remedia
Ciocolata alba calda Trandafiri si Green Sugar 250g, Remedia
38,59 RON
41,95 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ciocolata alba calda Trandafiri si Green Sugar 250g, Remedia Ciocolata alba calda cu aroma de Trandafiri este indulcita natural cu GREEN SUGAR, brandul companiei LABORATOARELE REMEDIA si marca inregistrata la nivelul Uniunii Europene. Green Sugar este singurul indulcitor 100% natural, cu ZERO calorii si ZERO indice glicemic, recomandat de medicii nutritionisti si diabetologi ai Societatii de Nutritie din Romania. Ingrediente Ciocolata alba calda cu aroma de Trandafiri si Green Sugar indulcitor din stevia: Zer dulce, pudra de unt de cacao 60%, Green Sugar®*, grasime vegetala total hidrogenata de cocos, sirop de glucoza, lactoza, proteine din lapte, stabilizator: fosfati de potasiu , agent antiaglomerant: fosfat tricalcic, agenti de ingrosare: guma guar, guma xanthan, aroma naturala de trandafir, colorant natural: sofran, sare neiodata. Recomandare de folosire Ciocolata alba calda fara zahar cu Trandafiri si Green Sugar, Remedia: Produsul este recomandat inclusiv persoanelor care sufera de diabet, fenilcetonurie, sindrom de colon iritabil si colita de fermentatie. Poate fi consumat in perioada sarcinii si alaptarii. Mod de utilizare Ciocolata alba calda Trandafiri si Green Sugar, Remedia: Ciocolata alba calda poate fi preparata cu apa sau lapte cald.  Se dizolva 2-3 linguri de Ciocolata cu Green Sugar in 200ml de lichid si se amesteca pana la omogenizare. *Green Sugar® (amestec de extract de Stevia rebaudiana si eritritol) este un indulcitor cu 0 calorii si 0 indice glicemic. Valoare energetica: 59 calorii/ portie (15 gr) Conditii de depozitare Ciocolata alba calda Trandafiri si Green Sugar, Remedia: la temperaturi sub 25°C, ferit de umiditate si lumina. Acest produs nu contine gluten, zahar, conservanti, coloranti, ingrediente sintetice sau modificate genetic. Mod de prezentare Ciocolata alba calda Trandafiri si Green Sugar, Remedia: 250g Ciocolata alba calda Trandafiri si Green Sugar 250g, Remedia
Ciocolata alba calda cu Green Sugar si Trandafiri 10pl, Remedia
29,90 RON
32,50 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ciocolata alba calda cu Green Sugar si Trandafiri 10pl, Remedia Ciocolata alba calda cu aroma de Trandafiri este indulcita natural cu GREEN SUGAR, brandul companiei LABORATOARELE REMEDIA si marca inregistrata la nivelul Uniunii Europene. Green Sugar este singurul indulcitor 100% natural, cu ZERO calorii si ZERO indice glicemic, recomandat de medicii nutritionisti si diabetologi ai Societatii de Nutritie din Romania. Ingrediente Ciocolata alba calda cu aroma de Trandafiri si Green Sugar indulcitor din stevia: Zer dulce, pudra de unt de cacao 60%, Green Sugar®*, grasime vegetala total hidrogenata de cocos, sirop de glucoza, lactoza, proteine din lapte, stabilizator: fosfati de potasiu , agent antiaglomerant: fosfat tricalcic, agenti de ingrosare: guma guar, guma xanthan, aroma naturala de trandafir, colorant natural: sofran, sare neiodata. *Green Sugar® (amestec de extract de Stevia rebaudiana si eritritol) este un indulcitor cu 0 calorii si 0 indice glicemic. Recomandare de folosire Ciocolata alba calda cu Trandafiri si Green Sugar indulcitor din stevia, Remedia: Produsul este recomandat inclusiv persoanelor care sufera de diabet, fenilcetonurie, sindrom de colon iritabil si colita de fermentatie. Poate fi consumat in perioada sarcinii si alaptarii. Mod de utilizare Ciocolata alba calda fara zahar cu Trandafiri si Green Sugar, Remedia: Ciocolata alba calda poate fi preparata cu apa sau lapte cald.  