Caju

Caju (nuci caju) 300g Phytopharm
23,95 RON
26,03 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Caju (nuci caju) 300g Phytopharm Caju sunt niste pseudo nuci ce cresc la capatul unui fruct si pot fi asemanate dpdv fiziologic mai mult cu semintele unui mar. Originare din Brazilia, alunele Caju sunt intotdeauna vandute decorticate deoarece interiorul cochiliei contine o rasina care trebuie indepartata cu mare atentie inainte de a le manca. Ele au proprietati desebit de valoroase si se recomanda introducerea lor in alimentatia curenta. Caju au proprietati nutritive valoroase si sunt bogate in elemente esentiale precum cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.  Un pumn de caju (50g) inseamna aproximativ 200 de calorii si ofera 40% din necesarul zilnic de cupru, 30% din cel de mangan si triptofan, 25% din doza zilnica recomandata de magneziu si 20% din cea de fosfor.  Nucile caju au un continut de grasimi mai mic decat majoritatea fructelor oleaginoase dar aceste grasimi sunt extraordinar de sanatoase. Aproximativ 75% dintre grasimile continute de nucile caju sunt acizi grasi nesaturati (majoritar fiind acidul oleic), aceiasi pe care ii regasim si in uleiul de masline despre care stim ca aduce majore beneficii sanatatii, inclusiv sanatatii inimii. Cercetarile oamenilor de stiinta arata ca acidul oleic continut de alunele caju este de ajutor in prevenirea bolilor cardiovasculare, chiar si la persoanele cu diabet zaharat. Studii realizate cu pacienti suferinzi de diabet zaharat arata ca grasimile mononesaturate pot ajuta la reducerea nivelului ridicat de trigliceride daca sunt asociate cu o dieta si o conduita alimentara corecta. Trigliceridele sunt o forma de grasimi din sange asociate cu un risc crescut de boli de inima.  Indicatii principale caju: - caju sprijina metabolismul celular normal si previne cancerul - caju ajuta sanatatea inimii prin continutul de acizi grasi nesaturati - caju ajuta la sanatatea parului si a pielii, prin continutul de minerale si oligoelemente - caju ajuta la sanatatea oaselor - caju este bun pentru sanatatea nervilor si sprijina functiile cerebrale - caju previne pietrele formarea piterelor la bila - caju ajuta la pierderea in greutate prin continutul echilibrat de nutrienti Prezentare: punga cu 300g si fermoar Caju (nuci caju) 300g Phytopharm
Caju (nuci caju) 90g Solaris
11,95 RON
12,99 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Caju (nuci caju) 90g Solaris Caju sunt niste pseudo nuci ce cresc la capatul unui fruct si pot fi asemanate dpdv fiziologic mai mult cu semintele unui mar. Originare din Brazilia, alunele Caju sunt intotdeauna vandute decorticate deoarece interiorul cochiliei contine o rasina care trebuie indepartata cu mare atentie inainte de a le manca. Ele au proprietati desebit de valoroase si se recomanda introducerea lor in alimentatia curenta. Caju au proprietati nutritive valoroase si sunt bogate in elemente esentiale precum cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.  Un pumn de caju (50g) inseamna aproximativ 200 de calorii si ofera 40% din necesarul zilnic de cupru, 30% din cel de mangan si triptofan, 25% din doza zilnica recomandata de magneziu si 20% din cea de fosfor.  Nucile caju au un continut de grasimi mai mic decat majoritatea fructelor oleaginoase dar aceste grasimi sunt extraordinar de sanatoase. Aproximativ 75% dintre grasimile continute de nucile caju sunt acizi grasi nesaturati (majoritar fiind acidul oleic), aceiasi pe care ii regasim si in uleiul de masline despre care stim ca aduce majore beneficii sanatatii, inclusiv sanatatii inimii. Cercetarile oamenilor de stiinta arata ca acidul oleic continut de alunele caju este de ajutor in prevenirea bolilor cardiovasculare, chiar si la persoanele cu diabet zaharat. Studii realizate cu pacienti suferinzi de diabet zaharat arata ca grasimile mononesaturate pot ajuta la reducerea nivelului ridicat de trigliceride daca sunt asociate cu o dieta si o conduita alimentara corecta. Trigliceridele sunt o forma de grasimi din sange asociate cu un risc crescut de boli de inima.  Indicatii principale caju: - caju sprijina metabolismul celular normal si previne cancerul - caju ajuta sanatatea inimii prin continutul de acizi grasi nesaturati - caju ajuta la sanatatea parului si a pielii, prin continutul de minerale si oligoelemente - caju ajuta la sanatatea oaselor - caju este bun pentru sanatatea nervilor si sprijina functiile cerebrale - caju previne pietrele formarea piterelor la bila - caju ajuta la pierderea in greutate prin continutul echilibrat de nutrienti Prezentare: punga cu 90g Caju (nuci caju) 90g Solaris
Caju (nuci caju) 100g Phytopharm
8,95 RON
9,73 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Caju (nuci caju) 100g Phytopharm Caju sunt niste pseudo nuci ce cresc la capatul unui fruct si pot fi asemanate dpdv fiziologic mai mult cu semintele unui mar. Originare din Brazilia, alunele Caju sunt intotdeauna vandute decorticate deoarece interiorul cochiliei contine o rasina care trebuie indepartata cu mare atentie inainte de a le manca. Ele au proprietati desebit de valoroase si se recomanda introducerea lor in alimentatia curenta. Caju au proprietati nutritive valoroase si sunt bogate in elemente esentiale precum cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.  Un pumn de caju (50g) inseamna aproximativ 200 de calorii si ofera 40% din necesarul zilnic de cupru, 30% din cel de mangan si triptofan, 25% din doza zilnica recomandata de magneziu si 20% din cea de fosfor.  Nucile caju au un continut de grasimi mai mic decat majoritatea fructelor oleaginoase dar aceste grasimi sunt extraordinar de sanatoase. Aproximativ 75% dintre grasimile continute de nucile caju sunt acizi grasi nesaturati (majoritar fiind acidul oleic), aceiasi pe care ii regasim si in uleiul de masline despre care stim ca aduce majore beneficii sanatatii, inclusiv sanatatii inimii. Cercetarile oamenilor de stiinta arata ca acidul oleic continut de alunele caju este de ajutor in prevenirea bolilor cardiovasculare, chiar si la persoanele cu diabet zaharat. Studii realizate cu pacienti suferinzi de diabet zaharat arata ca grasimile mononesaturate pot ajuta la reducerea nivelului ridicat de trigliceride daca sunt asociate cu o dieta si o conduita alimentara corecta. Trigliceridele sunt o forma de grasimi din sange asociate cu un risc crescut de boli de inima.  Indicatii principale caju: - caju sprijina metabolismul celular normal si previne cancerul - caju ajuta sanatatea inimii prin continutul de acizi grasi nesaturati - caju ajuta la sanatatea parului si a pielii, prin continutul de minerale si oligoelemente - caju ajuta la sanatatea oaselor - caju este bun pentru sanatatea nervilor si sprijina functiile cerebrale - caju previne pietrele formarea piterelor la bila - caju ajuta la pierderea in greutate prin continutul echilibrat de nutrienti Prezentare: punga cu 100g si fermoar Caju (nuci caju) 100g Phytopharm
