Faina fara gluten

1
2
3
Faina FARA GLUTEN ECO-BIO din 4 cereale, 500g, Pronat
15,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina FARA GLUTEN ECO-BIO din 4 cereale, 500g, Pronat - Faina AGLUTENICA BIO din 4 pseudo-cereale amestec de faina de mei, proumb, orez si hrisca Compozitie - ingrediente amestec de fainuri fara gluten: făină de mei* (30%),  făină de porumb* (30%), făină integrală de orez* (20%), făină de hrișcă* (20%). *din culturi certificate ecologicPoate conține urme de cereale care conțin gluten. Prezentare: punga cu 500g Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros, ferit de razele soareluiTermen de valabilitate: vezi pe ambalaj Origine: UE Faina FARA GLUTEN ECO-BIO din 4 cereale, 500g, Pronat - Faina AGLUTENICA BIO din 4 pseudo-cereale
1
2
3
Faina integrala de orez - Solaris
De la 13,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina integrala de orez - Solaris Faina de orez macinata pe o moara traditionala cu pietre. Prin macinarea lenta nu se altereaza calitatile cerealelor, faina avand o calitate superioara comparativ cu fainurile obtinute prin macinare pe moara industriala, la viteze mari, cand bobul este incalzit la temperaturi de 80 grade. Ingrediente Faina integrala de orez: Orezul nu contine gluten, fiind un aliment versatil si de benefic. Faina de orez contine minerale (zinc, magneziu, seleniu, mangan), antioxidanti, fibre, complex de vitamina B. Beneficii Faina integrala de orez: Faina de orez ajuta la remineralizarea organismului. Seleniul micsoreaza riscul de aparitie a unor afectiuni cardiace, manganul ajuta la buna functionare a creierului. Fibrele confera rapid senzatia de satietate si asigura o digestie corecta. Vitaminele B reduc riscul de anemie, iar antioxidantii formeaza o bariera impotriva factorilor de mediu (radicalii liberi). Recomandam in stari anemice, de slabiciune. Este un produs lipsit de zaharurile (si glutenul) specifice fainei albe, benefic in mentinerea unui organism sanatos si a unui nivel de energie crescut. Mod de utilizare Faina integrala de orez: Se pot prepara clatite, budinci, precum si preparate de panificatie. Prezentare Faina integrala de orez: Punga de 500g sau 1000g Faina integrala de orez - Solaris
1
2
Faina integrala de hrisca - 1kg - Solaris
24,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina integrala de hrisca - 1kg- Solaris Faina de hrisca este o faina fara gluten, echilibrata din punct de vedere nutritionala din care se pot obtine diverse preparate sanatoase si delicioase. In combinatie cu alte fainuri se poate folosi pentru opbtinerea de paine si alte produse de patiserie. Ingrediente Faina de hrisca: hrisca*  Valori nutritionale medii/100 g: Valoare energetica:1402 kJ/335 kCalProteine: 12.62 gGrasimi:3.10 g,-din care saturate: 0.68 g-mononesaturate: 0.95 g-polinesaturate: 0.95 gCarbohidrati: 61.5 g-din care zaharuri: 2.60 gFibre alimentare: 10.0Umiditate: lt; 13,0 gMinerale: Calciu (Ca): 18 mg, Fier (Fe): 2.2 mg, Potasiu (K): 347 mg, Sodiu (Na): 11 mg, Fosfor (P): 347 mg, Magneziu (Mg): 231 mgVitamine: Vitamina A: 0 mg, Vitamina B1: 0,101 mg,Vitamina B2: 0,425 mg, Vitamina B6: 0,210, Niacin: 7,02 mg, Vitamina E: 1,030 ATE mg Pastrare: intr-un loc uscat si racoros. Faina integrala de hrisca - 1kg- Solaris
Faina de mei 1kg, Solaris
16,69 RON
17,95 RON -7%
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de mei 1kg, Solaris Meiul a fost consumat din timpuri preistorice, fiind un aliment de baza pentru sumerieni si hranind milioane de oameni inainte de cunoasterea porumbului in Europa. in Romania secolului XVIII, meiul era cereala cea mai consumata! Ingrediente Faina de mei: faina de mei. Valori nutritionale medii per 100g: Valoare energetica: 1582 kJ/378kcal Grasimi: 4,2g din care acizi grasi saturati: 0,7g Carbohidrati: 64,0g din care zaharuri: 0,0g Fibre: 8,5g Proteine: 11,2g Sare: 0,01mg Aceste valori depind de fluctuatiile naturale ale calitatii materiei prime. Mod de pastrare Faina de mei 1kg, Solaris: intr-un loc uscat si racoros. Mod de prezentare Faina de mei Solaris: 1 kg Faina de mei 1kg, Solaris
