Caju

Caju (nuci caju) 150g Solaris
15,95 RON
17,34 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Caju (nuci caju) 150g Solaris Caju sunt niste pseudo nuci ce cresc la capatul unui fruct si pot fi asemanate dpdv fiziologic mai mult cu semintele unui mar. Originare din Brazilia, alunele Caju sunt intotdeauna vandute decorticate deoarece interiorul cochiliei contine o rasina care trebuie indepartata cu mare atentie inainte de a le manca. Ele au proprietati desebit de valoroase si se recomanda introducerea lor in alimentatia curenta. Caju au proprietati nutritive valoroase si sunt bogate in elemente esentiale precum cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.  Un pumn de caju (50g) inseamna aproximativ 200 de calorii si ofera 40% din necesarul zilnic de cupru, 30% din cel de mangan si triptofan, 25% din doza zilnica recomandata de magneziu si 20% din cea de fosfor.  Nucile caju au un continut de grasimi mai mic decat majoritatea fructelor oleaginoase dar aceste grasimi sunt extraordinar de sanatoase. Aproximativ 75% dintre grasimile continute de nucile caju sunt acizi grasi nesaturati (majoritar fiind acidul oleic), aceiasi pe care ii regasim si in uleiul de masline despre care stim ca aduce majore beneficii sanatatii, inclusiv sanatatii inimii. Cercetarile oamenilor de stiinta arata ca acidul oleic continut de alunele caju este de ajutor in prevenirea bolilor cardiovasculare, chiar si la persoanele cu diabet zaharat. Studii realizate cu pacienti suferinzi de diabet zaharat arata ca grasimile mononesaturate pot ajuta la reducerea nivelului ridicat de trigliceride daca sunt asociate cu o dieta si o conduita alimentara corecta. Trigliceridele sunt o forma de grasimi din sange asociate cu un risc crescut de boli de inima.  Indicatii principale caju: - caju sprijina metabolismul celular normal si previne cancerul - caju ajuta sanatatea inimii prin continutul de acizi grasi nesaturati - caju ajuta la sanatatea parului si a pielii, prin continutul de minerale si oligoelemente - caju ajuta la sanatatea oaselor - caju este bun pentru sanatatea nervilor si sprijina functiile cerebrale - caju previne pietrele formarea piterelor la bila - caju ajuta la pierderea in greutate prin continutul echilibrat de nutrienti Prezentare: punga cu 150g Caju (nuci caju) 150g Solaris
Caju (nuci caju) 300g Solaris
29,95 RON
32,55 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Caju (nuci caju) 300g Solaris Caju sunt niste pseudo nuci ce cresc la capatul unui fruct si pot fi asemanate dpdv fiziologic mai mult cu semintele unui mar. Originare din Brazilia, alunele Caju sunt intotdeauna vandute decorticate deoarece interiorul cochiliei contine o rasina care trebuie indepartata cu mare atentie inainte de a le manca. Ele au proprietati desebit de valoroase si se recomanda introducerea lor in alimentatia curenta. Caju au proprietati nutritive valoroase si sunt bogate in elemente esentiale precum cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.  Un pumn de caju (50g) inseamna aproximativ 200 de calorii si ofera 40% din necesarul zilnic de cupru, 30% din cel de mangan si triptofan, 25% din doza zilnica recomandata de magneziu si 20% din cea de fosfor.  Nucile caju au un continut de grasimi mai mic decat majoritatea fructelor oleaginoase dar aceste grasimi sunt extraordinar de sanatoase. Aproximativ 75% dintre grasimile continute de nucile caju sunt acizi grasi nesaturati (majoritar fiind acidul oleic), aceiasi pe care ii regasim si in uleiul de masline despre care stim ca aduce majore beneficii sanatatii, inclusiv sanatatii inimii. Cercetarile oamenilor de stiinta arata ca acidul oleic continut de alunele caju este de ajutor in prevenirea bolilor cardiovasculare, chiar si la persoanele cu diabet zaharat. Studii realizate cu pacienti suferinzi de diabet zaharat arata ca grasimile mononesaturate pot ajuta la reducerea nivelului ridicat de trigliceride daca sunt asociate cu o dieta si o conduita alimentara corecta. Trigliceridele sunt o forma de grasimi din sange asociate cu un risc crescut de boli de inima.  Indicatii principale caju: - caju sprijina metabolismul celular normal si previne cancerul - caju ajuta sanatatea inimii prin continutul de acizi grasi nesaturati - caju ajuta la sanatatea parului si a pielii, prin continutul de minerale si oligoelemente - caju ajuta la sanatatea oaselor - caju este bun pentru sanatatea nervilor si sprijina functiile cerebrale - caju previne pietrele formarea piterelor la bila - caju ajuta la pierderea in greutate prin continutul echilibrat de nutrienti Prezentare: punga cu 300g Caju (nuci caju) 300g Solaris
Caju crud 500g - SPRINGMARKT
56,98 RON
61,94 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Caju crud 500g - SPRINGMARKT Nuci caju crude, o gustare delicioasa si sanatoasa. Beneficii Caju crud springmarkt - SPRINGMARKT:Caju are un continut ridicat de Omega 6 precum si o gama larga de elemente esentiale: cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.Caju contine acid oleic, bun pentru inima.Contine acizi grasi nesaturati.Nu contie colesterol.Este bogat tn antioxidanti si au multe vitamine.Tara de origine: Vietnam. Depozitare Caju crud springmarkt - SPRINGMARKT: A se pastra la loc uscat si racoros. Caju crud 500g - SPRINGMARKT
Caju (nuci caju) 200g eco-bio - Dragon Superfoods
29,95 RON
32,55 RON -8%