Caju (nuci caju) 300g Solaris
33,95 RON
36,90 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Caju (nuci caju) 300g Solaris Caju sunt niste pseudo nuci ce cresc la capatul unui fruct si pot fi asemanate dpdv fiziologic mai mult cu semintele unui mar. Originare din Brazilia, alunele Caju sunt intotdeauna vandute decorticate deoarece interiorul cochiliei contine o rasina care trebuie indepartata cu mare atentie inainte de a le manca. Ele au proprietati desebit de valoroase si se recomanda introducerea lor in alimentatia curenta. Caju au proprietati nutritive valoroase si sunt bogate in elemente esentiale precum cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.  Un pumn de caju (50g) inseamna aproximativ 200 de calorii si ofera 40% din necesarul zilnic de cupru, 30% din cel de mangan si triptofan, 25% din doza zilnica recomandata de magneziu si 20% din cea de fosfor.  Nucile caju au un continut de grasimi mai mic decat majoritatea fructelor oleaginoase dar aceste grasimi sunt extraordinar de sanatoase. Aproximativ 75% dintre grasimile continute de nucile caju sunt acizi grasi nesaturati (majoritar fiind acidul oleic), aceiasi pe care ii regasim si in uleiul de masline despre care stim ca aduce majore beneficii sanatatii, inclusiv sanatatii inimii. Cercetarile oamenilor de stiinta arata ca acidul oleic continut de alunele caju este de ajutor in prevenirea bolilor cardiovasculare, chiar si la persoanele cu diabet zaharat. Studii realizate cu pacienti suferinzi de diabet zaharat arata ca grasimile mononesaturate pot ajuta la reducerea nivelului ridicat de trigliceride daca sunt asociate cu o dieta si o conduita alimentara corecta. Trigliceridele sunt o forma de grasimi din sange asociate cu un risc crescut de boli de inima.  Indicatii principale caju: - caju sprijina metabolismul celular normal si previne cancerul - caju ajuta sanatatea inimii prin continutul de acizi grasi nesaturati - caju ajuta la sanatatea parului si a pielii, prin continutul de minerale si oligoelemente - caju ajuta la sanatatea oaselor - caju este bun pentru sanatatea nervilor si sprijina functiile cerebrale - caju previne pietrele formarea piterelor la bila - caju ajuta la pierderea in greutate prin continutul echilibrat de nutrienti Prezentare: punga cu 300g Caju (nuci caju) 300g Solaris
Caju (nuci caju) 150g Solaris
17,95 RON
19,51 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Caju (nuci caju) 150g Solaris Caju sunt niste pseudo nuci ce cresc la capatul unui fruct si pot fi asemanate dpdv fiziologic mai mult cu semintele unui mar. Originare din Brazilia, alunele Caju sunt intotdeauna vandute decorticate deoarece interiorul cochiliei contine o rasina care trebuie indepartata cu mare atentie inainte de a le manca. Ele au proprietati desebit de valoroase si se recomanda introducerea lor in alimentatia curenta. Caju au proprietati nutritive valoroase si sunt bogate in elemente esentiale precum cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.  Un pumn de caju (50g) inseamna aproximativ 200 de calorii si ofera 40% din necesarul zilnic de cupru, 30% din cel de mangan si triptofan, 25% din doza zilnica recomandata de magneziu si 20% din cea de fosfor.  Nucile caju au un continut de grasimi mai mic decat majoritatea fructelor oleaginoase dar aceste grasimi sunt extraordinar de sanatoase. Aproximativ 75% dintre grasimile continute de nucile caju sunt acizi grasi nesaturati (majoritar fiind acidul oleic), aceiasi pe care ii regasim si in uleiul de masline despre care stim ca aduce majore beneficii sanatatii, inclusiv sanatatii inimii. Cercetarile oamenilor de stiinta arata ca acidul oleic continut de alunele caju este de ajutor in prevenirea bolilor cardiovasculare, chiar si la persoanele cu diabet zaharat. Studii realizate cu pacienti suferinzi de diabet zaharat arata ca grasimile mononesaturate pot ajuta la reducerea nivelului ridicat de trigliceride daca sunt asociate cu o dieta si o conduita alimentara corecta. Trigliceridele sunt o forma de grasimi din sange asociate cu un risc crescut de boli de inima.  Indicatii principale caju: - caju sprijina metabolismul celular normal si previne cancerul - caju ajuta sanatatea inimii prin continutul de acizi grasi nesaturati - caju ajuta la sanatatea parului si a pielii, prin continutul de minerale si oligoelemente - caju ajuta la sanatatea oaselor - caju este bun pentru sanatatea nervilor si sprijina functiile cerebrale - caju previne pietrele formarea piterelor la bila - caju ajuta la pierderea in greutate prin continutul echilibrat de nutrienti Prezentare: punga cu 150g Caju (nuci caju) 150g Solaris
CAJU COPT SI SARAT, 150g si 75g - SOLARIS
De la 17,95 RON
19,51 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
CAJU COPT SI SARAT, 150g si 75g - SOLARIS Conținutul mare de magneziu diminuează apariția migrenelor și poate reduce tensiunea arterială. Sunt recomandate pentru sistemul osos și pentru dantură prin conținutul lor bogat în fosfor. Ingrediente: Caju 98%, sare de Himalaya 2%. Mod de utilizare O gustare sanatoasa Mod de prezentare Punga a 150 si 75 grame CAJU COPT SI SARAT, 150g si 75g - SOLARIS
Caju (nuci caju) 500g Phytopharm
37,95 RON
41,25 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Caju (nuci caju) 500g Phytopharm Caju sunt niste pseudo nuci ce cresc la capatul unui fruct si pot fi asemanate dpdv fiziologic mai mult cu semintele unui mar. Originare din Brazilia, alunele Caju sunt intotdeauna vandute decorticate deoarece interiorul cochiliei contine o rasina care trebuie indepartata cu mare atentie inainte de a le manca. Ele au proprietati desebit de valoroase si se recomanda introducerea lor in alimentatia curenta. Caju au proprietati nutritive valoroase si sunt bogate in elemente esentiale precum cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.  Un pumn de caju (50g) inseamna aproximativ 200 de calorii si ofera 40% din necesarul zilnic de cupru, 30% din cel de mangan si triptofan, 25% din doza zilnica recomandata de magneziu si 20% din cea de fosfor.  Nucile caju au un continut de grasimi mai mic decat majoritatea fructelor oleaginoase dar aceste grasimi sunt extraordinar de sanatoase. Aproximativ 75% dintre grasimile continute de nucile caju sunt acizi grasi nesaturati (majoritar fiind acidul oleic), aceiasi pe care ii regasim si in uleiul de masline despre care stim ca aduce majore beneficii sanatatii, inclusiv sanatatii inimii. Cercetarile oamenilor de stiinta arata ca acidul oleic continut de alunele caju este de ajutor in prevenirea bolilor cardiovasculare, chiar si la persoanele cu diabet zaharat. Studii realizate cu pacienti suferinzi de diabet zaharat arata ca grasimile mononesaturate pot ajuta la reducerea nivelului ridicat de trigliceride daca sunt asociate cu o dieta si o conduita alimentara corecta. Trigliceridele sunt o forma de grasimi din sange asociate cu un risc crescut de boli de inima.  Indicatii principale caju: - caju sprijina metabolismul celular normal si previne cancerul - caju ajuta sanatatea inimii prin continutul de acizi grasi nesaturati - caju ajuta la sanatatea parului si a pielii, prin continutul de minerale si oligoelemente - caju ajuta la sanatatea oaselor - caju este bun pentru sanatatea nervilor si sprijina functiile cerebrale - caju previne pietrele formarea piterelor la bila - caju ajuta la pierderea in greutate prin continutul echilibrat de nutrienti Prezentare: punga cu 500g si fermoar Caju (nuci caju) 500g Phytopharm