1
2
3
Faina de naut 1Kg - Solaris
18,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de naut 1Kg - Solaris Faina din naut, 100%, obtinuta prin macinare in moara cu pietre. Faina de naut fara adausuri. Ingrediente Faina de naut - Solaris:  naut Valori nutritionale faina de naut/100g: Energie: 1620kj / 387kcal Grasimi: 6,7g din care saturate 10g Fibre: 10,8g Proteine: 22,4g Saruri: 0g Prezentare Faina de naut - Solaris: 1kg Faina de naut 1Kg - Solaris
1
2
3
Mix pentru paine cu Fibre de In, fara gluten, 500g - Nominal
16,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Mix pentru paine cu Fibre de In, fara gluten, 500g - Nominal Fara: gluten, lapte, oua, coloranti artificiali, arome artificiale, conservanti  Ingrediente:  amidon de grau degluteinizat, faina de mei, faina de lupin, fulgi de cartofi, seminte de chia 5%, faina de in, agent ingrosare: faina de guar, zahar, sare. Valori nutritionale medii pentru 100 g de produs: valoare energetica 1454 kJ/344 kcal; grasimi 3 g, din care acizi grasi saturati 0.4 g; carbohidrati 67 g, din care zaharuri 3.5 g; fibre 9.5 g; proteine 7.5 g; sare 1.9 g. Mod de utilizare Pentru prepararea painii mai e nevoie, pe langa mix, de ingrediente precum: apa, ulei si drojdie. Mod de prezentare Punga a 500 grame Mix pentru paine cu Fibre de In, fara gluten, 500g - Nominal
1
2
Mix it! faina universala fara gluten 500g - Dr. Schar
15,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Mix it! faina universala fara gluten 500g - Dr. Shar Faina universala fara gluten pentru orice tip de paine si aluat dospit, precum si produse de patiserie dulci si hranitoare.  Ideala pentru paine prajita, pizza, focaccia sau orice tip de fursecuri si prajituri. Produs dietetic indicat in diete fara gluten. Aceasta faina este realizata din ingrediente naturale fara gluten de grau. Ingrediente: - faina de orez, amidon din cartofi, zahar, agenti de ingrosare: hidroxipropilmetilceluloza, faina de roscove, sare, emulgator: mono si digliceride ale acizilor grasi. Fara lactoza. A se pastra la loc uscat si racoros. Informatii nutritionale: 100g, Valoarea energetica: kj 1521/ kcal 359, Proteine: (Nx6.25) 3.6g, Carbohidrati:  (p.d.a 100) 82g  - din care zaharuri: 3.5 g, Grasimi: 1.1g - din care acizi grasi saturati: 0.9g, Fibre: 3.1g, Sare: 1g, Sodiu: 0.4g Mix it! faina universala fara gluten 500g - Dr. Shar
1
2
3
Mix pentru paine cu Seminte de Chia, fara gluten, eco-bio, 500g - Nominal
16,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Mix pentru paine cu Seminte de Chia, fara gluten, eco-bio, 500g - Nominal Fara: gluten, lapte, oua, coloranti artificiali, arome artificiale, conservanti Ingrediente: amidon de grau degluteinizat, faina de mei, faina de lupin, fulgi de cartofi, seminte de chia 5%, faina de in, agent ingrosare: faina de guar, zahar, sare. Valori nutritionale medii pentru 100 g de produs: valoare energetica 1454 kJ/344 kcal; grasimi 3 g, din care acizi grasi saturati 0.4 g; carbohidrati 67 g, din care zaharuri 3.5 g; fibre 9.5 g; proteine 7.5 g; sare 1.9 g. Mod de utilizare Pentru prepararea painii mai e nevoie, pe langa mix, de ingrediente precum: apa, ulei si drojdie. Mod de prezentare 500 grame Mix pentru paine cu Seminte de Chia, fara gluten, eco-bio, 500g - Nominal
2
3
Faina de mei 500g - Solaris
9,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de mei 500g - Solaris Meiul a fost consumat din timpuri preistorice, fiind un aliment de baza pentru sumerieni si hranind milioane de oameni inainte de cunoasterea porumbului in Europa. in Romania secolului XVIII, meiul era cereala cea mai consumata! Ingrediente Faina de mei: faina de mei. Valori nutritionale medii per 100g Valoare energetica 1582 kJ/378kcal Grasimi 4,2g din care acizi grasi saturati 0,7g Carbohidrati 64,0g din care zaharuri 0,0g Fibre 8,5g Proteine 11,2g Sare 0,01mg Aceste valori depind de fluctuatiile naturale ale calitatii materiei prime. Pastrare: intr-un loc uscat si racoros. Faina de mei 500g - Solaris
