Faina fara gluten

Faina de mei 1kg, Solaris
15,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de mei 1kg, Solaris Meiul a fost consumat din timpuri preistorice, fiind un aliment de baza pentru sumerieni si hranind milioane de oameni inainte de cunoasterea porumbului in Europa. in Romania secolului XVIII, meiul era cereala cea mai consumata! Ingrediente Faina de mei: faina de mei. Valori nutritionale medii per 100g: Valoare energetica: 1582 kJ/378kcal Grasimi: 4,2g din care acizi grasi saturati: 0,7g Carbohidrati: 64,0g din care zaharuri: 0,0g Fibre: 8,5g Proteine: 11,2g Sare: 0,01mg Aceste valori depind de fluctuatiile naturale ale calitatii materiei prime. Mod de pastrare Faina de mei 1kg, Solaris: intr-un loc uscat si racoros. Mod de prezentare Faina de mei Solaris: 1 kg Faina de mei 1kg, Solaris
Faina integrala de orez - Solaris
De la 11,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina integrala de orez - Solaris Faina de orez macinata pe o moara traditionala cu pietre. Prin macinarea lenta nu se altereaza calitatile cerealelor, faina avand o calitate superioara comparativ cu fainurile obtinute prin macinare pe moara industriala, la viteze mari, cand bobul este incalzit la temperaturi de 80 grade. Ingrediente Faina integrala de orez: Orezul nu contine gluten, fiind un aliment versatil si de benefic. Faina de orez contine minerale (zinc, magneziu, seleniu, mangan), antioxidanti, fibre, complex de vitamina B. Beneficii Faina integrala de orez: Faina de orez ajuta la remineralizarea organismului. Seleniul micsoreaza riscul de aparitie a unor afectiuni cardiace, manganul ajuta la buna functionare a creierului. Fibrele confera rapid senzatia de satietate si asigura o digestie corecta. Vitaminele B reduc riscul de anemie, iar antioxidantii formeaza o bariera impotriva factorilor de mediu (radicalii liberi). Recomandam in stari anemice, de slabiciune. Este un produs lipsit de zaharurile (si glutenul) specifice fainei albe, benefic in mentinerea unui organism sanatos si a unui nivel de energie crescut. Mod de utilizare Faina integrala de orez: Se pot prepara clatite, budinci, precum si preparate de panificatie. Prezentare Faina integrala de orez: Punga de 500g sau 1000g Faina integrala de orez - Solaris
Faina integrala de hrisca 500g, Solaris
11,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina integrala de hrisca 500g, Solaris Faina de hrisca este o faina fara gluten, echilibrata din punct de vedere nutritionala din care se pot obtine diverse preparate sanatoase si delicioase. In combinatie cu alte fainuri se poate folosi pentru opbtinerea de paine si alte produse de patiserie. Ingrediente Faina de hrisca: hrisca*  Valori nutritionale medii/100 g: Valoare energetica:1402 kJ/335 kCalProteine: 12.62 gGrasimi:3.10 g,-din care saturate: 0.68 g-mononesaturate: 0.95 g-polinesaturate: 0.95 gCarbohidrati: 61.5 g-din care zaharuri: 2.60 gFibre alimentare: 10.0Umiditate: lt; 13,0 gMinerale: Calciu (Ca): 18 mg, Fier (Fe): 2.2 mg, Potasiu (K): 347 mg, Sodiu (Na): 11 mg, Fosfor (P): 347 mg, Magneziu (Mg): 231 mgVitamine: Vitamina A: 0 mg, Vitamina B1: 0,101 mg,Vitamina B2: 0,425 mg, Vitamina B6: 0,210, Niacin: 7,02 mg, Vitamina E: 1,030 ATE mg Mod de pastrare Faina integrala de hrisca, Solaris: intr-un loc uscat si racoros. Mod de prezentare Faina integrala de hrisca, Solaris: 500 g Faina integrala de hrisca 500g, Solaris
Faina de teff fara gluten integrala eco-bio 350g, Sarchio
23,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de teff fara gluten eco-bio 350g, Sarchio Faina integrala de teff Sarchio este garantata fara gluten. Merge excelent amestecata cu alte faini pentru prepararea produselor de panificatie, atat dulci cat si sarate,  CU faina de teff fara gluten integrala puteti prepara: biscuiti cu faina de teff, prajituri cu faina de teff si paine cu faian de teff etc. Faina de teff este un aliment integral fara gluten ce provine din boabele teff asemanatoare cu graul nostru sau cu boabele de mei. Faina teff are un gust placut, dens, asemanator cu cel de alune si mei.  