Caju crud 250g - SPRINGMARKT
19,95 RON
21,68 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Caju crud 250g - SPRINGMARKT Nuci caju crude, o gustare delicioasa si sanatoasa. Beneficii Caju Crud - SPRINGMARKT:Are un continut ridicat de Omega 6 precum si o gama larga de elemente esentiale: cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.Contine acid oleic, bun pentru inima.Contine acizi grasi nesaturati.Nu contie colesterol.Este bogat tn antioxidanti si au multe vitamine.Tara de origine: Vietnam. Depozitare Caju Crud - SPRINGMARKT: A se pastra la loc uscat si racoros. Caju crud 250g - SPRINGMARKT
Caju crud 500g - SPRINGMARKT
38,95 RON
42,34 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Caju crud 500g - SPRINGMARKT Nuci caju crude, o gustare delicioasa si sanatoasa. Beneficii Caju crud springmarkt - SPRINGMARKT:Caju are un continut ridicat de Omega 6 precum si o gama larga de elemente esentiale: cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.Caju contine acid oleic, bun pentru inima.Contine acizi grasi nesaturati.Nu contie colesterol.Este bogat tn antioxidanti si au multe vitamine.Tara de origine: Vietnam. Depozitare Caju crud springmarkt - SPRINGMARKT: A se pastra la loc uscat si racoros. Caju crud 500g - SPRINGMARKT
Samburi Caju intregi, eco-bio, 100g - Rapunzel
18,95 RON
20,60 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Samburi Caju intregi, eco-bio, 100g - Rapunzel Din proiectul nostru HAND IN HAND in India, dozator de energie bogat in vitamine si minerale, controlat in mai multe randuri de Aflatoxina. Fructul de caju face parte din familia fructelor samburoase, fiind originar din America de Sud. Astazi, el este cultivat cu precadere in India si in sud-estul Asiei. Arborele de caju (Anacardium occidentale) produce o serie de pedunculi carnosi, la capatul carora se dezolta un fruct, ce seamana cu un ardei iute si are o culoare galbena-portocalie. La capatul acestui fruct se gaseste o singura „nuca” de caju. Acest sambure de culoare crem deschis spre alb are o forma de rinichi si o dimensiune de circa 2 cm. Samburii bio sunt recoltati doar atunci cand ajung la stadiul optim de coacere, iar imediat dupa aceea ei sunt pusi la uscat in razele soarelui. Pentru a se putea inlatura mult mai usor coaja care acopera acesti samburi, ei sunt supusi unui proces de incalzire sub aburi. Dupa ce li se inlatura coaja, samburii sunt transportati intr-o incapere incalzita pentru a se usca. Ulterior samburii sunt sortati si ambalati pentru transport. Samburii de caju bio ofera organismului proteine, calciu, fier, zinc si potasiu. Mai mult decat atat, acest sambure contine vitamina B, mult magneziu si acizi grasi multiplu nesaturati, ce sunt extrem de sanatosi pentru organism. Ingrediente: Nuci caju. Mod de utilizare Snack indragit si pentru bucataria asiatica. Mod de prezentare Punga a 100 grame Samburi Caju intregi, eco-bio, 100g - Rapunzel
Caju (nuci caju) 200g eco-bio - Dragon Superfoods
32,95 RON
35,82 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Caju (nuci caju) 200g eco-bio - Dragon Superfoods Caju sunt niste pseudo nuci ce cresc la capatul unui fruct si pot fi asemanate dpdv fiziologic mai mult cu semintele unui mar. Originare din Brazilia, alunele Caju sunt intotdeauna vandute decorticate deoarece interiorul cochiliei contine o rasina care trebuie indepartata cu mare atentie inainte de a le manca. Ele au proprietati desebit de valoroase si se recomanda introducerea lor in alimentatia curenta. Caju au proprietati nutritive valoroase si sunt bogate in elemente esentiale precum cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.  Un pumn de caju (50g) inseamna aproximativ 200 de calorii si ofera 40% din necesarul zilnic de cupru, 30% din cel de mangan si triptofan, 25% din doza zilnica recomandata de magneziu si 20% din cea de fosfor.  Nucile caju au un continut de grasimi mai mic decat majoritatea fructelor oleaginoase dar aceste grasimi sunt extraordinar de sanatoase. Aproximativ 75% dintre grasimile continute de nucile caju sunt acizi grasi nesaturati (majoritar fiind acidul oleic), aceiasi pe care ii regasim si in uleiul de masline despre care stim ca aduce majore beneficii sanatatii, inclusiv sanatatii inimii. Cercetarile oamenilor de stiinta arata ca acidul oleic continut de alunele caju este de ajutor in prevenirea bolilor cardiovasculare, chiar si la persoanele cu diabet zaharat. Studii realizate cu pacienti suferinzi de diabet zaharat arata ca grasimile mononesaturate pot ajuta la reducerea nivelului ridicat de trigliceride daca sunt asociate cu o dieta si o conduita alimentara corecta. Trigliceridele sunt o forma de grasimi din sange asociate cu un risc crescut de boli de inima.  Indicatii principale caju:  - caju sprijina metabolismul celular normal si previne cancerul  - caju ajuta sanatatea inimii prin continutul de acizi grasi nesaturati - caju ajuta la sanatatea parului si a pielii, prin continutul de minerale si oligoelemente - caju ajuta la sanatatea oaselor - caju este bun pentru sanatatea nervilor si sprijina functiile cerebrale - caju previne pietrele formarea piterelor la bila - caju ajuta la pierderea in greutate prin continutul echilibrat de nutrienti Prezentare: punga cu 200g caju provenit din agricuturi ecologice Caju (nuci caju) 200g eco-bio - Dragon Superfoods
Caju crud 150g - SANOVITA
20,95 RON
22,77 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Caju crud 150g - SANOVITA Arborele de Caju (sau Acaju), pe numele sau stiintific Anacardium occidentale, ruda buna cu Arborele de fistic si de mango, a fost adus din America de Sud de catre exploratorii portughezi, iar de acolo s-a raspandit in toata lumea, mai exact in tarile cu temperaturi suficient de ridicate incat sa permita cultivarea sa la scara larga. Astazi gasim caju cu precadere in tarile cu clima tropicala, cei mai mari exportatori de caju fiind, in ordine, Nigeria, India si Coasta de Fildes. Proprietati Caju : 25% din necesarul zilnic de magneziu 37% din necesarul zilnic de cupru 28% din doza zilnica de mangan 20% din doza de fosfor Beneficii Caju : inima sistem nervos sistemul osos digestie  dormi mai bine cancer Prezentare Caju crud: 150g Caju crud 150g - SANOVITA
