Paste fara gluten

Spaghetti din orez si quinoa fara gluten eco-bio 250g - Biofair
22,95 RON
24,95 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Spaghetti din orez si quinoa fara gluten bio 250g fairtrade Produsul provine din comert echitabil - certificat Fairtrade Ingrediente: faina de orez* 75%, faina de quinoa* 25% *din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie 1545kJ/369kcal Grasimi 0.7g din care saturate 0.0g Carbohidrati 75.0g din care zaharuri 0.0g Fibre 1.8g Proteine 10.7g Sare 0.01g Produs certificat ecologic 250g Spaghetti din orez si quinoa fara gluten eco-bio 250g
Fusilli din orez si quinoa fara gluten eco-bio 250g - Biofair
19,95 RON
21,68 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Fusilli din orez si quinoa fara gluten bio 250g Produsul provine din comert echitabil - certificat Fairtrade Ingrediente: faina de orez* 75%, faina de quinoa* 25% *din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie 1545kJ/369kcal Grasimi 0.7g din care saturate 0.0g Carbohidrati 75.0g din care zaharuri 0.0g Fibre 1.8g Proteine 10.7g Sare 0.01g Produs certificat ecologic 250g Fusilli din orez si quinoa fara gluten eco-bio 250g
Fusilli din orez integral fara gluten eco-bio 500g - Amisa
19,95 RON
21,68 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Fusilli din orez integral fara gluten bio 500g Ingrediente: faina integrala din orez* *din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie 1539 kJ/364 kcal Grasimi 3.8g din care saturate 0.9g Carbohidrati 72.0g din care zaharuri 1.4g Fibre 3.5g Proteine 9.1g Sare 0.003g Produs certificat ecologic 500g Fusilli din orez integral fara gluten eco-bio 500g
Spaghetti din hrisca fara gluten eco-bio 500g - Amisa
27,95 RON
30,38 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Spaghetti din hrisca fara gluten bio 500g Ingrediente: faina de hrisca*. *din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie 1526kj/361kcal Grasimi 3.2g din care saturate 0.7g Carbohidrati 65.9g din care zaharuri 0.5g Fibre 7.0g Proteine 13.6g Sare 0.003g Produs certificat ecologic 500g Spaghetti din hrisca fara gluten eco-bio 500g
Fusilli din orez si quinoa rosie si alba eco-bio 250g - Biofair
19,15 RON
20,82 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Fusilli din orez si quinoa rosie si alba bio 250g fairtrade Delicioase, colorate si sanatoase. Ingrediente: faina de orez* (79%), faina de quinoa alba* (12%), faina de quinoa rosie* (9%)*din agricultura ecologica   Valori nutritionale Per 100g Energie 1491kj / 356kcal Grasimi 1.1G din care saturate 0.08G Carbohidrati 78.1g din care zaharuri 0.0g Fibre 1.0g Proteine 8.5g Saruri 0.03g Produs certificat ecologic si fairtrade 250g Fusilli din orez si quinoa rosie si alba eco-bio 250g
Spaghette Konjac SHIRATAKI 200g, Diet Food
13,95 RON
15,16 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Spaghette Konjac SHIRATAKI 200g, Diet Food Paste din Konjac, naturale 100%, fara grasimi, fara proteine, fara carbohidrati, perfect pentru curele de slabire, potrivit pentru vegetarieni, vegani, diabetici, precum si pentru persoanele cu intoleranta la grau sau alergie la soia. Produs ce nu contine in mod natural gluten sau soia. Caracteristici: produs natural, vegan, in mod natural fara gluten Spaghette Konjac SHIRATAKI: este cel mai popular tip de paste si pot fi consumate doar cu sosul favorit. Pastele din konjac Diet Food pot fi consumate ca un substitut pentru orez si paste si pot fi incorporate in aproape orice fel de mancare. Marele avantaj al acestor paste este faptul ca produsele sunt complet naturale, iar fibrele pe care le contin ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange, reduc pofta de mancare si mancatul in exces . Principalul ingredient este glucomanan - fibre solubile derivate din radacina plantei Konnyak (Amorphophallus konjac). Konjac