Cereala cunoscuta sub numele de teff, sau iarba dragostei, este cultivata de aproximativ 4000 de ani, in Etiopia. Restaurantele cu profil etiopian folosesc faina de teff pentru a prepara "injera", un fel de paina subtire, nedospita, folosita pentru a lua mancarea cu ea. Un bob de teff este atat de mic, incat este nevoie de 3000 de bucati pentru a cantari un gram. Inlocuiti faina de grau cu faina de teff in retetele dvs de paine de casa, biscuiti, prajituri, torturi sau clatite. Sau puteti face un mix 50 – 50% de faina alba de grau cu faina teff pana cand va obisnuiti complet cu gustul. Teff beneficii: teff este un tip de faina bogat in proprietati nutritive valoroase, vitamine, minerale, fibre dietetice, proteine, carbohidrati complecsi. Are un indice glicemic mic si poate fi folosita inclusiv de sportivi, persoane care tin dieta sau diabetici. Mod de prezentare Faina de teff fara gluten ecologica, Sarchio: 350g Faina de teff fara gluten eco-bio 350g, Sarchio
Faina FARA GLUTEN ECO-BIO din 4 cereale, 500g, Pronat
14,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina FARA GLUTEN ECO-BIO din 4 cereale, 500g, Pronat - Faina AGLUTENICA BIO din 4 pseudo-cereale amestec de faina de mei, proumb, orez si hrisca Compozitie - ingrediente amestec de fainuri fara gluten: făină de mei* (30%),  făină de porumb* (30%), făină integrală de orez* (20%), făină de hrișcă* (20%). *din culturi certificate ecologicPoate conține urme de cereale care conțin gluten. Prezentare: punga cu 500g Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros, ferit de razele soareluiTermen de valabilitate: vezi pe ambalaj Origine: UE Faina FARA GLUTEN ECO-BIO din 4 cereale, 500g, Pronat - Faina AGLUTENICA BIO din 4 pseudo-cereale
Faina de naut 1Kg - Solaris
16,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de naut 1Kg - Solaris Faina din naut, 100%, obtinuta prin macinare in moara cu pietre. Faina de naut fara adausuri. Ingrediente Faina de naut - Solaris:  naut Valori nutritionale faina de naut/100g: Energie: 1620kj / 387kcal Grasimi: 6,7g din care saturate 10g Fibre: 10,8g Proteine: 22,4g Saruri: 0g Prezentare Faina de naut - Solaris: 1kg Faina de naut 1Kg - Solaris
Faina de quinoa, 300g - Solaris
18,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de quinoa, 300g - Solaris: Quinoa este numele unei cereale arhaice, originare din America de Sud, unde creste la mari altitudini (si la 4000 de m). Boabele mici, relativ rotunde, de culoare alb-cenusiu-galbui, sunt foarte hranitoare si foarte sanatoase, usor de digerat.   Quinoa este apreciata pentru valoarea nutritionala, fiind bogata in proteine, fibre, fosfor, magneziu si fier. Avand in vedere ca este o sursa buna de calciu, este un ingredient des folosit in regimul vegan sau de catre cei care au intoleranta la lactoza. Quinoa nu contine gluten. Numita de incasi „Mama tuturor granelor”, quinoa are o valoare nutritiva deosebit de ridicata. Utilizare Faina de quinoa, Solaris: Este savuroasa in clatite, painici, budinci cu lapte vegetal, in combinatie cu mirodenii precum scortisoara, coriandrul, cardamomul sau alaturi de fructe de sezon. Ingrediente si componenta Faina de quinoa, Solaris: Contine toti aminoacizii esentiali care se regasesc si in carne (izoleucina, lizina, metionina, tiozina, valina s.a.) – excelent inlocuitor pentru carne; vitamine A, B, C si E; omega 3; mangan, fier, cupru, magneziu, fosfor, calciu; fibre solubile si insolubile. Prezentare Faina de quinoa, Solaris: Punga cu 300g Faina de quinoa, 300g - Solaris
Faina integrala de hrisca - 1kg - Solaris
21,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina integrala de hrisca - 1kg- Solaris Faina de hrisca este o faina fara gluten, echilibrata din punct de vedere nutritionala din care se pot obtine diverse preparate sanatoase si delicioase. In combinatie cu alte fainuri se poate folosi pentru opbtinerea de paine si alte produse de patiserie. Ingrediente Faina de hrisca: hrisca*  Valori nutritionale medii/100 g: Valoare energetica:1402 kJ/335 kCalProteine: 12.62 gGrasimi:3.10 g,-din care saturate: 0.68 g-mononesaturate: 0.95 g-polinesaturate: 0.95 gCarbohidrati: 61.5 g-din care zaharuri: 2.60 gFibre alimentare: 10.0Umiditate: lt; 13,0 gMinerale: Calciu (Ca): 18 mg, Fier (Fe): 2.2 mg, Potasiu (K): 347 mg, Sodiu (Na): 11 mg, Fosfor (P): 347 mg, Magneziu (Mg): 231 mgVitamine: Vitamina A: 0 mg, Vitamina B1: 0,101 mg,Vitamina B2: 0,425 mg, Vitamina B6: 0,210, Niacin: 7,02 mg, Vitamina E: 1,030 ATE mg Pastrare: intr-un loc uscat si racoros. Faina integrala de hrisca - 1kg- Solaris
Mix de faina alba, fara gluten, 1000g HAMMER MUHLE