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Caju (nuci caju) 200g eco-bio - Dragon Superfoods Caju sunt niste pseudo nuci ce cresc la capatul unui fruct si pot fi asemanate dpdv fiziologic mai mult cu semintele unui mar. Originare din Brazilia, alunele Caju sunt intotdeauna vandute decorticate deoarece interiorul cochiliei contine o rasina care trebuie indepartata cu mare atentie inainte de a le manca. Ele au proprietati desebit de valoroase si se recomanda introducerea lor in alimentatia curenta. Caju au proprietati nutritive valoroase si sunt bogate in elemente esentiale precum cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.  Un pumn de caju (50g) inseamna aproximativ 200 de calorii si ofera 40% din necesarul zilnic de cupru, 30% din cel de mangan si triptofan, 25% din doza zilnica recomandata de magneziu si 20% din cea de fosfor.  Nucile caju au un continut de grasimi mai mic decat majoritatea fructelor oleaginoase dar aceste grasimi sunt extraordinar de sanatoase. Aproximativ 75% dintre grasimile continute de nucile caju sunt acizi grasi nesaturati (majoritar fiind acidul oleic), aceiasi pe care ii regasim si in uleiul de masline despre care stim ca aduce majore beneficii sanatatii, inclusiv sanatatii inimii. Cercetarile oamenilor de stiinta arata ca acidul oleic continut de alunele caju este de ajutor in prevenirea bolilor cardiovasculare, chiar si la persoanele cu diabet zaharat. Studii realizate cu pacienti suferinzi de diabet zaharat arata ca grasimile mononesaturate pot ajuta la reducerea nivelului ridicat de trigliceride daca sunt asociate cu o dieta si o conduita alimentara corecta. Trigliceridele sunt o forma de grasimi din sange asociate cu un risc crescut de boli de inima.  Indicatii principale caju:  - caju sprijina metabolismul celular normal si previne cancerul  - caju ajuta sanatatea inimii prin continutul de acizi grasi nesaturati - caju ajuta la sanatatea parului si a pielii, prin continutul de minerale si oligoelemente - caju ajuta la sanatatea oaselor - caju este bun pentru sanatatea nervilor si sprijina functiile cerebrale - caju previne pietrele formarea piterelor la bila - caju ajuta la pierderea in greutate prin continutul echilibrat de nutrienti Prezentare: punga cu 200g caju provenit din agricuturi ecologice Caju (nuci caju) 200g eco-bio - Dragon Superfoods
Caju crud 100g - SPRINGMARKT
9,95 RON
10,82 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
Caju crud 100g - SPRINGMARKT Nuci caju crude, o gustare delicioasa si sanatoasa. Beneficii Caju Crud - SPRINGMARKT:Are un continut ridicat de Omega 6 precum si o gama larga de elemente esentiale: cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.Contine acid oleic, bun pentru inima.Contine acizi grasi nesaturati.Nu contie colesterol.Este bogat tn antioxidanti si au multe vitamine.Tara de origine: Vietnam. Depozitare Caju Crud - SPRINGMARKT: A se pastra la loc uscat si racoros. Caju crud 100g - SPRINGMARKT
Caju crud 250g - SPRINGMARKT
20,95 RON
22,77 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Caju crud 250g - SPRINGMARKT Nuci caju crude, o gustare delicioasa si sanatoasa. Beneficii Caju Crud - SPRINGMARKT:Are un continut ridicat de Omega 6 precum si o gama larga de elemente esentiale: cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.Contine acid oleic, bun pentru inima.Contine acizi grasi nesaturati.Nu contie colesterol.Este bogat tn antioxidanti si au multe vitamine.Tara de origine: Vietnam. Depozitare Caju Crud - SPRINGMARKT: A se pastra la loc uscat si racoros. Caju crud 250g - SPRINGMARKT
Caju (nuci caju) 300g Phytopharm
23,95 RON
26,03 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Caju (nuci caju) 300g Phytopharm Caju sunt niste pseudo nuci ce cresc la capatul unui fruct si pot fi asemanate dpdv fiziologic mai mult cu semintele unui mar. Originare din Brazilia, alunele Caju sunt intotdeauna vandute decorticate deoarece interiorul cochiliei contine o rasina care trebuie indepartata cu mare atentie inainte de a le manca. Ele au proprietati desebit de valoroase si se recomanda introducerea lor in alimentatia curenta. Caju au proprietati nutritive valoroase si sunt bogate in elemente esentiale precum cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.  Un pumn de caju (50g) inseamna aproximativ 200 de calorii si ofera 40% din necesarul zilnic de cupru, 30% din cel de mangan si triptofan, 25% din doza zilnica recomandata de magneziu si 20% din cea de fosfor.  Nucile caju au un continut de grasimi mai mic decat majoritatea fructelor oleaginoase dar aceste grasimi sunt extraordinar de sanatoase. Aproximativ 75% dintre grasimile continute de nucile caju sunt acizi grasi nesaturati (majoritar fiind acidul oleic), aceiasi pe care ii regasim si in uleiul de masline despre care stim ca aduce majore beneficii sanatatii, inclusiv sanatatii inimii. Cercetarile oamenilor de stiinta arata ca acidul oleic continut de alunele caju este de ajutor in prevenirea bolilor cardiovasculare, chiar si la persoanele cu diabet zaharat. Studii realizate cu pacienti suferinzi de diabet zaharat arata ca grasimile mononesaturate pot ajuta la reducerea nivelului ridicat de trigliceride daca sunt asociate cu o dieta si o conduita alimentara corecta. Trigliceridele sunt o forma de grasimi din sange asociate cu un risc crescut de boli de inima.  Indicatii principale caju: - caju sprijina metabolismul celular normal si previne cancerul - caju ajuta sanatatea inimii prin continutul de acizi grasi nesaturati - caju ajuta la sanatatea parului si a pielii, prin continutul de minerale si oligoelemente - caju ajuta la sanatatea oaselor - caju este bun pentru sanatatea nervilor si sprijina functiile cerebrale - caju previne pietrele formarea piterelor la bila - caju ajuta la pierderea in greutate prin continutul echilibrat de nutrienti Prezentare: punga cu 300g si fermoar Caju (nuci caju) 300g Phytopharm