Continutul unui plic se dizolva in 80 ml de lichid si se amesteca pana la omogenizare. Valoare energetica: 59 calorii/ portie (15 gr) Conditii de pastrare Ciocolata alba calda Trandafiri si Green Sugar, Remedia: la temperaturi sub 25°C, ferit de umiditate si lumina. Acest produs nu contine gluten, zahar, conservanti, coloranti, ingrediente sintetice sau modificate genetic. Mod de prezentare Ciocolata alba calda Trandafiri si Green Sugar, Remedia: 10 plicuri Ciocolata alba calda cu Green Sugar si Trandafiri 10pl, Remedia
CIOCOLATA CALDA ALBA GREEN SUGAR SI ZMEURA 10pl, REMEDIA
29,90 RON
32,50 RON -8%
cu TVA
In Stoc
CIOCOLATA CALDA ALBA GREEN SUGAR SI ZMEURA 10pl, REMEDIA Ciocolata alba calda cu aroma de Zmeura este indulcita natural cu GREEN SUGAR, brandul companiei LABORATOARELE REMEDIA si marca inregistrata la nivelul Uniunii Europene. Acesta este singurul indulcitor 100% natural, cu ZERO calorii si ZERO indice glicemic, recomandat de medicii nutritionisti si diabetologi ai Societatii de Nutritie din Romania. Ingrediente CIOCOLATA CALDA ALBA GREEN SUGAR SI ZMEURA, REMEDIA: Zer dulce, grasime vegetala total hidrogenata de cocos, sirop de glucoza, lactoza, proteine din lapte, stabilizator: fosfat de potasiu, polifosfat de sodiu, emulsifiant: mono-si digliceride ale acizilor grasi, agent antiaglomerant: fosfat tricalcic, Green Sugar®*, pudra de unt de cacao 60%, agenti de ingrosare: guma guar, guma xanthan , aroma de zmeura, colorant natural: sfecla, sare neiodata. *Green Sugar® (amestec de extract de Stevia rebaudiana si eritritol) este un indulcitor cu 0 calorii si 0 indice glicemic Recomandare de folosire CIOCOLATA CALDA ALBA CU GREEN SUGAR INDULCITOR DIN STEVIA SI ZMEURA, REMEDIA: Produsul este recomandat inclusiv persoanelor care sufera de diabet, fenilcetonurie, sindrom de colon iritabil si colita de fermentatie. Poate fi consumat in perioada sarcinii si alaptarii. Mod de utilizare CIOCOLATA FARA ZAHAR CALDA ALBA GREEN SUGAR SI ZMEURA: Ciocolata alba calda poate fi preparata cu apa sau lapte cald.  Continutul unui plic se dizolva in 80 ml de lichid si se amesteca pana la omogenizare. Valoare energetica: 52 calorii/ portie (15 gr). Conditii de depozitare CIOCOLATA CALDA ALBA CU GREEN SUGAR INDULCITOR DIN STEVIA SI ZMEURA, REMEDIA: la temperaturi sub 25°C, ferit de umiditate si lumina. Acest produs nu contine gluten, zahar, conservanti, coloranti, ingrediente sintetice sau modificate genetic. Mod de prezentare  CIOCOLATA CALDA ALBA GREEN SUGAR SI ZMEURA fara zahar: 10 plicuri CIOCOLATA CALDA ALBA GREEN SUGAR SI ZMEURA 10pl, REMEDIA
Ciocolata calda alba cu zmeura si Green Sugar 250g, Remedia
38,59 RON
41,95 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ciocolata calda alba cu zmeura si Green Sugar 250g, Remedia Ciocolata alba calda cu aroma de Zmeura este indulcita natural cu GREEN SUGAR, brandul companiei LABORATOARELE REMEDIA si marca inregistrata la nivelul Uniunii Europene. Este singurul indulcitor 100% natural, cu ZERO calorii si ZERO indice glicemic, recomandat de medicii nutritionisti si diabetologi ai Societatii de Nutritie din Romania. Ingrediente Ciocolata fara zahar calda cu zmeura si Green Sugar, Remedia: Zer dulce, grasime vegetala total hidrogenata de cocos, sirop de glucoza, lactoza, proteine din lapte, stabilizator: fosfat de potasiu, polifosfat de sodiu, emulsifiant: mono-si digliceride ale acizilor grasi, agent antiaglomerant: fosfat tricalcic, Green Sugar®*, pudra de unt de cacao 60%, agenti de ingrosare: guma guar, guma