sau Konnyaku este o planta perena din Asia care creste salbatic la altitudini foarte mari. Sursa de hrana total naturala, Konjac are un continut de 97% apa, bogat in minerale bune si sarac in calorii. Cea mai usoara forma de a consuma Konjac este sub forma de paste, cunoscute si sub numele de Shirataki. Beneficii Spaghette Konjac SHIRATAKI: un produs natural non alergenic contine aproape zero calorii si carbohidrati, ajuta la pierderea in greutate produsul este 100% de origine vegetala are capacitatea de a absorbi pana la de 100 ori volumul sau in lichid produs incolor, fara un gust propriu, absoarbe rapid adaosuri de gust si condimente nu contine carbohidrati, grasimi, proteine, gluten; nu permite absorbtia zaharurilor din alimentatie;  contine fibre si faciliteaza tranzitul intestinal; ofera mult dorita senzatie de satietate; regleaza glicemia. Ingrediente Spaghette Konjac SHIRATAKI: apa, konjac glucomanan, calcium hidroxid Origine: non UE Alergeni: 0 Produs certificat de JAS (Japanesse Standard Agricol) Mod de utilizare Spaghette Konjac SHIRATAKI: clatiti bine inainte de utilizare cu apa fierbinte. Fierbeti (2-3 minute) in apa clocotita, apoi scurgeti si folositi dupa gust. Preparare Spaghette Konjac SHIRATAKI: pot fi pregatiti la fel de usor ca si pastele simplu doar cu condimente sau alaturi de preparate cu carne, sosuri usoare, legume, transformand retetele preferate in delicii dietetice. Mirosul iodat de la deschidere este normal si dispare dupa clatire Conditii de pastrare si consum Spaghette Konjac SHIRATAKI 200g, Diet Food: a se pastra la temperatura camerei. Dupa deschidere se pastreaza maxim 3 zile la frigider. Nu congelati. Informatii nutritionale Spaghette Konjac SHIRATAKI: Valoare energetica la 100g - 6.4Kcal sau 2.7Kj Proteine - 0g Lipide - 0g Glucide 0.5g din care zaharuri 0.47 g Fibre - 4.5g Prezentare Spaghette Konjac SHIRATAKI: 200g Spaghette Konjac SHIRATAKI 200g, Diet Food
Taitei Konjac SHIRATAKI 300g, Diet Food
13,95 RON
15,16 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Taitei Konjac SHIRATAKI 300g, Diet Food Paste din Konjac, naturale 100%, fara grasimi, fara proteine, fara carbohidrati, perfect pentru curele de slabire, potrivit pentru vegetarieni, vegani, diabetici, precum si pentru persoanele cu intoleranta la grau sau alergie la soia. Produs ce nu contine in mod natural gluten sau soia. Caracteristici: produs natural, vegan, in mod natural fara gluten Descriere Taitei Konjac SHIRATAKI: este cel mai popular tip de paste si pot fi consumate doar cu sosul favorit. Pastele din konjac Diet Food pot fi consumate ca un substitut pentru orez si paste si pot fi incorporate in aproape orice fel de mancare. Marele avantaj al acestor paste este faptul ca produsele sunt complet naturale, iar fibrele pe care le contin ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange, reduc pofta de mancare si mancatul in exces . Principalul ingredient este glucomanan - fibre solubile derivate din radacina plantei Konnyak (Amorphophallus konjac). Konjac sau Konnyaku este o planta perena din Asia care creste salbatic la altitudini foarte mari. Sursa de hrana total naturala, Konjac are un continut de 97% apa, bogat in minerale bune si sarac in calorii. Cea mai usoara forma de a consuma Konjac este sub forma de paste, cunoscute si sub numele de Shirataki. Beneficii Taitei Konjac SHIRATAKI: un produs natural non alergenic contine aproape zero calorii si carbohidrati, ajuta la pierderea in greutate produsul este 100% de origine vegetala are capacitatea de a absorbi pana la de 100 ori volumul sau in lichid produs incolor, fara un gust propriu, absoarbe rapid adaosuri de gust si condimente nu contine carbohidrati, grasimi, proteine, gluten; nu permite absorbtia zaharurilor din alimentatie;  contine fibre si faciliteaza tranzitul intestinal; ofera mult