2
Faina de naut 500g, Solaris
10,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de naut 500g, Solaris Faina din naut, macinata in moara cu pietre. Faina de naut fara adausuri. Ingrediente Solaris Faina naut:  naut Valori nutritionale faina de naut/100g: Energie: 1620kj / 387kcal Grasimi: 6,7g din care saturate 10g Fibre: 10,8g Proteine: 22,4g Saruri: 0g Prezentare Faina de naut - Solaris: punga cu 500g Faina de naut 500g, Solaris
2
Mix faina fara gluten cu quinoa 1000g, NO GLUTENSUGAR
30,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Mix faina fara gluten cu quinoa 1000g, NO GLUTENSUGAR Mixul acesta de faina este bogata in proteine datorita fainei de quinoa. Ingrediente Mix faina fara gluten cu quinoa 1000g, NO GLUTENSUGAR: faina de quinoa, faina de orez, faina de sorg, amidon de porumb, amidon de tapioca, guma xantan, bicarbonat de sodiu. Valori nutritionale pe 100 g de produs Mix faina fara gluten cu quinoa: carbohidrati 65,97gr din care zahar 3,87gr, proteine 4.95gr, grasimi 6.18gr, fibre 1,98gr. Valoare energetica: 398,64 kcal. Produsul Mix faina fara gluten cu quinoa 1000g, NO GLUTENSUGAR nu contine: oua, soia, lactoza, proteine din lapte, coloranti, conservanti, ingrediente congelate. Garantie: 6 luni. A se pastra la loc uscat și racoros. Mod de preparare pentru o paine de 450gr: 260 gr de mixt 250 ml apa 15gr drojdie 5 gr de sare Doua linguri de ulei O lingurita de zahar Dizolvati in apa calduta sarea, zaharul,uleiul și drojdia, amestecati cu mixul de faina pana obtineti un aluat omogen. Intr-o tava unsa cu ulei sau tapetata cu hartie de copt lasati 20 de minute acoperita. In cuptorul preincalzit coaceti 30 de minute la 200 grade C, apoi inca 20 de minute la 180 grade C. Mod de prezentare Mix faina fara gluten cu quinoa, NO GLUTENSUGAR: 1000g Mix faina fara gluten cu quinoa 1000g, NO GLUTENSUGAR
1
Mix de faina alba, fara gluten, 1000g HAMMER MUHLE
31,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Mix de faina alba, fara gluten, 1000g HAMMER MUHLE Amestecul de faina alba este similar tipului de faina 405, prin urmare, un clasic in fiecare bucatarie. Poate fi folosit universal si este potrivit pentru toate prajiturile, turta dulce si aluatul clasic, pentru mancarurile dulci si sarate, pentru paine si prajitura. Caracteristici Mix de faina alba, fara gluten Fara gluten – fara grau – fara lactoza – usor de preparat Ingrediente Mix de faina alba, fara gluten amidon de (cartofi, porumb), faina de porumb, faina de orez, agent de ingrosare: guma de guar. continut rezidual de lactoza <0,1 g / 100 g Utilizare Mix de faina alba, fara gluten Sfat pentru reteta: Chec insiropat de lamaie Pentru o forma de copt de 25 cm Ingrediente necesare: 250 g mix de faina alba fara gluten, 1 pliculet praf de copt, 175 g unt nesarat, 200 g zahar, 1 pliculet zahar vanilat, 4 oua, o lamaie. Mod de preparare: Se amesteca untul moale, zaharul si zaharul vanilat pana se spumeaza, se adauga treptat oua. Se amesteca faina cu praful de copt si coaja de la o lamaie. La final se adauga sucul de lamaie. Aluatul trebuie sa fie vascos, adaugati putin lapte, daca este necesar. Ungeti forma de copt si adaugati aluatul. Coaceti in cuptorul preincalzit la temperatura de 160°C temperatura de sus / jos timp de aprox. 50 min. Dupa racire, decorati cu glazura de lamaie si coaja de lamaie. Sfat: in loc de lamaie puteti folosi portocala. Prezentare Mix de faina alba, fara gluten  Punga cu 1000g Mix de faina alba, fara gluten, 1000g HAMMER MUHLE  
3
Faina de teff fara gluten integrala eco-bio 350g, Sarchio