xanthan , aroma de zmeura, colorant natural: sfecla, sare neiodata. *Green Sugar® (amestec de extract de Stevia rebaudiana si eritritol) este un indulcitor cu 0 calorii si 0 indice glicemic Recomandare de folosire/preparare Ciocolata calda alba cu zmeura si Green Sugar indulcitor natural din stevia: Produsul este recomandat inclusiv persoanelor care sufera de diabet, fenilcetonurie, sindrom de colon iritabil si colita de fermentatie. Poate fi consumat in perioada sarcinii si alaptarii. Ciocolata alba calda poate fi preparata cu apa sau lapte cald.   Se dizolva 2-3 linguri de Ciocolata cu Green Sugar in 200ml de lichid si se amesteca pana la omogenizare. .Valoare energetica: 62 calorii/ portie (15 gr) Conditii de depozitare Ciocolata calda alba fara zahar cu zmeura si Green Sugar, Remedia la temperaturi sub 25°C, ferit de umiditate si lumina. Acest produs nu contine gluten, zahar, conservanti, coloranti, ingrediente sintetice sau modificate genetic. Mod de prezentare Ciocolata calda alba cu zmeura si Green Sugar, Remedia: 250g Ciocolata calda alba cu zmeura si Green Sugar 250g, Remedia
CIOCOLATA CALDA SCORTISOARA SI GREEN SUGAR 250g, Remedia
38,59 RON
41,95 RON -8%
cu TVA
In Stoc
CIOCOLATA CALDA SCORTISOARA SI GREEN SUGAR 250g, Remedia Ciocolata calda cu aroma de Scortisoara, este indulcita natural cu GREEN SUGAR, brandul companiei LABORATOARELE REMEDIA si marca inregistrata la nivelul Uniunii Europene. Green Sugar este singurul indulcitor 100% natural, cu ZERO calorii si ZERO indice glicemic, recomandat de medicii nutritionisti si diabetologi ai Societatii de Nutritie din Romania. Ingrediente CIOCOLATA CALDA GREEN SUGAR CU SCORTISOARA, Remedia: Green Sugar*, pudra de cacao cu un continut scazut de grasime, agenti de ingrosare (guma guar, guma xanthan), agent de afanare (lecitina de soia), scortisoara. *Extract de Stevia Rebaudiana (max 2%) si eritritol, cu 0 calorii si 0 indice glicemic.**Amestec de guma guar si xanthan, din surse naturale Recomandare de folosire CIOCOLATA CALDA GREEN SUGAR INDULCITOR DIN STEVIA CU SCORTISOARA, Remedia: Produsul este recomandat inclusiv persoanelor care sufera de diabet, fenilcetonurie, sindrom de colon iritabil si colita de fermentatie. Poate fi consumat in perioada sarcinii si alaptarii. Mod de utilizare CIOCOLATA CALDA GREEN SUGAR CU SCORTISOARA, Remedia: Ciocolata calda poate fi preparata cu apa sau lapte cald.  Se dizolva 2-3 linguri de Ciocolata cu Green Sugar in 200 ml de lichid si se amesteca pana la omogenizare. Valoare energetica: 142 kcal/100 gr Conditii de depozitare CIOCOLATA CALDA GREEN SUGAR CU SCORTISOARA, Remedia: la temperaturi sub 25°C, ferit de umiditate si lumina. Acest produs nu contine gluten, zahar, conservanti, coloranti, ingrediente sintetice sau modificate genetic. Mod de prezentare CIOCOLATA CALDA GREEN SUGAR CU SCORTISOARA, Remedia: 250g CIOCOLATA CALDA SCORTISOARA SI GREEN SUGAR 250g, Remedia
CIOCOLATA CALDA CU GREEN SUGAR SI SCORTISOARA 10pl, REMEDIA
29,90 RON
32,50 RON -8%
cu TVA
In Stoc
CIOCOLATA CALDA CU GREEN SUGAR SI SCORTISOARA 10pl, REMEDIA Ciocolata calda cu aroma de Scortisoara, este indulcita natural cu GREEN SUGAR, brandul companiei LABORATOARELE REMEDIA si marca inregistrata la nivelul Uniunii Europene. Green Sugar este singurul indulcitor 100% natural, cu ZERO calorii si ZERO indice glicemic, recomandat de medicii nutritionisti si diabetologi ai Societatii de Nutritie din Romania. Ingrediente CIOCOLATA CALDA FARA ZAHAR GREEN SUGAR CU SCORTISOARA, Remedia: Green Sugar*, pudra de cacao cu un continut scazut de grasime, agenti de ingrosare (guma guar, guma xanthan), agent de afanare (lecitina de soia), scortisoara. *Extract de Stevia Rebaudiana (max 2%) si eritritol, cu 0 calorii si 0 indice glicemic.