Fier coloidal

Fier coloidal - descopera oferta de produse de pe minuneanaturii.ro

Fier coloidal - incepand de la 20,17 RON

Descopera produse cu FIER COLOIDAL pe minuneanaturii.ro

Ce este fierul coloidal?

Fierul coloidal este un mineral coloidal (cu particule foarte mici) care contine nanopatricule de fier suspendate in apa distilata ultrapura. Rata de absorbtie in organism a acestui produs este una foarte buna, dimensiunile reduse si forma lichida asigurand acest lucru. De asemenea, administrarea concomitenta cu vitamina C (sau cu alimente/bauturi bogate in acid ascorbic) ajuta la cresterea absorbtiei de la nivel intestinal.

In functie de necesitati se folosesc 1-7 mL/zi, pe stomacul gol, dupa agitarea flaconului (fiind o dispersie coloidala, pot exista depuneri normale care dispar dupa omogenizare). Efectele utilizarii fierului coloidal sunt foarte mult sporite daca acesta este tinut timp de 5-15 minute in gura. 

Fier coloidal proprietati:

Fierul este un metal regasit din abundenta in natura, dar si in organismul uman. Fierul coloidal este important in mentinearea unor functii vitale, precum transportarea oxigenului prin corp, reglarea sistemului imunitar si facilitarea unor procese. 

Fierul si anemia:

Anemia este o boala usor identificabila prin analize medicale. Ea se manifesta prin: oboseala, slabiciune, paloare, maini si picioare reci, lipsa puterii de concentrare, lesin, rezistenta scazuta la infectii. 

Totusi, sideremia scazuta inseamna mai putin fier in sange, dar nu neaparat mai putin fier in organism. Analog,  hemoglobina scazuta inseamna mai putine hematii, ceea ce poate avea multiple cauze, doar una dintre ele fiind deficitul de fier. Nu trebuie exclus total deficitul de fier drept cauza anemiei, insa de multe ori problema este la un alt nivel.

Prin urmare, in caz de anemie, tratamentul anemiei nu consta exclusiv in administrarea de fier (chiar si fier coloidal), ci mai degraba prin administrarea de remedii care imbunatatesc absorbita fierului si normalizeaza metabolismul acestuia.

Fier coloidal beneficii:

Cele mai importante actiuni ale fierului coloidal sunt:

 • intra in constitutia globulelor rosii, fiind important in formarea hemului si hemoglobinei (proteina care leaga oxigen de la nivel pulmonar si il transporta catre tesuturi)
 • intervine in metabolismul hepatic
 • reduce stresul oxidativ si combate radicalilii liberi de oxigen, reducand procesele de imbatranire
 • intervine in metabolismul energetic prin activarea unor enzime
 • favorizeaza buna functionare a sistemului nervos
 • stimuleaza sistemul imunitar
 • carenta de fier creste riscul de cancer, ceea ce demonstreaza protectia anticancerigena a acestui mineral
 • participa la metabolismul osos si muscular

Pe minuneanaturii.ro gasesti o gama variata de suplimente alimentare cu FIER COLOIDAL, printre care amintim:

 • Fier Coloidal Organic
 • Fier Coloidal Aquanano
 • Fier coloidal lichid

Toate produsele din categoria Fier coloidal sunt naturale, originale si de calitate superioara cu o multime de efecte benefice asupra organismului.

Minunea Naturii ofera consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h, pentru suplimentele cu Fier Coloidal.

Orice intrebarea ai legata de suplimentele cu Fier coloidal sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp.

Descopera suplimente cu FIER COLOIDAL cu eficienta crescuta, la oferta speciala!