Caju gigant (nuci caju) 100g Pronat
14,95 RON
16,25 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Caju gigant (nuci caju) 100g Pronat Caju sunt niste pseudo nuci ce cresc la capatul unui fruct si pot fi asemanate dpdv fiziologic mai mult cu semintele unui mar. Originare din Brazilia, alunele Caju sunt intotdeauna vandute decorticate deoarece interiorul cochiliei contine o rasina care trebuie indepartata cu mare atentie inainte de a le manca. Ele au proprietati desebit de valoroase si se recomanda introducerea lor in alimentatia curenta. Caju au proprietati nutritive valoroase si sunt bogate in elemente esentiale precum cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.  Un pumn de caju (50g) inseamna aproximativ 200 de calorii si ofera 40% din necesarul zilnic de cupru, 30% din cel de mangan si triptofan, 25% din doza zilnica recomandata de magneziu si 20% din cea de fosfor.  Nucile caju au un continut de grasimi mai mic decat majoritatea fructelor oleaginoase dar aceste grasimi sunt extraordinar de sanatoase. Aproximativ 75% dintre grasimile continute de nucile caju sunt acizi grasi nesaturati (majoritar fiind acidul oleic), aceiasi pe care ii regasim si in uleiul de masline despre care stim ca aduce majore beneficii sanatatii, inclusiv sanatatii inimii. Cercetarile oamenilor de stiinta arata ca acidul oleic continut de alunele caju este de ajutor in prevenirea bolilor cardiovasculare, chiar si la persoanele cu diabet zaharat. Studii realizate cu pacienti suferinzi de diabet zaharat arata ca grasimile mononesaturate pot ajuta la reducerea nivelului ridicat de trigliceride daca sunt asociate cu o dieta si o conduita alimentara corecta. Trigliceridele sunt o forma de grasimi din sange asociate cu un risc crescut de boli de inima.  Indicatii principale caju:  - caju sprijina metabolismul celular normal si previne cancerul  - caju ajuta sanatatea inimii prin continutul de acizi grasi nesaturati - caju ajuta la sanatatea parului si a pielii, prin continutul de minerale si oligoelemente - caju ajuta la sanatatea oaselor - caju este bun pentru sanatatea nervilor si sprijina functiile cerebrale - caju previne pietrele formarea piterelor la bila - caju ajuta la pierderea in greutate prin continutul echilibrat de nutrienti
Caju prajit si sarat, eco-bio, 50g - Rapunzel
13,95 RON
15,16 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Caju prajit si sarat, eco-bio, 50g - Rapunzel Gustare crunchy distractiva! Prajit crocant, sarat fin si proaspat ambalat. Nucile de caju sunt prajite in special cu aer cald din energii preponderent regenerabile. In acest fel, aroma lor deplina se desfasoara si devin minunat crocante. Ingrediente: Caju* 97%, sare de mare, ulei de palmier*. Valori nutritionale/100g: 2591 Kj; 626 Kcal; 51g Grasimi; 11g Acizi Grasi Saturati; 19g Glucide; 5,4g Zaharuri; 6g Fibre; 19g Proteine; 1,4g Sare Mod de prezentare: Punga a 50 grame Caju prajit si sarat, eco-bio, 50g - Rapunzel
HAI LA FITNESS MIX CU ENERGIE, 150g - SOLARIS
13,95 RON
15,16 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
HAI LA FITNESS MIX CU ENERGIE, 150g - SOLARIS Un mix cu energie potrivit în momentele când faci efort și dorești rezultate pe măsură.Am pregătit un mix cu energie pentru tine potrivit în momentele când faci efort și dorești rezultate pe măsură. Ingrediente HAI LA FITNESS MIX CU ENERGIE - Solaris: În cele trei compartimente vei găsi: un amestec crocant din migdale, caju, alune; un mix din stafide multicolore, pline de gust; Grisine din făină integrală cu tărâțe de ovăz. Prezentare HAI LA FITNESS MIX CU ENERGI - SOLARIS 150 GRAME HAI LA FITNESS MIX CU ENERGIE, 150g - SOLARIS
Iaurt caju cu fructul pasiunii eco-bio 125g, HARVEST MOON
10,95 RON
11,90 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Iaurt caju cu fructul pasiunii eco-bio 125g, HARVEST MOON Harvest Moon - Preparat bio fermentat din bautura caju cu fructul pasiunii. Vegan si fara lactoza. Ingrediente Iaurt caju cu fructul pasiunii eco-bio, HARVEST MOON bautura de caju 48% (apa, samburi caju), apa de cocos, struguri, fructul pasiunii 9%, amidon de tapioca, morcovi, ulei de cocos, pudra de roscove, culturi lactice vegane (S.thermophilus, L.bulgaricus, L acidophilus, B.lactis). A se pastra la temperaturi de (2-7 ℃). A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj. Prezentare Iaurt caju cu fructul pasiunii eco-bio, HARVEST MOON Gramaj: 125g Iaurt caju cu fructul pasiunii eco-bio 125g, HARVEST MOON
Iaurt caju cu afine negre eco-bio 125g, HARVEST MOON
10,95 RON
11,90 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Iaurt caju cu afine negre eco-bio 125g, HARVEST MOON Harvest Moon - Preparat bio fermentat din bautura caju cu afine negre. Vegan si fara lactoza. Ingrediente Iaurt caju cu afine negre eco-bio 125g, HARVEST MOON bautura de caju 48% (apa, samburi caju), apa de cocos, struguri, afine negre 12%, amidon de tapioca, ulei de cocos, lamaie, soc, pudra de roscove, culturi lactice vegane (S.thermophilus, L.bulgaricus, L acidophilus, B.lactis). A se pastra la temperaturi de (2-7 ℃). A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj. Prezentare Iaurt caju cu afine negre eco-bio 125g, HARVEST MOON Gramaj: 125g Iaurt caju cu afine negre eco-bio 125g, HARVEST MOON
Caju crud 100g - SPRINGMARKT
9,95 RON
10,82 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Caju crud 100g - SPRINGMARKT Nuci caju crude, o gustare delicioasa si sanatoasa. Beneficii Caju Crud - SPRINGMARKT:Are un continut ridicat de Omega 6 precum si o gama larga de elemente esentiale: cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.Contine acid oleic, bun pentru inima.Contine acizi grasi nesaturati.Nu contie colesterol.Este bogat tn antioxidanti si au multe vitamine.Tara de origine: Vietnam. Depozitare Caju Crud - SPRINGMARKT: A se pastra la loc uscat si racoros. Caju crud 100g - SPRINGMARKT
Musli cu 5 cereale, 500g, eco-bio - Primeal
22,95 RON
24,95 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Musli cu 5 cereale, 500g, eco-bio - Primeal PRIMÉAL una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare. Caracteristici: produs bio,  Musli fara zahar, fara adaos de sare, bogat in fibre Ingrediente: fulgi de orz*(gluten), fulgi de grau*, fulgi de orz* (gluten), fulgi de secara* (gluten), kasha*, stafide*, nuci caju* Continut de zahar prezent in mod natural. Total cereale 85% * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Utilizare: se consuma ca atare impreuna cu iaurt, lapte rece sau cald Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Gramaj: 500g Alergeni: contine gluten si fructe oleaginoase. Poate contine urme de susan si soia.Origine: Agricultura UE/non UEFabricatie: FrantaCertificare: FR-BIO-01 Musli cu 5 cereale, 500g, eco-bio - Primeal
Caju crud (nuci caju) 1000g - Fruit Orchard
63,48 RON