27,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de teff fara gluten eco-bio 350g, Sarchio Faina integrala de teff Sarchio este garantata fara gluten. Merge excelent amestecata cu alte faini pentru prepararea produselor de panificatie, atat dulci cat si sarate,  CU faina de teff fara gluten integrala puteti prepara: biscuiti cu faina de teff, prajituri cu faina de teff si paine cu faian de teff etc. Faina de teff este un aliment integral fara gluten ce provine din boabele teff asemanatoare cu graul nostru sau cu boabele de mei. Faina teff are un gust placut, dens, asemanator cu cel de alune si mei.  Cereala cunoscuta sub numele de teff, sau iarba dragostei, este cultivata de aproximativ 4000 de ani, in Etiopia. Restaurantele cu profil etiopian folosesc faina de teff pentru a prepara "injera", un fel de paina subtire, nedospita, folosita pentru a lua mancarea cu ea. Un bob de teff este atat de mic, incat este nevoie de 3000 de bucati pentru a cantari un gram. Inlocuiti faina de grau cu faina de teff in retetele dvs de paine de casa, biscuiti, prajituri, torturi sau clatite. Sau puteti face un mix 50 – 50% de faina alba de grau cu faina teff pana cand va obisnuiti complet cu gustul. Teff beneficii: teff este un tip de faina bogat in proprietati nutritive valoroase, vitamine, minerale, fibre dietetice, proteine, carbohidrati complecsi. Are un indice glicemic mic si poate fi folosita inclusiv de sportivi, persoane care tin dieta sau diabetici. Mod de prezentare Faina de teff fara gluten ecologica, Sarchio: 350g Faina de teff fara gluten eco-bio 350g, Sarchio
3
Faina integrala de hrisca 500g, Solaris
13,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina integrala de hrisca 500g, Solaris Faina de hrisca este o faina fara gluten, echilibrata din punct de vedere nutritionala din care se pot obtine diverse preparate sanatoase si delicioase. In combinatie cu alte fainuri se poate folosi pentru opbtinerea de paine si alte produse de patiserie. Ingrediente Faina de hrisca: hrisca*  Valori nutritionale medii/100 g: Valoare energetica:1402 kJ/335 kCalProteine: 12.62 gGrasimi:3.10 g,-din care saturate: 0.68 g-mononesaturate: 0.95 g-polinesaturate: 0.95 gCarbohidrati: 61.5 g-din care zaharuri: 2.60 gFibre alimentare: 10.0Umiditate: lt; 13,0 gMinerale: Calciu (Ca): 18 mg, Fier (Fe): 2.2 mg, Potasiu (K): 347 mg, Sodiu (Na): 11 mg, Fosfor (P): 347 mg, Magneziu (Mg): 231 mgVitamine: Vitamina A: 0 mg, Vitamina B1: 0,101 mg,Vitamina B2: 0,425 mg, Vitamina B6: 0,210, Niacin: 7,02 mg, Vitamina E: 1,030 ATE mg Mod de pastrare Faina integrala de hrisca, Solaris: intr-un loc uscat si racoros. Mod de prezentare Faina integrala de hrisca, Solaris: 500 g Faina integrala de hrisca 500g, Solaris
1
Faina de seminte in, fara gluten, eco-bio, 200g - DS
11,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de seminte in, fara gluten, eco-bio, 200g - DS Faina din seminte de in este bogata in acizi grasi nesaturati, in proteine si fibre alimentare. Se poate amesteca cu alte fainuri fara gluten pentru preparate de patiserie fara gluten, pentru a prepara blat de pizza raw vegan, crackers, etc. Ingrediente: 100% faina de seminte de in*. *din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 1667 kj / 403 kcal Grasimi: 21g din care saturate 2.6g Carbohidrati: 3.2g din care zaharuri 1.7g Fibre: 36g Proteine: 32g Saruri: 0.2g Poate contine urme de arahide, susan, nuci. Mod de utilizare O gustare sanatoasa, in orice moment a zilei Mod de prezentare Punga a 200 grame Faina de seminte in, fara gluten, eco-bio, 200g - DS
Faina pentru paine, Pane Mix, fara gluten si Drojdie 20g, 1000g - Dr. Schar
30,64 RON
32,95 RON -7%
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina  pentru paine, Pane Mix B, fara gluten si Drojdie 20g, 1000g - Dr. Schar Produs dietetic pentru dietele fara gluten.  Ingrediente: amidon de porumb, făină de orez, fibre vegetale (psyllium, bambus), făină integrală de orez 3,8%, făină de linte 3,6%, dextroză, agent de îngroșare: hidroxipropilmetil celuloză; sare. Poate conține urme de soia. Ingrediente drojdie: drojdie uscată, emulsifcator: Monostearat de sorbitan (E 491). Nu contine: Gluten | Grau | Lactoza. Mod de utilizare: A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. A se consuma de preferinta inaintea datei inscriptionate pe ambalaj.  Mod de prezentare 1000 grame Faina  pentru paine, Pane Mix B, fara gluten si Drojdie 20g, 1000g - Dr. Schar
