Cupru coloidal

Cupru coloidal - descopera oferta de produse de pe minuneanaturii.ro

Cupru coloidal - incepand de la 14,95 RON

Descopera produse cu CUPRU COLOIDAL pe minuneanaturii.ro

Ce este cuprul coloidal?

Cuprul coloidal este un mineral coloidal (cu particule foarte mici) care contine nanopatricule de cupru suspendate in apa distilata ultrapura. Rata de absorbtie in organism a acestui produs este una foarte buna, dimensiunile reduse si forma lichida asigurand acest lucru.

In functie de necesitati se folosesc 1 ligurita/lingura de 1-3 ori pe zi, pe stomacul gol, dupa agitarea flaconului (fiind o dispersie coloidala, pot exista depuneri normale care dispar dupa omogenizare). Efectele utilizarii metalelor coloidale sunt foarte mult sporite daca acestea sunt tinute timp de 5-15 minute in gura. Exista disponibile diverse concentratii, precum: cupru coloidal 15 ppm, cupru coidal 25 ppm, cupru coidal 30 ppm, etc.

Asimilarea cuprului este in stransa legatura cu nivelul de zinc de la nivel intestinal. Se pare ca exista o competitie directa intre cele 2 minerale la nivelul absorbtiei in intestinul gros, cel putin in cazul elementelor in stare ionica. Prin urmare, trebuie realizata o balanta corecta in administrarea celor doua minerale (daca se suplimenteaza simultan, trebuie lasata o pauza de minim 1h intre cele 2 administrari).

Cupru coioidal proprietati:

Cuprul este un microelement regasit in componenta multor enzime cu roluri cheie in organism. Aceste enzime joaca un rol in reglarea metabolismului fierului, formarea tesutului conjunctiv, productia de energie la nivel celular, productia de melanina si functia sistemului nervos. In plus, curprul are un rol deosebit de important in mentinerea sanatatii pielii, parului si unghiilor. 

Cupru coloidal beneficii:

Cuprul intervine in procesul de sinteza al hemoglobinei, mielinei, melaninei si colagenului, motiv pentru care indeplineste numeroase beneficii in organism.

Cele mai importante actiuni ale cuprului coloidal in organism sunt:

 • previne pierderea elasticitaii pielii, avand un rol esential in sinteza colagenului si elastinei, alaturi de vitamina C
 • moduleaza functiile homonale ale hipofizei, tiroidei, gonadelor, suprarenalelor si pancreasului
 • regleaza echilibrul hormonal feminin
 • intervine in metabolismul fierului, fiind un catalizator in procesul de formare a hematiilor si astfel prevenind anemiile
 • tonifica sistemul nervos, protejand teaca de mielina
 • ajuta la mentinerea integritatii tesutului conjunctiv de la nivelul inimii si vaselor de sange, astfel intervenind in reglarea ritmului cardiac si tensiunii arteriale
 • sustine sistemul imunitar prin actiunea sa antioxidanta
 • are rol in producerea de energie (ATP)
 • este un bun antiinflamator si antiinfectios, sporind procesul de refacere a ulceratiilor si ranilor si fiind util in caz de artrite
 • ajuta la pigmentarea si mentinerea sanatatii pielii si parului

Pe minuneanaturii.ro gasesti o gama variata de suplimente alimentare cu CUPRU COLOIDAL, printre care amintim:

 • Cupru Coloidal 30ppm Bios Plus Aquanano
 • Cupru Coloidal 15ppm Bios Pur Aquanano
 • Cupru Coloidal 15 ppm Virgo Agnes Italia
 • Cupru Coloidal 25ppm Aghoras
 • Cupru Coloidal lichid

Toate produsele din categoria Cupru coloidal sunt naturale, originale si de calitate superioara cu o multime de efecte benefice asupra organismului.

Minunea Naturii ofera consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h, pentru suplimentele cu Cupru Coloidal.

Orice intrebarea ai legata de suplimentele cu Cupru coloidal sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp.

Descopera suplimente cu CUPRU COLOIDAL cu eficienta crescuta, la oferta speciala!