Caju (nuci caju) 90g Solaris
9,95 RON
10,82 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Caju (nuci caju) 90g Solaris Caju sunt niste pseudo nuci ce cresc la capatul unui fruct si pot fi asemanate dpdv fiziologic mai mult cu semintele unui mar. Originare din Brazilia, alunele Caju sunt intotdeauna vandute decorticate deoarece interiorul cochiliei contine o rasina care trebuie indepartata cu mare atentie inainte de a le manca. Ele au proprietati desebit de valoroase si se recomanda introducerea lor in alimentatia curenta. Caju au proprietati nutritive valoroase si sunt bogate in elemente esentiale precum cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.  Un pumn de caju (50g) inseamna aproximativ 200 de calorii si ofera 40% din necesarul zilnic de cupru, 30% din cel de mangan si triptofan, 25% din doza zilnica recomandata de magneziu si 20% din cea de fosfor.  Nucile caju au un continut de grasimi mai mic decat majoritatea fructelor oleaginoase dar aceste grasimi sunt extraordinar de sanatoase. Aproximativ 75% dintre grasimile continute de nucile caju sunt acizi grasi nesaturati (majoritar fiind acidul oleic), aceiasi pe care ii regasim si in uleiul de masline despre care stim ca aduce majore beneficii sanatatii, inclusiv sanatatii inimii. Cercetarile oamenilor de stiinta arata ca acidul oleic continut de alunele caju este de ajutor in prevenirea bolilor cardiovasculare, chiar si la persoanele cu diabet zaharat. Studii realizate cu pacienti suferinzi de diabet zaharat arata ca grasimile mononesaturate pot ajuta la reducerea nivelului ridicat de trigliceride daca sunt asociate cu o dieta si o conduita alimentara corecta. Trigliceridele sunt o forma de grasimi din sange asociate cu un risc crescut de boli de inima.  Indicatii principale caju: - caju sprijina metabolismul celular normal si previne cancerul - caju ajuta sanatatea inimii prin continutul de acizi grasi nesaturati - caju ajuta la sanatatea parului si a pielii, prin continutul de minerale si oligoelemente - caju ajuta la sanatatea oaselor - caju este bun pentru sanatatea nervilor si sprijina functiile cerebrale - caju previne pietrele formarea piterelor la bila - caju ajuta la pierderea in greutate prin continutul echilibrat de nutrienti Prezentare: punga cu 90g Caju (nuci caju) 90g Solaris
Caju (nuci caju) 100g Phytopharm
8,95 RON
9,73 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Caju (nuci caju) 100g Phytopharm Caju sunt niste pseudo nuci ce cresc la capatul unui fruct si pot fi asemanate dpdv fiziologic mai mult cu semintele unui mar. Originare din Brazilia, alunele Caju sunt intotdeauna vandute decorticate deoarece interiorul cochiliei contine o rasina care trebuie indepartata cu mare atentie inainte de a le manca. Ele au proprietati desebit de valoroase si se recomanda introducerea lor in alimentatia curenta. Caju au proprietati nutritive valoroase si sunt bogate in elemente esentiale precum cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.  Un pumn de caju (50g) inseamna aproximativ 200 de calorii si ofera 40% din necesarul zilnic de cupru, 30% din cel de mangan si triptofan, 25% din doza zilnica recomandata de magneziu si 20% din cea de fosfor.  Nucile caju au un continut de grasimi mai mic decat majoritatea fructelor oleaginoase dar aceste grasimi sunt extraordinar de sanatoase. Aproximativ 75% dintre grasimile continute de nucile caju sunt acizi grasi nesaturati (majoritar fiind acidul oleic), aceiasi pe care ii regasim si in uleiul de masline despre care stim ca aduce majore beneficii sanatatii, inclusiv sanatatii inimii. Cercetarile oamenilor de stiinta arata ca acidul oleic continut de alunele caju este de ajutor in prevenirea bolilor cardiovasculare, chiar si la persoanele cu diabet zaharat. Studii realizate cu pacienti suferinzi de diabet zaharat arata ca grasimile mononesaturate pot ajuta la reducerea nivelului ridicat de trigliceride daca sunt asociate cu o dieta si o conduita alimentara corecta. Trigliceridele sunt o forma de grasimi din sange asociate cu un risc crescut de boli de inima.  Indicatii principale caju: - caju sprijina metabolismul celular normal si previne cancerul - caju ajuta sanatatea inimii prin continutul de acizi grasi nesaturati - caju ajuta la sanatatea parului si a pielii, prin continutul de minerale si oligoelemente - caju ajuta la sanatatea oaselor - caju este bun pentru sanatatea nervilor si sprijina functiile cerebrale - caju previne pietrele formarea piterelor la bila - caju ajuta la pierderea in greutate prin continutul echilibrat de nutrienti Prezentare: punga cu 100g si fermoar Caju (nuci caju) 100g Phytopharm
Caju - eco-bio 100g - One Nature
17,95 RON
19,51 RON -8%