30,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Mix de faina alba, fara gluten, 1000g HAMMER MUHLE Amestecul de faina alba este similar tipului de faina 405, prin urmare, un clasic in fiecare bucatarie. Poate fi folosit universal si este potrivit pentru toate prajiturile, turta dulce si aluatul clasic, pentru mancarurile dulci si sarate, pentru paine si prajitura. Caracteristici Mix de faina alba, fara gluten Fara gluten – fara grau – fara lactoza – usor de preparat Ingrediente Mix de faina alba, fara gluten amidon de (cartofi, porumb), faina de porumb, faina de orez, agent de ingrosare: guma de guar. continut rezidual de lactoza <0,1 g / 100 g Utilizare Mix de faina alba, fara gluten Sfat pentru reteta: Chec insiropat de lamaie Pentru o forma de copt de 25 cm Ingrediente necesare: 250 g mix de faina alba fara gluten, 1 pliculet praf de copt, 175 g unt nesarat, 200 g zahar, 1 pliculet zahar vanilat, 4 oua, o lamaie. Mod de preparare: Se amesteca untul moale, zaharul si zaharul vanilat pana se spumeaza, se adauga treptat oua. Se amesteca faina cu praful de copt si coaja de la o lamaie. La final se adauga sucul de lamaie. Aluatul trebuie sa fie vascos, adaugati putin lapte, daca este necesar. Ungeti forma de copt si adaugati aluatul. Coaceti in cuptorul preincalzit la temperatura de 160°C temperatura de sus / jos timp de aprox. 50 min. Dupa racire, decorati cu glazura de lamaie si coaja de lamaie. Sfat: in loc de lamaie puteti folosi portocala. Prezentare Mix de faina alba, fara gluten  Punga cu 1000g Mix de faina alba, fara gluten, 1000g HAMMER MUHLE  
Mix B - mix pentru paine fara gluten 1000g - Dr. Schar
27,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Mix B - mix pentru paine fara gluten 1000g - Dr. Shar Produs dietetic indicat in diete fara gluten. Este optim pentru paine si pizza. Aceasta faina este realizata din ingrediente naturale fara gluten. Se utilizeaza in preparate de bucatarie pentru hrana zilnica, fiind sigura si destinata persoanelor cu intoleranta la gluten. Ingrediente: - amidon din porumb, faina de orez, proteine din lupina, dextroza, fibre vegetale, E-464, sare. Informatii nutritionale,100g:  Valoarea energetica: kj 1409/ kcal 332, Proteine: (Nx6.25) 3.7g, Carbohidrati: (p.d.a 100) 76.8g - din care zaharuri: 4.0 g, Grasimi: 1.1g - din care acizi grasi saturate: 0.3g, Fibre: 6.1g, Sodiu: 0.4g.   Fara gluten.  Fara lactoza.
Faina de hrisca, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
21,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de hrisca, fara gluten, eco-bio, 500g -  Bauck Hof Moara noastra speciala fara gluten - cumparata de la armata elvetiana - poate gestiona pana la 18 tone pe zi si macina doar faina fara gluten la noi. Este amplasat intr-o cladire separata, astfel incat sa putem preveni orice contaminare a produselor care contin gluten. Fiecare lot de faina fara gluten este verificat in laboratorul nostru propriu. Produse fara gluten sunt macinate in propria moara. Pe aceasta fabrica se macina numai produsele fara gluten. Moara este amplasata in spatii protejate. Deci contaminarea cu produse care contin gluten poate fi exclusa. Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana. Ingrediente: Hrisca. Valori nutritionale/100g: 1486 Kj; 351 Kcal; 3,0g Grasimi; 0,7g Acizi Grasi Saturati; 66,2g Glucide; 0,9g Zaharuri; 2,9g Fibre; 13,4g Proteine; <0,01g Sare Mod de utililizare Pentru bucataria fara gluten. Pentru prajituri, produse de patiserie, terci, budinca, briose si multe altele. Mod de prezentare Punga a 500 grame Faina de hrisca, fara gluten, eco-bio, 500g -  Bauck Hof
Mix C - mix de faina pentru patiserie fara gluten 1000g - Dr. Schar
24,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Mix C - mix de faina pentru patiserie fara gluten 1000g - Dr. Sharr Mix Patisserie (Mix C) - Faina fara gluten pentru prajituri si biscuiti x 1000 g Dr. Schar Faina mixta pentru prajituri si biscuiti fara gluten. Aceasta faina este realizata din ingrediente naturale fara gluten de grau. Ingrediente: - amidon din porumb, faina de porumb, agent de ingrosare: faina de roscove. - poate contine urme de lupina. Informatii nutritionale,100g:  Valoarea energetica: kj 1515/ kcal 357, Proteine: (Nx6.25) 1,6g, Carbohidrati: (p.d.a 100) 84g - din care zaharuri: 0,2 g, Grasimi: 0,8g - din care acizi grasi saturate: 0.2g, Fibre: 3,8g,  Sodiu: 0.02g. Sare: 0,01g   Fara gluten.  Fara lactoza.