**Amestec de guma guar si xanthan, din surse naturale Recomandare de folosire CIOCOLATA CALDA GREEN SUGAR INDULCITOR DIN STEVIA CU SCORTISOARA, Remedia: Produsul este recomandat inclusiv persoanelor care sufera de diabet, fenilcetonurie, sindrom de colon iritabil si colita de fermentatie. Poate fi consumat in perioada sarcinii si alaptarii. Mod de utilizare CIOCOLATA FARA ZAHAR CALDA GREEN SUGAR CU SCORTISOARA, Remedia: Ciocolata calda poate fi preparata cu apa sau lapte cald.  Se dizolva 1plic de Ciocolata cu Green Sugar in 200ml de lichid si se amesteca pana la omogenizare. Valoare energetica: 142 kcal/100 gr Conditii de depozitare CIOCOLATA CALDA GREEN SUGAR CU SCORTISOARA, Remedia: la temperaturi sub 25°C, ferit de umiditate si lumina. Mod de prezentare CIOCOLATA CALDA GREEN SUGAR CU SCORTISOARA, Remedia: 10 PLICURI nu contine: gluten, zahar, conservanti, coloranti, ingrediente sintetice sau modificate genetic. CIOCOLATA CALDA CU GREEN SUGAR SI SCORTISOARA 10pl, REMEDIA
CIOCOLATA CALDA CU GREEN SUGAR SI VANILE BOURBON 10pl, REMEDIA
29,90 RON
32,50 RON -8%
cu TVA
In Stoc
CIOCOLATA CALDA CU GREEN SUGAR SI VANILE  BOURBON 10pl, REMEDIA Ciocolata calda cu aroma de Vanilie de Bourbon, este indulcita natural cu GREEN SUGAR, brandul companiei LABORATOARELE REMEDIA si marca inregistrata la nivelul Uniunii Europene. Green Sugar este singurul indulcitor 100% natural, cu ZERO calorii si ZERO indice glicemic, recomandat de medicii nutritionisti si diabetologi ai Societatii de Nutritie din Romania. Ingrediente CIOCOLATA CALDA CU GREEN SUGAR INDULCITOR DIN STEVIA SI VANILE  BOURBON, REMEDIA: Green Sugar*, pudra de cacao cu un continut scazut de grasime, agenti de ingrosare (guma guar, guma xanthan), agent de afanare (lecitina de soia), aroma naturala de ciocolata si vanilie de Bourbon. *Extract de Stevia Rebaudiana (max 2%) si eritritol, cu 0 calorii si 0 indice glicemic. **Amestec de guma guar si xanthan, din surse naturale. Recomandare de folosire CIOCOLATA CALDA FARA ZAHAR CU GREEN SUGAR SI VANILE  BOURBON, REMEDIA: Produsul este recomandat inclusiv persoanelor care sufera de diabet, fenilcetonurie, sindrom de colon iritabil si colita de fermentatie. Poate fi consumat in perioada sarcinii si alaptarii. Mod de utilizare CIOCOLATA CALDA CU GREEN SUGAR SI VANILE  BOURBON 10pl, REMEDIA: Ciocolata calda poate fi preparata cu apa sau lapte cald.  Se dizolva 1plic de Ciocolata cu Green Sugar in 200ml de lichid si se amesteca pana la omogenizare. Valoare energetica: 153 kcal/100 gr. (22 kcal/15 gr./portie). Conditii de depozitare CIOCOLATA CALDA CU GREEN SUGAR SI VANILE  BOURBON: la temperaturi sub 25°C, ferit de umiditate si lumina. Acest produs nu contine gluten, zahar, conservanti, coloranti, ingrediente sintetice sau modificate genetic. Mod de prezentare CIOCOLATA CALDA CU GREEN SUGAR SI VANILE  BOURBON 10pl, REMEDIA: 10 Plicuri CIOCOLATA CALDA CU GREEN SUGAR SI VANILE  BOURBON 10pl, REMEDIA

Comanda cacao si ciocolata calda de la minuneanaturii.ro.

Pe minuneanaturii.ro ai 17 de produse in categoria cacao si ciocolata calda

Consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h.

Orice intrebarea ai legata de cacao si ciocolata calda sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. Produsele din categoria cacao si ciocolata calda sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera cacao si ciocolata calda la oferta speciala.