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Caju - eco-bio 100g - One Nature Caju sunt niste pseudo nuci ce cresc la capatul unui fruct si pot fi asemanate dpdv fiziologic mai mult cu semintele unui mar. Originare din Brazilia, alunele Caju sunt intotdeauna vandute decorticate deoarece interiorul cochiliei contine o rasina care trebuie indepartata cu mare atentie inainte de a le manca. Ele au proprietati desebit de valoroase si se recomanda introducerea lor in alimentatia curenta. Caju au proprietati nutritive valoroase si sunt bogate in elemente esentiale precum cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.  Un pumn de caju (50g) inseamna aproximativ 200 de calorii si ofera 40% din necesarul zilnic de cupru, 30% din cel de mangan si triptofan, 25% din doza zilnica recomandata de magneziu si 20% din cea de fosfor.  Nucile caju au un continut de grasimi mai mic decat majoritatea fructelor oleaginoase dar aceste grasimi sunt extraordinar de sanatoase. Aproximativ 75% dintre grasimile continute de nucile caju sunt acizi grasi nesaturati (majoritar fiind acidul oleic), aceiasi pe care ii regasim si in uleiul de masline despre care stim ca aduce majore beneficii sanatatii, inclusiv sanatatii inimii. Cercetarile oamenilor de stiinta arata ca acidul oleic continut de alunele caju este de ajutor in prevenirea bolilor cardiovasculare, chiar si la persoanele cu diabet zaharat. Studii realizate cu pacienti suferinzi de diabet zaharat arata ca grasimile mononesaturate pot ajuta la reducerea nivelului ridicat de trigliceride daca sunt asociate cu o dieta si o conduita alimentara corecta. Trigliceridele sunt o forma de grasimi din sange asociate cu un risc crescut de boli de inima.  Indicatii principale caju:  - caju sprijina metabolismul celular normal si previne cancerul  - caju ajuta sanatatea inimii prin continutul de acizi grasi nesaturati - caju ajuta la sanatatea parului si a pielii, prin continutul de minerale si oligoelemente - caju ajuta la sanatatea oaselor - caju este bun pentru sanatatea nervilor si sprijina functiile cerebrale - caju previne pietrele formarea piterelor la bila - caju ajuta la pierderea in greutate prin continutul echilibrat de nutrienti Ingrediente Caju: caju* *din culturi certificate ecologic Poate contine urme de nuci, alune si migdale.Ambalat in atmosfera protectoare.Valori nutritionale/100g Valoare energetica: 2401 kJ/ 578 kcal Grasimi: 42 g -din care acizi grasi saturate: 9,4g Carbohidrati: 31 g -din care zaharuri: 15 g Fibre: 2,9 g Proteine: 18 g Sare: 0,04 g tara de origine: VietnamAmbalat in Germania Continut: 100g Pastrare: intr-un loc uscat si racoros. Caju - eco-bio 100g - One Nature
Caju spart - eco-bio 200g - One Nature
23,81 RON
26,46 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Caju spart - eco-bio 200g - One Nature Caju sunt niste pseudo nuci ce cresc la capatul unui fruct si pot fi asemanate dpdv fiziologic mai mult cu semintele unui mar. Originare din Brazilia, alunele Caju sunt intotdeauna vandute decorticate deoarece interiorul cochiliei contine o rasina care trebuie indepartata cu mare atentie inainte de a le manca. Ele au proprietati desebit de valoroase si se recomanda introducerea lor in alimentatia curenta. Caju au proprietati nutritive valoroase si sunt bogate in elemente esentiale precum cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.  Un pumn de caju (50g) inseamna aproximativ 200 de calorii si ofera 40% din necesarul zilnic de cupru, 30% din cel de mangan si triptofan, 25% din doza zilnica recomandata de magneziu si 20% din cea de fosfor.  Nucile caju au un continut de grasimi mai mic decat majoritatea fructelor oleaginoase dar aceste grasimi sunt extraordinar de sanatoase. Aproximativ 75% dintre grasimile continute de nucile caju sunt acizi grasi nesaturati (majoritar fiind acidul oleic), aceiasi pe care ii regasim si in uleiul de masline despre care stim ca aduce majore beneficii sanatatii, inclusiv sanatatii inimii. Cercetarile oamenilor de stiinta arata ca acidul oleic continut de alunele caju este de ajutor in prevenirea bolilor cardiovasculare, chiar si la persoanele cu diabet zaharat. Studii realizate cu pacienti suferinzi de diabet zaharat arata ca grasimile mononesaturate pot ajuta la reducerea nivelului ridicat de trigliceride daca sunt asociate cu o dieta si o conduita alimentara corecta. Trigliceridele sunt o forma de grasimi din sange asociate cu un risc crescut de boli de inima.  Indicatii principale caju:  - caju sprijina metabolismul celular normal si previne cancerul  - caju ajuta sanatatea inimii prin continutul de acizi grasi nesaturati - caju ajuta la sanatatea parului si a pielii, prin continutul de minerale si oligoelemente - caju ajuta la sanatatea oaselor - caju este bun pentru sanatatea nervilor si sprijina functiile cerebrale - caju previne pietrele formarea piterelor la bila - caju ajuta la pierderea in greutate prin continutul echilibrat de nutrienti Ingrediente Caju spart: caju*. *din culturi certificate ecologicPoate contine urme de nuci, alune si migdale.Ambalat in atmosfera protectoare.Valori nutritionale/100g Valoare energetica: 2530 kJ/ 610 kcal Grasimi: 49 g -din care acizi grasi saturate: 7,9 g Carbohidrati: 21 g -din care zaharuri¹: 1,0 g Fibre: 3,1 g, Proteine: 21 g, Sare²: 0,04 g ¹contine zaharuri in mod natural²fara adaos de saretara de origine: VietnamAmbalat in Germania Continut: 200g Pastrare: intr-un loc uscat si racoros. Caju spart - eco-bio 200g - One Nature
Caju gigant - eco-bio 100g - Pronat
12,95 RON
14,08 RON -8%
cu TVA
Ultimele produse in stoc