Mix de faina pentru paine neagra, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
23,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Mix de faina pentru paine neagra, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof Paine neagra fara gluten - rapid si usoar. Se adauga doar apa si drojdie. Rezulta aproximativ 750 g de paine. O paine cu drojdie fara gluten, ferma, cu un miez negru. O reteta traditionala cu seminte de floarea-soarelui si seminte de in . Mixul nostru de coacere pentru painea neagra reuseste atat in prepararea clasica cat si in masina automata de paine. Acest produs este fara gluten. Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana. Ingrediente: faina integrala din orez*36%, seminte de floarea soarelui*, amidon de porumb*, seminte de in zdrobit*, seminte de in* intregi, pulbere aluat acru din hrisca* (hrisca faina*, quinoa*, culturi starter), sare de mare, praf de sirop din orez*, pudra de caramel*, maltodextrina*, agent de ingrosare: guma de guar*. Valori nutritionale/100g: 1786 Kj; 427 Kcal; 19,4g Grasimi; 2,3g Acizi Grasi Saturati; 45,9g Glucide; 2,8g Zaharuri; 7,4g Fibre; 13g Proteine; 1,94g Sare Mod de preparare: Se amesteca continutul pungii cu un pachetel de drojdie. Se adauga 350ml apa calduta(daca se foloseste drojdie proaspata se pune jumatate de cub care se dizolva in prealabil in apa calduta). Cu ajutorul unui mixer de mana se amesteca ingredientele circa 5 minute. Se pune faina de orez pe maini si i se da aluatului o anumita forma dupa care se aseaza intr-o tava.Cu ajutorul unei pensule se unge aluatul pe deasupra cu ulei. Se acopera tava cu folie si se pune intr-un loc cald unde se lasa 15 minute. Se incalzeste cuptorul la 225 grade la partea de jos si partea de sus , se introduce aluatul unde se lasa la copt circa 50 minute. Dupa ce s-a copt se scoate din cuptor si se lasa la racit pe un gratar. Preparare cu masina de paine: Se pune in cuva masinii 350ml apa calduta, mixul de faina si un plic drojdie uscata. Va recomandam un program rapid pe treapta coacere "inchisa la culoare" Dupa ce incepe procesul de amestecare se curata aluatul de vreo 2-3 ori de pe marginea cuvei masinii. Mod de prezentare: Cutie a 500 grame Mix de faina pentru paine neagra, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
BreakFast Detox - fibre de canepa eco-bio 300g Canah
26,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
BreakFast Detox - fibre de canepa eco-bio 300g Canah BreakFast Detox fibre un supliment pe baza de fibre din semintele de canepa Naturale sau Certificate ecologic care se poate folosi in cure de detoxifiere pentru a curata colonul de toxinele acumulate. Poate ajuta de asemenea in probleme de constipatie. Utilizare BreakFast Detox - fibre de canepa Canah: Cura de 7 zile pentru detoxifiere usoara sau cura de 21 zile pentru detoxifiere profunda: 1 lingurita de fibra intr-un pahar cu apa calduta, cu 30 minute inainte de micul dejun si, daca este cazul, inaintea altor remedii. 1 lingurita intr-un pahar cu apa calduta la 3-4 ore dupa masa de pranz. Pentru probleme cronice de constipatie se recomanda zilnic o lingura de fibra intr-un pahar cu apa calduta cu 30 minute inainte de micul dejun. In timpul curelor de detoxifiere se recomanda evitarea urmatoarelor alimente: carne de porc, carne rosie, mezeluri din carne, mezeluri din soia, lactate nedegresate, oua, cafea, patiserie din faina alba, paine alba, alcool, prajeli. Pastrare BreakFast Detox - fibre de canepa Canah: A se pastra la loc uscat si racoros dupa desigilare. Valori nutritionale BreakFast Detox - fibre de canepa Canah: Valoare energetica/100 g 294 Kcal/ 1210 KJ Grasimi 7-8 g Saturate 0.5-1.2 g Carbohidrati 7-8 g Zaharuri 1.6-2.8 g Proteina 19-21 g Saruri 0.4-0.7 g Mononesaturate   Omega 9 0.5-1 g Polinesaturate   Omega 6 4-5 g Omega 3 1.3-1.6 g Amidon 5-6 g Fibre 59-63 g Vitamine   Vitamina alfa E 0.14 mg Vitamina gamma E 1.52 mg THC <10ppm Prezentare BreakFast Detox - fibre de canepa Canah: 300g fibre de canepa in punga cu fermoar si care nu permite patrunderea luminii in interior BreakFast Detox - fibre de canepa eco-bio 300g Canah
Faina de Fibre fara carbohidrati, 250g - NoCarb