dorita senzatie de satietate; regleaza glicemia. Ingrediente Taitei Konjac SHIRATAKI: apa, konjac glucomanan, calcium hidroxid Origine: non UE Alergeni: 0 Produs certificat de JAS (Japanesse Standard Agricol) Mod de utilizare Taitei Konjac SHIRATAKI: clatiti bine inainte de utilizare cu apa fierbinte. Fierbeti (2-3 minute) in apa clocotita, apoi scurgeti si folositi dupa gust. Preparare Taitei Konjac SHIRATAKI: pot fi pregatiti la fel de usor ca si pastele simplu doar cu condimente sau alaturi de preparate cu carne, sosuri usoare, legume, transformand retetele preferate in delicii dietetice. Mirosul iodat de la deschidere este normal si dispare dupa clatire Conditii de pastrare si consum Taitei Konjac SHIRATAKI 300g, Diet Food: a se pastra la temperatura camerei. Dupa deschidere se pastreaza maxim 3 zile la frigider. Nu congelati. Informatii nutritionale Taitei Konjac SHIRATAKI: Valoare energetica la 100g - 6.4Kcal sau 2.7Kj Proteine - 0g Lipide - 0g Glucide 0.5g din care zaharuri 0.47 g Fibre - 4.5g Prezentare Taitei Konjac SHIRATAKI: 300g Taitei Konjac SHIRATAKI 300g, Diet Food
Fettuccine Konjac SHIRATAKI 300g, Diet Food
13,95 RON
15,16 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Fettuccine Konjac SHIRATAKI 300g, Diet Food Paste din Konjac, naturale 100%, fara grasimi, fara proteine, fara carbohidrati, perfect pentru curele de slabire, potrivit pentru vegetarieni, vegani, diabetici, precum si pentru persoanele cu intoleranta la grau sau alergie la soia. Produs ce nu contine in mod natural gluten sau soia. Caracteristici: produs natural, vegan, in mod natural fara gluten Descriere Fettuccine Konjac SHIRATAKI: este cel mai popular tip de paste si pot fi consumate doar cu sosul favorit. Pastele din konjac Diet Food pot fi consumate ca un substitut pentru orez si paste si pot fi incorporate in aproape orice fel de mancare. Marele avantaj al acestor paste este faptul ca produsele sunt complet naturale, iar fibrele pe care le contin ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange, reduc pofta de mancare si mancatul in exces . Principalul ingredient este glucomanan - fibre solubile derivate din radacina plantei Konnyak (Amorphophallus konjac). Konjac sau Konnyaku este o planta perena din Asia care creste salbatic la altitudini foarte mari. Sursa de hrana total naturala, Konjac are un continut de 97% apa, bogat in minerale bune si sarac in calorii. Cea mai usoara forma de a consuma Konjac este sub forma de paste, cunoscute si sub numele de Shirataki. Beneficii Fettuccine Konjac SHIRATAKI 300g, Diet Food: un produs natural non alergenic contine aproape zero calorii si carbohidrati, ajuta la pierderea in greutate produsul este 100% de origine vegetala are capacitatea de a absorbi pana la de 100 ori volumul sau in lichid produs incolor, fara un gust propriu, absoarbe rapid adaosuri de gust si condimente nu contine carbohidrati, grasimi, proteine, gluten; nu permite absorbtia zaharurilor din alimentatie;  contine fibre si faciliteaza tranzitul intestinal; ofera mult dorita senzatie de satietate; regleaza glicemia. Ingrediente Fettuccine Konjac SHIRATAKI: apa, konjac glucomanan, calcium hidroxid Origine: non UE Alergeni: 0 Produs certificat de JAS (Japanesse Standard Agricol) Mod de utilizare Fettuccine Konjac SHIRATAKI: clatiti bine inainte de utilizare cu apa fierbinte. Fierbeti (2-3 minute) in apa clocotita, apoi scurgeti si folositi dupa gust. Preparare Fettuccine Konjac SHIRATAKI: pot fi pregatiti la fel de usor ca si pastele simplu doar cu condimente sau alaturi de preparate cu carne, sosuri usoare, legume, transformand retetele preferate in delicii dietetice. Mirosul iodat de la deschidere este normal si dispare dupa clatire Conditii de pastrare si consum: a se pastra la temperatura camerei. Dupa deschidere se pastreaza maxim 3 zile la frigider. Nu congelati. Informatii nutritionale Fettuccine Konjac SHIRATAKI: Valoare energetica la 100g - 6.4Kcal sau 2.7Kj Proteine - 0g Lipide - 0g Glucide 0.5g din care zaharuri 0.47 g Fibre - 4.5g Prezentare Fettuccine Konjac SHIRATAKI: 300g Fettuccine Konjac SHIRATAKI 300g, Diet Food