Caju gigant - nuci caju- eco-bio 100g - Pronat Caju sunt niste pseudo nuci ce cresc la capatul unui fruct si pot fi asemanate dpdv fiziologic mai mult cu semintele unui mar. Originare din Brazilia, alunele Caju sunt intotdeauna vandute decorticate deoarece interiorul cochiliei contine o rasina care trebuie indepartata cu mare atentie inainte de a le manca. Ele au proprietati desebit de valoroase si se recomanda introducerea lor in alimentatia curenta. Caju au proprietati nutritive valoroase si sunt bogate in elemente esentiale precum cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.  Un pumn de caju (50g) inseamna aproximativ 200 de calorii si ofera 40% din necesarul zilnic de cupru, 30% din cel de mangan si triptofan, 25% din doza zilnica recomandata de magneziu si 20% din cea de fosfor.  Ingrediente Caju gigant: samburi de caju** din culturi certificate ecologic. Valori nutritionale/100 g Valoare energetica: 2315kJ/553kcal Grasime: 43,9g, din care: -acizi grasi saturati: 0g -acizi grasi mono-nesaturati: 23,8g -acizi grasi poli-nesaturati: 7,9g Carbohidrati: 30,9g -din care zaharuri: 5,9g Fibre: 3,3g Proteine: 18,2g Sare: 0,12g Aceste valori depind de fluctuatiile naturale ale calitatii materiei prime.Imaginea de pe eticheta are titlu informativ.Produsul nu contine organisme modificate genetic si nu este iradiat. Pastrare: intr-un loc uscat si racoros. Origine: Vietnam Caju gigant - eco-bio 100g - Pronat
Caju crud (nuci caju) 1000g - Fruit Orchard
63,48 RON
69,00 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Caju crud (nuci caju) 1000g - Fruit Orchard Caju sunt niste pseudo nuci ce cresc la capatul unui fruct si pot fi asemanate dpdv fiziologic mai mult cu semintele unui mar. Originare din Brazilia, alunele Caju sunt intotdeauna vandute decorticate deoarece interiorul cochiliei contine o rasina care trebuie indepartata cu mare atentie inainte de a le manca. Ele au proprietati desebit de valoroase si se recomanda introducerea lor in alimentatia curenta. Caju au proprietati nutritive valoroase si sunt bogate in elemente esentiale precum cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.  Un pumn de caju (50g) inseamna aproximativ 200 de calorii si ofera 40% din necesarul zilnic de cupru, 30% din cel de mangan si triptofan, 25% din doza zilnica recomandata de magneziu si 20% din cea de fosfor.  Nucile caju au un continut de grasimi mai mic decat majoritatea fructelor oleaginoase dar aceste grasimi sunt extraordinar de sanatoase. Aproximativ 75% dintre grasimile continute de nucile caju sunt acizi grasi nesaturati (majoritar fiind acidul oleic), aceiasi pe care ii regasim si in uleiul de masline despre care stim ca aduce majore beneficii sanatatii, inclusiv sanatatii inimii. Cercetarile oamenilor de stiinta arata ca acidul oleic continut de alunele caju este de ajutor in prevenirea bolilor cardiovasculare, chiar si la persoanele cu diabet zaharat. Studii realizate cu pacienti suferinzi de diabet zaharat arata ca grasimile mononesaturate pot ajuta la reducerea nivelului ridicat de trigliceride daca sunt asociate cu o dieta si o conduita alimentara corecta. Trigliceridele sunt o forma de grasimi din sange asociate cu un risc crescut de boli de inima.  Indicatii principale caju:  - caju sprijina metabolismul celular normal si previne cancerul  - caju ajuta sanatatea inimii prin continutul de acizi grasi nesaturati - caju ajuta la sanatatea parului si a pielii, prin continutul de minerale si oligoelemente - caju ajuta la sanatatea oaselor - caju este bun pentru sanatatea nervilor si sprijina functiile cerebrale - caju previne pietrele formarea piterelor la bila - caju ajuta la pierderea in greutate prin continutul echilibrat de nutrienti
Caju gigant (nuci caju) 100g Pronat
12,95 RON
14,08 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Caju gigant (nuci caju) 100g Pronat Caju sunt niste pseudo nuci ce cresc la capatul unui fruct si pot fi asemanate dpdv fiziologic mai mult cu semintele unui mar. Originare din Brazilia, alunele Caju sunt intotdeauna vandute decorticate deoarece interiorul cochiliei contine o rasina care trebuie indepartata cu mare atentie inainte de a le manca. Ele au proprietati desebit de valoroase si se recomanda introducerea lor in alimentatia curenta. Caju au proprietati nutritive valoroase si sunt bogate in elemente esentiale precum cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.  Un pumn de caju (50g) inseamna aproximativ 200 de calorii si ofera 40% din necesarul zilnic de cupru, 30% din cel de mangan si triptofan, 25% din doza zilnica recomandata de magneziu si 20% din cea de fosfor.  Nucile caju au un continut de grasimi mai mic decat majoritatea fructelor oleaginoase dar aceste grasimi sunt extraordinar de sanatoase. Aproximativ 75% dintre grasimile continute de nucile caju sunt acizi grasi nesaturati (majoritar fiind acidul oleic), aceiasi pe care ii regasim si in uleiul de masline despre care stim ca aduce majore beneficii sanatatii, inclusiv sanatatii inimii. Cercetarile oamenilor de stiinta arata ca acidul oleic continut de alunele caju este de ajutor in prevenirea bolilor cardiovasculare, chiar si la persoanele cu diabet zaharat. Studii realizate cu pacienti suferinzi de diabet zaharat arata ca grasimile mononesaturate pot ajuta la reducerea nivelului ridicat de trigliceride daca sunt asociate cu o dieta si o conduita alimentara corecta. Trigliceridele sunt o forma de grasimi din sange asociate cu un risc crescut de boli de inima.  Indicatii principale caju:  - caju sprijina metabolismul celular normal si previne cancerul  - caju ajuta sanatatea inimii prin continutul de acizi grasi nesaturati - caju ajuta la sanatatea parului si a pielii, prin continutul de minerale si oligoelemente - caju ajuta la sanatatea oaselor - caju este bun pentru sanatatea nervilor si sprijina functiile cerebrale - caju previne pietrele formarea piterelor la bila - caju ajuta la pierderea in greutate prin continutul echilibrat de nutrienti
Caju crud (nuci caju) 500g - Fruit Orchard
40,95 RON
44,51 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