69,00 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Caju crud (nuci caju) 1000g - Fruit Orchard Caju sunt niste pseudo nuci ce cresc la capatul unui fruct si pot fi asemanate dpdv fiziologic mai mult cu semintele unui mar. Originare din Brazilia, alunele Caju sunt intotdeauna vandute decorticate deoarece interiorul cochiliei contine o rasina care trebuie indepartata cu mare atentie inainte de a le manca. Ele au proprietati desebit de valoroase si se recomanda introducerea lor in alimentatia curenta. Caju au proprietati nutritive valoroase si sunt bogate in elemente esentiale precum cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.  Un pumn de caju (50g) inseamna aproximativ 200 de calorii si ofera 40% din necesarul zilnic de cupru, 30% din cel de mangan si triptofan, 25% din doza zilnica recomandata de magneziu si 20% din cea de fosfor.  Nucile caju au un continut de grasimi mai mic decat majoritatea fructelor oleaginoase dar aceste grasimi sunt extraordinar de sanatoase. Aproximativ 75% dintre grasimile continute de nucile caju sunt acizi grasi nesaturati (majoritar fiind acidul oleic), aceiasi pe care ii regasim si in uleiul de masline despre care stim ca aduce majore beneficii sanatatii, inclusiv sanatatii inimii. Cercetarile oamenilor de stiinta arata ca acidul oleic continut de alunele caju este de ajutor in prevenirea bolilor cardiovasculare, chiar si la persoanele cu diabet zaharat. Studii realizate cu pacienti suferinzi de diabet zaharat arata ca grasimile mononesaturate pot ajuta la reducerea nivelului ridicat de trigliceride daca sunt asociate cu o dieta si o conduita alimentara corecta. Trigliceridele sunt o forma de grasimi din sange asociate cu un risc crescut de boli de inima.  Indicatii principale caju:  - caju sprijina metabolismul celular normal si previne cancerul  - caju ajuta sanatatea inimii prin continutul de acizi grasi nesaturati - caju ajuta la sanatatea parului si a pielii, prin continutul de minerale si oligoelemente - caju ajuta la sanatatea oaselor - caju este bun pentru sanatatea nervilor si sprijina functiile cerebrale - caju previne pietrele formarea piterelor la bila - caju ajuta la pierderea in greutate prin continutul echilibrat de nutrienti
Caju crud (nuci caju) 250g eco-bio - PETRAS
25,39 RON
27,60 RON -8%
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
(5/5) on 1 rating(s)
Caju crud (nuci caju) 250g eco-bio - PETRAS Caju sunt niste pseudo nuci ce cresc la capatul unui fruct si pot fi asemanate dpdv fiziologic mai mult cu semintele unui mar. Originare din Brazilia, alunele Caju sunt intotdeauna vandute decorticate deoarece interiorul cochiliei contine o rasina care trebuie indepartata cu mare atentie inainte de a le manca. Ele au proprietati desebit de valoroase si se recomanda introducerea lor in alimentatia curenta. Caju au proprietati nutritive valoroase si sunt bogate in elemente esentiale precum cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.  Un pumn de caju (50g) inseamna aproximativ 200 de calorii si ofera 40% din necesarul zilnic de cupru, 30% din cel de mangan si triptofan, 25% din doza zilnica recomandata de magneziu si 20% din cea de fosfor.  Nucile caju au un continut de grasimi mai mic decat majoritatea fructelor oleaginoase dar aceste grasimi sunt extraordinar de sanatoase. Aproximativ 75% dintre grasimile continute de nucile caju sunt acizi grasi nesaturati (majoritar fiind acidul oleic), aceiasi pe care ii regasim si in uleiul de masline despre care stim ca aduce majore beneficii sanatatii, inclusiv sanatatii inimii. Cercetarile oamenilor de stiinta arata ca acidul oleic continut de alunele caju este de ajutor in prevenirea bolilor cardiovasculare, chiar si la persoanele cu diabet zaharat. Studii realizate cu pacienti suferinzi de diabet zaharat arata ca grasimile mononesaturate pot ajuta la reducerea nivelului ridicat de trigliceride daca sunt asociate cu o dieta si o conduita alimentara corecta. Trigliceridele sunt o forma de grasimi din sange asociate cu un risc crescut de boli de inima.  Indicatii principale caju:  - caju sprijina metabolismul celular normal si previne cancerul  - caju ajuta sanatatea inimii prin continutul de acizi grasi nesaturati - caju ajuta la sanatatea parului si a pielii, prin continutul de minerale si oligoelemente - caju ajuta la sanatatea oaselor - caju este bun pentru sanatatea nervilor si sprijina functiile cerebrale - caju previne pietrele formarea piterelor la bila - caju ajuta la pierderea in greutate prin continutul echilibrat de nutrienti
Caju spart - eco-bio 200g - One Nature
23,81 RON
26,46 RON -10%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Caju spart - eco-bio 200g - One Nature Caju sunt niste pseudo nuci ce cresc la capatul unui fruct si pot fi asemanate dpdv fiziologic mai mult cu semintele unui mar. Originare din Brazilia, alunele Caju sunt intotdeauna vandute decorticate deoarece interiorul cochiliei contine o rasina care trebuie indepartata cu mare atentie inainte de a le manca. Ele au proprietati desebit de valoroase si se recomanda introducerea lor in alimentatia curenta. Caju au proprietati nutritive valoroase si sunt bogate in elemente esentiale precum cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.  Un pumn de caju (50g) inseamna aproximativ 200 de calorii si ofera 40% din necesarul zilnic de cupru, 30% din cel de mangan si triptofan, 25% din doza zilnica recomandata de magneziu si 20% din cea de fosfor.  Nucile caju au un continut de grasimi mai mic decat majoritatea fructelor oleaginoase dar aceste grasimi sunt extraordinar de sanatoase. Aproximativ 75% dintre grasimile continute de nucile caju sunt acizi grasi nesaturati (majoritar fiind acidul oleic), aceiasi pe care ii regasim si in uleiul de masline despre care stim ca aduce majore beneficii sanatatii, inclusiv sanatatii inimii. Cercetarile oamenilor de stiinta arata ca acidul oleic continut de alunele caju este de ajutor in prevenirea bolilor cardiovasculare, chiar si la persoanele cu diabet zaharat. Studii realizate cu pacienti suferinzi de diabet zaharat arata ca grasimile mononesaturate pot ajuta la reducerea nivelului ridicat de trigliceride daca sunt asociate cu o dieta si o conduita alimentara corecta. Trigliceridele sunt o forma de grasimi din sange asociate cu un risc crescut de boli de inima.  Indicatii principale caju:  - caju sprijina metabolismul celular normal si previne cancerul  - caju ajuta sanatatea inimii prin continutul de acizi grasi nesaturati - caju ajuta la sanatatea parului si a pielii, prin continutul de minerale si oligoelemente - caju ajuta la sanatatea oaselor - caju este bun pentru sanatatea nervilor si sprijina functiile cerebrale - caju previne pietrele formarea piterelor la bila - caju ajuta la pierderea in greutate prin continutul echilibrat de nutrienti Ingrediente Caju spart: caju*. *din culturi certificate ecologicPoate contine urme de nuci, alune si migdale.Ambalat in atmosfera protectoare.Valori nutritionale/100g Valoare energetica: 2530 kJ/ 610 kcal Grasimi: 49 g -din care acizi grasi saturate: 7,9 g Carbohidrati: 21 g -din care zaharuri¹: 1,0 g Fibre: 3,1 g, Proteine: 21 g, Sare²: 0,04 g ¹contine zaharuri in mod natural²fara adaos de saretara de origine: VietnamAmbalat in Germania Continut: 200g Pastrare: intr-un loc uscat si racoros. Caju spart - eco-bio 200g - One Nature