3
Faina de orez brun eco-bio fara gluten 500g - Amisa
21,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de orez brun bio fara gluten 500g Ideala ca si inlocuitor pentru faina din grau in produse de patiserie, sosuri, etc. Ingrediente: 100% orez brun**din agricultura ecologica Valori nutritionale Per 100g Energie 1496kcal / 353kcal Grasimi 2.8g din care saturate 0.72g Carbohidrati 73.9g din care zaharuri 1.31g Fibre 3.4g Proteine 6.4g Saruri <0.01g Produs certificat ecologic 500g Faina de orez brun eco-bio fara gluten 500g
1
Faina alba de orez, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
19,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina alba de orez, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof In cele din urma, la Bauckhof a aparut omologul perfect al fainii de orez organic integral fara gluten. Visul unui tort lipsit de gluten, devine in sfarsit realitate cu faina de orez alba. O garantie pentru placerea de coacere fara gluten. O idee despre retete pentru tortul fara gluten clasic fara gluten poate fi gasita imprimata direct pe ambalaj. Acest produs este fara gluten Ingrediente: faina alba de orez Valori nutritionale/100g: 1566 Kj; 369 Kcal; 1g Grasimi; 0,4g Acizi Grasi Saturati; 81g Glucide; 0g Zaharuri; 2,0g Fibre; 8,0g Proteine; 0,01g Sare Mod de preparare: Noua faina alba de la Bauckhof este fin macinata si evoca , prajituri catifelate, placinte si biscuiti buni, precum si produse de patiserie fara gluten - garantate fara gluten. Mod de prezentare: Punga a 500 grame Faina alba de orez, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
1
Faina de tapioca fara gluten eco-bio 250g, Sarchio
17,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de tapioca fara gluten eco-bio 250g, Sarchio Faina de tapioca marca Sarchio este fara gluten excelenta ca ingrosator amestecat cu alte faini pentru prepararea de biscuiti si prajituri produse coapte. Mai ales faian de tapioca este potrivita pentru prepararea sosurilor si a supelor. Ingrediente Faina de tapioca fara gluten ecologica, Sarchio: * faina de tapioca (amidon de tapioca). * Produs organic VALORI NUTRITIVE faian de tapioca bio fara gluten: Valori medii per 100 g: energie: 754 kJ / 177 kcal Grasimi: 0 g din care saturati: 0,0 g Carbohidrati: 43 din care zaharuri: 0 g fibre: 1,0 g proteina:0,9 g sare: <0,01 g Mod de prezentare Faina de tapioca fara gluten eco-bio, Sarchio: 250g  Faina de tapioca fara gluten eco-bio 250g, Sarchio
1
Nomix faina, fara gluten, 500g - Nominal
15,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Nomix faina, fara gluten, 500g - Nominal Faina universala fara gluten Ingrediente: amidon de grau degluteinizat, faina de lupin, faina de porumb, faina de in, zahar, sare, agent ingrosare: faina de guar, lecitina din floarea soarelui, agenti de crestere (difosfat disodic, bicarbonat de sodiu) Valori nutritionale medii pentru 100 g de produs: valoare energetica 1442 kJ/341 kcal; grasimi 1.9 g, din care acizi grasi saturati 0.3 g; carbohidrati 71 g, din care zaharuri 3.2 g; fibre 7.4 g; proteine 6.2 g; sare 0.25 g. Mod de utilizare Retete: In interiorul pachetului se gasesc retete pentru: Cookies; Briose cu ciocolata; Chec rapid cu fructe; Clatite; Cornulete cu vanilie; Profiterol; Quiche cu umplutura de spanac; Gogosi; Paste proaspete; Tort de fructe (Streusel); Crackers cu mac. Mod de prezentare 500 grame Nomix faina, fara gluten, 500g - Nominal
1
Mix de faina pentru pizza, fara gluten, eco-bio, 350g - Bauck Hof
19,95 RON
TVA inclus