Caju crud (nuci caju) 500g - Fruit Orchard Caju sunt niste pseudo nuci ce cresc la capatul unui fruct si pot fi asemanate dpdv fiziologic mai mult cu semintele unui mar. Originare din Brazilia, alunele Caju sunt intotdeauna vandute decorticate deoarece interiorul cochiliei contine o rasina care trebuie indepartata cu mare atentie inainte de a le manca. Ele au proprietati desebit de valoroase si se recomanda introducerea lor in alimentatia curenta. Caju au proprietati nutritive valoroase si sunt bogate in elemente esentiale precum cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.  Un pumn de caju (50g) inseamna aproximativ 200 de calorii si ofera 40% din necesarul zilnic de cupru, 30% din cel de mangan si triptofan, 25% din doza zilnica recomandata de magneziu si 20% din cea de fosfor.  Nucile caju au un continut de grasimi mai mic decat majoritatea fructelor oleaginoase dar aceste grasimi sunt extraordinar de sanatoase. Aproximativ 75% dintre grasimile continute de nucile caju sunt acizi grasi nesaturati (majoritar fiind acidul oleic), aceiasi pe care ii regasim si in uleiul de masline despre care stim ca aduce majore beneficii sanatatii, inclusiv sanatatii inimii. Cercetarile oamenilor de stiinta arata ca acidul oleic continut de alunele caju este de ajutor in prevenirea bolilor cardiovasculare, chiar si la persoanele cu diabet zaharat. Studii realizate cu pacienti suferinzi de diabet zaharat arata ca grasimile mononesaturate pot ajuta la reducerea nivelului ridicat de trigliceride daca sunt asociate cu o dieta si o conduita alimentara corecta. Trigliceridele sunt o forma de grasimi din sange asociate cu un risc crescut de boli de inima.  Indicatii principale caju:  - caju sprijina metabolismul celular normal si previne cancerul  - caju ajuta sanatatea inimii prin continutul de acizi grasi nesaturati - caju ajuta la sanatatea parului si a pielii, prin continutul de minerale si oligoelemente - caju ajuta la sanatatea oaselor - caju este bun pentru sanatatea nervilor si sprijina functiile cerebrale - caju previne pietrele formarea piterelor la bila - caju ajuta la pierderea in greutate prin continutul echilibrat de nutrienti
Caju crud (nuci caju) 250g eco-bio - PETRAS
25,39 RON
27,60 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Caju crud (nuci caju) 250g eco-bio - PETRAS Caju sunt niste pseudo nuci ce cresc la capatul unui fruct si pot fi asemanate dpdv fiziologic mai mult cu semintele unui mar. Originare din Brazilia, alunele Caju sunt intotdeauna vandute decorticate deoarece interiorul cochiliei contine o rasina care trebuie indepartata cu mare atentie inainte de a le manca. Ele au proprietati desebit de valoroase si se recomanda introducerea lor in alimentatia curenta. Caju au proprietati nutritive valoroase si sunt bogate in elemente esentiale precum cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.  Un pumn de caju (50g) inseamna aproximativ 200 de calorii si ofera 40% din necesarul zilnic de cupru, 30% din cel de mangan si triptofan, 25% din doza zilnica recomandata de magneziu si 20% din cea de fosfor.  Nucile caju au un continut de grasimi mai mic decat majoritatea fructelor oleaginoase dar aceste grasimi sunt extraordinar de sanatoase. Aproximativ 75% dintre grasimile continute de nucile caju sunt acizi grasi nesaturati (majoritar fiind acidul oleic), aceiasi pe care ii regasim si in uleiul de masline despre care stim ca aduce majore beneficii sanatatii, inclusiv sanatatii inimii. Cercetarile oamenilor de stiinta arata ca acidul oleic continut de alunele caju este de ajutor in prevenirea bolilor cardiovasculare, chiar si la persoanele cu diabet zaharat. Studii realizate cu pacienti suferinzi de diabet zaharat arata ca grasimile mononesaturate pot ajuta la reducerea nivelului ridicat de trigliceride daca sunt asociate cu o dieta si o conduita alimentara corecta. Trigliceridele sunt o forma de grasimi din sange asociate cu un risc crescut de boli de inima.  Indicatii principale caju:  - caju sprijina metabolismul celular normal si previne cancerul  - caju ajuta sanatatea inimii prin continutul de acizi grasi nesaturati - caju ajuta la sanatatea parului si a pielii, prin continutul de minerale si oligoelemente - caju ajuta la sanatatea oaselor - caju este bun pentru sanatatea nervilor si sprijina functiile cerebrale - caju previne pietrele formarea piterelor la bila - caju ajuta la pierderea in greutate prin continutul echilibrat de nutrienti
Caju (nuci caju) 500g Phytopharm
37,95 RON
41,25 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Caju (nuci caju) 500g Phytopharm Caju sunt niste pseudo nuci ce cresc la capatul unui fruct si pot fi asemanate dpdv fiziologic mai mult cu semintele unui mar. Originare din Brazilia, alunele Caju sunt intotdeauna vandute decorticate deoarece interiorul cochiliei contine o rasina care trebuie indepartata cu mare atentie inainte de a le manca. Ele au proprietati desebit de valoroase si se recomanda introducerea lor in alimentatia curenta. Caju au proprietati nutritive valoroase si sunt bogate in elemente esentiale precum cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.  Un pumn de caju (50g) inseamna aproximativ 200 de calorii si ofera 40% din necesarul zilnic de cupru, 30% din cel de mangan si triptofan, 25% din doza zilnica recomandata de magneziu si 20% din cea de fosfor.  