Caju crud - eco-bio 200g - DECO ITALIA
21,95 RON
23,86 RON -8%
cu TVA
Ultimele produse in stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Caju crud - eco-bio 200g - DECO ITALIA  Caju sunt niste pseudo nuci ce cresc la capatul unui fruct si pot fi asemanate dpdv fiziologic mai mult cu semintele unui mar. Originare din Brazilia, alunele Caju sunt intotdeauna vandute decorticate deoarece interiorul cochiliei contine o rasina care trebuie indepartata cu mare atentie inainte de a le manca. Ele au proprietati desebit de valoroase si se recomanda introducerea lor in alimentatia curenta. Caju au proprietati nutritive valoroase si sunt bogate in elemente esentiale precum cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.  Un pumn de caju (50g) inseamna aproximativ 200 de calorii si ofera 40% din necesarul zilnic de cupru, 30% din cel de mangan si triptofan, 25% din doza zilnica recomandata de magneziu si 20% din cea de fosfor.  Nucile caju au un continut de grasimi mai mic decat majoritatea fructelor oleaginoase dar aceste grasimi sunt extraordinar de sanatoase. Aproximativ 75% dintre grasimile continute de nucile caju sunt acizi grasi nesaturati (majoritar fiind acidul oleic), aceiasi pe care ii regasim si in uleiul de masline despre care stim ca aduce majore beneficii sanatatii, inclusiv sanatatii inimii. Cercetarile oamenilor de stiinta arata ca acidul oleic continut de alunele caju este de ajutor in prevenirea bolilor cardiovasculare, chiar si la persoanele cu diabet zaharat. Studii realizate cu pacienti suferinzi de diabet zaharat arata ca grasimile mononesaturate pot ajuta la reducerea nivelului ridicat de trigliceride daca sunt asociate cu o dieta si o conduita alimentara corecta. Trigliceridele sunt o forma de grasimi din sange asociate cu un risc crescut de boli de inima.  Indicatii principale caju:  - caju sprijina metabolismul celular normal si previne cancerul  - caju ajuta sanatatea inimii prin continutul de acizi grasi nesaturati - caju ajuta la sanatatea parului si a pielii, prin continutul de minerale si oligoelemente - caju ajuta la sanatatea oaselor - caju este bun pentru sanatatea nervilor si sprijina functiile cerebrale - caju previne pietrele formarea piterelor la bila - caju ajuta la pierderea in greutate prin continutul echilibrat de nutrienti Ingrediente Caju: caju* *din culturi certificate ecologic Valori nutritionale/100g Valoare energetica: 2315 kJ/553 kcal Grasimi: 43,9 g -din care acizi grasi saturate: 7,8 g Fibre: 3,3 g Proteine: 18,2 g Sare: 0,03 g tara de origine: Vietnam Continut: 200g Pastrare: intr-un loc uscat si racoros. Caju crud - eco-bio 200g - DECO ITALIA 
Caju crud 500g - SANOVITA
56,95 RON
61,90 RON -8%
cu TVA
Ultimele produse in stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Caju crud 500g - SANOVITA Arborele de Caju (sau Acaju), pe numele sau stiintific Anacardium occidentale, ruda buna cu Arborele de fistic si de mango, a fost adus din America de Sud de catre exploratorii portughezi, iar de acolo s-a raspandit in toata lumea, mai exact in tarile cu temperaturi suficient de ridicate incat sa permita cultivarea sa la scara larga. Astazi gasim caju cu precadere in tarile cu clima tropicala, cei mai mari exportatori de caju fiind, in ordine, Nigeria, India si Coasta de Fildes. Proprietati Caju : 25% din necesarul zilnic de magneziu 37% din necesarul zilnic de cupru 28% din doza zilnica de mangan 20% din doza de fosfor Beneficii Caju : inima sistem nervos sistemul osos digestie  dormi mai bine cancer Prezentare Caju crud: 500g Caju crud 500g - SANOVITA
Sfaramatura Caju, eco-bio, 200g - Rapunzel
36,95 RON
40,16 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
(5/5) on 1 rating(s)
Sfaramatura Caju, eco-bio, 200g - Rapunzel Fructul de caju face parte din familia fructelor samburoase, fiind originar din America de Sud. Astazi, el este cultivat cu precadere in India si in sud-estul Asiei. Arborele de caju (Anacardium occidentale) produce o serie de pedunculi carnosi, la capatul carora se dezolta un fruct, ce seamana cu un ardei iute si are o culoare galbena-portocalie. La capatul acestui fruct se gaseste o singura „nuca” de caju. Acest sambure de culoare crem deschis spre alb are o forma de rinichi si o dimensiune de circa 2 cm. Samburii bio sunt recoltati doar atunci cand ajung la stadiul optim de coacere, iar imediat dupa aceea ei sunt pusi la uscat in razele soarelui. Pentru a se putea inlatura mult mai usor coaja care acopera acesti samburi, ei sunt supusi unui proces de incalzire sub aburi. Dupa ce li se inlatura coaja, samburii sunt transportati intr-o incapere incalzita pentru a se usca. Ulterior samburii sunt sortati si ambalati pentru transport. Samburii de caju bio ofera organismului proteine, calciu, fier, zinc si potasiu. Mai mult decat atat, acest sambure contine vitamina B, mult magneziu si acizi grasi multiplu nesaturati, ce sunt extrem de sanatosi pentru organism. Ingrediente: Nuci caju, bucati. Valori nutritionale/100g: 2561 Kj; 618 Kcal; 50,25g Grasimi; 10,65g Acizi Grasi Saturati; 19g Glucide; 5,5g Zaharuri; 6g Fibre; 19,45g Proteine; 0,020g Sare Mod de utilizare Pentru gatit, copt si rontait. In bucataria asiatica pentru supe, legume si sosuri. Mod de prezentare Punga a 200 grame Sfaramatura Caju, eco-bio, 200g - Rapunzel
Samburi caju intregi, eco-bio, 500g - Rapunzel
84,95 RON
92,34 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
(5/5) on 1 rating(s)
Samburi caju intregi, eco-bio, 500g - Rapunzel Din proiectul nostru HAND IN HAND in India, dozator de energie bogat in vitamine si minerale, controlat in mai multe randuri de Aflatoxina. Fructul de caju face parte din familia fructelor samburoase, fiind originar din America de Sud. Astazi, el este cultivat cu precadere in India si in sud-estul Asiei. Arborele de caju (Anacardium occidentale) produce o serie de pedunculi carnosi, la capatul carora se dezolta un fruct, ce seamana cu un ardei iute si are o culoare galbena-portocalie. La capatul acestui fruct se gaseste o singura „nuca” de caju. Acest sambure de culoare crem deschis spre alb are o forma de rinichi si o dimensiune de circa 2 cm. Samburii bio sunt recoltati doar atunci cand ajung la stadiul optim de coacere, iar imediat dupa aceea ei sunt pusi la uscat in razele soarelui. Pentru a se putea inlatura mult mai usor coaja care acopera acesti samburi, ei sunt supusi unui proces de incalzire sub aburi. Dupa ce li se inlatura coaja, samburii sunt transportati intr-o incapere incalzita pentru a se usca. Ulterior samburii sunt sortati si ambalati pentru transport. Samburii de caju bio ofera organismului proteine, calciu, fier, zinc si potasiu. Mai mult decat atat, acest sambure contine vitamina B, mult magneziu si acizi grasi multiplu nesaturati, ce sunt extrem de sanatosi pentru organism. Ingrediente: Nuci caju. Mod de utilizare: Snack indragit si pentru bucataria asiatica. Mod de prezentare Punga a 500 grame Porumb pentru popcorn, eco-bio, 500g - Rapunzel