34,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de Fibre fara carbohidrati, 250g - NoCarb Amestec de fibre ideal pentru copt, fara carbohidrati si fara gluten! Pentru prajituri cu textura traditionala - dar fara valori nutritionale traditionale! Se poate include in orice dieta! 0% carbohidrati 0% gluten Doar fibre si nimic altceva! Ingrediente: celuloza, tarate din coaja de psyllium, faina de konjac, agar-agar, pectina, guma de carruba. RETETA PANDISPAN: 85g faina fara carbohidrati Nocarb 150g indulcitor (eritritol/xilitol/eritritol cu stevia) 5 oua 4 linguri de ulei 150ml apa 1/6 lingurita sare 1 plic praf de copt semintele unei pastai de vanilie / vanilie masinata Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenusuri. Combinam galbenusurile cu vanilia, cele 4 linguri de ulei si jumatate din cantitatea de indulcitor si mixam pana la obtinerea unei mase fluide uniforme. Adaugam apa si mixam compozitia pana la omogenizare. Batem albusurile spuma cu restul de indulcitor si sarea pana la obtinerea unei spume ferme. Se adauga praful de copt la faina de fibre fara carbohidrati NoCarb, iar amestecul rezultat se incorporeaza in compozitia de galbenusuri. Turnam jumatate din compozitie peste spuma de albusuri si o incorporam cu miscari circulare, de jos in sus, folosind o spatula de silicon. Adaugam compozitia ramasa si o incorporam folosind aceeasi tehnica. Coacem prajitura in cuptorul preincalzit la 180C timp de 35-40 min sau pana cand prajitura a capatat o nuanta aurie. Cu numai 1,1 g proteine si 0,7 g grasime este perfect pentru orice dieta (diabeticului, dukan, ketogenica, atkins etc.) Pentru ca amestecul se compune din fibre alimentare solubile si insolubile si pentru ca raportul dintre aceste fibre este perfect, amestecul este ideal pentru copt si gatire Nu trebuie amestecat cu alte fainuri - functioneaza ca atare, iar textura produsului rezultat va fi similara cu cea preparata in mod traditional din faina alba din grau. Chiar daca amestecul de fibre nu contine carbohidrati, la preparatele ce necesita coacere se poate adauga si drojdie. Continutul bogat de celuloza reprezinta mediul ideal pentru drojdie. Aluatul va creste doar la caldura din cuptor . Mod de prezentare: Punga a 250 grame Faina de Fibre fara carbohidrati, 250g - NoCarb
Faina de naut, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
22,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de naut, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof Coaceti ca in Orient. Cu 3 retete pentru humus, bile de falafel si clatite, fiecare reuseste in excursia culinara.  Acest produs este fara gluten Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana. Ingrediente: faina de naut. Valori nutritionale/100g: 1443 Kj; 344 Kcal; 5,9g Grasimi; 1,1g Acizi Grasi Saturati; 44g Glucide; 2,4g Zaharuri; 16g Fibre; 19g Proteine; 0,06g Sare Mod de preparare: Faina este de asemenea buna pentru gatit peste sau legume pane. Mod de prezentare: Punga a 500 grame Faina de naut, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
Mix de faina pentru paine rapida cu seminte, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
24,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Mix de faina pentru paine rapida cu seminte, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof Paine rapida cu seminte in 60 de minute - fara drojdie. Se adauga doar apa. Rezulta aproximativ 850 g de paine. Amestecul nostru de coacere pentru paine rapida fara gluten, cu seminte este posibil atat in pregatirea clasica, cat si in masina de fabricare a painii.Acest produs este fara gluten Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana. Ingrediente: faina integrala de orez* 39%, amidon de porumb*,faina de porumb*, maia din quinoa* ( faina de quinoa*, faina de orez*, culturi starter), samburi de floarea soarelui*, seminte de in*, agent de ingrosare: faina de seminte de roscove*, susan*, sare de mare, praf de copt (agent de dospire: bicarbonat de sodiu, acidifianti: monotartrat de potasiu, amidon deporumb*), sare de mare, agent de ingrosare: guma de xantan. Valori nutritionale/100g: 1550 Kj; 368 Kcal; 7.8g Grasimi; 1.0g Acizi Grasi Saturati; 63.4g