Penne din LINTE ROSIE si IN AURIU eco-bio 250g - Petras
12,95 RON
14,08 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Penne din LINTE ROSIE si IN AURIU eco-bio 250g - Petras BIO - fara gluten Paste speciale, ecologice din linte rosie si in auriu, uscate sub 42 grade C. In atelierul de la poalele cetatii Deva, mai intai se cauta si se gasesc cele mai bune ingrediente ecologice, crescute in pamant curat, cu apa, aer si soare. Dimineata, moara cu pietre isi dezmorteste bratele si boabe de linte rosie se transforma in faina care impreuna cu morcovii proaspeti, curatati de maini pricepute, abia asteapta sa capete forme durdulii si delicioase de Penne. Petras stie, insa, sa adauge o mana zdravana de faina de in auriu, ca sa stea pastele mandre si dupa ce le fierbeti. Apoi peste noapte, pastele se usuca in tihna, sub 42 grade C, pentru a-si pastra toate cele bune primite de la natura. Moara se odihneste, pregatindu-se sa inceapa o noua poveste. De la bobul de linte pana la ambalajul final, Petras garanteaza un produs fara gluten. Compozitie Penne din LINTE ROSIE si IN AURIU Petras: faina de linte rosie* 90%, faina de in auriu* 10% *ingrediente provenite din agricultura ecologica Timp de fierbere Penne din LINTE ROSIE si IN AURIU Petras: 7-8 minute Preparare Pene din LINTE ROSIE si IN AURIU Petras: Pastele se pun in apa putin sarata care fierbe si se lasa la fiert 7-8 minunte. E normal sa produca spuma :). Important pentru procesul de gatire: Nu depasiti timpul de fierbere si clatiti pastele cu apa rece. Prezentare: punga cu 250g in ambalaj de carton Angajamentul Petras BIO: paste manufacturate evitand gelatinizarea si supunerea ingredientelor la temperaturi inalte calitate raw, toate produsele fiind deshidratate in tihna retetele sunt testat iar si iar pana ajung la cea mai gustoasa varianta dezvoltam produse care au viata si care transmit mai departe puterea nealterata produse manufacturate in armonie cu valorile familiei noastre, cu natura inconjuratoare si cu dorinta de a oferi produse sanatoase care hranesc trupul si bucura in acelasi timp gustul. Penne din LINTE ROSIE si 20% MORCOVI PROASPETI eco-bio 250g - Petras BIO - fara gluten
Penne din NAUT si IN AURIU eco-bio 250g - Petras
12,95 RON
14,08 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Penne din NAUT si IN AURIU eco-bio 250g - Petras BIO - fara gluten Paste speciale, ecologice din naut si in auriu, uscate sub 42 grade C. In atelierul de la poalele cetatii Deva, mai intai se cauta si se gasesc cele mai bune ingrediente ecologice, crescute in pamant curat, cu apa, aer si soare. Dimineata, moara cu pietre isi dezmorteste bratele si boabe de naut se transforma in faina proaspata, pregatita sa capete forme durdulii si delicioase de Penne. Petras stie, insa, sa adauge o mana zdravana de faina de in auriu, ca sa stea pastele mandre si dupa ce le fierbeti. Apoi peste noapte, pastele se usuca in tihna, sub 42 grade C, pentru a-si pastra toate cele bune primite de la natura. Moara se odihneste, pregatindu-se sa inceapa o noua poveste. De la bobul de naut pana la ambalajul final, Petras garanteaza un produs fara gluten. Compozitie Pene din NAUT si IN AURIU Petras: faina de naut* 80%, faina de in auriu* 20% *ingrediente provenite din agricultura ecologica Timp de fierbere Penne din NAUT si IN AURIU Petras: 7-8 minute Preparare Penne din NAUT si IN AURIU Petras: Pastele se pun in apa putin sarata care fierbe si se lasa la fiert 7-8 minunte. E normal sa produca spuma :). Important pentru procesul de gatire: Nu depasiti timpul de fierbere