Seminte pt germinat

Seminte pt germinat - descopera oferta de produse de pe minuneanaturii.ro

Seminte pt germinat - incepand de la 3,59 RON

seminte pentru germinat

Comanda seminte pt germinat de la minuneanaturii.ro.

Ce sunt semintele pentru germinat?

Germenii sunt seminte care au inmugurit si devin plante foarte tinere. Acest proces de germinare incepe, de obicei, cu inmuierea semintelor timp de mai multe ore.

Semintele imbibate sunt expuse la combinatia potrivita de temperatura si umiditate si lasate sa creasca de la doua pana la sapte zile. Produsul final este, in general, un germene cu lungimi cuprinse intre 2 si 5 centimetri.

Multe persoane considera ca semintele incoltite reprezinta surse nutritionale importante. Inca din perioada Antichitatii, germenii au fost folositi pentru proprietatile lor benefice asupra organismului.

De asemenea, semintele germinate imbunatatesc digestia si nivelurile de zahar din sange si chiar pot impiedica bolile cardiace. Cu toate acestea, consumul de germeni este frecvent legat de cazurile de toxiinfectie alimentara.

Semintele germinate sunt foarte nutritive

In ciuda faptului ca au un numar scazut de calorii, germenii reprezinta o sursa bogata de substante nutritive. Continutul de vitamine si minerale variaza in functie de soi.

Este demonstrat ca semintele inmugurite au un nivel mult mai mare de substante nutritive decat plantele negerminate, printre care proteine, folati, magneziu, fosfor, mangan si vitaminele C si K.

De exemplu, mai multe studii arata ca germinarea contribuie la cresterea continutului de proteine si aminoacizi esentiali cu pana la 30%. Proteinele din germeni pot fi mai usor de digerat, acest lucru datorandu-se probabil procesului de germinare, care pare sa reduca nivelul de antinutrienti cu pana la 87%.

Pe minuneanaturii.ro ai o gama variata de produse in categoria seminte pentru germinat precum:

 • seminte pentru germinat,
 • seminte broccoli pentru germinat,
 • tavite germinare,
 • seminte lucerna pentru germinat,
 • seminte ridichi germinare,
 • seminte bio pentru germinare,
 • seminte pentru cultivat,
 • germinator,
 • seminte floarea-soarelui pentru germinat,
 • seminte organice pentru germinat,
 • seminte lucerna pentru germinat,
 • si multe altele

Semintele germinate pot fi consumate in diferite moduri. De exemplu, pot fi mancate crude intr-un sendvis sau intr-o salata. Germenii pot fi usor de adaugat la mese calde, cum ar fi mancaruri de orez, omleta, cartofi prajiti sau supe.

De asemenea, germenii pot fi adaugati in piureuri sau pot fi transformati intr-o pasta si pot fi consumati pe paine, biscuiti sau felii de legume.

Consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h.

Orice intrebarea ai legata de seminte pt germinat sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. Produsele din categoria seminte pt germinat sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera seminte pt germinat la oferta speciala.