Nucile caju au un continut de grasimi mai mic decat majoritatea fructelor oleaginoase dar aceste grasimi sunt extraordinar de sanatoase. Aproximativ 75% dintre grasimile continute de nucile caju sunt acizi grasi nesaturati (majoritar fiind acidul oleic), aceiasi pe care ii regasim si in uleiul de masline despre care stim ca aduce majore beneficii sanatatii, inclusiv sanatatii inimii. Cercetarile oamenilor de stiinta arata ca acidul oleic continut de alunele caju este de ajutor in prevenirea bolilor cardiovasculare, chiar si la persoanele cu diabet zaharat. Studii realizate cu pacienti suferinzi de diabet zaharat arata ca grasimile mononesaturate pot ajuta la reducerea nivelului ridicat de trigliceride daca sunt asociate cu o dieta si o conduita alimentara corecta. Trigliceridele sunt o forma de grasimi din sange asociate cu un risc crescut de boli de inima.  Indicatii principale caju: - caju sprijina metabolismul celular normal si previne cancerul - caju ajuta sanatatea inimii prin continutul de acizi grasi nesaturati - caju ajuta la sanatatea parului si a pielii, prin continutul de minerale si oligoelemente - caju ajuta la sanatatea oaselor - caju este bun pentru sanatatea nervilor si sprijina functiile cerebrale - caju previne pietrele formarea piterelor la bila - caju ajuta la pierderea in greutate prin continutul echilibrat de nutrienti Prezentare: punga cu 500g si fermoar Caju (nuci caju) 500g Phytopharm
Caju crud 500g - SANOVITA
49,03 RON
53,29 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Caju crud 500g - SANOVITA Arborele de Caju (sau Acaju), pe numele sau stiintific Anacardium occidentale, ruda buna cu Arborele de fistic si de mango, a fost adus din America de Sud de catre exploratorii portughezi, iar de acolo s-a raspandit in toata lumea, mai exact in tarile cu temperaturi suficient de ridicate incat sa permita cultivarea sa la scara larga. Astazi gasim caju cu precadere in tarile cu clima tropicala, cei mai mari exportatori de caju fiind, in ordine, Nigeria, India si Coasta de Fildes. Proprietati Caju : 25% din necesarul zilnic de magneziu 37% din necesarul zilnic de cupru 28% din doza zilnica de mangan 20% din doza de fosfor Beneficii Caju : inima sistem nervos sistemul osos digestie  dormi mai bine cancer Prezentare Caju crud: 500g Caju crud 500g - SANOVITA
Caju crud 150g - SANOVITA
15,95 RON
17,34 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Caju crud 150g - SANOVITA Arborele de Caju (sau Acaju), pe numele sau stiintific Anacardium occidentale, ruda buna cu Arborele de fistic si de mango, a fost adus din America de Sud de catre exploratorii portughezi, iar de acolo s-a raspandit in toata lumea, mai exact in tarile cu temperaturi suficient de ridicate incat sa permita cultivarea sa la scara larga. Astazi gasim caju cu precadere in tarile cu clima tropicala, cei mai mari exportatori de caju fiind, in ordine, Nigeria, India si Coasta de Fildes. Proprietati Caju : 25% din necesarul zilnic de magneziu 37% din necesarul zilnic de cupru 28% din doza zilnica de mangan 20% din doza de fosfor Beneficii Caju : inima sistem nervos sistemul osos digestie  dormi mai bine cancer Prezentare Caju crud: 150g Caju crud 150g - SANOVITA
Caju crud - eco-bio 200g - DECO ITALIA
21,95 RON
23,86 RON -8%
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Caju crud - eco-bio 200g - DECO ITALIA  Caju sunt niste pseudo nuci ce cresc la capatul unui fruct si pot fi asemanate dpdv fiziologic mai mult cu semintele unui mar. Originare din Brazilia, alunele Caju sunt intotdeauna vandute decorticate deoarece interiorul cochiliei contine o rasina care trebuie indepartata cu mare atentie inainte de a le manca. Ele au proprietati desebit de valoroase si se recomanda introducerea lor in alimentatia curenta. Caju au proprietati nutritive valoroase si sunt bogate in elemente esentiale precum cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.  Un pumn de caju (50g) inseamna aproximativ 200 de calorii si ofera 40% din necesarul zilnic de cupru, 30% din cel de mangan si triptofan, 25% din doza zilnica recomandata de magneziu si 20% din cea de fosfor.  Nucile caju au un continut de grasimi mai mic decat majoritatea fructelor oleaginoase dar aceste grasimi sunt extraordinar de sanatoase. Aproximativ 75% dintre grasimile continute de nucile caju sunt acizi grasi nesaturati (majoritar fiind acidul oleic), aceiasi pe care ii regasim si in uleiul de masline despre care stim ca aduce majore beneficii sanatatii, inclusiv sanatatii inimii. Cercetarile oamenilor de stiinta arata ca acidul oleic continut de alunele caju este de ajutor in prevenirea bolilor cardiovasculare, chiar si la persoanele cu diabet zaharat. Studii realizate cu pacienti suferinzi de diabet zaharat arata ca grasimile mononesaturate pot ajuta la reducerea nivelului ridicat de trigliceride daca sunt asociate cu o dieta si o conduita alimentara corecta. Trigliceridele sunt o forma de grasimi din sange asociate cu un risc crescut de boli de inima.  Indicatii principale caju:  - caju sprijina metabolismul celular normal si previne cancerul  - caju ajuta sanatatea inimii prin continutul de acizi grasi nesaturati - caju ajuta la sanatatea parului si a pielii, prin continutul de minerale si oligoelemente - caju ajuta la sanatatea oaselor - caju este bun pentru sanatatea nervilor si sprijina functiile cerebrale - caju previne pietrele formarea piterelor la bila - caju ajuta la pierderea in greutate prin continutul echilibrat de nutrienti Ingrediente Caju: caju* *din culturi certificate ecologic Valori nutritionale/100g Valoare energetica: 2315 kJ/553 kcal Grasimi: 43,9 g -din care acizi grasi saturate: 7,8 g Fibre: 3,3 g Proteine: 18,2 g Sare: 0,03 g tara de origine: Vietnam Continut: 200g Pastrare: intr-un loc uscat si racoros. Caju crud - eco-bio 200g - DECO ITALIA 
Caju crud