si clatiti pastele cu apa rece. Prezentare: punga cu 250g in ambalaj de carton Angajamentul Petras BIO: paste manufacturate evitand gelatinizarea si supunerea ingredientelor la temperaturi inalte calitate raw, toate produsele fiind deshidratate in tihna retetele sunt testat iar si iar pana ajung la cea mai gustoasa varianta dezvoltam produse care au viata si care transmit mai departe puterea nealterata produse manufacturate in armonie cu valorile familiei noastre, cu natura inconjuratoare si cu dorinta de a oferi produse sanatoase care hranesc trupul si bucura in acelasi timp gustul. Penne din NAUT si IN AURIU eco-bio 250g - Petras BIO - fara gluten
Penne din LINTE ROSIE si MORCOVI eco-bio 200g - Petras
12,95 RON
14,08 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Penne din LINTE ROSIE si 20% MORCOVI PROASPETI eco-bio 200g - Petras BIO - fara gluten Paste speciale, ecologice din linte rosie, morcovi proaspeti si in auriu, uscate sub 42 grade C. In atelierul de la poalele cetatii Deva, mai intai se cauta si se gasesc cele mai bune ingrediente ecologice, crescute in pamant curat, cu apa, aer si soare. Dimineata, moara cu pietre isi dezmorteste bratele si boabe de linte rosie se transforma in faina care impreuna cu morcovii proaspeti, curatati de maini pricepute, abia asteapta sa capete forme durdulii si delicioase de Penne. Petras stie, insa, sa adauge o mana zdravana de faina de in auriu, ca sa stea pastele mandre si dupa ce le fierbeti. Apoi peste noapte, pastele se usuca in tihna, sub 42 grade C, pentru a-si pastra toate cele bune primite de la natura. Moara se odihneste, pregatindu-se sa inceapa o noua poveste. De la bobul de linte pana la ambalajul final, Petras garanteaza un produs fara gluten. Compozitie Penne din LINTE ROSIE si MORCOVI Petras: faina de linte rosie* 72%, morcovi proaspeti* 20%, faina de in auriu* 8% *ingrediente provenite din agricultura ecologica Timp de fierbere Penne din LINTE ROSIE si MORCOVI Petras: 7-8 minute Preparare Penne din LINTE ROSIE si MORCOVI Petras: Pastele se pun in apa putin sarata care fierbe si se lasa la fiert 7-8 minunte. E normal sa produca spuma :). Important pentru procesul de gatire: Nu depasiti timpul de fierbere si clatiti pastele cu apa rece. Prezentare: punga cu 200g in ambalaj de carton Angajamentul Petras BIO: paste manufacturate evitand gelatinizarea si supunerea ingredientelor la temperaturi inalte calitate raw, toate produsele fiind deshidratate in tihna retetele sunt testat iar si iar pana ajung la cea mai gustoasa varianta dezvoltam produse care au viata si care transmit mai departe puterea nealterata produse manufacturate in armonie cu valorile familiei noastre, cu natura inconjuratoare si cu dorinta de a oferi produse sanatoase care hranesc trupul si bucura in acelasi timp gustul. Penne din LINTE ROSIE si 20% MORCOVI PROASPETI eco-bio 200g - Petras BIO - fara gluten
Penne din HRISCA si SFECLA ROSIE eco-bio 200g - Petras
12,95 RON
14,08 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Penne din HRISCA si 20% SFECLA ROSIE PROASPATA eco-bio 200g - Petras BIO - fara gluten Paste speciale, ecologice din hrisca, sfecla rosie si in auriu, uscate sub 42 grade C. In atelierul de la poalele cetatii Deva, mai intai se cauta si se gasesc cele mai bune ingrediente ecologice, crescute in pamant curat, cu apa, aer si soare. Dimineata, moara cu pietre isi dezmorteste bratele si boabe de hrisca se transforma in faina care impreuna cu sfecla rosie proaspata curatata de maini pricepute, abia asteapta sa capete forme durdulii si delicioase de Penne. Petras stie, insa, sa adauge o mana zdravana de faina de in auriu, ca sa stea pastele mandre si dupa ce le fierbeti. Apoi peste noapte, pastele se usuca in tihna, sub 42 grade C, pentru a-si pastra toate cele bune primite de la natura. Moara se odihneste, pregatindu-se