Ultimele produse in stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Mix de faina pentru pizza, fara gluten, eco-bio, 350g -  Bauck Hof Folositi aluat de pizza Bauckhof pentru o gustare rapida si usoara. Pregatiti aluatul si ungeti cu piureul de rosii. Acum puteti orna pizza in voie, de ex. cu ceapa, ciuperci, ardei iute, ananas, masline, broccoli, anghinare, dovlecel, ardei, spanac, capere, salam, sunca, midii, hamsii, ton ... Doar materiile prime fara gluten sunt macinate in moara mini Bauckhof. Toate produsele sunt verificate fara gluten in laboratorul morii dupa fabricare si ambalare si sunt inregistrate la societatea germana de celiaci cu analiza de gluten. Mini pizza Bauckhof este potrivita pentru nutritia celiaca si sprue. Ingrediente: faina de orez integrala*, amidon de porumb*, faina de orez*, praf de copt(carbonat hidrogenat de sodiu), acidifiant: monotartrat de potasiu, amidon de porumb, agent de ingrosare: guma de guar*, maia pudra din quinoa*( faina de quinoa*, faina de orez*, culturi starter), sare de mare, drojdie, zahar de trestie*, agent de ingrosare: xantan. Valori nutritionale/100g: 1438 Kj; 339 Kcal; 1.2g Grasimi; 0.3g Acizi Grasi Saturati; 75g Glucide; 1.3g Zaharuri; 3.3g Fibre; 4.9g Proteine; 2.1g Sare Mod de utililizare Aluat de pizza fara gluten - amestec rapid de coacere pentru 1 tava de coacere sau 2 forme rotunde. Preparare 5 minute, timp de coacere 20 de minute. Mod de prezentare Punga a 350 grame Mix de faina pentru pizza, fara gluten, eco-bio, 350g -  Bauck Hof
Mix B - mix pentru paine fara gluten 1000g - Dr. Schar
29,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Mix B - mix pentru paine fara gluten 1000g - Dr. Shar Produs dietetic indicat in diete fara gluten. Este optim pentru paine si pizza. Aceasta faina este realizata din ingrediente naturale fara gluten. Se utilizeaza in preparate de bucatarie pentru hrana zilnica, fiind sigura si destinata persoanelor cu intoleranta la gluten. Ingrediente: - amidon din porumb, faina de orez, proteine din lupina, dextroza, fibre vegetale, E-464, sare. Informatii nutritionale,100g:  Valoarea energetica: kj 1409/ kcal 332, Proteine: (Nx6.25) 3.7g, Carbohidrati: (p.d.a 100) 76.8g - din care zaharuri: 4.0 g, Grasimi: 1.1g - din care acizi grasi saturate: 0.3g, Fibre: 6.1g, Sodiu: 0.4g.   Fara gluten.  Fara lactoza.
Faina de hrisca, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
23,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de hrisca, fara gluten, eco-bio, 500g -  Bauck Hof Moara noastra speciala fara gluten - cumparata de la armata elvetiana - poate gestiona pana la 18 tone pe zi si macina doar faina fara gluten la noi. Este amplasat intr-o cladire separata, astfel incat sa putem preveni orice contaminare a produselor care contin gluten. Fiecare lot de faina fara gluten este verificat in laboratorul nostru propriu. Produse fara gluten sunt macinate in propria moara. Pe aceasta fabrica se macina numai produsele fara gluten. Moara este amplasata in spatii protejate. Deci contaminarea cu produse care contin gluten poate fi exclusa. Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana. Ingrediente: Hrisca. Valori nutritionale/100g: 1486 Kj; 351 Kcal; 3,0g Grasimi; 0,7g Acizi Grasi Saturati; 66,2g Glucide; 0,9g Zaharuri; 2,9g Fibre; 13,4g Proteine; <0,01g Sare Mod de utililizare Pentru bucataria fara gluten. Pentru prajituri, produse de patiserie, terci, budinca, briose si multe altele. Mod de prezentare Punga a 500 grame Faina de hrisca, fara gluten, eco-bio, 500g -  Bauck Hof
Mix C - mix de faina pentru patiserie fara gluten 1000g - Dr. Schar
26,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Mix C - mix de faina pentru patiserie fara gluten 1000g - Dr. Sharr Mix Patisserie (Mix C) - Faina fara gluten pentru prajituri si biscuiti x 1000 g Dr. Schar Faina mixta pentru prajituri si biscuiti fara gluten. Aceasta faina este realizata din ingrediente naturale fara gluten de grau. Ingrediente: - amidon din porumb, faina de porumb, agent de ingrosare: faina de roscove. - poate contine urme de lupina. Informatii nutritionale,100g:  Valoarea energetica: kj 1515/ kcal 357, Proteine: (Nx6.25) 1,6g, Carbohidrati: (p.d.a 100) 84g - din care zaharuri: 0,2 g, Grasimi: 0,8g - din care acizi grasi saturate: 0.2g, Fibre: 3,8g,  Sodiu: 0.02g. Sare: 0,01g   Fara gluten.  Fara lactoza.