Comanda caju de la minuneanaturii.ro.

Ce sunt nucile de caju?

Nucile de caju fac parte din familia din care fac parte si fisticul si mango, fiind originare din partea de nord-est a Braziliei. Aceste nuci sunt insa cultivate in zilele noastre si in tari precum India, Sri Lanka, Kenya sau Tanzania.

Nucile de caju au o valoare nutritionala impresionanta. Acestea contin proteine, dar si minerale precum cuprul, calciul, magneziul, fierul, fosforul, potasiul si zincul. Nucile de caju contin, de asemenea, si vitamine din belsug. 

Acestea au o multime de nutrienti, cum ar fi: magneziu, fosfor, calciu, seleniu, zinc, cupru, potasiu, vitaminele C, E, K, B1,B 2, B3, B6, acid folic, fier, fibre, proteine şi grăsimi sanatoase omega-3.

Pe minuneanaturii.ro ai o gama completa de produse in categoria Caju precum:

  • nuci caju,
  • caju bio,
  • caju ecologic,
  • crema de caju,
  • pasta de caju,
  • baton caju,
  • branza de caju,
  • unt de caju,
  • caju crud,
  • caju solaris,
  • si multe altele

Toate produsele din categoria Caju sunt 100% naturale si originale. Nucile de caju nu numai ca sunt extrem de gustoase, insa sunt si bogate din punct de vedere nutritional si au o multime de beneficii pentru sanatate. Nucile de caju previn afectiunile cardiace si ale sistemului circulator. Mentin senzatia de satietate si impiedica instalarea anemiei. Caju contine grasimi sanatoase, monosaturate si polinesaturate. acestea ajuta la reglarea colesterolului, dar si la mentinerea senzatiei de satietate, ajutand astfel la reglarea greutatii corporale, fara a impiedica insa absorbtia de minerale. 

Cum nucile de caju contin mai multe vitamine din complexul B, contributia lor la mentinerea sanatatii sistemului nervos este un argument de luat in calcul atunci cand decizi sa le introduci in alimentatie.

Nucile caju sunt perfecte pentru o gustare dintre mese. acestea pot fi consumate individual sau alaturi de alte nuci sau fructe uscate, precum merisoarele, prunele deshidratate sau caisele confiate.

 Poti adauga nuci caju in salate de fructe si de legume, dar le poti incorpora si in preparate culinare mai complexe, asa cum sunt cele pe baza de pui si nuci. De altfel, ele pot fi adaugate si in deserturi, carora le vor conferi un gust placut si o textura cremoasa si densa.

Iti oferim consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h.

Orice intrebarea ai legata de caju sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp.

Descopera caju la pret redus sau oferta speciala.