sa inceapa o noua poveste. De la bobul de hrisca pana la ambalajul final, Petras garanteaza un produs fara gluten. Compozitie Penne din HRISCA si SFECLA ROSIE Petras: faina de hrisca* 66%, sfecla rosie proaspata* 20%, faina de in auriu* 14% *ingrediente provenite din agricultura ecologica Timp de fierbere Penne din HRISCA si SFECLA ROSIE Petras: 7-8 minute Preparare Penne din HRISCA si SFECLA ROSIE Petras: Pastele se pun in apa putin sarata care fierbe si se lasa la fiert 7-8 minunte. E normal sa produca spuma :). Important pentru procesul de gatire: Nu depasiti timpul de fierbere si clatiti pastele cu apa rece. Prezentare: punga cu 200g in ambalaj de carton Angajamentul Petras BIO: paste manufacturate evitand gelatinizarea si supunerea ingredientelor la temperaturi inalte calitate raw, toate produsele fiind deshidratate in tihna retetele sunt testat iar si iar pana ajung la cea mai gustoasa varianta dezvoltam produse care au viata si care transmit mai departe puterea nealterata produse manufacturate in armonie cu valorile familiei noastre, cu natura inconjuratoare si cu dorinta de a oferi produse sanatoase care hranesc trupul si bucura in acelasi timp gustul. Penne din HRISCA si 20% SFECLA ROSIE PROASPATA eco-bio 200g - Petras BIO - fara gluten
Penne din FASOLE MUNG si IN AURIU eco-bio 250g - Petras
12,95 RON
14,08 RON -8%
cu TVA
Ultimele produse in stoc
Penne din FASOLE MUNG si IN AURIU eco-bio 250g - Petras BIO - fara gluten Paste speciale, ecologice din fasole mung si in auriu, uscate sub 42 grade C. In atelierul de la poalele cetatii Deva, mai intai se cauta si se gasesc cele mai bune ingrediente ecologice, crescute in pamant curat, cu apa, aer si soare. Dimineata, moara cu pietre isi dezmorteste bratele si boabe de fasole mung se transforma in faina proaspata, pregatita sa capete forme durdulii si delicioase de Penne. Petras stie, insa, sa adauge o mana zdravana de faina de in auriu, ca sa stea pastele mandre si dupa ce le fierbeti. Apoi peste noapte, pastele se usuca in tihna, sub 42 grade C, pentru a-si pastra toate cele bune primite de la natura. Moara se odihneste, pregatindu-se sa inceapa o noua poveste. De la bobul de fasole mung pana la ambalajul final, Petras garanteaza un produs fara gluten. Compozitie Penne din FASOLE MUNG si IN AURIU Petras: faina de fasole mung* 90%, faina de in auriu* 10% *ingrediente provenite din agricultura ecologica Timp de fierbere Penne din FASOLE MUNG si IN AURIU Petras: 7-8 minute Preparare Penne din FASOLE MUNG si IN AURIU Petras: Pastele se pun in apa putin sarata care fierbe si se lasa la fiert 7-8 minunte. E normal sa produca spuma :). Important pentru procesul de gatire: Nu depasiti timpul de fierbere si clatiti pastele cu apa rece. Prezentare: punga cu 250g in ambalaj de carton Angajamentul Petras BIO: paste manufacturate evitand gelatinizarea si supunerea ingredientelor la temperaturi inalte calitate raw, toate produsele fiind deshidratate in tihna retetele sunt testat iar si iar pana ajung la cea mai gustoasa varianta dezvoltam produse care au viata si care transmit mai departe puterea nealterata produse manufacturate in armonie cu valorile familiei noastre, cu natura inconjuratoare si cu dorinta de a oferi produse sanatoase care hranesc trupul si bucura in acelasi timp gustul. Penne din FASOLE MUNG si IN AURIU eco-bio 250g - Petras BIO - fara gluten
Taitei de orez Bifun - eco-bio 250g - Arche
25,95 RON
28,21 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