BreakFast Detox - fibre de canepa 300g Canah
23,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
BreakFast Detox - fibre de canepa 300g Canah BreakFast Detox fibre un supliment pe baza de fibre din semintele de canepa Naturale sau Certificate ecologic care se poate folosi in cure de detoxifiere pentru a curata colonul de toxinele acumulate. Poate ajuta de asemenea in probleme de constipatie. Utilizare BreakFast Detox - fibre de canepa Canah: Cura de 7 zile pentru detoxifiere usoara sau cura de 21 zile pentru detoxifiere profunda: 1 lingurita de fibra intr-un pahar cu apa calduta, cu 30 minute inainte de micul dejun si, daca este cazul, inaintea altor remedii. 1 lingurita intr-un pahar cu apa calduta la 3-4 ore dupa masa de pranz. Pentru probleme cronice de constipatie se recomanda zilnic o lingura de fibra intr-un pahar cu apa calduta cu 30 minute inainte de micul dejun. In timpul curelor de detoxifiere se recomanda evitarea urmatoarelor alimente: carne de porc, carne rosie, mezeluri din carne, mezeluri din soia, lactate nedegresate, oua, cafea, patiserie din faina alba, paine alba, alcool, prajeli. Pastrare BreakFast Detox - fibre de canepa Canah: A se pastra la loc uscat si racoros dupa desigilare. Valori nutritionale BreakFast Detox - fibre de canepa Canah: Valoare energetica/100 g 294 Kcal/ 1210 KJ Grasimi 7-8 g Saturate 0.5-1.2 g Carbohidrati 7-8 g Zaharuri 1.6-2.8 g Proteina 19-21 g Saruri 0.4-0.7 g Mononesaturate   Omega 9 0.5-1 g Polinesaturate   Omega 6 4-5 g Omega 3 1.3-1.6 g Amidon 5-6 g Fibre 59-63 g Vitamine   Vitamina alfa E 0.14 mg Vitamina gamma E 1.52 mg THC <10ppm Prezentare BreakFast Detox - fibre de canepa Canah: 300g fibre de canepa in punga cu fermoar si care nu permite patrunderea luminii in interior BreakFast Detox - fibre de canepa 300g Canah
Faina de mei, fara gluten, 500g, eco-bio - Ma vie sans Gluten
21,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de mei, fara gluten, 500g, eco-bio - Ma vie sans Gluten Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).Faina de mei garantata fara gluten produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG Ingrediente: faina de mei* *ingredinte provenite din Agricultura Ecologica Utilizare: folosita singura sau in amestec cu faina de orez da o textura si un gust deosebit painii si produselor de patiserie fara gluten. Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Gramaj: 500g Origine: Agricultura Franta. Fabricat in FrantaAlergeni: 0 Garantat fara glutenCaracteristici: produs bio, fara glutenCertificare: FR-BIO-01 Faina de mei, fara gluten, 500g, eco-bio - Ma vie sans Gluten
Mix de faina pentru paine neagra, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
25,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Mix de faina pentru paine neagra, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof Paine neagra fara gluten - rapid si usoar. Se adauga doar apa si drojdie. Rezulta aproximativ 750 g de paine. O paine cu drojdie fara gluten, ferma, cu un miez negru. O reteta traditionala cu seminte de floarea-soarelui si seminte de in . Mixul nostru de coacere pentru painea neagra reuseste atat in prepararea clasica cat si in masina automata de paine. Acest produs este fara gluten. Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana. Ingrediente: faina integrala din orez*36%, seminte de floarea soarelui*, amidon de porumb*, seminte de in zdrobit*, seminte de in* intregi, pulbere aluat acru din hrisca* (hrisca faina*, quinoa*, culturi starter), sare de mare, praf de sirop din orez*, pudra de caramel*, maltodextrina*, agent de ingrosare: guma de guar*. Valori nutritionale/100g: 1786 Kj; 427 Kcal; 19,4g Grasimi; 2,3g Acizi Grasi Saturati; 45,9g Glucide; 2,8g Zaharuri; 7,4g Fibre; 13g Proteine; 1,94g Sare Mod de preparare: Se amesteca continutul pungii cu un pachetel de drojdie. Se adauga 350ml apa calduta(daca se