Nuci braziliene

Nuci braziliene - descopera oferta de produse de pe minuneanaturii.ro

Nuci braziliene - incepand de la 16,25 RON

nuci braziliene

Comanda nuci braziliene de la minuneanaturii.ro.

Ce sunt nucile braziliene?

Desi sunt numite nuci, acestea sunt, de fapt, semintele nucului Brazilian, unul dintre cei mai mari arbori din Amazon, care poate atinge inaltimi de pana la 60 metri. Fiind foarte mare, un singur copac poate produce o impresionanta cantitate de 113 kg de nuci pe an. Nuca in sine arata ca o nuca de cocos, poate atinge o greutate de 2.5 kg si cuprinde 12-20 de seminte.

Aceste nuci sunt riguros protejate si apreciate pentru aroma delicioasa si continutul nutritiv bogat, precum si pentru uleiul extras din ele, folosit pentru produse cosmetice, dar si in alte scopuri. Nucile braziliene sunt consumate crude sau gatite si sunt bogate in proteine, fibre, seleniu, tiamina, cupru si magneziu.

Pe minuneanaturii.ro gasiti o gma variata de produse in categoria nuci braziliene precum:

  • nuci braziliene crude,
  • nuci braziliene bio,
  • nuci braziliene eco,
  • baton cu nuci braziliene,
  • nuci braziliene,
  • si multe altele

Toate produsele din categoria nuci braziliene sunt 100% naturale si au o multime de beneficii asupra organismului. Nucile braziliene sunt o sursa bogata de seleniu si grasimi sanatoase, avand efecte benefice pentru sanatatea tiroidei, a inimii si a creierului. 

Seleniul este deosebit de important pentru multe functii ale corpului, de la dispozitie pana la inflamatie

Nuci braziliene continut

Contine: 14% proteine, 11% carbohidrati si 67% grasime.

Fructul are un continut bogat de seleniu, magneziu, fosfor, potasiu, la care se adauga calciu, zinc si fier. In privinta vitaminelor, contine E si C.

Seleniul actioneaza ca antioxidant prin promovarea activitatii unei enzime ce neutralizeaza moleculele de radicali liberi. Actioneaza impreuna cu vitamina E pentru a reduce deteriorarile produse de radicalii liberi, legate de bolile cronice cum sunt cancerul, bolile de inima si unele boli ale ochilor. Seleniul este necesar pentru imunitatea optima si pentru functionarea tiroidei.

Nucile braziliene sunt extraordinar de bogate in acest antioxidant puternic, care ajuta la prevenirea cancerului, a unor afectiuni oculare si a bolilor de inima (15 g de nuci braziliene contin 420 mcg sau 600% din necesarul zilnic).

Luand in considerare toti factorii nutritivi ai nucilor braziliene, putem ajunge la concluzia ca includerea a catorva nuci braziliene in dieta zilnica poate sa aibe un efect pozitiv asupra sanatatii si a starii generale de bine

Consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h.

Orice intrebarea ai legata de nuci braziliene sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. Produsele din categoria nuci braziliene sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera nuci braziliene la oferta speciala.