Glucide; 1.3g Zaharuri; 6.5g Fibre; 7.7g Proteine; 2.6g Sare Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la partea de sus si cea de jos la 225*C. Se toarna amestecul din ambalaj intr-un vas, cu 500ml apa calduta si se amesteca bine. Nu se lasa la dospit. Aluatul rezultat se toarna imediat intr-o tava, care in prealabil a fost unsa, cu dimensiunea de 25cmx10cm. Se stropeste cu apa pe deasupra dupa care se unge aluatul cu ajutorul unei pensule cu ulei. Se unge un cutit cu ulei si se face o crestatura in mijlocul painii. Se introduce tava in cuptorul incalzit si se lasa la copt 50 - 60 min. Dupa ce se scoate din cuptor, se aseaza pe un gratar si se lasa sa se raceasca Mod de prezentare: Punga 500 grame Mix de faina pentru paine rapida cu seminte, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
Faina de migdale, fara gluten, eco-bio, 200g - DS
43,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de migdale, fara gluten, eco-bio, 200g - DS Faina de migdale se obtine prin macinarea fina a migdalelor albe, decojite. Se foloseste la prepararea deserturilor, sosurilor, ca adaos in salate, smoothies. Ingrediente: 100% faina de MIGDALE*. *din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 2457 kj / 616 kcal Grasimi: 53g din care saturate 4g Carbohidrati: 8.8g din care zaharuri 4.6g Fibre: 9.9g Proteine: 22g Saruri: 0.05g Poate contine urme de arahide, susan, nuci. Mod de utilizare O masa sanatoasa fara gluten. Mod de prezentare Punga a 200 grame Faina de migdale, fara gluten, eco-bio, 200g - DS
Pesmet din porumb, eco-bio, 375g - PROBIOS
20,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Pesmet din porumb, eco-bio, 375g - PROBIOS Probios va ofera in gama VIVA MAIS, multe produse bio fara gluten, de la micul dejun la gustari, de la paste la cous cous, fabricate din porumb italiana nemodificat genetic. Pesmet fara gluten bio, o faina certificata fara gluten, organica, inovatoare, cu continut mic de grasimi. Deoarece este deja copt, pesmetul de porumb absoarbe cu 50% mai putin ulei decat pesmetul clasic. O sugestie sanatoasa pentru retete mai usoare si mai digerabile, nu numai pentru persoanele celiace! Produs ambalat in atmosfera protejata. Ingrediente: faina de porumb coapta* 98%, sare ingrediente provenite Agricultura Ecologica Utilizare: ideal pentru gratinarea produselor si rumenire a produselor bio! Reteta clasica: se amesteca ingredientele alese de dumneavoastra cu ou, apoi se rostogolesc prin pesmet, apoi lasati-le timp de 3 min . Prajiti pe fiecare parte intr-o tigaie fierbinte care contine putin ulei de gatit; Reteta vegana: - inlocuiti oul batut cu un amestec din 1 lingura de amidon din cartofi cu 4 linguri de apa de calda. Pentru gratinare platou pentru 4 persoane (aproximativ 30 cm in diametru): se presara cu 30g de pesmet cu 10 minute inainte de finalul prepararii,pesmet Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina si caldura. Caracteristici: produs bio, garantat fara gluten, vegan Gramaj: 375g Tara de origine: Agricultura UE - ItaliaTermen valabilitate optima (BBD - best before date): 12 luniProdus: ItaliaCertificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-007Certificare garantat fara gluten: IT-057-036 Pesmet din porumb, eco-bio, 375g - PROBIOS
Mix pentru prajitura brownie fara gluten eco-bio 400g - Amisa
27,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Mix pentru prajitura brownie fara gluten bio 400g Bucura-te de o prajitura brownie chiar daca ai intoleranta la gluten! Simplu de preparat, o poti servi cu fructe proaspete sau cu inghetata. Ingrediente: faina de orez integral*, zahar brut din trestie*, ciocolata neagra* (zahar brut din trestie*, masa de cacao*, lecitina de floarea soarelui*), cacao pudra*, faina integrala de mei*, guma de carob*, vanilie bourbon*, sare de mare. Valori nutritionale/100g: Energie 1659kj/393kcal  Grasimi 6.0g din care saturate 3.3g Carbohidrati 76.1g din care zaharuri 43.5g Fibre 5.0g Proteine 6.1g Sare 0.1g Produs certificat ecologic 400g   Mix pentru prajitura brownie fara gluten eco-bio 400g
Mix pentru clatite fara gluten eco-bio 2x180g - Amisa