foloseste drojdie proaspata se pune jumatate de cub care se dizolva in prealabil in apa calduta). Cu ajutorul unui mixer de mana se amesteca ingredientele circa 5 minute. Se pune faina de orez pe maini si i se da aluatului o anumita forma dupa care se aseaza intr-o tava.Cu ajutorul unei pensule se unge aluatul pe deasupra cu ulei. Se acopera tava cu folie si se pune intr-un loc cald unde se lasa 15 minute. Se incalzeste cuptorul la 225 grade la partea de jos si partea de sus , se introduce aluatul unde se lasa la copt circa 50 minute. Dupa ce s-a copt se scoate din cuptor si se lasa la racit pe un gratar. Preparare cu masina de paine: Se pune in cuva masinii 350ml apa calduta, mixul de faina si un plic drojdie uscata. Va recomandam un program rapid pe treapta coacere "inchisa la culoare" Dupa ce incepe procesul de amestecare se curata aluatul de vreo 2-3 ori de pe marginea cuvei masinii. Mod de prezentare: Cutie a 500 grame Mix de faina pentru paine neagra, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
Faina de Teff, fara gluten, eco-bio, 400g - Bauck Hof
33,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de Teff, fara gluten, eco-bio, 400g - Bauck Hof Tipul de faina Teff este apreciat pentru gustul sau placut de nuci si proportia exceptionala de proteine si oligoelemente valoroase.  Ingrediente: faina de teff integrala* Valori nutritionale/100g: 1463 Kj; 346 Kcal; 2,5g Grasimi; 0,6g Acizi Grasi Saturati; 67g Glucide; 2,1g Zaharuri; 6,3g Fibre; 11g Proteine; 0,01 Sare Mod de preparare: Este recomandata pentru furnizarea de energie lenta dar de lunga durata. Mod de prezentare: Punga a 400 grame Faina de Teff, fara gluten, eco-bio, 400g - Bauck Hof
BreakFast Detox - fibre de canepa eco-bio 300g Canah
28,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
BreakFast Detox - fibre de canepa eco-bio 300g Canah BreakFast Detox fibre un supliment pe baza de fibre din semintele de canepa Naturale sau Certificate ecologic care se poate folosi in cure de detoxifiere pentru a curata colonul de toxinele acumulate. Poate ajuta de asemenea in probleme de constipatie. Utilizare BreakFast Detox - fibre de canepa Canah: Cura de 7 zile pentru detoxifiere usoara sau cura de 21 zile pentru detoxifiere profunda: 1 lingurita de fibra intr-un pahar cu apa calduta, cu 30 minute inainte de micul dejun si, daca este cazul, inaintea altor remedii. 1 lingurita intr-un pahar cu apa calduta la 3-4 ore dupa masa de pranz. Pentru probleme cronice de constipatie se recomanda zilnic o lingura de fibra intr-un pahar cu apa calduta cu 30 minute inainte de micul dejun. In timpul curelor de detoxifiere se recomanda evitarea urmatoarelor alimente: carne de porc, carne rosie, mezeluri din carne, mezeluri din soia, lactate nedegresate, oua, cafea, patiserie din faina alba, paine alba, alcool, prajeli. Pastrare BreakFast Detox - fibre de canepa Canah: A se pastra la loc uscat si racoros dupa desigilare. Valori nutritionale BreakFast Detox - fibre de canepa Canah: Valoare energetica/100 g 294 Kcal/ 1210 KJ Grasimi 7-8 g Saturate 0.5-1.2 g Carbohidrati 7-8 g Zaharuri 1.6-2.8 g Proteina 19-21 g Saruri 0.4-0.7 g Mononesaturate   Omega 9 0.5-1 g Polinesaturate   Omega 6 4-5 g Omega 3 1.3-1.6 g Amidon 5-6 g Fibre 59-63 g Vitamine   Vitamina alfa E 0.14 mg Vitamina gamma E 1.52 mg THC <10ppm Prezentare BreakFast Detox - fibre de canepa Canah: 300g fibre de canepa in punga cu fermoar si care nu permite patrunderea luminii in interior BreakFast Detox - fibre de canepa eco-bio 300g Canah

Descopera o gama variata de faina fara gluten pe minuneanaturii.ro.

In categoria faina fara gluten gasesti:

  • faina de quinoa fara gluten

  • faina de malai fara gluten

  • faina de orez fara gluten

  • faina de mei fara gluten

  • faina de hrisca fara gluten

  • mixuri de faina fara gluten

  • etc.

Descopera faina fara gluten la oferta speciala.