Nuci caju, eco-bio, 200g - DAVERT
33,95 RON
36,90 RON -8%
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
(5/5) on 1 rating(s)
Nuci caju, eco-bio, 200g - DAVERT Caju ecologic, certificat bio. Ingrediente Nuci caju, eco-bio:  CAJU* *din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 2453kj / 590kcal Grasimi: 42.2g din care saturate 8.8g Carbohidrati: 30.5g din care zaharuri 9.1g Fibre: 3.1g Proteine: 20.6g Alergeni Nuci caju, eco-bio: Poate contine urme de: nuci, susan Mod de depozitare Nuci caju, eco-bio: A se pastra la loc uscat si racoros. Fabricat in Germania. Mod de prezentare Nuci caju, eco-bio: Punga a 200G Nuci caju, eco-bio, 200g - DAVERT
Caju crud (nuci caju) 500g - Fruit Orchard
40,95 RON
44,51 RON -8%
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
(5/5) on 1 rating(s)
Caju crud (nuci caju) 500g - Fruit Orchard Caju sunt niste pseudo nuci ce cresc la capatul unui fruct si pot fi asemanate dpdv fiziologic mai mult cu semintele unui mar. Originare din Brazilia, alunele Caju sunt intotdeauna vandute decorticate deoarece interiorul cochiliei contine o rasina care trebuie indepartata cu mare atentie inainte de a le manca. Ele au proprietati desebit de valoroase si se recomanda introducerea lor in alimentatia curenta. Caju au proprietati nutritive valoroase si sunt bogate in elemente esentiale precum cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.  Un pumn de caju (50g) inseamna aproximativ 200 de calorii si ofera 40% din necesarul zilnic de cupru, 30% din cel de mangan si triptofan, 25% din doza zilnica recomandata de magneziu si 20% din cea de fosfor.  Nucile caju au un continut de grasimi mai mic decat majoritatea fructelor oleaginoase dar aceste grasimi sunt extraordinar de sanatoase. Aproximativ 75% dintre grasimile continute de nucile caju sunt acizi grasi nesaturati (majoritar fiind acidul oleic), aceiasi pe care ii regasim si in uleiul de masline despre care stim ca aduce majore beneficii sanatatii, inclusiv sanatatii inimii. Cercetarile oamenilor de stiinta arata ca acidul oleic continut de alunele caju este de ajutor in prevenirea bolilor cardiovasculare, chiar si la persoanele cu diabet zaharat. Studii realizate cu pacienti suferinzi de diabet zaharat arata ca grasimile mononesaturate pot ajuta la reducerea nivelului ridicat de trigliceride daca sunt asociate cu o dieta si o conduita alimentara corecta. Trigliceridele sunt o forma de grasimi din sange asociate cu un risc crescut de boli de inima.  Indicatii principale caju:  - caju sprijina metabolismul celular normal si previne cancerul  - caju ajuta sanatatea inimii prin continutul de acizi grasi nesaturati - caju ajuta la sanatatea parului si a pielii, prin continutul de minerale si oligoelemente - caju ajuta la sanatatea oaselor - caju este bun pentru sanatatea nervilor si sprijina functiile cerebrale - caju previne pietrele formarea piterelor la bila - caju ajuta la pierderea in greutate prin continutul echilibrat de nutrienti
Caju - eco-bio 100g - One Nature
18,95 RON
20,60 RON -8%
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
(5/5) on 1 rating(s)
Caju - eco-bio 100g - One Nature Caju sunt niste pseudo nuci ce cresc la capatul unui fruct si pot fi asemanate dpdv fiziologic mai mult cu semintele unui mar. Originare din Brazilia, alunele Caju sunt intotdeauna vandute decorticate deoarece interiorul cochiliei contine o rasina care trebuie indepartata cu mare atentie inainte de a le manca. Ele au proprietati desebit de valoroase si se recomanda introducerea lor in alimentatia curenta. Caju au proprietati nutritive valoroase si sunt bogate in elemente esentiale precum cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.  Un pumn de caju (50g) inseamna aproximativ 200 de calorii si ofera 40% din necesarul zilnic de cupru, 30% din cel de mangan si triptofan, 25% din doza zilnica recomandata de magneziu si 20% din cea de fosfor.  Nucile caju au un continut de grasimi mai mic decat majoritatea fructelor oleaginoase dar aceste grasimi sunt extraordinar de sanatoase. Aproximativ 75% dintre grasimile continute de nucile caju sunt acizi grasi nesaturati (majoritar fiind acidul oleic), aceiasi pe care ii regasim si in uleiul de masline despre care stim ca aduce majore beneficii sanatatii, inclusiv sanatatii inimii. Cercetarile oamenilor de stiinta arata ca acidul oleic continut de alunele caju este de ajutor in prevenirea bolilor cardiovasculare, chiar si la persoanele cu diabet zaharat. Studii realizate cu pacienti suferinzi de diabet zaharat arata ca grasimile mononesaturate pot ajuta la reducerea nivelului ridicat de trigliceride daca sunt asociate cu o dieta si o conduita alimentara corecta. Trigliceridele sunt o forma de grasimi din sange asociate cu un risc crescut de boli de inima.  Indicatii principale caju:  - caju sprijina metabolismul celular normal si previne cancerul  - caju ajuta sanatatea inimii prin continutul de acizi grasi nesaturati - caju ajuta la sanatatea parului si a pielii, prin continutul de minerale si oligoelemente - caju ajuta la sanatatea oaselor - caju este bun pentru sanatatea nervilor si sprijina functiile cerebrale - caju previne pietrele formarea piterelor la bila - caju ajuta la pierderea in greutate prin continutul echilibrat de nutrienti Ingrediente Caju: caju* *din culturi certificate ecologic Poate contine urme de nuci, alune si migdale.Ambalat in atmosfera protectoare.Valori nutritionale/100g Valoare energetica: 2401 kJ/ 578 kcal Grasimi: 42 g -din care acizi grasi saturate: 9,4g Carbohidrati: 31 g -din care zaharuri: 15 g Fibre: 2,9 g Proteine: 18 g Sare: 0,04 g tara de origine: VietnamAmbalat in Germania Continut: 100g Pastrare: intr-un loc uscat si racoros. Caju - eco-bio 100g - One Nature
CAJU, ECO-BIO, 125G - Sano Vita
16,58 RON
18,02 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
CAJU, ECO-BIO, 125G - Sano Vita Nucile caju conțin multe fibre, vitamine și minerale importante pentru corpul tău și uleiuri nesaturate sănătoase, dar au o doză mai mică de grasimi decât celelate nuci și alune. Ingrediente: Caju crud provenit din agricultura ecologică. Mod de utilizare O gustare sanatoasa in orice moment a zilei Mod de Prezentare: Punga a 125 grame CAJU, ECO-BIO, 125G - Sano Vita
Caju crud