20,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Mix pentru clatite fara gluten bio 2x180g (total 360g) Acum poti prepara clatite fara gluten. Sunt delicoase cu sirop de artar sau cu fructe. Ingrediente: faina integrala de orez* (82.5%), faina integrala de mei*, faina integrala de hrisca*, faina integrala de teff*, praf de copt, guma de guar*, sare de mare. Valori nutritionale/100g: Energie 1515kj/358kcal  Grasimi 2.9g din care saturate 0.7g Carbohidrati 72.8g din care zaharuri 1.0g Fibre 3.5g Proteine 8.3g Sare 0.6g Produs certificat ecologic 360g Mix pentru clatite fara gluten eco-bio 2x180g
Faina integrala din mei, fara gluten, eco-bio, 425g - Bauck Hof
19,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina integrala din mei, fara gluten, eco-bio, 425g - Bauck Hof Acest produs este fara gluten Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana. Ingrediente: Faina de mei*. Valori nutritionale/100g: 1408 Kj; 335 Kcal; 4.0g Grasimi; 0,4g Acizi Grasi Saturati; 56g Glucide; 1,3g Zaharuri; 17g Fibre; 10,2g Proteine; 0,04g Sare Mod de preparare: Este recomandata pentru furnizarea de energie lenta dar de lunga durata. Mod de prezentare: Punga a 425 grame Faina integrala din mei, fara gluten, eco-bio, 425g - Bauck Hof
Faina pentru paine, Pane Mix, fara gluten si Drojdie 20g, 1000g - Dr. Schar
30,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina  pentru paine, Pane Mix, fara gluten si Drojdie 20g, 1000g - Dr. Schar Produs dietetic pentru dietele fara gluten.  Ingrediente: amidon de porumb, făină de orez, fibre vegetale (psyllium, bambus), făină integrală de orez 3,8%, făină de linte 3,6%, dextroză, agent de îngroșare: hidroxipropilmetil celuloză; sare. Poate conține urme de soia. Ingrediente drojdie: drojdie uscată, emulsifcator: Monostearat de sorbitan (E 491). Nu contine: Gluten | Grau | Lactoza. Mod de utilizare: A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. A se consuma de preferinta inaintea datei inscriptionate pe ambalaj.  Mod de prezentare 1000 grame Faina  pentru paine, Pane Mix, fara gluten si Drojdie 20g, 1000g - Dr. Schar
Faina de orez brun eco-bio fara gluten 500g - Amisa
20,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de orez brun bio fara gluten 500g Ideala ca si inlocuitor pentru faina din grau in produse de patiserie, sosuri, etc. Ingrediente: 100% orez brun**din agricultura ecologica Valori nutritionale Per 100g Energie 1496kcal / 353kcal Grasimi 2.8g din care saturate 0.72g Carbohidrati 73.9g din care zaharuri 1.31g Fibre 3.4g Proteine 6.4g Saruri <0.01g Produs certificat ecologic 500g Faina de orez brun eco-bio fara gluten 500g
Faina de cocos, fara gluten, eco-bio, 400g - Demeter Spielberger
20,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de cocos, fara gluten, eco-bio, 400g - Demeter Spielberger Faina este natural bogata in fibre si proteine. Este potrivit pentru biscuiti cu continut scazut de carbohidrati, deserturi si pentru coacerea fara gluten. Ingrediente: Faina de cocos Valori nutritionale/100g: 1463 Kj; 352 Kcal; 12,9g Grasimi; 12,2g Acizi Grasi Saturati; 20,6g Glucide; 19,6g Zaharuri; 36,3g Fibre; 20,3g Proteine; 0,08g Sare Mod de utilizare La o masa sanatoasa Mod de prezentare Punga a 400 grame Faina de cocos, fara gluten, eco-bio, 400g - Demeter Spielberger
Faina din seminte de canepa 300g Canah
21,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina din seminte de canepa 300g Canah Faina de canepa nu contine gluten si constituie o sursa bogata de substante nutritive datorita continutului ridicat de 29% proteina completa cu toti aminoacizii esentiali. Continutul de fibra al fainii de canepa este mai mare de 50%, depasind continutul celorlalte tipuri de faina comerciala. Utilizare faina din seminte de canepa Canah: Faina de canepa se foloseste in amestec cu alte tipuri de faina care contin gluten, in proportie de maxim 20%, in retele dumneavoastra preferate de paine, biscuiti, fursecuri sau prajituri. Pastrare faina din seminte de canepa Canah: A se pastra la frigider dupa desigilare. Valori nutritionale faina din seminte de canepa Canah: Valoare energetica/100 g 319 Kcal/ 1318 KJ Grasimi 8-8.5 g Saturate 0.5-1.2 g Carbohidrati 5.5-7 g Zaharuri 3.2-4.5 g Proteina 28-33 g Saruri 0.2-0.4 g Mononesaturate   Omega 9 0.5-1 g Polinesaturate   Omega 6 4-5 g Omega 3 1.3-1.6 g Amidon 2-3 g Fibre 45-52 g Vitamine   Vitamina alfa E 0.22 Vitamina gamma E 2.47 Minerale   Calciu 140 mg Magneziu 420 mg Fosfor 1030 mg Potasiu 780 mg THC <10ppm 300g pulbere proteica in punga cu fermoar si care nu permite patrunderea luminii in interiorPrezentare faina din seminte de canepa Canah: Faina din seminte de canepa 300g Canah