taitei de orez Bifun - eco-bio 250g - ArcheProdus in Thailanda Fara gluten Taiteii de orez Bifun de la Arche se pot prepara in diferite moduri foarte rapide: adaugati in supe, in platouri wok, in platouri cu legume condimentate si salate.Mod de preparare:Aduceti apa la fierbere, adaugati cantitatea dorita de taitei bifun si gatiti timp de 5 min. Apoi clatiti scurt cu apa rece si scurgeti bine.Ingrediente taitei de orez Bifun: orez integral din culturi certificate ecologic Valori nutritionale per 100g Valoare energetica 1469 kJ/ 351 kcal Grasimi 2,6 g din care acizi grasi saturati 0,2 g Carbohidrati 75,1 g din care zaharuri 0,2 g Proteine 6,9 g Sare 0,2 g A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj. Producator: Arche Naturprodukte GmbH Germaniataitei de orez Bifun - eco-bio 250g - Arche
Tagliatelle Shirataki pe baza de konjac - eco-bio 150g - Arche
22,45 RON
24,95 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Tagliatelle Shirataki pe baza de konjac - eco-bio 150g - Arche Arche Naturkuche – Tagliatelle Shirataki, bio, 150 g Specialitate pe baza de konjac bio Tagliatelele Shirataki sunt produse in Japonia pornind de la glucomanan, o fibra alimentara extrasa din radacina de konjac. in Asia, acest tip de paste sunt de mult timp apreciate in cadrul unei alimentatii hipocalorice. Tagliatelele se potrivesc perfect cu numeroase feluri de mancare, sunt simplu si usor de pregatit si se impregregneaza usor cu notele specifice ale sosurilor folosite de voi. Dupa scurgerea pastelor, aroma tipica de konjac se disipa. Clatiti-le bine cu apa.Trebuie gatite 1 minut in apa fierbinte si apoi continuati sa urmati reteta dorita. Ingrediente Tagliatelle Shirataki pe baza de konjac: apa, faina de konjac*(2,8 %)(amorphophallus konjac), hidroxid de calciu. *din culturi certificate ecologic  Este posibil ca produsul sa prezinte reziduuri sau aglomerari, care sunt normale si nu afecteaza calitatea produsului. ** sarac in carbohidrati comparativ cu pastele conventionale   Valori nutritionale medii Per 100 g Energie 56 kJ / 14 kcal Grasimi 0,1 g din care acizi grasi saturati 0,1 g Carbohidrati 1,4 g din care zaharuri 0,2 g Proteine 0,1 g Sare 0,001 g Continut: 294 g / 150 g stors tara de origine: Japonia Conditii de pastrare:intr-un loc uscat si racoros. Dupa deschidere se pastreaza la rece si se consuma in decurs de 2 zile. A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj. Producator: Arche Naturprodukte GmbH Tagliatelle Shirataki pe baza de konjac - eco-bio 150g - Arche
Fusilli din faina multicereale - eco-bio 250g - Biori
7,95 RON
8,64 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Fusilli din faina multicereale - eco-bio 250g - BioriPaste din multicereale, fara gluten!Timp de fierbere 6-8 minute. Ingrediente Fusilli din faina multicereale: 75% faina de malai*, 10% faina de orez*, 10% faina de hrisca*, 5% faina de quinoa*.*provenite din culturi certificate ecologic. Valori nutritionalepentru 100 g%VREnergie 1490kJ/351kcal 18 Grasimi, din care 1,6g 2 - acizi grasi nesaturati 0,3g 2 Carbohidrati 75g 29 -din care zaharuri 0,7g 0,8 Fibre 8,2g Proteine 8,5g 16 Sare lt; 0,1 g 0 *VR=Valori de referinta medii pentru un adult (8400kJ/2000kcal)Continut: 250gPastrare: intr-un loc uscat si racoros.Producator: Molino Andriani S.r.l., ItaliaOrigine: ItaliaFusilli din faina multicereale - eco-bio 250g - Biori
Fusilli din faina multicereale - eco-bio 500g - Biori
12,88 RON
14,31 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Fusilli din faina multicereale - eco-bio 500g - BioriPaste din multicereale, fara gluten!Timp de fierbere 6-8 minute. Ingrediente Fusilli din faina multicereale: 75% faina de malai*, 10% faina de orez*, 10% faina de hrisca*, 5% faina de quinoa*.*provenite din culturi certificate ecologic.Valori nutritionale medii/ 100 g:Valoare energetica: 1490kJ/ 351 kcal,Grasimi: 1,6 g,-din care acizi grasi saturati: 0,3 g,Carbohidrati: 75 g,-din care zaharuri: 0,7 g,Fibre: 7,8 g,Proteine: 2,5 g,Sare: 0 gContinut: 500g Pastrare: intr-un loc uscat si racoros.Producator: Molino Andriani S.r.l., ItaliaOrigine: ItaliaFusilli din faina multicereale - eco-bio 500g - Biori
Penne din faina de hrisca - eco-bio 250g - Biori