Comanda caju bio si caju natural pe minuneanaturii.ro.

Ce sunt nucile de caju?

Nucile de caju fac parte din familia din care fac parte si fisticul si mango, fiind originare din partea de nord-est a Braziliei. Aceste nuci sunt insa cultivate in zilele noastre si in tari precum India, Sri Lanka, Kenya sau Tanzania.

Nucile de caju au o valoare nutritionala impresionanta. Acestea contin proteine, dar si minerale precum cuprul, calciul, magneziul, fierul, fosforul, potasiul si zincul. Nucile de caju contin, de asemenea, si vitamine din belsug. 

Acestea au o multime de nutrienti, cum ar fi: magneziu, fosfor, calciu, seleniu, zinc, cupru, potasiu, vitaminele C, E, K, B1,B 2, B3, B6, acid folic, fier, fibre, proteine şi grăsimi sanatoase omega-3.

Pe minuneanaturii.ro ai o gama completa de produse in categoria Caju precum:

  • nuci caju,

  • caju bio,

  • caju ecologic,

  • crema de caju,

  • pasta de caju,

  • baton caju,

  • branza de caju,

  • unt de caju,

  • caju crud,

  • caju solaris,

  • si multe altele

Toate produsele din categoria Caju sunt 100% naturale si originale. Nucile de caju nu numai ca sunt extrem de gustoase, insa sunt si bogate din punct de vedere nutritional si au o multime de beneficii pentru sanatate. Nucile de caju previn afectiunile cardiace si ale sistemului circulator. Mentin senzatia de satietate si impiedica instalarea anemiei. Caju contine grasimi sanatoase, monosaturate si polinesaturate. acestea ajuta la reglarea colesterolului, dar si la mentinerea senzatiei de satietate, ajutand astfel la reglarea greutatii corporale, fara a impiedica insa absorbtia de minerale. 

Cum nucile de caju contin mai multe vitamine din complexul B, contributia lor la mentinerea sanatatii sistemului nervos este un argument de luat in calcul atunci cand decizi sa le introduci in alimentatie.

Nucile caju sunt perfecte pentru o gustare dintre mese. acestea pot fi consumate individual sau alaturi de alte nuci sau fructe uscate, precum merisoarele, prunele deshidratate sau caisele confiate.

Poti adauga nuci caju in salate de fructe si de legume, dar le poti incorpora si in preparate culinare mai complexe, asa cum sunt cele pe baza de pui si nuci. De altfel, ele pot fi adaugate si in deserturi, carora le vor conferi un gust placut si o textura cremoasa si densa.

Iti oferim consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h.

Orice intrebarea ai legata de caju sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp.

Descopera nuci caju bio la pret redus sau oferta speciala.