Faina de Teff, fara gluten, eco-bio, 400g - Bauck Hof
30,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de Teff, fara gluten, eco-bio, 400g - Bauck Hof Tipul de faina Teff este apreciat pentru gustul sau placut de nuci si proportia exceptionala de proteine si oligoelemente valoroase.  Ingrediente: faina de teff integrala* Valori nutritionale/100g: 1463 Kj; 346 Kcal; 2,5g Grasimi; 0,6g Acizi Grasi Saturati; 67g Glucide; 2,1g Zaharuri; 6,3g Fibre; 11g Proteine; 0,01 Sare Mod de preparare: Este recomandata pentru furnizarea de energie lenta dar de lunga durata. Mod de prezentare: Punga a 400 grame Faina de Teff, fara gluten, eco-bio, 400g - Bauck Hof
Faina de mei, fara gluten, 500g, eco-bio - Ma vie sans Gluten
20,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de mei, fara gluten, 500g, eco-bio - Ma vie sans Gluten Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).Faina de mei garantata fara gluten produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG Ingrediente: faina de mei* *ingredinte provenite din Agricultura Ecologica Utilizare: folosita singura sau in amestec cu faina de orez da o textura si un gust deosebit painii si produselor de patiserie fara gluten. Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Gramaj: 500g Origine: Agricultura Franta. Fabricat in FrantaAlergeni: 0 Garantat fara glutenCaracteristici: produs bio, fara glutenCertificare: FR-BIO-01 Faina de mei, fara gluten, 500g, eco-bio - Ma vie sans Gluten
Faina de castane, fara gluten, eco-bio, 350g - Bauck Hof
38,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de castane, fara gluten, eco-bio, 350g - Bauck Hof Se poate inlocui 20% din faina obisnuita cu faina de castane. Ingrediente: faina de castane* Valori nutritionale/100g: 1479 Kj; 350 Kcal; 3,2g Grasimi; 0,5g Acizi Grasi Saturati; 69g Glucide; 23g Zaharuri; 14g Fibre; 4,9g Proteine; <0,01g Sare Mod de preparare: Perfect pentru coacerea painii, a prajiturilor si a produselor de patiserie! Mod de prezentare: Punga a 350 grame Faina de castane, fara gluten, eco-bio, 350g - Bauck Hof
Faina de sorg, fara gluten, 500g, eco-bio - Ma vie sans Gluten
20,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de sorg, fara gluten, 500g, eco-bio - Ma vie sans Gluten Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio). Caracteristici: produse bio garantat fara gluten Faina de sorg bio, garantata fara gluten, cu continut ridicat de fibre si proteine, este perfecta in amestec cu alte fainuri pentru prepararea de paine si produse de patiserie.Sorgul ( Sorghum vulgare L. ) este o cereala care apartine familiei graminacee. Originara din Etiopia este foarte raspandita in Africa, America Centrala, Asia de Sud si in Europa, fiind a cincea in ordinea importantei, dupa porumb, orez, grau si orz. Sorgul este una dintre primele plante care au fost cultivate, fiind deja cunoscuta in epoca greco - romana. Ingrediente: faina de sorg* ingredient provenit din Agricultura Ecologica Utilizare: in amestec cu alte fainuri la prepararea de paine si produse de patiserie (placinte, mufins) Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat ferit de caldura si lumina. Gramaj: 500g Termen de valabilitate: 12 luniTara de origine: FrantaCertificator: FR-BIO-01Certificare AFDIAG: FR-011-142Alergeni: 0. Garantat fara gluten Faina de sorg, fara gluten, 500g, eco-bio - Ma vie sans Gluten

Descopera o gama variata de faina fara gluten pe minuneanaturii.ro.

In categoria faina fara gluten gasesti:

  • faina de quinoa fara gluten

  • faina de malai fara gluten

  • faina de orez fara gluten

  • faina de mei fara gluten

  • faina de hrisca fara gluten

  • mixuri de faina fara gluten

  • etc.

Descopera faina fara gluten la oferta speciala.