9,95 RON
10,82 RON -8%
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Penne din faina de hrisca - eco-bio 250g - BioriPaste din faina de hrisca, fara gluten!Timp de fierbere: 6-8 minute.Ingrediente Penne din faina de hrisca: faina de hrisca *.*provenita din culturi certificate ecologic. Valori nutritionalepentru 100 g%VREnergie 1732kJ/414kcal 17 Grasimi, din care 16,3g 4 - acizi grasi nesaturati 1,8g 3 Carbohidrati 49,7g 26 -din care zaharuri 36,8g 1 Fibre 8,2g Proteine 8,5g 21 Sare lt; 0,1 g 0 *VR=Valori de referinta medii pentru un adult (8400kJ/2000kcal)Continut: 250gPastrare: intr-un loc uscat si racoros.Producator: Molino Andriani S.r.l., ItaliaOrigine: ItaliaPenne din faina de hrisca - eco-bio 250g - Biori
Penne Rigate din faina de orez integral - eco-bio 250g - Biori
6,64 RON
7,38 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Penne Rigate din faina de orez integral - eco-bio 250g - BioriFara glutenTimp de fierbere: 7-9 minute. Ingrediente Penne Rigate din faina de orez integral: 100% faina de orez brun** din culturi certificate ecologic.Formulate special pentru persoanele cu intoleranta la gluten Valori nutritionale medii per 100 g %VNR* Valoare energetica 1481kJ/ 350 kcal 18 Grasimi, din care 2,8 g 4 -din care acizi grasi saturati 0,7 g 4 Carbohidrati 72 g 28 -din care zaharuri 0,8 g 0,9 Fibre 3,2 g Proteine 7,5 g 15 Sare 0 g 0 VNR* = Valori nutritionale de referinta pentru un adult (8400 kJ / 2000 kcal).Continut: 250g Pastrare: intr-un loc uscat si racoros. Producator: Molino Andriani S.r.l., Italia Origine: ItaliaPenne Rigate din faina de orez integral - eco-bio 250g - Biori
Spaghetti din faina de orez integral - eco-bio 250g - Biori
9,95 RON
10,82 RON -8%
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Spaghetti din faina de orez integral - eco-bio 250g - BioriFara glutenTimp de fierbere: 8-10 minute. Ingrediente Spaghetti din faina de orez integral: 100% faina de orez brun** din culturi certificate ecologic.Formulate special pentru persoanele cu intoleranta la gluten Valori nutritionale medii per 100 g %VNR* Valoare energetica 1481kJ/ 350 kcal 18 Grasimi, din care 2,8 g 4 -din care acizi grasi saturati 0,7 g 4 Carbohidrati 72 g 28 -din care zaharuri 0,8 g 0,9 Fibre 3,2 g Proteine 7,5 g 15 Sare 0 g 0 VNR* = Valori nutritionale de referinta pentru un adult (8400 kJ / 2000 kcal).Continut: 250g Pastrare: intr-un loc uscat si racoros. Producator: Molino Andriani S.r.l., Italia Origine: ItaliaSpaghetti din faina de orez integral - eco-bio 250g - Biori
Tortiglioni din faina multicereale - eco-bio 250g - Biori
7,95 RON
8,64 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Tortiglioni din faina multicereale - eco-bio 250g - BioriTimp de fierbere: 6-8 minute. Ingrediente Tortiglioni din faina multicereale: 75% faina de malai*, 10% faina de orez*, 10% faina de hrisca*, 5% faina de quinoa*.*provenite din culturi certificate ecologic. Valori nutritionale medii per 100 g %VNR* Valoare energetica 1490kJ/ 351 kcal 18 Grasimi, din care 1,6 g 2 -din care acizi grasi saturati 0,3 g 2 Carbohidrati 75 g 29 -din care zaharuri 0,7 g 0,8 Fibre 2,5 g Proteine 7,8 g 16 Sare 0 g 0 VNR* = Valori nutritionale de referinta pentru un adult (8400 kJ / 2000 kcal). Continut: 250g Pastrare: intr-un loc uscat si racoros. Producator: Molino Andriani S.r.l., Italia Origine: ItaliaTortiglioni din faina multicereale - eco-bio 250g - Biori

Comanda paste fara gluten de la minuneanaturii.ro.

Pe minuneanaturii.ro ai 33 de produse in categoria paste fara gluten

Consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h.

Orice intrebarea ai legata de paste fara gluten sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. Produsele din categoria paste fara gluten sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera paste fara gluten la oferta speciala.